Pomoč

Na tej strani boste našli navodila, kako sami hitro najdete rešitve oz. pomoč glede vpisa v tečaj, nakupa ali dostopa do spletne učilnice. 

Za ogled odgovora, kliknite na ime vprašanja in takoj se bo pojavil odgovor.

Kako vstopim v tečaj?

Za dostop do tečaja morate biti prijavljeni na spletni strani s svojim uporabniškim imenom in geslom, saj le tako sistem ve, da vas lahko spusti v spletno učilnico. 

V tečaj vstopite preprosto s klikom PRIJAVA v menijski vrstici. V kolikor ste že prijavljeni, boste namesto PRIJAVA na istem mestu zagledali v meniju MOJ RAČUN.

  • Po prijavi v spletno stran se postavite z miško na povezavo "MOJ RAČUN". 
  • V spustnem meniju izberite "Moji tečaji" in kliknite nanj. Odprla se bo stran z vašimi aktivnimi tečaji.
  • Izberite željen tečaj in kliknite na gumb "Vstopi" (glejte sliko spodaj). To vas bo preusmerilo v našo prenovljeno spletno učilnico neposredno v vaš tečaj.

Gibanje po spletni učilnici in uporaba le-te

Večina uporabnikov spletne učilnice pravi, da je le-ta prijetna, zelo enostavna za uporabo, pregledna in prijazna uporabniku. 

Potek tečaja je podoben kot ste ga bili vajeni v preteklosti, če ste bili v preteklosti že vpisani v kateri koli tečaj. Kljub temu imate tam dodatna navodila, če bi si karkoli želeli pogledati. 

Za gibanje po spletni učilnici in uporabo le-te izberite tečaj Dobrodošli v Moji Akademiji in prvi modul z istim imenom, kjer imate dodan Vodnik po spletni učilnici, v katerem si lahko pogledate vse, kar lahko počnete v njej.

Imate dodatna vprašanja?

V primeru, da odgovora na svoje vprašanje ne najdete ali potrebujete dodatno pomoč, pošljite e-sporočilo na e-naslov irena@mojaakademija.si ali me pokličite na tel. št. 051/414-863.

Posveti z Ireno Stopar trenutno niso na voljo, zato kontakti niso namenjeni vprašanjem glede posvetov.  

>
Success message!
Warning message!
Error message!