AstroCoaching

350,00 z vključenim DDV

AstroCoaching je primeren za vas, če ste pred dilemo, iščete rešitev za izziv ali se vrtite v začaranem krogu razočaranj in ste zavezani k temu, da jih presežete oz. razrešite. Podrobnosti so zapisane spodaj v opisu.

Delite:

Kaj je AstroCoaching?

AstroCoaching predstavlja sistem natančno premišljenih korakov in vprašanj, s katerimi vas pripeljem do preboja na enem področju. To je lahko področje, kjer imate težave ali področje, kjer vam gre dobro, a bi zadeve radi še izboljšali hitreje kot bi to lahko storili sami.

Najprimernejši je za preboj na poslovnem in finančnem področju, a se celo na teh področjih lahko izkaže, da potrebujete najprej preboj glede vaših omejujočih prepričanj, ki vas blokirajo v obliki strahov in razočaranj, preden ste pripravljeni narediti preboj drugje.

AstroCoaching je akcijsko naravnan, zato je primeren samo za ljudi, ki so pripravljeni zavihati rokave in preseči svoje ovire. Najboljše rezultate dosegajo ljudje, ki so se zavezali nekaj spremeniti, nadgraditi in iščejo rešitev za razrešitev ovire, ki jih že dolgo zadržuje na mestu ali jih celo potiska nazaj. Življenje so pripravljeni vzeti v svoje roke in zaživeti lepše kot kdajkoli prej.

Po AstroCoachingu boste natančno vedeli, kaj morate narediti, da nekaj razrešite. V kolikor ne želite razrešiti ničesar in po njem niste pripravljeni narediti, kar se skupaj dogovoriva ob zaključku, AstroCoaching ni primeren za vas.

Kako poteka AstroCoaching?

  • Po plačanem naročilu na AstroCoaching boste v roku 24 ur (pon. – pet.) prejeli povezavo do mojega koledarja, kjer boste rezervirali izbrani termin. Pomembno! Trenutna čakalna doba za AstroCoaching znaša 30-45 dni!
  • Po rezervaciji termina vam bom poslala natančna navodila, kako se pripravite na AstroCoaching.
  • Na začetku se v cca. 5 minutah pogovoriva, kaj želite doseči.
  • Zatem korak za korakom poiščeva vzroke dogajanja in možne razrešitve, ki so pisane vam na kožo.
  • Zaključiva takoj, ko se dogovoriva za naslednji korak oz. aktivnost, ki vas bo pripeljala korak bližje uresničitvi življenja, kakršnega si želite in zaslužite.

Snemanje AstroCoachinga ni dovoljeno, ker posnetka ne potrebujete za uspešen preboj! Od vas pričakujem popolno osredotočenost na razrešitev vaših izzivov, zato izberite termin in prostor, kjer vas nihče ne bo motil. Zavedajte se, da je to čas za vas in priložnost, da zaživite lepše.

Bistvo AstroCoachinga je v tem, da ste 100% prisotni, sodelujete z odgovori na moja vprašanja in po njem takoj naredite, kar se dogovoriva ob zaključku le-tega. Bistvo je, da naredite preboj. Ta aktivnost, ki jo boste opravili, bo idealna za vaš karakter in pisana na vašo kožo.

Za koga je primeren AstroCoaching?

AstroCoaching je primeren za vas, če se vrtite v začaranem krogu razočaranj in ste zavezani k temu, da jih presežete oz. razrešite. Primeren je za vas, če težko sprejmete odločitev ali bi radi nekaj spremenili pri sebi. Ne čakate na druge in drugih ne krivite za svojo situacijo, pač pa ste pripravljeni vzeti življenje v svoje roke in preseči svoje okoliščine.

Primeren je za vas, če ste pred pomembnimi odločitvami, ko želite razumeti vzroke ali dogajanje v vašem življenju. Nato pa uporabiti informacije za lepše in bolj uspešno življenje.

Bistvo AstroCoachinga je v tem, da po njem takoj naredite, kar se dogovoriva ob zaključku le-tega. Ta aktivnost bo idealna za vaš karakter in pisana na vašo kožo. Opraviti jo morate v naslednjih 24 urah po zaključku, saj boste tako najlažje naredili preboj.

Klasičnih astroloških posvetov, ko vas zanima le “Kaj se mi bo zgodilo?” in “Kdaj se bo zgodilo?” ne opravljam. Svoje poslanstvo vidim v tem, da vam pomagam uresničiti, kar si želite doseči in vas opozorim na zadeve, ki se vam obetajo, vendar ne v obliki dokončnega predvidevanja, pač pa na način, ki vam lahko samo koristi.

To pomeni, da vam na AstroCoachingu s pomočjo skrbno pripravljenih vprašanj pomagam sprejeti odločitev ali vas usmerim v natančno dogovorjeno aktivnost

Prispevek, čas, način in termin posveta

  • Prispevek za Astro Coaching je zapisan na spletni strani (zgoraj), kjer ga tudi naročite.
  • Traja  30 minut. Z njim zaključiva takoj, ko se dogovoriva za naslednji korak oz. aktivnost, ki vas bo pripeljala korak bližje uresničitvi življenja, kakršnega si želite in zaslužite. Tako je zasnovan z namenom, da se ne izgubite v poplavi informacij, pač pa takoj naredite preboj in izkusite lepšo plat življenja.
  • AstroCoaching se izvaja preko telefona ali Skype.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “AstroCoaching”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

>
Success message!
Warning message!
Error message!