Novosti v oktobru 2018

V oktobru 2018 je v celoti zaključen tečaj Horarna astrologija. Skozi ves oktober bodo potekale aktivnosti, povezane z osebnimi financami, varčevanjem. 

Časovnica – novosti, prenosi in dostopi v teku

Od meseca oktobra dalje je v celoti zaključen tečaj Horarna astrologija, ki že v celoti poteka v Moji Akademiji.

Udeleženci tečaja Horarna astrologija v dosedanji spletni učilnici ste že prejeli posebno e-sporočilo s kodo za brezplačni dostop do vašega tečaja v Moji Akademiji. Veljavnost kode: do 15.10.2018.

V kolikor dostopa do tečaja še nimate, vpis uredite na povezavi tukaj.

Oktober – mesec varčevanja

Konec oktobra praznujemo dan varčevanja. Večino meseca bodo na spletni strani nasvet.si potekale aktivnosti, povezane z osebnimi financami. Središče pozornosti bom namenila premišljenemu rokovanju z denarjem in varčevanju.

Povabim vas k izbiri knjige, praktičnega vodnika do urejenih osebnih financ, s pomočjo katere boste korak za korakom uredili svoje osebne finance, se znebili dolgov in začeli varčevati za lepšo prihodnost. Knjiga DENAR – Kako se znebite dolgov in začnete varčevati je na voljo kot e-knjiga v .pdf formatu in kot tiskana knjiga. Naročite jo na povezavi tukaj.

Na voljo vam je tudi tečaj z istim imenom – DENAR – Kako se znebite dolgov in začnete varčevati, kjer vam s pomočjo video posnetkov pokažem, kako uporabite napotke iz knjige. Skozi celoten tečaj je na voljo tudi vrsta dodatnih napotkov in pripomočkov za vodenje osebnih financ s podrobnim prikazom, kako jih uporabiti. V tečaj se vpišite na povezavi tukaj.

Imate dilemo, vprašanje, težavo?

V primeru kakršnih koli dodatnih dilem, vprašanj glede tečajev ali morebitnih nejasnosti glede dostopa do vašega tečaja, mi napišite e-sporočilo preko irena (@) mojaakademija.si (izbrišite oklepaj) ali na tisti e-naslov, kjer običajno komunicirava.

Lahko me pokličete na tel. št. 051/414-863.

Dodaj odgovor