VIP Coaching Dan

Osvobojena - Moja nova finančna zgodba


VIP Coaching Dan Osvobojena - Moja nova finančna zgodba je primeren za vas, če želite odstraniti negativna prepričanja, ovire in blokade, ki vam onemogočajo ustvariti finančno uspešno podjetje ali vas blokirajo pri rasti vašega poslovanja. 

Skozi premišljeno ustvarjen proces preobrazbe boste na VIP Coaching Dnevu ustvarili novo finančno zgodbo, po kateri si boste upali zaračunati kolikor ste vredni.

Namesto najnižjih cen na trgu, zagrenjenosti in izgorevanja zaradi občutka, da niste dali dovolj ali niste dovolj dobri, boste lahko strankam ponudili natančno tisto, kar najbolj potrebujejo in vam z veseljem plačajo.  

VIP Coaching Dan

Osvobojena - Moja nova finančna zgodba


VIP Coaching Dan Osvobojena - Moja nova finančna zgodba je primeren za vas, če želite odstraniti negativna prepričanja, ovire in blokade, ki vam onemogočajo ustvariti finančno uspešno podjetje ali vas blokirajo pri rasti vašega poslovanja. 

Skozi premišljeno ustvarjen proces preobrazbe boste na VIP Coaching Dnevu ustvarili novo finančno zgodbo, po kateri si boste upali zaračunati kolikor ste vredni.

Namesto najnižjih cen na trgu, zagrenjenosti in izgorevanja zaradi občutka, da niste dali dovolj ali niste dovolj dobri, boste lahko strankam ponudili natančno tisto, kar najbolj potrebujejo in vam z veseljem plačajo.  

Vse se začne v glavi


Podjetnice se lotevajo svojega zasebnega posla iz palete različnih razlogov. Ne morem vedeti, kakšen je vaš, a skoraj zagotovo spadate vsaj v eno izmed najbolj pogostih skupin, s katerimi se pogovarjam iz dneva v dan. Radovedna sem, v katero od najbolj tipičnih skupin podjetnic, navedenih v nadaljevanju, spadate vi. 

 • Prve so podjetnice z dušo, ki so se odločile za svoj mali posel zato, da bi se lahko iz dneva v dan ukvarjale s svojim hobijem in z njim pomagale še drugim, namesto "hodile v službo".
 • Precej pogosto mi podjetnice povedo, da so želele delati "brez šefa" ali nestalnega urnika, se znebiti težavnih sodelavcev, izkoriščanja, več zaslužiti in imeti več prostega časa.
 • Nekatere so v svoj posel preprosto "prisiljene", saj so izgubile službo in so se znašle na Zavodu za zaposlovanje. Primerne službe nikakor niso našle, a so potrebovale denar za preživetje. Samostojna dejavnost se je zdela "rešitev". 

Preden ste se lotili svojega poslovnega podviga, ste zelo verjetno razmislili, kaj to prinaša za vas. Morda ste kar precej časa računali, kako se bo izšlo, vprašali vse prijatelje, znance, še taščo in sosedovo Micko, kaj si mislijo o vaši novi ideji. Ljudje so vam povedali dvoje. Nekateri so vas vzpodbujali, drugi so vam vaš posel odsvetovali. Le redko ostanejo ljudje pri temi podjetništva nevtralni.

Morda ste se celo udeležili katere izmed brezplačnih delavnic, ki jih financira Evropska unija in so na voljo preko različnih institucij. Naredili ste poslovni načrt, se neskončno dolgo pogovarjali s seboj, s partnerjem ali z drugimi ljudmi in si rekli, da boste tisto, česar še ne veste, stuhtali na svoji poti do uspeha. 

Zdelo se je, da zadeva "pije vodo" in lotili ste se svojega malega posla, v katerem ste si predstavljali več rožnatih in sončnih dni kot jih dejansko doživite. Kajti, manjkala je pomembna sestavina, ki je nisem našla v nobenem brezplačnem programu, niti me je niso učili na poslovni fakulteti. Pa tako zelo pomembna je, da ne bi smela manjkati pred začetkom poslovanja, saj na njej stoji ves vaš uspeh. 

Ta pomembna sestavina uspeha, v katero vrsto let nisem verjela, ko so mi mentorji govorili o njej, je zelo preprosta. Tako zelo preprosta, da jo je zlahka spregledati. Ta najpomembnejša sestavina uspeha ste vi, vaša miselna naravnanost in vaša finančna zgodba. Čeprav govoriva o podjetju, imam v mislih vašo finančno miselno naravnanost in vašo finančno zgodbo, saj podjetja brez vas ne bi bilo. 

Torej, za vas imam nekaj preprostih vprašanj ...

 • Kako dobro se zavedate svoje prave identite?
 • Znate svojo pravo identiteto povezati z vašim poslovanjem? 
 • V kolikšni meri in kako vam vaša prepričanja o denarju in uspehu krojijo vašo dejavnost ter stike z vašimi strankami? 
 • Koliko časa namenite delu in koliko prostega časa vam ostane?
 • Kaj lahko s prostim časom uresničite?
 • Od 1 do 10 ocenite, v kolikšni meri se zavedate, koliko vrednosti dejansko ponudite svojim strankam?
 • Kako se pogovarjate s seboj?
 • Kaj natančno vaši pogovori s seboj prinašajo v vaše zasebno in poklicno življenje?
 • Kakšen občutek lastne vrednosti imate? 

Pri odgovorih na zgornja vprašanja bodite popolnoma iskreni. Od tega, koliko si zmorete priznati in koliko ste se sposobni poglobiti v dodatna spoznanja, je odvisen vaš uspeh, pa tudi vaša nova finančna zgodba. Večina ljudi se tega nikoli ne loti, zato si čestitajte, če boste našli prave odgovore vsaj na zgornja vprašanja. 

Zapisanih običajno ne vključim v VIP Coaching Dan, ker imam za vas boljša vprašanja. Ob najinem sodelovanju greva globlje, veliko globlje. Odkrivava prave vzroke in najboljše rešitve za vaš preobrat. A, v kolikor si boste odkrito odgovorili vsaj na ta vprašanja, boste spoznali nekaj pomembnega o sebi. Takrat, ko poznate bolje delček sebe in svoje realnosti, se lahko vaša preobrazba začne.

Že danes vsaj del spremembe lahko naredite sami s tem, da odgovore na vprašanja uporabite za spremembo vašega vedenja.

Ampak, običajno se dogaja takole. Preskočite, kar sem vam predlagala in brskate dalje. Iščete rešitve, brskate po spletu, sprašujete ljudi, ki vam do sedaj še niso znali pomagati in slej kot prej naredite vsaj korak naprej ali pa žal obupate. 


Moja izkušnja

Sama sem potrebovala 12 let, preden sem naredila preobrat. Vpisala sem se na različna izobraževanja, najemala coache in svetovalce ter brskala po spletu, ker sem resnično želela izstopiti iz začaranega razočaranj. Posebno me je razočaralo spoznanje, da sem bila pred tem časom uspešna, zdaj pa nikakor ne znam naprej. 

Ob vsakem novem spoznanju sem naredila korak naprej, vendar tistega pravega rezultata in zadovoljstva ni bilo.

Prišla sem do točke, ko me je bilo resnično strah investirati še več, saj nisem več verjela, da je sprememba možna. No, če sem iskrena, sem verjela, da je sprememba možna. Nisem pa več verjela, da se lahko zgodi meni, saj sem se utapljala v omejujočih prepričanjih, da drugim lahko uspe, meni pa ne bo nikoli več. 

Šele, ko sem se odločila, da investiram v dražje možnosti pomoči, saj tako kot sem, nisem mogla, niti nisem želela več živeti, se je zgodil preobrat, o kakršnem nisem niti v sanjah razmišljala. Spoznala sem, da si zatiskam oči in si lažem, čeprav tega nisem počela namenoma. Preprosto nisem videla širše slike in ob sebi nisem imela nikogar, ki bi mi lahko pomagal do preboja.

Morala sem sestaviti novo finančno zgodbo, ki je slonela na novi finančni miselni naravnanosti. Zgodilo se je skoraj v hipu, saj sem prve rezultate lahko opazila že nekaj dni po vodenju skozi proces, ki ga zdaj uporabljam tudi za svoje klientke. Rezultat? Prejela sem več prostega časa, podjetje v zelenih številkah, bolj enostavno poslovanje in se začela drugače pogovarjati s seboj.

Vse se je spremeni, saj tako, kot delujete na finančnem področju, tako delujete pri vsem, kar počnete v življenju.

Največje darilo ni bila povsem nova finančna situacija, pač pa razvoj novih, povsem drugačnih ponudb, s katerimi dejansko lahko pomagam ustvariti transformacijo v življenju udeleženk tečajev in klientk. Vse, kar počnem "po novem", je vezano na njihov takojšen rezultat.

V kolikor ste pripravljeni vložiti eno delovno dopoldne vase in v razvoj svoje nove finančne miselne naravnanosti ter vaše nove finančne zgodbe, ki bo vplivala na novo finančno zgodbo vašega podjetja ter se bo prenesla na vaše zasebno življenje, boste uživali v preprostem, a zelo učinkovitem procesu spremembe na bolje. 

Kaj bova počeli na VIP Coaching Dnevu?

Vse bo potekalo v sproščenem vzdušju, kjer se boste ob najinem pogovoru zagotovo sprostili in v njem uživali. Raziskovali bova vaša prepričanja o denarju in jih postavili pod vprašaj. Tista, ki vam ne služijo več, bova preoblikovali. Našli bova za vas unikaten način, kako si boste priznali svojo pravo vrednost, ki jo boste lahko prenesli tudi na svoje stranke in druge ljudi. 

Zavihali bova rokave, poiskali odgovore na strokovno vodena vprašanja, prilagojena za takojšnjo spremembo vaše finančne miselne naravnanosti.

Prejeli boste poseben, za vas ustvarjen delovni zvezek in ob zaključku VIP Coaching Dneva imeli v rokah natančno, za vas unikatno izpolnjeno predlogo, ki jo boste uporabili vsakokrat, ko vas začne vleči na staro pot in kadarkoli se odločate o čemerkoli, zasebno ali poslovno.  

Uporabite, kar se bova dogovorili in nikoli več ne boste v dvomu ali sprejeti ponudbo, stranko, vrednost za vaše storitve ali karkoli drugega. Izpolnjena predloga najinega delovnega dopoldneva bo postala vaš novi kompas, ki vedno pokaže pravo pot in pravo odločitev.

Odslej boste vedno imeli "pomočnika", ki vam bo dal odgovor na mnoga vprašanja, ob katerih danes še izgubljate dobro voljo, čas in denar. 

Osebni VIP Coaching Dan
je primeren za vas, če...

 • Ste ali želite postati podjetnica z dušo, ki želi najti prave rešitve in odločitve, ki vam pomagajo do preboja na poslovnem in zasebnem področju.
 • Želite ustvariti navdušujoče življenje na trdnih temeljih in po lastni meri, v katerem boste uživali ob svojem delu ter boste imeli dovolj časa zase, za svoje drage in hobije. 
 • Ste pripravljeni raziskati pomemben del sebe, ki vam še greni življenje in ga naučiti, kako vam naj bo v vsakem trenutku v pomoč.  

Za koga je VIP coaching dan
Osvobojena - Moja nova finančna zgodba najbolj primeren?


VIP coaching dan je ustvarjen za podjetnice svetovalnih in izobraževalnih dejavnosti, kot so psihologinje, coachinje, astrologinje, duhovne učiteljice, joga učiteljice, ustvarjalke tečajev in druge podjetnice s poudarkom na svetovanju ali poučevanju. 

V kolikor ne spadate v to skupino podjetnic ali morda niste podjetnica, boste od VIP dneva imeli korist, četudi VIP dan ni ustvarjen specifično za vas, saj VIP Coaching Dan Osvobojena - Moja nova finančna zgodba vsakokrat prilagodim vsaki klientki tako, da je koristen za ženske različnih poklicev in dejavnosti.

Najpomembnejši sta vaša iskrena želja in zaveza, da se postavite zase, v vsakodnevnem življenju uporabite, kar se dogovoriva in zgradite zdrave finančne temelje, ki bodo vplivali tudi na vaše zasebne in poslovne odnose.


Sprostite se in uživajte


VIP Coaching Dan je dan, ko se posvetiva samo vam. Predlagam, da na ta dan ne dogovorite nobenih obveznosti, ker boste po končanem VIP Dnevu želeli uživati v svoji novi energiji in jo boste tako hitreje ponotranjili. 

Najin skupni VIP Coaching Dan bova preživeli ob coachingu, ki je namenjen enostavnim odločitvam. Sprejeli boste veliko odločitev. Vse bodo enostavne in z visoko dodano vrednostjo za vas ter vaše nadaljnje življenje. 

Ob zaključku boste natančno vedeli, kaj in na kakšen način uporabiti vse, o čemer se bova pogovarjali in predelali, da boste ostali na poti ugodnih sprememb, ki jih bova začrtali skupaj.

Moje stranke pravijo, da VIP coaching dan preživijo prijetno in prepričana sem, da bo tako tudi z vami, saj se bova posvečali samo vam in vašemu lahkotnejšemu poslovanju v prihodnje. 

Coaching poteka preko telefona ali Skype v prijetnem ozračju. Najin Dan si boste zapomnili še dolgo časa kot izkušnjo, ki vam je spremenila življenje in tok poslovanja.

Prijava in način dela


Za prijavo na VIP Coaching Dan kliknite na "Prijava na VIP dan" in vpišite vaše podatke.

V kolikor želite račun, ki glasi na vaše podjetje, zapišite podatke podjetja, v nasprotnem svoje podatke. 

Po prejemu nakazila boste prejeli dostop do mojega koledarja in rezervirali termin VIP dneva, ki vam bo na voljo v roku 3 - 5 delovnih dni preko telefona ali Skype.

Prijava na VIP Coaching dan

Osvobojena - Moja nova finančna zgodba

Trajanje:
3 ure - 4 ure

Investicija:
750,00 €

Irena Stopar

Sem Irena Stopar, avtorica, mentorica, coachinja, ustanoviteljica in direktorica Moje Akademije. Ženske poslujemo drugače kot moški. Svoja podjetja vodimo z dušo in s srcem, a doživljamo mnoge stiske. Prepogosto smo premalo cenjene in absolutno premalo plačane za svoje delo, kar nas pripelje do čustvene, finančne stiske in v izgorelost. Za podjetnice z dušo želim to za vedno spremeniti.

Irena Stopar


>
Success message!
Warning message!
Error message!