Enostavno urejanje spletne strani

Spletno stran lahko v današnjem času izdelate sami. Na voljo vam je odlično brezplačno orodje, ki se imenuje Word Press. Na žalost pa je urejanje spletne strani v WordPressu mukotrpno dejanje. Še zlasti, če želite karkoli prilagoditi svojim željam, morate poznati vsaj osnove programiranja.

V podjetju Thrive Themes so razvili odlično orodje za urejanje spletnih strani, Thrive Architect. S tem orodjem se lahko dobesedno igrate z oblikovanjem spletne strani. Vsako prilagoditev lahko uredite v nekaj minutah.

Poleg enostavne uporabe, vam je v Thrive Architect-u na voljo vrsta predlog, ki jih lahko uporabite in prilagodite. Še več. Vsako prilagojeno predlogo lahko zatem shranite in uporabite ob naslednjem urejanju strani.

Priporočam jih kot zanesljivega in odličnega ponudnika z odlično podporo. Večina mojih strani je narejenih z vsemi njihovimi temami in vtičniki.

Enostavno sestavo in objavo kviza si lahko ogledate in izberete s klikom na gumb “Ogled vtičnika na strani ponudnika”. S tem boste preusmerjeni na spletno stran Thrive Themes.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Enostavno urejanje spletne strani”