Tečaj o nastavitvah in uporabi

astrološkega programa Solar Fire


Uporabite astrologijo za lepše življenje
in z njo pomagajte še drugim.


V praksi preizkušeno astrološko izobraževanje.
Korak za korakom od popolnega začetnika do pravega ljubitelja astrologije in profesionalnega astrologa.

Tečaj o nastavitvah in uporabi Solar Fire

Tečaj je namenjen ljudem, ki že imajo astrološki program Solar Fire, ga načrtujejo kupiti ali bi se iz drugih razlogov radi naučili uporabljati program tako, da bodo z njegovo pomočjo pravilno izračunali in izrisali horoskope.


Že od

47.00€

(z vključenim 22% DDV)

na 3 mesece

Zahtevnost tečaja:

Lokacija tečaja:

Spletni tečaj

Obseg tečaja:

8 modulov / 75 lekcij

Mentorica:

Irena Stopar

O tečaju nastavitve in uporaba Solar Fire

Profesionalni astrološki program Solar Fire vam lahko v trenutku pripravi ogromno različnih horoskopov, izpisov in izračunov. O tem se boste v tečaju prepričali sami.

Žal se v njih zlahka izgubite, zato vam priporočam, da se z vsemi funkcijami seznanite, a pred uporabo dobro razmislite, kaj resnično potrebujete. Uporabiti vse možnosti je mamljivo, a na žalost v praksi ni prav koristno.

Tečaj je razdeljen na dva dela. Prvi je namenjen nastavitvam programa, drugi uporabi le-tega.

Tečaj ne vključuje instalacije programa, niti individualnih nastavitev programa. Program boste nastavili sami po posnetkih v tečaju. V kolikor se s tem ne strinjate, prosim, tečaja ne naročite.

Korak za korakom

Dobesedno korak za korakom, a temeljito. Ničesar nisem izpustila.

Strokovno vodenje

Pod strokovnim vodenjem izkušene mentorice. Moja pomoč v vsaki lekciji.

Online študij

Osnove astrologije študirate online - preko interneta kadarkoli si zaželite.

Dostop kadarkoli 

Dostop do tečaja 24/7/365 - vse dni v letu kadarkoli in kolikokrat si zaželite.

Kaj vam prinaša znanje tečaja o nastavitvah in uporabi Solar Fire?

8

Modulov

75

Lekcij

75

Videov

Tečaj vam bo omogočil pravilno nastaviti astrološki program Solar Fire. Podobne nastavitve se nahajajo tudi v vseh ostalih astroloških programih, zato vam bo koristil tudi, če uporabljate drug astrološki program. 

Poseben del je namenjen uporabi astrološkega programa Solar Fire. V njem vam pokažem, kako izračunati različne sezname in horoskope različnih vej astrologije, da boste čim hitreje našli pravilne podatke, ki jih potrebujete za razlago horoskopov.


Predznanje

Tečaju boste z lahkoto sledili, če že imate instaliran astrološki program Solar Fire. Glavnina funkcij je na voljo tudi v nekaterih drugih astroloških programih. Astrološkega preznanja za ta tečaj ne potrebujete, a menim, da vam znanje ne bo kaj dosti koristilo, če ga nimate. 

Način pridobivanja znanja

Tečaj poteka v spletni učilnici. Obsega video posnetke s podrobno razlago vseh možnosti astrološkega programa Solar Fire, ki jih uporabljam v svoji astrološki praksi.

Česa tečaj ne vključuje

Tečaj ne vključuje navodil za instalacijo programa. V kolikor ne znate instalirati programa, naj vam program namesti nekdo, ki zna nameščati program na računalnik. Večina najstnikov to obvlada, zato je to lahko tudi vaš ali sosedov otrok ali vnuk. 

Prav tako tečaj ne vključuje možnosti, da bi vam sama nastavila program. Program boste nastavili sami po podrobno prikazanih posnetkih v tečaju. V kolikor se s tem ne strinjate in imate večja pričakovanja od opisov na tej strani, prosim, tečaja ne naročite.

Mnenja zadovoljnih udeležencev tečaja


Več kot 300 mnenj in ocen

Nujno potrebno

Skozi Irenin tečaj sem »hodila« kar eno leto od nakupa programa. Zakaj? Skladno z mojim astrološkim znanjem. Od Osnov, preko Horarne ter Prognostike, počasi, počasi, počasi. S programom moraš delati po pameti, drugače se »zaštrikaš«. Kadar se ustavi, se vračam na zapiske in še enkrat v Module. Priporočam kot nujno potrebno.

Marjana Krm

Astrološki program dela pravilno

Izbrala sem celoten tečaj in uspela nastaviti astrološki program tako, da dela pravilno. Najbolj pomembno: Sedaj ga poznam precej bolje in ni mi več tako zahteven, kot se mi je zdel na začetku. Skozi lekcije sem prišla do odgovorov na vprašanja, ki so me mučila. Dober nakup sem opravila!

Anja

Modulov

Podrobno razložena snov
korak za korakom.

Kaj boste prejeli v tečaju o nastavitvah in uporabi Solar Fire?

Modul 1

Dobrodošli v tečaju


V uvodnem modulu boste našli dobrodošlico in nekaj bistvenih iztočnic glede uporabe astrološkega programa Solar Fire ter študija tega tečaja. 

Modul 2

Nastavitve pogleda


V drugem modulu boste začeli praktično nastavljati svoj program. Nastavili boste vstopno okno in pogled ekrana kot vam najbolj ustreza. Seznanili se boste tudi z orodno vrstico z ikonami, da jih boste hitro našli in pohitrili svoje delo s programom.  

Modul 3

Nastavitve programa


V tem modulu boste nastavili preostanek programa. Med drugim boste izbrali nastavitve datumov, krajev, izpisov, formata horoskopa, efemerid, stacionarnih planetov, simbolov, mrkov in še marsikaj. Nastavili boste izračune, progresije, direkcije, zodiak, izračun hiš, prikaz točk v horoskopu in vrsto drugega. 

Modul 4

Nastavitve opcij horoskopa


Različni astrologi uporabljamo različne prikaze in izglede horoskopov. V tem modulu boste nastavili prikaz, izgled in izpis različnih vrst horoskopov kot vam najbolj ustreza oz. kot ste vajeni, da vam bo izrisan horoskop kar najbolj domač. 

Modul 5

Uporaba izrisanih horoskopov za različne veje astrologije


V tem modulu boste spoznali, kako pripravite različne izpise horoskopov za različne veje astrologije. Izpisali si boste poročila, ki jih potrebujete za razlago, izrisali prognostične horoskope, horoskope povratkov planetov, ingresov, harmonikov, se naučili uporabljati iskalnik, e-pošto, stelarij, planetarij, sabijske simbole in drugo. 

Modul 6

Uporaba poročil


Profesionalni astrološki program Solar Fire ima v sebi vgrajeno vrsto funkcij, ki so vam lahko v pomoč celo pri učenju astrologije. V tem modulu vam pokažem, kje najdete različna poročila in izdelate interpretacije horoskopov. 

Modul 7

Uporaba dinamike


V tem modulu vam pokažem vrsto koristnih funkcij programa, ki vam bodo še zlasti v pomoč v prognostiki. Izdelali boste horoskope tranzitov in progresij, se naučili uporabljati grafične efemeride, poiskati mrke, elektivne horoskope. Izdelali boste efemeride, uporabili koesar in animirane horoskope. 

Modul 8

Drugo


V tem modulu vam pokažem dodatne funkcije programa, ki jih sama v svoji praksi ne uporabljam, zato vam pokažem, kje se nahajajo, a ne vstopam vanje podrobno. Gre za nastavitve in uporabo programa, ki jih v svoji praksi nisem še nikoli uporabila in jih ne potrebujem za profesionalno delo. So pa morda lahko koristne za vas in želim, da veste kje se nahajajo. 

Vpis v tečaj


Izberite opcijo, ki vam najbolj ustreza. Tečaj vam je na voljo v kar 3 obrokih!

Plačilo

takoj

119

(z vključenim 22% DDV)


Enkratno plačilo

Plačilo

v 3 obrokih

47

(z vključenim 22% DDV)


na mesec

Varno in hitro kar iz domačega naslonjala

Prenovljena spletna učilnica


Spletna učilnica v novi podobi s prenovljenimi vsebinami z vami povsod na vseh napravah.

Mnenja zadovoljnih udeležencev tečaja


Več kot 300 mnenj in ocen

Astrološki program dela pravilno

Izbrala sem celoten tečaj in uspela nastaviti astrološki program tako, da dela pravilno. Najbolj pomembno: Sedaj ga poznam precej bolje in ni mi več tako zahteven, kot se mi je zdel na začetku. Skozi lekcije sem prišla do odgovorov na vprašanja, ki so me mučila. Dober nakup sem opravila!

Anja

Nujno potrebno

Skozi Irenin tečaj sem »hodila« kar eno leto od nakupa programa. Zakaj? Skladno z mojim astrološkim znanjem. Od Osnov, preko Horarne ter Prognostike, počasi, počasi, počasi. S programom moraš delati po pameti, drugače se »zaštrikaš«. Kadar se ustavi, se vračam na zapiske in še enkrat v Module. Priporočam kot nujno potrebno.

Marjana Krm

Pogosta vprašanja


Odgovor boste našli s klikom na izbrano vprašanje

Kako dolgo traja tečaj?

Tečaj lahko preštudirate v približno 3 mesecih. Če imate več časa za študij, znanje lahko pridobite že prej. Ker imate dostop neomejen, ga lahko študirate tudi 10 let ali več, a ga boste želeli preštudirate prej.

 

Kaj, če česa ne bom razumela?

V tečaju imate več različnih delov, namenjen vašim vprašanjem in razmišljanjem. Ko se vprašanje pojavi, ga postavite in odgovorila vam bom v zelo kratkem času. 

Nikoli nisem študirala preko interneta. Skrbi me.

Brez skrbi! Če znate vtipkati svoje ime, e-naslov in klikniti z miško na ta odgovor, bo za vas enostavno.

Ob oddaji prijave boste prejeli uporabniško ime in geslo za vstop v Mojo Akademijo. Z njim boste vstopili v tečaj takoj po prejemu vašega plačila.

 

Ali moram prihajati v Ljubljano na predavanja?

Spletni tečaj vam je na voljo preko interneta. Ne bo vam potrebno prihajati nikamor. Še več. Študirali boste, ko boste imeli čas in voljo. Kadarkoli in kjerkoli želite. Tudi na počitnicah.

Kdaj bodo predavanja?

Spletni tečaj vam omogoča predavanja kadarkoli želite. Po urejenem vpisu, boste do svojega tečaja lahko dostopali kadarkoli imate čas in voljo. Tudi večkrat, če želite. 

Bo moja mentorica res Irena Stopar?

Seveda. V mojih tečajih sem vsem udeležencem tečajem mentorica kar sama, saj le tako zagotovim, da vedno izveste vse iz prve roke. V kolikor bo vaš mentor v tečaju kdorkoli drug, to piše na predstavitveni strani.

Kaj, če mi tečaj ne bo všeč?

Tečaj ima odlične ocene in mnenja tistih, ki so ga že preštudirali in prepričana sem, da boste nad znanjem navdušeni tudi vi. Kljub temu ste lahko pomirjeni. 

Če bi se zgodilo, da vam tečaj kljub temu ne bi bil všeč ali bi menili, da ne vsebuje tega, kar je na tej strani o njem zapisano, mi v roku 30 dni od dneva vpisa pošljite e-sporočilo ali me pokličite in vrnila vam bom že vplačan prispevek tečaja. 

Vpis v tečaj


Izberite opcijo, ki vam najbolj ustreza. Tečaj vam je na voljo v kar 3 obrokih!

Plačilo

takoj

119

(z vključenim 22% DDV)


Enkratno plačilo

Plačilo

v 3 obrokih

47

(z vključenim 22% DDV)


na mesec

Naučim vas postati najboljša verzija sebe

V tečaju bom vaša mentorica Irena Stopar. Poleg znanja s področja astrologije, ki ga boste pridobili v tečaju, vas bom vzpodbujala, da znanje koristno uporabite za lepše življenje in zaživite kot si želite ter zaslužite.

Irena Stopar

>
Success message!
Warning message!
Error message!