Novosti v novembru 2018

V novembru 2018 poteka večja nadgradnja in posodobitev Moje Akademije. Začenjamo z novim oz. prenovljenim tečajem Prognostika. Potekajo tudi priprave na leto 2019.

Nadgradnja in posodobitev Moje Akademije

V prvi polovici novembra poteka nadgradnja in posodobitev Moje Akademije. V tem času je lahko stran občasno nedosegljiva ali je del funkcij strani v angleškem jeziku. Velja vse, zapisano v slovenščini. V primeru nejasnosti, me, prosim, pred naročilom kontaktirajte.

Za nove funkcionalnosti so v pripravi novi Splošni pogoji, ki bodo na voljo po objavi novosti.

Hvala za razumevanje!

Dopolnitev 02.11. – 05.11.2018: Dopolnjeni splošni pogoji se nahajajo na povezavi tukaj. Dodani sta 5. in 6. točka, ki govorita o programu nagrajevanja zvestobe.

Pomembno!

V novembru poteka nadgradnja, ki je še v beta (testnem) razvoju, a pripravljena za testno objavo. Pridobili boste vse ugodnosti, zapisane ob nakupu in jih boste lahko tudi izkoristili. Imena, nazivi ali nekatere funkcije pa se lahko pred objavo dokončne verzije spremenijo brez vnaprejšnje napovedi.

Časovnica – novosti, prenosi in dostopi v teku

V začetku novembra bo potekala nadgradnja in posodobitev Moje Akademije, ki bo nadgrajena z novimi funkcionalnostmi uporabe. V tem času se lahko pojavijo začasne motnje pri uporabi izobraževalnega portala, vendar večjih težav ne pričakujem. Večina tistega, kar je povezano s tečaji, je že zaključeno in deluje kot mora.

Od meseca novembra dalje bo potekala prenova tečaja Prognostika. Prognostika je tisti del astrologije, ki govori o prihodnosti. Na tečaju se boste naučili predvideti, kakšno obdobje je pred (ali za) vami in kaj lahko pričakujete v določenem dnevu ali daljšem obdobju. Tečaj bo odslej potekal v obliki webinarjev in dodatnih lekcij s kvizi.  Vpis je v teku.

Udeleženci tečaja Prognostika v dosedanji spletni učilnici ste že prejeli posebno e-sporočilo s kodo za brezplačni dostop do vašega tečaja v Moji Akademiji.

Veljavnost kode: do 15.11.2018.

V kolikor dostopa do tečaja še nimate, vpis uredite na povezavi tukaj.

November – priprava na leto 2019

Z novembrom se nezadržno približuje novo leto 2019. Na spletni strani astrolog.si bo potekala vrsta aktivnosti, kako se lahko še pred začetkom pripravite na srečno in uspešno leto pred vami.

Predvsem boste imeli priložnost spoznati Letni horoskop in Osebni dnevni horoskop. Najkasneje do 15. 11. 2018 vam bo tam na voljo tudi brezplačna e-knjiga Letni horoskop 2019, v kateri boste našli splošni horoskop.

Ker imate unikatne rojstne podatke, vam bo še veliko bolj koristil Osebni dnevni horoskop, ki je koristen pripomoček, s pomočjo katerega svoje dneve načrtujem tudi sama. Svoj izvod, sestavljen na osnovi vaših rojstnih podatkov, izberite v Moji Akademiji.

POPOLNA NOVOST: V kategoriji Horoskopi boste odslej našli tudi paketno naročilo družinskih horoskopov po prav posebno ugodni ceni.

Imate dilemo, vprašanje, težavo?

V primeru kakršnih koli dodatnih dilem, vprašanj glede tečajev ali morebitnih nejasnosti glede dostopa do vašega tečaja, mi napišite e-sporočilo preko irena (@) mojaakademija.si (izbrišite oklepaj) ali na tisti e-naslov, kjer običajno komunicirava.

Lahko me pokličete na tel. št. 051/414-863.

Dodaj odgovor