Posvet postavite se zase in prevzemite kontrolo nad svojim življenjem

Od: 75,00

Posvet je primeren za vas, če se želite postaviti zase in prevzeti kontrolo nad svojim življenjem ali delčkom le-tega. Želite nekaj spremeniti pri sebi ali v svojem okolju. To, kar želite storiti, je odvisno od vas oz. vaših ravnanj in odzivov, saj drugih ne morete spreminjati.

Zavedate se. da lahko spremenite lahko le sebe, svoje ravnanje in odzive. Morda se vrtite v začaranem krogu razočaranj in bi jih radi prešli ali težko sprejmete odločitev, pa bi jo morali in pri tem potrebujete pomoč, da se opogumite zaživeti lepše.

Pomagam vam odkriti kaj je resnično pomembno za vas. Skupaj z vami naredim načrt, kako doseči, kar si želiteodpraviti omejitve in vas vzpodbujam do točke, ko ga uresničite. Nato se skupaj z vami veselim vaših dosežkov.

Posvet je primeren za vas, če:

  • Ste oseba, ki je pripravljena na spremembo v svojem zasebnem in/ali poslovnem življenju.
  • Ste pripravljeni na aktivno sodelovanje in ne pričakujete čarobne paličice, s katero bi izginile vse vaše težave.
  • Ste v težavah, vendar verjamete, da jih z mojo pomočjo lahko razrešite. V tem trenutku le še ne veste kako ali nimate moči, da bi karkoli spremenili sami.
  • Ste pripravljeni odkrito spregovoriti o svoji situaciji. Seveda vam zagotavljam 100% diskretnost in skrbno varovanje vaših podatkov.
  • Ste odprti za nove rešitve. Ničesar vam ne bom vsiljevala. Izbrali boste tiste, ki vam najbolj ustrezajo.

Kako poteka posvet?

Ob dogovorjenem času vas pokličem na vašo telefonsko številko. Najprej se kratko pogovoriva glede vaše situacije, v kateri se nahajate in težav, ki se porajajo. Nato ob pogovoru skupaj z vami iščem vzroke dogajanja, možne razrešitve in usmeritve za začetek spremembe.

Posvet “Postavite se zase in prevzemite kontrolo nad svojim življenjem” ni astrološki posvet! V kolikor želite astrološki posvet, izberite Posvet na povezavi tukaj.

Snemanje posvetov ni dovoljeno!

Prispevek, čas in termin posveta

Datum in čas posveta izberite v koledarju spodaj. Prispevek zanj se lahko spreminja glede na izbrani termin. Po oddaji naročila in nakazila, boste prejeli avtomatično potrditev termina preko e-pošte.

Ob nakupu boste pridobili 75 Zvezdic-e!

Šifra: 000191 Kategorija: Oznaka:

Opis

Posvet poteka preko telefona. Termin posveta izberete v koledarju (zgoraj) in ga potrdite z gumbom “Rezervacija termina” ter zaključkom naročila. Ob dogovorjenem času vas pokličem na vašo telefonsko številko.

Nekaj mnenj mojih klientov

Vaš nasvet mi je dal novih moči

Irena, moram vam povedati, da sem po posvetu z vami čisto prerojena. Dolgo sem odlašala, preden sem se odločila, da pridem k vam, vendar mi je kar malo žal. Vaš nasvet mi je dal toliko novih moči, da si prej niti predstavljati nisem mogla, da je to mogoče. Vesna

Se že kaže izboljšanje

Spoštovana ga. Irena, Hvala za vaše tolažilne besede in za vzpodbudo, ki ste mi jo dali. Res sta bila zadnja dva meseca peklenska, vendar se že kaže izboljšanje. Brez vas in vaših besed bi se mi zmešalo, zato res iskrena hvala. Prosim, sporočite še, kdaj imate prost termin, ker bi želela z vami prediskutirati še glede službe. Katja

Vem, kaj mi je storiti

Samo hvala lahko rečem. Zelo sem vesela, ker sem prišla k vam na posvet. Zdaj vem, kaj mi je storiti. Barbara

Odprli ste mi oči

Hvaležna sem, ker ste mi odprli oči. Tako ne gre več naprej in vem, da moram zdaj zbrati moč za spremembo. Hvala vam tudi za napotke, kako to narediti. Ko bo hudo, vas ponovno pokličem. Sonja

Dodatne informacije

Posvet

Krajši posvet – do 30 minut (pon – pet dopoldan), Daljši posvet – do 60 minut (pon-pet dopoldan), Krajši posvet – do 30 minut (pon – pet popoldan), Daljši posvet – do 60 minut (pon-pet popoldan), Daljši posvet do 60 minut (ob koncu tedna ali v času praznikov)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Posvet postavite se zase in prevzemite kontrolo nad svojim življenjem”

Morda vam bo prav tako všeč…