Astrološki tečaj
Elektivna astrologija

Uporabite astrologijo za lepše življenje
in z njo pomagajte še drugim.


V praksi preizkušeno astrološko izobraževanje.
Korak za korakom od popolnega začetnika do pravega ljubitelja astrologije in profesionalnega astrologa.

Kaj je elektivna astrologija?

Modri ljudje pravijo, da je od začetka odvisno vse, kar se bo zgodilo v nadaljevanju. Elektivna astrologija je veja astrologije, ki se ukvarja z izbiro najugodnejšega trenutka za začetek nečesa.

Kaj izbiramo?

Ljudje se za izbiro ugodnega trenutka najpogosteje odločajo pred poroko. Kajti v zakonu, ki se začne na ugodni trenutek, je veliko lažje reševati težave. Te pa se slej kot prej pojavijo v vsakem odnosu. Poroka na ugoden trenutek vam kasneje daje več možnosti, da bosta s partnerjem lažje usklajevala vajine različnosti in pritegnila v svoje življenje več dobrega. Bolje se bosta razumela.

Že od

39.00€

na 12 mesecev

Zahtevnost tečaja:

Lokacija tečaja:

Spletni tečaj

Obseg tečaja:

7 modulov / 40 lekcij

Mentorica:

Irena Stopar

O tečaju elektivna astrologija

Na tečaju Elektivna astrologija boste kratko ponovili temeljna teoretična znanja iz prejšnjih tečajev. Glavnina tečaja poteka praktično kot razlaga horoskopov. Dobili boste priložnost, da sami, a z mojo pomočjo, razložite horoskop. Prejeli boste tudi napotke, kako samostojno sestaviti oz. izbrati horoskop, v katerem bodo postavitve planetov najbolje podpirale dejavnost, s katero želite začeti.

Celoten tečaj poteka na primeru iz življenja enega od mojih klientov, ki je dovolil anonimno uporabo njegovih podatkov. Vaš primer lahko pregledava v okviru individualnega mentorstva, na osebnem posvetu ali v programu Certificirani natalni astrolog.

Korak za korakom

Dobesedno korak za korakom, a temeljito. Ničesar nisem izpustila.

Strokovno vodenje

Pod strokovnim vodenjem izkušene mentorice. Moja pomoč v vsaki lekciji.

Online študij

Osnove astrologije študirate online - preko interneta kadarkoli si zaželite.

Dostop kadarkoli 

Dostop do tečaja 24/7/365 - vse dni v letu kadarkoli in kolikokrat si zaželite.

Kaj vam prinaša znanje tečaja Elektivna astrologija?

7

Modulov

40

Lekcij

14

Kvizov

Pred selitvijo je modro preveriti, v kakšnem trenutku se boste preselili. Kajti trenutek, ko se vselite v stanovanje ali hišo, govori o tem, kako se boste v njej počutili. Smiselno se je preseliti v trenutku, ko na nebu vlada sloga, mir in drobna zadovoljstva. Takšna, ki polepšajo življenje in ustvarjajo dobre družinske vezi.

Pogoste so poslovne izbire ugodnega trenutka. Predvsem za odpiranje podjetja, za otvoritev prodajaln, za zaposlitev novih sodelavcev, odpiranje bančnega računa in podobno. Podjetja s tem lahko prihranijo zelo veliko denarja, saj že ob startu obidejo mnoge težave, ki bi jih pričakale.

Najbolj preproste izbire so tiste, ki jih lahko načrtujete s pomočjo Osebnega dnevnega horoskopa. Kajti vsak dan ima svojo energijo in je primeren za kaj drugega. Z njegovo pomočjo lahko načrtujete svoje aktivnosti tako, da pomembne stvari opravite v ugodnih dneh. S tem močno povečate svoje zadovoljstvo in uspešnost. Izognete se mnogim preprekam, ki bi vam v nasprotnem lahko jemale energijo, voljo in moč.

Takrat, ko imate pred seboj zelo pomembno odločitev, običajno potrebujete bolj zanesljivo znanje. Predvsem ni dovolj, da pogledate le v en horoskop, pač pa morate sestaviti zgodbo iz mnogih. No, tukaj pride v ospredje znanje elektivne astrologije, s katerim zanesljivo najdete najboljši čas za začetek nečesa, kar naj bi raslo in bilo srečno ter uspešno.


Predznanje

Znanje tečaja boste lahko praktično samostonjo uporabili, če ste osvojili znanje tečajev Osnove astrologijeRazlaga horoskopa IRazlaga horoskopa II in Prognostika.

Način pridobivanja znanja

Znanje boste pridobili v sodobni spletni učilnici Moje Akademije. Ves tečaj poteka preko interneta, zato potrebujete internetni dostop. Obsega gradivo z razlago teoretičnih pojmov, sprotno preverjanje teoretičnega znanja in praktične vaje razlage horoskopov v obliki kvizov.

“Dovolite mi, da vam pomagam
postati najboljša verzija sebe.”
Irena Stoparvaša mentorica

Mnenja zadovoljnih udeležencev tečajev Moje Akademije


Več kot 300 mnenj in ocen

Tečaj priporočam

Ugotovila sem, da se delo pri meni imenuje ustvarjanje, raziskovanje, učenje, eksperimentiranje. Med tem, ko nekdo gara, jaz isto zadevo npr. eksperimentiram. V osnovi sem iskala odgovor na temo odnosov in prišla do zaključka, da je edino pomemben moj odnos do sebe in drugih, ker samo na tega lahko vplivam. Spomnila sem se nekaterih talentov, ki so bili nekoč že aktualni in jih obujam. Ugotovila sem, zakaj me je kdaj kakšna stvar razžalostila ali kako drugače zabolela. Všeč mi je bilo analitično usmerjeno vodenje. Tečaj bi priporočila vsem, še posebej tistim, ki želijo iz kakršnega koli razloga spreminjati svet. Zakaj, naj sami ugotovijo.

Marija

Mrki res delujejo

Tečaj o Luninih menah in mrkih bi priporočala vsem, ki imajo osnovno znanje astrologije za lažje dojemanje snovi. Priporočam ta tečaj, da se sami prepričajo kakšno moč imajo mrki in da se pripravijo na njihov vpliv, ker bodo pripravljeni na izzive ki jih čakajo. Vpliv mrkov sem že večkrat občutila tudi sama, zato z gotovostjo trdim, da res delujejo. Še enkrat hvala za vaše znanje, ki ga delite z nami na tako preprost in razumljiv način. Lep pozdrav.

Polona

Nov pristop k horarni astrologiji

Všeč mi je zelo zanimivo vodenje skozi naloge z vprašanji, ki slušatelja pritegnejo v poglobljeno delo, pa tudi v ponavljanje osnov astrologije in teorijo. Na ta način sem svoje astrološko znanje obnovila, razširila in poglobila. Res nov pristop k horarni astrologiji, predvsem je praktično prikazana enostavnejša oblika astrologije za pogosta vsakdanja vprašanja, ki se nam vsem postavljajo. Še posebej mi je všeč, ker ne komplicira, ampak daje neposredne odgovore. Vprašanje osebnega pristopa in etičnosti pa je, ali se z občutkom odgovornosti te odgovore posreduje naprej.

anonimna

Modulov

Podrobno razložena snov
korak za korakom.

Kaj boste prejeli v tečaju Elektivna astrologija?

Modul 1

Uvod v elektivno astrologijo


V tem modulu boste spoznali kaj je elektivna astrologija in kdaj je mogoče izbrati ugoden trenutek za začetek nečesa. Razumeli boste razliko med elektivno astrologijo in prognostiko. Ponovili boste vsebino hiš v horoskopu in spoznali, kje naj se nahaja Luna v elekciji ter trenutke, v katerih ni dobro začeti z ničemer

Modul 2

Luna v znamenjih - vaje


V tem modulu boste s pomočjo vaj v obliki kviza "trenirali" opise Lune v znamenjih, primernih za začetek nečesa, saj predstavlja Lunina postavitev posebno pomembno mesto pri izbiri ugodnega trenutka.

Modul 3

Lunini aspekti in retrogradni planeti


V tem modulu boste kvaliteto časa glede na Lunine aspekte in se naučili presojati, ali bi v nekem trenutku začeli z nečem novim ali ne. Zatem boste spoznali ugodne in neugodne izbire, povezane z retrogradnimi planeti. Prejeli boste profesionalni namig, kako si elekcijo olajšati.  

Modul 4

Planetne ure


Vsak dan in vsaka ura v dnevu ima svojega vladarja. To je planet, ki vlada dnevu in/ali uri dneva. V tem modulu boste planetne ure in njihove vladarje dobro spoznali, da jih boste lahko vključili v izdelavo elektivnega horoskopa. Tako boste izbiro trenutka nadgradili z dodatno ugodno izbiro, ko vas podpirata tudi le-ta. 

Modul 5

Lunine mene in mrki v elektivni astrologiji


V tem modulu boste spoznali, kako vplivajo Lunine mene in mrki na izdelavo elektivnega horoskopa. Natančno boste vedeli, ali je pod vplivom posameznega mrka dobro začeti z nečem ali je bolje počakati na kasnejši čas

Modul 6

Pravila za izdelavo elektivnega horoskopa


V tem modulu boste prejeli natančna navodila za izdelavo elektivnega horoskopa. Uporabili boste vse znanje, ki ste ga osvojili do tega trenutka in ga nadgradili z dodatnimi pravili in profesionalnimi namigi, ki vam bodo v pomoč pri samostojni izdelavi elektivnega horoskopa

Modul 7

Praktični primeri elektivnih horoskopov


Ta modul je namenjen vajam. V njem boste prejeli primere horoskopov, za katere boste presojali dogajanje, ki se je odvijalo pod vplivom trenutka iz horoskopa. Ob zaključku modula boste prejeli še dodatno gradivo - podrobno razloženo izdelavo elektivnega horoskopa za začetek astroloških tečajev v Moji Akademiji. Lahko ga boste uporabili kot vzorec za izdelavo svoje izbire ugodnega trenutka (zase, za prijatelje ali za stranke), kar je neprecenljivo. 

Vpis v tečaj


Izberite opcijo, ki vam najbolj ustreza. Tečaj vam je na voljo v kar 12 obrokih!

Plačilo

takoj

397


Enkratno plačilo

Plačilo

v 6 obrokih

73


na mesec

Plačilo

v 12 obrokih

39


na mesec

Varno in hitro kar iz domačega naslonjala

Prenovljena spletna učilnica


Spletna učilnica v novi podobi s prenovljenimi vsebinami z vami povsod na vseh napravah.

Mnenja zadovoljnih udeležencev tečajev Moje Akademije


Več kot 300 mnenj in ocen

Ste Mentorica v pravem pomenu

Pred vpisom sem imela osnovno znanje. Odlično je bilo razloženo. Zelo prijeten tempo, vsebina, zanimivosti. Najbolj mi je bilo všeč to, da je online in si lahko iz udobnega kauča pogledaš posnetke. Druga, še bolj pomembna stvar pa ste vi, saj zelo lepo, prijazno in učinkovito prestavite osnove astrologije. Vse pohvale! Niste samo prof. v astrologije, ampak ste Mentorica v pravem pomenu 🙂 Šla sem skozi vse, kar smo se naučili na tečaju, nadgradila tisto, kar sem vedela in svoje znanje zaokrožila z vašim. Mi je zelo pomagalo. Moram nujno po Vašo knjigo. 🙂 Tečaj je primeren za vse, ki so na začetku in čutijo ljubezen do astrologije tako kot jaz.

Tanja

Spodbuda in usmeritev, ki sem jo potrebovala

Pozdravljeni, Irena. Najprej se bi vama rada zahvalila za telefonski klic. Sem bila zelo presenečena in vesela hkrati, ker ste me poklicali. Hvala za spodbudo in usmeritev, ki sem jo potrebovala; sedaj vem, kako naprej po tečaji Osnove astrologije. Glede samega tečaja in celotne zasnove Moje akademije pa lahko rečem le, vse pohvale. Zelo dodelan tečaj in vaše suvereno znanje nas lepo, po korakih vodijo do konca tečaja. Ob poslušanju posnetkov se čuti vaša iskrena želja po predajanju znanja na nas slušatelje. Lepo in, predvsem poučno je z vami 🙂 Vse čestitke na tako dodelani Astro šoli in veliko uspeha želim že naprej.

Jerneja M.

Sproščeno, zanimivo in fajn razloženo

Irena nas velikokrat preseneti tudi z kakšnim bonus webinarjem, ki so potem dodani znotraj tečaja, da se lahko kadarkoli vračamo in ponavljamo. Meni osebno se zdi zelo sproščeno, zanimivo in fajn razloženo, da ima človek veselje se poglabljati v astrologijo! Tako kot nam Irena vedno reče, da si naj damo petko, tudi jaz dajem 5 temu tečaju. Hvala, hvala.

Anja

Pogosta vprašanja


Odgovor boste našli s klikom na izbrano vprašanje

Kako dolgo traja tečaj?

Tečaj lahko preštudirate v približno 3 mesecih. Če imate več časa za študij, znanje lahko pridobite že prej. Ker imate dostop neomejen, ga lahko študirate tudi 10 let ali več, a ga boste želeli preštudirate prej.

 

Kaj, če česa ne bom razumela?

V tečaju imate več različnih delov, namenjen vašim vprašanjem in razmišljanjem. Ko se vprašanje pojavi, ga postavite in odgovorila vam bom v zelo kratkem času. 

Nikoli nisem študirala preko interneta. Skrbi me.

Brez skrbi! Če znate vtipkati svoje ime, e-naslov in klikniti z miško na ta odgovor, bo za vas enostavno.

Ob oddaji prijave boste prejeli uporabniško ime in geslo za vstop v Mojo Akademijo. Z njim boste vstopili v tečaj takoj po prejemu vašega plačila.

 

Ali moram prihajati v Ljubljano na predavanja?

Spletni tečaj vam je na voljo preko interneta. Ne bo vam potrebno prihajati nikamor. Še več. Študirali boste, ko boste imeli čas in voljo. Kadarkoli in kjerkoli želite. Tudi na počitnicah.

Kdaj bodo predavanja?

Spletni tečaj vam omogoča predavanja kadarkoli želite. Po urejenem vpisu, boste do svojega tečaja lahko dostopali kadarkoli imate čas in voljo. Tudi večkrat, če želite. 

Bo moja mentorica res Irena Stopar?

Seveda. V mojih tečajih sem vsem udeležencem tečajem mentorica kar sama, saj le tako zagotovim, da vedno izveste vse iz prve roke.

Kaj, če mi tečaj ne bo všeč?

Tečaj ima odlične ocene in mnenja tistih, ki so ga že preštudirali in prepričana sem, da boste nad znanjem navdušeni tudi vi. Kljub temu ste lahko pomirjeni. 

Če bi se zgodilo, da vam tečaj kljub temu ne bi bil všeč ali bi menili, da ne vsebuje tega, kar je na tej strani o njem zapisano, mi v roku 30 dni od dneva vpisa pošljite e-sporočilo ali me pokličite in vrnila vam bom že vplačan prispevek tečaja. 

Vpis v tečaj


Izberite opcijo, ki vam najbolj ustreza. Tečaj vam je na voljo v kar 12 obrokih!

Plačilo

takoj

397


Enkratno plačilo

Plačilo

v 6 obrokih

73


na mesec

Plačilo

v 12 obrokih

39


na mesec

Naučim vas postati najboljša verzija sebe

V tečaju bom vaša mentorica Irena Stopar. Poleg znanja s področja astrologije, ki ga boste pridobili v tečaju, vas bom vzpodbujala, da znanje koristno uporabite za lepše življenje in zaživite kot si želite ter zaslužite.

Irena Stopar

>