Posvet z Ireno Stopar

Od: 75,00

Posvet je primeren za vas, če se vrtite v začaranem krogu razočaranj in bi jih radi prešli, težko sprejmete odločitev ali bi radi nekaj spremenili pri sebi. Primeren je, če ste pred pomembnimi odločitvami, ko si želite razumeti vzroke ali dogajanje v vašem življenju. Nato pa uporabiti informacije posveta za lepše in bolj uspešno življenje.

Sem spec. osebnostne preobrazbe, zato klasičnih astroloških posvetov, kjer vas zanima le “Kaj se mi bo zgodilo?” in “Kdaj se bo zgodilo?” ne opravljam. Svoje poslanstvo vidim v tem, da vam pomagam uresničiti, kar si želite doseči in vas opozorim na zadeve, ki se vam obetajo, vendar ne v obliki dokončnega predvidevanja, pač pa na način, ki vam lahko samo koristi.

To pomeni, da vam na astrološkem posvetu lahko pomagam razumeti obdobje, v katerem se nahajate, tisto pred vami ali iz preteklosti. Nisem pa vam pripravljena reči “To in do se vam bo zgodilo” ali “Takrat se bo zagotovo zgodilo”, saj je od vas odvisno, kako boste vplive planetov izkoristili in v kolikšni meri boste poslušali in izkoristili moje nasvete.

Priporočam Ireno Stopar

Če bi iskala tisto posebno osebo v mojem življenju, ki mi je pomagala do spremembe v življenju, bi lahko priporočila gospo Ireno Stopar. Hvaležna sem, ker sem jo lahko spoznala in sem ji zaupala, da se začnem spreminjati, čeprav mi je bilo na začetku zelo težko. Priporočam jo vsem! Franja

Pomoč ob prelomnih trenutkih

Lepo je imeti ob sebi osebe, ki ti pomagajo ob prelomnih trenutkih življenja in ena taka oseba ste zagotovo vi. Hvala vam za vse! Karmen

Kako poteka posvet?

Ob dogovorjenem času vas pokličem na vašo telefonsko številko. Najprej se kratko pogovoriva glede vaše situacije, v kateri se nahajate oz. glede dilem, ki se vam porajajo. Če gre za astrološki posvet, izrišem primerne horoskope, sicer vam najprej prisluhnem, nato ob pogovoru skupaj z vami poiščem vzroke dogajanja, možne razrešitve in usmeritve za lažjo odločitev.

Snemanje posvetov ni dovoljeno!

Prispevek, čas in termin posveta

Datum in čas posveta izberite v koledarju spodaj. Prispevek zanj se lahko spreminja glede na izbrani termin. Po oddaji naročila in nakazila, boste prejeli avtomatično potrditev termina preko e-pošte.

Ob nakupu boste pridobili 75 Zvezdic-e!

Šifra: 000025 Kategorija: Oznaka:

Opis

Termin posveta izberete v koledarju in zaključite naročilo. Potrditev termina boste prejeli po prejemu vašega nakazila. Ob dogovorjenem času vas pokličem na vašo telefonsko številko.

V kolikor boste izbrali astrološki posvet, pred posvetom pripravite točne rojstne podatke (dan, mesec, leto, ura, minuta in kraj rojstva). Zapisani so na Rojstnem listu, ki ga prejmete na Matičnem uradu ali po spominu mame oz. druge osebe, ki je bila prisotna ob vašemu rojstvu.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Posvet z Ireno Stopar”