Prihranite denar brez odrekanja

99,00

Naučite se prihraniti denar, uredite svoje finance in se približajte svoji finančni svobodi

Do tega trenutka ste odkrili, da je »denar sveta vladar«. Na skrivaj zavidate drugim, ki imajo dovolj denarja in to želite tudi zase. Želite si finančne svobode in se sprašujete, kdaj jo boste dosegli.

Nestrpno pričakujete naslednjo plačo. Na plačilni dan se zaveste, da ste jo že v celoti ali večino porabili. Ob kupu položnic se vprašate, kako boste ta mesec »prišli skozi«. Zanašate se na limit na tekočem računu in kreditnih karticah.

Siti ste življenja od plače do plače. Zdi se vam, da denar porabite še preden ga zaslužite. Pogledate na kup računov in se sprašujete: »Kako mi bo uspelo priti skozi mesec?«. Zanašate se na limit na bančnem računu in kreditne kartice.

Ste razočarani, zaskrbljeni, in celo jezni zaradi denarja. Namesto veselega pričakovanja plače, postanete nesrečni, ko ugotovite, da bo komajda pokrila plačilo računov in ne bo nič ostalo za vas.

Iz meseca v mesec se vrtite v začaranem krogu finančnih skrbi in ne veste, kako iz njega.

Prispeli ste do točke, ko želite to ustaviti!

Želite si urejenih financ, ki vam omogočajo z lahkoto plačati vse račune, se osvoboditi od dolgov in prihraniti nekaj denarja za brezskrbno prihodnost. Želite si kupiti stvari in oditi na tiste sanjske počitnice brez izposojanja denarja.

Slišali ste, da je mogoče prihraniti denar brez odrekanja, a si ne morete predstavljati kako končati ta nikoli končan začarani krog finančnih razočaranj.

Pripravljeni ste spremeniti svoje finančne navade in ste zavezani narediti karkoli je potrebno, da zaživite v obilju. Odločeni ste redno poravnati račune, privarčevati in imeti dovolj denarja za vaše želje in mnogo drugega, o čemer trenutno lahko le sanjate.

Vam je kaj od tega znano?

 • Živite oz. životarite od plače do plače.
 • Denar porabite še preden ga prejmete.
 • Ob pogledu na kup računov postanete razočarani.
 • Nimate prihrankov in občutka finančne varnosti.
 • Ne morete si privoščiti stvari, ki jih kupujete, a se zanje dodatno zadolžujete.

USTAVITE SE! Vse to lahko takoj prekinete!

Sodelujem z ljudmi, ki želijo urediti svoje osebne finance. Doživljajo stres in slabo voljo, ker ne vedo, kako ravnati z denarjem, porabiti manj in plačati vse svoje obveznosti. Pokažem jim, kako se znebiti dolgov, privarčevati in uporabiti denar za tisto, kar je pomembno njim.

Ko zaključiva, boste natančno poznali svoje nakupne in varčevalne navade. Z denarjem boste znali ravnati, da boste zlahka poravnali svoje račune, nekaj denarja prihranili in ga uporabili za svoje potrebe. Imeli boste znanje, spretnosti in druge vire za ustvarjanje obilja.

Po posvetu boste:

 • Natančno vedeli kako ravnati z denarjem in sprejemati odločitve, povezane z njim.
 • Z lahkoto plačali vse svoje račune.
 • Uporabili najboljši način za hiter prihranek denarja.
 • Pridobili občutek finančne varnosti.
 • Spoznali, da lahko živite brez dolgov in uživate v življenju.

Paket »Prihranite brez odrekanja« vključuje:

Vprašalnik za jasen pogled v situacijo

Vprašalnik nama bo pomagal ugotoviti vaše finančne potrebe in cilje ter kako začeti s posvetom, da čim bolje izkoristiva čas. Pridobili boste uvid v svoje finančne navade in boste z optimizmom rekli »DA!« zmanjševanju dolgov in varčevanju.

Posvet »Prihranki brez odrekanja«

V času najinega 60-minutni posveta , vam pomagam odkriti 3 načine za prihranek brez odrekanja. Po posvetu boste natančno vedeli, kaj storiti za prihranek denarja, urejene finance in se približali svoji finančni svobodi.

Načrt »7 korakov za finančno stabilnost«

Prejeli boste pisni načrt »7 korakov za finančno stabilnost«, ki vam pomaga ostati osredotočeni na pomembne finančne zadeve in vas korak za korakom vodi do enostavnega varčevanja. Z načrtom boste natančno vedeli, kako spremeniti svoje navade in urediti finance. Prejeli boste še Pripomoček za vodenje osebnih financ, ki vam pomaga hitreje do prihrankov in privarčevanega denarja.

Dodatni 30-minutni posvet »Prihranki brez odrekanja«

Dva tedna po posvetu boste prejeli še moj dodatni 30-minutni klic, v katerem se pogovoriva glede vašega finančnega napredka. Osredotočiva se na tisto, kar deluje za vas in se pogovoriva, kaj bi še lahko uporabili, da pospešite varčevanje.

Tudi vi lahko lepo živite brez dolgov. Ob sebi boste imeli mentorico, ki vam pokaže, kako začnete svojo novo finančno potovanje.

Ste pripravljeni privarčevati denar brez odrekanja? Odlično!

Pa začniva!

Kliknite na gumb “Dodaj v košarico” in dokončajte naročilo. Z moje strani boste v 1-3 delovnih dni prejeli dodatne napotke, vprašalnik in rezervacijo termina, ki vam ustreza.

 1. korak: Vpišite termin, ki vam ustreza, kliknite na gumb “Dodaj v košarico” in dokončajte naročilo
 2. korak: Preko e-pošte boste prejeli vprašalnik in potrditev rezervacije termina posveta
 3. korak: Izpolnite vprašalnik »Prihranki brez odrekanja« in mi ga vrnite še pred posvetom

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Prihranite denar brez odrekanja”

Morda vam bo prav tako všeč…