Spletni tečaj DENAR
Kako se znebiti dolgov in začeti varčevati

Uredite osebne finance, znebite se morebitnih dolgov in privarčujte dovolj za svoje potrebe in želje.Eno od pogostih vprašanj astrologom je povezano z denarjem. Namesto astrološkega odgovora, sem pripravila za vas preprost, a učinkovit tečaj, v katerem se boste naučili z denarjem ravnati tako, da bo dobro služil vam in vaši družini.

Tečaj Denar - Kako se znebiti dolgov in začeti varčevati je namenjen ljudem, ki želijo urediti osebne finance in zaživeti bolj svobodno in brezskrbno na finančnem področju. Ker denar pomembno vpliva na vsa življenjska področja, vključno z odnosi, boste po tečaju lepše zaživeli in se bolje počutili v svoji koži. 

Kakšna je vsebina tečaja Denar?

Denar v vaše življenje ne prinaša le omejitev. Omogoča vam občutek svobode, da lahko počnete tisto, kar želite takrat, ko želite.  

V tečaju Denar - Kako se znebiti dolgov in začeti varčevati boste našli konkretne napotke in primere, kako se boste znebili dolgov in začeli varčevati. Če že imate knjigo z istim naslovom, boste v tečaju našli video posnetke s podrobno razlago, mnoge pripomočke in dodatne namige, kako brezskrbno zaživeti. 

Tečaj je pripravljen kot vodnik, ki vas korak za korakom vodi od zadolženosti do finančne svobode. Razumeli boste, katere navade vas vodijo v zadolževanje. Nato jih boste postopoma spremenili. Naučili se boste bolj gospodarno ravnati z denarjem. Sprva se boste osredotočili na odplačevanje dolgov. Po odplačilu teh, boste začeli varčevati. 

Že od

47.00€

(z vključenim 22% DDV)

na 6 mesecev

Zahtevnost tečaja:

Lokacija tečaja:

Spletni tečaj

Obseg tečaja:

10 modulov / 25 lekcij

Mentorica:

Irena Stopar

O tečaju

Denar - Kako se znebiti dolgov in začeti varčevati

Vsi napotki v tečaju so pripravljeni tako, da se vam ne bo potrebno odreči ničemur, kar potrebujete. Za krajši čas se boste sicer morda morali odreči nekaterim željam, ki vas vodijo v zadolževanje.Tako boste ustvarili prihranke. Del jih boste namenili svoji finančni varnosti.

Korak za korakom

Dobesedno korak za korakom, a temeljito. Ničesar nisem izpustila.

Strokovno vodenje

Pod strokovnim vodenjem izkušene mentorice. Moja pomoč v vsaki lekciji.

Online študij

Osnove astrologije študirate online - preko interneta kadarkoli si zaželite.

Dostop kadarkoli 

Dostop do tečaja 24/7/365 - vse dni v letu kadarkoli in kolikokrat si zaželite.

Kaj vam prinaša znanje tečaja o denarju?

10

Modulov

25

Lekcij

40

Videov

Z delom prihrankov si boste že kmalu lahko privoščili tisto, kar si želite. Svoje želje boste izpolnili s privarčevanim denarjem in si vam zanje ne bo potrebno več izposojati dragih posojil pri bankah. Običajno med željami ljudje navajajo počitnice, avto in hišo. Nekaterim več pomenijo polne omare oblek in čevljev, nov smučarski komplet, kolo ali preprosto več prostega časa. 


Predznanje

Za vpis v tečaj o denarju in vodenju osebnih financ ne potrebujete nobenega predznanja. Vsega, kar morate vedeti, da se znebite dolgov in začnete varčevati, se boste naučili na tečaju. 

Način pridobivanja znanja

Tečaj poteka v spletni učilnici Moje Akademije. Obsega razlago teoretičnih pojmov in praktičnih primerov iz prakse v obliki video posnetkov. Prejeli boste vse pripomočke, ki jih potrebujete za uspešno ravnanje z denarjem. 

“Dovolite mi, da vam pomagam
postati najboljša verzija sebe.”
Irena Stoparvaša mentorica

Mnenja zadovoljnih udeležencev tečaja
Denar - Kako se znebite dolgov in začnete varčevati


Več kot 300 mnenj in ocen

Zgodil se je čudež

Počaščena sem, ker ste me prosili za mnenje glede sodelovanja z vami. Povem lahko, da uživam ob vsakem stiku z vami, čeprav mi je bilo na prvih posvetih težko sprejeti nov način razmišljanja. Ko sem sprejela vaše nasvete, se je zgodil čudež. Do sedaj sem v 6 mesecih odplačala za 800 € dolgov več kot bi jih, če vas ne bi spoznala. Hvala.

Saša

Lep in zelo uporaben tečaj

Irena hvala za lep in zelo uporaben tečaj. Dodala bi pa svoje mnenje, da bi moral bit tak tečaj obvezen del učnega programa že v osnovni šoli! Finančna nepismenost marsikoga v življenju zelo tepe in veliko jih sploh ne ve, da finančna pismenost sploh obstaja.

Manuela

Ustvarila sem 1,000€ in se znebila limita

Irena, najlepša hvala za pomoč. V osmih mesecih sem ustvarila 1.000,00 € rezerve denarja in se dodatno znebila 187 € limita na računu. Nadaljevala bom z zmanjševanjem ostalih dolgov.

anonimna

10 Modulov

Podrobno razložena snov
korak za korakom.

Kaj boste prejeli v tečaju Denar - Kako se znebite dolgov in začnete varčevati?

Modul 1

Uvod v osebne finance


V uvodnem modulu vam razložim vsebino tečaja in bistvene poudarke, ki bi jih morali vedeti pred začetkom spremembe ravnanja z osebnimi financami oz. denarjem. Prejeli boste napotke, ki vam bodo v pomoč, da se boste takoj začeli ukvarjati z vašim denarjem, se znebili dolgov, če jih imate in začeli varčevati za varno prihodnost.

Modul 2

7 korakov do finančne svobode


Ta modul je najobsežnejši modul tečaja. V njem boste našli napotke, povezane s sedmimi koraki za osvoboditev od dolgov in finančno stabilnost. Dodani so tudi pripomočki, ki jih potrebujete za spremljanje svojega denarja in primeri, kako uporabiti priložene pripomočke.

Modul 3

Hitrejše varčevanje brez odrekanja


V tem modulu boste našli namige, kako privarčevati denar brez odrekanja. Uporabili jih boste lahko takoj, ne glede na to, ali se še utapljate v dolgovih ali že varčujete za svoje želje in varno prihodnost. Dodan je podrobno razložen primer moje klientke, kako je privarčevala skoraj 4.500€ v letu dni. 

Modul 4

Dodaten zaslužek


V tem modulu boste našli več informacij in napotkov, ki vam bodo v pomoč, če razmišljate o dodatnem delu in dodatnem zaslužku. Dodatno delo sicer ni potrebno za vsakogar, ki bi rad postal finančno svoboden. Če pa se želite osvoboditi dolgov hitreje in začeti varčevati, vam bodo ti napotki v pomoč.

Modul 5

Nov ali rabljen avto?


V tem modulu boste izračunali, koliko stane vaš avto. Izračunali boste lahko, koliko vas stane prevoženi kilometer. Lažje se boste odločili, kakšen avto potrebujete. Ob menjavi avtomobila pa boste lahko uporabili priloženi pripomoček za izračun, kateri avto se vam bolj splača kupiti.

Modul 6

Koraki do finančne svobode po osvoboditvi od dolgov


V tem modulu boste spoznali, kaj storite vsak mesec, ko se boste že znebili dolgov. Ponavljajte priporočene korake in varno boste stopali nasproti svoji finančni svobodi. V kolikor ob vpisu v tečaj niste zadolženi, lahko že danes uporabite napotke tega modula in se hitreje premaknete do svojih finančnih ciljev.

Modul 7

Otroci in denar


V tem modulu boste našli informacije glede otroškega varčevanja in ravnanja z denarjem, zlasti z žepnino. Predlagam, da napotke uporabite tako, da otroku ravnanje z denarjem predstavite kot igro, v kateri lahko ogromno pridobi. Presenečeni boste, kako radi se otroci "igrajo to igro". 

Modul 8

Denar, komunikacija in odnosi


V tem modulu boste ozavestili nekaj pomembnih zadev, povezanih z odnosi. Spoznali boste, da so odnosi, denar in komunikacija med partnerjema še kako povezani. Dodala sem tudi nekaj namigov, kaj lahko storite, da se s partnerjem lahko začneta odkrito pogovarjati o denarju in podobno storita tudi pri vseh drugih dogovorih.

Modul 9

Investiranje, astrologija in zakon izmenjave


V tem modulu boste našli nekaj napotkov, ki jih je dobro poznati, preden se lotite investiranja svojega trdo prisluženega denarja v kakršne koli investicije. Dodala sem še pojasnila, kako ravnati, če se odločite za astrološki nasvet glede vašega denarja in pojasnila delovanje Zakona izmenjave.

.

Bonus Modul

Bonus modul - posnetek webinarja


Na webinarju sem odgovorila na prejeto vprašanje. Pokazala sem, kako že nekaj časa vodim svoje osebne finance sama. V spodnjem delu boste med dodatnimi materiali prejeli datoteko, ki jo trenutno uporabljam za vodenje svojih osebnih financ.

Vpis v tečaj


Izberite opcijo, ki vam najbolj ustreza.

Tečaj vam je na voljo v kar 6 obrokih za neomejen doživljenjski dostop!

Plačilo

takoj

247


Enkratno plačilo

Plačilo

v 6 obrokih

47


na mesec

Varno in hitro kar iz domačega naslonjala

Prenovljena spletna učilnica


Spletna učilnica v novi podobi s prenovljenimi vsebinami z vami povsod na vseh napravah.

Mnenja zadovoljnih udeležencev tečaja
Denar - Kako se znebite dolgov in začnete varčevati


Več kot 300 mnenj in ocen

Ustvarila sem 1,000€ in se znebila limita

Irena, najlepša hvala za pomoč. V osmih mesecih sem ustvarila 1.000,00 € rezerve denarja in se dodatno znebila 187 € limita na računu. Nadaljevala bom z zmanjševanjem ostalih dolgov.

anonimna

Lep in zelo uporaben tečaj

Irena hvala za lep in zelo uporaben tečaj. Dodala bi pa svoje mnenje, da bi moral bit tak tečaj obvezen del učnega programa že v osnovni šoli! Finančna nepismenost marsikoga v življenju zelo tepe in veliko jih sploh ne ve, da finančna pismenost sploh obstaja.

Manuela

Super tečaj

Tečaj mi je v celoti super všeč in ga redno proučujem in delam po res najboljših navodilih. Vse pohvale!!

Tina Ojsteršek

Pogosta vprašanja


Odgovor boste našli s klikom na izbrano vprašanje

Kako dolgo traja tečaj?

Tečaj lahko preštudirate v približno 3 mesecih. Če imate več časa za študij, znanje lahko pridobite že prej. Ker imate dostop neomejen, ga lahko študirate tudi 10 let ali več, a ga boste želeli preštudirate prej.

 

Kaj, če česa ne bom razumela?

V tečaju imate več različnih delov, namenjen vašim vprašanjem in razmišljanjem. Ko se vprašanje pojavi, ga postavite in odgovorila vam bom v zelo kratkem času. 

Nikoli nisem študirala preko interneta. Skrbi me.

Brez skrbi! Če znate vtipkati svoje ime, e-naslov in klikniti z miško na ta odgovor, bo za vas enostavno.

Ob oddaji prijave boste prejeli uporabniško ime in geslo za vstop v Mojo Akademijo. Z njim boste vstopili v tečaj takoj po prejemu vašega plačila.

 

Ali moram prihajati v Ljubljano na predavanja?

Spletni tečaj vam je na voljo preko interneta. Ne bo vam potrebno prihajati nikamor. Še več. Študirali boste, ko boste imeli čas in voljo. Kadarkoli in kjerkoli želite. Tudi na počitnicah.

Kdaj bodo predavanja?

Spletni tečaj vam omogoča predavanja kadarkoli želite. Po urejenem vpisu, boste do svojega tečaja lahko dostopali kadarkoli imate čas in voljo. Tudi večkrat, če želite. 

Bo moja mentorica res Irena Stopar?

Seveda. V mojih tečajih sem vsem udeležencem tečajem mentorica kar sama, saj le tako zagotovim, da vedno izveste vse iz prve roke. V kolikor bo vaš mentor v tečaju kdorkoli drug, to piše na predstavitveni strani.

Kaj, če mi tečaj ne bo všeč?

Tečaj ima odlične ocene in mnenja tistih, ki so ga že preštudirali in prepričana sem, da boste nad znanjem navdušeni tudi vi. Kljub temu ste lahko pomirjeni. 

Če bi se zgodilo, da vam tečaj kljub temu ne bi bil všeč ali bi menili, da ne vsebuje tega, kar je na tej strani o njem zapisano, mi v roku 30 dni od dneva vpisa pošljite e-sporočilo ali me pokličite in vrnila vam bom že vplačan prispevek tečaja. 

Vpis v tečaj


Izberite opcijo, ki vam najbolj ustreza.

Tečaj vam je na voljo v kar 6 obrokih za neomejen doživljenjski dostop!

Plačilo

takoj

247


Enkratno plačilo

Plačilo

v 6 obrokih

47


na mesec

Naučim vas postati najboljša verzija sebe

V tečaju bom vaša mentorica Irena Stopar. Poleg znanja s področja astrologije, ki ga boste pridobili v tečaju, vas bom vzpodbujala, da znanje koristno uporabite za lepše življenje in zaživite kot si želite ter zaslužite.

Irena Stopar

>
Success message!
Warning message!
Error message!