Posted on Leave a comment

NOVO: Debetne kartice, kreditne kartice in Moneta

Moja Akademija je dobila nove varne načine plačila. Odslej lahko naročilo plačate s kreditno kartico, debetno kartico ali z Moneto. Še vedno je na voljo plačevanje z gotovino, preko banke z bančnim nakazilom in preko PayPala. 

V mesecu avgustu sta dodana dva varna načina plačevanja vaših naročil.

Z debetno ali kreditno kartico ste do sedaj lahko plačevali preko PayPala. Odslej vam je na voljo še en varen način plačila z debetnimi ali kreditnimi karticami. Za njim stoji uspešna slovenska banka, ki zahteva stroge varnostne protokole.

Za Telekomove naročnike, je na voljo Moneta. Moneto lahko uporabijo tudi naročniki nekaterih drugih ponudnikov mobilne telefonije. Seznam ni na voljo in se lahko kadarkoli spremeni. Ali je Moneta na voljo vam, preverite pri svojem operaterju mobilnih storitev.

Olajšan in hitrejši dostop do e-knjig in tečajev

Ob uporabi debetne ali kreditne kartice, Monete ali PayPala, boste po izvedbi plačila takoj preusmerjeni nazaj na vaše naročilo. Dostop do vaše e-knjige ali tečaja vam je na voljo takoj po zaključenem nakazilu.

Vaši podatki

Podatki o naročilu se hranijo na strežniku Moje Akademije. Shranjeni so lahko tudi na drugih mestih v skladu z zakonodajo (npr. za izdajo računa, knjiženje, davčni pregled). Vsi podatki, povezani z vašo kreditno kartico, so shranjeni na strežniku banke oz. plačilnega procesorja, ki ga določa banka. Podrobnosti o ravnanju z vašimi podatki boste našli v Splošnih pogojih poslovanja.

 

Dodaj odgovor