The Michelsen Book of Tables: Koch and Placidus Tables of Houses How to Cast a Natal Horoscope Interpolation Tables Time Tables

The Michelsen Book of Tables: Koch and Placidus Tables of Houses How to Cast a Natal Horoscope Interpolation Tables Time Tables je obvezna knjiga za katerega koli astrologa in zaželena za ljubitelje astrologije.

V knjigi boste našli tabele za izračun hiš horoskopa.

Pravzaprav je “dvojna knjiga”. V njej so tabele hiš za izračun horoskopov po sistemu Koch in Placidus. Dodane pa so še druge koristne informacije, ki jih potrebujete za izračun horoskopa.

Za izračun horoskopa potrebujete še knjigo Efemeride za 20. stoletje in/ali Efemeride za 21. stoletje, iz katere boste lahko prebrali postavitve planetov za izračun horoskopa. Odvisno, kdaj je bila oseba, za katero računate horoskop, rojena.

Knjiga je v angleškem jeziku in za razlago morate razumeti angleško. Jo pa v glavnini lahko razume vsak astrolog, ker so v njej zapisani simboli in stopinje astroloških znamenj. S klikom na gumb “Nakup knjige na strani ponudnika” boste preusmerjeni na spletno stran Amazon.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “The Michelsen Book of Tables: Koch and Placidus Tables of Houses How to Cast a Natal Horoscope Interpolation Tables Time Tables”