Aktualno v decembru 2018

V decembru 2018 so aktualni Osebni dnevni horoskopi, ki vas vodijo do več sreče in uspeha v naslednjem letu. V drugi polovici meseca se začenja obdobje mrkov. Na voljo je delno že prenovljen tečaj Prognostika. Potekajo priprave na leto 2019.

Časovnica – novosti, prenosi in dostopi v teku

V decembru se nadaljuje prenova tečaja Prognostika. Prognostika je tisti del astrologije, ki govori o prihodnosti. Na tečaju se boste naučili predvideti, kakšno obdobje je pred (ali za) vami in kaj lahko pričakujete v določenem dnevu ali daljšem obdobju. Vpis je v teku.

Še vedno se nam lahko pridružite na živih webinarjih z vajami. Po zaključenem tečaju, vam bo le-ta na voljo v obliki webinarjev in dodatnih lekcij s kvizi.

Zaključek leta

Z decembrom zaključujem vrsto aktivnosti, ki so še v teku. Do konca leta vas želim razveseliti še z nekaterimi funkcijami Moje Akademije. Ko bodo dodane, vas bom o njih obvestila.

Na spletni strani astrolog.si je na voljo brezplačna e-knjiga Letni horoskop 2019, v kateri boste našli najbolj pomembne dogodke leta za vsa astrološka znamenja.

Ker imate unikatne rojstne podatke, vam bo še veliko bolj koristil Osebni dnevni horoskop, ki je koristen pripomoček, s pomočjo katerega svoje dneve načrtujem tudi sama. Svoj izvod, sestavljen na osnovi vaših rojstnih podatkov, izberite v Moji Akademiji.

POPOLNA NOVOST: V kategoriji Horoskopi boste odslej našli tudi paketno naročilo družinskih horoskopov po prav posebno ugodni ceni.

Imate dilemo, vprašanje, težavo?

V primeru kakršnih koli dodatnih dilem, vprašanj glede tečajev ali morebitnih nejasnosti glede dostopa do vašega tečaja, mi napišite e-sporočilo preko irena (@) mojaakademija.si (izbrišite oklepaj) ali na tisti e-naslov, kjer običajno komunicirava.

Lahko me pokličete na tel. št. 051/414-863.

Dodaj odgovor