Mentorstvo – Irena Stopar

Od: 35,00

Mentorstvo je namenjeno samo članom tečajev Moje Akademije za dodatno individualno pomoč pri razumevanju snovi in pri samostojnem raziskovanju. Obsega dodatno pojasnjevanje snovi, pomoč pri praktični uporabi znanj iz tečaja in drugo, povezano s snovjo.

Z vpisom v vaš tečaj ste pridobili dostop do izbranega znanja. Vse tečaje Moje Akademije lahko preštudirate samostojno in v lastnem ritmu v spletni učilnici, pri tem pa imate na voljo del tečaja, kjer postavljate vprašanja. Odgovore na vse, povezano s snovjo, boste 3 mesece od dneva urejenega vpisa v tečaj (oz. glede na ponudbo) prejeli brezplačno.

Mentorstvo izberite, če potrebujete dodatno pomoč ali imate dodatna vprašanja.

Kako poteka mentorstvo?

Ob dogovorjenem terminu vas pokličem na vašo telefonsko številko. Najprej mi boste razložili, kje se vam zatika ali bi radi bolje razumeli, zatem pa vam korak za korakom razložim snov ali manjkajoči delček iz vašega horoskopa.

V kolikor niste vpisani v tečaj, izberite posvet.

Prispevek, čas in termin posveta

Datum in čas posveta izberite v koledarju spodaj. Prispevek zanj se lahko spreminja glede na izbrani termin. Po oddaji naročila in nakazila, boste prejeli avtomatično potrditev termina preko e-pošte.

Šifra: 000026 Kategorija: Oznaka:

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mentorstvo – Irena Stopar”

Morda vam bo prav tako všeč…