Preboj v lepše življenje že v 2024

Postanite Licencirani in Certificirani

Lunin AstroCoach


Licencirani in Certificirani Lunin AstroCoach je astrolog, ki se zaveda izjemnega pomena in moči Lune v vsakodnevnem življenju. 

Luna je v astrologiji tisti planet, ki govori o čustvih in občutkih. Pod njeno vladavino smo vsi brez izjeme občutljivi in zanihamo v svojem razpoloženju.  

Lunin AstroCoach sebi in svojim strankam pomaga razumeti ter premagati občutljivost in zaživeti srečno ter v skladu s svojimi najglobljimi občutki. 

certificirani Lunin AstroCoach

Postanite licencirani in certificirani Lunin AstroCoach

Vsaka ženska si želi postati

Celostna. Izpolnjena.  Srečna.

Lunin AstroCoach ji pomaga to postati.


Ženske smo sila občutljiva bitja. Mnogo pogovorov, ljudi, zadev in dogodkov si vzamemo pretirano k srcu. Zanje čutimo osebno odgovornost in osebno vpletenost. Rade si domišljamo, da se vse godi zaradi nas, da bi morale narediti drugače, da bi morale vedeti več ali bolje. Včasih prevzamemo bremena pod občutkom, da smo odgovorne za ves svet. 

Kadar se nekdo, ki ga imamo rade, slabo počuti, takoj skočimo in si belimo glavo, kaj bi še lahko naredile, da bi bilo tej osebi bolje. Naši otroci ostajajo "otroci" vse življenje. Pozabljamo, da imajo svoje življenje in morajo narediti tudi kakšno svojo napako. Želimo jih obvarovati pred vsem, kar je v naši moči, četudi jim s tem včasih povzročamo škodo. Partnerju želimo ustreči na sto in en način, čeprav včasih prav z njegove strani doživljamo razočaranja, poniževanje in podcenjevanje. 

Z vami zato, ker si želite več od življenja ni nič narobe. Normalno je, da se včasih tako počutite. Dano vam bilo ob rojstvu v skladu z vašo unikatno naravo in genetiko. Položeno vam je bilo v zibko. O občuljivosti (ali navidezni neobčutljivosti) za vsakega od nas na unikaten način govori vaš rojstni horoskop.

Pogojeno je s stoletji zatiranja žensk, ko naše prednice niso imele posebnih pravic. Večini od njih ni bilo dano misliti s svojo glavo. Še več. Za nepokorščino so bile kaznovane, potisnjene v samostane, ožigosane kot čarovnice in podrejene moškim. Njihova glavna naloga je bilo rojevanje otrok in skrb za družino. Po moški zapovedi, seveda, saj so bile tudi materialno odvisne od njih.  

V kolikor se vam godi karkoli, zaradi česar postanete občutljivi, razdražljivi, razočarani in nerazumljeni, je to signal, da je nekaj v vašem življenju narobe. Karkoli že to predstavlja, je potrebno čim prej spremeniti, da boste ponovno srečni, nasmejani in pripravljeni na novo življenjsko dogodivščino. 

Četudi morda sami teh pritiskov ne čutite pri sebi ali ste že toliko časa na poti osebnostne ter duhovne rasti, da ste to že premagali, obstaja okoli vas ogromno žensk (in moških), ki še vedno ne morejo razumeti, zakaj se jim vse to dogaja, zakaj so tako zelo občutljivi in zakaj ne najdejo poti do več sreče v svojem življenju. 

Kdo je Lunin AstroCoach?


Lunin AstroCoach je povsem običajna oseba kot vi ali jaz. Hrepeni, čuti, čustvuje, izrazi svoje vrline in se spopada s svojimi napakami na svojstven, unikaten način. Včasih je krhka, drugič močna, spet ob naslednji priliki nemočna, obupana, razočarana ali celo tako jezna, da bi koga najraje utopila v čajni žlički vode. 

Pozna celo paleto čustev, a se tudi v trenutkih slabosti hitro vrne v stanje celostnosti, razumevanja. Naučila se je nasmejati drugim in svojim "cvetkam". Zaveda se vpliva Lune na Zemljo in na njeno telo, zato med drugim uporablja Lunin naravni ritem, ki ji pomaga razumeti sebe, premagovati izzive in ujeti več srečnih trenutkov. 

Lunin AstroCoach je lahko tudi moški. Je povsem "običajen" moški, ki se zaveda, da je ta svet veliko več od le materialnega, otipljivega sveta. Zaveda se ali vsaj sluti, da obstaja tudi njegova nežna narava, hrepenenje duše in mu je dovoljeno potočiti solzo ali priznati razočaranje. Spoštuje naravni ritem, ki ga uporablja za boljši odnos s seboj in vsem, kar ga obdaja. 

Zahtevnost tečaja:


Lokacija tečaja:

Spletna učilnica


Obseg tečaja:

Dostop do vseh modulov in 1 srečanje/ mesec

Mentorica:

Irena Stopar


O Licenciranem in Certificiranem AstroCoachu


Izobraževalni program Licencirani in Certificirani AstroCoach je namenjen predvsem ženskam, ki želijo izraziti svojo pravo naravo, uresničiti svoje sanje ter zaživeti kot si želijo in zaslužijo. Ne iščejo izgovorov, ne smilijo se same sebi ter ne krivijo drugih.

Četudi so ob vpisu še precej krhke in čustveno občutljive, morda delujejo čustveno hladne ali na videz nemočne, ob podpori znanja iz tega tečaja postajajo močnejše, tople in zanimive na svoj unikaten način.

Čustva in občutke priznavamo predvsem ženske, a je tečaj namenjen tudi tistim posebnim moškim, ki so pripravljeni uporabiti moč Lune za lažje sprejemanje sebe in boljše razumevanje ženskega sveta. 

Tečaj je pripravljen praktično in tako, da že kmalu po vpisu (že v prvih treh mesecih po pridružitvi) tečajniki začenjajo s pomočjo drugim ljudem (ženskam in moškim), ki želijo premagati svojo občutljivost in se lažje soočiti s svojimi živjenjskimi izzivi

Licencirani in Certificirani AstroCoach lahko svoje znanje uporabi kot samostojno dejavnost ali v kombinaciji z drugimi znanji ter izkušnjami. Zelo lepo se znanje dopolni z astrološkim svetovanjem, vodenjem delavnic za več strank hkrati v zasebnem ali poslovnem okolju, s psihološkim svetovanjem in drugimi svetovalnimi dejavnosti.  

Praktične delavnice

V vsakem modulu boste prejeli podrobno razlago, napotke in delavnice za zasebno ali poslovno rabo.

Strokovno vodenje

Pod strokovnim vodenjem izkušene mentorice Irene Stopar. V letu 2024 vam bo na voljo moja pomoč vsak mesec.

Online tečaj

Poleg materialov v spletni učilnici, bodo v letu 2024 organizirana srečanja preko spleta ob vsaki prazni luni.

Dostop kadarkoli 

Dostop do materialov in posnetkov v spletni učilnci Moje Akademije. 

Dejstva o Luni

Za Luno velja nekaj pomembnih dejstev, ki jih priznavajo celo znanstveniki in nasprotniki astrologije: 

 • Luna je Zemlji nabližje nebesno telo
 • Luna vpliva na plimo in oseko. 
 • Človeško telo je zgrajeno iz vsaj 70% vode.
 • Luna za svoj obhod zodiaka porabi toliko časa kot traja običajen ženski menstrualni cikel.
 • Luna nima lastne svetlobe. Odseva Sončevo svetlobo.

Lunin AstroCoach živi v naravnem ritmu Lune in Sonca

Luna v astrologiji predstavlja žensko, mamo, ženo, njena čustva in občutke. Bolj, kot živite naravno in usklajeno z Univerzumom, lažje vse teče v vašem življenju. Imate prijetne odnose, počnete pretežno tisto, kar imate radi in uživate v svojem neponovljivem, unikatnem obstoju. 

Povabim vas na tečaj za osebno in duhovno rast ter uresničevanje hrepenenj, želja in ciljev s pomočjo Luninega ritma, če si želite: 

 • Bolje razumeti sebe, svoja čustva in občutke. 
 • Zaživeti s polnimi pljuči, uresničiti svoje poslanstvo in uživati v njem.
 • Izkoristiti čustveno moč (čustveno inteligenco) na svojstven način
 • Se bolje počutiti v svoji koži na vsakem koraku.
 • Bolje razumeti sebe in druge.
 • Ustvarjati in ohranjati bolj ljubeče odnose.
 • Si biti na jasnem kaj resnično želite in kako lahko to uresničite v najkrajšem času.
 • S pridobljenim znanjem in izkušnjami pomagati še drugim zaživeti lepše.

Zavedajte se, da ste neprecenljivi. Univerzum vas podpira v vaši želji, da ste srečni, da uresničite svoje sanje, odkrijete in zaživite svoje poslanstvo. Vaša glavna naloga je, da se dobro počutite v svoji koži. Kot Lunin AstroCoach se vam ne bo potrebno spremeniti ali postati drugačni kot ste v resnici. Daleč od tega. Ne boste se zgledovali po drugih, da bi zaživeli kot si želite in zaslužite. 

Iz meseca v mesec boste postali bolj vi - takšni kot ste v resnici

Pridobili boste teoretično in praktično znanje, s katerimi boste lahko pomagali še drugim

Vstopili boste v svoj svet, poiskali svojo notranjo moč in s ponosom svetu pokazali svoj pravi obraz. Osvobodili se boste nepotrebne pogojenosti, ki vam je bila vsiljena od zunaj (z vzgojo, družbenimi okoliščinami, mnenji drugih ljudi, ki vas ne poznajo v globini vaše duše, ...). 

Odločali se boste z mesta, kjer si želite biti, zato boste sprejemali drugačne odločitve, ki bodo imele drugačne posledice. Včasih boste naredili korak naprej, drugič tri nazaj, pa zatem ponovno nekaj korakov naprej, spet kakšnega nazaj in zakorakali naprej v življenje po vaši meri.

Karkoli se ne bo izšlo po vaših željah, ne bo več predstavljalo popolnega in dokončnega razočaranja. Naučili se boste z nasmeškom iz vsakega razočaranja povzeti koristno lekcijo, porazom reči "darilo" in se izogniti ponavljanju ene in iste napake v prihodnje. Bolj, kot boste zaupali sebi, več pomoči boste prejeli tudi od "zunaj". 

Preboj meseca - vsak mesec - skozi vse leto

Vsak mesec vas čaka možnost preboja na vsaj enem do dveh življenjskih področjih. Vsakokrat (vsak mesec) vas na naših webinarjih (živih srečanjih preko spleta ali ob ogledu posnetka, če se nam ne morete pridružiti v živo) opozorim na bistvene energije, ovire in priložnosti, ki jih prinaša vsakokratna prazna luna in polna luna.

Tečaj poteka z neomejenim doživljenjskim dostopom do vseh vsebin (teoretične razlage, pripravljenih delavnic, ki jih lahko uporabite zasebno ali pri svojem poklicnem delu ter v 2024 garantirana brezplačna udeležba na živih webinarjih za preboj ter vaša vprašanja). 

Sabina Kastelic

Velik korak - kot Neil Armstrong leta 1969

Živjo. Moram povedati, da sem tudi jaz naredila skoraj tako velik korak kot Neil Armstrong leta 1969. Včeraj sem prvič speljala ritual z drugo osebo (gospa je psihoterapevtka, ki je naredila že nekaj na sebi, pozna različne pristope itd.), bila je NAVDUŠENA. Tako jo je vse skupaj prevzelo, da me je priporočila prijateljici. Moj opis njene natalne Lune (tudi aspektov in vozlov) se je je močno dotaknil. Ritual pa je dal tisto piko na i. Meni se zdi to tako noro (v pozitivnem smislu), da še danes komaj verjamem. Tokrat si pa res lahko čestitam, se pohvalim, sem navdušena nad seboj, saj nisem čakala popolnih okoliščin, popolnega znanja, popolnega stanja lastnega duha... Zaslužila sem škatlo domačih jajc in domač regrat :) Hvala za vztrajno vzpodbudo Irena!

Kaj boste prejeli kot Lunin AstroCoach?

Modul 1

Dobrodošli!

V prvem modulu boste prejeli moje pozdravno sporočilo z informacijami kako boste postali Lunin AstroCoach, ki živi srečno in zadovoljno preko meja tega, kar si danes predstavljate. 

V uvodnjem modulu vas čakajo vse informacije, ki jih potrebujete za uspešno sodelovanje. 

Tu vas čakajo datumi naslednjih praznih in polnih lun ter datumi naših webinarjev, ki so vedno usklajeni z aktualno "luno".  

Sproti dodajam odgovore na vaša vprašanja, povezana s tem, kako najlažje napredovati in imeti največjo korist od naših druženj.

Prejeli boste: 

 • Mojo dobrodošlico
 • Koristne informacije
 • Kako najbolje izkoristiti mene
 • Webinarji, posnetki in zasebnost
 • Datumi praznih in polnih lun ter webinarjev za preboj 
 • Lunino klepetalnico 

S partnerjem se zdaj bolje razumeva in se lažje dogovoriva glede najinih želja. Res pomaga!

.

anonimna
(Lunina Čarodejka)

BONUS Modul 2

Bodite iskreni - nalijte si čistega vina

V življenju ne morete vsega, kar vam ni všeč, spremeniti v trenutku. Povsem idealnega življenja nihče od nas ne more doseči. Postopoma, korak za korakom, se lahko približate svojemu idealu na katerem koli življenjskem področju. 

Drugi modul vam bo v veliko pomoč, ko boste tuhtali, čemu želite dati prednost v tem trenutku v svojem življenju

Odkrili boste, kje ste popolnoma srečni in zadovoljni. Hkrati pa si boste zlahka priznali tudi vse tisto, kar vas boli, razočara, prinaša jezo, celo bes.

V tem Bonus modulu boste našli posebne vsebine, ki vam bodo pomagale odkriti odgovore kje dejansko se nahajate in česa si najbolj želite.

Še več; odkrili boste, kaj lahko storite, da z eno potezo izboljšate več kot eno področje

Vajo iz tega Bonus modula boste ponovili vsakih 6 mesecev in odkrivali, kaj se je že spremenilo v vašem življenju, odkar ste postali Lunina Čarodejka.

Prejeli boste:

 • Navodila za samo-ocenitev
 • Delovni zvezek z vajami za 12 različnih življenjskih področij
 • Posebno razlago, kaj vaša grafična podoba pove o vas.
 • Licenco za uporabo materialov tega modula tudi v poklicne in komercialne namene.

Irena, hvala za Čarodejko. V njej sem toliko izgradila sebe, da mi planetki ne povzročajo več občutkov nevrednosti in da nisem dovolj.

Natalija Kušar
(Lunina Čarodejka)

Modul 3

Lunini rituali in Afirmacije

Lunine rituale lahko izvajate na povsem preprost način. Mnoge ženske in tudi moški jim radi dodajo nekaj magičnosti. 

V tem modulu vam razložim, zakaj izvajamo Lunine rituale in opozorim na eno stvar, ki je pri tem izjemnega pomena. 

Vsi nismo enaki. Ste unikat in prav je, da so tudi Lunini rituali prilagojeni glede na vaše astrološko znamenje, če vam je to všeč.

Po uvodnem delu v Lunine rituale, boste spoznali, kako izvedete magični del Luninih ritualov, posebej za prazno luno in posebej za polno luno za vsako od astroloških znamenj

Prejeli boste navodila, kako se pripravite na Lunin ritual in kaj pripravite pred srečanjem, da boste kar najbolje izkoristili naš skupen čas ter kako boste vse bistveno o  pripravi naučili tudi vaše stranke. 

Na voljo vam je napotek, kaj storiti po Luninem ritualu, da boste kar največ prejeli od njega in uresničili svoje sanje ter spoznali veliko skrivnost manifestacije. Temu pravim tudi način, kako se lahko v hipu pravilno odločite glede česarkoli

V posebnem Bonus poglavju vam podrobno razložim kaj so afirmacije in kako sestavite dobre afirmacije s pomočjo astrologije

Prejeli boste: 

 • Uvod v Lunine rituale in ena stvar, ki jo imejte vedno ob sebi
 • Ritual prazne lune
 • Ritual polne lune
 • Priprava na vaš Lunin ritual
 • Priprava stranke na Lunin ritual
 • Ena stvar, ki jo naredite po Luninem ritualu
 • Velika skrivnost manifestacije in pravilna odločitev v hipu
 • BONUS: Kako sestaviti afirmacijo, ki vam bo pomagala uresničiti vaše sanje in pomagati afirmacijo sestaviti stranki s pomočjo astrologije

Podpora pri načrtovanju in doseganju osebnih ciljev

Med vrtnarji je znano, da kdor seje ali sadi ob najugodnejši luni, lahko pričakuje obilne pridelke. Tako pomoč in vodenje sem si želela tudi v vsakdanjem življenju. Zato sem se pridružila Ireni, ki je zasnovala in izpeljala tečaj Lunine čarodejke. V tečaju, ki ga spretno vodi Irena, se prepletata uporabno znanje astrologije in učinkovitost nevrolingvističnega programiranja. Pod vodstvom Irene načrtujemo dejavnosti v ugodnem času, s konkretnimi navodili po katerimi poti naj krenemo in opozorili, kje lahko zaidemo.

Pred mano je pot, ki jo moram prehoditi sama, a tokrat sem opremljena z zemljevidom, samozavestnejša in vztrajam brez nepotrebnih dvomov.

Dobro zasnovan tečaj načrtovanja in uresničevanja osebnih ciljev primeren za čarodejke in čarodeje vseh starosti.

Dolores J.
(Lunina Čarodejka)

Modul 4

Prazna luna 

Ob vsaki prazni luni oz. mlaju boste prejeli povabilo na webinar, na katerem se boste sproti na strokovno vodeni delavnici odločili, ali, in kakšne spremembe boste naredili v aktulnem mesecu. 

Na voljo vam bo BONUS Delovni zvezek, ki bo pripravljen za vsako prazno luno posebej, natančno prilagojen energiji tiste prazne lune. Skozi vodena predavanja - praktične vaje boste izpolnili delovni zvezek, ki vas vodi do enostavne odločitve, čemu in na kakšen način boste dali prednost do polne lune

Ob zaključku vsakega Luninega rituala ob prazni luni boste imeli pred seboj načrt kako boste izkoristili tisti mesec ter ter napotke natančno kako boste to naredili na način, ki je najprimernejši ZA VAS

V naslednjih 2 tednih se boste osredotočili na to, kar je najpomembnejše za vašo srečo in naredili, kar se boste odločili glede na vašo unikatno zgodbo in unikaten rojstni horoskop. 

Vse povedano boste lahko že v prvih mesecih po pridružitvi delili s komerkoli (zasebno ali s svojimi strankami). 

Prejeli boste: 

 • Udeležbo na webinarju ob prazni luni (mlaju).
 • Razlago vpliva vsake prazne lune (mlaja).
 • Vodenje na webinarju v obliki, da boste zagotovo izbrali prave zadeve, s katerimi se boste ukvarjali v izbranem mesecu. 
 • Delovni zvezek z vajami, posebno prilagojen za vsako prazno luno.
 • Posnetek webinarja v spletni učilnici Moje Akademije.
 • Prostor v spletni učilnici, kjer lahko delite svoje izkušnje, mnenje, postavite vprašanja, se družite ipd.
 • Licenco za uporabo materialov za vseh 12 delavnic prazne lune tudi v poklicne namene.

Vesela sem, da sem se odločila za ta tečaj. Pri tem mi je seveda pomagala horarna astrologija. ;)

Prvi razlog zakaj mi je ta tečaj všeč je, ker je povezan z astrologijo. Obožujem jo, ker mi je že velikokrat pomagala, le zaupanje vase sem morala še dobiti ... ta preboj pa se je naredil z Lunino Čarodejko.

Všeč pa mi je tudi zato, ker sem začela bolj globoko vrtati po sebi, v globino svoje duše in ne kot sem to počela do sedaj - le površinsko in na koncu vse skupaj opustila.

Pa še to ... zelo sem vesela, ker si sama in s pomočjo tega tečaja sestavim svojo obljubo sebi in afirmacijo, ki me spremlja 14 dni in podzavestno še veliko dlje. :)

Uživaj in lep s soncem obsijan dan! :)

Lidija
(Lunina Čarodejka)

Modul 5

Polna luna 

Ob vsaki polni luni oz. ščipu boste sledili posnetku delavnice, preverili, kaj ste naredili in kaj ste že uresničili v aktualnem mesecu ter se odločili, s čim boste nadaljevali. 

Priznali si boste vse občutke, ki prihajajo na plan in s pomočjo vodenih vaj poiskali vsaj eno stvar, ki vam zaradi razočaranj, zadev, ki so šle narobe, lahko koristi v nadaljevanju meseca in skozi vse življenje. Na voljo vam je Delovni zvezek, ki bo pripravljen za vsako polno luno posebej, natančno prilagojen energiji tiste polne lune. 

Skozi predavanja in praktične vaje boste izpolnili delovni zvezek z vajami, ki vam bodo pokazale višji smisel dogajanja. Še več. Vedeli boste, kako nekaj, kar se zdi ovira, spremeniti v priložnost.  

V naslednjih 2 tednih se boste osredotočili na to področje in naredili, kar se boste odločili glede na vašo unikatno zgodbo in unikaten rojstni horoskop

Prejeli boste: 

 • Udeležbo na webinarju ob prazni luni (mlaju).
 • Razlago vpliva vsake polne lune (ščipa).
 • Delavnica  oz. vaje v obliki, da boste zagotovo izbrali prave zadeve, s katerimi se boste ukvarjali vsak mesec.  
 • Delovni zvezek z vajami, posebno prilagojen za vsako polno luno.
 • Prostor v spletni učilnici, kjer lahko delite svoje izkušnje, mnenje, postavite vprašanja, se družite ipd. 
 • Licenco za uporabo materialov za vseh 12 delavnic polne lune tudi v poklicne namene.

Priznam, da sem šla brez pričakovanja v ta program, čeprav me je poklical že na začetku. In hvala mojemu notranjemu glasu, da sem mu sledila.

Včeraj zvečer sem pogledala webinar in moram priznati, da sem NAVDUŠENA. Res delam že 1 leto na prazni in polni Luni, sploh pri prazni Luni si vedno vzamem čas, da grem v meditacijo in si napišem želje, ampak po tem webinarju sem videla, kako pomembno je to zaobljubo sebi ponavljati vsak dan. To mi je bil pravi AHA MOMENT. Delovni zvezek je pa čista refleksija. Sama s sledilci delim že eno leto zapise o prazni in polni Luni.

Veš, v teh 6 mesecih, kar delam s tabo, si sigurno 1-krat na teden rečem, pa zakaj nisem Ireno srečala 5 let nazaj. Vem, da je vse prav tako kot je, ampak res si mi velik NAVDIH.

Nives Jurman

Modul 6

Lunin AstroCoaching v natalni astrologiji


Vse znanje, ki ga boste pridobili v izobraževalnem programu Licencirani in Certificirani AstroCoach, lahko ob določenih prilagoditvah uporabite pri astrološkem ali drugem svetovanju. 

V tem modulu vas bom naučila, kako uporabite znanje tega tečaja za pomoč stranki, ki si želi čustvene razbremenitve zaradi vplivov iz rojstnega horoskopa.

Podobno boste uporabili ta modul tudi za kakršno koli drugo svetovalno dejavnost, kjer svojim strankam ali sebi pomagate do manjše čustvene občutljivosti, razdražljivosti in ob travmatičnih trenutkih. 

Prejeli boste: 

 • Razlago, kako pomagate sebi ali drugim ob čustvenih obremenitvah, povezanih z natalnim horoskopom in jih v najkrajšem času razrešite.
 • BONUS: Tečaj - Delavnico Luna - Vladarica podzavesti za pomoč pri razumevanju vaše podzavesti.
 • BONUS: Tečaj - Delavnico Sonce - Moja srečna zvezda za pomoč pri razumevanju vaših želja. 
 • Napotki in drobne skrivnosti za delo z drugimi ljudmi (domači, sodelavci, stranke,...)
 • Skripta za povabilo za sodelovanje z vami
 • Potek Luninega rituala ob svetovanju drugim
 • Prostor v spletni učilnici, kjer lahko delite svoje izkušnje, mnenje, postavite vprašanja, se družite ipd.
 • Licenco za uporabo vseh materialov iz tega modula tudi v poklicne namene.

Po nasvetu, ki sem ga je prejela v Lunini Čarodejki, sva z možem kupila veliko boljši avto kot bi ga brez tega nasveta, ker sva se bala, da je z njim kaj narobe. Ob tem sva prihranila 1.300€ in prvič v življenju plačala avtomobilsko zavarovanje takoj. 

anonimna
(Lunina Čarodejka)

Modul 7

Lunin AstroCoaching v prognostiki


Ob astrološkem svetovanju sebi ali strankam se vsako leto zgodi precej zelo napornih vplivov, kar z lahkoto razberete v prognostiki, a to vam ali vašim strankam ni vedno v pomoč. 

Z razlago prognoze lahko sebe ali svoje stranke zelo čustveno obremenite in temu se želite izogniti

V tem modulu boste spoznali, kaj lahko storite zase oz. kako pomagate svojim strankam, da se jih naporni vplivi ne bodo toliko dotaknili kot bi se jih brez vaše pomoči.

V tem modulu vas bom naučila, kako uporabite znanje tega tečaja za pomoč stranki, ki si želi čustvene razbremenitve zaradi vplivov iz prognoze.

Še zlasti vam bo ta modul v veliko pomoč v primerih, ko gre za zadeve, ki jih stranka še ne verjame ali ne zna ravnati bolje v takšnih primerih.  

Podobno boste uporabili ta modul tudi za kakršno koli drugo svetovalno dejavnost, kjer svojim strankam ali sebi pomagate do manjše čustvene občutljivosti, razdražljivosti in ob travmatičnih trenutkih. 

Prejeli boste: 

 • Razlago, kako pomagate sebi ali drugim ob čustvenih obremenitvah, ki se ne pojavljajo vsak dan ali vsako leto in jih v najkrajšem času razrešite.   
 • Praktična razlaga primera, ko so z mrki aktivirane vse hiše horoskopa (cel horoskop) in kaj storiti v takšnem primeru.
 • Prostor v spletni učilnici, kjer lahko delite svoje izkušnje, mnenje, postavite vprašanja, se družite ipd. 
 • Licenco za uporabo materialov iz tega modula.

Ireno Stopar in njeno Akademijo spremljam že več kot desetletje. Všeč mi je njena nežna, mila energija, ki je protiutež moji dinamični, ekplozivni. Všeč mi je njen način podajanja snovi, saj se vedno trudi biti jasna in razumljiva. Njena predavanja so zanimiva, primeri pa lahko razumljivi in "sedejo". Tako se lahko učiš s ponotranjanjem.

V Čarodejko sem se vpisala, ker sem želela spremeniti dinamiko in premočrtnost svojega življenja. To mi je tudi uspelo. V dobrega pol leta sem pri sebi spremenila kar nekaj "neželjenih" vsebin. Zato sem hvaležna za Ireno in njeno Čarodejko. Priporočam.

Natalija Kušar
(Lunina Čarodejka)

BONUS Modul 8

Mini tečaj astrologije


Ste se kdaj spraševali, kaj je bistvo astrologije in kako se ga naučiti, brez da bi se morali učiti zahtevnih astroloških tečajev?

Za izobraževalni program Licencirani in Certificirani Lunin AstroCoach vam ni potrebno znati veliko astrologije, a boste delavnice lažje pripravili in ponovili, če imate nekaj dodatnih astroloških znanj.   

Kljub povedanemu, boste v tem BONUS modulu spoznali vse najpomembnejše o astrologiji, kar morate poznati kot Lunin AstroCoach, saj boste tako pripravili zahtevnejšo delavnico ob vsaki prazni in polni luni, ki bo vam in vašim strankam v veliko pomoč

Prejeli boste BONUS Mini tečaj astrologije, ki obsega: 

 • Uvod v astrologijo
 • Astrološki simboli
 • 12 astroloških znamenj
 • 12 astroloških hiš
 • 10 planetov v astrologiji
 • Bistvo aspektov v astrologiji

Zgodil se je ČUDEŽ!!! 

Pred letom in pol sem si pri mami izposodila 5,000€, ki jih še vedno nisem mogla vrniti. Poskušala sem prodati avto, a se ni izteklo kot sem si želela. Mami je rekla, da ne rabi denarja, a sem imela slabo vest. Po dveh mesecih Lunine Čarodejke sem začela delati na denarju. En teden kasneje me pokliče oče in pravi: "Kličem te, da ti povem, da sem pravkar mami nakazal 5.000€ in ji nisi več nič dolžna." Pomislila sem, da očetu pa sploh nočem biti dolžna in sem ga vprašala do kdaj mu moram vrniti denar, ko pravi: "Ah, ne, ne. Mami sem denar nakazal, da te razbremenim. Nobenemu od naju nisi nič dolžna." Tega nisem pričakovala, ker moj oče ne podarja denarja, ampak nekaj se je moralo zgoditi ob Lunini Čarodejki. Še zdaj sem v prijetnem šoku! .

anonimna
(Lunina Čarodejka)

Modul 9

Viri in posebni Bonusi


Za Lunine rituale in spreminjanje svojega življenja na bolje kot Lunin AstroCoach, ne potrebujete veliko. Vse, kar je pomembno za vas, vam je na voljo kot je zapisano v prejšnjih modulih tega tečaja. 

Kljub povedanemu, si želim, da uspešno uporabljate znanje iz tega tečaja in celo poslovno uspete

V tem modulu boste našli Bonus tečaje, dodatne informacije in vire, po katerih me vprašate.  

Prejeli boste vsaj: 

 • Kje najti rojstni horoskop in kaj potrebujete zanj  
 • Kako se lotiti astrološkega svetovanja kot Lunin AstroCoach  
 • Kako pripraviti delavnico in jo uspešno izvesti  
 • Kako pripraviti promocijo za vašo delavnico kot Lunin AstroCoach - Na voljo predvidoma od junija 2024
 • Izpitna naloga in pregled le-te za pridobitev Certifikata in Licence 
 • Izdaja Certifikata in Licence z nazivom Licencirani in Certificirani Lunin AstroCoach 
 • Druge informacije, po katerih me vprašate (ta del pripravim na naših srečanjih glede na vaša vprašanja)

Želela sem ti sporočit, da so ta tvoja znanja, ki nam jih zdaj predajaš, kako se lotit in sploh začet svoje poslovne poti, za tiste, ki imamo to namen, zlata vredna! Jaz sem zelo hvaležna za vso predano znanje, še kako mi bo prišlo prav in mislim, da še marsikateri drugi Lunini AstroCoachinji, astrologinji. Jaz bi si želela čim več takšnega znanja, ker je vse predano zame zares dragoceno.

Heidi

Sodobna

spletna učilnica

Spletna učilnica v novi podobi s prenovljenimi vsebinami z vami povsod na vseh napravah. 

 • Samostojen študij
 • Moderirani forumi za vaša vprašanja
 • Prilagodljiv urnik
 • Dostop 24/7/365 brez omejitev
 • Dostop na različnih napravah

Vpis v tečaj Licencirani in Certificirani Lunin AstroCoach


Pridobili boste neomejen doživljenjski dostop (za življenjsko dobo tečaja) do vsega znanja in materialov Luninega AstroCoacha, licenco in certifikat, pravico za uporabo vseh materialov tudi v poslovne in komercialne namene, brezplačno udeležbo na vseh delavnicah v 2024 in mojo pomoč v spletni učilnici.

Pridružite se nam še danes in v živo boste sodelovali tudi vi!

Izberite opcijo, ki vam najbolj ustreza. Tečaj vam je na voljo v kar 12 obrokih!

Plačilo

takoj

1,992

1,597€

(z vključenim 22% DDV)


Enkratno plačilo

Plačilo

v 6 obrokih

332

299

(z vključenim 22% DDV)


na mesec - 6 mesecev

Plačilo

v 12 obrokih

 

166

(z vključenim 22% DDV)


na mesec - 12 mesecev

Postanite

najboljša verzija sebe

V tečaju bom vaša mentorica Irena Stopar. Poleg znanja s področja astrologije, ki ga boste pridobili v tečaju, vas bom vzpodbujala, da znanje koristno uporabite za lepše življenje in zaživite kot si želite ter zaslužite.

Irena Stopar

Odkrivamo resnico, delimo modrost in uresničimo sanje.

>
Success message!
Warning message!
Error message!