Skupina za osebno in duhovno rast

Lunina čarodejka in Lunin Čarodej


Luna je v astrologiji povezana z ženskami. Od nekdaj velja za zavetnico in zaščitnico domačega ognjišča, materinstva, čustev in občutkov. 

V horoskopu pokaže, kako občutljivi ste in kaj potrebujete, da uresničite svoje hrepenenje duše. Tesno je povezana z intuicijo in vsemi "ženskimi" lastnostmi, med katerimi prevladuje skrb za nekoga, ki vam je blizu in ga imate srčno radi. 

Opisuje tisto, kar "plava" v ozadju misli in razumskega sveta, zato je včasih njen vpliv lahko tako močan, da se dobesedno izgubite v različnih možnostih. S tem pa doživljate stisko in razočaranja, saj vse vzamete bolj osebno kot vam koristi. 

moc lune

Lunina čarodejka

Celostna. Izpolnjena.  Srečna.


Ženske smo sila občutljiva bitja. Mnogo pogovorov, ljudi, zadev in dogodkov si vzamemo pretirano k srcu. Zanje čutimo osebno odgovornost in osebno vpletenost. Rade si domišljamo, da se vse godi zaradi nas, da bi morale narediti drugače, da bi morale vedeti več ali bolje. Včasih prevzamemo bremena pod občutkom, da smo odgovorne za ves svet. 

Kadar se nekdo, ki ga imamo rade, slabo počuti, takoj skočimo in si belimo glavo, kaj bi še lahko naredile, da bi bilo tej osebi bolje. Naši otroci ostajajo "otroci" vse življenje. Pozabljamo, da imajo svoje življenje in morajo narediti tudi kakšno svojo napako. Želimo jih obvarovati pred vsem, kar je v naši moči, četudi jim s tem včasih povzročamo škodo. Partnerju želimo ustreči na sto in en način, čeprav včasih prav z njegove strani doživljamo razočaranja, poniževanje in podcenjevanje. 

Draga Lunina čarodejka, vse to nam je dano z naravo in genetiko. Položeno vam je bilo v zibko in o vaši občuljivosti (ali navidezni neobčutljivosti) piše v vašem rojstnem horoskopu.

Pogojeno je s stoletji zatiranja žensk, ko naše prednice niso imele posebnih pravic. Večini od njih ni bilo dano misliti s svojo glavo. Še več. Za nepokorščino so bile kaznovane, potisnjene v samostane, ožigosane kot čarovnice in podrejene moškim. Njihova glavna naloga je bilo rojevanje otrok in skrb za družino. Po moški zapovedi, seveda, saj so bile tudi materialno odvisne od njih.  

V kolikor se vam godi karkoli, zaradi česar postanete občutljivi, razdražljivi, razočarani in nerazumljeni, je to signal, da je nekaj v vašem življenju narobe. Karkoli že to predstavlja, je potrebno čim prej spremeniti, da boste ponovno srečni, nasmejani in pripravljeni na novo življenjsko dogodivščino. 

Kdo je Lunina čarodejka in kdo Lunin Čarodej?


Lunina čarodejka je povsem običajna ženska kot vi ali jaz. Hrepeni, čuti, čustvuje, izrazi svoje vrline in se spopada s svojimi napakami na svojstven, unikaten način. Včasih je krhka, drugič močna, spet ob naslednji priliki nemočna, obupana, razočarana ali celo tako jezna, da bi koga najraje utopila v čajni žlički vode. 

Pozna celo paleto čustev, a se tudi v trenutkih slabosti hitro vrne v stanje celostnosti, razumevanja. Zlahka se nasmeji drugim in svojim "cvetkam". Zaveda se vpliva Lune na Zemljo in na njeno telo, zato med drugim uporablja Lunin naravni ritem, ki ji pomaga razumeti sebe, premagovati izzive in ujeti več srečnih trenutkov. 

Lunin Čarodej je moški, povsem običajen moški, ki se zaveda, da je ta svet veliko več od le materialnega, otipljivega sveta. Zaveda se ali vsaj sluti, da obstaja tudi njegova nežna narava, hrepenenje duše in mu je dovoljeno potočiti solzo ali priznati razočaranje. Spoštuje naravni ritem, ki ga uporablja za boljši odnos s seboj in vsem, kar ga obdaja. 

Zahtevnost tečaja:

Lokacija tečaja:

Spletna skupina

Obseg tečaja:

2 srečanji/ mesec

Mentorica:

Irena Stopar

O članstvu v skupini Lunina čarodejka in Lunin Čarodej


Skupina Lunina čarodejka je namenjena ženskam, ki želijo izraziti svojo pravo naravo, uresničiti svoje sanje ter zaživeti kot si želijo in zaslužijo. Ne iščejo izgovorov, ne smilijo se same sebi ter ne krivijo drugih.

Četudi so ob vpisu še precej krhke in čustveno občutljive, morda delujejo čustveno hladne ali na videz nemočne, ob podpori rednih srečanj postajajo močnejše, tople in zanimive na svoj unikaten način.

Čustva in občutke priznavamo predvsem ženske, a je skupina namenjena tudi tistim posebnim moškim, ki so pripravljeni uporabiti moč Lune za lažje sprejemanje sebe in boljše razumevanje ženskega sveta. 

Praktične delavnice

Vsak mesec boste prejeli napotke, razlago in vaje za prakso in spremembo.

Strokovno vodenje

Pod strokovnim vodenjem izkušene mentorice Irene Stopar. Moja pomoč vsak mesec.

Online skupina

Srečanja so organizirana ob vsaki prazni in polni luni. Potekajo v obliki webinarjev.

Dostop kadarkoli 

Dostop do materialov in posnetkov v spletni učilnci Moje Akademije. 

Dejstva o Luni

Za Luno velja nekaj pomembnih dejstev, ki jih priznavajo celo znanstveniki in nasprotniki astrologije: 

 • Luna je Zemlji nabližje nebesno telo
 • Luna vpliva na plimo in oseko. 
 • Človeško telo je zgrajeno iz vsaj 70% vode.
 • Luna za svoj obhod zodiaka porabi toliko časa kot traja običajen ženski menstrualni cikel.
 • Luna nima lastne svetlobe. Odseva Sončevo svetlobo.

Lunina Čarodejka in Lunin Čarodej živita v naravnem ritmu Lune in Sonca

Luna v astrologiji predstavlja žensko, mamo, ženo, njena čustva in občutke. Bolj, kot živite naravno in usklajeno z Univerzumom, lažje vse teče v vašem življenju. Imate prijetne odnose, počnete pretežno tisto, kar imate radi in uživate v svojem neponovljivem, unikatnem obstoju. 

Povabim vas v skupino za osebno in duhovno rast ter uresničevanje hrepenenj, želja in ciljev s pomočjo Luninega ritma, če si želite:

 • Bolje razumeti sebe, svoja čustva in občutke. 
 • Zaživeti s polnimi pljuči, uresničiti svoje poslanstvo in uživati v njem.
 • Izkoristiti čustveno moč (čustveno inteligenco) na svojstven način
 • Se bolje počutiti v svoji koži na vsakem koraku.
 • Bolje razumeti sebe in druge.
 • Ustvarjati in ohranjati bolj ljubeče odnose.
 • Si biti na jasnem kaj resnično želite in kako lahko to uresničite v najkrajšem času.

Zavedajte se, da ste neprecenljivi. Univerzum vas podpira v vaši želji, da ste srečni, da uresničite svoje sanje, odkrijete in zaživite svoje poslanstvo. Vaša glavna naloga je, da se dobro počutite v svoji koži. Kot Lunina Čarodejka se vam ne bo potrebno spremeniti ali postati drugačni kot ste v resnici. Daleč od tega. Ne boste se zgledovali po drugih, da bi zaživeli kot si želite in zaslužite. 

Iz meseca v mesec boste postali bolj vi - takšni kot ste v resnici. 

Vstopili boste v svoj svet, poiskali svojo notranjo moč in s ponosom svetu pokazali svoj pravi obraz. Osvobodili se boste nepotrebne pogojenosti, ki vam je bila vsiljena od zunaj (z vzgojo, družbenimi okoliščinami, mnenji drugih ljudi, ki vas ne poznajo v globini vaše druše, ...). 

Odločali se boste z mesta, kjer si želite biti, zato boste sprejemali drugačne odločitve, ki bodo imele drugačne posledice. Včasih boste naredili korak naprej, drugič tri nazaj, pa zatem ponovno nekaj korakov naprej, kakšnega nazaj.

Karkoli se ne bo izšlo po vaših željah, ne bo več predstavljalo popolnega in dokončnega razočaranja. Naučili se boste z nasmeškom iz vsakega razočaranja povzeti koristno lekcijo, porazom reči "darilo" in se izogniti ponavljanju ene in iste napake v prihodnje. Bolj, kot boste zaupali sebi, več pomoči boste prejeli tudi od "zunaj". 

Preboj meseca - vsak mesec - skozi vse leto

Vsak mesec, ko boste sodelovali v skupini, vas čaka možnost preboja na vsaj enem do dveh življenjskih področjih. Vsakokrat (vsak mesec dvakrat) vas na naših webinarjih (živih srečanjih preko spleta ali ob ogledu posnetka, če se nam ne morete pridružiti v živo) opozorim na bistvene energije, ovire in priložnosti, ki jih prinaša vsakokratna prazna luna in polna luna.

V skupini se nam lahko pridružite kadarkoli in ostanete z nami, dokler imate korist od naših druženj.

V nadaljevanju boste našli informacijo, na katerih življenjskih področjih boste ustvarjali preboje v svojem življenju vsak mesec posebej.  

Preboj meseca

Januar - Februar

Povežite se s svojo originalnostjo. Odkrijte, kdaj in kje potrebujete več svobode.

Februar - Marec

Priznajte si velike sanje, vizijo, razvoj intuicije in povezovanje z "višjo silo", ki živi v vas. 

Marec - April

Čas je za akcijo na najbolj enostaven način, s katerim lahko uresničite svoje sanje brez stresa

April - Maj

Osredotočite se na obilje, udobje in tisti del materialnega, kar vam največ pomeni.

Maj - Junij

Razvijte boljši način komunikacije s seboj in drugimi. Povejte, kar v resnici mislite!

Junij - Julij

Odkrijte, kaj vam je blizu, koga ali kaj želite spustiti v svojo bližino ter izboljšajte družinske odnose.

Julij - Avgust

Poiščite ustvarjalne energije v sebi, ki vam pomagajo do več ljubezni do sebe in drugih.

Avgust - September

Oglejte si svoje obveznosti, odstranite nepotreben stres in poiščite pot do zdravja

September - Oktober

Izboljšajte svoje odnose! Ukvarjali se boste z odnosom do sebe, partnerja ali drugih.

Oktober - November

Nekaj v vašem življenju je odvečno. Odkrijte to, zadevo preobrazite in zaživite na novo!

November - December

Zdaj je pravi čas, da v svoje življenje spustite nekaj novega, navdihujočega.

December - Januar

Izberite prave novoletne zaobljube, ki vas bodo popeljale do sreče in uspeha.

Kaj boste prejeli kot Lunina Čarodejka ali Lunin Čarodej?

Modul 1

Dobrodošli!

V prvem modulu boste prejeli moje pozdravno sporočilo z informacijami kako boste postali Lunina Čarodejka in Lunin Čarodej, ki živi srečno in zadovoljno preko tega, kar si danes predstavljate. 

V uvodnjem modulu vas čakajo vse informacije, ki jih potrebujete za uspešno sodelovanje, vključno z navodili, kako sodelujete na forumih. 

Tu vas čakajo datumi naslednjih praznih in polnih lun ter datumi naših webinarjev, ki so vedno usklajeni z aktualno "luno".  

Sproti dodajam odgovore na vaša vprašanja, povezana s tem, kako najlažje napredovati in imeti največjo korist od naših druženj.

Prejeli boste: 

 • Mojo dobrodošlico
 • Koristne informacije o skupini
 • Kako najbolje izkoristiti mene
 • Webinarji, posnetki in zasebnost
 • Datumi praznih in polnih lun ter webinarjev za preboj 

Na okno ptica prileti in spregovori:

Te povabim, da z menoj poletiš v svet želja, domišljije,

da ti odstrem tančice srca.

Le kako naj s teboj poletim,

saj nimam kril, da ti sledim.

Ne, ne, ne potrebuješ kril.

Te naučim kako srčne želje okrepiš

in se veliko novega naučiš.

Da izveš kaj tvoja duša in telo zares potrebuje.

Se prepustiš mojim napevom, da se sprostiš in

v mislih svoj svet okoli sebe zgradiš in v njem zaživiš.

O, kako blagodejno si me zvabila,

da v sebi sem začutila tvoj namen.

Ne samo začutila, osvojila sem ga.

Iz dneva v dan se vračam v svoj svet želja, namenov.

Hvaležna sem ti, da spoznavam svoj drugi jaz,

ki je v pomoč meni in da z drugimi lažje živim.

Andreja Puc

BONUS Modul 2

Bodite iskreni - nalijte si čistega vina

V življenju ne morete vsega, kar vam ni všeč, spremeniti v trenutku. Povsem idealnega življenja nihče od nas ne more doseči. Postopoma, korak za korakom, se lahko približate svojemu idealu na katerem koli življenjskem področju. 

Drugi modul vam bo v veliko pomoč, ko boste tuhtali, čemu želite dati prednost v tem trenutku v svojem življenju

Odkrili boste, kje ste popolnoma srečni in zadovoljni. Hkrati pa si boste zlahka priznali tudi vse tisto, kar vas boli, razočara, prinaša jezo, celo bes.

V tem Bonus modulu boste našli posebne vsebine, ki vam bodo pomagale odkriti odgovore kje dejansko se nahajate in česa si najbolj želite.

Še več; odkrili boste, kaj lahko storite, da z eno potezo izboljšate več kot eno področje

Vajo iz tega Bonus modula boste ponovili vsakih 6 mesecev in odkrivali, kaj se je že spremenilo v vašem življenju, odkar ste postali Lunina Čarodejka.

Prejeli boste:

 • Navodila za samo-ocenitev
 • BONUS Delovni zvezek z vajami za 12 različnih življenjskih področij
 • BONUS Posebno razlago, kaj vaša grafična podoba pove o vas.

S partnerjem se zdaj bolje razumeva in se lažje dogovoriva glede najinih želja. Res pomaga!

.

anonimna

Irena, hvala za Čarodejko. V njej sem toliko izgradila sebe, da mi planetki ne povzročajo več občutkov nevrednosti in da nisem dovolj.

.

Natalija Kušar

Modul 3

Lunini rituali

Lunine rituale lahko izvajate na povsem preprost način. Mnoge ženske in tudi moški jim radi dodajo nekaj magičnosti. 

V tem modulu vam razložim, zakaj izvajamo Lunine rituale in opozorim na eno stvar, ki je pri tem izjemnega pomena. 

Vsi nismo enaki. Ste unikat in prav je, da so tudi Lunini rituali prilagojeni glede na vaše astrološko znamenje, če vam je to všeč.

Po uvodnem delu v Lunine rituale, boste spoznali, kako izvedete magični del Luninih ritualov, posebej za prazno luno in posebej za polno luno za vsako od astroloških znamenj

Prejeli boste navodila, kako se pripravite na Lunin ritual in kaj pripravite pred našim srečanjem v obliki webinarja, da boste kar najbolje izkoristili naš skupen čas. 

Na voljo vam je napotek, kaj storiti po Luninem ritualu, da boste kar največ prejeli od njega in uresničili svoje sanje ter spoznali veliko skrivnost manifestacije. Temu pravim tudi način, kako se lahko v hipu pravilno odločite glede česarkoli

Prejeli boste: 

 • Uvod v Lunine rituale in ena stvar, ki jo imejte vedno ob sebi
 • Ritual prazne lune
 • Ritual polne lune
 • Priprava na vaš Lunin ritual
 • Ena stvar, ki jo naredite po Luninem ritualu
 • Velika skrivnost manifestacije in pravilna odločitev v hipu

Podpora pri načrtovanju in doseganju osebnih ciljev

Med vrtnarji je znano, da kdor seje ali sadi ob najugodnejši luni, lahko pričakuje obilne pridelke. Tako pomoč in vodenje sem si želela tudi v vsakdanjem življenju. Zato sem se pridružila Ireni, ki je zasnovala in izpeljala tečaj Lunine čarodejke. V tečaju, ki ga spretno vodi Irena, se prepletata uporabno znanje astrologije in učinkovitost nevrolingvističnega programiranja. Pod vodstvom Irene načrtujemo dejavnosti v ugodnem času, s konkretnimi navodili po katerimi poti naj krenemo in opozorili, kje lahko zaidemo.

Pred mano je pot, ki jo moram prehoditi sama, a tokrat sem opremljena z zemljevidom, samozavestnejša in vztrajam brez nepotrebnih dvomov.

Dobro zasnovan tečaj načrtovanja in uresničevanja osebnih ciljev primeren za čarodejke in čarodeje vseh starosti.

Dolores J.

Modul 4

Prazna luna 

Ob vsaki prazni luni oz. mlaju boste prejeli povabilo na webinar, na katerem se boste sproti na strokovno vodeni delavnici odločili, ali, in kakšne spremembe boste naredili v aktulnem mesecu. 

Na voljo vam bo BONUS Delovni zvezek, ki bo pripravljen za vsako prazno luno posebej, natančno prilagojen energiji tiste prazne lune. Skozi vodena predavanja - praktične vaje boste izpolnili delovni zvezek, ki vas vodi do enostavne odločitve, čemu in na kakšen način boste dali prednost do polne lune

Ob zaključku webinarja imeli pred seboj načrt kako boste izkoristili tisti mesec ter ter napotke natančno kako boste to naredili na način, ki je najprimernejši ZA VAS

V naslednjih 2 tednih se boste osredotočili na to, kar je najpomembnejše za vašo srečo in naredili, kar se boste odločili glede na vašo unikatno zgodbo in unikaten rojstni horoskop. 

Prejeli boste: 

 • Udeležbo na webinarju ob prazni luni (mlaju).
 • Vodenje na webinarju v obliki, da boste zagotovo izbrali prave zadeve, s katerimi se boste ukvarjali vsak mesec članstva v skupini. Namig: To bodo zadeve, ki jih podpira vsakokratna prazna Luna.
 • BONUS Izrisan horoskop aktualne prazne lune (mlaja).
 • BONUS Delovni zvezek z vajami, posebno prilagojen za vsako prazno luno.
 • BONUS Posnetek webinarja, ki vam je na voljo do polne lune v spletni učilnici Moje Akademije.
 • BONUS Forum v spletni učilnici, kjer lahko delite svoje izkušnje, mnenje, postavite vprašanja, se družite ipd.

Vesela sem, da sem se odločila za ta tečaj. Pri tem mi je seveda pomagala horarna astrologija. ;)

Prvi razlog zakaj mi je ta tečaj všeč je, ker je povezan z astrologijo. Obožujem jo, ker mi je že velikokrat pomagala, le zaupanje vase sem morala še dobiti ... ta preboj pa se je naredil z Lunino Čarodejko.

Všeč pa mi je tudi zato, ker sem začela bolj globoko vrtati po sebi, v globino svoje duše in ne kot sem to počela do sedaj - le površinsko in na koncu vse skupaj opustila.

Pa še to ... zelo sem vesela, ker si sama in s pomočjo tega tečaja sestavim svojo obljubo sebi in afirmacijo, ki me spremlja 14 dni in podzavestno še veliko dlje. :)

Uživaj in lep s soncem obsijan dan! :)

Lidija

Modul 5

Polna luna 

Ob vsaki polni luni oz. ščipu boste prejeli povabilo na webinar, na katerem se boste sproti na strokovno vodeni delavnici preverili, kaj ste naredili in kaj ste že uresničili v aktualnem mesecu. 

Priznali si boste vse občutke, ki prihajajo na plan in s pomočjo vodenih vaj poiskali vsaj eno stvar, ki vam zaradi razočaranj, zadev, ki so šle narobe, lahko koristi v nadaljevanju meseca in skozi vse življenje. Na voljo vam je BONUS Delovni zvezek, ki bo pripravljen za vsako polno luno posebej, natančno prilagojen energiji tiste polne lune. 

Skozi vodena predavanja - praktične vaje boste izpolnili delovni zvezek z vajami, ki vam bodo pokazale višji smisel dogajanja. Še več. Vedeli boste, kako nekaj, kar se zdi ovira, spremeniti v priložnost.  

V naslednjih 2 tednih se boste osredotočili na to področje in naredili, kar se boste odločili glede na vašo unikatno zgodbo in unikaten rojstni horoskop

Prejeli boste: 

 • Udeležbo na webinarju ob polni luni (ščipu).
 • Vodene vaje na webinarju v obliki, da boste zagotovo izbrali prave zadeve, s katerimi se boste ukvarjali vsak mesec članstva v skupini. Namig: To bodo zadeve, ki jih podpira vsakokratna polna Luna.
 • BONUS Izrisan horoskop aktualne polne lune (ščipa).
 • BONUS Delovni zvezek z vajami, posebno prilagojen za vsako polno luno.
 • BONUS Posnetek webinarja, ki vam je na voljo do naslednje prazne lune v spletni učilnici Moje Akademije.
 • BONUS Forum v spletni učilnici, kjer lahko delite svoje izkušnje, mnenje, postavite vprašanja, se družite ipd.

Priznam, da sem šla brez pričakovanja v ta program, čeprav me je poklical že na začetku. In hvala mojemu notranjemu glasu, da sem mu sledila.

Včeraj zvečer sem pogledala webinar in moram priznati, da sem NAVDUŠENA. Res delam že 1 leto na prazni in polni Luni, sploh pri prazni Luni si vedno vzamem čas, da grem v meditacijo in si napišem želje, ampak po tem webinarju sem videla, kako pomembno je to zaobljubo sebi ponavljati vsak dan. To mi je bil pravi AHA MOMENT. Delovni zvezek je pa čista refleksija. Sama s sledilci delim že eno leto zapise o prazni in polni Luni.

Veš, v teh 6 mesecih, kar delam s tabo, si sigurno 1-krat na teden rečem, pa zakaj nisem Ireno srečala 5 let nazaj. Vem, da je vse prav tako kot je, ampak res si mi velik NAVDIH.

Nives Jurman

BONUS Modul 6

Mini tečaj astrologije

Ste se kdaj spraševali, kaj je bistvo astrologije in kako se ga naučiti, brez da bi se morali učiti zahtevnih astroloških tečajev?

Skupina Lunina Čarodejka in Lunin Čarodej ni namenjena podrobnemu učenju astrologije, pač pa predvsem uporabi ritma Lune za preboj v lepše življenje. 

Kljub povedanemu, boste v tem BONUS modulu spoznali vse najpomembnejše o astrologiji, kar morate poznati kot Lunina Čarodejka ali Lunin Čarodej. 

Na naših rednih webinarjih (približno vsake 14 dni) boste vsakokrat spoznali delček astrologije in me boste lahko celo vprašali karkoli, kar je pomembno za vaš napredek kot Lunina Čarodejka ali Lunin Čarodej. 

Posnetke vsega, kar vam korak za korakom dodatno razložim na vsakem od naših srečanj, boste našli v tem BONUS delu ali v prejšnjih modulih.  

Prejeli boste BONUS Mini tečaj astrologije, ki obsega: 

 • Uvod v astrologijo
 • Astrološki simboli
 • 12 astroloških znamenj
 • 12 astroloških hiš
 • 10 planetov v astrologiji
 • Bistvo aspektov v astrologiji

Zgodil se je ČUDEŽ!!! 

Pred letom in pol sem si pri mami izposodila 5,000€, ki jih še vedno nisem mogla vrniti. Poskušala sem prodati avto, a se ni izteklo kot sem si želela. Mami je rekla, da ne rabi denarja, a sem imela slabo vest. Po dveh mesecih Lunine Čarodejke sem začela delati na denarju. En teden kasneje me pokliče oče in pravi: "Kličem te, da ti povem, da sem pravkar mami nakazal 5.000€ in ji nisi več nič dolžna." Pomislila sem, da očetu pa sploh nočem biti dolžna in sem ga vprašala do kdaj mu moram vrniti denar, ko pravi: "Ah, ne, ne. Mami sem denar nakazal, da te razbremenim. Nobenemu od naju nisi nič dolžna." Tega nisem pričakovala, ker moj oče ne podarja denarja, ampak nekaj se je moralo zgoditi ob Lunini Čarodejki. Še zdaj sem v prijetnem šoku! .

.

anonimna

Modul 7

Viri in BONUSI

Za Lunine rituale in spreminjanje svojega življenja na bolje kot Lunina Čarodejka, ne potrebujete veliko. Vse, kar je pomembno za vas, vam je na voljo v prejšnjih modulih te skupine. 

Kljub povedanemu, me včasih vprašate po čem, kako znanje nadgraditi, kako do rojstnega horskopa ali karkoli drugega. 

V tem delu boste našli dodatne informacije in vire, po katerih me sprašujete. 

Večkrat letno za Lunine Čarodejke pripravim posebne delavnice, na katerih se naučijoše lažje reševati svoje izzive in se približajo svojim sanjam. V kolikor ste aktivna članica, prejmete brezplačno udeležbo in posnetek webinarja. 

Prejeli boste: 

 • Kje najti rojstni horoskop in kaj potrebujete zanj
 • Druge informacije, po katerih me vprašate (ta del dodam glede na vaša vprašanja)
 • BONUS: ENA BESEDA - Naučili se boste uporabiti ENO BESEDO in njene pomočnike, s katerimi najlažje uresničite svoje želje in cilje v posameznem letu. Lahko jo uporabite že danes, a ostanite z njo leto dni.
 • BONUS: MOJA SREČNA ZVEZDA - Uporabite energijo svoje srečne zvezde - Sonca in okrepite ali preobrazite katero koli svojo lastnost.
 • BONUSI PRESENEČENJA - Nenapovedani bonusi v obliki udeležbe na delavnicah ali posnetek le-teh.

Po nasvetu, ki sem ga je prejela v Lunini Čarodejki, sva z možem kupila veliko boljši avto kot bi ga brez tega nasveta, ker sva se bala, da je z njim kaj narobe. Ob tem sva prihranila 1.300€ in prvič v življenju plačala avtomobilsko zavarovanje takoj. 

anonimna

Nasvet predstavnicam nežnejšega spola - DOVOLITE ( ODLOČITE) SI BITI SREČNE!  Odločno, brez nepotrebnega razmišljanja (komplicirana). V vidnem svetu, je čas zelo pomemben dejavnik! Minuta izgubljena.... 

Jože Šepic


Ireno Stopar in njeno Akademijo spremljam že več kot desetletje. Všeč mi je njena nežna, mila energija, ki je protiutež moji dinamični, ekplozivni. Všeč mi je njen način podajanja snovi, saj se vedno trudi biti jasna in razumljiva. Njena predavanja so zanimiva, primeri pa lahko razumljivi in "sedejo". Tako se lahko učiš s ponotranjanjem.

V Čarodejko sem se vpisala, ker sem želela spremeniti dinamiko in premočrtnost svojega življenja. To mi je tudi uspelo. V dobrega pol leta sem pri sebi spremenila kar nekaj "neželjenih" vsebin. Zato sem hvaležna za Ireno in njeno Čarodejko. Priporočam.

Natalija Kušar

NE ZAMUDITE!

 • Dostop do celotnega tečaja
 • Srečanje ob prazni luni
 • Srečanje ob polni luni
 • Vključeni vsi materiali in program, zapisan na tej strani
 • BONUSI

Mesečno članstvo
brez časovne vezave

Redni mesečni prispevek

98€

(z vključenim 22% DDV)

Postanite

najboljša verzija sebe

V tečaju bom vaša mentorica Irena Stopar. Poleg znanja s področja astrologije, ki ga boste pridobili v tečaju, vas bom vzpodbujala, da znanje koristno uporabite za lepše življenje in zaživite kot si želite ter zaslužite.

Irena Stopar

Odkrivamo resnico, delimo modrost in uresničimo sanje.

>
Success message!
Warning message!
Error message!