Astrološki tečaj

Horarna astrologija

Uporabite astrologijo za lepše življenje
in z njo pomagajte še drugim.


V praksi preizkušeno astrološko izobraževanje.
Korak za korakom od popolnega začetnika do pravega ljubitelja astrologije in profesionalnega astrologa.

Kaj je horarna astrologija?

Kolikokrat ste si zaželeli, da bi si lahko v nekaj minutah odgovorili na zastavljeno vprašanje? Kolikokrat ste ali vas je vsaj prijelo, da bi poklicali astrologa, jasnovidca ali vedeževalca, da vam odgovori kaj se bo zgodilo oz. kakšen bo razplet dogodkov?

Horarna astrologija je najbolj preprosta veja astrologije, ki se je lahko naučite v kratkem času. Najboljše odgovore daje na konkretna, jasno postavljena vprašanja. Horarno astrologijo uporabite, ko želite prejeti pritrdilen ali nikalen odgovor. Kratek in jedrnat, brez odvečnih opisov, ki so v domeni natalne astrologije. V rokah izkušenega astrologa pa odgovarja tudi na precej bolj zapletena vprašanja. 

Že od

49.00€

(z vključenim 22% DDV)

na 12 mesecev

Zahtevnost tečaja:

Lokacija tečaja:

Spletni tečaj

Obseg tečaja:

10 modulov / 195 lekcij

Mentorica:

Irena Stopar

O tečaju Horarna astrologija

Tečaj Horarna astrologija poteka korak za korakom od začetnika s predznanjem osnov astrologije do profesionalnega horarnega astrologa. V tečaju je malo teorije. Glavnino predstavlja praktično delo (odgovori iz horarnih horoskopov iz prakse).

Študirali boste brez nepotrebnega stresa, zmede ali izgubljenosti. Iz lekcije v lekcijo vam podrobno razložim vse, kar morate razumeti. Čaka vas več kot 30 šolskih ur razlage teorije in podrobno razloženih praktičnih primerov. V vsaki lekciji imate poseben del, namenjen odgovorom na dodatna vprašanja (tudi vaših primerov).

Ničesar nisem izpustila in vse, kar vem o horarni astrologiji, delim z vami.

Korak za korakom

Dobesedno korak za korakom, a temeljito. Ničesar nisem izpustila.

Strokovno vodenje

Pod strokovnim vodenjem izkušene mentorice. Moja pomoč v vsaki lekciji.

Online študij

Osnove astrologije študirate online - preko interneta kadarkoli si zaželite.

Dostop kadarkoli 

Dostop do tečaja 24/7/365 - vse dni v letu kadarkoli in kolikokrat si zaželite.

Kaj vam prinaša znanje tečaja Horarna astrologija?

10

Modulov

195

Lekcij

124

Primerov

Prejeli boste vodena predavanja v obliki video posnetkov razlage in posnetkov webinarjev za vajegradivo za vaje z vsemi izrisi horoskopov, tabel in "plonk listki" za pripravo odgovora v .pdf formatu, primerov reševanja kvizov korak za korakov, neomejen dostop do vsebine in mentorico, ki je vedno blizu z odgovori na vaša vprašanja. 

Predznanje

V tečaju Horarna astrologija boste morali poznati astrološka znamenja, planete, hiše in aspekte, ki spadajo med osnovne pojme v astrologiji. Vpišete se lahko brez predznanja, saj boste bistveni del osnov astrologije ponovili na začetku tečaja. V kolikor boste ugotovili, da predznanja nimate dovolj, lahko naknadno izberete tečaj osnove astrologije in se h horarni astrologiji vrnete, ko boste znanje pridobili. 

Samozavestno odgovorite

S pridobljenim znanjem boste lahko samozavestno odgovorili na mnoga vsakodnevna ali neobičajna vprašanja.

Prihranite čas

Horarna astrologija daje zanesljive odgovore v zelo kratkem času, zato boste odgovore na vprašanja našli zelo hitro.

Bolje se odločajte

Horarni horoskop uporabite kot svetovalca ali kot "drugo mnenje" še preden se dokončno odločite.

“Dovolite mi, da vam pomagam
postati najboljša verzija sebe.”
Irena Stoparvaša mentorica

Mnenja zadovoljnih udeležencev
tečaja Horarna astrologija


Več kot 300 mnenj in ocen

Horarna astrologija prebudi detektivski duh

Uživam v raziskovanju horarnih vprašanj, poslušanja webinarjev na teme horarne astrologije. Ni dolgčas! Zelo mi ustreza ta veja astrologije, saj se ob njih prebudi moj detektivski duh:). Poleg tega pa pridobivam povratne informacije mojih klientk (prijateljic večina), vprašanja pa si zastavljam tudi sama kot npr. Kje je daljinec za tv? Kje se nahaja…? Ali bom stanovala…? itd. Vedno bolj sem prepričana, da nam vesolje da prave odgovore, le videti in razumeti jih moramo, to pa nam horarna omogoča, jeee.

Jana

Zanimivo in uporabno za vsak dan

Tečaju bi dala 5 zvezdic . Vsi moduli so zanimivi in uporabni za vsak dan. Tečaj je odlično pripravljen, priporočam pa ga vsem. Z njim bolj spoznaš sebe in druge. Odlična mentorica ste in astrologinja.

Lidija Al mahdawi

Podrobna razlaga vsebine ter spretna komunikacija

Tečaju pripišem 5 zvezdic. Tečaj je res dobro, skrbno pripravljen in najbolj mi je bila všeč podrobna razlaga vsebine ter spretna komunikacija med vami in nami. Zelo koristi dobra razlaga, in zapiski, ki si jih lahko naredim skupaj z podrobno razloženimi primeri na webinarjih. Veliko je bilo primerov, da smo lahko vadili! Vse smo imeli na voljo, tudi možnost dodatnih vprašanj med samim potekom tečaja.

Anja

10 Modulov

Podrobno razložena snov
korak za korakom.

Kaj boste prejeli v tečaju Horarna astrologija?

Modul 1

Uvod v horarno astrologijo


V 1. modulu boste osvežili nekatere najpomembnejše pojme iz osnov astrologije. Spoznali boste pomembne pojme in bistvena pravila horarne astrologije. Že po prvem modulu boste razumeli kako postaviti dobro horarno vprašanje, kdaj je odgovor pritrdilen in katere postavitve v horoskopu preprečijo pritrdilen odgovor.

Modul 2

Ljubezenska horarna vprašanja


V 2. modulu boste podrobno spoznali pravila za razlago ljubezenskih horarnih vprašanj. To so vprašanja, povezana z ljubeznijo in partnerskimi odnosi. Najpogosteje so povezana z dilemo, ali je oseba, ki ste jo pred kratkim spoznali, prava za vas, o možnosti poroke, skupnega življenja, ali vas partner še ljubi, kaj čuti do vas in podobno.

Modul 3

Finančna horarna vprašanja


V 3. modulu boste podrobno spoznali pravila za razlago finančnih horarnih vprašanj. To so vprašanja, povezana z denarjem, naložbami in vrednostjo nečesa. Najpogosteje so povezana z dilemo, kakšno bo finančno stanje v prihodnje, ali je pametno naložiti denar v nekaj, o možnosti finančnih dobitkov ali izgub in podobno.

Modul 4

Horarna vprašanja o poslu in zaposlitvi


V 4. modulu boste podrobno spoznali pravila za razlago horarnih vprašanj, povezanih s poslom, delom in zaposlitvijo. To so vprašanja glede poslovnih odločitev, zamenjave službe, izbiro sodelavcev, odnosi med sodelavci ali med nadrejenim in zaposlenimi ter vrsta drugih, podobnih vprašanj.

Modul 5

Horarna vprašanja o nepremičninah


V 5. modulu boste spoznali pravila za razlago horarnih vprašanj, povezanih z nepremičninami. To so vprašanja, povezana z nakupom, prodajo ali oddajanjem nepremičnin. Govorijo o selitvah, vrednosti nepremičnin in podobno.

Modul 6

Časovno določanje v horarni astrologiji


V 6. modulu boste spoznali prav posebna, preprosta pravila za časovno določanje s pomočjo horarnih vprašanj. Ta vprašanja se nanašajo na dilemo: "Kdaj se bo nekaj zgodilo?" ali "Ali se bo nekaj zgodilo v želenem času?".

Modul 7

Iskanje skritega, izgubljenega ali ukradenega


V 7. modulu boste spoznali, kako s pomočjo horarne astrologije določite kje se nekaj nahaja. Spoznali boste, kako poiščete nekaj, kar je skrito, izgubljeno ali ukradeno. Naučili se boste pogledati, ali boste tisto našli. Iščete lahko predmete, živali ali celo ljudi. 

Modul 8

Konzultacijski horarni horoskop


V 8. modulu boste spoznali posebno vrsto horoskopa, ki ga v horarni astrologiji imenujemo konzultacijski horoskop. Konzultacijski horoskop lahko uporabljate samostojno ali v povezavi z natalno astrologijo, kjer je uporaba še prav posebno zanimiva.

Modul 9

Razna horarna vprašanja


V 9. modulu ni nobene teorije. Namenjen je dodatnim vajam in odgovorom na različna horarna vprašanja. Vadili boste na primerih, ki jih boste do tega modula že znali sami razrešiti. Nekaj primerov pa je povsem drugačnih kot pred tem modulom, da se naučite samostojno razmišljati za čas, ko boste sami prejeli kak drugačen primer. 

Modul 10

Zaključek tečaja in koristne povezave


V 10. modulu boste našli napotke ob zaključku tečaja in nekaj koristnih povezav, ki vam bodo koristile, ko se boste odločili za samostojno pot v svet horarne astrologije. 

Vpis v tečaj Horarna astrologija


Izberite opcijo, ki vam najbolj ustreza. Tečaj vam je na voljo v kar 12 obrokih!

Plačilo

takoj

487

(z vključenim 22% DDV)


Enkratno plačilo

Plačilo

v 6 obrokih

89

(z vključenim 22% DDV)


6 mesecev

Plačilo

v 12 obrokih

49

(z vključenim 22% DDV)


12 mesecev

Varno in hitro kar iz domačega naslonjala

Prenovljena spletna učilnica


Spletna učilnica v novi podobi s prenovljenimi vsebinami z vami povsod na vseh napravah.

Mnenja zadovoljnih udeležencev
tečaja Horarna astrologija


Več kot 300 mnenj in ocen

Podrobna razlaga vsebine ter spretna komunikacija

Tečaju pripišem 5 zvezdic. Tečaj je res dobro, skrbno pripravljen in najbolj mi je bila všeč podrobna razlaga vsebine ter spretna komunikacija med vami in nami. Zelo koristi dobra razlaga, in zapiski, ki si jih lahko naredim skupaj z podrobno razloženimi primeri na webinarjih. Veliko je bilo primerov, da smo lahko vadili! Vse smo imeli na voljo, tudi možnost dodatnih vprašanj med samim potekom tečaja.

Anja

Izčrpna razlaga in praktični primeri

Pohvalim lahko izčrpno razlago s praktičnimi primeri.

Aleš Mir

Horarna astrologija za 5 zvezdic

Tečaju Horarna astrologija pripišem 5 zvezdic. Všeč mi je bil celoten tečaj, saj je bil podprt z kakovostnimi videoposnetki in webinarji (tako s teorijo kot tudi praktičnimi primeri razlage). Je odlična dopolnitev Astro Akademije, ki še dodatno poveča popolno efektivnost učenja. Zelo sem zadovoljna. Vse pohvale predavateljici.

Katarina Pirc

Pogosta vprašanja


Odgovor boste našli s klikom na izbrano vprašanje

Kako dolgo traja tečaj?

Tečaj lahko preštudirate v približno 3 mesecih. Če imate več časa za študij, znanje lahko pridobite že prej. Ker imate dostop neomejen, ga lahko študirate tudi 10 let ali več, a ga boste želeli preštudirate prej.

 

Kaj, če česa ne bom razumela?

V tečaju imate več različnih delov, namenjen vašim vprašanjem in razmišljanjem. Ko se vprašanje pojavi, ga postavite in odgovorila vam bom v zelo kratkem času. 

Nikoli nisem študirala preko interneta. Skrbi me.

Brez skrbi! Če znate vtipkati svoje ime, e-naslov in klikniti z miško na ta odgovor, bo za vas enostavno.

Ob oddaji prijave boste prejeli uporabniško ime in geslo za vstop v Mojo Akademijo. Z njim boste vstopili v tečaj takoj po prejemu vašega plačila.

 

Ali moram prihajati v Ljubljano na predavanja?

Spletni tečaj vam je na voljo preko interneta. Ne bo vam potrebno prihajati nikamor. Še več. Študirali boste, ko boste imeli čas in voljo. Kadarkoli in kjerkoli želite. Tudi na počitnicah.

Kdaj bodo predavanja?

Spletni tečaj vam omogoča predavanja kadarkoli želite. Po urejenem vpisu, boste do svojega tečaja lahko dostopali kadarkoli imate čas in voljo. Tudi večkrat, če želite. 

Bo moja mentorica res Irena Stopar?

Seveda. V mojih tečajih sem vsem udeležencem tečajem mentorica kar sama, saj le tako zagotovim, da vedno izveste vse iz prve roke. V kolikor bo vaš mentor v tečaju kdorkoli drug, to piše na predstavitveni strani.

Kaj, če mi tečaj ne bo všeč?

Tečaj ima odlične ocene in mnenja tistih, ki so ga že preštudirali in prepričana sem, da boste nad znanjem navdušeni tudi vi. Kljub temu ste lahko pomirjeni. 

Če bi se zgodilo, da vam tečaj kljub temu ne bi bil všeč ali bi menili, da ne vsebuje tega, kar je na tej strani o njem zapisano, mi v roku 30 dni od dneva vpisa pošljite e-sporočilo ali me pokličite in vrnila vam bom že vplačan prispevek tečaja. 

Vpis v tečaj Horarna astrologija


Izberite opcijo, ki vam najbolj ustreza. Tečaj vam je na voljo v kar 12 obrokih!

Plačilo

takoj

487

(z vključenim 22% DDV)


Enkratno plačilo

Plačilo

v 6 obrokih

89

(z vključenim 22% DDV)


6 mesecev

Plačilo

v 12 obrokih

49

(z vključenim 22% DDV)


12 mesecev

Naučim vas postati najboljša verzija sebe

V tečaju bom vaša mentorica Irena Stopar. Poleg znanja s področja astrologije, ki ga boste pridobili v tečaju, vas bom vzpodbujala, da znanje koristno uporabite za lepše življenje in zaživite kot si želite ter zaslužite.

Irena Stopar

>
Success message!
Warning message!
Error message!