Astrološki tečaj
Sinastrija - astrologija odnosov

Uporabite astrologijo za lepše življenje
in z njo pomagajte še drugim.


V praksi preizkušeno astrološko izobraževanje.
Korak za korakom od popolnega začetnika do pravega ljubitelja astrologije in profesionalnega astrologa.

Kaj je sinastrija?

Sinastrija je veja astrologije, ki govori o odnosih vseh vrst. Odnosi so namreč ena najpomembnejših zadev, ki lahko uničijo ali obogatijo življenje.

Vsak človek si želi živeti v harmoniji s seboj in drugimi ljudmi. Najsi to pokaže ali ne, dejstvo je, da smo rojeni za življenje v dvoje. Iz dvojine ustvarjamo družino, prijateljske in poklicne vezi.

Sinastrija je torej nadvse pomembna veja astrologije, ki govori o partnerskih, družinskih in poslovnih odnosih.

Že od

39.00€

na 12 mesecev

Zahtevnost tečaja:

Lokacija tečaja:

Spletni tečaj

Obseg tečaja:

8 modulov / 135 lekcij

Mentorica:

Irena Stopar

O tečaju Sinastrije

Na tečaju se boste naučili bolje razumeti sebe. Zlasti sebe, povezane z drugimi ljudmi.

Verjetno so vam nekateri ljudje naravno “zoprni” in jih “ne prenesete”, čeprav morda niti ne veste zakaj. Spet tretji so vam pri srcu. Morda jih nihče drug ne ceni preveč, vendar se ob njih dobro počutite. Po zaključenem tečaju bi morali razumeti, zakaj se vam tako godi.

Korak za korakom

Dobesedno korak za korakom, a temeljito. Ničesar nisem izpustila.

Strokovno vodenje

Pod strokovnim vodenjem izkušene mentorice. Moja pomoč v vsaki lekciji.

Online študij

Osnove astrologije študirate online - preko interneta kadarkoli si zaželite.

Dostop kadarkoli 

Dostop do tečaja 24/7/365 - vse dni v letu kadarkoli in kolikokrat si zaželite.

Kaj vam prinaša znanje tečaja sinastrija?

8

Modulov

135

Lekcij

19

Kvizov

Na tečaju se osredotočimo predvsem na razlago partnerskih odnosov. Spoznali boste sebe in partnerja. Še zlasti vam bo v pomoč razumevanje, zakaj se partner vede kot se. Že tokom študija boste bolje boste razumeli potrebe, želje, cilje, način izkazovanja ljubezni ali druge naklonjenosti in še mnogo drugega.

Podobno boste lahko proučili odnos z ostalimi družinskimi člani. Zlasti boste bolje razumeli svoj odnos s starši, otroci, sorodniki. Osredotočili se boste na ljudi, ki so vam blizu in do njih čutite naklonjenost. Prepoznali boste tudi razloge, zakaj se z nekaterimi ne želite znajti v istem prostoru, se z njimi pogovarjati in z njimi deliti svojih skrivnosti.

Dotaknili se boste tudi proučevanja poslovnih vezi oz. poslovnih odnosov. Podjetnike in vodje običajno zanimajo odnosi s poslovnimi partnerji in zaposlenimi. Ostale ljudi mnogo bolj zanimajo odnosi s sodelavci in nadrejenimi.

Po zaključenem tečaju Sinastrija - astrologija odnosov boste znali prepoznati različne vzorce v odnosih in presoditi, ali je odnos ploden za oba vpleteni strani, koliko ga je smiselno vzdrževati in ohranjati ter kdaj ga je bolje zaključiti.


Predznanje

Tečaju boste najlažje sledili in izkoristili napotke v celoti, če ste osvojili znanje tečajev Osnove astrologije, Razlaga horoskopa I in Razlaga horoskopa II. Enako, če ste zaključili izobraževalni program Certificirani natalni astrolog.

V kolikor boste naknadno ugotovili, da nečesa še ne znate dovolj dobro, imate možnost tisto znanje pridobiti naknadno. V tečaj Sinastrija pa se vrnete, ko manjkajočo snov razumete. 

Način pridobivanja znanja

Znanje boste pridobili v sodobni spletni učilnici Moje Akademije. Ves tečaj poteka preko interneta, zato potrebujete internetni dostop. Obsega video posnetke z razlago teoretičnih pojmov in primerov razlage horoskopov sinastrije. Dodatno prejmete gradivo z opornimi točkami in reševanje praktičnih primerov - vaj v obliki kvizov.

“Dovolite mi, da vam pomagam
postati najboljša verzija sebe.”
Irena Stoparvaša mentorica

Mnenja zadovoljnih udeležencev tečaja


Več kot 300 mnenj in ocen

Vrhunski tečaj Sinastrija

Tečaj za 5 zvezdic. Najbolj mi je všeč, da teoretično znanje prikažeš na otipljivih primerih. Rada bi še več strokovno vodenih razlag horoskopov. Tečaj priporočam Vsakemu, ki se želi udeležiti vrhunsko vodenih tečajev.

Ivanka Podpečan

Teoretično znanje prikažeš na otipljivih primerih

Tečaj za 5 zvezdic. Najbolj mi je všeč, da teoretično znanje prikažeš na otipljivih primerih. Rada bi še več strokovno vodenih razlag horoskopov. Tečaj priporočam Vsakemu, ki se želi udeležiti vrhunsko vodenih tečajev.

Ivanka

Vaja, vaja, vaja...

Sinastrija je tečaj za 5 zvezdic.

Na mojo kožo je pisano, da stvari prikazujete postopno, korak po koraku. V zadnji Lekciji ste stvari obrnila na glavo, ste ubrala bližnjico. Meni je bila všeč. Da pa to razumeš, moraš imeti kar nekaj znanja. Kompozit pojmujem kot samostojno "ono", ki ima lastnosti osebe 1 in osebe 2 ter deluje ne za osebo 1 ali na osebo 2 temveč napram tretji osebi, osebam, okoliščinam. Pri razlagi posameznega detajla so bistveni vaši povzetki, izluščena bistva, ki jih obogatite s primerjavami, nekakšnimi "navodili". Takih napotkov, malih "fint" si želim čim več.

S priporočanjem vsebin drugim ljudem sem skeptična. V bistvu si ne upam niti omeniti. Razočarana sem, kako omejene so nekatere osebe, ki ukvarjanje z astrologijo enačijo z zapisanim v dnevnem časopisju v splošnih dnevnih 3 vrstičnih horoskopih. "A ti to verjameš?", me sprašujejo.


In moje dosedanje umevanje astrologije: Znanje se mi nekaj časa sestavlja in nato razstavlja, pa zopet sestavlja. Z vsakim tečajem nekaj dodajam in istočasno iščem vrzeli, ki sem jih že enkrat zapolnila v predhodnih tečajih. Že dvakrat sem predelala vse zapiske Osnov in Razlage horoskopa 1 (moja interna oznaka RH-1) in RH2. Slika še ni jasna. Bo potrebno še kakšno "sliko naslikati". Njen naslov - vaja, vaja, vaja, ...

MARJANA KRMAVNER

Modulov

Podrobno razložena snov
korak za korakom.

Kaj boste prejeli v tečaju Sinastrija?

Modul 1

Uvod v sinastrijo


V uvodnem modulu boste spoznali moj pogled na odnose. Z vami delim kakšno anekdoto, povezano s praktičnimi primeri razlage odnosov strankam. Ponovili (ali na novo spoznali) boste razlago partnerskih odnosov iz rojstnega horoskopa ter izdelali morda svojo prvo razlago partnerstva. 

Modul 2

Planeti v sinastriji 


Vsak planet ima svoje lastnosti, ki jih morate dobro poznati, preden se lahko lotite samostojne razlage odnosov. V tem modulu boste spoznali, katere planete morate vedno upoštevati in kako jih tipično uporabite pri razlagi. Teoretično znanje boste preizkusili z reševanjem kvizov za preverjanje znanja ter ga ob takojšnji povratni informaciji nadgradili. 

Modul 3

Ujemanje v partnerstvu


Najpomembnejši del tečaja je ugotavljanje, kako se par ujema. V tem modulu se boste naučili prepoznati skladnost ali neskladnost partnerjev. Odslej boste vedeli, kaj lahko v odnosu zastriže in kaj par združuje. Sebi ali drugim boste lahko svetovali kako je mogoče odnos izboljšati

Modul 4

Kompozit


Kompozit je posebna astrološka tehnika oz. poseben horoskop, ki ga uporabljamo v sinastriji (astrologiji odnosov) za ugotavljanje kakovosti partnerskega odnosa. V tem modulu se boste naučili s pomočjo kompozita ugotoviti glavni namen odnosa ter poslanstvo, ki ga partnerstvo omogoča samo s to osebo

Modul 5

Praktični primer - poglobljene vaje


V tem modulu vas čaka video posnetek temeljite in polne razlage partnerskega odnosa izbranega para. Razlago boste spremljali korak za korakom, da boste po istem sistemu lahko ponovili na svojem primeru

Modul 6

Družinski odnosi


Družine si ne morete izbrati. Vanjo ste se rodili, najsi vam je všeč ali ne. V tem modulu boste spoznali dinamiko odnosov med družinskimi člani. Znali boste presoditi, ali je bolje, da nekdo od otrok ostane doma (si npr. uredi stanovanje v hiši staršev) ali je za vse vpletene bolje, da se čim prej odseli

Modul 7

Poslovni odnosi


Posebna vrsta so poslovni odnosi. Običajno po znanju, ki ga boste pridobili v tem modulu, sprašujejo podjetniki. Astrologijo uporabijo, ko želijo širiti poslovanje, izbrati boljše dobavitelje ali kupce ali zaposliti najboljše sodelavce. V tem modulu boste znali presoditi, ali vam oz. lastniku horoskopa poslovno sodelovanje prinaša korist.

Modul 8

Zaključek tečaja


V tem modulu vam podam zaključne napotke in koristne informacije, ki so vam v pomoč pri vašem nadaljnjem raziskovanju odnosov. 

Vpis v tečaj


Izberite opcijo, ki vam najbolj ustreza. Tečaj vam je na voljo v kar 12 obrokih!

Plačilo

takoj

397


Enkratno plačilo

Plačilo

v 6 obrokih

73


na mesec

Plačilo

v 12 obrokih

39


na mesec

Varno in hitro kar iz domačega naslonjala

Prenovljena spletna učilnica


Spletna učilnica v novi podobi s prenovljenimi vsebinami z vami povsod na vseh napravah.

Mnenja zadovoljnih udeležencev tečaja


Več kot 300 mnenj in ocen

Veliko znanja o odnosih

Ob zaključku našega tečaja se ti lepo zahvaljujem, za ves tvoj trud in skrb ob predajanju znanja o sinastriji. Prejel sem veliko znanja o odnosih, katerega moram še praktično natrenirati, da se vse usede.

Boris

Vrhunski tečaj Sinastrija

Tečaj za 5 zvezdic. Najbolj mi je všeč, da teoretično znanje prikažeš na otipljivih primerih. Rada bi še več strokovno vodenih razlag horoskopov. Tečaj priporočam Vsakemu, ki se želi udeležiti vrhunsko vodenih tečajev.

Ivanka Podpečan

Teoretično znanje prikažeš na otipljivih primerih

Tečaj za 5 zvezdic. Najbolj mi je všeč, da teoretično znanje prikažeš na otipljivih primerih. Rada bi še več strokovno vodenih razlag horoskopov. Tečaj priporočam Vsakemu, ki se želi udeležiti vrhunsko vodenih tečajev.

Ivanka

Pogosta vprašanja


Odgovor boste našli s klikom na izbrano vprašanje

Kako dolgo traja tečaj?

Tečaj lahko preštudirate v približno 3 mesecih. Če imate več časa za študij, znanje lahko pridobite že prej. Ker imate dostop neomejen, ga lahko študirate tudi 10 let ali več, a ga boste želeli preštudirate prej.

 

Kaj, če česa ne bom razumela?

V tečaju imate več različnih delov, namenjen vašim vprašanjem in razmišljanjem. Ko se vprašanje pojavi, ga postavite in odgovorila vam bom v zelo kratkem času. 

Nikoli nisem študirala preko interneta. Skrbi me.

Brez skrbi! Če znate vtipkati svoje ime, e-naslov in klikniti z miško na ta odgovor, bo za vas enostavno.

Ob oddaji prijave boste prejeli uporabniško ime in geslo za vstop v Mojo Akademijo. Z njim boste vstopili v tečaj takoj po prejemu vašega plačila.

 

Ali moram prihajati v Ljubljano na predavanja?

Spletni tečaj vam je na voljo preko interneta. Ne bo vam potrebno prihajati nikamor. Še več. Študirali boste, ko boste imeli čas in voljo. Kadarkoli in kjerkoli želite. Tudi na počitnicah.

Kdaj bodo predavanja?

Spletni tečaj vam omogoča predavanja kadarkoli želite. Po urejenem vpisu, boste do svojega tečaja lahko dostopali kadarkoli imate čas in voljo. Tudi večkrat, če želite. 

Bo moja mentorica res Irena Stopar?

Seveda. V mojih tečajih sem vsem udeležencem tečajem mentorica kar sama, saj le tako zagotovim, da vedno izveste vse iz prve roke. V kolikor bo vaš mentor v tečaju kdorkoli drug, to piše na predstavitveni strani.

Kaj, če mi tečaj ne bo všeč?

Tečaj ima odlične ocene in mnenja tistih, ki so ga že preštudirali in prepričana sem, da boste nad znanjem navdušeni tudi vi. Kljub temu ste lahko pomirjeni. 

Če bi se zgodilo, da vam tečaj kljub temu ne bi bil všeč ali bi menili, da ne vsebuje tega, kar je na tej strani o njem zapisano, mi v roku 30 dni od dneva vpisa pošljite e-sporočilo ali me pokličite in vrnila vam bom že vplačan prispevek tečaja. 

Vpis v tečaj


Izberite opcijo, ki vam najbolj ustreza. Tečaj vam je na voljo v kar 12 obrokih!

Plačilo

takoj

397


Enkratno plačilo

Plačilo

v 6 obrokih

73


na mesec

Plačilo

v 12 obrokih

39


na mesec

Naučim vas postati najboljša verzija sebe

V tečaju bom vaša mentorica Irena Stopar. Poleg znanja s področja astrologije, ki ga boste pridobili v tečaju, vas bom vzpodbujala, da znanje koristno uporabite za lepše življenje in zaživite kot si želite ter zaslužite.

Irena Stopar

>
Success message!
Warning message!
Error message!