Astrološki tečaj za osebno rast

Spoznajte sebe


Modri ljudje pravijo, da je največja umetnost spoznati sebe. Kajti, ko dobro razumete kaj v resnici želite in zakaj segate po nečem, lahko svoje življenje spreminjate in iz njega naredite umetnino po vaši meri.

Astrologija je veda, ki se v glavnini ukvarja s pojasnjevanjem, kdo je človek, kaj potrebuje, po čem hrepeni, česa si želi, katere življenjske situacije ga pri tem podpirajo in katere ovirajo.

Na tečaju Spoznajte sebe boste odkrivali sebe. Še več. Takoj, ko boste delček odkrili, se boste s pomočjo vodenih vaj odločili, ali - in natančno na kakšen način - ga boste okrepili ali preobrazili, da vam bo koristil.

Kako pogosto sami sebe presenetite?


Ste unikatni in neponovljivi, a šele, ko dobro spoznate sebe, to lahko najbolje izkoristite za srečo in uspeh.
Čas je, da spoznate sebe, odkrijte svoje talente, premagajte izzive in zaživite življenje kot si ga želite in zaslužite.

Spoznajte sebe


Vsak od nas, tudi vi, imate unikaten rojstni horoskop, ki je sestavljen na osnovi vaših točnih rojstnih podatkov. 

V njem so opisani vaši talenti in najboljši potenciali. A, v življenju se vam ne zgodijo le lepe in prijetne zadeve. Včasih ste žalostni, razburjeni, brezvoljni ali razočarani nad dogajanjem okoli vas.

Tovrstno dogajanje je opisano v vašem rojstnem horoskopu kot vaše slabosti, pretirane strasti ali občutek nezadostnosti.

Dobra novica je, da lahko talente in najboljše potenciale še bolje izkoristite in slabosti preobrazite v svoje talente. Kako to storite korak za korakom, z dobro voljo in v svoje dobro ter dobro vseh, ki jih srečate, se boste naučili na tečaju Spoznajte sebe. 


Zahtevnost tečaja:

Lokacija tečaja:

Spletni tečaj

Obseg tečaja:

8 modulov / 8 lekcij

Mentorica:

Irena Stopar


O tečaju Spoznajte sebe


Tečaj Spoznajte sebe skozi rojstni horoskop vas bo pripeljal do odgovorov na vprašanja in dileme, ki si jih postavljate iz dneva v dan in si nanja ne zmorete ali celo ne upate odgovoriti sami, ker se dotikajo bolečih točk vaše osebnosti ali vašega bivanja.

Z znanjem iz tečaja boste začeli razumeti, da ste pomembni, da vas svet potrebuje in ste takšni kot ste - takšni z namenom. Iz modula v modul boste našli več prebliskov, zakaj se nekatere zadeve v vašem življenju ponavljajo.

Tiste, ki vam niso všeč, boste spremenili, ko boste na to pripravljeni. Karkoli vam koristi, pa boste takoj ozavestili in začeli uporabljati, da vam pomagajo do uresničitve vaših sanj, ki se vam danes morda še izmikajo. 

Korak za korakom

Dobesedno korak za korakom, a temeljito. Ničesar nisem izpustila.

Strokovno vodenje

Pod strokovnim vodenjem izkušene mentorice. Moja pomoč v vsaki lekciji.

Online študij

Tečaj preprosto študirate kar online - preko interneta kadarkoli si zaželite.

Dostop kadarkoli 

Dostop do tečaja 24/7/365 - vse dni v letu kadarkoli in kolikokrat si zaželite.


Kaj vam prinaša znanje tečaja Spoznajte sebe?


Znanje tečaja Spoznajte sebe vam bo predvsem koristilo ob spoznavanju kdo ste, ko vas nihče ne vidi in vam nihče ne soli pameti. Bolje se boste zavedali, kaj resnično želite, kako se lotite uresničevanja svojih sanj in jih končno uresničite.

Odkrivali boste vzroke za težave, nemoč, razočaranja in tiste zadeve, zaradi katerih se vrtite v začaranem krogu razočaranj iz dneva v dan ali v ciklih različnih obdobij. Zadeve, ki jih ponavljate, a z njimi niste zadovoljni, boste ozavestili in zatem poiskali možne rešitve, s pomočjo katerih jih boste odpravili.

V zibko so vam bili položeni mnogi talenti in sposobnosti, ki jih morda še niste odkrili. Ljudje pogosto pravijo, da so si nekaj želeli, a niso verjeli, da zmorejo. To so zadeve, ki spijo in čakajo, da jih prebudite. Skozi vsak modul posebej, se boste začeli bolje zavedati svojih spečih sposobnosti in talentov.  Postopoma (ali pa kar takoj) jih boste začeli razumeti, zatem pa udejanjati v svojem življenju. S tem bodo skrbi in razočaranja postajala manjša.

Razumeli boste, da je življenje valovanje, kjer se vsaka stvar zgodi z dobrim razlogom. Nič več se ne boste tako močno obremenjevali s tistim, na kar ne morete vplivati, zato se boste lahko večkrat nasmejali, manj boste zamerljivi in lažje boste razumeli tudi druge ljudi.

Spoznanja vam bodo v pomoč pri ustvarjanju boljših odnosov, dvigu samozavesti, odločitvah glede vaše karierne poti, zastavljanju takšnih ciljev, ki jih boste lahko udejanjili in še mnogo drugega. Razumeli boste, v katerih okoliščinah lahko računate na podporo okolja in kdaj si boste morali pot do svoje sreče utreti sami.

Po končanem tečaju boste pridobili dovolj poguma, da si pogledate odkrito v oči, razvijate strpnost in boljše odnose. Vse to bo pripomoglo k temu, da boste lepše živeli, uresničili več tistega, kar želite in se izognili mnogim težkim zadevam. 

Predznanje

Predznanja za tečaj ne potrebujete. Potrebovali boste rojstni horoskop. V kolikor si ga še ne znate razložiti, boste za vaje v tečaju, v bistvu gre za delavnice, uporabili tipsko izdelan rojstni horoskop

Urnik tečajev

Celoten tečaj poteka v spletni učilnici Moje Akdemije.  
Svoj urnik po urejenem vpisu prilagajate sami, saj prejmete neomejen doživljenjski dostop 24/7/365 - vse dni v letu.

Način pridobivanja znanja

Znanje boste pridobili v sodobni spletni učilnici Moje Akademije. Ves tečaj poteka preko interneta, zato potrebujete internetni dostop.

Obsega video posnetke razlage in navodila za vaje. V vsakem modulu je priloženo posebno gradivo v obliki delovnih zvezkov z vodenimi vajami in dovolj prostora, da vanj zabeležite vsa svoja spoznanja. 

Modulov

Podrobno razložena snov
korak za korakom.

Kaj boste prejeli v tečaju Spoznajte sebe?

8

Modulov

8

Lekcij

7

Delovnih zvezkov

Modul 1

Uvod v spoznavanje sebe

V uvodnem modulu boste spoznali prednosti spoznavanja sebe in nujen predpogoj za kakršno koli osebnostno, duhovno ali poslovno preobrazbo.

Prejeli boste navodila, od kje vodite svojo spremembo v rast ter pomemben napotek, ki vas bo rešil neučakanosti. 

V tem modulu boste spoznali:

 • Uvod v osebnostno preobrazbo
 • Priporočila pred začetkom
 • Pomen praktičnih vaj
 • Prejeli boste delovni zvezek modula
 • Forum za vaša razmišljanja in vprašanja

Ugotovila sem, da se delo pri meni imenuje ustvarjanje, raziskovanje, učenje, eksperimentiranje. Med tem, ko nekdo gara, jaz isto zadevo npr. eksperimentiram. V osnovi sem iskala odgovor na temo odnosov in prišla do zaključka, da je edino pomemben moj odnos do sebe in drugih, ker samo na tega lahko vplivam. Spomnila sem se nekaterih talentov, ki so bili nekoč že aktualni in jih obujam. Ugotovila sem, zakaj me je kdaj kakšna stvar razžalostila ali kako drugače zabolela. Všeč mi je bilo analitično usmerjeno vodenje. Tečaj bi priporočila vsem, še posebej tistim, ki želijo iz kakršnega koli razloga spreminjati svet. Zakaj, naj sami ugotovijo.

Marija

Modul 2

Kako vas vidijo drugi

Preden začnete spoznavati sebe, se morate zavedati, kakšno podobo oddajate v svet.

V tem modulu boste spoznali, ali naredite prijeten prvi vtis in kaj storiti, če je nekaj vam všeč, drugim pa ni.

Zavedajte se, da je prvi vtis tisti, ki zelo pogosto odloča, ali boste dobili tisto službo, naklonjenost druge osebe in še marsikaj. 

V tem modulu boste spoznali:

 • Spoznajte, kako vas vidijo drugi
 • Odločite se, kaj želite, da prepoznajo drugi
 • Vaje - utrjevanje želenih odzivov
 • Odločite se, česar ne želite, da drugi opazijo
 • Vaje - preobrazba
 • Prejeli boste delovni zvezek modula
 • Forum za vaša razmišljanja in vprašanja

Vaš odnos do astrologije je tako drugačen o moji dosedanji predstavi o tem. Res ste me prepričali, da je ta veda bogata za človekovo osebno rast in da to ni kar neko prebiranje horoskopov. Prav lep odnos imate do nas, ki brskamo po svojih zadovoljstvih in nezadovoljstvih in nam dajete neko moč in nas prijazno vzpodbujate in opogumljate.

Nuška

Modul 3

Resnični vi in vaše poslanstvo

V tem modulu se boste ukvarjali s tistim delčkom sebe, ki ga morate zaživeti, če ga še niste.

Ste unikatni in nepopolno popolni. Znanje vam bo v pomoč, da izpolnite svoje želje in uresničujete svoje cilje ter najpomembnejše sanje. 

Sreča v življenju vam daje smisel in prinaša občutek posebnega poslanstva, ki ga imate v našem svetu le vi.

Čas je, da ga spoznate, ozavestite in zaživite!

V tem modulu boste spoznali:

 • Na katerih življenjskih področjih blestite
 • S katerimi lastnostmi dobite več tega, kar želite
 • Čemu se morate izogniti in kako to naredite
 • Kdo ali kaj vas podpira pri vaših željah
 • Kdo ali kaj vas ovira pri vaših željah
 • Kaj boste okrepili, kaj spremenili
 • Prejeli boste delovni zvezek modula
 • Forum za vaša razmišljanja in vprašanja

Največji »aha« v tečaju Spoznajte sebe skozi rojstni horoskop je bil, da dobro ni samo dobro in slabo ne samo slabo in da je potrebno držati ravnovesje. Postavitev Sonca mi je pokazala kje sem doma in potrdila zakaj me določene stvari pritegnejo, zdravijo…; podobno z drugimi planeti. Tema mojega leta 2016 je iskanje ravnovesja, dovolj guncanja, pojdi v središče in ta tečaj je precej pripomogel k temu, lahko bi rekla da je bil povod, prelomna točka za vse skupaj. Všeč mi je bilo, da smo bili skupina, da smo si izmenjali spoznanja, nejasnosti, da si nas lepo vodila korak za korakom. Všeč mi je bil cel sistem, lepo vsak teden nov planet, stvari so bile smiselne, povezane. Spoznanje, da nismo boljši, slabši, ampak da vsi iščemo harmonijo znotraj vseh teh sil, ki divjajo v nas in da je edino prav in »zdravo« da smo kar smo, ne pa iskat kaj ima sosed boljšega. ? Tečaj bi priporočila prijatelju, in sicer zato ker ga zanima astrologija in podobno. Sicer pa vsakomur, ki ga zanima poznavanje sebe, če pa ga pritegne še astrologija, toliko bolje.

Maja S.

Modul 4

Vaše miselne in intelektualne sposobnosti

V tem modulu se boste ukvarjali s tistim delčkom sebe, ki je odgovoren za vaše odločitve, komunikacijo, miselne in intelektualne sposobnosti.

Vse to močno vpliva na to, kako vas razumejo drugi in kako se na vaše besede odzivajo.

Imajo pomembne vpliv na odnose, ki jih ustvarjate ob interakciji z drugimi ljudmi. Od vašega prepričanja o sebi je odvisno tudi, koliko svojih želja boste uresničili. 

V tem modulu boste spoznali:

 • Spoznajte svoje intelektualne sposobnosti
 • Najpomembnejše, o čemer se morate odločiti
 • Kdaj se z lahkoto odločite
 • Situacije, v katerih se napačno odločite
 • Kdo ali kaj vas pri vaših odločitvah podpira
 • Kdo ali kaj vas pri vaših odločitvah ovira
 • Kaj boste okrepili, kaj spremenili
 • Prejeli boste delovni zvezek modula
 • Forum za vaša razmišljanja in vprašanja

Ena prijetna izkušnja: V trgovini sem kupovala šolsko torbo za sina. Že nekaj časa sem iskala mapo za astrologijo - za moje zapiske, seveda bi morala imeti planete. Potem zagledam v tej trgovini mapo in s prodajalko se zaklepetava, pove mi namreč, da jo zanima astrologija. Seveda sem takoj predlagalo Ireno. Bilo mi je v veselje, počutila sem se srečna: zase sem našla mapo, prodajalki predlagalo dobro astrologinjo in za vas potencialno stranko - učenko. Naredila sem nekaj dobrega zase, za prodajalko in za vas.

Valerija

Modul 5

Vaša čustva, potrebe in romantika

V tem modulu se boste ukvarjali s tistim delčkom sebe, ki govori o občutkih, čustvih, potrebah in romantiki.

Povezan je s podzavestnim svetom, tistim delom vas, ki se ga večino časa ne zavedate, a pomembno pa vpliva na vaš občutek sreče ali nesreče.

Odslej boste znali bolje izbirati družbo, ki vas bo navdihovala, reči ne ljudem, ki vas frustrirajo ter se bolje odločati ob izbiri parnerja ali pri pogovoru z njim. 

V tem modulu boste spoznali:

 • Okoliščine, kjer pokažete ali se bojite pokazati svoja čustva in občutke
 • Kdo ali kaj vzpodbudi neželena čustva
 • Ustvarite zaželene odnose
 • Komu ali čemu se boste izognili v odnosih
 • Kaj boste okrepili, kaj spremenili
 • Prejeli boste delovni zvezek modula
 • Forum za vaša razmišljanja in vprašanja

Zate sem se odločila, ker sem dobila občutek, da si resna, da ne živiš nad oblaki. Da astrologija ni čiračara. To je tudi stavek, ki ga običajno povem drugim. Ljudi, tečaje itd. izbiram po občutku in če mi samo nekaj ni, me ne zanima, pri tebi čutila vse ok. Pa ne poznam nobenega, ki bi bil bolj zagnan, delaven od tebe.

Maja

Modul 6

Vaša energija

V tem modulu se boste ukvarjali s tistim delčkom sebe, ki govori o vaši energiji in sposobnosti, da zadeve premaknete z nične točke.

Spoznali boste, katere aktivnosti vam ustrezajo, kje ste preveč impulzivni ali premalo energični.

Poiskali boste rešitve, s katerimi boste usmerjali svoje življenje v ravno pravšnji meri.

V tem modulu boste spoznali:

 • Kam usmerjate največ energije
 • Zaželeno usmerjanje energije
 • Nezaželeno usmerjanje energije
 • Kdo vam v resnici jemlje energijo
 • Kdo ali kaj povzroča zastoj ali izbruh
 • Prejeli boste delovni zvezek modula
 • Forum za vaša razmišljanja in vprašanja

Koristi mi spoznaja o astrologiji, boljše sebe razumem in svoje okolje.

anonimna

Modul 7

Vplivi okolja na vas

V tem modulu se boste ukvarjali s tistim delom sebe, ki vas povezuje z vašim okoljem in družbo, v kateri živite.

Ugotovili boste, na katerih področjih se je bolj prilagoditi okolju in poskali tista, kjer lahko "pišete lastne zakone" in postanete celo nekoliko bolj svobodomiselni. 

Po tem modulu boste lažje našli situacije, v katerih imate zadeve "pod kontrolo" in se izognili tistim, kjer le izgubljate. 

V tem modulu boste spoznali:

 • Sutuacije, v katerih imate naravno srečo
 • Situacije, kjer se znajdete pred ovirami
 • Kje imate vso svobodo in kje se upirate
 • Kaj idealizirate in kje se morate prizemljiti
 • Kje potrebujete popoln preobrat in preboj
 • Katere okoliščine lahko kontrolirate in izkoristite
 • Katere okoliščine je bolje sprejeti
 • Prejeli boste delovni zvezek modula
 • Forum za vaša razmišljanja in vprašanja

Vedno me je astrologija privlačila in sedaj sem tukaj.

Nevenka Miličić

Modul 8

Zaključek tečaja in delo na sebi po zaključenem tečaju

S tem modulom boste zaključili tečaj in prejeli napotke za nadaljevanje dela na sebi po zaključenem tečaju.

Spoznavanje sebe se nikoli ne konča. Astrologija je veda, ki vam lahko pomaga razumeti še veliko več kot ste spoznali o sebi skozi ta tečaj.

V tem modulu boste ugotavljali, katere delčke sebe si želite še razvijati in katere spremeniti pri sebi. 

V tem modulu boste spoznali:

 • Vaša prihodnost
 • Kaj boste ohranili in izpopolnili
 • Čemu se boste začeli odrekati in spreminjati
 • Čemu se boste začeli odrekati in spreminjati
 • Vzpodbuda, da ponovite vse vaje tega tečaja
 • Forum za vaša razmišljanja in vprašanja

Pred vpisom sem imela osnovno znanje. Odlično je bilo razloženo. Zelo prijeten tempo, vsebina, zanimivosti. Najbolj mi je bilo všeč to, da je online in si lahko iz udobnega kauča pogledaš posnetke. Druga, še bolj pomembna stvar pa ste vi, saj zelo lepo, prijazno in učinkovito prestavite osnove astrologije. Vse pohvale! Niste samo prof. v astrologije, ampak ste Mentorica v pravem pomenu :) Šla sem skozi vse, kar smo se naučili na tečaju, nadgradila tisto, kar sem vedela in svoje znanje zaokrožila z vašim. Mi je zelo pomagalo. Moram nujno po Vašo knjigo. :) Tečaj je primeren za vse, ki so na začetku in čutijo ljubezen do astrologije tako kot jaz.

Tanja

Sodobna

spletna učilnica

Spletna učilnica v novi podobi s prenovljenimi vsebinami z vami povsod na vseh napravah. 

 • Samostojen študij
 • Moderirani forumi za vaša vprašanja
 • Prilagodljiv urnik
 • Dostop 24/7/365 brez omejitev
 • Dostop na različnih napravah

Mnenja zadovoljnih udeležencev tečaja


Več kot 300 mnenj in ocen

Astrologija ni čiračara

Zate sem se odločila, ker sem dobila občutek, da si resna, da ne živiš nad oblaki. Da astrologija ni čiračara. To je tudi stavek, ki ga običajno povem drugim. Ljudi, tečaje itd. izbiram po občutku in če mi samo nekaj ni, me ne zanima, pri tebi čutila vse ok. Pa ne poznam nobenega, ki bi bil bolj zagnan, delaven od tebe.

Maja


Pogosta vprašanja


Odgovor boste našli s klikom na izbrano vprašanje

Kako dolgo traja tečaj?

Tečaj lahko preštudirate v približno 3 mesecih, če si vzamete čas za 1 modul tedensko. Če imate več časa za študij, znanje lahko pridobite že prej. Ker imate dostop neomejen, ga lahko študirate tudi 10 let ali več, a ga boste želeli preštudirate prej.

 

Kaj, če česa ne bom razumela?

V tečaju imate več različnih delov, namenjen vašim vprašanjem in razmišljanjem. Ko se vprašanje pojavi, ga postavite in odgovorila vam bom praviloma od ponedeljka do petka v roku 48 ur. 

Nikoli nisem študirala preko interneta. Skrbi me.

Brez skrbi! Če znate vtipkati svoje ime, e-naslov in klikniti z miško na ta odgovor, bo za vas enostavno.

Ob oddaji prijave boste prejeli uporabniško ime in geslo za vstop v Mojo Akademijo. Z njim boste vstopili v tečaj takoj po prejemu vašega plačila.

 

Ali moram prihajati v Ljubljano na predavanja?

Spletni tečaj vam je na voljo preko interneta. Ne bo vam potrebno prihajati nikamor. Še več. Študirali boste, ko boste imeli čas in voljo. Kadarkoli in kjerkoli želite. Tečaj lahko vzamete s seboj tudi na počitnice.

Kdaj bodo predavanja?

Spletni tečaj vam omogoča predavanja kadarkoli želite. Po urejenem vpisu, boste do svojega tečaja lahko dostopali kadarkoli imate čas in voljo. Tudi večkrat, če želite. 

Bo moja mentorica res Irena Stopar?

Seveda. V Moji Akademiji bom vaša mentorica, saj le tako zagotovim, da vedno izveste vse iz prve roke. V kolikor bo vaš mentor v tečaju kdorkoli drug, to piše na predstavitveni strani.

Kaj, če mi tečaj ne bo všeč?

Tečaj ima odlične ocene in mnenja tistih, ki so ga že preštudirali. Prepričana sem, da boste nad znanjem navdušeni tudi vi. Kljub temu ste lahko pomirjeni. 

Če bi se zgodilo, da vam tečaj kljub temu ne bi bil všeč ali bi menili, da ne vsebuje tega, kar je na tej strani o njem zapisano, mi v roku 30 dni od dneva vpisa pošljite e-sporočilo ali me pokličite in vrnila vam bom že vplačan prispevek tečaja. 

30-DNEVNA
GARANCIJA

100% garancija vračila denarja

Popolnoma ste zaščiteni z mojo
100% garancijo vračila denarja.

Če vam iz kakršnega koli vzroka tečaj ne bo všeč oz. ne boste v njem  prejeli znanja, ki ga obljubljam na tej strani, lahko kadarkoli v okviru 30 dni od  dneva vpisa zahtevate polno vračilo že vpračane vrednosti za tečaj brez odvečnih vprašanj.


Vpis v tečaj


Izberite opcijo, ki vam najbolj ustreza. Tečaj vam je na voljo v kar 6 obrokih!

Plačilo

takoj

297

(z vključenim 22% DDV)


Enkratno plačilo

Plačilo

v 6 obrokih

57

(z vključenim 22% DDV)


na mesec


Postanite

najboljša verzija sebe

V tečaju bom vaša mentorica Irena Stopar. Poleg znanja s področja astrologije, ki ga boste pridobili v tečaju, vas bom vzpodbujala, da znanje koristno uporabite za lepše življenje in zaživite kot si želite ter zaslužite.

Irena Stopar


Odkrivamo resnico, delimo modrost in uresničimo sanje.


>
Success message!
Warning message!
Error message!