Astrološki tečaj
Prognostika - predvidevanje prihodnosti

Uporabite astrologijo za lepše življenje
in z njo pomagajte še drugim.


V praksi preizkušeno astrološko izobraževanje.
Korak za korakom od popolnega začetnika do pravega ljubitelja astrologije in profesionalnega astrologa.

Kaj je prognostika?

Vsak človek se kdaj vpraša: “Kaj se pripravlja v mojem življenju?”, “Kaj lahko pričakujem od prihodnosti?”, “Kako naj se odločim, da bom doživel-a več sreče in uspeha?”.

Veja astrologije, ki odgovarja na takšna in podobna vprašanja, se imenuje prognostika. Temelj vsake dobre prognoze leži v odličnem poznavanju rojstnega horoskopa. Preprosto povedano, le-tega s posebnimi t.i. prognostičnimi tehnikami "postaramo" in zatem s pomočjo novo ustvarjenih horoskopov raziščemo možnosti ter podamo odgovore na zastavljena vprašanja. Ne tem tečaju se boste torej naučili veščine zanesljive prognoze.

Že od

49.00€

(z vključenim 22% DDV)

na 12 mesecev

Zahtevnost tečaja:

Lokacija tečaja:

Spletni tečaj

Obseg tečaja:

10 modulov / 152 lekcij

Mentorica:

Irena Stopar

O tečaju Prognostika

Na tečaju boste temeljito in poglobljeno spoznali, kako je mogoče predvidevati prihodnje trende in opazovati pretekle dogodke z drugačnimi očmi. S pomočjo znanja, ki ga boste pridobili, boste vedeli, kako se vnaprej pripraviti in v sedanjem trenutku odreagirati drugače, kot bi, če na stresen vpliv ne bi bili pripravljeni. Vedeli boste, kako sprejemati boljše odločitve in svoje življenje usmerjati v smeri tistih opisov iz horoskopa, ki vas v izbranem obdobju podpirajo. Vse to boste lahko uporabili tudi za svetovanje drugim (npr. prijateljem ali strankam). 

Korak za korakom

Dobesedno korak za korakom, a temeljito. Ničesar nisem izpustila.

Strokovno vodenje

Pod strokovnim vodenjem izkušene mentorice. Moja pomoč v vsaki lekciji.

Online študij

Osnove astrologije študirate online - preko interneta kadarkoli si zaželite.

Dostop kadarkoli 

Dostop do tečaja 24/7/365 - vse dni v letu kadarkoli in kolikokrat si zaželite.

Kaj vam prinaša znanje tečaja prognostike?

10

Modulov

152

Lekcij

29

Kvizov

Na tečaju Prognostika boste spoznali, kako lahko "na prst natančno" ocenite, v katerem obdobju se bo dogajanje odvilo kar s pomočjo rojstnega horoskopa. Zatem boste temeljito spoznali sistem prognoze in njegove bistvene prognostične tehnike. Razumeli boste, katere horoskope morate uporabiti in preveriti dogajanje v njih. Vso razlago boste prejeli v obliki video posnetkov razlage teoretičnih pojmov in prikaza praktične razlage prognoze.

Ta tečaj je pripravljen kot prognoza - napoved dogajanja - za našo stranko vnaprej prav tako kot bi to storili vi na posvetu, če bi storitev ponudili strankam. Šele po letu in pol smo preverili, kako dobro smo prognozo opravili in kaj se je dejansko zgodilo osebi iz primera. Snov je temeljito razložena, da lahko isti sistem prognoze korak za korakom uporabite tudi vi zase ali za druge.  


Predznanje

Znanje tečaja boste najlažje uporabili, če ste osvojili znanje tečajev Osnove astrologije, Razlaga horoskopa I in Razlaga horoskopa II. Enako, če ste zaključili izobraževalni program Certificirani natalni astrolog. V kolikor obstaja vrzel, jo boste zapolnili in se zatem vrnili k prognostiki. 

Način pridobivanja znanja

Znanje boste pridobili v sodobni spletni učilnici Moje Akademije. Ves tečaj poteka preko interneta, zato potrebujete internetni dostop. Obsega video posnetke z razlago teoretičnih pojmov in primerov razlage prognostičnih horoskopov. Dodatno prejmete obsežno gradivo in reševanje dodatnih praktičnih primerov - vaj v obliki kvizov.

Urnik tečajev

Celoten tečaj poteka v spletni učilnici Moje Akdemije.  
Svoj urnik po urejenem vpisu prilagajate sami, saj prejmete neomejen doživljenjski dostop 24/7/365 - vse dni v letu.

“Dovolite mi, da vam pomagam
postati najboljša verzija sebe.”
Irena Stoparvaša mentorica

Mnenja zadovoljnih udeležencev tečaja


Več kot 300 mnenj in ocen

Praktičen prikaz

Všeč mi je bilo tako, kot pri vseh tečajih: praktičen prikaz, kje je stvar uporabna. Najbolj se mi zdi koristno to, da je vse posneto in lahko poslušam, ko imam čas in ko sem spočita. To je po mojem neprecenljiva vrednost teh tečajev. Tečaj priporočam vsakomur, ki ga astrologija zanima in želi kvalitetno predavanje, ki ga lahko večkrat posluša.

Ivanka

Zelo dobro strukturiran in razložen tečaj Prognostika

Tečaj za 5* (dala bi mu 10* ali še več). Tečaj je zelo dobro strukturiran in razložen. Še posebno so mi bili všeč praktični primeri, različna mnenja in spoznanje, da vedno ni vse tako kot se zdi. Vaše povratne informacije pa so zame neprecenljive. Ničesar nisem pogrešala. V tečaju je vse, čisto vse, kar sem potrebovala, tudi izrisi horoskopov za primere. Tečaj Prognostika absolutno priporočam vsakomur, ki se želi naučiti predvidevati kaj mu prihodnost prinaša. Če bo preštudiral cel tečaj, bo zlahka razložil prognozo sebi ali komurkoli. Hvala, Irena, ker ste moja učiteljica astrologije. Pri vas mi je všeč preprosta razlaga, a nas pri primerih vedno znova povlečete v globino.

Mojca

Preprosta razlaga, ki povleče v globino

Tečaj za 5* (dala bi mu 10* ali še več). Tečaj je zelo dobro strukturiran in razložen. Še posebno so mi bili všeč praktični primeri, različna mnenja in spoznanje, da vedno ni vse tako kot se zdi. Vaše povratne informacije pa so zame neprecenljive. Ničesar nisem pogrešala. V tečaju je vse, čisto vse, kar sem potrebovala, tudi izrisi horoskopov za primere. Tečaj Prognostika absolutno priporočam vsakomur, ki se želi naučiti predvidevati kaj mu prihodnost prinaša. Če bo preštudiral cel tečaj, bo zlahka razložil prognozo sebi ali komurkoli. Hvala, Irena, ker ste moja učiteljica astrologije. Pri vas mi je všeč preprosta razlaga, a nas pri primerih vedno znova povlečete v globino.

Mojca

10 Modulov

Podrobno razložena snov
korak za korakom.

Kaj boste prejeli v tečaju prognostika?

Modul 1

Uvod in prognoza iz rojstnega horoskopa, orbisni lok in planetna obdobja


V tem modulu boste spoznali kaj je astrološko prognoziranje, kako ga uporabljate in kako povežete sistem prognoze v zanesljivo razlago dogajanja v prihodnosti. Naučili se boste, kako predvideti pomembna življenjska obdobja le s pomočjo rojstnega horoskopa. Podrobno boste sistem prognoze spoznali v naslednjih modulih.  

Modul 2

Sekundarne progresije


Sekundarne progresije so ena izmed najpomembnejših prognostičnih tehnik, ki v večini horoskopov ponujajo pomembne informacije glede prihodnosti. So en od temeljev zanesljive prognoze (napovedovanja prihodnosti). V tem modulu jih boste temeljito spoznali in se jih naučili uporabiti in kakšne informacije vam ponujajo. 

Modul 3

Solarne direkcije


Solarne direkcije so ena izmed najpomembnejših prognostičnih tehnik, ki v večini horoskopov ponujajo pomembne informacije glede prihodnosti. So en od temeljev zanesljive prognoze (napovedovanja prihodnosti). V tem modulu jih boste temeljito spoznali in se jih naučili uporabiti in kakšne informacije vam ponujajo. 

Modul 4

Terciarne progresije


Terciarne progresije predstavljajo prognostično tehniko, ki v večini horoskopov ponujajo pomembne informacije glede bližnje prihodnosti. So en od temeljev zanesljive prognoze (napovedovanja prihodnosti). V tem modulu jih boste temeljito spoznali in razumeli kdaj jih je vredno uporabiti in kakšne informacije vam ponujajo. 

Modul 5

Tranziti planetov


Tranziti planetov so najbolj poznana prognostična tehnika. Marsikateri astrolog, ki ne razume prognostičnih tehnik prejšnjih modulov, sestavi prognozo le z njihovo pomočjo. Takšna prognoza je hitra, a pomanjkljiva. Po tem modulu boste natančno vedeli, kdaj in na kakšen način jih uporabiti, da bo vaša prognoza natančna.  

Modul 6

Solarni in Lunin povratek


Sonce in Luna predstavljata pomemben del horoskopa, saj pod njunim vplivom ljudje organiziramo svoje življenje. V tem modulu boste spoznali, kaj se dogaja z lastnikom horoskopa, ko se vrneta na natalno mesto. Povratke obeh se boste naučili povezati s sistemom prognoze, da bo še natančnejša.

Modul 7

Merkurjev, Venerin in Marsov povratek


Vsakodnevno življenje predstavljajo tudi Merkur, Venera in Mars. V tem modulu boste spoznali, kaj lahko pričakuje lastnik horoskopa, ko se kateri koli od njih vrne na natalno mesto. Povratke vseh treh planetov se boste naučili povezati s sistemom prognoze, da bo napoved še natančnejša.

Modul 8

Jupitrov in Saturnov povratek


Jupiter in Saturn sta družbena planeta. V horoskopu opisujeta pravila, ki se jim mora podrediti vsak od nas. V kolikšni meri in v katerem obdobju lastnika horoskopa  podpirata ali ovirata, boste ugotavljali v tem modulu. Zatem pa boste svoje ugotovitve povezali s sistemom prognoze, da bo napoved še natančnejša. 

Modul 9

Lunine mene in mrki


Luna kot naravni Zemljin satelit ima izjemno pomembno vlogo v življenju lastnika horoskopa. V tem modulu boste spoznali, kako in kdaj Lunine mene in mrke uporabiti pri prognoziranju. Razumeli boste kateri vplivi bodo dejansko sprožili dogajanje v življenju lastnika horoskopa in kateri bodo skoraj neopaženi prešli. 

Modul 10

Življenjski cikli


V človeškem življenju se pojavljajo določena obdobja, v katerih se mnogim od nas dogajajo podobne stvari. V tem modulu boste ta obdobja podrobno spoznali. Z njihovo pomočjo boste lahko predvideli širše dogajanje in se izognili napakam, ki jih ljudje pogosto naredijo pod vplivom teh vplivov.

Vpis v astrološki tečaj Prognostika


Izberite opcijo, ki vam najbolj ustreza. Tečaj vam je na voljo v kar 12 obrokih!

Plačilo

takoj

487

(z vključenim 22% DDV)


enkratno plačilo

Plačilo

v 6 obrokih

89

(z vključenim 22% DDV)


na mesec

Plačilo

v 12 obrokih

49

(z vključenim 22% DDV)


na mesec

Varno in hitro kar iz domačega naslonjala

Prenovljena spletna učilnica


Spletna učilnica v novi podobi s prenovljenimi vsebinami z vami povsod na vseh napravah.

Mnenja zadovoljnih udeležencev tečaja


Več kot 300 mnenj in ocen

Potrpežljivost in usmerjanje na vajah

Tečaju prognostika dodam 5*. Odprl mi je nov pogled na astrologijo in jasno mi je, zakaj nas ves čas vračaš k razlagi rojstnih horoskopov. Spoznala sem, da je prognostika res široka. Zdaj razumem, kdaj moram izbrati katero tehniko, ker sem se prej malo izgubljala v različnih prognostičnih tehnikah. Najbolj mi je bilo všeč, ker si večkrat poudarila, kaj je najbolj pomembno pri razlagi. Irena, poseben hvala za potrpežljivost in usmerjanje na vajah. Tečaj priporočam nekomu, ki že zna razložiti rojstni horoskop in se želi naučiti še prognostike.

Bernarda

Prognostika in nov pogled na astrologijo

Tečaj prognostika mi je odprl nov pogled na astrologijo in jasno mi je, zakaj nas ves čas vračaš k razlagi rojstnih horoskopov. Spoznala sem, da je prognostika res široka. Zdaj razumem, kdaj moram izbrati katero tehniko, ker sem se prej malo izgubljala v različnih prognostičnih tehnikah. Najbolj mi je bilo všeč, ker si večkrat poudarila, kaj je najbolj pomembno pri razlagi. Irena, poseben hvala za potrpežljivost in usmerjanje na vajah. Tečaj priporočam nekomu, ki že zna razložiti rojstni horoskop in se želi naučiti še prognostike.

Bernarda

Preprosta razlaga, ki povleče v globino

Tečaj za 5* (dala bi mu 10* ali še več). Tečaj je zelo dobro strukturiran in razložen. Še posebno so mi bili všeč praktični primeri, različna mnenja in spoznanje, da vedno ni vse tako kot se zdi. Vaše povratne informacije pa so zame neprecenljive. Ničesar nisem pogrešala. V tečaju je vse, čisto vse, kar sem potrebovala, tudi izrisi horoskopov za primere. Tečaj Prognostika absolutno priporočam vsakomur, ki se želi naučiti predvidevati kaj mu prihodnost prinaša. Če bo preštudiral cel tečaj, bo zlahka razložil prognozo sebi ali komurkoli. Hvala, Irena, ker ste moja učiteljica astrologije. Pri vas mi je všeč preprosta razlaga, a nas pri primerih vedno znova povlečete v globino.

Mojca

Pogosta vprašanja


Odgovor boste našli s klikom na izbrano vprašanje

Kako dolgo traja tečaj?

Tečaj lahko preštudirate v približno 3 mesecih. Če imate več časa za študij, znanje lahko pridobite že prej. Ker imate dostop neomejen, ga lahko študirate tudi 10 let ali več, a ga boste želeli preštudirate prej.

 

Kaj, če česa ne bom razumela?

V tečaju imate več različnih delov, namenjen vašim vprašanjem in razmišljanjem. Ko se vprašanje pojavi, ga postavite in odgovorila vam bom v zelo kratkem času. 

Nikoli nisem študirala preko interneta. Skrbi me.

Brez skrbi! Če znate vtipkati svoje ime, e-naslov in klikniti z miško na ta odgovor, bo za vas enostavno.

Ob oddaji prijave boste prejeli uporabniško ime in geslo za vstop v Mojo Akademijo. Z njim boste vstopili v tečaj takoj po prejemu vašega plačila.

 

Ali moram prihajati v Ljubljano na predavanja?

Spletni tečaj vam je na voljo preko interneta. Ne bo vam potrebno prihajati nikamor. Še več. Študirali boste, ko boste imeli čas in voljo. Kadarkoli in kjerkoli želite. Tudi na počitnicah.

Kdaj bodo predavanja?

Spletni tečaj vam omogoča predavanja kadarkoli želite. Po urejenem vpisu, boste do svojega tečaja lahko dostopali kadarkoli imate čas in voljo. Tudi večkrat, če želite. 

Bo moja mentorica res Irena Stopar?

Seveda. V mojih tečajih sem vsem udeležencem tečajem mentorica kar sama, saj le tako zagotovim, da vedno izveste vse iz prve roke. V kolikor bo vaš mentor v tečaju kdorkoli drug, to piše na predstavitveni strani.

Kaj, če mi tečaj ne bo všeč?

Tečaj ima odlične ocene in mnenja tistih, ki so ga že preštudirali in prepričana sem, da boste nad znanjem navdušeni tudi vi. Kljub temu ste lahko pomirjeni. 

Če bi se zgodilo, da vam tečaj kljub temu ne bi bil všeč ali bi menili, da ne vsebuje tega, kar je na tej strani o njem zapisano, mi v roku 30 dni od dneva vpisa pošljite e-sporočilo ali me pokličite in vrnila vam bom že vplačan prispevek tečaja. 

Vpis v astrološki tečaj Prognostika


Izberite opcijo, ki vam najbolj ustreza. Tečaj vam je na voljo v kar 12 obrokih!

Plačilo

takoj

487

(z vključenim 22% DDV)


enkratno plačilo

Plačilo

v 6 obrokih

89

(z vključenim 22% DDV)


na mesec

Plačilo

v 12 obrokih

49

(z vključenim 22% DDV)


na mesec

Naučim vas postati najboljša verzija sebe

V tečaju bom vaša mentorica Irena Stopar. Poleg znanja s področja astrologije, ki ga boste pridobili v tečaju, vas bom vzpodbujala, da znanje koristno uporabite za lepše življenje in zaživite kot si želite ter zaslužite.

Irena Stopar

30-DNEVNA
GARANCIJA

100% garancija vračila denarja

Popolnoma ste zaščiteni z mojo
100% garancijo vračila denarja.

Če vam iz kakršnega koli vzroka tečaj ne bo všeč oz. ne boste v njem  prejeli znanja, ki ga obljubljam na tej strani, lahko kadarkoli v okviru 30 dni od  dneva vpisa zahtevate polno vračilo že vpračane vrednosti za tečaj. Denar vam vrnem brez odvečnih vprašanj.

>
Success message!
Warning message!
Error message!