Kvizi za spletno stran

Vsako podjetje lahko naredi svojo ponudbo bolj zanimivo. Moji tečaji so narejeni tudi s pomočjo kvizov, ki jih člani Moje Akademije in prejšnje spletne učilnice, rešujejo po zaključenem ogledu posnetkov oz. predelane snovi. Nekateri so namenjeni zabavi.

Ni vam potrebno uporabljati kompliciranih orodij kot jih zahtevajo moji tečaji. Ob uporabi Thrive Quiz Builder lahko kviz sestavite in objavite v nekaj minutah. Če nimate ničesar pripravljenega in morate o njem še razmisliti, pa v nekaj urah do enem dnevu.

Thrive Themes je en od mojih najboljših dobaviteljev, ki je razvilo orodje (vtičnik), s katerim lahko zelo enostavno pripravite kviz za vaše obiskovalce strani. Vse lahko enostavno povežete tudi s ponudnikom e-storitev GetResponse.

Priporočam jih kot zanesljivega in odličnega ponudnika z odlično podporo. Večina mojih strani je narejenih z vsemi njihovimi temami in vtičniki.

Enostavno sestavo in objavo kviza si lahko ogledate in izberete s klikom na gumb “Ogled vtičnika na strani ponudnika”. S tem boste preusmerjeni na spletno stran Thrive Themes.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kvizi za spletno stran”