Webinar Uporaba Moja Akademija februar 2018

Webinar Uporaba Moja Akademija februar 2018

V posnetku webinarja o uporabi Moje Akademije boste našli vse, kar morate vedeti glede registracije, prijave in dostopa do tečaja ter še veliko več.

Poglejte posnetek webinarja. 

 

 

Registracija, prijava in dostop do tečaja ali e-knjige

Na webinarju sem pokazala, kako vstopite v Mojo Akademijo, se registrirate kot član, se prijavite in kako vstopate do svojega tečaja ali e-knjige.

Za tiste, ki imate pravico do brezplačnega dostopa iz Šole astrologije Astro ali Akademije Nasvet, sem dodala prikaz, kako uporabite kodo za brezplačen dostop.

Pokazala sem tudi, kako se po tečaju premikate, na katerih mestih imate dostop in pravice do ogleda tečaja ali e-knjige ter kaj se zgodi, če teh pravic nimate.

V njem je pokazano, kako dodate moj e-naslov med varne pošiljatelje ter  kako enostavno poteka plačilo s PayPalom. Ob naročilu tečaja ali e-knjige iz ponudbe Moje Akademije in izbiri plačila preko PayPal plačilnega procesorja, prejmete dostop takoj.

Krajše video posnetke boste našli na povezavi tukaj.

Posodobljeno časovnico prenosov za vsak mesec posebej boste našli v meniju NOVICE.

Po ogledu posnetka, se vidimo v vašem tečaju!

3 thoughts on “Webinar Uporaba Moja Akademija februar 2018

 1. Pozdravljena,

  preko linka v vašem e-mailu sem vstopila v posnetek zgornjega webinarja, pa je prikaz na računalniku kot nekakšen mozaik. Je to namensko, ali delam kaj narobe.

  Hvala za ogovor.

  Pozdrav,
  Cvetana

  1. Pozdravljeni,

   Na začetku se res lahko slika zdi kot nekakšen mozaik. Tako se vidi na začetku, ko se pozdravimo in poklepetamo. V nadaljevanju pa je slika jasna in namenjeno vse povedano in videno le Moji Akademiji.

   Če boste zavrteli posnetek za nekaj minut dalje ali za test na sredino webinarja, bi morali vse videti jasno.

   Uživajte ob našem druženju! 🙂
   Irena

Dodaj odgovor