Prognostika - predvidevanje prihodnosti


Prognostika je veja astrologije, ki odgovarja predvsem na vprašanja, povezana s predvidevanjem prihodnosti.

Brez rojstnega horoskopa daje le omejene odgovore. V povezavi z njim pa postane zanesljivo orodje za predvidevanje prihodnosti. 

Njeni glavni vprašanji glasita: "Kaj se bo zgodilo?" in "Kaj se v izbranem obdobju lahko zgodi?". 

Uporabite jo lahko tudi za boljše razumevanje preteklih dogodkov in preteklih obdobij. Pogosto se izkaže blagodejna v obdobjih razočaranj. 

Milijonarji ne uporabljajo astrologije.

Milijarderji jo.


J.P. Morgan

Kaj je prognostika?


Vsak človek se kdaj vpraša: “Kaj se pripravlja v mojem življenju?”, “Kaj lahko pričakujem od prihodnosti?”, “Kako naj se odločim, da bom doživel-a več sreče in uspeha?”.

Veja astrologije, ki odgovarja na takšna in podobna vprašanja, se imenuje prognostika. Temelj vsake dobre prognoze leži v odličnem poznavanju rojstnega horoskopa.

Preprosto povedano, le-tega s posebnimi t.i. prognostičnimi tehnikami "postaramo" in zatem s pomočjo novo ustvarjenih horoskopov raziščemo možnosti ter podamo odgovore na zastavljena vprašanja. Na tečaju Prognostika se boste torej naučili veščine zanesljive prognoze.


Zahtevnost tečaja:

Lokacija tečaja:

Spletni tečaj

Obseg tečaja:

10 modulov / 152 lekcij

Mentorica:

Irena Stopar


O tečaju Prognostika


Na tečaju boste temeljito in poglobljeno spoznali, kako je mogoče predvidevati prihodnje trende in opazovati pretekle dogodke z drugačnimi očmi. S pomočjo znanja, ki ga boste pridobili, boste vedeli, kako se vnaprej pripraviti in v sedanjem trenutku odreagirati drugače, kot bi, če na stresen vpliv ne bi bili pripravljeni.

Vedeli boste, kako sprejemati boljše odločitve in svoje življenje usmerjati v smeri tistih opisov iz horoskopa, ki vas v izbranem obdobju podpirajo. Vse to boste lahko uporabili tudi za svetovanje drugim (npr. prijateljem ali strankam). 

Korak za korakom

Dobesedno korak za korakom, a temeljito. Ničesar nisem izpustila.

Strokovno vodenje

Pod strokovnim vodenjem izkušene mentorice. Moja pomoč v vsaki lekciji.

Online študij

Tečaj preprosto študirate kar online - preko interneta kadarkoli si zaželite.

Dostop kadarkoli 

Dostop do tečaja 24/7/365 - vse dni v letu kadarkoli in kolikokrat si zaželite.Kaj vam prinaša znanje tečaja prognostike?

Na tečaju Prognostika boste najprej spoznali, kako lahko "na prst natančno" ocenite, v katerem obdobju se bo dogajanje odvilo kar s pomočjo rojstnega horoskopa. Zatem boste temeljito spoznali sistem prognoze in njegove bistvene prognostične tehnike.

Razumeli boste, katere horoskope morate uporabiti in preveriti dogajanje v njih. Vso razlago boste prejeli v obliki video posnetkov razlage teoretičnih pojmov in prikaza praktične razlage prognoze.

Ta tečaj je pripravljen kot prognoza - napoved dogajanja - za našo stranko vnaprej prav tako kot bi to storili vi na posvetu, če bi storitev ponudili strankam.

Šele po letu in pol smo preverili, kako dobro smo prognozo opravili in kaj se je dejansko zgodilo osebi iz primera. Snov je temeljito razložena, da lahko isti sistem prognoze korak za korakom uporabite tudi vi zase ali za druge.  

Predznanje

Znanje tečaja boste najlažje uporabili, če ste osvojili znanje tečajev Osnove astrologije, Razlaga horoskopa I in Razlaga horoskopa II. Dovolj predznanja imate tudi, če ste zaključili izobraževalni program Certificirani natalni astrolog.

V kolikor obstaja vrzel v predznanju, se lahko naknadno odločite za manj zahteven tečaj, vrzel zapolnite in se zatem vrnite k prognostiki. 

Način pridobivanja znanja

Znanje boste pridobili v sodobni spletni učilnici Moje Akademije. Ves tečaj poteka preko interneta, zato potrebujete internetni dostop.

Obsega video posnetke z razlago teoretičnih pojmov in primerov razlage prognostičnih horoskopov. Dodatno prejmete obsežno gradivo in reševanje dodatnih praktičnih primerov - vaj v obliki kvizov.

Urnik tečajev

Celoten tečaj poteka v spletni učilnici Moje Akdemije.  
Svoj urnik po urejenem vpisu prilagajate sami, saj prejmete neomejen doživljenjski dostop 24/7/365 - vse dni v letu.

10 Modulov

Podrobno razložena snov
korak za korakom.

Kaj boste prejeli v tečaju Prognostika?

10

Modulov

152

Lekcij

29

Kvizov

Modul 1

Uvod in prognoza iz rojstnega horoskopa, orbisni lok in planetna obdobja

Vsaka dobra in zanesljiva prognoza se začne z rojstnim horoskopom. V uvodnem modulu boste spoznali, kako rojstni horoskop uporabite v prognostiki. 

Najprej boste spoznali kaj je astrološko prognoziranje, kako ga uporabljate in kako povežete sistem prognoze v zanesljivo razlago dogajanja v prihodnosti.

Naučili se boste, kako predvideti pomembna življenjska obdobja le s pomočjo rojstnega horoskopa. Podrobno boste sistem prognoze spoznali v naslednjih modulih.  

V tem modulu boste spoznali:

 • Rojstni horoskop v prognostiki
 • Prognoza iz rojstnega horoskopa
 • Prognostične tehnike
 • Orbisni lok - razlaga in vaje
 • Planetna obdobja - razlaga in vaje
 • Forum za vaša vprašanja

Tečaj za 5* (dala bi mu 10* ali še več). Tečaj je zelo dobro strukturiran in razložen. Še posebno so mi bili všeč praktični primeri, različna mnenja in spoznanje, da vedno ni vse tako kot se zdi. Vaše povratne informacije pa so zame neprecenljive. Ničesar nisem pogrešala. V tečaju je vse, čisto vse, kar sem potrebovala, tudi izrisi horoskopov za primere. Tečaj Prognostika absolutno priporočam vsakomur, ki se želi naučiti predvidevati kaj mu prihodnost prinaša. Če bo preštudiral cel tečaj, bo zlahka razložil prognozo sebi ali komurkoli. Hvala, Irena, ker ste moja učiteljica astrologije. Pri vas mi je všeč preprosta razlaga, a nas pri primerih vedno znova povlečete v globino.

Mojca

Modul 2

Vpliv planetov v prognostiki

Vsak planet v prognostiki govori o nečem, kar se vam bo zgodilo zdaj ali v prihodnje.

Še več; planeti v prognostiki pojasnjujejo tudi pretekle dogodke, zato jih lahko uporabite za lažje razuevanje le-teh. 

V tem modulu boste prejeli zelo obsežna gradiva s podrobnimi opisi delovanja planetov v prognostiki.

V tem modulu boste spoznali:

 • Progresirana, direktivna in tranzitna Luna
 • Progresirani, direktivni in tranzitni osebni planeti
 • Progresirana, direktivna in tranzitna družbena planeta
 • Progresirani, direktivni in tranzitni generacijski planeti
 • Forum za vaša vprašanja

Všeč mi je bilo tako, kot pri vseh tečajih: praktičen prikaz, kje je stvar uporabna. Najbolj se mi zdi koristno to, da je vse posneto in lahko poslušam, ko imam čas in ko sem spočita. To je po mojem neprecenljiva vrednost teh tečajev. Tečaj priporočam vsakomur, ki ga astrologija zanima in želi kvalitetno predavanje, ki ga lahko večkrat posluša.

Ivanka

Modul 3

Sekundarne progresije

Preden se lotite razlage prihodnosti s pomočjo sekundarnih progresij, boste spoznali celoten sistem prognoze.

Sekundarne progresije so ena izmed najpomembnejših prognostičnih tehnik, ki v večini horoskopov ponujajo pomembne informacije glede prihodnosti.

Predstavljajo enega od temeljev zanesljive prognoze (napovedovanja prihodnosti).

V tem modulu jih boste temeljito spoznali in se jih naučili uporabiti, da boste odslej vedno vedeli, kaj pomembnega se vam bo zgodilo. 

V tem modulu boste spoznali:

 • Podrobno razložen sistem prognoze
 • Podrobna razlaga sekundarnih progresij
 • Vaje - razlaga sekundarnih progresij
 • Grafične efemeride
 • Vaje - razlaga s pomočjo grafičnih efemerid
 • Forum za vaša vprašanja

Tečaju prognostika dodam 5*. Odprl mi je nov pogled na astrologijo in jasno mi je, zakaj nas ves čas vračaš k razlagi rojstnih horoskopov. Spoznala sem, da je prognostika res široka. Zdaj razumem, kdaj moram izbrati katero tehniko, ker sem se prej malo izgubljala v različnih prognostičnih tehnikah. Najbolj mi je bilo všeč, ker si večkrat poudarila, kaj je najbolj pomembno pri razlagi. Irena, poseben hvala za potrpežljivost in usmerjanje na vajah. Tečaj priporočam nekomu, ki že zna razložiti rojstni horoskop in se želi naučiti še prognostike.

Bernarda

Modul 4

Solarne direkcije

Solarne direkcije so naslednja izmed najpopularnejših in zanesljivih prognostičnih tehnik, ki so zasnovane na gibanju Sonca. 

So en od temeljev zanesljive prognoze (napovedovanja prihodnosti). Med ljudmi so bolj poznane kot gibanje planetov "dan za leto". 

V tem modulu jih boste temeljito spoznali in se jih naučili uporabiti ter z njihovo pomočjo sestaviti zanesljivo prognozo. 

V tem modulu boste spoznali:

 • Podrobna razlaga solarnih direkcij
 • Dve metodi in predlog, katero uporabite
 • Vaje - razlaga solarnih direkcij
 • Vaje - razlaga s pomočjo grafičnih efemerid
 • Forum za vaša vprašanja

Pozdravljena Irena, Najprej se vam zahvaljujem za poslani e-mail. Zelo podrobno ste nam zadevo razložila in mislim, da ste res zelo prilagodljiva in nam želite resnično ustreči. Žal smo ljudje različni. Nekateri tega sploh ne opazijo oziroma ne razmišljajo ali ne dojamejo zadeve. Osebno mislim, Irena, da se maksimalno trudite z nami, da vam je veliko do tega da zadevo obvladamo, je pa res, da je veliko odvisno tudi od naše odzivnosti. Jaz sem se veliko naučila (čeprav sem najbrž pri črki A), uživam v vaših predavanjih in sem maksimalno vesela, da sem se začela ukvarjati z astrologijo. Lepo se imejte.

Sonja Rigler

Modul 5

Terciarne progresije

Terciarne progresije predstavljajo na prvi pogled manj pomembno prognostično tehniko, saj jih je potrebno izdelati večkrat kot npr. sekundarne progresije.

Predstavljajo prognozo za napovedovanje krajših obdobij, a so pomembna dodatna tehnika prognoze, s katero boste lahko potrdili zanesljivost napovedi.

So eden od temeljev zanesljive prognoze (napovedovanja prihodnosti).

V tem modulu jih boste temeljito spoznali in razumeli kdaj jih je vredno uporabiti in kakšne informacije vam ponujajo.

V tem modulu boste spoznali:

 • Podrobna razlaga terciarnih progresij
 • Pomen terciarnih progresij v sistemu prognoze
 • Vaje - razlaga terciarnih progresij
 • Forum za vaša vprašanja

Irena, na predavanju sem tudi tokrat veliko pridobila in si marsikaj razjasnila. So bili dobri primeri in ti jih krasno in razumljivo podajaš. Si res dobra v tem in ni naključje, da se ob tebi tako dobro počutimo. Dobila sem odgovore na svoja vprašanja in tudi energijo, da naredim kakšen poseben primer. Upam, da jih bomo lahko na predavanju tudi skupaj pogledali.

anonimna

Modul 6

Tranziti planetov

Tranziti planetov so najbolj popularna in zato najbolj poznana prognostična tehnika. Uporabljamo jo tako profesionalni astrologi kot ljubitelji astrologije.

Marsikateri astrolog, ki ne razume prognostičnih tehnik prejšnjih modulov, sestavi prognozo le s pomočjo tranzitov.

Takšna prognoza je hitra, ponuja mnoge pravilne napovedi, a je pomanjkljiva.

Namreč, vsako predvidevanje tranzita je najbolj zanesljivo, ko je vključeno v celoten sistem prognoze. 

Po tem modulu boste natančno vedeli, kdaj in na kakšen način tranzite uporabiti, da bo vaša prognoza natančna.  

V tem modulu boste spoznali:

 • Podrobna razlaga tranzitov planetov
 • Dve metodi in predlog, katero uporabite
 • Vaje - razlaga tranzitov planetov
 • Vaje - razlaga tranzitov retrogradnih planetov
 • Vaje - razlaga celotnega sistema prognoze
 • V BONUS delu  - preverjanje pravilnosti prognoze
 • Forum za vaša vprašanja

Čudovito druženje in veliko napotkov kako uporabljati Osebni dnevni horoskop, ki ga imam sedaj kar na mizi. Vsak dan si tudi kaj zabeležim, npr. opažanja ali počutje. Hvala, hvala za tako potrpežljivo učenje in razlago. Najbolj so mi bile všeč splošne smernice o uporabi OSEBNEGA KOLEDARJA. Npr., v nedeljo sem imela zabeležen težek dan in bil je težek dan. Ko pa sem videla aspekte, sem vedela, da ni čisto moja krivda. Od olajšanja sem se ulegla na kavč in lenarila. Sebe sem pocrkljala. Komu bi priporočila webinar? Že razmišljam kdo bo prišel prvi v moje učenje in razlago zakaj mu to lahko koristi.

Katjuša Sitar

Modul 7

Lunine mene in mrki v prognostiki

Luna kot naravni Zemljin satelit ima izjemno pomembno vlogo v življenju lastnika horoskopa.

V tem modulu boste spoznali, kako in kdaj Lunine mene in mrke uporabiti pri prognoziranju. 

Razumeli boste kateri vplivi Lune in mrkov bodo dejansko sprožili dogajanje v življenju lastnika horoskopa in kateri bodo skoraj neopaženi prešli. 

V tem modulu boste spoznali:

 • Razlaga Luninih men in mrkov
 • Razlika med Luninim in Sončevim mrkom
 • Predvidevanje koliko časa bo mrk trajal
 • Kako in kdaj vključiti Lunine mene in mrke v sistem prognoze 
 • Vaje - praktična razlaga mrkov
 • Forum za vaša vprašanja

Za astrologijo najprej sploh nisem imela interesa, potem pa denarja. Na predavanju se je ponovno potrdilo, da se da z delom na sebi urediti čisto vse, tudi izboljšati zdravje.

Zelo mi je bil všeč način podajanja. Koncentrirano, brez vmesnih »sprehodov« na drugo temo. Novo znanje mi bo omogočilo še lažjo komunikacijo z drugimi. Z mediji, strankami. Spet si me spomnila, da se moram še malo premakniti.

Priporočam te vsem, ki potrebujejo pomoč v življenju. Ljudje bi morali vedeti, da nisi »šlogarica s čarobno palčko, s katero boš odrešila stranko«. Si pa pomembno »orodje«, ki lahko vsakemu pomaga na njegovi poti.

Brigita Pavčnik Cert. hor. astrol.A.

Modul 8

Povratki planetov

Planeti krožijo okoli naše zvezde - Sonca. Na svoji poti vsake toliko časa prispejo na mesto, kjer je planet postavljen v vašem rojstnem horoskopu. 

Luna obkroži zodiak prav vsak mesec. Drug ekstrem je Pluton, katerega povratka zelo verjetno ne boste dočakali, saj zanj potrebuje okoli 250 let. 

Vsak povratek planeta predstavlja pomemben čas, saj vam pove, kaj se pripravlja v času naslednjega potovanja tega planeta okoli Sonca. 

V tem modulu boste spoznali vpliv in način razlage povratkov planetov od Lune do Saturna, da jih boste lahko dodali svoji prejšnji razlagi. 

V tem modulu boste spoznali:

 • Razlaga pomena povratkov planetov
 • Kako izdelati horoskop povratka planetov
 • Kako ravnati ob spremembi kraja bivanja
 • Razlaga in praktične vaje Solarnega povratka
 • Razlaga in praktične vaje Luninega povratka
 • Razlaga in praktične vaje Merkurjevega povratka
 • Razlaga in praktične vaje Venerinega povratka
 • Razlaga in praktične vaje Marsovega povratka
 • Razlaga in praktične vaje Jupitrovega povratka
 • Razlaga in praktične vaje Saturnovega povratka
 • Uranov, Neptunov in Plutonov povratek
 • Forum za vaša vprašanja

Odlično! Vedno znova sem navdušena, koliko pomembnih poudarkov dodaš, da se slika poveča in zbistri. Posebno pa mi je v pomoč posnetek tvojega izvajanja, ki ga lahko v miru ponovno poslušam. Priporočila bi ga vsakemu, ki ga astrologija zanima, da bi lahko spoznal, kako so webinarji v pomoč pri študiju.

Ivanka Podpečan

Modul 9

Življenjska obdobja

V človeškem življenju se pojavljajo določena obdobja, v katerih se mnogim od nas dogajajo podobne stvari. V tem modulu boste ta obdobja podrobno spoznali.

Za vsakega od njih boste razumeli, kateri vplivi planetov so tako močni, da jih lahko poimenujemo kar "generacijska obdobja kriz ali priložnosti".  

Z njihovo pomočjo boste lahko predvideli širše dogajanje in se izognili napakam, ki jih ljudje pogosto naredijo pod vplivom le-teh.

Znanje tega modula vam bo veliko pomoč pri vzgoji otrok ali vnukov, saj se prvo zelo pomembno obdobje začne že s samim rojstvom.

V tem modulu boste spoznali:

 • Uvod v življenjske cikle
 • Hitrost planetov
 • 22 najpomembnejših življenjskih obdobij
 • Forum za vaša vprašanja

Pozdravljeni, zdaj poslušam vse vaše posnetke, berem in študiram tudi tisto, kar sem že vedel, ker se vedno najde kaj novega. Imate zelo dober tečaj, kjer zelo lepo opišete vse na način, da to lahko praktično vsak razume. Mislim, da imam dela za kar nekaj časa, da naštudiram vse to, potem pa naprej.

Marko

Modul 10

Zaključek tečaja in BONUSI

V tem modulu boste prejeli zaključne koristne informacije glede nadaljevanja vaše astrološke poti. 

Dodatno vas čaka še BONUS posnetek webinarja z odgovori na dodatna vprašanja in preverjanje, kaj se je zgodilo naši stranki po letu dni od naše prognoze. 

Prejeli boste dodatno BONUS gradivo, v katerem je razloženo eno izmed življenjskih obdobij s podrobno prognozo.

V tem gradivu boste našli tudi tipična vprašanja strank z odgovori, kako odgovoriti na najbolj tipična vprašanja strank.

V tem modulu boste spoznali:

 • Zaključne koristne informacije
 • BONUS webinar s povratno informacijo, kaj se je stranki dejansko zgodilo po naši prognozi
 • BONUS posnetek webinarja za dodatna vprašanja
 • Potrdilo o udeležbi na tečaju

Irena, hvala za odličen tečaj. Izpeljano na profesionalni način. Sistem učenja preko spleta je čudovita zadeva. Poslušaš, utrjuješ, delaš zapiske, ko imaš čas in pravo energijo. Vedno je vse odvisno od posameznika, kako snov sprejema, jo morda nadgrajuje, zna iz mentorja izvleči morebitne nejasnosti. Moram te pohvaliti, vedno znaš hitro in primerno odgovoriti, da v novo lekcijo vstopamo brez nejasnosti.

Andreja Puc

Vpis v tečaj


Izberite opcijo, ki vam najbolj ustreza. Tečaj vam je na voljo v kar 12 obrokih!

Plačilo

takoj

597

(z vključenim 22% DDV)


Enkratno plačilo

Plačilo

v 6 obrokih

107

(z vključenim 22% DDV)


na mesec

Plačilo

v 12 obrokih

57

(z vključenim 22% DDV)


na mesec


Sodobna

spletna učilnica

Spletna učilnica v novi podobi s prenovljenimi vsebinami z vami povsod na vseh napravah. 

 • Samostojen študij
 • Moderirani forumi za vaša vprašanja
 • Prilagodljiv urnik
 • Dostop 24/7/365 brez omejitev
 • Dostop na različnih napravah

Mnenja zadovoljnih udeležencev tečajev


Več kot 300 mnenj in ocen. Izvolite naključno izbrana 3 mnenja o tečaju Prognostika.

Zelo dobro strukturiran in razložen tečaj Prognostika

Tečaj za 5* (dala bi mu 10* ali še več). Tečaj je zelo dobro strukturiran in razložen. Še posebno so mi bili všeč praktični primeri, različna mnenja in spoznanje, da vedno ni vse tako kot se zdi. Vaše povratne informacije pa so zame neprecenljive. Ničesar nisem pogrešala. V tečaju je vse, čisto vse, kar sem potrebovala, tudi izrisi horoskopov za primere. Tečaj Prognostika absolutno priporočam vsakomur, ki se želi naučiti predvidevati kaj mu prihodnost prinaša. Če bo preštudiral cel tečaj, bo zlahka razložil prognozo sebi ali komurkoli. Hvala, Irena, ker ste moja učiteljica astrologije. Pri vas mi je všeč preprosta razlaga, a nas pri primerih vedno znova povlečete v globino.

Mojca

Prognostika in nov pogled na astrologijo

Tečaj prognostika mi je odprl nov pogled na astrologijo in jasno mi je, zakaj nas ves čas vračaš k razlagi rojstnih horoskopov. Spoznala sem, da je prognostika res široka. Zdaj razumem, kdaj moram izbrati katero tehniko, ker sem se prej malo izgubljala v različnih prognostičnih tehnikah. Najbolj mi je bilo všeč, ker si večkrat poudarila, kaj je najbolj pomembno pri razlagi. Irena, poseben hvala za potrpežljivost in usmerjanje na vajah. Tečaj priporočam nekomu, ki že zna razložiti rojstni horoskop in se želi naučiti še prognostike.

Bernarda

Potrpežljivost in usmerjanje na vajah

Tečaju prognostika dodam 5*. Odprl mi je nov pogled na astrologijo in jasno mi je, zakaj nas ves čas vračaš k razlagi rojstnih horoskopov. Spoznala sem, da je prognostika res široka. Zdaj razumem, kdaj moram izbrati katero tehniko, ker sem se prej malo izgubljala v različnih prognostičnih tehnikah. Najbolj mi je bilo všeč, ker si večkrat poudarila, kaj je najbolj pomembno pri razlagi. Irena, poseben hvala za potrpežljivost in usmerjanje na vajah. Tečaj priporočam nekomu, ki že zna razložiti rojstni horoskop in se želi naučiti še prognostike.

Bernarda

Pogosta vprašanja


Odgovor boste našli s klikom na izbrano vprašanje

Kako dolgo traja tečaj?

Tečaj lahko preštudirate v približno 3 mesecih, če si vzamete čas za 1 modul tedensko. Če imate več časa za študij, znanje lahko pridobite že prej. Ker imate dostop neomejen, ga lahko študirate tudi 10 let ali več, a ga boste želeli preštudirate prej.

 

Kaj, če česa ne bom razumela?

V tečaju imate več različnih delov, namenjen vašim vprašanjem in razmišljanjem. Ko se vprašanje pojavi, ga postavite in odgovorila vam bom praviloma od ponedeljka do petka v roku 48 ur. 

Nikoli nisem študirala preko interneta. Skrbi me.

Brez skrbi! Če znate vtipkati svoje ime, e-naslov in klikniti z miško na ta odgovor, bo za vas enostavno.

Ob oddaji prijave boste prejeli uporabniško ime in geslo za vstop v Mojo Akademijo. Z njim boste vstopili v tečaj takoj po prejemu vašega plačila.

 

Ali moram prihajati v Ljubljano na predavanja?

Spletni tečaj vam je na voljo preko interneta. Ne bo vam potrebno prihajati nikamor. Še več. Študirali boste, ko boste imeli čas in voljo. Kadarkoli in kjerkoli želite. Tečaj lahko vzamete s seboj tudi na počitnice.

Kdaj bodo predavanja?

Spletni tečaj vam omogoča predavanja kadarkoli želite. Po urejenem vpisu, boste do svojega tečaja lahko dostopali kadarkoli imate čas in voljo. Tudi večkrat, če želite. 

Bo moja mentorica res Irena Stopar?

Seveda. V Moji Akademiji bom vaša mentorica, saj le tako zagotovim, da vedno izveste vse iz prve roke. V kolikor bo vaš mentor v tečaju kdorkoli drug, to piše na predstavitveni strani.

Kaj, če mi tečaj ne bo všeč?

Tečaj ima odlične ocene in mnenja tistih, ki so ga že preštudirali. Prepričana sem, da boste nad znanjem navdušeni tudi vi. Kljub temu ste lahko pomirjeni. 

Če bi se zgodilo, da vam tečaj kljub temu ne bi bil všeč ali bi menili, da ne vsebuje tega, kar je na tej strani o njem zapisano, mi v roku 30 dni od dneva vpisa pošljite e-sporočilo ali me pokličite in vrnila vam bom že vplačan prispevek tečaja. 


30-DNEVNA
GARANCIJA

100% garancija vračila denarja

Popolnoma ste zaščiteni z mojo
100% garancijo vračila denarja.

Če vam iz kakršnega koli vzroka tečaj ne bo všeč oz. ne boste v njem  prejeli znanja, ki ga obljubljam na tej strani, lahko kadarkoli v okviru 30 dni od  dneva vpisa zahtevate polno vračilo že vpračane vrednosti za tečaj brez odvečnih vprašanj.


Vpis v tečaj


Izberite opcijo, ki vam najbolj ustreza. Tečaj vam je na voljo v kar 12 obrokih!

Plačilo

takoj

597

(z vključenim 22% DDV)


Enkratno plačilo

Plačilo

v 6 obrokih

107

(z vključenim 22% DDV)


na mesec

Plačilo

v 12 obrokih

57

(z vključenim 22% DDV)


na mesec


Postanite

najboljša verzija sebe

V tečaju bom vaša mentorica Irena Stopar. Poleg znanja s področja astrologije, ki ga boste pridobili v tečaju, vas bom vzpodbujala, da znanje koristno uporabite za lepše življenje in zaživite kot si želite ter zaslužite.

Irena Stopar


Odkrivamo resnico, delimo modrost in uresničimo sanje.


>
Success message!
Warning message!
Error message!