Odkrivamo resnico, delimo modrost
in uresničimo sanje.

Dobrodošli in najlepša hvala za prijavo! 


V kolikor ste že prijavljeni v naš novi sistem za obveščanje, vam sporočila ni potrebno potrditi ponovno, ker vas že poznamo.
Poslali smo vam pozdravno sporočilo.

V kolikor ste prvič ali po dolgem času ponovno z nami, se želim prepričati, da ste vi poslali zahtevek za prijavo na e-novičke in jih boste redno prebirali, zato vas prosim, da sledite naslednjim korakom:

01
Odprite e-pošto

Odprite vaš e-nabiralnik e-naslova, ki ste ga vpisali ob prijavi na novice na prejšnji strani (oz. v prejšnjem koraku).

02
Poiščite potrditveno sporočilo

Poiščite e-sporočilo, poslano iz e-naslova novice@mojaakademija.si z naslovom "Prosim, potrdite prijavo na brezplačne e-novice Moja Akademija!"


Če sporočila ni v mapi Prejeto, preverite mape Družabno, Promocije in Vsiljena pošta

03
Kliknite na potrditveno povezavo (link) v sporočilu

Odprite to sporočilo in kliknite na povezavo (link ali moder gumb) v sporočilu. To je to! Odslej boste redno prejemali petkove novičke Moje Akademije. 

***
Pomembno!

Naše e-sporočilo običajno prispe v vaš e-nabiralnik v nekaj minutah do pol ure.

Če sporočila ni v mapi Prejeto, preverite mape DružabnoPromocije in Vsiljena pošta. in dodajte naš e-naslov med varne pošiljatelje, da boste vedno pravočasno obveščeni.

V kolikor sporočila ne bi prejeli, nam pišite na podpora@mojaakademija.si, ker je vaš e-naslov lahko blokiran s strani poštnega odjemalca. V tem primeru vam bomo pomagali kolikor je v naši moči, da naslov ponovno usposobite za prejemanje.

Naučim vas postati najboljša verzija sebe

Z vami bom Irena Stopar, avtorica, mentorica in coachinja. Poleg znanja s področja astrologije, ki ga boste pridobili v katerem koli od tečajev v Moji Akademiji, vas bom vzpodbujala, da znanje koristno uporabite za lepše življenje in zaživite kot si želite ter zaslužite.

Irena Stopar

>
Success message!
Warning message!
Error message!