Tečaj Zvezde stalnice

Od: 49,00 z vključenim DDV / mesec - 12 mesecev

Zvezde so oddaljena sonca. Podobne so našemu Soncu, a so tako zelo oddaljene izven našega osončja, da ne vidimo njihove sončne svetlobe. V jasnih nočeh migotajo in v nas prebujajo upanje ali hrepenenje. Pravzaprav se ob večerih, ko zrete v nebo in opazujete zvezde, povežete z nezavednim delom sebe.

Clear

Delite:

Predznanje

Vpis v tečaj Zvezde stalnice vam priporočam, če že znate razložiti rojstni horoskop, saj predstavlja nadgradnjo razlage rojstnega horoskopa.

V kolikor bi naknadno ugotovili, da nimate dovolj predznanja, boste lahko tečaj odložili za toliko časa kot ga potrebujete, da osvojite predhodno znanje.

Obseg in dostop do tečaja

Tečaj poteka preko spleta v dosedanji spletni učilnici Astro Akademija. Po urejenem vpisu boste pridobili dostop do tečaja Zvezde stalnice v njej. Brezplačno boste prejeli dostop do vseh posodobitev tečaja.

Tečaj poteka v obliki gradiva z razlago in vaj – reševanja teoretičnih in praktičnih vprašanj razlage karmičnih horoskopov. Vaje so vodene korak za korakom. Prejeli boste tudi ves material za razlago primerov tečaja. Dostop do tečaja boste imeli omogočen takoj po urejenem vpisu.

Prispevek za tečaj plačate le enkrat, nato neomejeno dostopate do tečaja kadarkoli si zaželite znova in znova.

Urnik tečajev

Dostop do celotnega tečaja prejmete takoj po urejenem vpisu, običajno isti delovni dan oz. v roku 1 – 3 delovnih dni po prejemu naročila in nakazila.

Tečaj Zvezde stalnice – nezavedni vplivi na vaše življenje

V tečaju zvezde stalnice boste spoznali, kaj so zvezde stalnice in kako se ločijo od planetov. Na tečaju boste spremljali zgodbe, mite, legende in jih povezali s postavitvami planetov v horoskopu.  Naučili se boste poiskati povezavo med življenjem in dogajanji, za katere pogosto ljudje nimajo razlage ter nezavednimi vplivi v človeku. To je tisti del vas (ali nekoga drugega), ki se ga najpogosteje ne zavedate, pa vendar živi v vas. Oblikuje vašo predstavo o sebi in o svetu, ki vas obdaja.

Z ozaveščanjem nezavednih potencialov imate možnost, da spremenite nekaj v svojem življenju. Pogosto je dovolj, da pokončno sprejmete, kar vam prinašajo drugi ljudje in okoliščine. To vam lahko pomaga bolj sproščeno in lepše živeti. Ustvarjati boljše odnose in se izogniti nepotrebnim zameram.

Vsebina tečaja Zvezde stalnice

1. Uvod v zvezde stalnice
2. Uporaba zvezd stalnic in ozvezdja v astrologiji
3. Zodiakalna ozvezdja I
4. Zodiakalna ozvezdja II
5. Ozvezdja “Kraljevske družine”
6. Nezodiakalna ozvezdja I
7. Nezodiakalna ozvezdja II
8. Nezodiakalna ozvezdja III
10. Praktični primeri – razlaga horoskopov in njihova povezava z zvezdami stalnicami

Pomembno

Vsebina tečaja je zelo pestra in zanimiva. Kajti opisi, ki se skrivajo za imeni poglavij tečaja, vam bodo dokazali, da je vsebina barvita, pravljična in nadvse koristna za ustvarjanje sreče in zadovoljstva v vašem življenju.

Na tečaju Zvezde stalnice boste kratko ponovili temeljna teoretična znanja. Nato jih boste nadgradili s pravili in opisi mitoloških zgodb, ozvezdij, planetov v konjunkciji z zvezdami stalnicami in drugim. Del tečaja poteka kot praktična razlaga. Dobili boste priložnost, da sami, a z mojo pomočjo, razložite horoskop s poudarkom na vplivu zvezd stalnic na življenje lastnika horoskopa.

Celoten tečaj poteka na primeru iz prakse.

Po tečaju boste znanje uporabili za razlago nezavednih vplivov sebi ali komurkoli drugemu.

Plačilo

Plačilo v 12 obrokih, Plačilo v 3 obrokih, Plačilo v 6 obrokih, Takojšnje plačilo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Tečaj Zvezde stalnice”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

>
Success message!
Warning message!
Error message!