Postanite Certificirani Horarni Astrolog

Izobraževalni program Certificirani Horarni Astrolog je namenjen ljudem, ki se želijo naučiti hitro in natančno odgovoriti na konkretna, jasno postavljena vprašanja od popolnega začetnika do profesionalnega horarnega astrologa.

Horarna astrologija je najbolj enostavna veja astrologije in zanjo rojstnih podatkov ne potrebujete.

Primerna je tudi za odgovore tistim ljudem, ki ne poznajo svojih rojstnih podatkov ali so sumničavi in le neradi podajo svoje rojstne podatke.

Za vpis ne potrebujete nobenega astrološkega predznanja, saj gre za zaokrožen izobraževalni program s področja astrologije. V njem boste pridobili znanje od začetnika do profesionalnega horarnega astrologa, ki ga boste okronali s prestižnim Certifikatom.

Nov tečaj Ascendent in vladar Ascendenta

Od prvega vtisa, ki ga naredite na druge ljudi, je odvisno, kako dobro vas bodo sprejeli ali zavrnili.

O tem govorita pustni šemi, ki ju živite prav vsak dan v letu. Ne le v letu, skozi celo življenje.

Pred leti mi je en gospod rekel: “Irena, prvi vtis je resda prvi, vendar ni nujno pravi.”. Popolnoma se strinjam z njim, vendar …

Veste, kaj se zgodi?

Po prvem vtisu, ki ga oddajate, vas ljudje sprejmejo z odobravanjem ali pa se obrnejo stran od vas in pozabijo, da obstajate. Pogosto brez, da bi vam dali drugo priložnost, s katero bi jim lahko dokazali, kaj resnično živi v vas.

Na tečaju Ascendent in vladar Ascendenta boste spoznali, kako se predstavite drugim, kaj bi morali razviti, da bi bil vaš prvi vtis drugačen, in kateri planet vam kroji dobršen del usode.

Za nameček boste ugotovili, zakaj se na eno od življenjskih področij (denar, partnerstvo, dom, družina, služba, kariera, prijatelji ali karkoli drugega) vedno znova vračate in kaj vam to prinaša.

Tečaj je popolnoma prenovljen in že na voljo v Moji Akademiji.

Nov tečaj Ključ horoskopa

Ključ horoskopa predstavlja pomembno znanje o bistvu sočloveka, ki bi ga moral imeti vsak astrolog. Četudi se ne ukvarjate poklicno z astrologijo, vam bo koristilo.

Ključ horoskopa vam namreč pove, koliko je nekdo občutljiv, na kakšen način sprejema informacije, se odziva in deluje, zato je koristno znanje ob vsakem srečanju s komerkoli, s katerim želite zgraditi prijeten odnos.

Tečaj je v popolnoma prenovljeni obliki že na voljo v Moji Akademiji.

Partnerski, družinski in poslovni odnosi

V mesecu februarju poteka vpis v tečaj Sinastrija – astrologija odnosov. Na tečaju se boste naučili razumeti kateri koli odnos, kaj vanj vnašate vi in kaj druga oseba.

Glavne teme tečaja:

  • Partnerski odnosi
  • Družinski odnosi
  • Poslovni odnosi

Tečaj bo od marca do maja potekal v obliki “živih” webinarjev, zatem pa vam bodo na voljo posnetki predavanj in vaj.

S tečajem začnemo že 04.03.2019, zato pohitite z vpisom!

Popust na knjige ob kulturnem prazniku

Ob slovenskem kulturnem prazniku vam v tem tednu podarjamo kar 20% popust na vse knjige avtorice Irene Stopar.

Zakaj osebni dnevni horoskop?

Ponuja hiter odgovor, kdaj nekaj storite in kdaj je bolje, da “držite jezik za zobmi”. Kaj se bo dogajalo, kakšne so priložnosti in kakšne ovire, vam pove za prav vsak dan v letu.

Osebni dnevni horoskop je namenjen ljudem, ki želijo živeti lepše. Najti novo službo, novo ljubezen, boljše finančno stanje, se več zabavati in hitreje narediti pomembne stvari.

Ne odlašajte! Olajšajte si življenje zdaj in bodite že danes pripravljeni na jutri!