Novosti v juliju 2018

V juliju 2018 bosta v ospredju tečaja Horarna astrologija in Skrivnostni svet Luninih men in mrkov. Časovnico posodobitev ter promocije tečajev dodajam v nadaljevanju. 

Časovnica – novosti, prenosi in dostopi v teku

Tečaj Horarna astrologija

V mesecu juliju in avgustu bo povsem prenovljen tečaj Horarna astrologija. Na tečaju se nam že lahko pridružite s prijavo na povezavi tukaj.

Tečaj Horarna astrologija je poslastica za vas, če si želite hitro, pa vendar natančno odgovoriti na mnoge dileme iz vsakodnevnega življenja in tudi na bolj zapletena vprašanja.

Glavnina tečaja poteka v kombinaciji video posnetkov razlage in webinarjev s praktičnimi primeri. Webinarjem so dodani tudi vsi izrisi horoskopov in tabel aspektov praktičnih primerov razlage. Po zaključenih webinarjih, vam bodo na voljo posnetki le-teh.

Vpisani v tečaj Horarna astrologija z aktualnim e-mentorstvom v dosedanji spletni učilnici ste preko e-pošte že prejeli posebno kodo za brezplačen dostop do tečaja v Moji Akademiji. Koda za brezplačni dostop za vas velja do 15.7.2018.

Vsi ostali dosedanji udeleženci tečaja boste kodo prejeli, ko bo tečaj zaključen, predvidoma septembra.

Tečaj Skrivnostni svet Luninih men in mrkov

V juliju poteka vpis v tečaj Skrivnostni svet Luninih men in mrkov z BONUS WEBINARJEM. Ta tečaj si, glede na prejeta mnenja udeležencev tečaja, zasluži najvišje ocene.

Imate dilemo, vprašanje, težavo?

V primeru kakršnih koli dodatnih dilem, vprašanj glede tečajev ali morebitnih nejasnosti glede dostopa do vašega tečaja, mi napišite e-sporočilo preko irena (@) mojaakademija.si (izbrišite oklepaj) ali na tisti e-naslov, kjer običajno komunicirava.

Dodaj odgovor