Tečaj Elektivna astrologija

Od: 49,00 z vključenim DDV / mesec - 12 mesecev

Modri ljudje pravijo, da je od začetka odvisno vse, kar se bo zgodilo v nadaljevanju. Elektivna astrologija je veja astrologije, ki se ukvarja z izbiro najugodnejšega trenutka za začetek nečesa in s tem močno vpliva na uspešen izzid dogajanja.

 

Clear

Delite:

Predznanje

Vpis v tečaj Elektivna astrologija vam priporočam, če že znate razložiti rojstni horoskop in poznate dele prognostike, kot so progresije, direkcije, tranziti. Za izbiro ugodnega trenutka za npr. poroko morate poznati tudi sinastrijo.

V kolikor bi naknadno ugotovili, da nimate dovolj predznanja, boste lahko tečaj odložili za toliko časa kot ga potrebujete, da osvojite predhodno znanje.

Obseg in dostop do tečaja

Tečaj poteka preko spleta v dosedanji spletni učilnici Astro Akademija. Po urejenem vpisu boste pridobili dostop do tečaja Elektivna astrologija v njej. Brezplačno boste prejeli dostop do vseh posodobitev tečaja.

Tečaj poteka v obliki gradiva z razlago in vaj – reševanja teoretičnih in praktičnih vprašanj razlage elektivnih horoskopov. Vaje so vodene korak za korakom. Prejeli boste tudi ves material za razlago primerov tečaja. Dostop do tečaja boste imeli omogočen takoj po urejenem vpisu.

Prispevek za tečaj plačate le enkrat, nato neomejeno dostopate do tečaja kadarkoli si zaželite znova in znova.

Urnik tečajev

Dostop do celotnega tečaja prejmete takoj po urejenem vpisu, običajno isti delovni dan oz. v roku 1 – 3 delovnih dni po prejemu naročila in nakazila.

Z Elektivno astrologijo izbiramo ugoden čas

Ljudje se za izbiro ugodnega trenutka najpogosteje odločajo pred poroko. Pred selitvijo je modro preveriti, v kakšnem trenutku se boste preselili. Pogoste so poslovne izbire ugodnega trenutka.

Vsebina tečaja Elektivna astrologija

1. Uvod v elektivno astrologijo
2. Planeti, hiše, aspekti, mrki v elektivni astrologiji
3. Planetni dnevi in planetne ure
4. Pravila za izdelavo elektivnega horoskopa
5. Praktični primeri sestave in interpretacije elektivnih horoskopov

Na tečaju Elektivna astrologija boste kratko ponovili temeljna teoretična znanja. Glavnina tečaja poteka praktično kot razlaga horoskopov. Dobili boste priložnost, da sami, a z mojo pomočjo, razložite horoskop. Prejeli boste tudi napotke, kako samostojno sestaviti oz. izbrati horoskop, v katerem bodo postavitve planetov najbolje podpirale dejavnost, s katero želite začeti.

Po tečaju boste znanje uporabili za izdelavo najugodnejšega trenutka za začetek nečesa sebi ali komurkoli drugemu.

Plačilo

Plačilo v 12 obrokih, Plačilo v 5 obrokih, Plačilo v 6 obrokih, Takojšnje plačilo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Tečaj Elektivna astrologija”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

>
Success message!
Warning message!
Error message!