Za prijavo kliknite tukaj.

Kako vam lahko pomagamo?
(kliknite na opcijo spodaj)

Kako poteka prijava?

Kako poteka prijava v spletno stran?

V spletno mesto se prijavite tako, da v zgornjem meniju spletne strani izberete prijava:

Nato vpišete uporabniško ime in geslo, ki ste ga prejeli ob registraciji oz. nakupu vašega izdelka na vaš elektronski naslov. Sporočilo, ki vsebuje vse potrebne podatke ima naslov "Vaš uporabniški račun na Moja Akademija je bil ustvarjen". To sporočilo, vsebuje vaše uporabniško ime in geslo, kot prikazuje spodnja slika.

Pozor! V kolikor ste geslo spreminjali ali uporabili "pozabljeno geslo" geslo napisano v tem sporočilu ne bo veljavno, v kolikor ste pozabili geslo ali le tega ne najdete, predlagamo uporabo opcije "Pozabljeno Geslo".

Kako poteka prijava v učilnico?

Prijava v spletno učilnico poteka povsem enako, kot pri točki zgoraj. Le, da po uspešni prijavi v spletno stran, izberete željen tečaj, ki bi ga želeli študirati, kar vas bo samodejno prijavilo v spletno učilnico. To storite v Mojih tečajih, ki jih najdete v glavnem meniju strani pod "Moj račun".

Primer:
Po prijavi v spletno stran, želimo dostopati do tečaja "Kako brati horoskop za srečo in uspeh", kot prikazuje spodnja slika v meniju izberite "Moj Račun" in nato "Moji tečaji"

Po klikni na "Moji tečaji" se bo odprl seznam vseh tečajev v katere ste vpisani. V kolikor tečaja ne vidite, pomeni, da do njega nimate dostopa. Iz seznama izberite željen tečaj in kliknite na opcijo "Vstopi", kot prikazuje spodnja slika.


Pozabljeno geslo ali ime?

Pozabljeno geslo?

Korak 1. V primeru pozabljenega gesla, lahko le to hitro in preprosto obnovite s klikom na "Pozabljeno geslo" na prijavni strani.

Korak 2. Sledite navodilom in izpolnite obrazec za pozabljeno geslo v katerega vpišite vaš elektronski naslov na katerega vam lahko posredujemo povezavo za obnovitev vašega gesla. 

Korak 3. Preverite vaš vpisan elektronski naslov, poslali smo vam novo elektronsko sporočilo, ki vsebuje povezavo za obnovitev gesla.

Korak 4. Kliknite na povezavo v elektronskem sporočilu in odprlo se vam bo novo okno za vnos novega gesla. Vnesite dovolj varno geslo in pritisnite "Shrani geslo".

Korak 5. Vrnite se prijavni obrazec in se prijavite z novim geslom. Geslo shranite na varno lokacijo.


Pozabljeno uporabniško ime?

V primeru pozabljenega gesla, vas naprošamo da poiščete elektronsko sporočilo, ki ste ga prejeli ob prijavi oziroma nakupu v naši spletni trgovini. Sporočilo ima naslov "Vaš uporabniški račun na Moja Akademija je bil ustvarjen" in vsebuje vaše uporabniško ime, kot prikazuje spodnja slika.

V kolikor sporočila ne najdete ali ste ga izgubili, predlagamo, da se poslužite opcije "Pozabljeno geslo", ki je opisano eno točko višje, ter si ponastavite geslo, ob ponastavitvi gesla boste na vaš elektronski naslov prejeli sporočilo v katerem je zapisano tudi vaše uporabniško ime.


Pogoste težave uporabnikov

Stran mi sporoča, da uporabnik ni veljaven

V kolikor, vam spletno mesto javlja, da uporabnik ni veljaven, vam predlagamo, da poiščete elektronsko sporočilo, ki ste ga prejeli ob registraciji oziroma nakupu na naši strani. Sporočilo ima naslov "Vaš uporabniški račun na Moja Akademija je bil ustvarjen" in vsebuje vaše uporabniško ime, kot prikazuje spodnja slika. 

V spletno stran se lahko prijavite tudi z vašim elektronskim naslovom. 

V kolikor nič od naštetega deluje in ste prepričani, da imate aktiven uporabniški račun, kontaktirajte podporo s klikom "Nič ne deluje, potrebujem pomoč".

Geslo ni pravilno, čeprav sem prepričan, da je

V kolikor vam spletno mesto javlja, da geslo ni pravilno predlagamo, da najprej preverite ali vpisujete pravilno geslo in uporabniško ime. Prepričajte se, da v geslu pravilno uporabljate male in velike črke, saj je polje za geslo občutljivo na velike in male začetnice.

Ste geslo spreminjali?
V kolikor gegsla niste spreminjali, vam predlagamo, da poiščete elektronsko sporočilo, ki ste ga prejeli ob registraciji oziroma nakupi storitve na naši spletni strani. Sporočilo ima naslov: Sporočilo ima naslov "Vaš uporabniški račun na Moja Akademija je bil ustvarjen" in vsebuje vaše geslo za dostop do strani, predlagamo, da geslo kopirate in prilepite v polje z geslom, enako storite z vašim uporabniškim imenom.

V kolikor je bilo geslo spremenjeno zgornji nasvet ne bo deloval, zato vam predlagamo, da uporabite opcijo "Pozabljeno geslo" in si obnovite dostop do uporabniškega računa. Kako obnovim geslo?

Po PRIJAVI V SPLETNO STRAN SE NE ZGODI NIČ

V primeru težav, da vas spletno mesto ne preusmeri po prijavi, se najprej prepričate, da ne uporabljate vtičnika AdBlock ali katerega drugega vtičnika, ki bi blokiral preusmeritve. V kolikor takšen vtičnik uporabljate, vas prosimo, da spletno mesto dodate med izjeme.

Dobro je tudi, da počistite vso zgodovino brskanja in predpomnilnik spletne strani ali uporabite "Zasebno brskanje" in do spletne strani dostopate tako v primeru, da ne želite počistiti zgodovine brskanja.

V kolikor nič od naštetega deluje in ste prepričani, da imate aktiven uporabniški račun, kontaktirajte podporo s klikom "Nič ne deluje, potrebujem pomoč".

Spletno mesto me je zaradi napačnih prijav blokiralo

V primeru večih zaporednih napačnih prijav (10 napačnih zaporednih prijav) v spletno mesto, vas bo spletna stran samodejno blokirala za obdobje 24 ur. V kolikor se vam je zgodila blokada, nam pošljite sporočilo na podpora@mojaakademija.si.

V kolikor nič od naštetega deluje in ste prepričani, da imate aktiven uporabniški račun, kontaktirajte podporo s klikom "Nič ne deluje, potrebujem pomoč".

Prijava ne deluje?

Kaj storiti v primeru nedelovanja prijave?

1. Pravilno uporabniško ime?
Prepričajte se, da uporabljate pravilno in veljavno uporabniško ime, ste morda poskusili z elektronskim naslovom?

2. Pravilno geslo?
Prepričajte se, da vpisujete pravilno geslo, geslo lahko skopirate iz elektronske pošte, ki ste jo prejeli ob naročilu oz. registraciji. V primeru, da ste geslo spremenili, geslo v tem sporočilu le bo pravilno v tem primeru predlagamo ponastavitev gesla! Pri vnosu gesla se prepričajte, da upoštevate male in velike začetnice.

3. Preverite kaj vam spletno mesto sporoča
V primeru, da vam spletno mesto sporoča "Neveljavno geslo za uporabnika" vas naprošamo, da še dodatno preverite geslo ali ga obnovite. V primeru, da vam spletno mesto javlja "Neveljavno geslo ali uporabniški naslov" preverite ali uporabljate pravilno uporabniško ime.

Nič ne deluje, potrebujem pomoč!

Brez skrbi, tukaj smo, da vam pomagamo. V primeru, da svojih težav s prijavo ne morete rešiti, lahko izpolnite spodnji obrazec in priskočili vam bomo na pomoč. 
Za hitro pomoč poklličite na tel. št. 051/414-863 ali pripišite svojo telefonsko številko

Obrazec trenutno ne pošlje e-pošte pravilno, zato prosim, pokličite na tel. št. 051/414-863 ali pišite na podpora @ mojaakademija.si (izbrišite presledka v e-naslovu pred in za @)

0 of 350


>
Success message!
Warning message!
Error message!