Astrološki tečaj
Astrološka etika

Astrološka etika vam bo v veliko pomoč, ko se odločate, ali nekaj razložiti, narediti in kako se odzvati na vprašanja drugih.


V praksi preizkušeno astrološko izobraževanje.
Korak za korakom od popolnega začetnika do pravega ljubitelja astrologije in profesionalnega astrologa.

Kaj je Astrološka etika?

Vsakdo od nas je že bil kdaj ogoljufan. Morda ne namerno, pa vendar takšen dogodek pusti grenak priokus v človeku. Da tega ne bi (vsaj ne prepogosto) počeli drugim, se seznanite s pravili, ki vas lahko varujejo v vsakodnevnem življenju.

Že za

47,00€

Zahtevnost tečaja:

Lokacija tečaja:

Spletni tečaj

Obseg tečaja:

1 modul / 7 lekcij

Mentorica:

Irena Stopar

O tečaju astrološke etike

Korak za korakom vas vodim do razumevanja razlage astrološke etike. Brez nepotrebnega stresa, zmede ali izgubljenosti. Dobesedno vas primem za roko, iz lekcije v lekcijo podrobno razložim vse, kar morate razumeti. Čaka vas sprotno preverjanje znanja in vrsta možnosti za odgovore na vaša dodatna vprašanja.

Korak za korakom

Dobesedno korak za korakom, a temeljito. Ničesar nisem izpustila.

Strokovno vodenje

Pod strokovnim vodenjem izkušene mentorice. Moja pomoč v vsaki lekciji.

Online študij

Osnove astrologije študirate online - preko interneta kadarkoli si zaželite.

Dostop kadarkoli 

Dostop do tečaja 24/7/365 - vse dni v letu kadarkoli in kolikokrat si zaželite.

Kaj vam prinaša znanje tečaja astrološke etike?

1

Modul

7

Lekcij

6

Kvizov

Človek v precepu

Vsakdo se je že kdaj znašel v precepu, ali storiti to ali kaj drugega. Poznam gospoda, ki vsakokrat, ko mu prodajalka vrne vsaj cent preveč, ta cent odnese nazaj v trgovino. Kadar mu vrne premalo denarja, se prav tako odpravi do nje. Ampak v resnici, če smo čisto pošteni, koliko izmed nas je pripravljeno oditi do trgovine, da bomo vrnili en cent, euro ali deset?

Astrološka etika sicer ne govori neposredno o tem, ali boste vrnili tisti cent ali ne. To se boste morali sami odločiti v tistem trenutku, ko se zgodi. Daje pa vam okvirje, kako ravnati v posamezni situaciji.

Po končanem tečaju Astrološka etika bi morali znati presoditi, ali drugi osebi razložiti posamezno življenjsko področje ali ne. Spoznali boste, na kakšen način povedati odgovor, ki sega med t.i. sporne teme. Po končanem tečaju bi morali vedeti, kaj preveriti v življenju osebe, ki ji razlagate horoskop, preden ji odgovorite. Seznanili se boste z opozorili drugih (v praksi kočljivih) možnosti, ki se pojavijo pri razlagi rojstne karte klientom, domačim ali prijateljem.

Zlasti je pomembno poznati in vnaprej premisliti o njenih napotkih, če delate z ljudmi. Kot astrolog, prodajalec, učitelj, komercialist, varuška, podjetnik, … .

Smejali bi se, če bi zapisala “če živite med ljudmi”. Kajti veliko napotkov, ki jih boste našli na tečaju, je koristnih in uporabnih tudi v vsakodnevnem življenju v družini, službi ali med prijatelji.

Tečaj je zanimiv in primeren tudi za tiste, ki še ne znajo razlagati astroloških kart, a se v zasebnem in poklicnem življenju srečujejo in komunicirajo z ljudmi. Skratka, toplo ga priporočam vsakomur, ki si želi še izboljšati zavedanje, kaj je prav za sočloveka. Tudi tistim, ki nikoli ne bodo verjeli v modrost astrologije.

Z etičnim ravnanjem v vsakodnevnem zasebnem in poklicnem življenju boste pripomogli, da bo svet lepši in bolj pravičen za vas in do ljudi, ki jih imate radi. Ker se bodo otroci, partner, starši, prijatelji, sodelavci in drugi ozirali po vas in vas vzeli za svoj vzor.

“Dovolite mi, da vam pomagam
postati najboljša verzija sebe.”
Irena Stoparvaša mentorica

Mnenja zadovoljnih udeležencev tečajev Moje Akademije


Več kot 300 mnenj in ocen

Lekcije je užitek poslušati

Ob primeru Venere v biku sem dobila deja vu. Se že veselim nadaljnjih lekcij, da si bom lahko sama izračunala svojo “Venero”. Sicer pa so zelo lahkotne lekcije in užitek jih je poslušati! Hvala! <3

Jasna

Sem dobila "deja vu"

Ob primeru Venere v biku sem dobila deja vu. Se že veselim nadaljnjih lekcij, da si bom lahko sama izračunala svojo “Venero”. Sicer pa so zelo lahkotne lekcije in užitek jih je poslušati! Hvala! <3

Jasna

Lahko bi te neskončno poslušala

Iskrene čestitke. Irena, lahko bi te neskončno poslušala.

Alenka

Modul

Podrobno razložena snov
korak za korakom.

Kaj boste prejeli v tečaju Astrološka etika?

Modul 1

 Vsebina tečaja Astrološka etika


V nadaljevanju boste našli vsebino in teme, ki jih boste spoznali pri astrološki etiki. Razlaga horoskopov je tema drugih tečajev in je v tem tečaju ni na voljo.

Na tečaju astrološka etika boste spoznali vrsto napotkov, o katerih je vredno premisliti, preden se lotite razlage horoskopa komurkomu, tudi vašim domačim. 

 •  1. Uvod v astrološko etiko
 • 2. Osebna odgovornost
 • 3. Spoštovanje različnosti
 • 4. Profesionalna kompetenca
 • 5. Nove specifične veje astrologije
 • 6. Neprestano izobraževanje
 • 7. Omejitve in škoda
 • 8. Oglaševanje in iskanje strank
 • 9. Precizno oglaševanje
 • 10. Izjave drugih v medijih
 • 11. Reklamiranje proizvodov in seminarjev
 • 12. Članstvo v profesionalnih združenjih
 • 13. Kredibilnost
 • 14. Honorar in izmenjava storitev
 • 15. Javnost
 • 16. Spolno nadlegovanje
 • 17. Nastop v medijih
 • 18. Nerazumne trditve
 • 19. Odgovornost do drugih profesionalnih astrologov
 • 20. Zaupnost
 • 21. Na posvetu oseba ni prisotna
 • 22. Raziskovanje in poučevanje
 • 23. Astrološki posvet
 • 24. Delo s strankami
 • 25. Strankino dobro
 • 26. Več strank
 • 27. Preusmerjanje
 • 28. Astrološka etika v različnih vejah astrologije
 • 29. Karmična astrologija
 • 30. Prognostika
 • 31. Finančna astrologija
 • 32. Reklamiranje v finančni astrologiji
 • 33. Poslovna astrologija
 • 34. Horarna in elektivna astrologija
 • 35. Raziskovanje
 • 36. Objavljanje podatkov in rezultatov
 • 37. Reševanje etičnih vprašanj
 • 38. Etični kodeks
 • 39. Osnove astrološkega etičnega kode

Vpis v tečaj


Vpišite se v tečaj Astrološke etike in že danes boste vedeli kako ravnati v različnih situacijah ob razlagi horoskopov sebi in drugim.

Plačilo

takoj

47,00


Varno in hitro kar iz domačega naslonjala

Prenovljena spletna učilnica


Spletna učilnica v novi podobi s prenovljenimi vsebinami z vami povsod na vseh napravah.

Mnenja zadovoljnih udeležencev tečajev Moje Akademije


Več kot 300 mnenj in ocen

Ni lepšega kot spoznavati sebe in vedno odkriti nekaj novega

Spet vem nekaj več o sebi. Ni lepšega kot spoznavati sebe in vedno odkriti nekaj novega. Vem, da je namen kviza spoznati osnove astrologije, vendar mi obenem pomaga tudi spoznavati samo sebe. Torej, tečaj je res veliko vreden. Sprva sem razmišljala, kako je vse drago, toliko zanimivih tečajev, pa si jih ne morem privoščiti. Irena, hvala za vse. Zdaj vem, da je vredno postavljene cene in še več. Ko razmišljam, koliko je moralo biti prebrano in predelano, da je nastalo toliko napisanega z vaše strani, me kar “glava zaboli”. Pri vas pa je jasno izraženo, da to počnete z velikim veseljem.

Valerija Strmšek

Dobri primeri in ti jih krasno razlagaš

Irena, na predavanju sem tudi tokrat veliko pridobila in si marsikaj razjasnila. So bili dobri primeri in ti jih krasno in razumljivo podajaš. Si res dobra v tem in ni naključje, da se ob tebi tako dobro počutimo. Dobila sem odgovore na svoja vprašanja in tudi energijo, da naredim kakšen poseben primer. Upam, da jih bomo lahko na predavanju tudi skupaj pogledali.

anonimna

Vedno zanimiv webinar

Čeprav začenjamo na začetku, je zame webinar zanimiv, ker vedno izvem še kaj novega.

Ivanka Podpečan

Pogosta vprašanja


Odgovor boste našli s klikom na izbrano vprašanje

Kako dolgo traja tečaj?

Tečaj lahko preštudirate v približno 3 mesecih. Če imate več časa za študij, znanje lahko pridobite že prej. Ker imate dostop neomejen, ga lahko študirate tudi 10 let ali več, a ga boste želeli preštudirate prej.

 

Kaj, če česa ne bom razumela?

V tečaju imate več različnih delov, namenjen vašim vprašanjem in razmišljanjem. Ko se vprašanje pojavi, ga postavite in odgovorila vam bom v zelo kratkem času. 

Nikoli nisem študirala preko interneta. Skrbi me.

Brez skrbi! Če znate vtipkati svoje ime, e-naslov in klikniti z miško na ta odgovor, bo za vas enostavno.

Ob oddaji prijave boste prejeli uporabniško ime in geslo za vstop v Mojo Akademijo. Z njim boste vstopili v tečaj takoj po prejemu vašega plačila.

 

Ali moram prihajati v Ljubljano na predavanja?

Spletni tečaj vam je na voljo preko interneta. Ne bo vam potrebno prihajati nikamor. Še več. Študirali boste, ko boste imeli čas in voljo. Kadarkoli in kjerkoli želite. Tudi na počitnicah.

Kdaj bodo predavanja?

Spletni tečaj vam omogoča predavanja kadarkoli želite. Po urejenem vpisu, boste do svojega tečaja lahko dostopali kadarkoli imate čas in voljo. Tudi večkrat, če želite. 

Bo moja mentorica res Irena Stopar?

Seveda. V mojih tečajih sem vsem udeležencem tečajem mentorica kar sama, saj le tako zagotovim, da vedno izveste vse iz prve roke.

Kaj, če mi tečaj ne bo všeč?

Tečaj ima odlične ocene in mnenja tistih, ki so ga že preštudirali in prepričana sem, da boste nad znanjem navdušeni tudi vi. Kljub temu ste lahko pomirjeni. 

Če bi se zgodilo, da vam tečaj kljub temu ne bi bil všeč ali bi menili, da ne vsebuje tega, kar je na tej strani o njem zapisano, mi v roku 30 dni od dneva vpisa pošljite e-sporočilo ali me pokličite in vrnila vam bom že vplačan prispevek tečaja. 

Vpis v tečaj


Vpišite se v tečaj Astrološke etike in že danes boste vedeli kako ravnati v različnih situacijah ob razlagi horoskopov sebi in drugim.

Plačilo

takoj

47,00


Naučim vas postati najboljša verzija sebe

V tečaju bom vaša mentorica Irena Stopar. Poleg znanja s področja astrologije, ki ga boste pridobili v tečaju, vas bom vzpodbujala, da znanje koristno uporabite za lepše življenje in zaživite kot si želite ter zaslužite.

Irena Stopar

>