Astrološki tečaj Astrološka etika

Astrološka etika vam bo v veliko pomoč, ko se odločate, ali nekaj razložiti, narediti in kako se odzvati na vprašanja drugih.


V praksi preizkušeno astrološko izobraževanje.
Korak za korakom od popolnega začetnika do pravega ljubitelja astrologije in profesionalnega astrologa.

Kaj je Astrološka etika?

Vsakdo od nas je že bil kdaj ogoljufan. Morda ne namerno, pa vendar takšen dogodek pusti grenak priokus v človeku. Da tega ne bi (vsaj ne prepogosto) počeli drugim, se seznanite s pravili, ki vas lahko varujejo v vsakodnevnem življenju.

Le za

57,00€

(z vključenim 22% DDV)

Zahtevnost tečaja:

Lokacija tečaja:

Spletni tečaj

Obseg tečaja:

1 modul / 7 lekcij

Mentorica:

Irena Stopar

O tečaju astrološke etike

Korak za korakom vas vodim do razumevanja razlage astrološke etike. Brez nepotrebnega stresa, zmede ali izgubljenosti. Dobesedno vas primem za roko, iz lekcije v lekcijo podrobno razložim vse, kar morate razumeti. Čaka vas sprotno preverjanje znanja in vrsta možnosti za odgovore na vaša dodatna vprašanja.

Korak za korakom

Dobesedno korak za korakom, a temeljito. Ničesar nisem izpustila.

Strokovno vodenje

Pod strokovnim vodenjem izkušene mentorice. Moja pomoč v vsaki lekciji.

Online študij

Osnove astrologije študirate online - preko interneta kadarkoli si zaželite.

Dostop kadarkoli 

Dostop do tečaja 24/7/365 - vse dni v letu kadarkoli in kolikokrat si zaželite.

Kaj vam prinaša znanje tečaja astrološke etike?

1

Modul

7

Lekcij

6

Kvizov

Človek v precepu

Vsakdo se je že kdaj znašel v precepu, ali storiti to ali kaj drugega. Poznam gospoda, ki vsakokrat, ko mu prodajalka vrne vsaj cent preveč, ta cent odnese nazaj v trgovino. Kadar mu vrne premalo denarja, se prav tako odpravi do nje. Ampak v resnici, če smo čisto pošteni, koliko izmed nas je pripravljeno oditi do trgovine, da bomo vrnili en cent, euro ali deset?

Astrološka etika sicer ne govori neposredno o tem, ali boste vrnili tisti cent ali ne. To se boste morali sami odločiti v tistem trenutku, ko se zgodi. Daje pa vam okvirje, kako ravnati v posamezni situaciji.

Po končanem tečaju Astrološka etika bi morali znati presoditi, ali drugi osebi razložiti posamezno življenjsko področje ali ne. Spoznali boste, na kakšen način povedati odgovor, ki sega med t.i. sporne teme. Po končanem tečaju bi morali vedeti, kaj preveriti v življenju osebe, ki ji razlagate horoskop, preden ji odgovorite. Seznanili se boste z opozorili drugih (v praksi kočljivih) možnosti, ki se pojavijo pri razlagi rojstne karte klientom, domačim ali prijateljem.

Zlasti je pomembno poznati in vnaprej premisliti o njenih napotkih, če delate z ljudmi. Kot astrolog, prodajalec, učitelj, komercialist, varuška, podjetnik, … .

Smejali bi se, če bi zapisala “če živite med ljudmi”. Kajti veliko napotkov, ki jih boste našli na tečaju, je koristnih in uporabnih tudi v vsakodnevnem življenju v družini, službi ali med prijatelji.

Tečaj je zanimiv in primeren tudi za tiste, ki še ne znajo razlagati astroloških kart, a se v zasebnem in poklicnem življenju srečujejo in komunicirajo z ljudmi. Skratka, toplo ga priporočam vsakomur, ki si želi še izboljšati zavedanje, kaj je prav za sočloveka. Tudi tistim, ki nikoli ne bodo verjeli v modrost astrologije.

Z etičnim ravnanjem v vsakodnevnem zasebnem in poklicnem življenju boste pripomogli, da bo svet lepši in bolj pravičen za vas in do ljudi, ki jih imate radi. Ker se bodo otroci, partner, starši, prijatelji, sodelavci in drugi ozirali po vas in vas vzeli za svoj vzor.

“Dovolite mi, da vam pomagam
postati najboljša verzija sebe.”
Irena Stoparvaša mentorica

Mnenja zadovoljnih udeležencev tečajev Moje Akademije


Več kot 300 mnenj in ocen

Tudi najbolj komplicirane pojme preprosto razložite

Hvala za odličen tečaj! Zelo mi je všeč, ker preprosto razlagate tudi najbolj komplicirane pojme in ste dodali animacije, da si lažje predstavljamo razlago. Vsak človek vas lahko razume!

Zlatka

Teorija in praksa

Tečaju Horarna astrologija pripišem 5 zvezdic. Všeč mi je bil celoten tečaj, saj je bil podprt z kakovostnimi videoposnetki in webinarji (tako s teorijo kot tudi praktičnimi primeri razlage). Je odlična dopolnitev Astro Akademije, ki še dodatno poveča popolno efektivnost učenja. Zelo sem zadovoljna. Vse pohvale predavateljici.

Katarina Pirc

Nad vsako lekcijo posebej sem bila navdušena

Nad vsako lekcijo posebej sem bila navdušena. Morda res nisem vedno napisala komentarja, a sem prekipevala od energij, ki sem jih začutila ob poslušanju vsake lekcije posebej. Torej se me tečaj dotaknil, kar je še ena potrditev, da sem se pravilno odločila, da sprejmem ta način učenja. Še se bom vračala in poslušala posamezne lekcije, da okrepim znanje. Luna, naj bo takšna ali drugačna, mi v horoskopu kogarkoli vedno veliko pomeni. Sedaj se bom še z večjim veseljem lotevala horoskopov, saj vem mnogo več, kakor pred tečajem. Astrologija je sicer moj hobi za dušo in razpoloženje, ki me na čase vznemirja, drugič prinaša bolj nemiren spanec, poln “grozečih” planetov. Skratka uživam v tej znanosti, ki se ji reče ASTROLOGIJA.

Andreja Puc

Modul

Podrobno razložena snov
korak za korakom.

Kaj boste prejeli v tečaju Astrološka etika?

Modul 1

 Vsebina tečaja Astrološka etika


V nadaljevanju boste našli vsebino in teme, ki jih boste spoznali pri astrološki etiki. Razlaga horoskopov je tema drugih tečajev in je v tem tečaju ni na voljo.

Na tečaju astrološka etika boste spoznali vrsto napotkov, o katerih je vredno premisliti, preden se lotite razlage horoskopa komurkomu, tudi vašim domačim. 

 •  1. Uvod v astrološko etiko
 • 2. Osebna odgovornost
 • 3. Spoštovanje različnosti
 • 4. Profesionalna kompetenca
 • 5. Nove specifične veje astrologije
 • 6. Neprestano izobraževanje
 • 7. Omejitve in škoda
 • 8. Oglaševanje in iskanje strank
 • 9. Precizno oglaševanje
 • 10. Izjave drugih v medijih
 • 11. Reklamiranje proizvodov in seminarjev
 • 12. Članstvo v profesionalnih združenjih
 • 13. Kredibilnost
 • 14. Honorar in izmenjava storitev
 • 15. Javnost
 • 16. Spolno nadlegovanje
 • 17. Nastop v medijih
 • 18. Nerazumne trditve
 • 19. Odgovornost do drugih profesionalnih astrologov
 • 20. Zaupnost
 • 21. Na posvetu oseba ni prisotna
 • 22. Raziskovanje in poučevanje
 • 23. Astrološki posvet
 • 24. Delo s strankami
 • 25. Strankino dobro
 • 26. Več strank
 • 27. Preusmerjanje
 • 28. Astrološka etika v različnih vejah astrologije
 • 29. Karmična astrologija
 • 30. Prognostika
 • 31. Finančna astrologija
 • 32. Reklamiranje v finančni astrologiji
 • 33. Poslovna astrologija
 • 34. Horarna in elektivna astrologija
 • 35. Raziskovanje
 • 36. Objavljanje podatkov in rezultatov
 • 37. Reševanje etičnih vprašanj
 • 38. Etični kodeks
 • 39. Osnove astrološkega etičnega kode

Vpis v tečaj


Vpišite se v tečaj Astrološke etike in že danes boste vedeli kako ravnati v različnih situacijah ob razlagi horoskopov sebi in drugim.

Plačilo

takoj

57,00

(z vključenim 22% DDV)


Varno in hitro kar iz domačega naslonjala

Prenovljena spletna učilnica


Spletna učilnica v novi podobi s prenovljenimi vsebinami z vami povsod na vseh napravah.

Mnenja zadovoljnih udeležencev tečajev Moje Akademije


Več kot 300 mnenj in ocen

Ključ horoskopa za vsakogar

Hvala za tečaj, gospa Irena. Ključ horoskopa bi moral poznati in si razložiti čisto vsak, ker ogromno pove o tem kdo smo. Tečaj je po mojem mnenju primeren tudi za čiste začetnike.

Nataša B.

Sem zelo zadovoljna s tečajem

Irena pozdravljeni! Rada bi Vam sporočila, da sem zelo zadovoljna s tečajem in presenečena kako podrobno in postopno potekajo razlage. Snov je izredno zanimiva. Zares lahko počasi preštudiraš snov s pomočjo kvizev na koncu pa utrdiš kar si se naučil. Kvizi se mi zdijo super, kajti velikokrat misliš, da si si nekaj zapomnil potem pa ugotoviš, da moraš npr. ponoviti še enkrat. V glavnem rada bi pohvalila vaš on-line tečaj Osnove Astrologije, menim, da je zastavljen zelo pedagoško.

Monika Pešič Jevnikar

Vaši tečaji so mi izredno všeč

Vaši tečaji so mi izredno všeč. Webinarji so super. Res je, da je mogoče malo zoprno tipkanje, če res nisi tega foha. Ampak, je pa res, da se ne spuščamo v nepotrebne debate in s tem ne izgubljamo časa in koncentracije. Zame je to krasen način učenja, sploh za nas, ki smo zaposleni. Posnetke si lahko pogledam kadar imam voljo in čas in, v kolikor potrebujem, tudi večkrat. Vaš glas je izredno prijeten in me med drugim tudi zelo pomirja. Prvič v življenju mi ni neprijetno, nimam strahu, da kaj ne bom vedela ali da bodo drugi veliko boljši od mene. Jaz vam lahko rečem samo hvala, hvala, ker ste uvedli takšen način poučevanja. Pa glede na ceno in možnostjo načina plačila, dostopno res vsem, ki ti tega znanja želijo. In hvala vam, da ste svoje ogromno znanje pripravljeni prenest tudi naprej.

Tjaša Saje

Pogosta vprašanja


Odgovor boste našli s klikom na izbrano vprašanje

Kako dolgo traja tečaj?

Tečaj lahko preštudirate v približno 3 mesecih. Če imate več časa za študij, znanje lahko pridobite že prej. Ker imate dostop neomejen, ga lahko študirate tudi 10 let ali več, a ga boste želeli preštudirate prej.

 

Kaj, če česa ne bom razumela?

V tečaju imate več različnih delov, namenjen vašim vprašanjem in razmišljanjem. Ko se vprašanje pojavi, ga postavite in odgovorila vam bom v zelo kratkem času. 

Nikoli nisem študirala preko interneta. Skrbi me.

Brez skrbi! Če znate vtipkati svoje ime, e-naslov in klikniti z miško na ta odgovor, bo za vas enostavno.

Ob oddaji prijave boste prejeli uporabniško ime in geslo za vstop v Mojo Akademijo. Z njim boste vstopili v tečaj takoj po prejemu vašega plačila.

 

Ali moram prihajati v Ljubljano na predavanja?

Spletni tečaj vam je na voljo preko interneta. Ne bo vam potrebno prihajati nikamor. Še več. Študirali boste, ko boste imeli čas in voljo. Kadarkoli in kjerkoli želite. Tudi na počitnicah.

Kdaj bodo predavanja?

Spletni tečaj vam omogoča predavanja kadarkoli želite. Po urejenem vpisu, boste do svojega tečaja lahko dostopali kadarkoli imate čas in voljo. Tudi večkrat, če želite. 

Bo moja mentorica res Irena Stopar?

Seveda. V mojih tečajih sem vsem udeležencem tečajem mentorica kar sama, saj le tako zagotovim, da vedno izveste vse iz prve roke. V kolikor bo vaš mentor v tečaju kdorkoli drug, to piše na predstavitveni strani.

Kaj, če mi tečaj ne bo všeč?

Tečaj ima odlične ocene in mnenja tistih, ki so ga že preštudirali in prepričana sem, da boste nad znanjem navdušeni tudi vi. Kljub temu ste lahko pomirjeni. 

Če bi se zgodilo, da vam tečaj kljub temu ne bi bil všeč ali bi menili, da ne vsebuje tega, kar je na tej strani o njem zapisano, mi v roku 30 dni od dneva vpisa pošljite e-sporočilo ali me pokličite in vrnila vam bom že vplačan prispevek tečaja. 

Vpis v tečaj


Vpišite se v tečaj Astrološke etike in že danes boste vedeli kako ravnati v različnih situacijah ob razlagi horoskopov sebi in drugim.

Plačilo

takoj

57,00

(z vključenim 22% DDV)


Naučim vas postati najboljša verzija sebe

V tečaju bom vaša mentorica Irena Stopar. Poleg znanja s področja astrologije, ki ga boste pridobili v tečaju, vas bom vzpodbujala, da znanje koristno uporabite za lepše življenje in zaživite kot si želite ter zaslužite.

Irena Stopar

>
Success message!
Warning message!
Error message!