Astrološki tečaj Sinastrija - astrologija odnosov


Sinastrija je veja astrologije, ki govori o odnosih. Večina astroloških vprašanj je povezanih z ljubeznijo in partnerskimi odnosi. A, poleg njih astrologi odgovarjamo tudi na vprašanja, povezana z družinskimi odnosi in poslovnimi odnosi. 

Vsakdo v sebi nosi unikatno zgodbo o odnosih. Nekateri jih z lahkoto vzpostavijo in zaključijo. Drugi imajo nenehne težave z drugimi (in s seboj, ko se znajdejo v odnosu).

Večina je nekje na sredini. Glavnino časa so srečni in zadovoljni, a se znajdejo v obdobjih, ko bi drugega najraje "utopili v čajni žlički vode". 

Milijonarji ne uporabljajo astrologije.

Milijarderji jo.


J.P. Morgan

Kaj je sinastrija?


Sinastrija je veja astrologije, ki govori o odnosih vseh vrst. Odnosi so namreč ena najpomembnejših zadev, ki lahko uničijo ali obogatijo življenje.

Vsak človek si želi živeti v harmoniji s seboj in drugimi ljudmi. Najsi to pokaže ali ne, dejstvo je, da smo rojeni za življenje v dvoje. Iz dvojine ustvarjamo družino, prijateljske in poklicne vezi.

Sinastrija je torej nadvse pomembna veja astrologije, ki govori o partnerskih, družinskih in poslovnih odnosih.

Pojasnjuje, zakaj pritegnete k sebi določen tip partnerja, zakaj vama je skupaj lepše (ali pa slabše) kot vsakemu posebej in kaj je potrebno spremeniti, če želite zaživeti bolj polno v dvoje. 


Zahtevnost tečaja:

Lokacija tečaja:

Spletni tečaj

Obseg tečaja:

8 modulov / 135 lekcij

Mentorica:

Irena Stopar


O tečaju Sinastrije


Na tečaju se boste naučili bolje razumeti sebe. Zlasti sebe, povezane z drugimi ljudmi.

Verjetno so vam nekateri ljudje naravno “zoprni” in jih “ne prenesete”, čeprav morda niti ne veste zakaj. Spet tretji so vam pri srcu. Morda jih nihče drug ne ceni preveč, vendar se ob njih dobro počutite. Po zaključenem tečaju bi morali razumeti, zakaj se vam tako godi.

Korak za korakom

Dobesedno korak za korakom, a temeljito. Ničesar nisem izpustila.

Strokovno vodenje

Pod strokovnim vodenjem izkušene mentorice. Moja pomoč v vsaki lekciji.

Online študij

Tečaj preprosto študirate kar online - preko interneta kadarkoli si zaželite.

Dostop kadarkoli 

Dostop do tečaja 24/7/365 - vse dni v letu kadarkoli in kolikokrat si zaželite.Kaj vam prinaša znanje tečaja sinastrija?


Na tečaju se osredotočimo predvsem na razlago partnerskih odnosov. Spoznali boste sebe in partnerja. Še zlasti vam bo v pomoč razumevanje, zakaj se partner vede kot se. Že tokom študija boste bolje boste razumeli potrebe, želje, cilje, način izkazovanja ljubezni ali druge naklonjenosti in še mnogo drugega.

Podobno boste lahko proučili odnos z ostalimi družinskimi člani. Zlasti boste bolje razumeli svoj odnos s starši, otroci, vnuki in drugimi sorodniki. Osredotočili se boste na ljudi, ki so vam blizu in do njih čutite naklonjenost. Prepoznali boste tudi razloge, zakaj se z nekaterimi ne želite znajti v istem prostoru, se z njimi pogovarjati in z njimi deliti svojih skrivnosti.

Dotaknili se boste tudi proučevanja poslovnih vezi oz. poslovnih odnosov. Podjetnike in vodje običajno zanimajo odnosi s poslovnimi partnerji in zaposlenimi. Ostale ljudi mnogo bolj zanimajo odnosi s sodelavci in nadrejenimi.

Po zaključenem tečaju Sinastrija - astrologija odnosov boste znali prepoznati različne vzorce v odnosih in presoditi, ali je odnos ploden za oba vpleteni strani, koliko ga je smiselno vzdrževati in ohranjati ter kdaj ga je bolje zaključiti.

Predznanje

Tečaju boste najlažje sledili in izkoristili napotke v celoti, če ste osvojili znanje tečajev Osnove astrologije, Razlaga horoskopa I in Razlaga horoskopa II. Enako, če ste zaključili izobraževalni program Certificirani natalni astrolog.

V kolikor boste naknadno ugotovili, da nečesa še ne razumete dovolj dobro, lahko predznanje pridobite naknadno. V tečaj Sinastrija se vrnete, ko manjkajočo snov razumete. 

Način pridobivanja znanja

Znanje boste pridobili v sodobni spletni učilnici Moje Akademije.

Ves tečaj poteka preko interneta, zato potrebujete internetni dostop.

Obsega video posnetke z razlago teoretičnih pojmov in primerov razlage horoskopov sinastrije. Dodatno prejmete gradivo z opornimi točkami in reševanje praktičnih primerov - vaj v obliki kvizov.

Modulov

Podrobno razložena snov 
korak za korakom.

Kaj boste prejeli v tečaju sinastrija odnosov?

8

Modulov

135

Lekcij

19

Kvizov

Modul 1

Uvod v sinastrijo

Po uvodnem pozdravu in dobrodošlici v tečaju, boste že v uvodnem modulu spoznali moj pogled na odnose in kako le-ti nastajajo.

Z vami delim kakšno anekdoto, povezano s praktičnimi primeri razlage odnosov strankam. 

Ponovili (ali na novo spoznali) boste razlago partnerskih odnosov iz rojstnega horoskopa. Obnovili boste znanje pravil za razlago ljubezni in partnerskega odnosa. 

Že pred začetkom resnega proučevanja dveh ali več horoskopov boste sestavili (morda) svojo prvo razlago partnerstva. 

V tem modulu boste spoznali:

 • Uvod v odnose
 • Kaj je sinastrija ali astrologija odnosov
 • Uvod v razlago rojstnega horoskopa odnosov
 • Obnovitev znanja razlage karakterja
 • Obnovitev znanja razlage partnerstva
 • Forum za vaša vprašanja

Na mojo kožo je pisano, da stvari prikazujete postopno, korak po koraku. V zadnji Lekciji ste stvari obrnila na glavo, ste ubrala bližnjico. Meni je bila všeč. Da pa to razumeš, moraš imeti kar nekaj znanja. Kompozit pojmujem kot samostojno "ono", ki ima lastnosti osebe 1 in osebe 2 ter deluje ne za osebo 1 ali na osebo 2 temveč napram tretji osebi, osebam, okoliščinam. Pri razlagi posameznega detajla so bistveni vaši povzetki, izluščena bistva, ki jih obogatite s primerjavami, nekakšnimi "navodili". Takih napotkov, malih "fint" si želim čim več. 

Marjana Krmavner I. del

Modul 2

Planeti v sinastriji

Vsak planet ima svoje lastnosti, ki jih morate dobro poznati, preden se lahko lotite samostojne razlage odnosov.

V tem modulu boste spoznali, katere planete morate vedno upoštevati in kako jih tipično uporabite pri razlagi. 

Teoretično znanje boste preizkusili z reševanjem kvizov za preverjanje znanja ter ga ob takojšnji povratni informaciji nadgradili. 

Prejeli boste BONUS plonk listek za lažje razmišljanje vpliva astroloških znamenj v partnerskem odnosu. 

V tem modulu boste spoznali:

 • Kako prepoznati in najti partnerja
 • Kdaj lahko pričakujete partnerstvo
 • Koga in kaj predstavljajo planeti v sinastriji
 • Astrološka znamenja, planeti, hiše v sinastriji
 • Kombinacije planetov v sinastriji
 • BONUS plonk listek vpliva znamenj na odnose
 • Forum za vaša vprašanja

S priporočanjem vsebin drugim ljudem sem skeptična. V bistvu si ne upam niti omeniti. Razočarana sem, kako omejene so nekatere osebe, ki ukvarjanje z astrologijo enačijo z zapisanim v dnevnem časopisju v splošnih dnevnih 3 vrstičnih horoskopih. "A ti to verjameš?", me sprašujejo. In moje dosedanje umevanje astrologije: Znanje se mi nekaj časa sestavlja in nato razstavlja, pa zopet sestavlja. Z vsakim tečajem nekaj dodajam in istočasno iščem vrzeli, ki sem jih že enkrat zapolnila v predhodnih tečajih. Že dvakrat sem predelala vse zapiske Osnov in Razlage horoskopa 1 (moja interna oznaka RH-1) in RH2. Slika še ni jasna. Bo potrebno še kakšno "sliko naslikati". Njen naslov - vaja, vaja, vaja, ...

Marjana Krmavner II. del

Modul 3

Ujemanje v partnerstvu

Najsrečnejši boste, če boste našli partnerja, s katerim se boste dobro ujeli. Skupaj bosta uživala v istih stvareh, imela podobne potrebe in želje.

Takšnega partnerja ne pritegne v svoje življenje vsakdo, zato je pomembno, da se na tem mestu naučite prepoznati kaj vaju združuje in kaj vaju razdvaja. 

Poudarek modula je na skladnosti ali neskladnosti v partnerskem odnosu. V drugem delu modula boste spoznali tudi kako vplivata drug na drugega. 

Že po tem modulu boste lahko sebi ali drugim svetovali ali je odnos smiselen, kaj od vsakega od partnerjev zahteva in kako je mogoče odnos izboljšati. 

V tem modulu boste spoznali:

 • Bistvo razlage in koraki za razlago partnerskega odnosa
 • Horoskopi in tabele v sinastriji
 • Razlaga sorodnosti med partnerjema 
 • Vaje - razlaga sorodnosti med partnerjema 
 • Vpliv para drug na drugega
 • Forum za vaša vprašanja

Vaši tečaji so mi izredno všeč. Webinarji so super. Res je, da je mogoče malo zoprno tipkanje, če res nisi tega foha. Ampak, je pa res, da se ne spuščamo v nepotrebne debate in s tem ne izgubljamo časa in koncentracije. Zame je to krasen način učenja, sploh za nas, ki smo zaposleni. Posnetke si lahko pogledam kadar imam voljo in čas in, v kolikor potrebujem, tudi večkrat. Vaš glas je izredno prijeten in me med drugim tudi zelo pomirja. Prvič v življenju mi ni neprijetno, nimam strahu, da kaj ne bom vedela ali da bodo drugi veliko boljši od mene. Jaz vam lahko rečem samo hvala, hvala, ker ste uvedli takšen način poučevanja. Pa glede na ceno in možnostjo načina plačila, dostopno res vsem, ki ti tega znanja želijo. In hvala vam, da ste svoje ogromno znanje pripravljeni prenest tudi naprej.

Tjaša Saje

Modul 4

Kompozit

Kompozit je posebna astrološka tehnika oz. poseben horoskop, ki ga uporabljamo v sinastriji (astrologiji odnosov) za ugotavljanje kakovosti partnerskega odnosa.

V tem modulu se boste naučili s pomočjo kompozita ugotoviti glavni namen odnosa ter poslanstvo, ki ga partnerstvo omogoča samo s to osebo. 

V tem modulu boste spoznali:

 • Kaj je kompozit, katerega uporabiti in zakaj ga uporabljamo v sinastriji
 • Izdelava oz. izris kompozita
 • Razlaga kompozita v sinastriji
 • Vaje razlage kompozita v sinastriji
 • Forum za vaša vprašanja

Vaša šola mi je zelo všeč in je to prav tisto, kar sem potrebovala.

Zdenka

Modul 5

Praktični primer razlage sinastrije - poglobljene vaje

V preteklih modulih ste spoznali temeljito razlago posameznih delov razlage partnerskega odnosa, ki so vam dali ogromno informacij o odnosu.

Zlahka bi celo strankam razložili po istem sistemu, pa bi bile zadovoljne z razlago. Ampak, v Moji Akademiji gremo vedno še korak naprej.

Vtem modulu vas čaka video posnetek temeljite in polne razlage partnerskega odnosa izbranega para. Ta primer je nov in drugačen od primerov iz prejšnjih modulov.

Razlago boste spremljali korak za korakom, da boste po istem sistemu lahko ponovili na svojem primeru. 

V tem modulu boste spoznali:

 • Spoznajte rojstna horoskopa para
 • Ujemanje v partnerskem odnosu
 • Vpliv partnerice na partnerja
 • Vpliv partnerja na partnerico
 • Aspekti med horoskopoma
 • Kompozit - razlaga poslanstva para
 • Primerjava kompozita z rojstnima horoskopoma
 • Izid partnerskega odnosa
 • Forum za vaša vprašanja

Tečaj za 5 zvezdic. Najbolj mi je všeč, da teoretično znanje prikažeš na otipljivih primerih. Rada bi še več strokovno vodenih razlag horoskopov. Tečaj priporočam Vsakemu, ki se želi udeležiti vrhunsko vodenih tečajev.

Ivanka Podpečan

Modul 6

Družinski odnosi

Družine si ne morete izbrati. Je, kakršna pač je. Vanjo ste se rodili, najsi vam je všeč ali ne. 

V tem modulu boste spoznali dinamiko odnosov med družinskimi člani. Lahko se v odnosu z njimi odlično počutite ali se čutite zapostavljeni.

Glede tega ne morete veliko spremeniti. Tisto, kar lahko storite, je, da pogledate na celotno zgodbo z novimi očmi. 

Bolje boste lahko razumeli, zakaj se vam nekaj godi in zakaj ste morda tako zelo navezani na enega od staršev, drugega pa morda niti ne čutite povezanega z vami. 

Znali boste presoditi, ali je bolje, da nekdo od otrok ostane doma (si npr. uredi stanovanje v hiši staršev) ali je za vse vpletene bolje, da se čim prej odseli. 

Družinskemu življenju ne morete pobegniti celo, če se odselite daleč stran od svojega doma iz otroštva.

Lahko pa ga razumete in poskrbite, da krivic in napak ne boste ponavljali v novem domu. Temu je namenjen ta modul. 

V tem modulu boste spoznali:

 • Uvod v družinske odnose in karmični del odnosov
 • Družinski odnosi iz rojstnega horoskopa
 • Vaje - primerjava odnosov med družinskimi člani
 • Vaje - odnos oče in sin
 • Vaje - odnos mama in sin
 • Vaje - kompozit v družinskih odnosih
 • Forum za vaša vprašanja

Pozdravljeni ga.Irena! Hvala vam za vse poslane horoskope. Naj vam povem, da sem se pomočjo vaših astroloških nasvetov - horoskopov kar nekako spremenil. Drugače gledam na ljubezen, se bolj spoznavam in mislim, da postajam drugačen – boljši. Hvala vam za vse to. Še naprej bom sledil vašim horoskopom, nasvetom in vaši Akademiji.

Martin

Modul 7

Poslovni odnosi

Posebna vrsta so poslovni odnosi. V precejšnji meri gre za podoben odnos kot ga opisuje partnerski odnos iz prejšnjih modulov.

Dve fizični ali pravni osebi se odločata za dolgoročno sodelovanje, kar predstavlja neke vrste poroko med njima, zato je dobro poznati možnosti za dobro sodelovanje in podporo med njima. 

Običajno po znanju, ki ga boste pridobili v tem modulu, sprašujejo podjetniki. Astrologijo uporabijo, ko želijo širiti poslovanje in pri tem izbrati boljše dobavitelje ali kupce ali zaposliti najboljše sodelavce. 

Po tem modulu boste znali presoditi, ali vam oz. lastniku horoskopa poslovno sodelovanje prinaša korist ali bi ga bilo bolje prekiniti.

V tem modulu boste spoznali:

 • Uvod in razlaga poslovnih odnosov
 • Planeti v poslovnih odnosih
 • Pravila za razlago poslovnih odnosov
 • Vaje - razlaga poslovnega sodelovanja
 • Forum za vaša vprašanja

Prepričana sem, da dajete vse od sebe. Vaši tečaji so odlični, jasni in razumljivi. Vse ostalo je na nas. Lahko rečem, da dobim vse, kar sem pripravljena sprejeti . In seveda narediti za to. Hvala, ker ste. Vse dobro.

Natalija

Modul 8

Zaključek tečaja

V tem modulu vam podam zaključne napotke in koristne informacije, ki so vam v pomoč pri vašem nadaljnjem raziskovanju odnosov. 

Ob zaključku tečaja ste pripravljeni, da parnerske, družinske ali poslovne odnose razložite sebi ali komurkoli drugemu. 

V tem modulu boste spoznali:

 • Zaključek tečaja
 • Koristne informacije
 • Potrdilo o udeležbi na tečaju

Ob zaključku našega tečaja se ti lepo zahvaljujem, za ves tvoj trud in skrb ob predajanju znanja o sinastriji. Prejel sem veliko znanja o odnosih, katerega moram še praktično natrenirati, da se vse usede.

Boris

Sodobna

spletna učilnica

Spletna učilnica v novi podobi s prenovljenimi vsebinami z vami povsod na vseh napravah. 

 • Samostojen študij
 • Moderirani forumi za vaša vprašanja
 • Prilagodljiv urnik
 • Dostop 24/7/365 brez omejitev
 • Dostop na različnih napravah

Pogosta vprašanja


Odgovor boste našli s klikom na izbrano vprašanje

Kako dolgo traja tečaj?

Tečaj lahko preštudirate v približno 3 mesecih, če si vzamete čas za 1 modul tedensko. Če imate več časa za študij, znanje lahko pridobite že prej. Ker imate dostop neomejen, ga lahko študirate tudi 10 let ali več, a ga boste želeli preštudirate prej.

 

Kaj, če česa ne bom razumela?

V tečaju imate več različnih delov, namenjen vašim vprašanjem in razmišljanjem. Ko se vprašanje pojavi, ga postavite in odgovorila vam bom praviloma od ponedeljka do petka v roku 48 ur. 

Nikoli nisem študirala preko interneta. Skrbi me.

Brez skrbi! Če znate vtipkati svoje ime, e-naslov in klikniti z miško na ta odgovor, bo za vas enostavno.

Ob oddaji prijave boste prejeli uporabniško ime in geslo za vstop v Mojo Akademijo. Z njim boste vstopili v tečaj takoj po prejemu vašega plačila.

 

Ali moram prihajati v Ljubljano na predavanja?

Spletni tečaj vam je na voljo preko interneta. Ne bo vam potrebno prihajati nikamor. Še več. Študirali boste, ko boste imeli čas in voljo. Kadarkoli in kjerkoli želite. Tečaj lahko vzamete s seboj tudi na počitnice.

Kdaj bodo predavanja?

Spletni tečaj vam omogoča predavanja kadarkoli želite. Po urejenem vpisu, boste do svojega tečaja lahko dostopali kadarkoli imate čas in voljo. Tudi večkrat, če želite. 

Bo moja mentorica res Irena Stopar?

Seveda. V Moji Akademiji bom vaša mentorica, saj le tako zagotovim, da vedno izveste vse iz prve roke. V kolikor bo vaš mentor v tečaju kdorkoli drug, to piše na predstavitveni strani.

Kaj, če mi tečaj ne bo všeč?

Tečaj ima odlične ocene in mnenja tistih, ki so ga že preštudirali. Prepričana sem, da boste nad znanjem navdušeni tudi vi. Kljub temu ste lahko pomirjeni. 

Če bi se zgodilo, da vam tečaj kljub temu ne bi bil všeč ali bi menili, da ne vsebuje tega, kar je na tej strani o njem zapisano, mi v roku 30 dni od dneva vpisa pošljite e-sporočilo ali me pokličite in vrnila vam bom že vplačan prispevek tečaja. 


Vpis v tečaj


Izberite opcijo, ki vam najbolj ustreza. Tečaj vam je na voljo v kar 12 obrokih!

Plačilo

takoj

597

(z vključenim 22% DDV)


Enkratno plačilo

Plačilo

v 6 obrokih

107

(z vključenim 22% DDV)


na mesec

Plačilo

v 12 obrokih

57

(z vključenim 22% DDV)


na mesec


30-DNEVNA
GARANCIJA

100% garancija vračila denarja

Popolnoma ste zaščiteni z mojo
100% garancijo vračila denarja.

Če vam iz kakršnega koli vzroka tečaj ne bo všeč oz. ne boste v njem  prejeli znanja, ki ga obljubljam na tej strani, lahko kadarkoli v okviru 30 dni od  dneva vpisa zahtevate polno vračilo že vpračane vrednosti za tečaj. Denar boste prejeli brez odvečnih vprašanj.


Postanite

najboljša verzija sebe

V tečaju bom vaša mentorica Irena Stopar. Poleg znanja s področja astrologije, ki ga boste pridobili v tečaju, vas bom vzpodbujala, da znanje koristno uporabite za lepše življenje in zaživite kot si želite ter zaslužite.

Irena Stopar


Odkrivamo resnico, delimo modrost in uresničimo sanje.


>
Success message!
Warning message!
Error message!