Posvet postavite se zase in prevzemite kontrolo nad svojim življenjem

(2 mnenji strank)

50,00120,00

Posvet je primeren za vas, če se želite postaviti zase in prevzeti kontrolo nad svojim življenjem ali delčkom le-tega. Želite nekaj spremeniti pri sebi ali v svojem okolju. To, kar želite storiti, je odvisno od vas oz. vaših ravnanj in odzivov, saj drugih ne morete spreminjati.

Zavedate se. da lahko spremenite lahko le sebe, svoje ravnanje in odzive. Morda se vrtite v začaranem krogu razočaranj in bi jih radi prešli ali težko sprejmete odločitev, pa bi jo morali in pri tem potrebujete pomoč, da se opogumite zaživeti lepše.

Pomagam vam odkriti kaj je resnično pomembno za vas. Skupaj z vami naredim načrt, kako doseči, kar si želiteodpraviti omejitve in vas vzpodbujam do točke, ko ga uresničite. Nato se skupaj z vami veselim vaših dosežkov.

Posvet je primeren za vas, če:

 • Ste oseba, ki je pripravljena na spremembo v svojem zasebnem in/ali poslovnem življenju.
 • Ste pripravljeni na aktivno sodelovanje in ne pričakujete čarobne paličice, s katero bi izginile vse vaše težave.
 • Ste v težavah, vendar verjamete, da jih z mojo pomočjo lahko razrešite. V tem trenutku le še ne veste kako ali nimate moči, da bi karkoli spremenili sami.
 • Ste pripravljeni odkrito spregovoriti o svoji situaciji. Seveda vam zagotavljam 100% diskretnost in skrbno varovanje vaših podatkov.
 • Ste odprti za nove rešitve. Ničesar vam ne bom vsiljevala. Izbrali boste tiste, ki vam najbolj ustrezajo.

Kako poteka posvet?

Ob dogovorjenem času vas pokličem na vašo telefonsko številko. Najprej se kratko pogovoriva glede vaše situacije, v kateri se nahajate in težav, ki se porajajo. Nato ob pogovoru skupaj z vami iščem vzroke dogajanja, možne razrešitve in usmeritve za začetek spremembe.

Posvet “Postavite se zase in prevzemite kontrolo nad svojim življenjem” ni astrološki posvet! V kolikor želite astrološki posvet, izberite Posvet na povezavi tukaj.

Snemanje posvetov ni dovoljeno!

Prispevek, čas in termin posveta

Čas posveta predlagajte sami v delu “Izbira termina” in zatem oddajte ter zaključite naročilo. Prispevek zanj se spreminja glede na izbrani termin. Po oddaji naročila in nakazila, boste prejeli potrditev termina preko e-pošte. Ob dogovorjenem času pa vas pokličem na vašo telefonsko številko.

Počisti

Izbira termina * 

Prosim, zapišite 3-5 dni ali delov dneva, ko si zagotovo lahko vzamete čas za posvet (npr. torek dopoldan, četrtek popoldan, naslednji teden samo dopoldan, naslednji mesec samo ob sredah,…). Preko e-pošte vam bom ponudila prvi prost termin.

Opis

V delu “Izbira termina” predlagajte termin posveta in zaključite naročilo. Potrditev termina boste prejeli po prejemu vašega nakazila preko e-pošte. Ob dogovorjenem času vas pokličem na vašo telefonsko številko.

Dodatne informacije

Posvet

Posvet do 30 minut (pon – pet dopoldan), Posvet do 60 minut (pon – pet dopoldan), Posvet do 30 minut (pon – pet popoldan), Posvet do 60 minut (pon – pet popoldan), Posvet do 60 minut (ob koncu tedna ali v času praznikov)

2 mnenji za Posvet postavite se zase in prevzemite kontrolo nad svojim življenjem

 1. Vesna

  Irena, zelo sem vesela, da sem se odločila za posvet. Predvsem imam več energije in sem končno prepričana, da lahko naredim, kar si želim.

 2. Lana

  Pred posvetom sem brala mnenje ene gospe, ki pravi, da ste ji dali “brco v r…”. Točno to sem potrebovala in jo dobila. Hvala. 🙂

Podaj mnenje

Morda vam bo prav tako všeč…