Moja Akademija

0,00€
Cart

V košarici ni izdelkov.

0,00€
Cart

V košarici ni izdelkov.

Skupina za osebno in duhovno rast

Lunina čarodejka


Luna je v astrologiji povezana z ženskami. Od nekdaj velja za zavetnico in zaščitnico domačega ognjišča, materinstva, čustev in občutkov. 

V horoskopu pokaže, kako občutljivi ste in kako se spopadate z notranjim hrepenenjem duše. Tesno je povezana z intuicijo in vsemi "ženskimi" lastnostmi, med katerimi prevladuje skrb za nekoga, ki vam je blizu in ga imate srčno radi. 

Pojasnjuje vse tisto, kar "plava" v ozadju misli in razumskega sveta, zato je včasih njen vpliv lahko tako močan, da se dobesedno izgubite v različnih možnostih. S tem pa doživljate stisko in razočaranja, saj vse vzamete neznansko osebno. 

moc lune

Lunina čarodejka

Celostna, izpolnjena in srečna ženska


Ženske smo sila občutljiva bitja. Večino zadev si vzamemo pretirano k srcu in jih čutimo osebno kot osebno odgovornost, osebno vpletenost in si domišljamo, da se vse godi zaradi nas. Pa ni vedno tako. Obstajajo dejstva in nanja pogosto pozabljamo. 

Kadar se nekdo, ki ga imamo rade, slabo počuti, takoj skočimo in si belimo glavo, kaj bi še lahko naredile, da bi bilo tej osebi bolje. Naši otroci ostajajo "otroci" vse življenje. Pozabljamo, da imajo svoje življenje in morajo narediti tudi kakšno svojo napako. Želimo jih obvarovati pred vsem, kar je v naši moči, četudi jim s tem včasih povzročamo škodo. Partnerju želimo ustreči na sto in en način, čeprav včasih prav z njegove strani doživljamo razočaranja, poniževanje in podcenjevanje. 

Draga Lunina čarodejka, vse to je izključno naša osebna zadeva. V kolikor se vam godi karkoli, zaradi česar postanete občutljivi, razdražljivi, razočarani in nerazumljeni, je to signal, da je nekaj v vašem življenju narobe in je to potrebno čim prej spremeniti, da boste ponovno srečni, nasmejani in pripravljeni na novo življenjsko dogodivščino. 

Kdo je Lunina čarodejka?


Lunina čarodejka je povsem običajna ženska kot (jaz ali vi). Hrepeni, čuti, čustvuje, se spopada s svojimi vrlinami in napakami na svojstven način.

Včasih je krhka, drugič močna, spet ob naslednji priliki nemočna, obupana, razočarana ali celo tako jezna, da bi koga najraje utopila v čajni žlički vode. 

Pozna celo paleto čustev, a se tudi v trenutkih slabosti hitro vrne v stanje celostnosti, razumevanja in se zlahka nasmeji drugim, a tudi svojim "cvetkam". 

Zaveda se vpliva Lune na Zemljo in njeno telo, zato med drugim uporablja Lunin naravni ritem, ki ji pomaga premagovati izzive in ujeti več srečnih trenutkov. 

Mesečno članstvo


98.00

POSEBNA PONUDBA

47.00

(z vključenim 22% DDV)

mesečni prispevek

Zahtevnost tečaja:

Lokacija tečaja:

Spletna skupina

Obseg tečaja:

2 lekciji / mesec

Mentorica:

Irena Stopar

O članstvu v skupini Lunina čarodejka


Skupina Lunina čarodejka je namenjena ženskam, ki želijo izraziti svojo pravo naravo, uresničiti svoje sanje ter zaživeti kot si želijo in zaslužijo. Ne iščejo izgovorov in ne smilijo se same sebi ter ne krivijo drugih.

Četudi so ob vpisu še precej krhke, morda delujejo čustveno hladne ali na videz nemočne, ob podpori rednih srečanj postajajo močne, tople in zanimive na svoj unikaten način.

Praktične delavnice

Vsak mesec boste prejeli napotke, razlago in vaje za prakso in spremembo.

Strokovno vodenje

Pod strokovnim vodenjem izkušene mentorice Irene Stopar. Moja pomoč vsak mesec.

Online skupina

Srečanja so organizirana ob vsaki prazni in polni luni. Potekajo v obliki webinarjev.

Dostop kadarkoli 

Dostop do snovi in materialov vsakokrat do zadnje prazne ali polne lune. 

Dejstva o Luni

Za Luno velja nekaj pomembnih dejstev, ki jih priznavajo celo znanstveniki in nasprotniki astrologije: 

 • Luna je Zemlji nabližje nebesno telo
 • Luna vpliva na plimo in oseko. 
 • Človeško telo je zgrajeno iz vsaj 70% vode.
 • Luna za svoj obhod zodiaka porabi toliko časa kot traja običajen ženski menstrualni cikel.
 • Luna nima lastne svetlobe. Odseva Sončevo svetlobo.

Lunina čarodejka živi v naravnem ritmu Lune in Sonca

Luna v astrologiji predstavlja žensko, mamo, ženo, njena čustva in občutke. Bolj, kot živite naravno in usklajeno z Univerzumom, lažje vse teče v vašem življenju. Imate prijetne odnose, počnete pretežno tisto, kar imate radi in uživate v svojem neponovljivem, unikatnem obstoju. 

Povabim vas v skupino za osebno in duhovno rast ter uresničevanje hrepenenj, želja in ciljev, če si želite:

 • Bolje razumeti sebe, svoja čustva in občutke. 
 • Zaživeti s polnimi pljuči, uresničiti svoje poslanstvo in uživati v njem.
 • Izkoristiti čustveno moč (čustveno inteligenco) na svojstven način. 
 • Se bolje počutiti v svoji koži na vsakem koraku.
 • Bolje razumeti sebe in druge.
 • Ustvarjati in ohranjati bolj ljubeče odnose.

Zavedajte se, da ste neprecenljivi. Univerzum vas podpira v vaši želji, da ste srečni, da uresničite svoje sanje, odkrijete in zaživite svoje poslanstvo. 

Kaj boste prejeli kot Lunina čarodejka?

BONUS Modul 1

Uvod v Lunino preobrazbo

V prvem modulu boste prejeli moje pozdravno sporočilo z informacijami kako boste postali Lunina čarodejka, ki živi srečno in zadovoljno preko tega, kar si danes predstavljate. 

Prejeli boste BONUS delovni zvezek, s pomočjo katerega boste ugotovili kje se dejansko nahajate in kaj v resnici potrebuje vašo pozornost. 

Na voljo vam bo BONUS gradivo s kratkimi opisi ali ključnimi besedami tistega dela astrologije, ki ga morate poznati, da boste lahko sledili napotkom in naredili spremembo. 

Skupina se oblikuje tokrat prvič, zato mnenj še ni na voljo. Tu je prostor za vaše mnenje.

Jana

Modul 2

Prazna luna - mlaj

Ob vsaki prazni luni oz. mlaju boste prejeli povabilo na webinar, na katerem se boste sproti ob vodeni delavnici (vajah) odločili, ali in kakšne spremembe boste naredili v aktulnem mesecu. 

Na voljo vam bo BONUS Delovni zvezek, ki bo pripravljen za vsako prazno luno posebej, natančno prilagojen energiji tiste prazne lune. Skozi vodena predavanja boste izpolnjevali delovni zvezek in ob zaključku webinarja imeli pred seboj načrt kako boste izkoristili tisti mesec ter natančno kako boste to naredili. 

V naslednjih 2 tednih se boste osredotočili na to področje in naredili, kar se boste odločili glede na vašo unikatno zgodbo in unikaten rojstni horoskop. 

Prejeli boste: 

 • Udeležbo na webinarju ob prazni luni (mlaju).
 • Vodenje na webinarju v obliki, da boste zagotovo izbrali prave zadeve, s katerimi se boste ukvarjali vsak mesec članstva v skupini. Namig: To bodo zadeve, ki jih podpira vsakokratna prazna Luna.
 • BONUS Izrisan horoskop aktualne prazne lune (mlaja).
 • BONUS Delovni zvezek z vajami, posebno prilagojen za prazno luno.
 • BONUS Posnetek webinarja, ki vam je na voljo do naslednje polne lune v spletni učilnici Moje Akademije.
 • BONUS Forum v spletni učilnici, kjer lahko delite svoje izkušnje, mnenje, postavite vprašanja, se družite ipd.

Skupina se oblikuje tokrat prvič, zato mnenj še ni na voljo. Tu je prostor za vaše mnenje.

Jana

Modul 3

Polna luna - ščip

Ob vsaki polni luni oz. ščipu boste prejeli povabilo na webinar, na katerem se boste sproti ob vodeni delavnici (vajah) preverili, kaj ste naredili in kaj ste že uresničili v aktualnem mesecu. 

Priznali si boste vse občutke, ki prihajajo na plan in s pomočjo vodenih vaj poiskali vsaj eno stvar, ki vam zaradi razočaranj, zadev, ki so šle narobe, lahko koristi v nadaljevanju meseca in skozi vse življenje. 

Na voljo vam bo BONUS Delovni zvezek, ki bo pripravljen za vsako polno luno posebej, natančno prilagojen energiji tiste polne lune. Skozi vodena predavanja boste izpolnjevali delovni zvezek in ob zaključku webinarja vedeli, kakšen je višji smisel in kako nekaj, kar se zdi ovira, spremeniti v priložnost.  

V naslednjih 2 tednih se boste osredotočili na to področje in naredili, kar se boste odločili glede na vašo unikatno zgodbo in unikaten rojstni horoskop. 

Prejeli boste: 

 • Udeležbo na webinarju ob polni luni (ščipu).
 • Vodenje na webinarju v obliki, da boste zagotovo izbrali prave zadeve, s katerimi se boste ukvarjali vsak mesec članstva v skupini. Namig: To bodo zadeve, ki jih podpira vsakokratna polna Luna.
 • BONUS Izrisan horoskop aktualne polne lune (ščipa).
 • BONUS Delovni zvezek z vajami, posebno prilagojen za polno luno.
 • BONUS Posnetek webinarja, ki vam je na voljo do naslednje prazne lune v spletni učilnici Moje Akademije.
 • BONUS Forum v spletni učilnici, kjer lahko delite svoje izkušnje, mnenje, postavite vprašanja, se družite ipd.

Skupina se oblikuje tokrat prvič, zato mnenj še ni na voljo. Tu je prostor za vaše mnenje.

Jana

POSEBNA PONUDBA

Mesečno članstvo


98.00

47.00

(z vključenim 22% DDV)

mesečni prispevek

Postanite

najboljša verzija sebe

V tečaju bom vaša mentorica Irena Stopar. Poleg znanja s področja astrologije, ki ga boste pridobili v tečaju, vas bom vzpodbujala, da znanje koristno uporabite za lepše življenje in zaživite kot si želite ter zaslužite.

Irena Stopar

Odkrivamo resnico, delimo modrost in uresničimo sanje.

>
Success message!
Warning message!
Error message!