Tečaj Otroci v horoskopu

57,00 z vključenim DDV - 1 Mesec

Na tečaju boste spoznali, kako iz vašega horoskopa oz. horoskopa staršev ugotoviti značajske lastnosti otroka. Po tečaju boste vedeli, da se nima smisla jeziti na otroke, saj so v horoskopu staršev precej natančno opisani. Torej v horoskopu, ki velja od dne, ko še vedeli niste, ali boste imeli otroke! Tečaj je primeren za starše, stare starše in vse druge, ki jih zanima odnos med otrokom in starši. Tečaj bo “upokojen” predvidoma 15.12.2023.

Delite:

Predznanje

Znanje tečaja boste najbolje izkoristili, če že poznate osnove astrologije in vsaj Uvod v razlago horoskopa II.

Potek tečaja

Razlaga tečaja je podana v obliki pisnega gradiva, vaje pa potekajo v obliki kvizov reševanja teoretičnih vprašanj in reševanja praktičnih primerov.

Po končanem tečaju bi morali raumeti, kako so opisani otroci v vašem (ali drugem) horoskopu. Njihove bistvene lastnosti, vzgibe, nagnjenja, slabosti in talenti, ki jih nosijo v sebi. Znanje boste lahko uporabili v prid vzgoji, ki jo vaš otrok (vnuk, nečak,…) potrebuje, da odraste v zdravo in srečno osebo. Spoznali boste, da ima vsak otrok svoj način komunikacije, razumevanja snovi v šoli in svojo življenjsko pot.

Razumeli boste lahko, zakaj se upira, zakaj je “razvajen”, zakaj je raje s prijatelji kot v vaši bližini ali prav obratno, zakaj prvi otrok pridno pomaga pospravljati, drugemu pa tega ne morete dopovedati in še mnogo drugega.

Primer iz prakse

Pred časom je k meni na posvet prišla gospa, ki ni mogla razumeti svoje hčerke. Zdela se ji je pretirano uporniška. Kot da ne posluša in nalašč počne vse drugače, kot je želela. Ob pogledu v njen horoskop sem se morala nasmejati, kajti hči je bila opisana v njenem horoskopu kot Merkur trigon Uran. V prevodu to pomeni, da je bila tako zelo bistra, da se je težko podrejala zadevam, v katere ni verjela. Odkar ta gospa razume opis iz svojega horoskopa, pravi, da “sploh nima več težavnega otroka”. Samo zavedanje, kaj živi v vas in v vaših otrocih lahko izjemno pomaga popraviti način vzgoje in vedenje vaših otrok.

Vsebina tečaja Otroci v horoskopu

1. Uvod v razlago opisa otrok v horoskopu
2. Potrjevanje iz več smeri
3. Pravila za razlago lastnosti otrok in njihove usode
4. Način razlage
5. Hiša otrok
6. Vladar hiše ali osebni signifikator
7. Naravni signifikator
8. Znamenje otrok
9. Število otrok
10. Spol otroka
11. Dodaten opis

Predznanje

Razlago boste z lahkoto osvojili, če imate predznanje tečaja Osnove astrologije, vsaj astrološka znamenja, planeti, hiše in aspekti ter Razlaga horoskopa II, vsaj Uvodno poglavje.

Celoten tečaj poteka na primerih iz prakse.

Tečaj bo “upokojen” predvidoma 15.12.2023. To pomeni, da imate dostop omogočen le to zapisanega datuma.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Tečaj Otroci v horoskopu”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

>
Success message!
Warning message!
Error message!