Akcija!

Osebni dnevni horoskop

38,0059,00

Osebni dnevni horoskop je odličen pripomoček za načrtovanje vsakodnevnih zasebnih in službenih aktivnosti.

Natančno boste vnaprej vedeli, katera odločitev je pravilna in kateri se izognite. V njem boste vsak dan v letu prebrali, kaj vam dan prinaša.

Vedeli boste, kdaj je ugoden dan za ljubezen, izboljšanje odnosov, iskanje službe, dodaten zaslužek, nakupovanje, prodajo, napredovanje v karieri in mnogo drugega.

Ne verjemite meni. Verjemite tistim, ki ga že uporabljajo.

“Z osebnim horoskopom, ki ste mi ga pripravila lansko leto, sem bila zadovoljna,saj so me napotki opozarjali na čeri in veselje na moji pot. Sama s sabo sem vsak dan bolj zadovoljna, čeprav se okolica z mano velikokrat ne strinja, vendar sem se odločila, da mi vsak dan več pomeni lastno zadovoljstvo. Sicer bo potrebno še veliko dela, vendar sem vesela, da se kljub dodanemu letu počutim “mlajša”, samozavestnejša in z več energije.” Mojca

“Pozdravljeni gospa Irena. Moram vam povedati, da sem vam zelo hvaležna za Osebni dnevni horoskop. V prejšnjem tednu so me poklicali na razgovor v eno podjetje. Pogledala sem v horoskop in ugotovila, da imam v tem tednu res dobre opise za iskanje službe. Dogovorila sem se za razgovor in včeraj prejela odgovor, da sem dobila službo. Ne morete si predstavljati, kako srečna sem, ker sem dobila službo po več kot dveh letih na zavodu.” Marija

Draga Irena, moram vam povedati, da se je moje življenje letos povsem spremenilo. Osebni dnevni horoskop sem najprej uporabljala za načrtovanje pomembnih sestankov s kupci in prodajo. V pol leta sem jo podvojila! Na ugodni dan sem srečala še sedanjega partnerja. Odkar uporabljam vaš horoskop, sem končno začela uživati v življenju kot še nikoli. Najlepša hvala!” Bernarda L.

Vzorec Osebnega dnevnega horoskopa si lahko ogledate na povezavi tukaj.

Tudi vi si zaslužite življenje kot si ga želite živeti.

Izbira je preprosta! 

Želite tiskan ali e-izvod? Izberite v spustnem meniju!

Počisti

Slika horoskopa

Izberite sliko horoskopa. V kolikor ne boste izbrali ničesar, bom dodala prikazno sliko (zgoraj ob opisu horoskopa). Slike po oddaji naročila ne morete več izbirati brez doplačila.

Ob nakupu boste pridobili do 59 Zvezdic-e.

Želite ugodnejše pogoje? Postanite član Moje Akademije ob brezplačni registraciji računa v meniju MOJ RAČUN!
Želite ugodnejše pogoje? Postanite član Moje Akademije ob brezplačni registraciji računa v meniju MOJ RAČUN!

Opis

Rok izdelave in pošiljanja Osebnega dnevnega horoskopa znaša 1-5 delovnih dni po prejemu vašega nakazila in rojstnih podatkov. Rojstne podatke (dan, mesec, leto, uro, minuto in kraj rojstva) lahko zapišete pod navodila ob zaključku naročila ali jih pošljete preko e-pošte.

Horoskop se začne z dnevom izdelave in velja eno leto od tega dne. Izračuni za Osebni dnevni horoskop so izdelani s pomočjo astrološkega programa. Opisi postavitev planetov so vnaprej napisani. V horoskop so vključeni tisti, ki veljajo samo za vas.

Dodatne informacije

Tiskan ali e-izvod

E-izvod, Tiskan in e-izvod, Tiskan izvod

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Osebni dnevni horoskop”