Odkrivamo resnico, delimo modrost
in uresničimo sanje.

0,00€
Cart

V košarici ni izdelkov.

Imate radi astrologijo?

Pridite na Dan odprtih vrat

V Moji Akademiji vsako leto 3. septembra poteka Dan odprtih vrat. Na ta dan vam omogočimo dostop do zanimivih vsebin izbranih tečajev. Astrologije se pri nas na ta dan lahko naučite povsem brezplačno, a je za udeležbo potrebna predhodna prijava, da vas lahko skozi dan obveščamo o zanimivem dogajanju.

Kaj boste prejeli na Dan odprtih vrat?

Prijavite se, pridite, praznujte z nami in si podarite toliko znanja astrologije kot ga zmorete osvojiti!

Pridite na Dan odprtih vrat in podarili vam bomo dostop do obsežne knjižnice vsebin naših tečajev, da boste v kratkem času spoznali tisto, kar vas najbolj zanima.

  • Spoznajte osnove astrologije.
  • Razložite horoskop.
  • Naučite se predvidevanja prihodnosti.
  • Preverite svoj partnerski odnos.
  • Vprašajte se, kaj vam prinaša karma.
  •  Spoznajte še mnogo več. 

Vpišite svoje ime in e-naslov, kliknite na gumb Prijava na dan odprtih vrat in sledite navodilom na ekranu.


Kaj boste prejeli preko e-pošte?

Po potrditvi vašega e-naslova bomo prepričani, da ste se prijavili s pravimi podatki in poskrbeli, da vas nihče drug ne more prijavljati, zato vas prosimo, da kliknete na potrditveno sporočilo, ki vam ga bomo takoj poslali preko e-pošte. Šele zatem boste prejeli povabilo na rojstni dan in za njim posebne napotke, kako boste začeli in najbolje izkoristili naš Dan odprtih vrat

Novičke vam bomo poslali vedno samo na vašo zahtevo (ob pošiljanju zgornjega obrazca). Poskrbeli bomo za vašo zasebnost in vaših podatkov ne bomo delili z nikomer. Po zaključenem Dnevu odprtih vrat boste prejeli redne tedenske novičke Moje Akademije. Od prejema se vsakokrat lahko zelo preprosto odjavite sami ali nam pišete, pa to uredimo mi. 


 Irena Stopar


Irena Stopar je avtoricamentorica, coachinja, ustanoviteljica in direktorica Moje Akademije.  

V astroloških tečajih je vaša mentorica, ki redno odgovarja na vaša vprašanja.Vzpodbuja vas, da znanje koristno uporabite, tako zasebno kot poklicno. Najsrečnejša je, ko opazi, da ste si (postali) všeč ter živite kot si želite in zaslužite. 

Irena Stopar


Ta stran nikakor ni povezana s Facebookom ali Google. Facebook je znamka podjetja Facebook Inc., Google pa je znamka podjetja Google Inc.. 

>
Success message!
Warning message!
Error message!