Astrološki tečaj
Skrivnostni svet Luninih men in mrkov

Luna, Lunine mene in mrki vplivajo na počutje, voljo do življenja in uspešnost zadev pod njihovim varstvom.

Spoznajte jih, jih ukrotite in zaživite kot si zaslužite in želite.


V praksi preizkušeno astrološko izobraževanje.
Korak za korakom od popolnega začetnika do pravega ljubitelja astrologije in profesionalnega astrologa.

Kaj so Lunine mene in mrki?

Luna je v astrologiji in pri razlagi horoskopa izjemno pomembna, saj nakazuje na počutje, čustva, občutke. Pove, koliko ste občutljivi po naravi in koliko na vaš dober ali slab dan vplivajo planeti.

Vpliv Lune na Zemljo priznavajo celo znanstveniki. Med ljudmi so dobro poznane Lunine mene. Skoraj ne boste našli človeka, ki ne bi poznal mlade lune ali mlaja, polne lune ali ščipa, prvega in zadnjega krajca. Pogosto je slišati med ljudmi, da "koga nosi Luna". 

Že od

38.00€

na 6 mesecev

Zahtevnost tečaja:

Lokacija tečaja:

Spletni tečaj

Obseg tečaja:

10 modulov / 66 lekcij

Mentorica:

Irena Stopar

O tečaju Skrivnostni svet Luninih men in mrkov

Štirikrat ali večkrat letno lahko opazujete (ali slišite, da se bo zgodil) Sončev ali Lunin mrk. Oba imata izjemno močan vpliv na vaše življenje in splošno na življenje na Zemlji, zato se ju splača dobro poznati. 

Korak za korakom

Dobesedno korak za korakom, a temeljito. Ničesar nisem izpustila.

Strokovno vodenje

Pod strokovnim vodenjem izkušene mentorice. Moja pomoč v vsaki lekciji.

Online študij

Osnove astrologije študirate online - preko interneta kadarkoli si zaželite.

Dostop kadarkoli 

Dostop do tečaja 24/7/365 - vse dni v letu kadarkoli in kolikokrat si zaželite.

Kaj vam prinaša znanje o Luninih menah in mrkih?

10

Modulov

66

Lekcij

62

Videov


Mrki lahko delujejo uničujoče in kot blisk preobrnejo vaše življenje na glavo. V mnogih postavitvah pa lahko prav nasprotno prinesejo dovolj sveže energije, da se premaknete v smeri proti svoji svetli prihodnosti. Da boste to silno energijo mrkov in Luninih men lažje izkoristili, sem za vas pripravila tečaj, v katerem vam bom vse to in še več razložila. 


Predznanje

Astrološko predznanje ni pogoj za vpis v tečaj. Večino povedanega lahko razume vsakdo, ki ga astrologija zanima. Če želite izkoristiti vse prednosti tečaja, priporočam znanje osnov astrologije in razlage horoskopa .

Način pridobivanja znanja

Tečaj poteka v spletni učilnici. Obsega video posnetke razlage teoretičnih pojmov in praktičnih vaj razlage vpliva Luninih men in mrkov na lastnika horoskopa.

Kot Bonus boste prejeli e-knjigo z naslovom Skrivnostni svet Luninih men in mrkov in vsaj 4 posnetke Bonus webinarjev z razlago mrkov. 

“Dovolite mi, da vam pomagam
postati najboljša verzija sebe.”
Irena Stoparvaša mentorica

Mnenja zadovoljnih udeležencev tečaja
Skrivnostni svet Luninih men in mrkov


Več kot 300 mnenj in ocen

Razloženo na prijeten preprost način

Tečaj si zasluži brezpogojno oceno 5, vsaj kar se tiče mene. Vse je razloženo na prijeten preprost način, tako, da je razumljivo tudi tistim, ki še nismo veščo astrologije ali začetnikom. Mrkov se nekako res po moje vsi bojimo, tisti ki se že spogledujemo z astrologijo preplašeno zremo v nebo in se sprašujemo, kaj nam bo tokratni prinesel, ali bolje rečeno odnesel. Jaz sem imela tokrat še posebne razloge zato. Saj mi je v družino prinesel hudo bolezen in odnesel mamo. Moram, pa se Vam Irena od srca zahvaliti za vse znanje, katerega ste nam oz. mi posredovala, kajti ravno s pomočjo tega znanja sem lažje sprejemala, določene stvari in pomagala tudi svoji družini, da sprejmejo. Seveda ni lahko, ampak, če gledaš z drugačnega kota je lažje. To pa je tudi tisto, kar mi je bilo na tem tečaju najbolj všeč, ne plašite, ampak nas učite tudi v težkih ali slabih stvareh, poiskati tisto dobro, pozitivno, rešitev. Hvala, vam. Najbolj mi je koristilo, ko najdemo nekaj slabega, poišči nekaj dobrega, poišči rešitev ali način kako sprejeti. Meni je bilo vse super. 100% bi ga priporočala vsem, ki jih kakorkoli zanima astrologija. Preprosto zato, ker se mi zdi super.

Tjaša Saje

Mrki res delujejo

Tečaj o Luninih menah in mrkih bi priporočala vsem, ki imajo osnovno znanje astrologije za lažje dojemanje snovi. Priporočam ta tečaj, da se sami prepričajo kakšno moč imajo mrki in da se pripravijo na njihov vpliv, ker bodo pripravljeni na izzive ki jih čakajo. Vpliv mrkov sem že večkrat občutila tudi sama, zato z gotovostjo trdim, da res delujejo. Še enkrat hvala za vaše znanje, ki ga delite z nami na tako preprost in razumljiv način. Lep pozdrav.

Polona

Tečaj za 5 zvezdic

5 zvezdic. Jasna razlaga. Vse je zelo dobro. Še vaš glas deluje na človeka kot meditacija. Priporočam vsakomur, ki se zanima za astrologijo.

Cvetka Rovšek

10 Modulov

Podrobno razložena snov
korak za korakom.

Kaj boste prejeli v tečaju Skrivnostni svet Luninih men in mrkov?

Modul 1 z Bonusom

Uvod v tečaj Skrivnostni svet Luninih men in mrkov in Bonus


V uvodnem modulu boste našli pozdravni video s povzetkom vsebine tečaja. Prejeli boste napotke, kako se študija lotiti, da boste imeli od njega kar največjo korist. Ob vpisu v tečaj ste prejeli moje darilo - bonus e-knjigo Skrivnostni svet Luninih men in mrkov, ki jo boste našli v tem modulu.

Modul 2

Sonce, Luna in Lunina vozla


V tem kratkem modulu se boste seznanili s Soncem, Luno in Luninima vozloma ter njihovo povezavo ob nastanku Luninih men in mrkov. 

Modul 3

Lunine mene


V tem modulu boste spoznali glavne Lunine mene in kako vsaka od njih v rojstnem horoskopu govori o osredotočenosti človeka skozi vse življenje. Spoznali boste, kako jih uporabite ob načrtovanju svojih aktivnosti, da bodo karseda gladko tekle. Prejeli boste še razlago na praktičnih primerih in napotke, kako to storite zase.

Modul 4

Uporaba Luninih men v vsakodnevnem življenju


V tem modulu se boste seznanili z uporabo Lunin men v vsakodnevnem življenju. Pod vplivom glavnih Luninih men običajno ni primerno z ničemer začenjati. Razložila sem, katere Lunine mene lahko uporabite za povečanje učinkov želenih aktivnosti in kdaj za zmanjševanje le-teh. 

Modul 5

Mrki


V tem modulu boste spoznali kaj so mrki in kdaj gre za Lunin mrk, kdaj za Sončev mrk. Razumeli boste, kako nastanejo mrki. Lahko boste presodili, kakšno moč in vpliv prinašajo v vaše življenje. Spoznali boste še nekaj zanimivosti s področja astronomije, povezanih z mrki. 

Modul 6

Mrki v znamenjih, hišah in aspektih


V tem modulu boste spoznali vsakega od mrkov, ki se zgodi v posameznem astrološkem znamenju, hiši in aspektu. Dodala sem napotek, kateri opisi vam bodo najbolj v pomoč pri razlagi mrkov v povezavi z rojstnim horoskopom. Ob zaključku modula boste vedeli, kateri so za vas najpomembnejši in kateri vas bodo "le oplazili". 

Modul 7

Razlaga mrkov v rojstnem horoskopu


Do tega modula že veste, da ni vsak mrk enako pomemben za vas. Čas je, da ugotovite, kako močno boste mrk čutili. Prejeli boste praktične napotke, kako se lotiti praktične razlage mrkov v povezavi z rojstnim horoskopom, da boste sestavili zanesljivo napoved. Uporabili boste priloženi Bonus - "plonk listek".

Modul 8

Prenatalni mrk


V tem modulu boste spoznali prenatalni mrk in njegovo vlogo v vašem življenju. Ta mrk je zelo pomemben za vsakogar, tudi za vas, saj vam kroji usodo od prvega, pa vse do zadnjega diha. Razložila vam bom, kako ga uporabite v povezavi z Luninima vozloma in ugotovite kaj vam prinaša. 

Modul 9

Pratkični primeri - vaje z razlago


Ta modul vsebuje razlago različnih praktičnih primerov, s pomočjo katerih boste vadili, kako razložiti glavne štiri Lunine mene in kako prepoznati glavno dogajanje v življenju lastnika horoskopa pod vplivom Luninih men in mrkov.  S pomočjo "plonk listka" boste zdaj lahko razložili mrke v povezavi z vašim horoskopom.

Modul 10 in Bonusi

Zaključek tečaja


V zaključnem modulu vam bom predala moj dodatni pogled na mrke. Prejeli boste nekaj napotkov, ki vam bodo v pomoč še zlasti v obdobjih, ko se boste soočali z napornimi vplivi Luninih men in mrkov. Prejeli boste še vsaj 4 posnetke webinarjev z dodatno razlago mrkov in odgovori na vprašanja udeležencev tečaja.

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe.
V tečaju bom vaša mentorica Irena Stopar. Poleg znanja s področja astrologije, ki ga boste pridobili v tečaju, vas bom vzpodbujala, da znanje koristno uporabite za lepše življenje. 

Irena Stopar

Vpis v tečaj


Izberite opcijo, ki vam najbolj ustreza. Tečaj vam je na voljo v kar 6 obrokih!

Plačilo

takoj

197


Enkratno plačilo

Plačilo

v 3 obrokih

69


na mesec

Plačilo

v 6 obrokih

38


na mesec

Varno in hitro kar iz domačega naslonjala

Prenovljena spletna učilnica


Spletna učilnica v novi podobi s prenovljenimi vsebinami z vami povsod na vseh napravah.

Mnenja zadovoljnih udeležencev tečaja
Skrivnostni svet Luninih men in mrkov


Več kot 300 mnenj in ocen

Prekipevala sem od energije

Nad vsako lekcijo posebej sem bila navdušena. Morda res nisem vedno napisala komentarja, a sem prekipevala od energij, ki sem jih začutila ob poslušanju vsake lekcije posebej. Torej se me tečaj dotaknil, kar je še ena potrditev, da sem se pravilno odločila, da sprejmem ta način učenja. Še se bom vračala in poslušala posamezne lekcije, da okrepim znanje. Luna, naj bo takšna ali drugačna, mi v horoskopu kogarkoli vedno veliko pomeni. Sedaj se bom še z večjim veseljem lotevala horoskopov, saj vem mnogo več, kakor pred tečajem. Astrologija je sicer moj hobi za dušo in razpoloženje, ki me na čase vznemirja, drugič prinaša bolj nemiren spanec, poln "grozečih" planetov. Skratka uživam v tej znanosti, ki se ji reče ASTROLOGIJA.

Všeč mi je bila razdelitev lekcij in stopnjevanje le-teh. Vse poteka v prijetnem glasu in s primerno hitrostjo govora. Koristil mi bo nov pristop razlage mrkov, kakor si ga priporočala.

Sem ga že prijateljici. Mi je obljubila, da se pridruži, a je imela težave z računalnikom. Pravi, da ko vse uredi se bo prijavila. Upam in želim, da se to uresniči. Zakaj? Da si izmenjujeva znanje in izkušnje.

ANDREJA PUC

Prekipevala sem od energije

Nad vsako lekcijo posebej sem bila navdušena. Morda res nisem vedno napisala komentarja, a sem prekipevala od energij, ki sem jih začutila ob poslušanju vsake lekcije posebej. Torej se me tečaj dotaknil, kar je še ena potrditev, da sem se pravilno odločila, da sprejmem ta način učenja. Še se bom vračala in poslušala posamezne lekcije, da okrepim znanje. Luna, naj bo takšna ali drugačna, mi v horoskopu kogarkoli vedno veliko pomeni. Sedaj se bom še z večjim veseljem lotevala horoskopov, saj vem mnogo več, kakor pred tečajem. Astrologija je sicer moj hobi za dušo in razpoloženje, ki me na čase vznemirja, drugič prinaša bolj nemiren spanec, poln "grozečih" planetov. Skratka uživam v tej znanosti, ki se ji reče ASTROLOGIJA.

Všeč mi je bila razdelitev lekcij in stopnjevanje le-teh. Vse poteka v prijetnem glasu in s primerno hitrostjo govora. Koristil mi bo nov pristop razlage mrkov, kakor si ga priporočala.

Sem ga že prijateljici. Mi je obljubila, da se pridruži, a je imela težave z računalnikom. Pravi, da ko vse uredi se bo prijavila. Upam in želim, da se to uresniči. Zakaj? Da si izmenjujeva znanje in izkušnje.

ANDREJA PUC

Mrki res delujejo

Tečaj o Luninih menah in mrkih bi priporočala vsem, ki imajo osnovno znanje astrologije za lažje dojemanje snovi. Priporočam ta tečaj, da se sami prepričajo kakšno moč imajo mrki in da se pripravijo na njihov vpliv, ker bodo pripravljeni na izzive ki jih čakajo. Vpliv mrkov sem že večkrat občutila tudi sama, zato z gotovostjo trdim, da res delujejo. Še enkrat hvala za vaše znanje, ki ga delite z nami na tako preprost in razumljiv način. Lep pozdrav.

Polona

Pogosta vprašanja


Odgovor boste našli s klikom na izbrano vprašanje

Kako dolgo traja tečaj?

Tečaj lahko preštudirate v približno 3 mesecih. Če imate več časa za študij, znanje lahko pridobite že prej. Ker imate dostop neomejen, ga lahko študirate tudi 10 let ali več, a ga boste želeli preštudirate prej.

 

Kaj, če česa ne bom razumela?

V tečaju imate več različnih delov, namenjen vašim vprašanjem in razmišljanjem. Ko se vprašanje pojavi, ga postavite in odgovorila vam bom v zelo kratkem času. 

Nikoli nisem študirala preko interneta. Skrbi me.

Brez skrbi! Če znate vtipkati svoje ime, e-naslov in klikniti z miško na ta odgovor, bo za vas enostavno.

Ob oddaji prijave boste prejeli uporabniško ime in geslo za vstop v Mojo Akademijo. Z njim boste vstopili v tečaj takoj po prejemu vašega plačila.

 

Ali moram prihajati v Ljubljano na predavanja?

Spletni tečaj vam je na voljo preko interneta. Ne bo vam potrebno prihajati nikamor. Še več. Študirali boste, ko boste imeli čas in voljo. Kadarkoli in kjerkoli želite. Tudi na počitnicah.

Kdaj bodo predavanja?

Spletni tečaj vam omogoča predavanja kadarkoli želite. Po urejenem vpisu, boste do svojega tečaja lahko dostopali kadarkoli imate čas in voljo. Tudi večkrat, če želite. 

Bo moja mentorica res Irena Stopar?

Seveda. V mojih tečajih sem vsem udeležencem tečajem mentorica kar sama, saj le tako zagotovim, da vedno izveste vse iz prve roke.

Kaj, če mi tečaj ne bo všeč?

Tečaj ima odlične ocene in mnenja tistih, ki so ga že preštudirali in prepričana sem, da boste nad znanjem navdušeni tudi vi. Kljub temu ste lahko pomirjeni. 

Če bi se zgodilo, da vam tečaj kljub temu ne bi bil všeč ali bi menili, da ne vsebuje tega, kar je na tej strani o njem zapisano, mi v roku 30 dni od dneva vpisa pošljite e-sporočilo ali me pokličite in vrnila vam bom že vplačan prispevek tečaja. 

Vpis v tečaj


Izberite opcijo, ki vam najbolj ustreza. Tečaj vam je na voljo v kar 6 obrokih!

Plačilo

takoj

197


Enkratno plačilo

Plačilo

v 3 obrokih

69


na mesec

Plačilo

v 6 obrokih

38


na mesec

Naučim vas postati najboljša verzija sebe

V tečaju bom vaša mentorica Irena Stopar. Poleg znanja s področja astrologije, ki ga boste pridobili v tečaju, vas bom vzpodbujala, da znanje koristno uporabite za lepše življenje in zaživite kot si želite ter zaslužite.

Irena Stopar

>