Astrološki tečaj

Osnove astrologije


Astrološki tečaj Osnove astrologije je namenjen popolnim začetnikom v astrologiji, ljubiteljem astrologije in astrološkim navdušencem, ki želijo astrologijo razumeti in jo koristno uporabiti prav vsak dan v letu. 

Na tečaju boste spoznali vse bistvene astrološke pojme, ki jih morate dobro poznati,  če želite razložiti kateri koli horoskop. Pri razlagi jih boste zatem uporabili za opise življenja lastnika horoskopa.

Milijonarji ne uporabljajo astrologije.

Milijarderji jo.


J.P. Morgan

Kaj so osnove astrologije?


Osnove astrologije so temelj, s pomočjo katerega razložite kateri koli horoskop. So kot prometni znaki v prometu ali abeceda pri pisanju. Šele, ko jih poznate, razumete in veste, kako jih uporabiti, vaš ali kateri drug horoskop oživi pred vami. 

Resda morate v tečaju spoznati vse teoretične astrološke pojme, a boste del znanja lahko praktično uporabili že po zaključenem prvem modulu.

Znali boste prebrati simbole v horoskopu in le-te povezati s svojimi lastnostmi ter dogajanjem v vsakodnevnem življenju.

Znanje nekaterih modulov vam bo ponudilo nov pogled nase, na življenje in svet okoli vas. V rokah boste imeli pomembno "orodje", s katerim boste aktivno sooblikovali svoje želje in potrebe. 


Zahtevnost tečaja:

Lokacija tečaja:

Spletni tečaj

Obseg tečaja:

10 modulov / 154 lekcij

Mentorica:

Irena Stopar


O tečaju osnove astrologije


Korak za korakom vas vodim do razumevanja osnov astrologije, ki je temelj za razlago katerega koli horoskopa. Brez nepotrebnega stresa, zmede ali izgubljenosti. Dobesedno vas primem za roko, iz lekcije v lekcijo podrobno razložim vse, kar morate razumeti. Čaka vas sprotno preverjanje znanja in vrsta možnosti za odgovore na vaša dodatna vprašanja.

Ničesar nisem izpustila in vse, kar vem o osnovah astrologije, delim z vami.

Korak za korakom

Dobesedno korak za korakom, a temeljito. Ničesar nisem izpustila.

Strokovno vodenje

Pod strokovnim vodenjem izkušene mentorice. Moja pomoč v vsaki lekciji.

Online študij

Tečaj preprosto študirate kar online - preko interneta kadarkoli si zaželite.

Dostop kadarkoli 

Dostop do tečaja 24/7/365 - vse dni v letu kadarkoli in kolikokrat si zaželite.


Kaj vam prinaša znanje tečaja osnove astrologije?


V tečaju Osnove astrologije se boste naučili vsega, kar mora vedeti vsak ljubitelj astrologije in profesionalni astrolog, preden lahko razloži kakršen koli horoskop.

Začeli se boste zavedati, kako raznoliki smo ljudje in kaj vse živi v vas. Sicer vam priporočam, da se z resno razlago rojstnega horoskopa začnete ukvarjati šele, ko spoznate pravila za razlago, a boste lahko že v tem tečaju spoznali veliko zanimivega o sebi. 

Že z znanjem osnov astrologije lahko zaslutite svoje najboljše lastnosti, potenciale in talente. To je predpogoj, da izzive začenjate spreminjati v priložnosti. Pozabite na nepotrebne drame. Spoznajte sebe, delajte na sebi, osebnostno rastite in ustvarite življenje po svoji meri.

Bolje, kot poznate osnove astrologije, lažje boste razlagali kateri koli horoskop, kajti pri razlagi česarkoli zahtevnejšega se boste vračali prav k znanju osnov. 

Predznanje

Za tečaj Osnove astrologije ne potrebujete nobenega astrološkega predznanja

Vsega, kar morate vedeti o astrologiji pred začetkom razlage horoskopov, se boste naučili na tečaju.

Urnik tečajev

Celoten tečaj poteka v spletni učilnici Moje Akdemije.  
Svoj urnik po urejenem vpisu prilagajate sami, saj prejmete neomejen doživljenjski dostop 24/7/365 - vse dni v letu.

Način pridobivanja znanja

Znanje boste pridobili v sodobni spletni učilnici Moje Akademije. Ves tečaj poteka preko interneta, zato potrebujete internetni dostop.

V tečaju imate na voljo vse, kar potrebujete za uspešen študij osnov astrologije. 

Prejmete vodena predavanja v obliki video posnetkov in vaj, sprotno preverjanje znanja, neomejen dostop do vsebine in mentorico, ki je le klik stran z odgovori na vaša vprašanja. 


10 Modulov

Podrobno razložena snov
korak za korakom.

Kaj boste prejeli v tečaju Osnove astrologije?

10

Modulov

154

Lekcij

23

Kvizov

Modul 1

Uvod v astrologijo

Ste se kdaj vprašali kaj je astrologija, kako se je začela, zakaj v njej uporabljamo planete, zvezde in druga nebesna telesa ter kako jih razvrščamo?

Astrologija je veda, ki temelji na matematiki in astronomiji, zato morate poznati osnove njenih povezav z njo. 

Obstaja več zodakov, zato morate uporabiti pravega in v tem modulu boste kratko spoznali oba. 

Preden začnete opisovati horoskop, morate poznati astrološke simbole, naravni horoskop in veje astrologije, zato jih dobro spoznate že v prvem modulu.  

V tem modulu boste spoznali:

 • Osnovni pojmi o vesolju
 • Razumevanje povezave astrologije z znanostjo
 • Zodiak in astrološki simboli
 • Naravni horoskop in veje astrologije
 • Forum za vaša vprašanja, razmišljanja, komentarje

Zelo sem zadovoljna, da sem se odločila za vas in vaš tečaj osnove astrologije.

Navdušena sem nad razlago, prikazi snovi in nad kvizi, kjer hitro ugotoviš kaj še moraš utrditi. V tečaju je vse podrobno, ampak hkrati tako preprosto razloženo. Sploh ne razumem, kako vam to uspe.

Kdorkoli se zares želi naučiti astrologije, mu ne bo žal, če se vpiše v ta tečaj. Ga 100% priporočam.

Nataša

Modul 2

Astrološka znamenja

Čas je, da spoznate astrološka znamenja, ki so oven, bik, dvojčka, rak, lev, devica, tehtnica, škorpijon, strelec, kozorog in ribi. 

Astrološka znamenja so "blago", iz katerega je sestavljen horoskop.

Povedo vam, na kakšen način nekdo nekaj počne, se odziva ali morda skrije v svoj najljubši kot, kjer ga nihče ne more zbezljati iz njega. 

Življenje si lahko precej olajšate, ko razumete, kaj potrebuje vsako od znamenj, kako in zakaj se vede ali reagira kot to počne na svoj način.

Po drugem modulu boste razumeli celo, kako vsakemu od njih "pihati na dušo", če ga želite v kaj prepričati. 

V tem modulu boste spoznali:

 • Astrološka znamenja in njihove vladarje
 • Element in modus astroloških znamenj
 • Vrinjeno znamenje in opisi vseh znamenj
 • Kako samostojno sestavite opise znamenj
 • Forum za vaša vprašanja, razmišljanja, komentarje

Irena pozdravljeni! Rada bi Vam sporočila, da sem zelo zadovoljna s tečajem in presenečena kako podrobno in postopno potekajo razlage. Snov je izredno zanimiva.

Zares lahko počasi preštudiraš snov s pomočjo kvizev na koncu pa utrdiš kar si se naučil.

Kvizi se mi zdijo super, kajti velikokrat misliš, da si si nekaj zapomnil potem pa ugotoviš, da moraš npr. ponoviti še enkrat.

V glavnem rada bi pohvalila vaš on-line tečaj Osnove Astrologije, menim, da je zastavljen zelo pedagoško.

Monika Pešič Jevnikar

Modul 3

Planeti v astrologiji

Planeti imajo prav posebno vlogo v astrologiji. Skoraj zagotovo jih že poznate vsaj po imenu: Sonce, Luna, Merkur, Venera, Mars, Jupiter, Saturn, Uran, Neptun in Pluton. 

Niso vsi planeti. Če ste bili pozorni, sta med njimi Sonce (naša edina zvezda) in Luna (naravni Zemljin satelit). Zakaj tako, vam razložim v tretjem modulu.

Sonce je naša zvezda, zvezda našega osončja, okoli katere se vrti vse v njem. Predstavlja okoli 98% mase našega osončja, zato ima zelo pomembno vlogo tudi v horoskopu. 

Vsakega od planetov in njihovo vlogo boste dobro spoznali in razumeli njihov vpliv v horoskopu. Naj vam prišepnem, da planeti v horoskopu ne opisujejo le vas, pač pa tudi druge ljudi. 

V tem modulu boste spoznali:

 • Tip vsakega od planetov in njihov vpliv
 • Hitrost planetov in povezava z retrogradnostjo
 • Vladavina in počutje planetov
 • Podroben opis narave vsakega od planetov
 • Lunina vozla in Lunine mene
 • Gibanje planetov
 • Kako samostojno sestavite opise narave planetov
 • Forum za vaša vprašanja, razmišljanja, komentarje

Pozdravljeni, zdaj poslušam vse vaše posnetke, berem in študiram tudi tisto, kar sem že vedel, ker se vedno najde kaj novega. Imate zelo dober tečaj, kjer zelo lepo opišete vse na način, da to lahko praktično vsak razume.

Mislim, da imam dela za kar nekaj časa, da naštudiram vse to, potem pa naprej.

Marko

Modul 4

Planeti v znamenjih

Planete in astrološka znamenja na tem mestu že poznate. Razumete njihove bistvene lastnosti, zato je vaš naslednji korak, da se izmojstrite v samostojnem sestavljanju opisov različnih kombinacij planetov v znamenjih.

Vsak izmed planetov se nahaja v enem od astroloških znamenj. Od tega, kje je planet postavljen, je odvisno, ali vam povzroča tegobe ali priložnosti.

Po tem modulu boste razumeli, kaj vam povzroča stisko in kje se skriva vzrok zanjo.

Prepoznali boste tudi, kateri planeti vam prinašajo priložnosti in kaj morate izkoristiti, da boste lepše zaživeli. Vaše življenje se lahko z njihovo pomočjo spremeni skoraj v hipu.

V tem modulu boste spoznali:

 • Napotki - sestavljanje opisov planetov v znamenju
 • Vaje - sestavljanje opisov planetov v znamenju 1
 • Vaje - sestavljanje opisov planetov v znamenju 2 
 • Vaje - sestavljanje opisov planetov v znamenju 3 
 • Napotki za dodatne vaje
 • Forum za vaša vprašanja, razmišljanja, komentarje

Obiskujem vaš tečaj Osnove astrologije, trenutno sem v Modulu 4. Všeč mi je nazorna razlaga, vsakodnevna obveznost; razlago lahko večkrat ponovim.

Po korakih sem predelala svojo natalno karto; skušam razumeti kako je kaj postavljeno, kakšna je odvisnost med posameznimi znamenji, planeti oziroma njihovimi postavitvami.

Po mojem mnenju je tečaj primeren za osebo, ki želi delati na sebi.

M. K.

Modul 5

Hiše v astrologiji

Hiše v astrologiji predstavljajo različna življenjska področja. Ponujajo natančno razlago, kje se bo nek dogodek odvil in v kakšnih okoliščinah pokažete svoje najboljše ter najslabše lastnosti. 

Še več; s pomočjo hiš lahko sklepate, kaj vam bo neko znanstvo prineslo, saj so v vašem horoskopu opisani tudi drugi ljudje.

V petem modulu boste podrobno spoznali hiše in njihovo vlogo v horoskopu. Podrobno boste spoznali, kaj posamezna hiša predstavlja in kako jo določiti v horoskopu. Po zaključenem modulu boste razumeli tudi, katere hiše so najpomembnejše in katere malo manj. 

V tem modulu boste spoznali:

 • Hiše in njihova povezava z znamenji in planeti
 • Vladavina planetov nad hišami
 • Razvrstitev hiš in podroben opis vsake od hiš
 • Vrinjeno znamenje in izpeljane hiše
 • Forum za vaša vprašanja, razmišljanja, komentarje

Pozdravljeni, Irena. Najprej se bi vama rada zahvalila za telefonski klic. Sem bila zelo presenečena in vesela hkrati, ker ste me poklicali. Hvala za spodbudo in usmeritev, ki sem jo potrebovala; sedaj vem, kako naprej po tečaji Osnove astrologije.

Glede samega tečaja in celotne zasnove Moje akademije pa lahko rečem le, vse pohvale. Zelo dodelan tečaj in vaše suvereno znanje nas lepo, po korakih vodijo do konca tečaja.

Ob poslušanju posnetkov se čuti vaša iskrena želja po predajanju znanja na nas slušatelje. Lepo in, predvsem poučno je z vami. Vse čestitke na tako dodelani Astro šoli in veliko uspeha želim že naprej.

Jerneja M.

Modul 6

Planeti v hišah

Planete in hiše na tem mestu že poznate. Spoznali ste že njihove bistvene lastnosti, zato se v naslednjem koraku izmojstrite v samostojnem sestavljanju opisov različnih kombinacij planetov v hišah.

Vsak izmed planetov se nahaja v eni od astroloških hiš. Od tega, kje je planet postavljen, je odvisno, na katerem življenjskem področju vam povzroča tegobe ali ponuja priložnosti.

Po tem modulu boste razumeli, katera življenjska področja aktivira vsak od vaših planetov in na katera področja se osredotočite, če želite več sreče. Vedeli boste, katerim se izognite, če želite zmanjšati svoje skrbi. Vaše življenje se lahko z njihovo pomočjo precej hitro spremeni.

V tem modulu boste spoznali:

 • Napotki - sestavljanje opisov planetov v hišah
 • Vaje - sestavljanje opisov planetov v hišah 1
 • Vaje - sestavljanje opisov planetov v hišah 2 
 • Vaje - sestavljanje opisov planetov v hišah 3 
 • Napotki za dodatne vaje
 • Forum za vaša vprašanja, razmišljanja, komentarje

Pred vpisom sem imela osnovno znanje. Odlično je bilo razloženo.

Zelo prijeten tempo, vsebina, zanimivosti. Najbolj mi je bilo všeč to, da je online in si lahko iz udobnega kauča pogledaš posnetke. Druga, še bolj pomembna stvar pa ste vi, saj zelo lepo, prijazno in učinkovito prestavite osnove astrologije. Vse pohvale! 

Niste samo prof. v astrologije, ampak ste Mentorica v pravem pomenu :)

Šla sem skozi vse, kar smo se naučili na tečaju, nadgradila tisto, kar sem vedela in svoje znanje zaokrožila z vašim. Mi je zelo pomagalo. Moram nujno po Vašo knjigo. :)

Tečaj je primeren za vse, ki so na začetku in čutijo ljubezen do astrologije tako kot jaz.

Tanja

Modul 7

Aspekti

Aspekti predstavljajo odnose med planeti. Morda jih že poznate po imenih: konjunkcija, sekstil, kvadrat, trigon, opozicija in inkonjunkcija, a še ne veste, kako jih prepoznati in uporabiti pri razlagi horoskopa. 

Predstavljate si jih lahko podobno, kot odnose med ljudmi. Nekateri so prijetni in uživate v njihovi družbi, saj vas vzpodbujajo ali vedno znova potolažijo. 

Včasih se znajdete v družbi ljudi, ki vas vedno znova spravljajo v slabo voljo. Podobno je s planeti. nekateri so harmonični (prijetni in zaželeni), drugi neharmonični (neprijetni in nezaželeni). 

V sedmem modulu boste podrobno spoznali, kako določite in prepoznate aspekte v horoskopu, saj določanje aspektov spada med najtežje razumljive pojme v osnovah astrologije. Po tem modulu jih boste znali prepoznati in določiti. 

V tem modulu boste spoznali:

 • Aspekti in orbis - Ptolemejski in minorni aspekti
 • Aplikativni in separativni aspekti
 • Praktični primeri določanja aspektov
 • Vaje določanja aspektov 1 in 2
 • Forum za vaša vprašanja, razmišljanja, komentarje

Imam vašo knjigo Osnove astrologije, tečaj pa je bil razumljiv. Všeč mi je bilo, ker sem do vsebin lahko dostopal, ko sem imel čas. Sedaj se bom bolje seznanil z aspekti.

Tečaj je po mojem mnenju primeren za vsakogar, ki bi rad se izobrazil na tem področju

Branko Benedečič

Modul 8

Planeti v aspektih

Planete in aspekte ste spoznali v prejšnjih modulih. Poznate že njihovo blagodejno ali neprijetno naravo, zato se v tokrat izmojstrite v samostojnem sestavljanju opisov različnih kombinacij planetov v aspektih, da boste vedno vedeli, kaj vam prinaša.

Vsak horoskop je unikaten, zato se v različnih nahajajo različni aspekti med planeti. V vašem horoskopu lahko nek planet sprejema en aspekt, več aspektov ali nobenega.

V prejšnjem modulu ste se jih naučili prepoznati in določiti. Tokrat boste naredili korak naprej v samostojnem sestavljanju opisov planetov v aspektih.

Odslej boste vedeli, kaj tisti prijeten ali neprijeten aspekt predstavlja v vašem življenju. Lahko boste začeli določati, katere svoje lastnosti boste začeli spreminjati in katere boste okrepili.

Še več. Ko boste srečali neko osebo ali situacijo, boste lahko ocenili, ali vam prinaša nekaj dobrega ali se ji je bolje čim hitreje izogniti. 

V tem modulu boste spoznali:

 • Neaspektirani planeti
 • Napotki - sestavljanje opisov planetov v aspektih
 • Vaje - sestavljanje opisov planetov v aspektih 1
 • Vaje - sestavljanje opisov planetov v aspektih 2 
 • Vaje - sestavljanje opisov planetov v aspektih 3 
 • Napotki za dodatne vaje
 • Forum za vaša vprašanja, razmišljanja, komentarje

Spet vem nekaj več o sebi. Ni lepšega kot spoznavati sebe in vedno odkriti nekaj novega. Vem, da je namen kviza spoznati osnove astrologije, vendar mi obenem pomaga tudi spoznavati samo sebe. Torej, tečaj je res veliko vreden.

Sprva sem razmišljala, kako je vse drago, toliko zanimivih tečajev, pa si jih ne morem privoščiti. Irena, hvala za vse.

Zdaj vem, da je vredno postavljene cene in še več. Ko razmišljam, koliko je moralo biti prebrano in predelano, da je nastalo toliko napisanega z vaše strani, me kar “glava zaboli”.

Pri vas pa je jasno izraženo, da to počnete z velikim veseljem.

Valerija Strmšek

Modul 9

Dodatni pojmi v astrologiji

Ob branju različnih astroloških člankov, se večkrat srečate z različnimi osnovnimi astrološkimi pojmi, ki jih do tega trenutka morda še niste spoznali in si ne predstavjate njihove vloge v horoskopu. 

V devetem modulu se boste seznanili z gibanjem planetov (retrogradni, direktni in stacionarni), vlogo zvezd stalnic, arabskih točk, središčnih točk in pomembnih stopinj zodiaka.

Znanje tega modula ni najpomembnejše, saj planeti niso vedno retrogradni, v konjunkciji z zvezdo stalnico, arabsko točko ali postavljeni na pomembni stopinji zodiaka. 

Kadar pa se takšna postavitev zgodi, je koristno, da veste vsaj nekaj malega tudi o njih, saj predstavljajo dodatne opise lastnosti lastnika horoskopa, zaradi česar lahko pomembno izboljšate svojo razlago. 

V tem modulu boste spoznali:

 • Direktne, retrogradne in stacionarne planete
 • Pomembne zvezde stalnice
 • Bistvo o arabskih točkah in Fortuno
 • Bistvo središčnih točk
 • Pomembne stopinje zodiaka
 • Forum za vaša vprašanja, razmišljanja, komentarje

Imela nisem praktično nič znanja o astrologiji. Vedela sem zase za lego Sonca, Lune in Venere. Razlaga je bila razumljiva, a brez opisov za posamezne lege planetov, ki so razvidni iz vaše knjige osnove astrologije, ne gre.

Všeč mi je bila enostavna razlaga. Naredila sem že izračune zase in za družinske člane. Tečaj je primeren za vsakogar, ki ga to zanima.

anonimna

Želim pohvaliti vaš tečaj Osnove astrologije, ki je resnično natančno in jasno razložen.

Suzana

Modul 10

Izračun horoskopa

Dandanes, ob poplavi ponudbe računalnikov, je horoskop precej preprosto izdelati, če imate dober astrološki program.

Vpišete rojstne podatke, pritisnete na gumb in že je izris pred vami. Večina astrologov danes uporablja računalnik za izris, a smo si skoraj enotni, da je potrebno razumeti vsaj delček tega, kako horoskop nastane in kaj potrebujete zanj.

Eno od pogostih vprašanj je, kaj storiti, če nimate točnih rojstnih podatkov. V desetem modulu vam bom razložila različne metode in vam predlagala, da uporabite tisto, ki jo uporabljam sama. 

Naučili se boste samostojno izračunati in izrisati rojstni horoskop brez uporabe astrološkega programa. 

V tem modulu boste spoznali:

 • Uvod, rojstni podatki, časovni pasovi in koledarji
 • Razlike med Sideričnim in Sončnim dnevom
 • Uporaba Efemerid in Interpolacija
 • Priprava podatkov, izračun in izris horoskopa
 • BONUS: Obrazec za izris horoskopa
 • Forum za vaša vprašanja, razmišljanja, komentarje

Draga Irena, poslušam tvoje osnove astrologije.

Čudovito predavaš in znanje je izjemno lepo nanizano in razumljivo. Hvala, da delaš kar delaš. 

Meni je malo študija astrologije izjemno sproščujoče in verjamem da tudi koristno.

Naredi si čudovite dni.

Saša Lekan

Bonus modul

V bonus modulu boste našli posnetke vsaj 6 obsežnih webinarjev, na katerih odgovarjam na vprašanja udeležencev.

Spremljali boste primere o uporabi osnov astrologije pri razlagi rojstnega horoskopa. Spodaj izpostavim nekaj zelo zanimivih tem. 

Namig: Čeprav na tem mestu verjetno še nimate popolnega znanja poglobljene razlage, te primere zlahka uporabite pri svoji razlagi horoskopa in v vsakodnevnem življenju. 

V tem modulu boste spoznali:

 • Naravni horoskop v vsakodnevnem življenju
 • Izboljšajte koncentracijo pri študiju
 • Razlaga horoskopa v okviru osnov astrologije
 • Dodatna pojasnila in razlaga snovi
 • Zaključek tečaja in namigi za uporabo znanja
 • Koristne informacije po zaključku
 • Forum za vaša vprašanja, razmišljanja, komentarje
 • Potrdilo o udeležbi na tečaju

Pozdravljena Irena, Celo življenje me vleče k astrologiji in preden vem, kako je nekomu ime, vem kaj je po horoskopu.

Tako je končno prišel čas, da se lahko posvetim pridobivanju znanja o astrologiji.

Kljub temu, da sem si veliko bolj želela vpisati na tečaj fizično in sem bila velik skeptik, kako se bom učila preko interneta, sem preprosto povedano NAVDUŠENA!

Razlaga, prikazi, kvizi….. čudovito vse skupaj.

Hvala za vaše znanje, jaz ga bom še naprej z veseljem črpala in se učila snov, ki me veseli in od nekdaj vleče.


Ines


Sodobna

spletna učilnica

Spletna učilnica v novi podobi s prenovljenimi vsebinami z vami povsod na vseh napravah. 

 • Samostojen študij
 • Moderirani forumi za vaša vprašanja
 • Prilagodljiv urnik
 • Dostop 24/7/365 brez omejitev
 • Dostop na različnih napravah

Mnenja zadovoljnih udeležencev tečajev


Več kot 300 mnenj in ocen. Izvolite naključno izbrana 3 mnenja o tečaju Osnove astrologije.

Kot včasih, ko smo stali pred tablo ...

Moram povedati da se veselim vsega, kar prinaša prihodnost z astrološkim znanjem. Se strinjam, da je oblika webinar s svojo modernostjo, naprednostjo in enostavnostjo, kot bi nekoč, leta nazaj stali pred tablo..., danes pa vsak sproščen v svojem okolju posluša predavanja, vadi, razmišlja in na koncu dneva ogromno odnese. Super stvar, vredno pohval.

Tina Ojsteršek

Presenečena kako podrobno in postopno potekajo razlage

Irena pozdravljeni! Rada bi Vam sporočila, da sem zelo zadovoljna s tečajem in presenečena kako podrobno in postopno potekajo razlage. Snov je izredno zanimiva. Zares lahko počasi preštudiraš snov s pomočjo kvizev na koncu pa utrdiš kar si se naučil. Kvizi se mi zdijo super, kajti velikokrat misliš, da si si nekaj zapomnil potem pa ugotoviš, da moraš npr. ponoviti še enkrat. V glavnem rada bi pohvalila vaš on-line tečaj Osnove Astrologije, menim, da je zastavljen zelo pedagoško.

Monika Pešič Jevnikar

Lahko bi te neskončno poslušala

Iskrene čestitke. Irena, lahko bi te neskončno poslušala.

Alenka


Pogosta vprašanja


Odgovor boste našli s klikom na izbrano vprašanje

Kako dolgo traja tečaj?

Tečaj lahko preštudirate v približno 3 mesecih, če si vzamete čas za 1 modul tedensko. Če imate več časa za študij, znanje lahko pridobite že prej. Ker imate dostop neomejen, ga lahko študirate tudi 10 let ali več, a ga boste želeli preštudirate prej.

 

Kaj, če česa ne bom razumela?

V tečaju imate več različnih delov, namenjen vašim vprašanjem in razmišljanjem. Ko se vprašanje pojavi, ga postavite in odgovorila vam bom praviloma od ponedeljka do petka v roku 48 ur. 

Nikoli nisem študirala preko interneta. Skrbi me.

Brez skrbi! Če znate vtipkati svoje ime, e-naslov in klikniti z miško na ta odgovor, bo za vas enostavno.

Ob oddaji prijave boste prejeli uporabniško ime in geslo za vstop v Mojo Akademijo. Z njim boste vstopili v tečaj takoj po prejemu vašega plačila.

 

Ali moram prihajati v Ljubljano na predavanja?

Spletni tečaj vam je na voljo preko interneta. Ne bo vam potrebno prihajati nikamor. Še več. Študirali boste, ko boste imeli čas in voljo. Kadarkoli in kjerkoli želite. Tečaj lahko vzamete s seboj tudi na počitnice.

Kdaj bodo predavanja?

Spletni tečaj vam omogoča predavanja kadarkoli želite. Po urejenem vpisu, boste do svojega tečaja lahko dostopali kadarkoli imate čas in voljo. Tudi večkrat, če želite. 

Bo moja mentorica res Irena Stopar?

Seveda. V Moji Akademiji bom vaša mentorica, saj le tako zagotovim, da vedno izveste vse iz prve roke. V kolikor bo vaš mentor v tečaju kdorkoli drug, to piše na predstavitveni strani.

Kaj, če mi tečaj ne bo všeč?

Tečaj ima odlične ocene in mnenja tistih, ki so ga že preštudirali. Prepričana sem, da boste nad znanjem navdušeni tudi vi. Kljub temu ste lahko pomirjeni. 

Če bi se zgodilo, da vam tečaj kljub temu ne bi bil všeč ali bi menili, da ne vsebuje tega, kar je na tej strani o njem zapisano, mi v roku 30 dni od dneva vpisa pošljite e-sporočilo ali me pokličite in vrnila vam bom že vplačan prispevek tečaja. 


30-DNEVNA
GARANCIJA

100% garancija vračila denarja

Popolnoma ste zaščiteni z mojo
100% garancijo vračila denarja.

Če vam iz kakršnega koli vzroka tečaj ne bo všeč oz. ne boste v njem  prejeli znanja, ki ga obljubljam na tej strani, lahko kadarkoli v okviru 30 dni od  dneva vpisa zahtevate polno vračilo že vpračane vrednosti za tečaj brez odvečnih vprašanj.


Vpis v tečaj


Izberite opcijo, ki vam najbolj ustreza.

Tečaj vam je na voljo v kar 12 obrokih in 30-dnevno garancijo vračila denarja!

Plačilo

takoj

597

(z vključenim 22% DDV)


Enkratno plačilo

Plačilo

v 6 obrokih

107

(z vključenim 22% DDV)


na mesec

Plačilo

v 12 obrokih

57

(z vključenim 22% DDV)


na mesec


Postanite

najboljša verzija sebe

V tečaju bom vaša mentorica Irena Stopar. Poleg znanja s področja astrologije, ki ga boste pridobili v tečaju, vas bom vzpodbujala, da znanje koristno uporabite za lepše življenje in zaživite kot si želite ter zaslužite.

Irena Stopar


Odkrivamo resnico, delimo modrost in uresničimo sanje.


>
Success message!
Warning message!
Error message!