The New American Ephemeris for the 20th Century, 1900-2000 at Midnight

The New American Ephemeris for the 20st Century, 1900-2000 at Midnight je obvezna knjiga za katerega koli astrologa in zaželena za ljubitelje astrologije.

Efemeride so knjiga, v kateri boste našli postavitve vseh planetov in njihove premike iz dneva v dan. To knjigo, The New American Ephemeris for the 20st Century, 1900-2000 at Midnight, Neil F. Michelsen, uporabljam tudi sama pri svojem delu. Čeprav velja za prejšnje stoletje, smo mnogi danes živeči rojeni v času, ko veljajo postavitve planetov iz te knjige.

Poleg splošnega vpogleda v postavitve planetov in nekaterih asteroidov, Lunine mene in mrke ter še kaj, je z njo mogoče ročno izračunati horoskope za rojene v 20. stoletju. Daje pa tudi hiter vpogled v dogajanje v obdobjih iz prejšnjega stoletja (iz našega otroštva in mladih dni).

Za izračun horoskopa potrebujete še knjigo s tabelami hiš, iz katere boste lahko prebrali postavitve vrhov hiš za rojstni horoskop.

Knjiga je v angleškem jeziku. Jo pa lahko razume vsak astrolog, ker so v njej simboli planetov in znamenja. S klikom na gumb “Nakup knjige na strani ponudnika” boste preusmerjeni na spletno stran Amazon.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “The New American Ephemeris for the 20th Century, 1900-2000 at Midnight”