Odkrivamo resnico, delimo modrost
in uresničimo sanje.

Prenesite brezplačno e-knjigo 5 korakov razlage Luninih men in mrkov! 

Lunine mene in mrke ljudje opazujejo že od davnine. Vedo, da se pod njihovim vplivom ljudje slabše počutijo, so bolj razdražljivi, občuljivi in sitni. Še več. Predstavljajo pomembne in močne energije z neba, ki pod določenimi pogoji nakazujejo na zadeve, ki lahko pretresejo vaš svet do temeljev. Webinarja se lahko v Moji Akademiji udeležite povsem brezplačno, a je za udeležbo potrebna predhodna prijava, da vas lahko obveščam o vseh podrobnostih.

Prijavite se na brezplačne e-novičke in si podarite znanje, kako se pripraviti in ravnati ob mrkih!

lunine mene in mrki

Kaj boste spoznali v tej e-knjigi?

Spoznajte, kako delujejo mrki in kaj lahko prinašajo v vaše življenje. Četudi jih morda ne čutite, boste srečali nekoga, ki je nanje zelo občutljiv in ga bolje razumeli. 

  • Spoznali boste 5 korakov razlage mrkov.
  • Ugotovili boste, kaj lahko storite pod njihovim vplivom.
  • Osvežili najlažji način za spremljanje dogajanja.

Vpišite svoje ime in e-naslov, kliknite na gumb Pošljite mi brezplačno e-knjigo. V času velikega obiska strani lahko traja nekaj trenutkov, zato ne zapirajte strani.

Novičke in obvestila, povezana s to brezplačno e-knjigo vam bomo poslali samo na vašo zahtevo (ob pošiljanju zgornjega obrazca). Poskrbeli bomo za vašo zasebnost in vaših podatkov ne bomo delili z nikomer. Od prejema se vsakokrat lahko zelo preprosto odjavite sami ali nam pišete, pa to uredimo mi. 


 Irena Stopar


Irena Stopar je avtoricamentorica, coachinja, ustanoviteljica in direktorica Moje Akademije.  

V astroloških tečajih je vaša mentorica, ki redno odgovarja na vaša vprašanja. Vzpodbuja vas, da znanje koristno uporabite, tako zasebno kot poklicno. Najsrečnejša je, ko opazi, da ste si (postali) všeč ter živite kot si želite in zaslužite. 

Irena Stopar


Ta stran nikakor ni povezana s Facebookom ali Google. Facebook je znamka podjetja Facebook Inc., Google pa je znamka podjetja Google Inc.. 

>
Success message!
Warning message!
Error message!