Novi splošni pogoji poslovanja in novosti

Obveščam vas, da so na spletni strani Moje Akademije objavljeni novi splošni pogoji. Spremenjeni so predvsem zaradi vrste novosti in ugodnosti, ki jih boste prejeli kot član Moje Akademije. 

Splošni pogoji so spremenjeni zaradi novega načina rezervacij terminov in vrste ugodnosti, ki jih boste odslej prejeli ob vašem nakupu ali ustvarjenem računu. Z njimi pa je možno plačevanje ponudbe z uporabo ugodnosti.

Dodana je 5. točka splošnih pogojev – Zvezdice zvestobe, kuponi in darilni boni – Program nagrajevanja zvestobe in dopolnjena 6. točka – v delu Načini plačila.

Nove splošne pogoje si preberite na povezavi tukaj.

Bistvene spremembe predstavljajo predvsem ugodnosti in rezervacije, ki do sedaj niso bile na voljo. V članskem profilu so se pojavili dodatni zavihki, imenovani Zvezdice, Rezervacije in Kuponi. Naj vam pojasnim bistvene spremembe oz. dopolnitve.

Pripis ugodnosti

Odslej boste lahko prejeli ugodnosti v obliki zvezdic zvestobe, kuponov ali darilnih bonov. Kakšne prejmete, je za zvezdice zapisano v ponudbi, za ostale ob zaključku naročila. Nekateri od njih so prenosljivi in jih lahko podarite ali prejmete s strani drugih ljudi (primerno tudi za darila).

V kolikor še niste prejeli, bom vašemu uporabniškemu računu, če ga imate že ustvarjenega, pripisala 250 zvezdic zvestobe in, če je že objavljeno vaše mnenje v Moji Akademiji, za vsakega dodatnih 200 zvezdic zvestobe.

Za pripis ostalih zvezdic, morate najkasneje do 30.11.2018 poslati poseben zahtevek kot je navedeno v 5. točki splošnih pogojev v delu Bonitetno obdobje. Ta del moram ročno preračunati in zatem ročno pripisati za nazaj, zato si pridržujem pravico, da vam uredim posodobitev v 30 dneh.

Rezervacije

Od novembra dalje je na voljo poenostavljen način naročanja na posvet ali mentorstvo pri meni.

Ob izbiri storitve, se pojavi dodaten koledar, v katerem sami izberete dan in čas posveta glede na razpoložljivost v koledarju. Ob vsakem terminu se spreminja tudi prispevek glede na izbrani termin, zato imate vse podatke na voljo v sekundi.

Primer storitve in rezervacije si lahko pogledate na povezavi tukaj.

Izbrani čas posveta vam po zaključenem naročilu sistem avtomatično rezervira in pošlje potrditev na vaš e-naslov. Hkrati termin “zabetonira” tudi v mojem koledarju.

V uporabniškem profilu imate dodan nov zavihek z imenom Rezervacije. V tem delu boste odslej lahko spremljali termine svojih naročil na posvet ali individualne mentorske ure.

Novosti v pripravi

Večina posodobitev Moje Akademije je zaključena. V kratkem bo predvidoma na voljo še nekaj novosti, o katerih vas bom obvestila preko e-pošte.

Vem, da je sprememb veliko, ampak z vsako le pridobivate. V naslednjih dveh tednih si želim končati še dve posodobitvi, ki bi lahko olajšali življenje vam in meni. Trenutno se pri obeh zapleta, zato še ne želim vzbujati lažnega upanja s podrobnostmi.

Ko pa bosta zaključeni ali ugotovim, da ju ni moč izvesti brez dodatnih stroškov, vas bom povabila na poseben webinar, kjer me boste lahko vprašali vse, kar vas bo zanimalo v povezavi z novostmi.

V komentarju spodaj me lahko v povezavi z novostmi dodatno vprašate ali poveste, kako vam je dosedanja podoba in funkcionalnost Moje Akademije všeč.

1 thought on “Novi splošni pogoji poslovanja in novosti

  1. Kako vam je všeč, kar pripravljam za vas? Imate dodatna vprašanja? Zapišite jih kot odgovor spodaj.

Dodaj odgovor