Imate radi astrologijo?

Pridite na Dan odprtih vrat

V Moji Akademiji vsako leto 3. septembra poteka Dan odprtih vrat. Na ta dan vam omogočimo dostop do zanimivih vsebin izbranih tečajev. Astrologije se pri nas na ta dan lahko naučite povsem brezplačno, a je za udeležbo potrebna predhodna prijava, da vas lahko skozi dan obveščamo o zanimivem dogajanju.

Kaj boste prejeli na Dan odprtih vrat?

Prijavite se, pridite, praznujte z nami in si podarite toliko znanja astrologije kot ga zmorete osvojiti!

Pridite na Dan odprtih vrat in podarili vam bomo dostop do obsežne knjižnice vsebin naših tečajev, da boste v kratkem času spoznali tisto, kar vas najbolj zanima.

  • Spoznajte osnove astrologije.
  • Razložite horoskop.
  • Naučite se predvidevanja prihodnosti.
  • Preverite svoj partnerski odnos.
  • Vprašajte se, kaj vam prinaša karma.
  •  Spoznajte še mnogo več. 

Dan odprtih vrat 2022 je zaključen

Dan odprtih vrat 2022 je zaključen. Če želite spremljati brezplačne e-novice, se prijavite na prejemanje na obrazcu spodaj.
Pravočasno vas bomo obvestili tudi o Dnevu odprtih vrat v prihodnjih letih.
Vpišite svoje ime in e-naslov, kliknite na gumb Prijava na dan odprtih vrat in sledite navodilom na ekranu.

Novičke vam bomo poslali vedno samo na vašo zahtevo (ob pošiljanju zgornjega obrazca). Poskrbeli bomo za vašo zasebnost in vaših podatkov ne bomo delili z nikomer. Po zaključenem Dnevu odprtih vrat boste prejeli redne tedenske novičke Moje Akademije oz. jih boste začeli prejemati, če ste se prijavili, ko je Dan odprtih vrat v aktualnem letu že zaključen. Od prejema se vsakokrat lahko zelo preprosto odjavite sami ali nam pišete, da za vas odjavo uredimo mi. 


 Irena Stopar


Irena Stopar je avtoricamentorica, coachinja, ustanoviteljica in direktorica Moje Akademije.  

V astroloških tečajih je vaša mentorica, ki redno odgovarja na vaša vprašanja.Vzpodbuja vas, da znanje koristno uporabite, tako zasebno kot poklicno. Najsrečnejša je, ko opazi, da ste si (postali) všeč ter živite kot si želite in zaslužite. 

Irena Stopar


Ta stran nikakor ni povezana s Facebookom ali Google. Facebook je znamka podjetja Facebook Inc., Google pa je znamka podjetja Google Inc.. 

>
Success message!
Warning message!
Error message!