Tečaj Denar 

Kako se znebite dolgov
in začnete varčevati


Denar ni le "denar". Je sredstvo, ki vam omogoča preživeti in sebi ter svoji družini privoščiti najrazličnejše dogodivščine, ki si jih brez denarja v današnjem svetu ni mogoče omisliti. 

Uspešni ljudje, ki si lahko privoščijo življenje brez dolgov, imajo vrsto dobrih in koristnih navad. Ena od njih so urejene finance.

Za ukvarjanje z denarjem in urejene osebne finance ne potrebujete veliko časa, a vam v zameno hitro ponudi bogato olajšanje. Kako to storite, se boste naučili na tečaju. 

Uredite osebne finance, znebite se morebitnih dolgov in privarčujte dovolj za svoje potrebe in želje.


Eno od pogostih vprašanj astrologom je povezano z denarjem. Srčno upam, da niste pripravljeni prepustiti svoje finančne svobode zvezdam, pač pa ste pripravljeni sami vložiti nekaj časa in energije ter se zavezati, da boste finančno zadihali.

Namesto astrološkega odgovora, sem pripravila za vas preprost, a učinkovit tečaj, v katerem se boste naučili z denarjem ravnati tako, da bo dobro služil vam in vaši družini, ne glede na to, kaj o vašem denarju pripoveduje zgodba iz horoskopa.

Tečaj Denar - Kako se znebite dolgov in začnete varčevati je namenjen ljudem, ki želijo urediti osebne finance in zaživeti bolj svobodno in brezskrbno na finančnem področju. Ker denar pomembno vpliva na vsa življenjska področja, vključno z odnosi, boste po tečaju lepše zaživeli in se bolje počutili v svoji koži.

Kaj pridobite v tečaju Denar?


Denar v vaše življenje ne prinaša le omejitev. Omogoča vam občutek svobode, da lahko počnete tisto, kar želite takrat, ko želite.  Brez denarja imate preprosto povedano - omejene možnosti.

V tečaju Denar - Kako se znebiti dolgov in začeti varčevati boste našli preproste, a konkretne napotke in primere, kako se boste znebili dolgov in začeli varčevati.

Če že imate knjigo z istim naslovom, boste v tečaju našli video posnetke s podrobno razlago, mnoge pripomočke in dodatne namige, kako brezskrbno zaživeti. 

Tečaj je pripravljen kot praktični vodnik oz. praktični pripomoček, ki vas korak za korakom vodi od zadolženosti do finančne svobode.

Razumeli boste, katere navade vas vodijo v zadolževanje. S pomočjo vaj v tečaju jih boste postopoma spremenili. Naučili se boste bolj gospodarno ravnati z denarjem.

Sprva se boste osredotočili na ureditev osebnih financ. Nadaljevali boste z odplačevanjem dolgov, če jih imate. Po odplačilu teh, boste začeli varčevati.

Ne bo trajalo dolgo časa, ko si boste lahko privoščili veliko več kot bi si, če bi ostali pri obstoječih navadah glede denarja. 

Zahtevnost tečaja:

Lokacija tečaja:

Spletni tečaj

Obseg tečaja:

10 modulov / 25 lekcij

Mentorica:

Irena Stopar

O tečaju

Denar - Kako se znebite dolgov in začnete varčevati


Tečaj Denar - Kako se znebite dolgov in začnete varčevati je praktičen tečaj, v katerem boste v vsakem modulu sprejeli nekaj preprostih odločitev in jih udejanjili v praksi (v svojem življenju). Z vsakim korakom boste bližje urejenim osebnim financam. Naredite, kar vam priporočim in pokažem, pa boste kmalu zadihali lažje tudi vi. 

Vsi napotki v tečaju so pripravljeni tako, da se vam ne bo potrebno odreči ničemur, kar potrebujete. Za krajši čas boste sicer morda odložili nekatere želje, ki vas vodijo v zadolževanje, da boste hitreje ustvarili prihranke za varno prihodnost in uresničitev srčnih želja brez ponovnega zadolževanja. 

Korak za korakom

Dobesedno korak za korakom, a temeljito. Ničesar nisem izpustila.

Strokovno vodenje

Pod strokovnim vodenjem izkušene mentorice. Moja pomoč v vsaki lekciji.

Online študij

Tečaj preprosto študirate kar online - preko interneta kadarkoli si zaželite.

Dostop kadarkoli 

Dostop do tečaja 24/7/365 - vse dni v letu kadarkoli in kolikokrat si zaželite.


Kaj vam prinaša znanje tečaja o denarju?

Ljudje, ki imajo urejene osebne finance in so brez dolgov, imajo pogosto več časa, energije in si lahko privoščijo precej več svobode kot tisti, ki so zadolženi do vratu. Ta tečaj vam ponuja znanje, da končno finančno zadihate tudi vi in na lastni koži preizkusite občutek svobode, ki vam omogoča, da se lahko odločate o tem, kaj bi radi kupili, kaj bi radi počeli in kaj bi radi doživeli. 

V kolikor ste po naravi skromne narave ali vas je v to prisilila pretekla finančna situacija in se morda bojite, da boste postali oholi, nedostopni ali na drug način takšni, kot si ne boste všeč, se sprostite. Sami se boste odločili kaj vam ustreza, ko prispete do finančnega olajšanja. Ugotovili boste, da denar ne spremeni tega, kdor ste. Le močneje pokaže, kdo ste v resnici.

Poznam veliko skromnih ljudi, ki jim je preprosto življenje všeč. Četudi imajo dovolj denarja, še vedno živijo preprosto, ker so tako izbrali sami. Tudi vi se boste lahko odločili, ali boste nadaljevali s preizkušenim življenjskim slogom ali ga boste spremenili, ko se denar na računu nekoliko pomnoži. 

V tečaju se boste naučili, kako ustvariti prihranke, če tudi ste zadolženi. Z delom prihrankov si boste lahko privoščili tisto ali vsaj delček tistega, kar si želite. Svoje želje boste izpolnili s privarčevanim denarjem. Zanje si vam ne bo potrebno več izposojati dragih posojil pri bankah. 

Običajno med malce večjimi in dražjimi željami ljudje navajajo počitnice, avto ali hišo. Nekaterim več pomenijo polne omare oblek in čevljev, nov smučarski komplet, kolo ali preprosto več prostega časa. Kje ležijo vaše prioritete, veste samo vi, in denar je samo sredstvo, ki vam jih pomaga uresničiti.

Predznanje

Za vpis v tečaj o denarju in vodenju osebnih financ ne potrebujete nobenega predznanja. Predvidevam, da poznate števila od 0 do 10 in znate brati, če ste na tej strani.

Vsega, kar morate vedeti, da se znebite dolgov in začnete varčevati, se boste naučili na tečaju. 

Način pridobivanja znanja

Tečaj poteka v spletni učilnici Moje Akademije.

Obsega razlago teoretičnih pojmov in praktičnih primerov iz prakse v obliki video posnetkov. Prejeli boste tudi vse pripomočke, ki jih potrebujete za uspešno ravnanje z denarjem. 

10 Modulov

Podrobno razložena snov
korak za korakom.

Kaj boste prejeli v tečaju?

10

Modulov

25

Lekcij

40

Videov

Modul 1

Uvod v osebne finance

V uvodnem modulu vam razložim vsebino tečaja. Prejeli boste bistvene poudarke, ki bi jih morali vedeti pred začetkom spremembe ravnanja z osebnimi financami oz. denarjem. 

V posebnem delu vam priporočim, kako pristopite k povedanemu in kako začnite, da boste imeli od tečaja kar največjo korist in boste dosegli svoja pričakovanja, povezana z njim. 

Prejeli boste napotke, ki vam bodo v pomoč, da se boste takoj začeli ukvarjati z vašim denarjem, se znebili dolgov, če jih imate in začeli varčevati za varno prihodnost.

V tem modulu boste spoznali:

 • Dobrodošlica in vsebina tečaja
 • Napotek kako začeti
 • Razmišljanje oz. miselnost glede denarja
 • Razlika med denarjem, potrebami in željami

Draga Irena, zgodilo se je nekaj neverjetnega! Včeraj sem se vpisala v tvoj tečaj o denarju in že danes (drugi dan!) imam profit od tečaja. Šla sem v trgovino in nameravala nekaj impulzivno kupiti. Potem pa sem v glavi zaslišala tvoj prijazen glas: “Ali res to potrebuješ?”. Vedela sem, da si želim, ampak se bo nabiral prah in nisem kupila. Namesto tega sem odšla na banko, odprla varčevalni račun in položila denar na račun. Zdaj imam prvič v življenju svoj varčevalni račun! Najlepša hvala. Jaz sem čisto navdušena in sem te že priporočila dvema prijateljicama.

Mojca

Modul 2

7 korakov do finančne svobode

Ta modul je najobsežnejši modul tečaja, saj boste že tukaj sprejeli nekaj zelo pomembnih, a preprostih odločitev glede vaše finančne varnosti.  

V njem boste našli napotke, povezane s sedmimi koraki za osvoboditev od dolgov in finančno stabilnost.

Sestavili boste (morda svoj prvi) osebni proračun in se naučili, kako ga posodobite v nekaj minutah, da boste imeli pri roki vedno točne informacije glede vašega denarja. 

Dodani so tudi pripomočki, ki jih potrebujete za spremljanje svojega denarja in primeri, kako uporabiti priložene pripomočke.

V tem modulu boste spoznali:

 • Urejene osebne finance in mesečni proračun
 • Kje vzeti denar v primeru višje sile
 • Pospešeno zmanjševanje dolgov
 • Kako začnete varčevati že danes
 • Prevzemite kontrolo nad vašim denarjem
 • BONUS: Pripomočki za urejene finance

Irena hvala za lep in zelo uporaben tečaj. Dodala bi pa svoje mnenje, da bi moral bit tak tečaj obvezen del učnega programa že v osnovni šoli! Finančna nepismenost marsikoga v življenju zelo tepe in veliko jih sploh ne ve, da finančna pismenost sploh obstaja.

Manuela

Modul 3

Varčevanje brez odrekanja

V tem modulu boste našli namige, kako privarčevati denar brez ali skoraj brez odrekanja.

Uporabili jih boste lahko takoj, ne glede na to, ali se še utapljate v dolgovih ali že varčujete za svoje želje in varno prihodnost.

Dodan je podrobno razložen primer moje klientke, kako je privarčevala skoraj 4.500€ v letu dni in skoraj ni opazila, kako se je to zgodilo. 

V tem modulu boste spoznali:

 • Napotki za hitrejše varčevanje brez odrekanja
 • Primer iz prakse, kako privarčevati 4,500€
 • BONUS: Pripomoček
 • Kako začnete nakupovati z listkom

To, kar ste me naučili glede ravnanja z denarjem, bi morali učiti v osnovni šoli. Priporočam vas vsem prijateljem in znancem.

Barbara

Modul 4

Dodaten zaslužek

V tem modulu boste našli več informacij in napotkov, ki vam bodo v pomoč, če razmišljate o dodatnem delu in dodatnem zaslužku.

Dodatno delo sicer ni potrebno za vsakogar, ki bi rad postal finančno svoboden.

V kolikor se želite osvoboditi dolgov hitreje in začeti varčevati, vam bodo ti napotki v pomoč. Morda boste s pomočjo tega modula celo začeli z lastnim poslom. 

V tem modulu boste spoznali:

 • Napotki glede dodatnega dela in zaslužka
 • Želite začeti s svojim poslom?
 • Primer, kako lahko gre nekaj narobe in kaj storiti

Počaščena sem, ker ste me prosili za mnenje glede sodelovanja z vami. Povem lahko, da uživam ob vsakem stiku z vami, čeprav mi je bilo na prvih posvetih težko sprejeti nov način razmišljanja. Ko sem sprejela vaše nasvete, se je zgodil čudež. Do sedaj sem v 6 mesecih odplačala za 800 € dolgov več kot bi jih, če vas ne bi spoznala. Hvala.

Saša

Modul 5

Nov ali rabljen avto?

V tem modulu boste izračunali, koliko stane vaš avto. Izračunali boste lahko, koliko vas stane prevoženi kilometer.

Lažje se boste odločili, kakšen avto potrebujete. Ob menjavi avtomobila pa boste lahko uporabili priloženi pripomoček za izračun, kateri avto se vam bolj splača kupiti.

S pomočjo tega modula je že nekaj ljudi kupilo povsem drug avto kot so sprva nameravali, in pri tem privarčevali ogromno denarja. 

V tem modulu boste spoznali:

 • Koliko vas stane avto
 • Kdaj avto zamenjati
 • Nov ali rabljen avto
 • Primer izračuna pred zamenjavo avtomobila
 • BONUS: Pripomoček 

Irena, najlepša hvala za pomoč. V osmih mesecih sem ustvarila 1.000,00 € rezerve denarja in se dodatno znebila 187 € limita na računu. Nadaljevala bom z zmanjševanjem ostalih dolgov.

anonimna

Modul 6

Koraki do finančne svobode

V tem modulu boste spoznali, kaj storite vsak mesec, ko se boste že znebili dolgov.

Ponavljajte priporočene korake in varno boste stopali nasproti svoji finančni svobodi.

V kolikor ob vpisu v tečaj niste zadolženi, lahko že danes uporabite napotke tega modula in se še veliko hitreje premaknete do prihrankov ter svojih finančnih ciljev.

V tem modulu boste spoznali:

 • Napotki in priporočila, kaj lahko storite že danes za finančno svobodo, če niste zadolženi
 • V primeru zadolženosti, kaj lahko storite zdaj
 • Kaj boste naredili, ko odplačate dolgove

Tukaj je prostor za vaše mnenje.

Ime in priimek

Modul 7

Otroci in denar

V tem modulu boste našli informacije glede otroškega varčevanja in ravnanja z denarjem, zlasti z žepnino.

Predlagam, da napotke uporabite tako, da otroku ravnanje z denarjem predstavite kot igro, v kateri lahko ogromno pridobi.

Presenečeni boste, kako radi se otroci "igrajo to igro". 

V tem modulu boste spoznali:

 • Otroško varčevanje
 • Žepnina - da, ne in koliko
 • Zabaven mesečni proračun za otroke
 • Otroško varčevanje za želje
 • BONUS: Pripomoček Evidenca denarja za otroke
 • BONUS: Pripomoček Prihranim za želje

Tukaj je prostor za vaše mnenje.

Ime Priimek

Modul 8

Denar, komunikacija in odnosi

V tem modulu boste ozavestili nekaj pomembnih zadev, povezanih z odnosi.

Spoznali boste, da so odnosi, denar in komunikacija med partnerjema še kako povezani.

Dodala sem tudi nekaj namigov, kaj lahko storite, da se s partnerjem lahko začneta odkrito pogovarjati o denarju in podobno storita tudi pri vseh drugih dogovorih.

V tem modulu boste spoznali:

 • Povezava partnerskega odnosa z denarjem
 • Kako se s partnerjem pogovarjati o denarju
 • Potrebe v partnerstvu in povezava z denarjem
 • Skupne mesečne finančne aktivnosti

Tukaj je prostor za vaše mnenje.

Ime Priimek

Modul 9

Investiranje, astrologija in zakon izmenjave

V tem modulu boste našli nekaj napotkov, ki jih je dobro poznati, preden se lotite investiranja svojega trdo prisluženega denarja v kakršne koli investicije.

Dodala sem še pojasnila, kako ravnati, če se odločite za astrološki nasvet glede vašega denarja in pojasnila delovanje Zakona izmenjave.

V tem modulu boste spoznali:

 • Kaj storiti, preden začnete resno investirati
 • Opozorila ob astroloških nasvetih glede denarja
 • Zakon izmenjave in kako ga lahko uporabite tudi vi

Tečaj mi je v celoti super všeč in ga redno proučujem in delam po res najboljših navodilih. Vse pohvale!!

Tina Ojsteršek

Modul 10

BONUS modul - posnetek webinarja

Prejeli boste poseben BONUS webinar za vprašanja udeležencev tečaja.

Spremljali boste lahko, kako že nekaj časa vodim svoje osebne finance sama.  

Med materiali modula boste prejeli tudi datoteko, ki jo trenutno uporabljam za vodenje svojih osebnih financ.

Moj način vodenja osebnih financ in posebno datoteko, ki jo uporabljam, lahko zase in svoje domače uporabite tudi vi.

V tem modulu boste spoznali:

 • BONUS webinar s primerom 
 • BONUS datoteka za vodenje osebnih financ

Tukaj je prostor za vaše mnenje.

Ime Priimek

Sodobna

spletna učilnica

Spletna učilnica v novi podobi s prenovljenimi vsebinami z vami povsod na vseh napravah. 

 • Samostojen študij
 • Moderirani forumi za vaša vprašanja
 • Prilagodljiv urnik
 • Dostop 24/7/365 brez omejitev
 • Dostop na različnih napravah

Pogosta vprašanja


Odgovor boste našli s klikom na izbrano vprašanje

Kako dolgo traja tečaj?

S tečajem boste začeli takoj po urejenem vpisu in ga lahko preštudirate že v nekaj urah, v dnevu ali dveh.

Pomembno!

Najpomembnejši del urejanja osebnih financ boste zlahka začeli urejati že isti dan. Ker imate dostop neomejen doživljenjski, se boste v tečaj še večkrat vrnili in si prenesli BONUS materiale.

Kaj, če česa ne bom razumela?

V tečaju imate na voljo forum in klepet, ki sta namenjena vašim vprašanjem in razmišljanjem. Ko se vprašanje pojavi, ga postavite in odgovor boste prejeli od ponedeljka do petka v roku 24 - 48 ur. 

Nikoli nisem študirala preko interneta. Skrbi me.

Brez skrbi! Če znate vtipkati svoje ime, e-naslov in klikniti z miško na ta odgovor, bo za vas enostavno.

Ob vpisu boste prejeli uporabniško ime in geslo za vstop v Mojo Akademijo. Z njim boste vstopili v tečaj takoj po prejemu vašega plačila.

 

Ali moram prihajati v Ljubljano na predavanja?

Spletni tečaj vam je na voljo preko interneta. Ne bo vam potrebno prihajati nikamor. Še več. Ogromno denarja in časa boste prihranili.

Študirali boste, ko boste imeli čas in voljo, kadarkoli in kjerkoli želite. Tečaj lahko vzamete s seboj tudi na počitnice, če se boste z denarjem ukvarjali med oddihom.

Kdaj bodo predavanja?

Spletni tečaj vam omogoča predavanja kadarkoli želite. Urnike si boste določili sami. Po urejenem vpisu, boste do svojega tečaja lahko dostopali kadarkoli imate čas in voljo. Tudi večkrat, če želite. 

Bo moja mentorica res Irena Stopar?

Seveda. V Moji Akademiji bom vaša mentorica, saj le tako zagotovim, da vedno izveste vse iz prve roke. V kolikor bo vaš mentor v tečaju kdorkoli drug, to piše na predstavitveni strani.

Kaj, če mi tečaj ne bo všeč?

Tečaj ima odlične ocene in mnenja tistih, ki so ga že preštudirali. Prepričana sem, da boste nad znanjem navdušeni tudi vi, saj boste v zelo kratkem času sami okusili ugodne spremembe, povezane z denarjem, če boste sproti naredili, kar vam v tečaju priporočam.

Če bi se zgodilo, da vam tečaj kljub temu ne bi bil všeč ali bi menili, da ne vsebuje tega, kar je na tej strani o njem zapisano, mi v roku 30 dni od dneva vpisa pošljite e-sporočilo ali me pokličite in vrnila vam bom že vplačan prispevek tečaja. 


Vpis v tečaj


Izberite opcijo, ki vam najbolj ustreza. Tečaj vam je na voljo v kar 6 obrokih!

Plačilo

takoj

297

(z vključenim 22% DDV)


Enkratno plačilo

Plačilo

v 6 obrokih

57

(z vključenim 22% DDV)


na mesec

30-DNEVNA
GARANCIJA

100% garancija vračila denarja

Popolnoma ste zaščiteni z mojo
100% garancijo vračila denarja.

Če vam iz kakršnega koli vzroka tečaj ne bo všeč oz. ne boste v njem  prejeli znanja, ki ga obljubljam na tej strani, lahko kadarkoli v okviru 30 dni od  dneva vpisa zahtevate polno vračilo že vpračane vrednosti za tečaj brez odvečnih vprašanj.


O avtorici - Irena Stopar


Irena Stopar je avtorica in mentorica, ki se je prvih korakov v urejene osebne finance naučila od očeta že v rani mladosti. Ob ukvarjanju z astrologijo je srečala ogromno ljudi, ki so bili zadolženi do vratu, slabo plačani in niso znali narediti finančne preobrazbe. 

Knjigo in tečaj DENAR - Kako se znebite dolgov in začnete varčevati je ustvarila z namenom, da jim pomaga do razrešitve dolgov. Izkazalo se je, da po obeh segajo tudi ljudje, ki imajo stabilne, visoke dohodke, privarčevan denar in znajo ravnati z njim. 

Irena Stopar


Odkrivamo resnico, delimo modrost in uresničimo sanje.

>
Success message!
Warning message!
Error message!