Mentorstvo – Irena Stopar

35,00

Mentorstvo je namenjeno samo članom tečajev Moje Akademije za dodatno individualno pomoč pri razumevanju snovi in pri samostojnem raziskovanju. Obsega dodatno pojasnjevanje snovi, pomoč pri praktični uporabi znanj iz tečaja in drugo, povezano s snovjo.

Z vpisom v vaš tečaj ste pridobili dostop do izbranega znanja. Vse tečaje Moje Akademije lahko preštudirate samostojno in v lastnem ritmu v spletni učilnici, pri tem pa imate na voljo del tečaja, kjer postavljate vprašanja. Odgovore na vse, povezano s snovjo, boste 3 mesece od dneva urejenega vpisa v tečaj (oz. glede na ponudbo) prejeli brezplačno.

Mentorstvo izberite, če potrebujete dodatno pomoč ali imate dodatna vprašanja.

Kako poteka mentorstvo?

Ob dogovorjenem terminu vas pokličem na vašo telefonsko številko. Najprej mi boste razložili, kje se vam zatika ali bi radi bolje razumeli, zatem pa vam korak za korakom razložim snov ali manjkajoči delček iz vašega horoskopa.

V kolikor niste vpisani v tečaj, izberite posvet.

Prispevek, čas in termin posveta

Mentorstvo traja 30 minut. Datum in čas posveta vam potrdim glede na želeno vašo in mojo razpoložljivost. Po oddaji naročila in nakazila, boste prejeli potrditev termina preko e-pošte.

Izbira termina * 

Prosim, zapišite 3-5 dni ali delov dneva, ko si zagotovo lahko vzamete čas za posvet (npr. torek dopoldan, četrtek popoldan, naslednji teden samo dopoldan, naslednji mesec samo ob sredah,…). Preko e-pošte vam bom ponudila prvi prost termin.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mentorstvo – Irena Stopar”

Morda vam bo prav tako všeč…