Novosti v juniju 2018

V juniju 2018 se nadaljujejo prenosi in posodobitve tečajev Osnove astrologije in Horarna astrologija. Časovnico prenosov in posodobitev obeh tečajev dodajam v nadaljevanju. 

AKTUALNO!

Novi zakon o varovanju osebnih podatkov

25. maja 2018 je stopil v veljavo nov Zakon o varovanju osebnih podatkov krajše imenovan GDPR. V maju 2018 so bili prenovljeni oz. dopolnjeni Splošni pogoji, politika zasebnosti in obvestilo o piškotkih, o čemer sem vas obvestila že v maju.

Bistvenih vsebinskih dopolnitev ni bilo dodanih, saj varovanje osebnih podatkov jemljem zelo resno že od začetka svojega delovanja. 

Časovnica – novosti, prenosi in dostopi v teku

V mesecu juniju poteka posodobitev in prenos tečaja Osnove astrologije. Dopolnitev: Tečaj je v celoti prenovljen in poteka v Moji Akademiji.

Za udeležence tečaja Osnove astrologije pripravljam posebno presenečenje. V kolikor ste že prijavljeni na tečaj, imate o mojem darilu zapisano v e-sporočilu z obvestilom o novostih, sicer pa se nam še lahko pridružite in izkoristite moje darilo tudi vi.

Potekajo webinarji tečaja Razlaga horoskopa II, na katerih vsakokrat naredimo podroben primer razlage horoskopa tistega življenjskega področja, ki je tisti teden na programu. Z webinarji zaključimo predvidoma do 18.6.2018. 

V poletnem času bo potekala popolna prenova tečaja Horarna astrologija. Vpis poteka.

Dosedanji tečaj Horarna astrologija je v celoti še vedno na voljo v dosedanji spletni učilnici, od predvidoma druge polovice junija pa bo na voljo tudi v Moji Akademiji. Če ste že vpisani v tečaj, spremljajte e-pošto s kodo za neomejen doživljenjski dostop in brezplačen dostop do tečaja tudi po prenovi in prenosu.

NOVOST!

Odslej bo tečaj Horarna astrologija potekal v kombinaciji video posnetkov in webinarjev, na katerih bomo ves čas vadili praktično razlago horarnih horoskopov.

Za vpis v tečaj Horarna astrologija v mesecu juniju 2018 vam garantiram udeležbo na živih webinarjih. V poletnem času boste pridobili znanje za samostojno razlago horarnih horoskopov.

Imate dilemo, vprašanje, težavo?

V primeru kakršnih koli dodatnih dilem, vprašanj glede tečajev ali morebitnih nejasnosti glede dostopa do vašega tečaja, mi napišite e-sporočilo preko irena (@) mojaakademija.si (izbrišite oklepaj) ali na tisti e-naslov, kjer običajno komunicirava.

Lahko me pokličete na tel. št. 051/414-863.

Dodaj odgovor