Astrološki tečaj Karmična astrologija

Uporabite astrologijo za lepše življenje
in z njo pomagajte še drugim.


V praksi preizkušeno astrološko izobraževanje.
Korak za korakom od popolnega začetnika do pravega ljubitelja astrologije in profesionalnega astrologa.

Kaj je karmična astrologija?

Kolikokrat v življenje ste se vprašali, zakaj se dobrim ljudem godijo slabe stvari ali poskušali razumeti, zakaj "vrabca" se je nekaj zgodilo, čeprav ni popolnoma nobenega racionalnega razloga za tisto? Ste opazovali sebe (ali nekoga drugega), kako ste se spremenili skozi čas in spremenili svoje vrednote, pogled na svet, način komunikacije ali karkoli drugega?
No, s karmičnega vidika je to zelo zanimivo opazovanje. Še več. Karmična astrologija daje zanimive odgovore na poti osebnostne in duhovne rasti.
Karma je zakon vzroka in posledice. Kaže na vaše pretekle in sedanje odločitve ter ravnanja. Karmična astrologija je pomembna veja astrologije, s pomočjo katere razumete vzroke in posledice svojih ravnanj.

Že od

49.00€

(z vključenim 22% DDV)

na 12 mesecev

Zahtevnost tečaja:

Lokacija tečaja:

Spletni tečaj

Obseg tečaja:

8 modulov / 57 lekcij

Mentorica:

Irena Stopar

O tečaju karmična astrologija

Na tečaju Karmična astrologija boste v uvodnem delu kratko ponovili temeljna teoretična znanja, ki jih boste skozi naslednje module nadgradili s pravili in opisi karmične astrologije. Del tečaja poteka kot praktična razlaga in izračun karmičnih horoskopov.

Po tečaju boste znanje uporabili za razlago karme sebe ali komurkoli drugemu.

Korak za korakom

Dobesedno korak za korakom, a temeljito. Ničesar nisem izpustila.

Strokovno vodenje

Pod strokovnim vodenjem izkušene mentorice. Moja pomoč v vsaki lekciji.

Online študij

Osnove astrologije študirate online - preko interneta kadarkoli si zaželite.

Dostop kadarkoli 

Dostop do tečaja 24/7/365 - vse dni v letu kadarkoli in kolikokrat si zaželite.

Kaj vam prinaša znanje tečaja razlaga horoskopa?

9

Modulov

60

Lekcij

14

Kvizov

Nekateri astrologi, še pogosteje pa vedeževalci in jasnovidci poskušajo najprej definirati “kaj ste bili v preteklem in kaj boste v prihodnjem življenju”. Moje mnenje, ki ga tudi poučujem, je, da je potrebno na takšne ugotovitve pogledati z distance.

Menim, da je bistvo proučevanja karmičnih horoskopov v tem, da si razložite vzroke in posledice svojih ravnanj. Zato se boste v tečaju Karmična astrologija naučili predvsem prepoznavanja prirojenih vzorcev vedenja. Razumeli boste, od kje prihajate in kam greste ter kateri so vaši najpomembnejši "življenjski izpiti". 

Naučili se boste, kako v zdajšnjem trenutku s pomočjo svojih reakcij, odzivov in dejanj vplivate na to, kar se vam bo zgodilo. Najbolj presenetljivo se zdi, da s tem, ko živite prizemljeno življenje na planetu Zemlja, ko z ljubeznijo in razumevanjem sprejemate vse okoli sebe, hkrati rešujete težave preteklosti in prihodnosti.

Karmična astrologija se začenja z rojstnim horoskopom in nadaljuje s karmičnimi horoskopi. Karmični horoskopi so tisti, ki vam povedo o preteklih in prihodnjih življenjih. Z njihovo pomočjo razberete svoje najpomembnejše lekcije ali kot jim sama rada rečem "življenjske izpite", ki jih morate osvojiti, če želite razrešiti svojo karmo.

Vsega tega in še veliko več se boste naučili v tečaju Karmična astrologija pod mojim mentorstvom. 


Predznanje

Znanje tečaja boste najlažje uporabili, če ste osvojili znanje tečajev Osnove astrologijeRazlaga horoskopa I in Razlaga horoskopa II. Izračune boste z lahkoto razumeli, če imate znanje iz Prognostike

Način pridobivanja znanja

Znanje boste pridobili v spletnem tečaju v spletni učilnici Moje Akademije. Obsega razlago teoretičnih pojmov in praktične primere razlage.

V spletni učilnici boste prejeli gradivo z bistveno razlago teorije karmične astrologije. Znanje boste utrjevali z vajami v obliki kvizov.

“Dovolite mi, da vam pomagam
postati najboljša verzija sebe.”
Irena Stoparvaša mentorica

Mnenja zadovoljnih udeležencev tečajev Moje Akademije


Več kot 300 mnenj in ocen

Z veliko znanja v začetni tečaj

Sedaj razumem vašo prijateljico, za katero ste omenili, da je z veliko znanja šla v vaš začetni tečaj. To je res prava stvar. Toliko novih povezav se odpre tudi samo pri minimalnem osnovnem znanju, kot ga imam jaz. Na včerajšnjih predavanjih je bilo prebliskov precej. Takih pravih, »strelčeve kvalitete«…

anonimna

Hvala za vse vzpodbude in zaupanje

Najlepša hvala za naloge in dobre želje. Upam, da mi bo res uspelo predelati te vaje in osvojiti osnovno znanje astrologije. Ko bom naloge imela pripravljene vam jih bom poslala, da jih pregledate in me opozorite na napake. Tudi jaz bom vesela osebnega srečanja z vami. Pregledala sem tudi delavnice, ki jih pripravljate. Teme so zelo zanimive in mogoče se kakšne delavnice tudi udeležim. Hvala za vse vzpodbude in zaupanje, ki ga imate do mene.

anonimna

Super, sproščeno in zabavno

Draga Irena, Na webinarju je bilo super, sproščeno in zabavno. Super vaje, in res dobra domača naloga. Vem, da bomo dalje odšli bogatejši s tem res posebnim znanjem. Hvaležna Vam, Vesolju in Zvezdam. 😉 Skoraj dve urci sta minili na webinarju, občutek pa, kot da ni trajalo več kot 15 minut.

Barbara Knez

Modulov

Podrobno razložena snov
korak za korakom.

Kaj boste spoznali v tečaju Karmična astrologija?

Modul 1

Uvod in vpliv planetov v karmični astrologiji


V tem modulu boste spoznali bistvo karmične astrologije ter vpliv planetov v njej. Posebno mesto imajo Luna, 12. hiša, Saturn in retrogradni planeti. Uporabili boste posebno tehniko, s katero boste razložili prejšnjo, sedanjo in naslednjo karmično lekcijo.

Modul 2

Karmična astrologija - Potovanje duše, Luna, planeti, 12. hiša, Saturn, retrogradni planeti in zvezde stalnice


V tem modulu boste spoznali bistvo karmične astrologije ter vpliv planetov v njej. Posebno mesto imajo Luna, 12. hiša, Saturn in retrogradni planeti. Uporabili boste posebno tehniko, s katero boste razložili prejšnjo, sedanjo in naslednjo karmično lekcijo.

Modul 3

Lunina vozla


V tem modulu boste spoznali vpliv Severnega in Južnega Luninega vozla v povezavi s karmično astrologijo. To sta dve zelo pomembni točki, ki vam povesta od kje prihajate in kam greste. Razumeli boste preživete lekcije, ki jih morate opustiti ter tisto, kar vas vodi v lepšo prihodnost. 

Modul 4

Opis karme - vaje oz. praktični primeri


V tem modulu boste prejeli opis karme praktičnega primera iz prejšnjih modulov. S tem boste imeli osnutek, kako zapisati ali razložiti ustno karmično zgodbo sebi ai svoji stranki. Prejeli boste še plonk listek z vsemi koraki za razlago karme iz natalnega horoskopa. 

Modul 5

Karmične direkcije


Karmične direkcije so podobne direkcijam, ki jih že poznate iz prognostike. Gre za posebno tehniko izračuna horoskopa, ki jo uporabljamo za ugotavljanje dogajanja v preteklih ali prihodnjih življenjih. V tem modulu boste karmične direkcije spoznali, jih izračunali in razložili. 

Modul 6

Karmične progresije


Karmične progresije so podobne progresijam, ki jih že poznate iz prognostike. Gre za posebno tehniko izračuna horoskopa, ki jo uporabljamo za ugotavljanje dogajanja v preteklih ali prihodnjih življenjih. V tem modulu boste karmične progresije spoznali, jih izračunali in razložili. 

Modul 7

Duade


 V tem modulu boste spoznali duade, jih izračunali in razložili. Duade predstavljajo posebno astrološko tehniko odkrivanja dogodkov iz preteklega življenja. Če si življenja predstavljate kot spiralo, s pomočjo duad lahko določite točko, kjer ste se nahajali v preteklih življenjih.

Modul 8

12. harmonik


V tem modulu boste spoznali 12. harmonik, ga izračunali in razložili. 12. harmonik je posebna astrološka tehnika odkrivanja dogodkov v naslednjem življenju. Če si življenja predstavljate kot spiralo, s pomočjo 12. harmonika lahko določite točko, kjer se boste na njej nahajali v naslednjem življenju. 

Modul 9

Čiščenje negativnih karmičnih vzorcev - razreševanje karme


V tem modulu boste spoznali najbolj preprost, a izjemno učinkovit način za čiščenje karmičnih vzorcev, ki ga dnevno izvajam sama. Z njegovo pomočjo boste začeli odstranjevati negativne karmične vzorce in jih nadomestili s priložnostmi, ki se bodo zdele, da "so padle z neba". Samo ta del tečaja je vreden celotnega prispevka tečaja.

BONUS

Plonk listek


Kot poseben bonus tečaja boste prejeli plonk listek za razlago karmičnih zgodb iz natalnega horoskopa. To je neprecenljiv pripomoček, ki vas vodi korak za korakom skozi razlago. Noben pomemben opis karme vam odslej več ne bo ušel iz spomina. Nanj se boste naslonili še večkrat v življenju, saj ga lahko uporabite tudi pri razlagi strankam. 

Vpis v tečaj


Izberite opcijo, ki vam najbolj ustreza. Tečaj vam je na voljo v kar 12 obrokih!

Plačilo

takoj

487

(z vključenim 22% DDV)


Enkratno plačilo

Plačilo

v 6 obrokih

89

(z vključenim 22% DDV)


na mesec

Plačilo

v 12 obrokih

49

(z vključenim 22% DDV)


na mesec

Varno in hitro kar iz domačega naslonjala

Prenovljena spletna učilnica


Spletna učilnica v novi podobi s prenovljenimi vsebinami z vami povsod na vseh napravah.

Mnenja zadovoljnih udeležencev tečajev Moje Akademije


Več kot 300 mnenj in ocen

Kot včasih, ko smo stali pred tablo ...

Moram povedati da se veselim vsega, kar prinaša prihodnost z astrološkim znanjem. Se strinjam, da je oblika webinar s svojo modernostjo, naprednostjo in enostavnostjo, kot bi nekoč, leta nazaj stali pred tablo..., danes pa vsak sproščen v svojem okolju posluša predavanja, vadi, razmišlja in na koncu dneva ogromno odnese. Super stvar, vredno pohval.

Tina Ojsteršek

Si odlična predavateljica

Mi je prav v veselje pri tebi študirati astrologijo ker si odlična predavateljica in ti ni nikdar težko pojasniti meni nejasne zadeve pri astrologiji! 🙂

Karmen

Spodbuda in usmeritev, ki sem jo potrebovala

Pozdravljeni, Irena. Najprej se bi vama rada zahvalila za telefonski klic. Sem bila zelo presenečena in vesela hkrati, ker ste me poklicali. Hvala za spodbudo in usmeritev, ki sem jo potrebovala; sedaj vem, kako naprej po tečaji Osnove astrologije. Glede samega tečaja in celotne zasnove Moje akademije pa lahko rečem le, vse pohvale. Zelo dodelan tečaj in vaše suvereno znanje nas lepo, po korakih vodijo do konca tečaja. Ob poslušanju posnetkov se čuti vaša iskrena želja po predajanju znanja na nas slušatelje. Lepo in, predvsem poučno je z vami 🙂 Vse čestitke na tako dodelani Astro šoli in veliko uspeha želim že naprej.

Jerneja M.

Pogosta vprašanja


Odgovor boste našli s klikom na izbrano vprašanje

Kako dolgo traja tečaj?

Tečaj lahko preštudirate v približno 3 mesecih. Če imate več časa za študij, znanje lahko pridobite že prej. Ker imate dostop neomejen, ga lahko študirate tudi 10 let ali več, a ga boste želeli preštudirate prej.

 

Kaj, če česa ne bom razumela?

V tečaju imate več različnih delov, namenjen vašim vprašanjem in razmišljanjem. Ko se vprašanje pojavi, ga postavite in odgovorila vam bom v zelo kratkem času. 

Nikoli nisem študirala preko interneta. Skrbi me.

Brez skrbi! Če znate vtipkati svoje ime, e-naslov in klikniti z miško na ta odgovor, bo za vas enostavno.

Ob oddaji prijave boste prejeli uporabniško ime in geslo za vstop v Mojo Akademijo. Z njim boste vstopili v tečaj takoj po prejemu vašega plačila.

 

Ali moram prihajati v Ljubljano na predavanja?

Spletni tečaj vam je na voljo preko interneta. Ne bo vam potrebno prihajati nikamor. Še več. Študirali boste, ko boste imeli čas in voljo. Kadarkoli in kjerkoli želite. Tudi na počitnicah.

Kdaj bodo predavanja?

Spletni tečaj vam omogoča predavanja kadarkoli želite. Po urejenem vpisu, boste do svojega tečaja lahko dostopali kadarkoli imate čas in voljo. Tudi večkrat, če želite. 

Bo moja mentorica res Irena Stopar?

Seveda. V mojih tečajih sem vsem udeležencem tečajem mentorica kar sama, saj le tako zagotovim, da vedno izveste vse iz prve roke. V kolikor bo vaš mentor v tečaju kdorkoli drug, to piše na predstavitveni strani.

Kaj, če mi tečaj ne bo všeč?

Tečaj ima odlične ocene in mnenja tistih, ki so ga že preštudirali in prepričana sem, da boste nad znanjem navdušeni tudi vi. Kljub temu ste lahko pomirjeni. 

Če bi se zgodilo, da vam tečaj kljub temu ne bi bil všeč ali bi menili, da ne vsebuje tega, kar je na tej strani o njem zapisano, mi v roku 30 dni od dneva vpisa pošljite e-sporočilo ali me pokličite in vrnila vam bom že vplačan prispevek tečaja. 

Vpis v tečaj


Izberite opcijo, ki vam najbolj ustreza. Tečaj vam je na voljo v kar 12 obrokih!

Plačilo

takoj

487

(z vključenim 22% DDV)


Enkratno plačilo

Plačilo

v 6 obrokih

89

(z vključenim 22% DDV)


na mesec

Plačilo

v 12 obrokih

49

(z vključenim 22% DDV)


na mesec

30-DNEVNA
GARANCIJA

100% garancija vračila denarja

Popolnoma ste zaščiteni z mojo
100% garancijo vračila denarja.

Če vam iz kakršnega koli vzroka tečaj ne bo všeč oz. ne boste v njem  prejeli znanja, ki ga obljubljam na tej strani, lahko kadarkoli v okviru 30 dni od  dneva vpisa zahtevate polno vračilo že vpračane vrednosti za tečaj. Denar vam vrnem brez odvečnih vprašanj.

Naučim vas postati najboljša verzija sebe

V tečaju bom vaša mentorica Irena Stopar. Poleg znanja s področja astrologije, ki ga boste pridobili v tečaju, vas bom vzpodbujala, da znanje koristno uporabite za lepše življenje in zaživite kot si želite ter zaslužite.

Irena Stopar

>
Success message!
Warning message!
Error message!