Astrološki tečaj Osnove astrologije

Uporabite astrologijo za lepše življenje
in z njo pomagajte še drugim.


V praksi preizkušeno astrološko izobraževanje.
Korak za korakom od popolnega začetnika do pravega ljubitelja astrologije in profesionalnega astrologa.

Kaj so osnove astrologije?

Osnove astrologije so temelj, s pomočjo katerega razložite kateri koli horoskop. So kot prometni znaki v prometu ali abeceda pri pisanju. Šele, ko jih poznate, razumete in veste, kako jih uporabiti, vaš ali kateri drug horoskop oživi pred vami. 

Resda morate v tečaju spoznati vse teoretične astrološke pojme, a boste del znanja lahko praktično uporabili že po zaključenem prvem modulu.

Znali boste prebrati simbole v horoskopu in le-te povezati s svojimi lastnostmi ter dogajanjem v vsakodnevnem življenju. Znanje nekaterih modulov vam bo ponudilo nov pogled nase, na življenje in svet okoli vas. V rokah boste imeli pomembno "orodje", s katerim boste aktivno sooblikovali svoje želje in potrebe. 

Že od

39.00€

na 12 mesecev

Zahtevnost tečaja:

Lokacija tečaja:

Spletni tečaj

Obseg tečaja:

10 modulov / 154 lekcij

Mentorica:

Irena Stopar

O tečaju osnove astrologije

Korak za korakom vas vodim do razumevanja osnov astrologije, ki je temelj za razlago katerega koli horoskopa. Brez nepotrebnega stresa, zmede ali izgubljenosti. Dobesedno vas primem za roko, iz lekcije v lekcijo podrobno razložim vse, kar morate razumeti. Čaka vas sprotno preverjanje znanja in vrsta možnosti za odgovore na vaša dodatna vprašanja.

Ničesar nisem izpustila in vse, kar vem o osnovah astrologije, delim z vami.

Korak za korakom

Dobesedno korak za korakom, a temeljito. Ničesar nisem izpustila.

Strokovno vodenje

Pod strokovnim vodenjem izkušene mentorice. Moja pomoč v vsaki lekciji.

Online študij

Osnove astrologije študirate online - preko interneta kadarkoli si zaželite.

Dostop kadarkoli 

Dostop do tečaja 24/7/365 - vse dni v letu kadarkoli in kolikokrat si zaželite.

Kaj vam prinaša znanje tečaja osnove astrologije?

10

Modulov

154

Lekcij

23

Kvizov

V tečaju imate na voljo vse, kar potrebujete za uspešen študij osnov astrologije. Prejmete vodena predavanja v obliki video posnetkov in vaj, sprotno preverjanje znanja, neomejen dostop do vsebine in mentorico, ki je vedno blizu z odgovori na vaša vprašanja. 

Spoznajte sebe

Spoznajte svoje najboljše lastnosti, potenciale,
talente in izzive spremenite v priložnosti.

Osebna rast

Pozabite na nepotrebne drame. Delajte na sebi, osebnostno rastite in ustvarite življenje po svoji meri.

Vaše poslanstvo

Naučite se prepoznati svoje poslanstvo. Poiščite najboljše načine, da ga zaživite v celoti.

“Dovolite mi, da vam pomagam
postati najboljša verzija sebe.”
Irena Stoparvaša mentorica

Mnenja zadovoljnih udeležencev tečaja


Več kot 300 mnenj in ocen

Res si enkratna

Irena, hvala za ves tvoj trud, res si enkratna. Predvsem kot človek, ki ga skoraj ni več možno srečati, tako iskrena in predana poslanstvu, ki ga opravljaš.

anonimna

Umirjena, razumljiva in zanimiva razlaga

Z astrologijo se ukvarjam že dobro desetletje. Najprej sem se učila osnov iz vaše knjige, potem pa iskala informacije na različnih spletnih straneh in v knjigah različnih astrologov. Zdaj pa sem se odločila, da se bom sistematično lotila študija. Vaš tečaj osnov astrologije sem predelala precej hitro, saj sem z njim le še potrdila svoje predhodno znanje in logično razmišljanje. Spoznala pa sem, da so v astrologiji pomembna določena pravila, ki jih je treba upoštevati pri razlagi horoskopov. To znanje mi pa manjka, zato bom nadaljevala z Razlago horoskopa I in II. Rada bi ugotovila, zakaj se mi določene stvari in vzorci ponavljajo skozi vse življenje. Vaši tečaji so najbolj primerni zame, ker si lahko vzamem čas za študij, kadarkoli mi to ustreza. Lahko si tudi naredim zapiske, se vrnem na prejšnje lekcije, če ponovno potrebujem informacije. Vaša razlaga je umirjena, razumljiva in zanimiva. Pa tudi na komentarje in vprašanja odgovorite v najkrajšem možnem času. Zahvaljujem se vam za to v upanju, da se bova še dolgo družili.

Vlasta Kos

Si odlična predavateljica

Mi je prav v veselje pri tebi študirati astrologijo ker si odlična predavateljica in ti ni nikdar težko pojasniti meni nejasne zadeve pri astrologiji! 🙂

Karmen

10 Modulov

Podrobno razložena snov
korak za korakom.

Kaj boste prejeli v tečaju osnove astrologije?

Modul 1

Uvod v astrologijo


V 1. modulu boste spoznali kaj je astrologija. Seznanili se boste z vesoljem in glavnimi pojmi, ki jih boste v naslednjih modulih ves čas uporabljali. Naučili se boste simbolov, razumeli naravni horoskop in glavne veje astrologije. Že po prvem modulu boste razumeli, kaj je naravno in boste lahko to uporabili v svojem življenju.

Modul 2

Astrološka znamenja


V 2. modulu boste zelo podrobno spoznali astrološka znamenja, ki so oven, bik, dvojčka, rak, lev, devica, tehtnica, škorpijon, strelec, kozorog in ribi. Razumeli boste, kaj potrebuje vsako od znamenj, kako in zakaj se vede ali reagira kot to počne na svoj način. Razumeli boste celo kako vsakemu od njih "pihati na dušo", če ga želite v kaj prepričati. 

Modul 3

Planeti v astrologiji


V 3. modulu boste spoznali planete, ki so Sonce, Luna, Merkur, Venera, Mars, Jupiter, Saturn, Uran, Neptun in Pluton. Vsakega od planetov boste dobro spoznali in razumeli njihovo vlogo v horoskopu. Vedeti morate, da planeti v horoskopu ne opisujejo le vas, pač pa tudi druge ljudi. Koga, boste razumeli po tem modulu. 

Modul 4

Planeti v znamenjih


V 4. modulu boste vadili in se izmojstrili v opisih planetov v znamenjih. Vsak izmed planetov se nahaja v enem od astroloških znamenj. Od tega, kje je planet postavljen, je odvisno, ali vam povzroča tegobe ali priložnosti. Po tem modulu boste razumeli, kaj vam povzroča stisko in kaj izkoristiti, da bo življenje lepše. 

Modul 5

Hiše v astrologiji


V 5. modulu boste spoznali hiše. Hiše v astrologiji predstavljajo življenjska področja, na katerih se nekaj dogaja. Podrobno boste spoznali, kaj posamezna hiša predstavlja in kako jo določiti v horoskopu. Po zaključenem modulu boste razumeli tudi, katere hiše so najpomembnejše in katere malo manj. 

Modul 6

Planeti v hišah


V 6. modulu boste vadili in se izmojstrili v opisih planetov v hišah. Vsak izmed planetov se nahaja v eni od hiš horoskopa. Od tega, kje je planet postavljen, je odvisno, na katerem življenjskem področju bo deloval v vašem življenju. Po tem modulu boste razumeli, katera življenjska področja aktivira vsak od planetov vašega horoskopa. 

Modul 7

Aspekti


V 7. modulu boste podrobno spoznali, kako določite in prepoznate aspekte v horoskopu. Določanje aspektov spada med najtežje razumljive pojme v astrologiji. Po tem modulu jih boste znali prepoznati in določiti. Med aspekte spadajo konjunkcija, sekstil, kvadrata, trigon, opozicija, inkonjunkcija in vrsta drugih. Vsakega od njih boste podrobno spoznali in se jih naučili prepoznati v katerem koli horoskopu. 

Modul 8

Planeti v aspektih


V 8. modulu boste vadili in se izmojstrili v opisih planetov v apektih. V prejšnjem modulu ste se aspekte naučili prepoznati in določiti. Zdaj boste vsakemu od njih dodali smiseln opis, ki ga boste potrebovali pri razlagi horoskopa. Odslej boste znali opisati kateri koli planet v aspektu s katerim koli drugim planetom. 

Modul 9

Dodatni pojmi v astrologiji


V 9. modulu se boste seznanili z vrsto drugih postavitev v horoskopu, ki jih do tega modula v prejšnjih vsebinah še ne bom podrobno razlagala. Seznanili se boste z gibanjem planetov (retrogradni, direktni in stacionarni), vlogo zvezd stalnic, arabskih točk, središčnih točk in pomembnih stopinj zodiaka.

Modul 10

Izračun horoskopa


V 10. modulu boste spoznali, kaj potrebujete za izdelavo rojstnega horoskopa in kako ravnati, kadar trenutek rojstva ni znan. Zatem se boste naučili izračunati postavitve v horoskopu in izrisati horoskop brez uporabe astrološkega programa. 

BONUS Modul

Bonus modul


V bonus modulu boste našli posnetke vsaj 6 obsežnih webinarjev, na katerih odgovarjam na vprašanja udeležencev ter podam primere o uporabi osnov astrologije pri razlagi rojstnega horoskopa. Čeprav na tem mestu verjetno še nimate popolnega znanja poglobljene razlage, te primere zlahka uporabite pri razlagi horoskopa in v vsakodnevnem življenju. 

Vpis v tečaj


Izberite opcijo, ki vam najbolj ustreza. Tečaj vam je na voljo v kar 12 obrokih!

Plačilo

takoj

397


Enkratno plačilo

Plačilo

v 6 obrokih

73


na mesec

Plačilo

v 12 obrokih

39


na mesec

Varno in hitro kar iz domačega naslanjača


Prenovljena spletna učilnica


Spletna učilnica v novi podobi s prenovljenimi vsebinami z vami povsod na vseh napravah.

Pogosta vprašanja


Odgovor boste našli s klikom na izbrano vprašanje

Kako dolgo traja tečaj?

Tečaj lahko preštudirate v približno 3 mesecih. Če imate več časa za študij, znanje lahko pridobite že prej. Ker imate dostop neomejen, ga lahko študirate tudi 10 let ali več, a ga boste želeli preštudirate prej.

 

Kaj, če česa ne bom razumela?

V tečaju imate več različnih delov, namenjen vašim vprašanjem in razmišljanjem. Ko se vprašanje pojavi, ga postavite in odgovorila vam bom v zelo kratkem času. 

Nikoli nisem študirala preko interneta. Skrbi me.

Brez skrbi! Če znate vtipkati svoje ime, e-naslov in klikniti z miško na ta odgovor, bo za vas enostavno.

Ob oddaji prijave boste prejeli uporabniško ime in geslo za vstop v Mojo Akademijo. Z njim boste vstopili v tečaj takoj po prejemu vašega plačila.

 

Ali moram prihajati v Ljubljano na predavanja?

Spletni tečaj vam je na voljo preko interneta. Ne bo vam potrebno prihajati nikamor. Še več. Študirali boste, ko boste imeli čas in voljo. Kadarkoli in kjerkoli želite. Tudi na počitnicah.

Kdaj bodo predavanja?

Spletni tečaj vam omogoča predavanja kadarkoli želite. Po urejenem vpisu, boste do svojega tečaja lahko dostopali kadarkoli imate čas in voljo. Tudi večkrat, če želite. 

Bo moja mentorica res Irena Stopar?

Seveda. V mojih tečajih sem vsem udeležencem tečajem mentorica kar sama, saj le tako zagotovim, da vedno izveste vse iz prve roke. V kolikor bo vaš mentor v tečaju kdorkoli drug, to piše na predstavitveni strani.

Kaj, če mi tečaj ne bo všeč?

Tečaj ima odlične ocene in mnenja tistih, ki so ga že preštudirali in prepričana sem, da boste nad znanjem navdušeni tudi vi. Kljub temu ste lahko pomirjeni. 

Če bi se zgodilo, da vam tečaj kljub temu ne bi bil všeč ali bi menili, da ne vsebuje tega, kar je na tej strani o njem zapisano, mi v roku 30 dni od dneva vpisa pošljite e-sporočilo ali me pokličite in vrnila vam bom že vplačan prispevek tečaja. 

Mnenja zadovoljnih udeležencev tečaja


Več kot 300 mnenj in ocen

Umirjena, razumljiva in zanimiva razlaga

Z astrologijo se ukvarjam že dobro desetletje. Najprej sem se učila osnov iz vaše knjige, potem pa iskala informacije na različnih spletnih straneh in v knjigah različnih astrologov. Zdaj pa sem se odločila, da se bom sistematično lotila študija. Vaš tečaj osnov astrologije sem predelala precej hitro, saj sem z njim le še potrdila svoje predhodno znanje in logično razmišljanje. Spoznala pa sem, da so v astrologiji pomembna določena pravila, ki jih je treba upoštevati pri razlagi horoskopov. To znanje mi pa manjka, zato bom nadaljevala z Razlago horoskopa I in II. Rada bi ugotovila, zakaj se mi določene stvari in vzorci ponavljajo skozi vse življenje. Vaši tečaji so najbolj primerni zame, ker si lahko vzamem čas za študij, kadarkoli mi to ustreza. Lahko si tudi naredim zapiske, se vrnem na prejšnje lekcije, če ponovno potrebujem informacije. Vaša razlaga je umirjena, razumljiva in zanimiva. Pa tudi na komentarje in vprašanja odgovorite v najkrajšem možnem času. Zahvaljujem se vam za to v upanju, da se bova še dolgo družili.

Vlasta Kos

Sprva skeptična, zdaj NAVDUŠENA!

Pozdravljena Irena, Celo življenje me vleče k astrologiji in preden vem, kako je nekomu ime, vem kaj je po horoskopu. Tako je končno prišel čas, da se lahko posvetim pridobivanju znanja o astrologiji. Kljub temu, da sem si veliko bolj želela vpisati na tečaj fizično in sem bila velik skeptik, kako se bom učila preko interneta, sem preprosto povedano NAVDUŠENA! Razlaga, prikazi, kvizi….. čudovito vse skupaj. Hvala za vaše znanje, jaz ga bom še naprej z veseljem črpala in se učila snov, ki me veseli in od nekdaj vleče.

Ines

Spodbuda in usmeritev, ki sem jo potrebovala

Pozdravljeni, Irena. Najprej se bi vama rada zahvalila za telefonski klic. Sem bila zelo presenečena in vesela hkrati, ker ste me poklicali. Hvala za spodbudo in usmeritev, ki sem jo potrebovala; sedaj vem, kako naprej po tečaji Osnove astrologije. Glede samega tečaja in celotne zasnove Moje akademije pa lahko rečem le, vse pohvale. Zelo dodelan tečaj in vaše suvereno znanje nas lepo, po korakih vodijo do konca tečaja. Ob poslušanju posnetkov se čuti vaša iskrena želja po predajanju znanja na nas slušatelje. Lepo in, predvsem poučno je z vami 🙂 Vse čestitke na tako dodelani Astro šoli in veliko uspeha želim že naprej.

Jerneja M.

30-DNEVNA
GARANCIJA

100% garancija vračila denarja

Popolnoma ste zaščiteni z mojo
100% garancijo vračila denarja.

Če vam iz kakršnega koli vzroka tečaj ne bo všeč oz. ne boste v njem  prejeli znanja, ki ga obljubljam na tej strani, lahko kadarkoli v okviru 30 dni od  dneva vpisa zahtevate polno vračilo že vpračane vrednosti za tečaj. Denar vam vrnem brez odvečnih vprašanj.

Vpis v tečaj


Izberite opcijo, ki vam najbolj ustreza. Tečaj vam je na voljo v kar 12 obrokih!

Prispevek

v celoti takoj

397


enkratno plačilo

Prispevek

v 6 obrokih

73


na mesec

Prispevek

v 12 obrokih

39


na mesec

Naučim vas postati najboljša verzija sebe

V tečaju bom vaša mentorica Irena Stopar. Poleg znanja s področja astrologije, ki ga boste pridobili v tečaju, vas bom vzpodbujala, da znanje koristno uporabite za lepše življenje in zaživite kot si želite ter zaslužite.

Irena Stopar

>
Success message!
Warning message!
Error message!