Posted on Leave a comment

Dogajanje v avgustu 2018

V avgustu 2018 nadaljujemo s tečajem Horarna astrologija. Za vas pripravljam tudi vrsto novosti ob 12. rojstnem dnevu Astro Akademije

Tečaj Horarna astrologija

V mesecu avgustu nadaljujem s prenovo tečaja Horarna astrologijaNa tečaju se nam pridružite s prijavo na povezavi tukaj.

Tečaj Horarna astrologija je poslastica za vas, če želite hitro, pa vendar natančno odgovoriti na mnoge dileme iz vsakodnevnega življenja. Odgovorili boste lahko tudi na bolj zapletena vprašanja.

Ob vodenju webinarjev se prilagajam vašim vprašanjem in potrebam, zato bomo tečaj podaljšali in znanje še poglobili. Tečaj bo potekal tudi v septembru in po potrebi tudi v oktobru.

Glavnina tečaja poteka v kombinaciji video posnetkov razlage in webinarjev s praktičnimi primeri. Webinarjem so dodani obsežni materiali izrisov horoskopov in tabel aspektov praktičnih primerov razlage. Po zaključenih webinarjih, so vam na voljo posnetki le-teh.

12. rojstni dan Astro Akademije

V okviru Moje Akademije delujeta Astro Akademija in Akademija Nasvet. Vse knjige in tečaji obeh bodo preneseni ter na voljo v Moji Akademiji.

V Astro Akademiji letos praznujemo že 12. leto obstoja. V okviru praznovanja, za vas pripravljam vrsto aktivnosti in novosti.

V kolikor ste že prijavljeni na brezplačne e-novičke Astro Akademije, boste o dogajanju sproti obveščeni, sicer pa imate še vedno čas, da se nanje prijavite na spletni strani astrolog.si. Vsekakor se pripravite na zanimiv september! 🙂

Imate dilemo, vprašanje, težavo?

V primeru kakršnih koli dodatnih dilem, vprašanj glede tečajev ali morebitnih nejasnosti glede dostopa do vašega tečaja, mi napišite e-sporočilo preko irena (@) mojaakademija.si (izbrišite oklepaje v e-naslovu) ali na tisti e-naslov, kjer običajno komunicirava.

Dodaj odgovor