Astrološki tečaj
Karmična astrologija


Karma je zakon vzroka in posledice. Karmična astrologija je posebno zanimiva veja astrologije, ki opisuje potovanje duše iz življenja v življenje. 

Tesno je povezana s pojasnjevanjem kaj je duša že doživela in kako se je v preteklosti spopadala s svojimi izzivi. Pove, kaj je ostalo nerazrešeno in kot bistvena naloga za razrešitev v tem življenju. 

Del karmične astrologije sega v prihodnost. Predvideva, kaj bo lastnik horoskopa razrešil že v tem življenju. Hkrati pa pojasnjuje, kaj bo prenesel v naslednja življenja, če ostane nekaj nerazrešeno.

Milijonarji ne uporabljajo astrologije.

Milijarderji jo.


J.P. Morgan

Kaj je karmična astrologija?


Kolikokrat v življenje ste se vprašali, zakaj se dobrim ljudem godijo slabe stvari ali poskušali razumeti, zakaj "vrabca" se je nekaj zgodilo, čeprav ni popolnoma nobenega racionalnega razloga za tisto?

Ste kdaj opazovali sebe (ali nekoga drugega), kako ste se spremenili skozi čas in spremenili svoje vrednote, pogled na svet, način komunikacije ali karkoli drugega?

No, s karmičnega vidika je to zelo zanimivo opazovanje. Še več. Karmična astrologija daje zanimive odgovore na poti osebnostne in duhovne rasti, saj si pravi iskalci rasti ne zatiskajo oči pred vsakim izzivom.

Karma je zakon vzroka in posledice. Kaže na vaše pretekle in sedanje odločitve ter ravnanja. Karmična astrologija je pomembna veja astrologije, s pomočjo katere razumete vzroke in posledice svojih ravnanj


Zahtevnost tečaja:

Lokacija tečaja:

Spletni tečaj

Obseg tečaja:

8 modulov / 57 lekcij

Mentorica:

Irena Stopar


O tečaju karmična astrologija


Na tečaju Karmična astrologija boste podrobno spoznali, kaj je karma, kako nastaja, kako jo razrešujete in kaj vas čaka, če je ne boste razrešili. Že od prvih lekcij dalje boste spoznali najbolj preprost način za razreševanje karme in karmičnih vzorcev. V delu tečaja boste, poleg razlage, spoznali vrsto zanimivih izračunov trenutkov v preteklosti, ki so povzročili vaše karmične vzorce. 

Teoretičen del tečaja je dovolj preprost, da ga lahko razume prav vsakdo. Težje nekateri ljudje sprejmejo dejstvo karme in njenega delovanja. Praktičen del obsega vaje in z njimi vrsto različnih zelo zanimivih, podrobno razloženih življenjskih zgodb.  

Tečaj boste zaključili s posebnim modulom, v katerem boste spoznali zanimive, preproste, a zelo učinkovite tehnike za razreševanje karme in karmičnih vzorcev. Vsako od njih boste lahko uporabii kadarkoli želite razrešiti del karme ali se želite zaščititi pred nastajanjem nove negativne karme. 

Po tečaju boste znanje uporabili za razlago karme sebe ali komurkoli drugemu.

Korak za korakom

Dobesedno korak za korakom, a temeljito. Ničesar nisem izpustila.

Strokovno vodenje

Pod strokovnim vodenjem izkušene mentorice. Moja pomoč v vsaki lekciji.

Online študij

Tečaj preprosto študirate kar online - preko interneta kadarkoli si zaželite.

Dostop kadarkoli 

Dostop do tečaja 24/7/365 - vse dni v letu kadarkoli in kolikokrat si zaželite.Kaj vam prinaša znanje tečaja karmična astrologija?

Nekateri astrologi, še pogosteje pa vedeževalci in jasnovidci poskušajo najprej definirati “kaj ste bili v preteklem in kaj boste v prihodnjem življenju”. Moje mnenje, ki ga tudi poučujem, je, da je potrebno na takšne ugotovitve pogledati z distance.

Menim, da je bistvo proučevanja karmičnih horoskopov v tem, da si razložite vzroke in posledice svojih ravnanj. Zato se boste v tečaju Karmična astrologija naučili predvsem prepoznavanja prirojenih vzorcev vedenja. Razumeli boste, od kje prihajate in kam greste ter kateri so vaši najpomembnejši "življenjski izpiti". 

Naučili se boste, kako v zdajšnjem trenutku s pomočjo svojih reakcij, odzivov in dejanj vplivate na to, kar se vam bo zgodilo. Najbolj presenetljivo se zdi, da s tem, ko živite prizemljeno življenje na planetu Zemlja, ko z ljubeznijo in razumevanjem sprejemate vse okoli sebe, hkrati rešujete težave preteklosti in prihodnosti.

Karmična astrologija se začenja z rojstnim horoskopom in nadaljuje s karmičnimi horoskopi. Karmični horoskopi so tisti, ki vam povedo o preteklih in prihodnjih življenjih. Z njihovo pomočjo razberete svoje najpomembnejše lekcije ali kot jim sama rada rečem "življenjske izpite", ki jih morate osvojiti, če želite razrešiti svojo karmo.

Vsega tega in še veliko več se boste naučili v tečaju Karmična astrologija v Moji Akademiji pod mojim mentorstvom.

Predznanje

Znanje tečaja boste najlažje uporabili, če ste osvojili znanje tečajev Osnove astrologijeRazlaga horoskopa I in Razlaga horoskopa II. Izračune boste z lahkoto razumeli, če imate znanje iz Prognostike.

Urnik tečajev

Celoten tečaj poteka v spletni učilnici Moje Akdemije.  
Svoj urnik po urejenem vpisu prilagajate sami, saj prejmete neomejen doživljenjski dostop 24/7/365 - vse dni v letu.

Način pridobivanja znanja

Znanje boste pridobili v spletnem tečaju v spletni učilnici Moje Akademije. Obsega razlago teoretičnih pojmov in praktične primere razlage.

V spletni učilnici boste prejeli podrobno razložene video posnetke razlage in obsežne vaje - praktične primere za razlago karmične astrologije. Prejeli boste še gradivo, vse izrise horoskopov in drugega, kar potrebujete za karmično astrologijo.  

Mnenja zadovoljnih udeležencev tečaja


Več kot 300 mnenj in ocen

Pregledno in okusno

Draga Irena, vse čestitke za prenovo spletne učilnice. Pregledno, okusno, skratka čim večkrat bo potrebno "obiskati" tečaje. Vedno se najde kakšna podrobnost, ki obogati znanje astrologije.

Andreja Puc

Modulov

Podrobno razložena snov
korak za korakom.

Kaj boste prejeli v tečaju Karmična astrologija

8

Modulov

57

Lekcij

14

Kvizov

Modul 1

Uvod v karmično astrologijo

V tem modulu boste zelo podrobno spoznali bistvo karmične astrologije in moj pogled na karmično astrologijo, ki je za nekatere udeležence pravo presenečenje.

Karmična astrologija se v marsičem razlikuje od natalne astrologije. Pred začetkom razlage morate najprej osvežiti nekaj pojmov, ki jih že poznate iz natalne astrologije, a jih boste uporabili nekoliko drugače v karmični astrologiji. 

Spoznali boste svobodno voljo, karmično astrologijo skozi naravni horoskop, življenjsko spiralo, dan in noč za namen karmične astrologije in še marsikaj.

Uporabili boste posebno tehniko, s katero boste že v uvodnem delu lahko začeli z razreševanjem negativnih karmičnih vzorcev. 

V tem modulu boste spoznali:

 • Uvod v karmično astrologijo
 • Prva tehnika razreševanja karmičnih vzorcev 
 • Razlaga karmične astrologije
 • Svobodna volja
 • Naravni horoskop v karmični astrologiji
 • Življenjska spirala, dan in noč 
 • Forum za vaša vprašanja

Vedno nas zanima od kod prihajamo in kaj smo bili. Naša karma govori o tem. Le pogumno, vpišite se na tečaj Karmična astrologija. Začudeni boste.

Andreja Puc

Andreja Puc

Modul 2

Potovanje duše, Luna, planeti, 12. hiša, Saturn, retrogradni planeti in zvezde stalnice

Preden lahko razložite kateri koli karmični horoskop, morate razumeti potovanje duše, ki je osnovno potovanje iz življenja v življenje.

Podrobno boste spoznali vplive planetov v karmični astrologiji, saj imajo podobno, a vendarle nekoliko spremenjeno vlogo v primerjavi z natalno astrologijo. 

Posebno mesto imajo v karmični astrologiji Luna, 12. hiša, Saturn in retrogradni planeti, zato jih boste zelo podrobno spoznali. 

Uporabili boste prvo tehniko, s katero boste lahko že na tem mestu razložili prejšnjo, sedanjo in naslednjo karmično lekcijo.

V tem modulu boste spoznali:

 • Potovanje duše
 • Planeti v karmični astrologiji - podrobna razlaga
 • Posebna vloga Lune v karmični astrologiji
 • Posebna vloga Saturna v karmični astrologiji
 • Retrogradni planeti v karmični astrologiji
 • Hiše v karmični astrologiji, s poudarkom na 12. hiši
 • Forum za vaša vprašanja

K vpisu v tečaj me je privedla močna težnja po transformaciji. Namreč že od otroštva imam težave s strahovi, ki so mi zelo omejevali življenje.

Strah me je bilo povedati na glas svoje mnenje, da ne bom nerazumljena. Strah me je bilo spraševati stvari na različnih tečajih, itd. Strah pred neuspehom, kritiko, itd.

V vašem tečaju sem se naučila počasi sprejemati sebe. Glede dela na sebi je čutiti premike na bolje. Vendar počasi. Vendar z ozaveščanjem zakaj se mi to dogaja, ne hodim več v temi.

Tečaj bi priporočila človeku, ki si res želi dela na sebi. Nekako razume tudi višjo silo - univerzum ter vsaj poskuša razumeti, da ni samo to življenje.

Nataša Bobek

Alenka

Modul 3

Lunina vozla v karmični astrologiji

V tem modulu boste spoznali vpliv Severnega in Južnega Luninega vozla v povezavi s karmično astrologijo.

To sta dve zelo pomembni točki, ki vam povesta od kje prihajate in kam greste.

Odslej boste lažje razumeli, kateri dogodki in lastnosti vas vodijo do preteklih obžalovanj. Bolj logično bo postalo, zakaj se jih morda še niste mogli otresti.  

Z lahkoto boste prepoznali okoliščine, ki se pojavijo zato, da vam pomagajo k preboju na pravo življenjsko pot. 

Preprosto povedano, boste razumeli preživete lekcije, ki jih morate opustiti ter tisto, kar vas vodi v lepšo prihodnost. 

V tem modulu boste spoznali:

 • Lunina vozla v karmični astrologiji
 • Lunina vozla v znamenjih
 • Lunina vozla v hišah
 • Lunina vozla v aspektih
 • Vladarji Lunih vozlov in aspekti z vozli
 • Forum za vaša vprašanja

Vedno sem imela občutek, da mora biti naše življenje nekaj več kot samo od tu do tu. Zanimalo me je , če mi bo karmična astrologija lahko dala odgovore, oz. nakazala vzroke, zakaj sem taka kot sem.

V tečaju je ogromno napotkov in navodil, nasvetov s katerim se lahko lažje prebijamo skozi vsakdanje življenje. Najbolj dragocen stavek je "Rada te imam hvala" in pa priporočilo o tem, da razmislim, če nisem v vsako situacijo, ki se mi zgodi, vedno vpletena jaz?

Ta razmislek mi pomaga, da se poskušam ustaviti , ko pride do neke predvsem neprijetne situacije in se ne vpletam in zapletam. Rečem si: "pusti, sprejmi , ker ti bo lažje tako "in zadeva bo zaključena preden se bo razvila in zapletla. In res deluje. 

Franja Kumer

Modul 4

Vaje - Podrobna razlaga praktičnih primerov karme iz horoskopa

V tem modulu boste prejeli opis karme praktičnega primera iz prejšnjih modulov.

S tem boste imeli osnutek, kako zapisati ali razložiti ustno karmično zgodbo sebi ai svoji stranki.

V tem modulu boste spoznali:

 • Navodila za razlago praktičnih primerov karme
 • Vaje - Podrobno razloženi različnih praktični primeri karme, karmičnih vzorcev in dogajanja v tem življenju
 • BONUS: Plonk listek za razlago karmičnih zgodb
 • Forum za vaša vprašanja

Super je, sploh v tem času, ko nam vsem že pomalo zmanjkuje časa, sploh če si iz oddaljenega kraja ali pa nimaš varstva za otroke. Webinar je nekakšno predavanje od daleč, a zelo blizu.

Lidija Repas

Modul 5

Karmične direkcije

Karmične direkcije so podobne direkcijam, ki jih že poznate iz prognostike.

Gre za posebno tehniko izračuna horoskopa, ki jo uporabljamo za ugotavljanje dogajanja v preteklih ali prihodnjih življenjih.

V tem modulu boste karmične direkcije spoznali, jih izračunali in razložili.

V tem modulu boste spoznali:

 • Kaj so karmične direkcije
 • Izračun karmičnih direkcij
 • Vaje - praktični primeri izračuna in razlage karmičnih direkcij
 • Forum za vaša vprašanja

Povedati moram, da pri vas zelo rada študiram astrologijo, saj imate zelo prijeten glas, čutim vas za zelo prijetno in prijazno osebo, tečaji so mi na voljo kadarkoli imam čas in nisem vezana na točno določene dni in ure kdaj se bo prenos preko spleta začel. Predvsem pa je najbolj prijetno to, da lahko tečaj doživljenjsko uporabljam in nima časovne omejitve. Sama imam težave s spominom in hitro pozabljam. Tako pa mi vaši tečaji omogočajo, da se lahko nenehno vračam nazaj in poslušam vaše posnetke. Ta način izvajanja tečajev astrologije mi zelo odgovarja, kakor ga imate vi narejenega, zamišljenega.

Karmen Visočnik

Modul 6

Karmične progresije

Karmične progresije in konverzne progresije so astrološka tehnika, ki jo uporabljamo v karmični astrologiji za izračun dogodkov pred rojstvom osebe. 

Precej podobne so sekundarnim ali terciarnim progresijam, ki jih že poznate iz prognostike. 

V tem modulu boste spoznali, kako tesno so karmične progresije povezane z zvezdami stalnicami in kako zanimivo se z obema prepleta človeško življenje. 

Gre za posebno tehniko izračuna horoskopa, ki jo uporabljamo za ugotavljanje dogajanja predvsem v preteklih življenjih. 

V tem modulu boste karmične progresije spoznali, jih izračunali in razložili. 

V tem modulu boste spoznali:

 • Kaj so karmične progresije
 • Izračun karmičnih progresij
 • Vaje - praktični primeri izračuna in razlage karmičnih progresij
 • Forum za vaša vprašanja

Zadovoljna sem, da sem prispela do zaključka tečaja in od njega tudi odnesla dosti koristnega. Uspelo mi je narediti karmični horoskop, ki ga bom ob pridobljenem znanju natalnega horoskopa lahko tudi nadgradila. Tečaj je bil zame kot neka vrsta meditacije, vedno sem se dobro počutila po njem. Mentorica je na miren, sproščujoč način podala razlago in je tako vplivalo tudi name.

S tečajem sem ogromno pridobila, v prvi vrsti zase, ker sem to znanje prenesla v vsakdanje življenje in si z njim pomagam v raznih prijetnih, manj prijetnih in tudi stresnih situacijah. Zdaj lahko razumem, zakaj je nekaj tako in kaj moram storiti, da mi bo lažje in lepše. S tem znanjem bom lahko pomagala sebi in drugim.

V tečaju so odlično razložene tehnike, s katerimi lahko razrešimo svoje karmične naloge. Pomaga nam osvestiti, kje naj bi bili vzroki našega delovanja in kaj lahko naredimo, da nam bo lažje preiti različne situacije in si s tem izboljšati kvaliteto življenja. Tečaj je bil odlično izpeljan. Hvala za tako lepo predano znanje.

Franja Kumer

Modul 7

Dvanajstine (Duade) in stoštiridesetine

 V tem modulu boste spoznali duade, jih izračunali in razložili.

Duade predstavljajo posebno astrološko tehniko odkrivanja dogodkov iz preteklega življenja.

Če si življenja predstavljate kot spiralo, s pomočjo duad lahko določite točko, kjer ste se nahajali v preteklih življenjih.

V tem modulu boste spoznali:

 • Razlaga duad in stoštiridesetin
 • Izračun duad
 • Vaje - praktični primeri izračuna in razlage duad
 • BONUS - Obrazec za izračun duad
 • Forum za vaša vprašanja

Iskrene čestitke. Irena, lahko bi te neskončno poslušala.

anonimna

Modul 8

12. harmonik in 144. harmonik

Izračunali in razložili ste si že vrsto zanimivih datumov in spoznali ogromno novega o sebi.

Na vrsti je preprost, a nadvse zanimiv modul, kjer se boste ukvarjali z naslednjimi življenji.   

Če si življenja predstavljate kot spiralo, s pomočjo 12. harmonika lahko določite točko, kjer se boste na njej nahajali v naslednjem življenju. 

Z 12. harmonikom in s 144. harmonikom si boste pomagali poiskati postavitve planetov v naslednjem življenju ter naslednjem po naslednjem. 

V tem modulu boste spoznali:

 • 12. harmonik
 • 144. harmonik
 • Vaje - praktični primeri razlage obeh harmonikov
 • Forum za vaša vprašanja

Tukaj je prostor za vaše mnenje.

Ime Priimek

Modul 9

Čiščenje karmičnih vzorcev - razreševanje karme

V tem modulu boste spoznali najbolj preprost, a izjemno učinkovit način za čiščenje karmičnih vzorcev oz. razreševanje karme, ki ga dnevno izvajam sama. 

Z njegovo pomočjo boste začeli odstranjevati negativne karmične vzorce in jih nadomestili s priložnostmi, ki se bodo zdele, da "so padle z neba".

Samo ta del tečaja je vreden celotnega prispevka tečaja, saj se vam lahko popolnoma spremeni življenje. Namesto težav se lahko pojavi vrsta priložnosti. 

Še več. Zelo podrobno vam razložim in vas vzpodbujam, da preizkusite še nekatere druge prijeme, ki imajo precej podoben učinek. 

V tem modulu boste spoznali:

 • Prva tehnika razreševanja karme
 • Pojasnilo, kaj se godi v ozadju in zakaj deluje
 • Dodatne tehnike razreševanja karme
 • Domače delo za najboljši učinek
 • Forum za vaša vprašanja

Za nami je tečaj Karmične astrologije. Name je naredil močan vtis. Od poglavja do poglavja sem se seznanila z dodatnimi vedami. 

Ni samo astrologija, vpletena je psihologija, filozofija, transformacija, ki razkriva poglobljen uvid v razlago samo. Planeti, znamenja, aspekti, so razloženi z drugimi pogledi in možnostmi, kot smo jih bili vajeni do sedaj.

Še bo potreben študij od poglavja do poglavja. Naučiti se veščin in razmišljati širše, dodati svoja razmišljanja.

RADA TE IMAM, HVALA, naj bo vodilo h razumevanju Karmične astrologije.

 Irena, hvala, da si nas popeljala v tvoj svet znanja. V to si vložila del sebe z vsemi deležniki, da si dosegla svoj namen.

Andreja Puc

Modul 10

Zaključek tečaja in BONUS

V tem modulu boste prejeli moje napotke in koristne informacije za nadaljevanje vašega raziskovanja karmične astrologije. 

V tem modulu boste spoznali:

 • Zaključne besede
 • Napotki in koristne informacije
 • BONUS Odgovori na vprašanja

Moje mnenje o tečaju karmične astrologije je seveda polno pozitivnih občutkov. 

Tvoje razlage so itak popolne in težko bi našla koga, ki bi rekel, da te ni razumel. Ja, imaš naravni dar za šolanje in lepo besedo, ki tako navdihujoče teče. Edino kar bi si jaz želela, ampak to je seveda le moje mnenje, da bi bila teorija in praksa v enakem razmerju.

Moram reči, da me nobena od vej astrologije, ki sem se jo učila, ni tako posrkala vas kot me je karmična in jo resnično rada delam.

Zdenka Lukič

Vpis v tečaj


Izberite opcijo, ki vam najbolj ustreza. Tečaj vam je na voljo v kar 12 obrokih!

Plačilo

takoj

597

(z vključenim 22% DDV)


Enkratno plačilo

Plačilo

v 6 obrokih

107

(z vključenim 22% DDV)


na mesec

Plačilo

v 12 obrokih

57

(z vključenim 22% DDV)


na mesec


Sodobna

spletna učilnica

Spletna učilnica v novi podobi s prenovljenimi vsebinami z vami povsod na vseh napravah. 

 • Samostojen študij
 • Moderirani forumi za vaša vprašanja
 • Prilagodljiv urnik
 • Dostop 24/7/365 brez omejitev
 • Dostop na različnih napravah

Mnenja zadovoljnih udeležencev tečaja


Več kot 300 mnenj in ocen

Pregledno in okusno

Draga Irena, vse čestitke za prenovo spletne učilnice. Pregledno, okusno, skratka čim večkrat bo potrebno "obiskati" tečaje. Vedno se najde kakšna podrobnost, ki obogati znanje astrologije.

Andreja Puc


Pogosta vprašanja


Odgovor boste našli s klikom na izbrano vprašanje

Kako dolgo traja tečaj?

Tečaj lahko preštudirate v približno 3 mesecih, če si vzamete čas za 1 modul tedensko. Če imate več časa za študij, znanje lahko pridobite že prej. Ker imate dostop neomejen, ga lahko študirate tudi 10 let ali več, a ga boste želeli preštudirate prej.

 

Kaj, če česa ne bom razumela?

V tečaju imate več različnih delov, namenjen vašim vprašanjem in razmišljanjem. Ko se vprašanje pojavi, ga postavite in odgovorila vam bom praviloma od ponedeljka do petka v roku 48 ur. 

Nikoli nisem študirala preko interneta. Skrbi me.

Brez skrbi! Če znate vtipkati svoje ime, e-naslov in klikniti z miško na ta odgovor, bo za vas enostavno.

Ob oddaji prijave boste prejeli uporabniško ime in geslo za vstop v Mojo Akademijo. Z njim boste vstopili v tečaj takoj po prejemu vašega plačila.

 

Ali moram prihajati v Ljubljano na predavanja?

Spletni tečaj vam je na voljo preko interneta. Ne bo vam potrebno prihajati nikamor. Še več. Študirali boste, ko boste imeli čas in voljo. Kadarkoli in kjerkoli želite. Tečaj lahko vzamete s seboj tudi na počitnice.

Kdaj bodo predavanja?

Spletni tečaj vam omogoča predavanja kadarkoli želite. Po urejenem vpisu, boste do svojega tečaja lahko dostopali kadarkoli imate čas in voljo. Tudi večkrat, če želite. 

Bo moja mentorica res Irena Stopar?

Seveda. V Moji Akademiji bom vaša mentorica, saj le tako zagotovim, da vedno izveste vse iz prve roke. V kolikor bo vaš mentor v tečaju kdorkoli drug, to piše na predstavitveni strani.

Kaj, če mi tečaj ne bo všeč?

Tečaj ima odlične ocene in mnenja tistih, ki so ga že preštudirali. Prepričana sem, da boste nad znanjem navdušeni tudi vi. Kljub temu ste lahko pomirjeni. 

Če bi se zgodilo, da vam tečaj kljub temu ne bi bil všeč ali bi menili, da ne vsebuje tega, kar je na tej strani o njem zapisano, mi v roku 30 dni od dneva vpisa pošljite e-sporočilo ali me pokličite in vrnila vam bom že vplačan prispevek tečaja. 


30-DNEVNA
GARANCIJA

100% garancija vračila denarja

Popolnoma ste zaščiteni z mojo
100% garancijo vračila denarja.

Če vam iz kakršnega koli vzroka tečaj ne bo všeč oz. ne boste v njem  prejeli znanja, ki ga obljubljam na tej strani, lahko kadarkoli v okviru 30 dni od  dneva vpisa zahtevate polno vračilo že vpračane vrednosti za tečaj brez odvečnih vprašanj.


Vpis v tečaj


Izberite opcijo, ki vam najbolj ustreza. Tečaj vam je na voljo v kar 12 obrokih!

Plačilo

takoj

597

(z vključenim 22% DDV)


Enkratno plačilo

Plačilo

v 6 obrokih

107

(z vključenim 22% DDV)


na mesec

Plačilo

v 12 obrokih

57

(z vključenim 22% DDV)


na mesec


Postanite

najboljša verzija sebe

V tečaju bom vaša mentorica Irena Stopar. Poleg znanja s področja astrologije, ki ga boste pridobili v tečaju, vas bom vzpodbujala, da znanje koristno uporabite za lepše življenje in zaživite kot si želite ter zaslužite.

Irena Stopar


Odkrivamo resnico, delimo modrost in uresničimo sanje.


>
Success message!
Warning message!
Error message!