Horarna astrologija


Horarna astrologija je najbolj enostavna veja astrologije, s pomočjo katere lahko odgovorite na konkretna, jasno postavljena vprašanja.

Običajen odgovor je "da" ali "ne", a zmore odgovoriti tudi bolj zahtevna vprašanja.

Med drugim lahko s pomočjo horarnega horoskopa ugotovite, kaj v resnici od vas želi nekdo, ki vas je pravkar poklical ali vstopil v prostor. 

Vprašanja pri horarni astrologiji lahko postavite kadarkoli. Bistveno je, da se "porodijo spontano" in se ne prisilite, da bi nekaj vprašali. Dokler vprašanje ni jasno, toliko časa ni "rojeno". 

Milijonarji ne uporabljajo astrologije.

Milijarderji jo.


J.P. Morgan

Kaj je horarna astrologija?


Kolikokrat ste si zaželeli, da bi si lahko v nekaj minutah odgovorili na zastavljeno vprašanje?

Kolikokrat ste že ali vas je vsaj prijelo, da bi poklicali astrologa, jasnovidca ali vedeževalca, da vam odgovori kaj se bo zgodilo ali kakšen bo razplet dogodkov?

Horarna astrologija je najbolj preprosta veja astrologije, ki se je lahko naučite že v kratkem času. Najboljše odgovore daje na konkretna, jasno postavljena vprašanja.

Horarno astrologijo uporabite, ko želite prejeti kratek in jedrnat odgovor, brez odvečnih opisov, ki so v domeni natalne astrologije.

Običajen odgovor glasi "da" ali "ne", zato to vejo prepogosto še vedno ljudje zamenjujejo z jasnovidnostjo ali prerokovanjem. 


Zahtevnost tečaja:

Lokacija tečaja:

Spletni tečaj

Obseg tečaja:

10 modulov / 195 lekcij

Mentorica:

Irena Stopar


O tečaju Horarna astrologija


Tečaj Horarna astrologija poteka korak za korakom od začetnika s predznanjem osnov astrologije do profesionalnega horarnega astrologa. V tečaju je malo teorije. Glavnino tečaja predstavlja praktično delo 
(odgovori iz horarnih horoskopov iz prakse).

Študirali boste brez nepotrebnega stresa, zmede ali izgubljenosti. Iz lekcije v lekcijo vam podrobno razložim vse, kar morate razumeti. Čaka vas več kot 30 šolskih ur razlage teorije in podrobno razloženih praktičnih primerov. V vsaki lekciji imate poseben del, namenjen odgovorom na dodatna vprašanja (tudi vaših primerov).

Ničesar nisem izpustila in vse, kar vem o horarni astrologiji, delim z vami.

Korak za korakom

Dobesedno korak za korakom, a temeljito. Ničesar nisem izpustila.

Strokovno vodenje

Pod strokovnim vodenjem izkušene mentorice. Moja pomoč v vsaki lekciji.

Online študij

Tečaj preprosto študirate kar online - preko interneta kadarkoli si zaželite.

Dostop kadarkoli 

Dostop do tečaja 24/7/365 - vse dni v letu kadarkoli in kolikokrat si zaželite.Kaj vam prinaša znanje tečaja Horarna astrologija?


Tečaj Horarna astrologija je v glavnini praktičen tečaj, kjer boste iz modula v modul reševali vrsto različnih primerov odgovorov na horarna vprašanja. Teorije je malo, saj znanje tečaja temelji na osnovah astrologije.

Na tečaju se boste naučili odgovoriti na jasno postavljena, preprosta vprašanja, kjer je v večini primerov odgovor "da" ali "ne". Še pred zaključkom tečaja se boste naučili odgovarjati tudi na bolj zapletena vprašanja in celo preveriti, kaj želi od vas nekdo, ki je pravkar vstopil v vaš prostor. 

Ta tečaj je pripravljen v obliki ogromno prakse, zato boste že iz modula v modul lahko začeli samostojno razlagati horarne horoskope.

V kolikor čutite in vidite svoje poslanstvo kot horarni astrolog, ki pomaga ljudem do odločitev oz. jim vzame z ramen dileme glede vsakodnevnih in bolj zapletenih dilem, boste po zaključenem tečaju lahko postali profesionalni horarni astrolog. 

Predznanje

V tečaju Horarna astrologija boste morali poznati astrološka znamenja, planete, hiše in aspekte, ki spadajo med osnovne pojme v astrologiji.Tečaju boste najlažje sledili in izkoristili napotke v celoti, če ste osvojili znanje tečaja Osnove astrologije

Vpišete se lahko brez predznanja, saj boste bistveni del osnov astrologije ponovili na začetku tečaja. V kolikor boste ugotovili, da predznanja nimate dovolj, lahko naknadno izberete tečaj osnove astrologije in se h horarni astrologiji vrnete, ko boste znanje pridobili. 

Način pridobivanja znanja

Znanje boste pridobili v sodobni spletni učilnici Moje Akademije. Ves tečaj poteka preko interneta, zato potrebujete internetni dostop.

Obsega obsežno gradivo z razlago teoretičnih pojmov, sprotno preverjanje teoretičnega znanja in praktične vaje razlage horoskopov v obliki kvizov.

V tečaju je malo teorije. Glavnina poteka v obliki reševanja praktičnih primerov - primerov razlage horoskopov iz prakse. 

Urnik tečajev

Celoten tečaj poteka v spletni učilnici Moje Akdemije.  
Svoj urnik po urejenem vpisu prilagajate sami, saj prejmete neomejen doživljenjski dostop 24/7/365 - vse dni v letu. 

10 Modulov

Podrobno razložena snov
korak za korakom.

Kaj boste prejeli v tečaju Horarna astrologija?

10

Modulov

195

Lekcij

124

Primerov

Modul 1

Uvod v horarno astrologijo

Uvodni modul vsebuje vrsto ponovitev, koristnih razlag in napotkov, ki jih boste v nadaljevanju praktično uporabili pri razlagi horarnih horoskopov. 

Najprej boste osvežili nekatere najpomembnejše pojme iz osnov astrologije. Spoznali boste pomembne pojme in bistvena pravila horarne astrologije. 

Razumeli kako postaviti dobro horarno vprašanje, kdaj je odgovor pritrdilen in katere postavitve v horoskopu preprečijo pritrdilen odgovor.

Že v tem modulu boste naredili nekaj praktičnih vaj pogleda v horarni horoskop in tabelo aspektov, ki bosta vaši glavni orodji za iskanje odgovorov v nadaljevanju tečaja. 

V tem modulu boste spoznali:

 • Uvodni napotki
 • Kaj je horarna astrologija
 • Dobra horarna vprašanja
 • Signifikatorji in kosignifikatorji
 • Hiše v horarni astrologiji
 • Astrološka znamenja, planeti in aspekti
 • Potrditev odgovorov
 • Posebnosti pri potrditvi odgovorov
 • Opozorila pred razlago horarnega vprašanja
 • Horarni odgovori in etika
 • Forum za vaša vprašanja

Tečaju Horarna astrologija pripišem 5 zvezdic. Všeč mi je bil celoten tečaj, saj je bil podprt z kakovostnimi videoposnetki in webinarji (tako s teorijo kot tudi praktičnimi primeri razlage). Je odlična dopolnitev Astro Akademije, ki še dodatno poveča popolno efektivnost učenja. Zelo sem zadovoljna. Vse pohvale predavateljici.

Katarina Pirc

Modul 2

Ljubezenska horarna vprašanja

Skozi ves drugi modul boste podrobno spoznali pravila za razlago ljubezenskih horarnih vprašanj. To so vprašanja, povezana z ljubeznijo in partnerskimi odnosi.

Najpogosteje so povezana z dilemo, ali je oseba, ki ste jo pred kratkim spoznali, prava za vas, o možnosti poroke, skupnega življenja, ali vas partner še ljubi, kaj čuti do vas in podobno.

Začeli boste z uvodnim spoznavanjem pravil za razlago ljubezenskih in partnerskih horarnih vprašanj. Nadaljevali boste z reševanjem praktičnih primerov. 

Vsi primeri so podrobno razloženi. Samostojno jih lahko rešujete s pomočjo priloženega gradiva za vaje, ki vsebuje tudi "plonk listek" za razlago. 

V tem modulu boste spoznali:

 • Uvod v ljubezenska vprašanja
 • Podatki za izračun in izris horarnega horoskopa
 • Razlaga pravil za razlago ljubezenskih in partnerskih horarnih vprašanj
 • Vaje - podrobna razlaga horarnih ljubezenskih in partnerskih vprašanj - korak za korakom
 • Forum za vaša vprašanja

Tečaju bi dala 5 ⭐️. Vsi moduli so zanimivi in uporabni za vsak dan. Tečaj je odlično pripravljen, priporočam pa ga vsem. Z njim bolj spoznaš sebe in druge. Odlična mentorica ste in astrologinja.

Lidija Al Mahdawi

Modul 3

Poslovna in finančna horarna vprašanja

V tretjem modulu boste podrobno spoznali pravila za razlago finančnih horarnih vprašanj. To so vprašanja, povezana z denarjem, naložbami in vrednostjo nečesa.

Najpogosteje so povezana z dilemo, kakšno bo finančno stanje v prihodnje, ali je pametno naložiti denar v nekaj, o možnosti finančnih dobitkov ali izgub in podobno.

Vsi primeri so podrobno razloženi. Samostojno jih lahko rešujete s pomočjo priloženega gradiva za vaje, ki vsebuje tudi "plonk listek" za razlago. 

V tem modulu boste spoznali:

 • Uvod v poslovna in finančna vprašanja
 • Razlaga pravil za razlago poslovnih in finančnih horarnih vprašanj
 • Vaje - podrobna razlaga horarnih poslovnih in finančnih vprašanj - korak za korakom
 • Forum za vaša vprašanja

Tečaj horarna astrologija za 5 zvezdic. Všeč mi je bilo, ker je potekalo počasi in razumljivo. Vse je na video posnetkih, katere pa lahko ustaviš, prevrtiš itd., kadarkoli potrebuješ. Samo gradivo je bilo odlično pripravljeno. Posnetki webinarjev oz. webinarji "v živo", so zame osebno, odlična pot za tečaje, saj se pogovor lahko nadgradi in posledično izvemo še kakšno dodatno "malenkost". Pogrešala nisem ničesar, bi pa z veseljem naredila še kakšen primer več skupaj z vami (za še boljšo samozavest :) ) Tečaj bi priporočila vsem, ki jih vsaj malo zanima astrologija in vsem tistim, ki bi želeli pomagati v prvi vrsti sebi, svojim domačim in seveda vsem ostalim, ki bi njihovo pomoč potrebovali. Dodala bi samo še to, da si želim iti z vami še dlje in hvala za vse.

Urška Kemperl

Modul 4

Horarna vprašanja o delu in zaposlitvi

V četrtem modulu boste podrobno spoznali pravila za razlago horarnih vprašanj, povezanih s poslovnimi odločitvami, z delom in zaposlitvijo. 

To so vprašanja glede zamenjave službe, izbiro sodelavcev, odnosi med sodelavci ali med nadrejenim in zaposlenimi ter vrsta drugih, podobnih vprašanj.

Vsi primeri so podrobno razloženi. Samostojno jih lahko rešujete s pomočjo priloženega gradiva za vaje, ki vsebuje tudi "plonk listek" za razlago. 

V tem modulu boste spoznali:

 • Uvod v vprašanja o delu in zaposlitvi
 • Razlaga pravil za razlago vprašanj o delu in zaposlitvi
 • Vaje - podrobna razlaga horarnih vprašanj o delu in zaposlitvi - korak za korakom
 • Forum za vaša vprašanja

Tečaju pripišem 10, aja, gre samo do 5... no, potem pa 5 zvezdic. :) Všeč mi je aktivno sodelovanje, super razlaga mentorice, vzdušje v skupini, zelo zanimivi in različni primeri. Lahko bi naštevala v nedogled. V tem tečaju je bilo toliko povedanega, razloženega in predstavljenega, da res ni bilo kaj za pogrešat. Tečaj je primeren za ljudi, ki v sebi nosijo ljubezen in posluh za astrologijo. Vse ostalo 100% pridobiš na tečaju. Astrologija nosi s sabo vse, kar potrebuješ, zna konkretno in iskreno odgovoriti na vsa zastavljena vprašanja, te spomni kdo v resnici si. Horarna astrologija je hitra, natančna, ter primerna za vse, ki si upajo pogledati resnici v oči. Hvala, Irena Stopar za tako dobro vodenje ter povezovanje vseh nas v skupini, ki je bila vsakič polna pozitivne energie.

Barbara Knez

Modul 5

Horarna vprašanja o nepremičninah

V petem modulu boste spoznali pravila za razlago horarnih vprašanj, povezanih z nepremičninami.

To so vprašanja, povezana z nakupom, prodajo ali oddajanjem nepremičnin. Govorijo o selitvah, vrednosti nepremičnin in podobno.

Vsi primeri so podrobno razloženi. Samostojno jih lahko rešujete s pomočjo priloženega gradiva za vaje, ki vsebuje tudi "plonk listek" za razlago. 

V tem modulu boste spoznali:

 • Uvod v vprašanja o nepremičninah
 • Razlaga pravil za razlago vprašanj o nepremičninah
 • Vaje - podrobna razlaga horarnih vprašanj o nepremičninah - korak za korakom
 • Forum za vaša vprašanja

Tečaj dobi čisto 5-ko in ga z veseljem priporočim. Všeč mi je bilo sodelovanje več udeleženk. Vsaka je imela svoje poglede, s čimer smo se dopolnjevale pri učenju. Razlika med tradicionalno in moderno horarno astrologijo je velika. Kar nisem mogla verjeti, da na preprost način (kakor si nam vseskozi razlagala) prideš do istih rezultatov. Če povzamem celotni tečaj Horarne astrologije, je odlično pripravljen. Ni ti bilo žal časa, dobre volje in želje, da nas res naučiš tisto, za kar smo vpisane v tečaj. Marsikaj si nas dodatno naučila ali spodbudila k osnovam astrologije. Sedaj je na nas, da tečaj večkrat predelamo in osvojimo, kar potrebujemo za samostojno razlago Horarnega horoskopa. Še enkrat hvala za vztrajnost, potrpežljivost in dober odnos do vseh nas.

Andreja Puc

Modul 6

Časovno določanje v horarni astrologiji

V šestem modulu boste spoznali prav posebna, preprosta pravila za časovno določanje s pomočjo horarnih vprašanj.

Ta vprašanja se nanašajo na dilemo tipa: "Kdaj se bo nekaj zgodilo?" ali "Ali se bo nekaj zgodilo v želenem času?".

Vsi primeri so podrobno razloženi. Samostojno jih lahko rešujete s pomočjo priloženega gradiva za vaje, ki vsebuje tudi "plonk listek" za razlago. 

V tem modulu boste spoznali:

 • Uvod v vprašanja o časovnem določanju
 • Razlaga pravil za razlago vprašanj o časovnem določanju
 • Vaje - podrobna razlaga horarnih vprašanj o časovnem določanju - korak za korakom
 • Forum za vaša vprašanja

Tečaju pripišem 5 zvezdic. Tečaj je res dobro, skrbno pripravljen in najbolj mi je bila všeč podrobna razlaga vsebine ter spretna komunikacija med vami in nami. Zelo koristi dobra razlaga, in zapiski, ki si jih lahko naredim skupaj z podrobno razloženimi primeri na webinarjih. Veliko je bilo primerov, da smo lahko vadili! Vse smo imeli na voljo, tudi možnost dodatnih vprašanj med samim potekom tečaja.

Anja

Modul 7

Iskanje skritega, izgubljenega ali ukradenega

V sedmem modulu boste spoznali, kako s pomočjo horarne astrologije določite kje se nekaj nahaja.

Spoznali boste, kako poiščete nekaj, kar je skrito, izgubljeno ali ukradeno.

Naučili se boste predvideti, ali boste tisto našli. Iščete lahko predmete, živali ali celo ljudi. 

Vsi primeri so podrobno razloženi. Samostojno jih lahko rešujete s pomočjo priloženega gradiva za vaje, ki vsebuje tudi "plonk listek" za razlago. 

V tem modulu boste spoznali:

 • Uvod v vprašanja o skritem, izgubljenem ali ukradenem
 • Razlaga pravil za razlago vprašanj o skritem, izgubljenem ali ukradenem
 • Vaje - podrobna razlaga horarnih vprašanj o skritem, izgubljenem ali ukradenem - korak za korakom
 • Forum za vaša vprašanja

Uživam v raziskovanju horarnih vprašanj, poslušanja webinarjev na teme horarne astrologije. Ni dolgčas! Zelo mi ustreza ta veja astrologije, saj se ob njih prebudi moj detektivski duh:). Poleg tega pa pridobivam povratne informacije mojih klientk (prijateljic večina), vprašanja pa si zastavljam tudi sama kot npr. Kje je daljinec za tv? Kje se nahaja…? Ali bom stanovala…? itd. Vedno bolj sem prepričana, da nam vesolje da prave odgovore, le videti in razumeti jih moramo, to pa nam horarna omogoča, jeee.

Jana

Modul 8

Konzultacijski horarni horoskop

Glavnino najbolj tipičnih horarnih vprašanj, ki jih postavljajo ljudje astrologom ste do tega modula že spoznali.

V tem modulu boste spoznali posebno vrsto horoskopa, ki ga v horarni astrologiji imenujemo konzultacijski horoskop.

Konzultacijski horoskop lahko uporabljate samostojno ali v povezavi z natalno astrologijo, kjer je uporaba še prav posebno zanimiva.

Vsi primeri so podrobno razloženi. Samostojno jih lahko rešujete s pomočjo priloženega gradiva za vaje, ki vsebuje tudi "plonk listek" za razlago. 

V tem modulu boste spoznali:

 • Uvod v konzultacijski horoskop
 • Kako razložite konzultacijski horoskop
 • Vaje - podrobna razlaga konzultacijskega horoskopa - korak za korakom
 • Forum za vaša vprašanja

Tečaju bi dala 5 zvezdic. Všeč mi je, da lahko slušatelji podajamo svoja mnenja in aktivno sodelujemo na tečaju. To je hkrati tudi najbolj koristno, saj moraš biti na webinar pripravljen in zato lahko učna ura poteka hitreje. Na naš napačen ali pravilen odgovor pa dobimo povratno informacijo s tvoje strani. Snov je podana razumljivo, s primeri. Hvala, ker si! Odlična si!

Zdenka Lukić

Modul 9

Razna horarna vprašanja

V devetem modulu, razen dodatnih napotkov, ni teorije, saj je namenjen dodatnim praktičnim vajam razlage in odgovorom na različna horarna vprašanja. 

Vadili boste na praktičnih primerih, ki jih boste do tega modula že znali sami razrešiti. Nekaj primerov je povsem drugačnih kot pred tem modulom.

Dodala sem jih z namenom, da se naučite samostojno razmišljati in boste dobro pripravljeni na čas, ko boste sami prejeli primer, ki ga do tega trenutka še niste obdelali.

Vsi primeri so podrobno razloženi. Samostojno jih lahko rešujete s pomočjo priloženega gradiva za vaje, ki vsebuje tudi "plonk listek" za razlago. 

V tem modulu boste spoznali:

 • Napotki, kaj storite, ko ste v dilemi
 • Vaje - podrobna razlaga različnih horarnih horoskopov  - korak za korakom
 • Forum za vaša vprašanja

Všeč mi je zelo zanimivo vodenje skozi naloge z vprašanji, ki slušatelja pritegnejo v poglobljeno delo, pa tudi v ponavljanje osnov astrologije in teorijo. Na ta način sem svoje astrološko znanje obnovila, razširila in poglobila. Res nov pristop k horarni astrologiji, predvsem je praktično prikazana enostavnejša oblika astrologije za pogosta vsakdanja vprašanja, ki se nam vsem postavljajo. Še posebej mi je všeč, ker ne komplicira, ampak daje neposredne odgovore. Vprašanje osebnega pristopa in etičnosti pa je, ali se z občutkom odgovornosti te odgovore posreduje naprej.

anonimna

Modul 10

Zaključek tečaja in koristne povezave

V zadnjem modulu boste našli napotke ob zaključku tečaja in nekaj koristnih povezav, ki vam bodo koristile, ko se boste odločili za samostojno pot v svet horarne astrologije. 

V tem modulu boste spoznali:

 • Zaključek tečaja
 • Koristne informacije
 • Potrdilo o udeležbi na tečaju

Pohvalim lahko izčrpno razlago s praktičnimi primeri.

Aleš Mir

Vpis v tečaj


Izberite opcijo, ki vam najbolj ustreza. Tečaj vam je na voljo v kar 12 obrokih!

Plačilo

takoj

597

(z vključenim 22% DDV)


Enkratno plačilo

Plačilo

v 6 obrokih

107

(z vključenim 22% DDV)


na mesec

Plačilo

v 12 obrokih

57

(z vključenim 22% DDV)


na mesec


Sodobna

spletna učilnica

Spletna učilnica v novi podobi s prenovljenimi vsebinami z vami povsod na vseh napravah. 

 • Samostojen študij
 • Moderirani forumi za vaša vprašanja
 • Prilagodljiv urnik
 • Dostop 24/7/365 brez omejitev
 • Dostop na različnih napravah

Mnenja zadovoljnih udeležencev tečajev


Več kot 300 mnenj in ocen. Izvolite naključno izbrana 3 mnenja o tečaju Horarna astrologija.

Razumljivo in s primeri

Tečaju bi dala 5 zvezdic. Všeč mi je, da lahko slušatelji podajamo svoja mnenja in aktivno sodelujemo na tečaju. To je hkrati tudi najbolj koristno, saj moraš biti na webinar pripravljen in zato lahko učna ura poteka hitreje. Na naš napačen ali pravilen odgovor pa dobimo povratno informacijo s tvoje strani. Snov je podana razumljivo, s primeri. Hvala, ker si! Odlična si!

Zdenka Lukić

Horarna astrologija prebudi detektivski duh

Uživam v raziskovanju horarnih vprašanj, poslušanja webinarjev na teme horarne astrologije. Ni dolgčas! Zelo mi ustreza ta veja astrologije, saj se ob njih prebudi moj detektivski duh:). Poleg tega pa pridobivam povratne informacije mojih klientk (prijateljic večina), vprašanja pa si zastavljam tudi sama kot npr. Kje je daljinec za tv? Kje se nahaja…? Ali bom stanovala…? itd. Vedno bolj sem prepričana, da nam vesolje da prave odgovore, le videti in razumeti jih moramo, to pa nam horarna omogoča, jeee.

Jana

Skozi tečaj grem še enkrat

Irena, hvala za nov tečaj Horarne astrologije. Prejšnji je bil zelo dober, ampak sem se odločila iti skozi še enkrat na novo. Lahko povem, da sem več kot navdušena! Tole z webinarji, kar si nam zdaj pripravila, je več kot odlično. Tečaj resnično priporočam.

Maja


Pogosta vprašanja


Odgovor boste našli s klikom na izbrano vprašanje

Kako dolgo traja tečaj?

Tečaj lahko preštudirate v približno 3 mesecih, če si vzamete čas za 1 modul tedensko. Če imate več časa za študij, znanje lahko pridobite že prej. Ker imate dostop neomejen, ga lahko študirate tudi 10 let ali več, a ga boste želeli preštudirate prej.

 

Kaj, če česa ne bom razumela?

V tečaju imate več različnih delov, namenjen vašim vprašanjem in razmišljanjem. Ko se vprašanje pojavi, ga postavite in odgovorila vam bom praviloma od ponedeljka do petka v roku 48 ur. 

Nikoli nisem študirala preko interneta. Skrbi me.

Brez skrbi! Če znate vtipkati svoje ime, e-naslov in klikniti z miško na ta odgovor, bo za vas enostavno.

Ob oddaji prijave boste prejeli uporabniško ime in geslo za vstop v Mojo Akademijo. Z njim boste vstopili v tečaj takoj po prejemu vašega plačila.

 

Ali moram prihajati v Ljubljano na predavanja?

Spletni tečaj vam je na voljo preko interneta. Ne bo vam potrebno prihajati nikamor. Še več. Študirali boste, ko boste imeli čas in voljo. Kadarkoli in kjerkoli želite. Tečaj lahko vzamete s seboj tudi na počitnice.

Kdaj bodo predavanja?

Spletni tečaj vam omogoča predavanja kadarkoli želite. Po urejenem vpisu, boste do svojega tečaja lahko dostopali kadarkoli imate čas in voljo. Tudi večkrat, če želite. 

Bo moja mentorica res Irena Stopar?

Seveda. V Moji Akademiji bom vaša mentorica, saj le tako zagotovim, da vedno izveste vse iz prve roke. V kolikor bo vaš mentor v tečaju kdorkoli drug, to piše na predstavitveni strani.

Kaj, če mi tečaj ne bo všeč?

Tečaj ima odlične ocene in mnenja tistih, ki so ga že preštudirali. Prepričana sem, da boste nad znanjem navdušeni tudi vi. Kljub temu ste lahko pomirjeni. 

Če bi se zgodilo, da vam tečaj kljub temu ne bi bil všeč ali bi menili, da ne vsebuje tega, kar je na tej strani o njem zapisano, mi v roku 30 dni od dneva vpisa pošljite e-sporočilo ali me pokličite in vrnila vam bom že vplačan prispevek tečaja. 


Vpis v tečaj


Izberite opcijo, ki vam najbolj ustreza. Tečaj vam je na voljo v kar 12 obrokih!

Plačilo

takoj

597

(z vključenim 22% DDV)


Enkratno plačilo

Plačilo

v 6 obrokih

107

(z vključenim 22% DDV)


na mesec

Plačilo

v 12 obrokih

57

(z vključenim 22% DDV)


na mesec

Postanite

najboljša verzija sebe

V tečaju bom vaša mentorica Irena Stopar. Poleg znanja s področja astrologije, ki ga boste pridobili v tečaju, vas bom vzpodbujala, da znanje koristno uporabite za lepše življenje in zaživite kot si želite ter zaslužite.

Irena Stopar


Odkrivamo resnico, delimo modrost in uresničimo sanje.


>
Success message!
Warning message!
Error message!