Astrološki posvet s coachingom z Ireno Stopar

(51 mnenj strank)

50,00120,00

Astrološki posvet s coachingom je primeren za vas, če se vrtite v začaranem krogu razočaranj in bi jih radi prešli, težko sprejmete odločitev ali bi radi nekaj spremenili pri sebi. Primeren je, če ste pred pomembnimi odločitvami, ko želite razumeti vzroke ali dogajanje v vašem življenju. Nato pa uporabiti informacije posveta za lepše in bolj uspešno življenje.

Sem spec. osebnostne preobrazbe, zato klasičnih astroloških posvetov, ko vas zanima le “Kaj se mi bo zgodilo?” in “Kdaj se bo zgodilo?” ne opravljam. Svoje poslanstvo vidim v tem, da vam pomagam uresničiti, kar si želite doseči in vas opozorim na zadeve, ki se vam obetajo, vendar ne v obliki dokončnega predvidevanja, pač pa na način, ki vam lahko samo koristi.

To pomeni, da vam na astrološkem posvetu s coachingom pomagam razumeti obdobje, v katerem se nahajate, tisto pred vami ali iz preteklosti. Nisem vam pripravljena reči “To in to se vam bo zagotovo zgodilo” ali “Takrat se bo zagotovo zgodilo”, saj je od vas odvisno, kako boste vplive planetov izkoristili in v kolikšni meri boste poslušali in izkoristili moje nasvete.

Priporočam Ireno Stopar

Če bi iskala tisto posebno osebo v mojem življenju, ki mi je pomagala do spremembe v življenju, bi lahko priporočila gospo Ireno Stopar. Hvaležna sem, ker sem jo lahko spoznala in sem ji zaupala, da se začnem spreminjati, čeprav mi je bilo na začetku zelo težko. Priporočam jo vsem! Franja

Pomoč ob prelomnih trenutkih

Lepo je imeti ob sebi osebe, ki ti pomagajo ob prelomnih trenutkih življenja in ena taka oseba ste zagotovo vi. Hvala vam za vse! Karmen

Kako poteka posvet?

Ob dogovorjenem času vas pokličem na vašo telefonsko številko. Najprej se kratko pogovoriva glede vaše situacije in dilem, ki se vam porajajo. Med pogovorom izrišem primerne horoskope, vam prisluhnem, nato skupaj z vami poiščem vzroke dogajanja, možne razrešitve in usmeritve za lažjo odločitev.

Snemanje posvetov ni dovoljeno!

Prispevek, čas in termin posveta

Čas posveta predlagajte sami v delu “Izbira termina” in zatem oddajte ter zaključite naročilo. Prispevek zanj se spreminja glede na izbrani termin. Po oddaji naročila in nakazila, boste prejeli potrditev termina preko e-pošte. Ob dogovorjenem času vas pokličem na vašo telefonsko številko.

Počisti

Izbira termina * 

Prosim, zapišite 3-5 dni ali delov dneva, ko si zagotovo lahko vzamete čas za posvet (npr. torek dopoldan, četrtek popoldan, naslednji teden samo dopoldan, naslednji mesec samo ob sredah,…). Preko e-pošte vam bom ponudila prvi prost termin.

Opis

V delu “Izbira termina” predlagajte termin posveta in zaključite naročilo. Potrditev termina boste prejeli po prejemu vašega nakazila preko e-pošte. Ob dogovorjenem času vas pokličem na vašo telefonsko številko.

Za astrološki posvet, pred posvetom pripravite točne rojstne podatke (dan, mesec, leto, ura, minuta in kraj rojstva). Zapisani so na Rojstnem listu, ki ga prejmete na Matičnem uradu ali po spominu mame oz. druge osebe, ki je bila prisotna ob vašemu rojstvu. Teh podatkov vnaprej ne pošiljajte. Povedali mi jih boste na začetku posveta.

Dodatne informacije

Posvet

Posvet do 30 minut (pon – pet dopoldan), Posvet do 60 minut (pon – pet dopoldan), Posvet do 30 minut (pon – pet popoldan), Posvet do 60 minut (pon – pet popoldan), Posvet do 60 minut (ob koncu tedna ali v času praznikov)

51 mnenj za Astrološki posvet s coachingom z Ireno Stopar

 1. K.

  Srčna hvala za včerajšnji pogovor. V veliko veselje mi je bilo spoznati vas. Še z večjim veseljem bom brala vaše članke, zdaj ko vas »poznam«. Sicer pa se mi res zdi, kot da bi vas poznala že od nekdaj. Že samo po pogovoru z vami, se mi danes zdi, da sem nekako močnejša in drugačna. Pa sva komaj začeli. Zelo se veselim branja horoskopa, ki ste mi ga priložila. Vsekakor se obrnem na vas, če mi kaj ne bo jasno. Pa tudi vaš blog in članke bom začela pridno brati. Hvala vam tudi za nasvete, ki ste mi jih napisala. Verjamem, da mi bo uspelo in da se bom tudi čustveno okrepila.

 2. Manca

  Irena, tudi jaz bi se rada zahvalila. K vam sem prišla z milijonom vprašanj, od vas sem prišla z veliko odgovorov. So drugačni, kot sem si predstavljala, a so mi v veliko pomoč pri načrtovanju mojih aktivnosti v prihodnje. Lepa hvala. Toplo vas priporočam.

 3. Petra Lah Bencik

  Posvet si zasluži 5 zvezdic. Zanj se nisem odločila že prej, ker ga še nisem potrebovala. Napredek je ta, da nisem več v krču na vrtiljaku čustev. Všeč mi je pogovor, pogled zunanjega neobremenjenega opazovalca, kot ste vi, Irena. Všeč mi je tudi, da svetujete na konkretnem primeru in se poglobite v konkretno zgodbo. Za mene je tak način idealen, nimam želje in tudi ne ideje, kako bi bilo drugače. Posvet pri vas bi priporočila, ker vem, da nam poznavanje osebnega horoskopa lahko olajša nekatere odločitve. Ali pa nam pokaže pot, ki je drugače ne bi videli. HVALA.

 4. Mateja

  Ste zelo prijazna in pripravljena pomagat, svetovat. Za svoje delo ste zelo kvalificirana. Za posvet se nisem odločila že prej zaradi slabe izkušnje, zelo negativne, leta nazaj s priznanim astrologom. Priporočila bi vas predvsem za poslovno svetovanje.

 5. Sabina

  Pozdravljena Irena, Vam iskrena hvala za posvet. Ne le, da sem uživala v najinem pogovoru, vendar sem dobila tiste smernice, ki kažejo to, kar že nekaj časa čutim…da moram delati na sebi in sedaj sem v to še bolj prepričana.

 6. Vera

  Gospa Irena, hvala za vašo strokovnost in odprtost. Potrdila ste moje občutke in me glede horoskopa zadela v “nulo”. Sedaj gledam na neke moje lastnosti dosti bolj spravljivo in se ob njih lahko celo nasmejem. Bolj kot to pa hvala za izmenjavo izkušenj in prijetne ženske energije, bistva, usmeritev in kako delovati tudi na poslovnem delu. Danes je res en moj poseben dan. Verjamem, da bova še na vezi, saj čutim, da je pred mano posebno leto.

 7. Adriana

  Draga Irena, Danes ste me neizmerno pozitivno presenetila, da sem ostala brez besed. Irena, osebno se ne poznava, nisva si stisnili roke v pozdrav, a ste brezpogojno delila z menoj stvari, ki jih veliko nikoli ne bo, pa čeprav jih poznam celo življenje. S tem dejanjem se je pokazala vsa vaša veličina srca, odprtosti deliti,… Veste, to zmorejo le redki. Resnično sem vam hvaležna globoko iz srca za vse, kar delite z menoj. Vi ste kot sonce, ki sije na vsakogar brez izjeme. Topel objem. 

 8. Hvaležna

  Ga. Irena, hvala. Z vašo pomočjo in krasno energijo sem dobila odgovore, kateri mi pomagajo, da z več volje in optimizma nadaljujem življenje. Hvala za vse.

 9. Karmen

  Lepo je imeti ob sebi osebe, ki ti pomagajo ob prelomnih trenutkih življenja in ena taka oseba ste zagotovo vi. Hvala vam za vse!

 10. Tanja

  Najlepša hvala za izdelano sinastrijo – danes popoldne sem jo nekoliko utrujena prebrala med naporno vožnjo z vlakom, in vam lahko povem, da se nama obema zdi (tudi fant jo je že prebral), da ste popolnoma zadeli bistvo – bolj ga že ne bi mogli… 

 11. Irena

  Hvala ti, Irena. Zadela si popolnoma, vse to je res. In tudi domnevala sem, da je mogoče nekaj takega, če pa dobiš še potrditev je pa to tisto, kar v dani situaciji potrebuješ. Ne veš koliko mi s takimi nasveti pomagaš. Sedaj se pa sploh ne čudim zakaj se tolikokrat obračam nate. Ne samo kot astrologinji že nekaj časa se mi zdi, da imava v delovanju ali pogledu na življenje nekaj skupnega. Vedno bolj se mi zdi, da mi nisi samo učiteljica ampak prava prijateljica. Hvala in lep pozdrav. Tvoja soimenjakinja 

 12. Polona

  Posvet bi ocenila s 4 zvezdicami. Zanj se nisem odločila že prej, ker ni bilo potrebe. Zgodilo se je točno to, kar ste napovedali. Všeč mi je bilo, da ste zadevo gledali širše in predstavili tudi ostale stvari, ki ste jih videli v karti in ne samo tisto, kar sem vprašala. S tem sem si lažje ustvarila celotno sliko. Izkušnjo bom delila s prijatelji. Najprej sem bila razočarana, ker vaš odgovor ni bil tak, kakršnega sem želela slišati. Vendar pa se je zgodilo točno to, kar ste napovedali, zato sem potem to lažje sprejela. Upam, da se bo uresničilo tudi vse ostalo, kar ste napovedali

 13. anonimna

  Irena, hvala za ves tvoj trud, res si enkratna. Predvsem kot človek, ki ga skoraj ni več možno srečati, tako iskrena in predana poslanstvu, ki ga opravljaš.

 14. Bojan

  Živjo, Hvala za včerajšnji nasvet glede časa telefonskega klica za službo. Sem bil uspešen. Govoril sem s kadrovsko. Čez dve uri me je klicala nazaj in mi dogovorila sestanek z direktorjem. Imam ga danes po 14 uri. Če imate glede tega še kakšen nasvet bom vesel. Lep pozdrav.

 15. Katarina

  Pozdravljeni, Moram vam povedati, da sem nehala iskati službo. Že tri mesece je, odkar sem bila pri vas in veliko sem premišljevala o vaših besedah. Vso energijo sem usmerila v pisanje poslovnega načrta in se odločila, da bom le odprla svoj mali butik. Hvala za vse nasvete. Pridem tudi na seminar Postavite si uresničljive cilje. Prosim, obvestite me, kdaj bo potekal.

 16. anonimna

  Spoštovana ga. Irena, Hvala za vaše tolažilne besede in za vzpodbudo, ki ste mi jo dali. Res sta bila zadnja dva meseca peklenska, vendar se že kaže izboljšanje. Brez vas in vaših besed bi se mi zmešalo, zato res iskrena hvala. Prosim, sporočite še, kdaj imate prost termin, ker bi želela z vami prediskutirati še glede službe.

 17. Barbara

  Irena, samo hvala lahko rečem. Za vse!

 18. Franja

  Če bi iskala tisto posebno osebo v mojem življenju, ki mi je pomagala do spremembe v življenju, bi lahko priporočila gospo Ireno Stopar. Hvaležna sem, ker sem jo lahko spoznala in sem ji zaupala, da se začnem spreminjati, čeprav mi je bilo na začetku zelo težko. Priporočam jo vsem!

 19. Valerija

  Do Irene Stopar sem prišla, ker je moja astrologinja umrla. Dolgo sem iskala drugo in kar težko sem se odločila za posvet pri Ireni. Po posvetu pa sem vedela, da sem jo še kako potrebovala. Niti ji ne bi rekla, da je le astrologinja. Je ženska z življenjskimi izkušnjami in modrostjo, ki jo je nesebično delila z menoj. Irena, hvala.

 20. Sandra

  Dober dan, gospa Irena, Sporočam vam, da se z možem že nekaj dni ponovno pogovarjava. Odkar sem bila pri vas, sem dojela, da ni le on kriv za situacijo, ampak sem sama marsikaj po nepotrebnem zamerila, ker nisem poslušala. Upam, da nama bo uspelo zgladiti odnos. Brez vas ga sigurno ne bi, ker sem za vse krivila njega. Hvala.

 21. Senka

  Odkar sem se prvič srečala z Ireno Stopar, se je v mojem življenju veliko spremenilo. Vse na bolje. Ni besed, s katerimi bi lahko izrazila svojo hvaležnost. HVALA je premalo, a ne znam drugače.

 22. Janja

  Ko mi je prijateljica podarila darilni bon za posvet pri Ireni Stopar, sem bila kar malce užaljena. Mislila sem, da bi mi lahko podarila kakšno malenkost, s katero bi me razveselila. Na posvet sem se kar malo z odporom naročila. Ko pa sem spoznala Ireno in njen pogled na svet, se mi je odprlo novo nebo. Nikakor je ne bi uvrstila med astrologe, pač pa sem se srečala z modro, zanimivo, toplo in razumevajočo osebo, ki me je pomirila in usmerila na povsem novo pot in mi dala zanimivo popotnico v obliki svojih nasvetov. Irena, najlepša vam hvala za vse. Zelo dragoceni ste.

 23. anonimna

  Irena, samo hvala lahko rečem. Ni mi bilo vse všeč, kar si mi povedala, ampak vem, da imaš prav. Pomesti je treba najprej pred svojim pragom.

 24. Gordana

  Odkar mi je gospa Irena Stopar razložila, da se bo moje zdravje popravilo, ko bom pripravljena sprejeti odgovornost za svoje odločitve, se počutim veliko bolje. Sprva se mi je zdelo, da »naklada«. Izkazalo pa se je, da je bilo dobro, da sem jo poslušala. Po letu in pol po posvetu pri gospe Ireni sem kot prerojena. Počutim se, kot da imam 15 let manj.

 25. Helena

  Rada bi delila z drugimi svojo izkušnjo. Na posvet k Ireni Stopar sem prišla čisto razočarana nad svojim odnosom z možem. Nisem več videla svetle točke in pričakovala sem, da mi bo Irena povedala, naj se ločim. Namesto tega mi je razložila o najini različnosti in opozorila na skupne točke. Čeprav sem težko sprejela, da bi morala prav jaz narediti nekaj na odnosu, če ga želim obdržati, sem se prisilila. Po 3 mesecih pa se je mož začel ponovno normalno pogovarjati z menoj. Na najinem odklopu v toplicah sva ugotovila, da sva se odtujila povsem brez zveze. Irena Stopar mi je s svojim nasvetom, razumevanjem in nevsiljivim predlogom dobesedno rešila zakon. Ne vem, kako naj se vam zahvalim.

 26. Polonca

  Irena, hvala, ker sem lahko delila bolečino z vami. Moram se nujno ustaviti in se poglobiti vase. Še enkrat hvala za vaš nasvet.

 27. Vesna

  Irena, moram vam povedati, da sem po posvetu z vami čisto prerojena. Dolgo sem odlašala, preden sem se odločila, da pridem k vam, vendar mi je kar malo žal, da sem odlašala. Vaš nasvet mi je dal toliko novih moči, da si prej niti predstavljati nisem mogla, da je to mogoče.

 28. Katarina

  Draga moja Irena, ali sploh obstaja beseda, ki bi lahko opisala hvaležnost, ki jo čutim, odkar sem prišla od tebe? Hvala, hvala, hvala, brez tebe bi se še dolgo lovila, kaj mi je storiti.

 29. Gorazd

  Irena, priporočila vas je sodelavka, ki je že bila vaša stranka. Ko sem se odločal za posvet pri vas, sem bil skeptičen. Zdaj pa se vam lahko le zahvalim za odličen nasvet, ki že daje prve sadove. Neverjetno. Sem zelo prijetno presenečen nad koristjo posveta pri vas in vas bom priporočil še kakšnemu kolegu.

 30. Rosana

  Saj ne vem, kako naj vam povem, da ste zlati sonček, ki sveti za vse nas izgubljene dušice. Meni ste znali pomagati ponovno do sreče. Hvala, hvala, hvala… milijonkrat.

 31. Janja

  Joj, kako ne maram biti nemočna! Z vašim razumevanjem in nasveti pa se počutim veliko močnejša, kot pred posvetom. Še pridem in vas priporočim vsem mojim prijateljicam.

 32. Jožica

  Nisem vedela, da obstajajo ljudje kot ste vi, Irena. Hvala za vse.

 33. Tanja

  K vam sem prišla, ker vas je priporočila prijateljica. Zelo sem žalostna, vendar vem, da moram narediti spremembo, če želim izkoristiti svoje možnosti. Hvala vam, ker me vzpodbujate in imate toliko razumevanja zame.

 34. Sonja

  Hvaležna sem, ker ste mi odprli oči. Tako ne gre več naprej in vem, da moram zdaj zbrati moč za spremembo. Hvala vam tudi za napotke, kako to narediti. Ko bo hudo, vas ponovno pokličem.

 35. Simon

  Irena, naj vam še jaz povem, da sem bil najprej jezen na vas, ker ste mi svetovali, da počakam še 2 meseca, preden odprem podjetje, saj sem bil neučakan. Ne vem, zakaj sem vas poslušal. V vmesnem času sem predelal svoj načrt in prenovil podjetje po vaših nasvetih. Že zelo hitro se je izkazalo, da bi nekaj zagotovo šlo narobe, ker nisem dobro premislil. Vse kaže, da ste me rešili pred precej težavami, še preden so se pojavile. Še pridem k vam, ko bom pred kakšno novo dilemo in vas priporočam vsem, ki iščejo svetovalko.

 36. Barbara

  Samo hvala lahko rečem. Zelo sem vesela, ker sem prišla k vam na posvet. Zdaj vem, kaj mi je storiti.

 37. Nevenka

  Irena, hvala vam za nasvet. Vem, da imate prav in prav potrebovala sem nekoga, ki bi mi to, kar delam narobe, povedal v obraz.

 38. Hana

  Nameravala sem zapreti podjetje in se prijaviti na Zavod za zaposlovanje, kjer se končajo sanje. Ne vem, če bi me skozi spremembo lahko kdo vodil tako dobro kot vi. Hvala. Rešili ste mene, moje življenje, podjetje in nekaj zaposlenih.

 39. Gordana

  Brez vas bi bilo moje življenje eno samo trpljenje. Hvala, ker ste mi odprli oči in mi dali eno besedno brco v r… Nujno je bilo.” Zdaj imam motivacije in energije za izvoz!

 40. Regina

  Na posvete k Ireni Stopar prihajam že od leta 2005. Odkar sem jo prvič srečala do danes, me ni prepoznati. Spremenila sem se na bolje, moje življenje pa je veliko lepše kot včasih. Toplo jo priporočam. 

 41. Katja

  Ireno res priporočam. Srečanja z njo so mi dala misliti in najti rešitve za moje težave.

 42. Linda

  Za sodelovanje s teboj nisem imela nikakršnih zadržkov. Pred prvim posvetom (že precej let nazaj) sem, željna svojega ”prvega” astrološkega posveta, brskala po internetu in na ta način naletela na lep ”kupček” ponudb različnih astrologov. Tebe Irena, sem izbrala intuitivno. Zelo dobro!

  Zagotovo sem napredovala – delno s tvojimi nasveti, delno z lastnim delom na sebi skozi branje, samoopazovanje, interakcijo z različnimi ljudmi (vsakega človeka v svojem življenju namreč srečamo z namenom, da se skozi izkušnje z njim učimo in nečesa naučimo). Pri sebi sem skozi leta veliko spremenila – še vedno se (zavedno) spreminjam – edina konstanta v našem življenju je namreč sprememba.

  Moj uspeh je dolgoročne in osebne narave – stvari večinoma (ne pa vse) sprejemam takšne, kot so. Posledično se vsakodnevno manj obremenjujem in se tako lažje prepuščam toku dogodkov/življenja, ni pa mi to še povsem uspelo. Nekaterih stvari, ljudi in dogodkov se ne oprijemam več z vso silo kot nekoč – učim se jih ”izpuščati” iz svojega življenja – ni lahko! Počasi se bom znebila (meni še danes nerazjasnjene) notranje napetosti in tendence, da ”moram stvari vedno imeti pod absolutno kontrolo”. Toliko za sedaj – pot se nadaljuje

  Tvoje nasvete zelo spoštujem in cenim, saj jih vselej podaš z realno distanco – brez olepšav in ”olajševalnih okraskov”, ki bi morda dejansko/realno sliko, ki zame ni prijetna, postavilo v lepši okvir. Podaš “realno sliko” in to je tisto, kar mi je pri tebi všeč in je zame zelo pomembno. V preteklosti ni zagotovo ni bilo všeč vse, kar si mi imela povedati, a dejstvo je, da so se vse tvoje napovedi kasneje izkazale kot točne in pravilne.

  Skozi tvoje astrološke posvete sem pridobila 3 neotipljive dragocenosti: Zavedanje – sprejeti stvari takšne kot so. Spoznanje, da določene šibkosti človeka niso negativne, temveč so absolutne priložnosti za lasten razvoj in napredek. Spodbudo, da svoje močne točke lahko okrepimo in napredujemo tam in tja, kamor nam je namenjeno.

  Seveda bi te/sem te priporočila – vsem oz. vsakomur, ki potrebuje astrološki nasvet in je obenem dovolj zrel, da tvoj nasvet celostno sprejme kot pozitivno, koristno in dragoceno darilo. Človek moja biti dovolj zrel, da svoje določeno stanje sprejme takšno kot je in ga, v kolikor mu ni všeč, s svojimi mislimi in aktivnimi dejanji postavi na nivo, ki mu je/bo všeč.

  Tvoj način svetovanja mi je zelo blizu, zatorej ga ne bi spremenila, dvomim pa, da se bom še kdaj odločila za posvet preko skype-a. Perferiram nemreč osebni pogovor na 4 oči ali alternativno pisno obliko.

  Si iskrena in v mojih očeh posebna oseba z izrednim astrološkim talentom, ki kontinuirano napreduje, ”raste” in bogati/se oplaja, zato mi, ki smo v stiku s teboj, posledično in nedvomo napredujemo s teboj.

 43. Renata

  Ljuba Irena, zahvaljujem se ti za tvoje prijazno voščilo.Tvoj uradni podpis pod voščilo, govori o tem, kako daleč si prišla pri svojem delu, meni pa je nekega dne, potem, ko sem se že malo odpočila in umirila od dolgoletne tlake, nenadoma, kar tako, kot blisk od nekje prišel v spomin tvoj stavek (pa sploh nisem razmišljala o tebi) še iz tvojih astroloških začetkov. Ne vem, če se spomniš, precej si se ukvarjala z mojim horoskopom in mano… Napisala si mi naj se “zrihtam” (bilo je malo več besed, sem skrajšala), DA NE BOM ODŠLA IZ TEGA SVETA VSA ZAGRENJENA. Ne vem, tebi se najbrž ne bo zdelo nič posebnega, ampak meni se je ob tem, ko sem zavestno dojela tvoje besede, obrnilo stikalo v drugo smer. Najbrž razumeš, kaj sem hotela povedati, to je, da si mi s svojo modrostjo in direktnostjo pomagala, čeprav šele čez mnogo, mnogo let….ah, pa sem res pozno dojela. V glavnem hvala za tole in hvala za voščilo. Lep pozdrav.

 44. Magda Lipovec

  Eni veste, drugi spet ne, da sem se pred leti sesedla. Bilo je vsega preveč za eno življenje tam do 40 + … In ob “pobiranju” mi je nasproti prišla astrologija in z njo Irena Stopar. K njej sem hodila na tečaje in brskala po sebi in Astrologiji. Zadeve sem se začela učiti izključno zato, da bi začela razumeti ZAKAJ ravno jaz…in spet in spet jaz ? Na vseh frontah življenja – od 11 leta dalje. In ogromno še ne vem, veliko pa. In lažje mi je. Ne zato, da bi rekla – krivi so planeti – čeprav ja, je veliko v njihovi postavitvi. Lažje zato, da predvidim kje je nevarnost, da se zaletim in se “oviri” rajše umaknem oziroma se nanjo pripravim. Na veliko situacij v življenju nisem imela vpliva, pa se morala prežvečiti tudi te dele, ki niso “pasali” k meni…” … Celoten opis si lahko preberete v blogu na strani astrolog.si.

 45. P.

  HVAAALLLAAA ZA VSEEE! 

 46. Klemen

  Pozdravljena, ga.Irena, Hvala za današnji astrološki posvet in pogovor. Trenutno mi res ni lahko, tega nikjer ne kažem, dobro pa sem razumel vse vaše nasvete. Ste ženska z življenjskimi izkušnjami in odlična astrologinja. Hvala.

 47. Zala

  Irena, hvala za vse. Želim vam, da bi imeli veliko strank, ki se želijo spremeniti, kajti meni ste na posvetu zelo pomagali. Vsega nisem dojela takoj, ampak zdaj, po 3 mesecih od najinega srečanja, mi je vse jasno. Še enkrat hvala.

 48. IrKa

  Pred prvim posvetom me je najbolj mučilo vprašanje, ali se bova ujeli oz. če bova »simpatični« ena drugi v besedah, obnašanju,… Na posvetu mi je bilo važno, da sem bila slišana in razumljena z vaše strani. Da ni bilo posmehovanja v smislu »to sploh niso problemi«. Da ste me bodrili in mi namenili tudi tolažbo. (Takrat sem se zavedala, da takšnih besed nisem nikoli prejela od mame in kasneje ne od moža). Všeč mi je, ker ste topla in prisrčna oseba. Nežna dušica, ki ji ne zmanjka vzpodbudnih besed za človeka v stiski. In takih oseb je dandanes malo, zato ljudje sumničavo gledamo na njih. Všeč mi je tudi, da ne obsojate ljudi. Mislim, da delate dobro v zadovoljstvo strank. Jaz sem z vašim delom zadovoljna. Če primerjam npr. vaš posvet in še nek drugi izpred let, lahko povem, da ste 100 proti 1. O tam sem odhajala malone osramočena, od vas pa polna elana za naprej. Ljudje še vedno ne vedo, kaj je astrologija. Enačijo jo s »šloganjem kave«. Ne vedo, da se da zračunati ugodne in neugodne dneve, da se da opisati značaj, da se svetuje tudi za posel in podobno. Želim vam večjo prepoznavnost, več strank, ki bodo s svojim obiskom pri vas odhajali kot bodoči zmagovalci in o tem tudi javno govorili. Naj se govori o dobrih, vzpodbudnih stvareh, le ne o politiki, … Uspešno delo še naprej!

 49. Janez

  Spoštovana g.Irena, lepo pozdravljeni! Spoznal sem tako čudovito pozitivno osebo, ki mi je zmešala glavo sem se v njo zaljubil. Življenje se mi je spremenilo na bolje. Svet je z njo lepši in jaz sem najsrečnejši človek. Veliko so mi pa pomagali vaši nasveti, zato vam Velika hvala. Lepo vas pozdravljam.

 50. Barbara Vuga

  Posvet za 5 zvezdic. O posvetu sem razmišljala že prej, vendar sem skušala sama najti odgovor preko tečaja sinastrije. Ker pa je prišlo do dogodka, za katerega nočem, da se ponovi, sem se odločila za posvet. Posvet mi je potrdil nekatera dejstva, ki sem jih pridobila že sama preko spletnih strani (npr. to, da sem v obdobju spremembe na področju partnerstva in na poslovnem področju). Začela bom bolj resno spoznavati sebe in poskušala odkriti kaj si resnično želim. Prijetno se je bilo pogovarjati z vami. Ne vsiljujete svojega mnenja in znate prisluhniti. Posvet bi priporočila zaradi vaše prijaznosti, nevsiljivosti, empatije in izkušenj. Hvala, ni mi žal, da sem se odločila za posvet z vami.

 51. Anja Praznik

  Posvet za 5 zvezdic. S posvetom sem čakala na pravi trenutek, ko sem točno vedela kaj si želim in kakšna je moja pot. V začetku sem imela tremo, kljub temu, da sem v sebi vedela kakšen bo odgovor. Med pogovorom sem se sprostila. Dobila sem potrditev tega, kar sem si zamislila glede moje življenjske poti. Najbolj všeč mi je bilo, da sva se lahko pogovarjali spontano in kljub temu držali rdečo nit.  Seveda bi priporočila tvoj posvet. Razlog pa je v tem, ker verjamem v to, da imaš veliko znanja in si pri tem natančna. Rada bi se ti samo še zahvalila za tvoj čas in pogovor, da si mi po resnici povedala še svoje razmišljanje.

Podaj mnenje

Morda vam bo prav tako všeč…