Astrološki tečaj za osebno rast

Spoznajte sebe

Spoznajte sebe, odkrijte svoje talente, premagajte izzive in zaživite življenje kot si ga želite in zaslužite.


V praksi preizkušeno astrološko izobraževanje.
Korak za korakom od popolnega začetnika do pravega ljubitelja astrologije in profesionalnega astrologa.

Spoznajte sebe

Vsak od nas, tudi vi, imate unikaten rojstni horoskop. V njem so opisani vaši talenti in najboljši potenciali. A, v življenju se vam ne zgodijo le lepe in prijetne zadeve. Včasih ste žalostni, razburjeni, brezvoljni ali razočarani nad dogajanjem okoli vas.

Tovrstno dogajanje je opisano v vašem rojstnem horoskopu kot vaše slabosti, pretirane strasti ali občutek nezadostnosti.

Že od

38.00€

na 6 mesecev

Zahtevnost tečaja:

Lokacija tečaja:

Spletni tečaj

Obseg tečaja:

8 modulov / 8 lekcij

Mentorica:

Irena Stopar

O tečaju Spoznajte sebe

Tečaj Spoznajte sebe skozi rojstni horoskop vas bo pripeljal do odgovorov na vprašanja in dileme, ki si jih postavljate iz dneva v dan. Pomagal vam bo do uresničitve vaših sanj, ki se vam danes še izmikajo. 

Korak za korakom

Dobesedno korak za korakom, a temeljito. Ničesar nisem izpustila.

Strokovno vodenje

Pod strokovnim vodenjem izkušene mentorice. Moja pomoč v vsaki lekciji.

Online študij

Osnove astrologije študirate online - preko interneta kadarkoli si zaželite.

Dostop kadarkoli 

Dostop do tečaja 24/7/365 - vse dni v letu kadarkoli in kolikokrat si zaželite.

Kaj vam prinaša znanje tečaja Spoznajte sebe?

8

Modulov

8

Lekcij

7

Delovnih zvezkov

Spoznate kdo ste, kaj resnično želite in končno uresničite svoje sanje

Tečaj Spoznajte sebe skozi rojstni horoskop vas bo pripeljal do odgovorov na vprašanja in dileme, ki si jih postavljate iz dneva v dan. Pomagal vam bo do uresničitve vaših sanj, ki se vam danes še izmikajo. Z njegovo pomočjo boste:

  • Odkrivali boste vzroke in možne rešitve, s pomočjo katerih jih boste odpravili.
  • Bolje se boste zavedali svojih sposobnosti in jih postopoma začeli udejanjati v svojem življenju. S tem bodo skrbi in razočaranja postajala manjša.
  • Vse pogosteje se boste lahko nasmejali, manj boste zamerljivi in lažje boste razumeli tudi druge ljudi.
  • Spoznanja vam bodo v pomoč pri ustvarjanju boljših odnosov, dvigu samozavesti, odločitvah glede vaše karierne poti, zastavljanju takšnih ciljev, ki jih boste lahko udejanjili in še mnogo drugega.
  • Razumeli boste, v katerih okoliščinah lahko računate na podporo okolja in kdaj si boste morali pot do svoje sreče utreti sami.

Po končanem tečaju boste pridobili dovolj poguma, da si pogledate odkrito v oči, razvijate strpnost in boljše odnose.


“Dovolite mi, da vam pomagam
postati najboljša verzija sebe.”
Irena Stoparvaša mentorica

Mnenja zadovoljnih udeležencev tečaja Spoznajte sebe


Več kot 300 mnenj in ocen

Potrebno je držati ravnovesje

Največji »aha« v tečaju Spoznajte sebe skozi rojstni horoskop je bil, da dobro ni samo dobro in slabo ne samo slabo in da je potrebno držati ravnovesje. Postavitev Sonca mi je pokazala kje sem doma in potrdila zakaj me določene stvari pritegnejo, zdravijo...; podobno z drugimi planeti. Tema mojega leta 2016 je iskanje ravnovesja, dovolj guncanja, pojdi v središče in ta tečaj je precej pripomogel k temu, lahko bi rekla da je bil povod, prelomna točka za vse skupaj. Všeč mi je bilo, da smo bili skupina, da smo si izmenjali spoznanja, nejasnosti, da si nas lepo vodila korak za korakom. Všeč mi je bil cel sistem, lepo vsak teden nov planet, stvari so bile smiselne, povezane. Spoznanje, da nismo boljši, slabši, ampak da vsi iščemo harmonijo znotraj vseh teh sil, ki divjajo v nas in da je edino prav in »zdravo« da smo kar smo, ne pa iskat kaj ima sosed boljšega. ? Tečaj bi priporočila prijatelju, in sicer zato ker ga zanima astrologija in podobno. Sicer pa vsakomur, ki ga zanima poznavanje sebe, če pa ga pritegne še astrologija, toliko bolje.

Maja S.

Ustvarjanje, raziskovanje, učenje, eksperimentiranje

Ugotovila sem, da se delo pri meni imenuje ustvarjanje, raziskovanje, učenje, eksperimentiranje. Med tem, ko nekdo gara, jaz isto zadevo npr. eksperimentiram. V osnovi sem iskala odgovor na temo odnosov in prišla do zaključka, da je edino pomemben moj odnos do sebe in drugih, ker samo na tega lahko vplivam. Spomnila sem se nekaterih talentov, ki so bili nekoč že aktualni in jih obujam. Ugotovila sem, zakaj me je kdaj kakšna stvar razžalostila ali kako drugače zabolela. Všeč mi je bilo analitično usmerjeno vodenje. Tečaj bi priporočila vsem, še posebej tistim, ki želijo iz kakršnega koli razloga spreminjati svet. Zakaj, naj sami ugotovijo.

Marija

Astrologija ni čiračara

Zate sem se odločila, ker sem dobila občutek, da si resna, da ne živiš nad oblaki. Da astrologija ni čiračara. To je tudi stavek, ki ga običajno povem drugim. Ljudi, tečaje itd. izbiram po občutku in če mi samo nekaj ni, me ne zanima, pri tebi čutila vse ok. Pa ne poznam nobenega, ki bi bil bolj zagnan, delaven od tebe.

Maja

Modulov

Podrobno razložena snov
korak za korakom.

Kaj boste prejeli v tečaju Spoznajte sebe?

Modul 1

Uvod v spoznavanje sebe


V uvodnem modulu boste spoznali prednosti spoznavanja sebe in nujen predpogoj za kakršno koli osebnostno, duhovno ali poslovno preobrazbo. Prejeli boste navodila, od kje vodite svojo spremembo v rast ter pomemben napotek, ki vas bo rešil neučakanosti. Priporočila vam bom tudi uporabo pravil Moje Akademije. 

Modul 2

Kako vas vidijo drugi


Preden začnete spoznavati sebe, se morate zavedati, kakšno podobo oddajate v svet. V tem modulu boste spoznali, ali naredite prijeten prvi vtis in kaj storiti, če je nekaj vam všeč, drugim pa ni. Zavedajte se, da je prvi vtis tisti, ki zelo pogosto odloča, ali boste dobili tisto službo, naklonjenost druge osebe in še marsikaj. 

Modul 3

Resnični vi in vaše poslanstvo


V tem modulu se boste ukvarjali s tistim delčkom sebe, ki ga morate zaživeti, če ga še niste. Ste unikatni in nepopolno popolni. Znanje vam bo v pomoč, da izpolnite svoje želje in uresničujete svoje cilje. Oboje vam daje smisel življenja in prinaša občutek posebnega poslanstva, ki ga imate v našem svetu le vi. 

Modul 4

Vaše miselne in intelektualne sposobnosti


V tem modulu se boste ukvarjali s tistim delčkom sebe, ki je odgovoren za vaše odločitve, komunikacijo, miselne in intelektualne sposobnosti. Vse to močno vpliva na to, kako vas razumejo drugi in kako se na vaše besede odzivajo. Imajo pomembne vpliv na odnose, ki jih ustvarjate ob interakciji z drugimi ljudmi. 

Modul 5

Vaša čustva, potrebe in romantika


V tem modulu se boste ukvarjali s tistim delčkom sebe, ki govori o občutkih, čustvih, potrebah in romantiki. Povezan je s podzavestnim svetom, tistim delom vas, ki se ga večino časa ne zavedate, a pomembno pa vpliva na vaš občutek sreče ali nesreče. Odslej boste znali bolje izbirati družbo, ki vas bo navdihovala. 

Modul 6

Vaša energija


V tem modulu se boste ukvarjali s tistim delčkom sebe, ki govori o vaši energiji in sposobnosti, da zadeve premaknete z nične točke. Spoznali boste, katere aktivnosti vam ustrezajo, kje ste preveč impulzivni ali premalo energični ter poiskali rešitve, s katerimi boste usmerjali svoje življenje v ravno pravšnji meri.

Modul 7

Vplivi okolja na vas


V tem modulu se boste ukvarjali s tistim delom sebe, ki vas povezuje z vašim okoljem in družbo, v kateri živite. Ugotovili boste, na katerih področjih se je bolj prilagoditi okolju in poskali tista, kjer lahko "pišete lastne zakone" in postanete celo nekoliko bolj svobodomiselni. 

Modul 8

Zaključek tečaja in delo na sebi po tečaju


S tem modulom boste zaključili tečaj. Spoznavanje sebe se nikoli ne konča. Astrologija pa je veda, ki vam lahko pomaga razumeti še veliko več kot ste spoznali o sebi skozi ta tečaj. V tem modulu boste ugotavljali, katere delčke sebe si želite še razvijati in katere spremeniti pri sebi. 

Vpis v tečaj


Izberite opcijo, ki vam najbolj ustreza. Tečaj vam je na voljo v kar 6 obrokih!

Plačilo

takoj

197


Enkratno plačilo

Plačilo

v 3 obrokih

69


na mesec

Plačilo

v 6 obrokih

38


na mesec

Varno in hitro kar iz domačega naslonjala

Prenovljena spletna učilnica


Spletna učilnica v novi podobi s prenovljenimi vsebinami z vami povsod na vseh napravah.

Mnenja zadovoljnih udeležencev tečaja Spoznajte sebe


Več kot 300 mnenj in ocen

Tečaj priporočam

Ugotovila sem, da se delo pri meni imenuje ustvarjanje, raziskovanje, učenje, eksperimentiranje. Med tem, ko nekdo gara, jaz isto zadevo npr. eksperimentiram. V osnovi sem iskala odgovor na temo odnosov in prišla do zaključka, da je edino pomemben moj odnos do sebe in drugih, ker samo na tega lahko vplivam. Spomnila sem se nekaterih talentov, ki so bili nekoč že aktualni in jih obujam. Ugotovila sem, zakaj me je kdaj kakšna stvar razžalostila ali kako drugače zabolela. Všeč mi je bilo analitično usmerjeno vodenje. Tečaj bi priporočila vsem, še posebej tistim, ki želijo iz kakršnega koli razloga spreminjati svet. Zakaj, naj sami ugotovijo.

Marija

Dobro ni samo dobro in slabo ne samo slabo

Največji »aha« v tečaju Spoznajte sebe skozi rojstni horoskop je bil, da dobro ni samo dobro in slabo ne samo slabo in da je potrebno držati ravnovesje. Postavitev Sonca mi je pokazala kje sem doma in potrdila zakaj me določene stvari pritegnejo, zdravijo…; podobno z drugimi planeti. Tema mojega leta 2016 je iskanje ravnovesja, dovolj guncanja, pojdi v središče in ta tečaj je precej pripomogel k temu, lahko bi rekla da je bil povod, prelomna točka za vse skupaj. Všeč mi je bilo, da smo bili skupina, da smo si izmenjali spoznanja, nejasnosti, da si nas lepo vodila korak za korakom. Všeč mi je bil cel sistem, lepo vsak teden nov planet, stvari so bile smiselne, povezane. Spoznanje, da nismo boljši, slabši, ampak da vsi iščemo harmonijo znotraj vseh teh sil, ki divjajo v nas in da je edino prav in »zdravo« da smo kar smo, ne pa iskat kaj ima sosed boljšega. ? Tečaj bi priporočila prijatelju, in sicer zato ker ga zanima astrologija in podobno. Sicer pa vsakomur, ki ga zanima poznavanje sebe, če pa ga pritegne še astrologija, toliko bolje.

Maja S.

Ustvarjanje, raziskovanje, učenje, eksperimentiranje

Ugotovila sem, da se delo pri meni imenuje ustvarjanje, raziskovanje, učenje, eksperimentiranje. Med tem, ko nekdo gara, jaz isto zadevo npr. eksperimentiram. V osnovi sem iskala odgovor na temo odnosov in prišla do zaključka, da je edino pomemben moj odnos do sebe in drugih, ker samo na tega lahko vplivam. Spomnila sem se nekaterih talentov, ki so bili nekoč že aktualni in jih obujam. Ugotovila sem, zakaj me je kdaj kakšna stvar razžalostila ali kako drugače zabolela. Všeč mi je bilo analitično usmerjeno vodenje. Tečaj bi priporočila vsem, še posebej tistim, ki želijo iz kakršnega koli razloga spreminjati svet. Zakaj, naj sami ugotovijo.

Marija

Pogosta vprašanja


Odgovor boste našli s klikom na izbrano vprašanje

Kako dolgo traja tečaj?

Tečaj lahko preštudirate v približno 3 mesecih. Če imate več časa za študij, znanje lahko pridobite že prej. Ker imate dostop neomejen, ga lahko študirate tudi 10 let ali več, a ga boste želeli preštudirate prej.

 

Kaj, če česa ne bom razumela?

V tečaju imate več različnih delov, namenjen vašim vprašanjem in razmišljanjem. Ko se vprašanje pojavi, ga postavite in odgovorila vam bom v zelo kratkem času. 

Nikoli nisem študirala preko interneta. Skrbi me.

Brez skrbi! Če znate vtipkati svoje ime, e-naslov in klikniti z miško na ta odgovor, bo za vas enostavno.

Ob oddaji prijave boste prejeli uporabniško ime in geslo za vstop v Mojo Akademijo. Z njim boste vstopili v tečaj takoj po prejemu vašega plačila.

 

Ali moram prihajati v Ljubljano na predavanja?

Spletni tečaj vam je na voljo preko interneta. Ne bo vam potrebno prihajati nikamor. Še več. Študirali boste, ko boste imeli čas in voljo. Kadarkoli in kjerkoli želite. Tudi na počitnicah.

Kdaj bodo predavanja?

Spletni tečaj vam omogoča predavanja kadarkoli želite. Po urejenem vpisu, boste do svojega tečaja lahko dostopali kadarkoli imate čas in voljo. Tudi večkrat, če želite. 

Bo moja mentorica res Irena Stopar?

Seveda. V mojih tečajih sem vsem udeležencem tečajem mentorica kar sama, saj le tako zagotovim, da vedno izveste vse iz prve roke. V kolikor bo vaš mentor v tečaju kdorkoli drug, to piše na predstavitveni strani.

Kaj, če mi tečaj ne bo všeč?

Tečaj ima odlične ocene in mnenja tistih, ki so ga že preštudirali in prepričana sem, da boste nad znanjem navdušeni tudi vi. Kljub temu ste lahko pomirjeni. 

Če bi se zgodilo, da vam tečaj kljub temu ne bi bil všeč ali bi menili, da ne vsebuje tega, kar je na tej strani o njem zapisano, mi v roku 30 dni od dneva vpisa pošljite e-sporočilo ali me pokličite in vrnila vam bom že vplačan prispevek tečaja. 

Vpis v tečaj


Izberite opcijo, ki vam najbolj ustreza. Tečaj vam je na voljo v kar 6 obrokih!

Plačilo

takoj

197


Enkratno plačilo

Plačilo

v 3 obrokih

69


na mesec

Plačilo

v 6 obrokih

38


na mesec

Naučim vas postati najboljša verzija sebe

V tečaju bom vaša mentorica Irena Stopar. Poleg znanja s področja astrologije, ki ga boste pridobili v tečaju, vas bom vzpodbujala, da znanje koristno uporabite za lepše življenje in zaživite kot si želite ter zaslužite.

Irena Stopar

>
Success message!
Warning message!
Error message!