Posted on Leave a comment

Začenja se prenos tečajev, e-knjig, storitev

V januarju se začenja prenos prvih tečajev, e-knjig in storitev iz dosedanjih spletnih učilnic (Šola astrologije Astro in Akademija Nasvet) na Mojo Akademijo.

Ob nakupu česarkoli iz ponudbe na tej spletni strani, boste postali član Moje Akademije in s tem skozi vse leto deležni posebnih ugodnosti, ki veljajo le za člane.

Tečaji

Med prvimi sta že prenesena tečaja DENAR – Kako se znebite dolgov in začnete varčevati ter Skrivnostni svet Luninih men in mrkov. Za njima bo predvidoma v januarju prenesen še tečaj Spoznajte sebe skozi rojstni horoskop.

E-knjige

Na voljo sta dve e-knjigi, in sicer DENAR – Kako se znebite dolgov in začnete varčevati ter Skrivnostni svet Luninih men in mrkov.

Posvet

Preko Moje Akademije se lahko naročite tudi na posvet pri meni, Ireni Stopar.

Ponudbe poslovnih partnerjev v angleškem jeziku

V januarju bodo dodane tudi koristne partnerske ponudbe programov, ki jih lahko priporočim na podlagi lastnih izkušenj z dobavitelji iz tujine.

Partnerske ponudbe so v angleškem jeziku. Zanje pa veljajo pogoji, ki so zapisani na spletni strani posameznega poslovnega partnerja. Ob kliku na gumb boste preusmerjeni na njihovo spletno stran.

Članske ugodnosti

Ob nakupu česarkoli iz ponudbe Moje Akademije, razen partnerskih programov, avtomatično postanete član Moje Akademije.

Članstvo vam prinaša mnoge ugodnosti, ki se bodo spreminjale tedensko, mesečno ali v daljšem časovnem obdobju.

Ugodnost lahko izkoristite na dan, ko je veljavna in je po njenem izteku ni mogoče več pridobiti. Vsakokrat pa bo zapisana ob naročilu, zato vam priporočam, da se prijavite, preden oddate naročilo, če ste že član Moje Akademije.

Koda kupona

Promocijsko kodo za ugodnosti člani prejmejo preko e-pošte. Namenjena je le članom Moje Akademije. Občasno jo lahko prejmete tudi kot naročnik e-novic na spletnih straneh astrolog.si ali nasvet.si.

Darilo za člane tečajev Šola astrologije Astro in Akademija Nasvet

Preko spleta poučujem že od leta 2009 in v tem času sem ustvarila dve spletni učilnici. V tem trenutku še vedno poteka izobraževanje v obeh, v prihodnosti pa se bosta dosedanji zaprli in bodo vsi tečaji potekali v Moji Akademiji.

Najlepša hvala, če ste mi zaupali vodenje skozi tečaje že v preteklosti. Za vas imam posebno darilo.

Ob prenosu tečajev v Mojo Akademijo, boste prejeli e-sporočilo s posebno Kodo kupona, s katerim boste lahko omejen čas uveljavljali 100% popust za dostop do vašega tečaja. Spremljajte e-pošto z moje strani, pa ničesar ne boste zamudili.

Vse, kar boste morali za to storiti, je slediti navodilom v prejetem sporočilu in kupon pravočasno uveljaviti.

Želim vam, da bi uživali v najsodobnejšem in enostavnem pridobivanju znanj za srečo in uspeh!

Irena Stopar
ustanoviteljica Moje Akademije

Dodaj odgovor