Akcija!

Osebni dnevni horoskop

(10 mnenj strank)

47,0079,00 z vključenim DDV

Osebni dnevni horoskop je odličen pripomoček za načrtovanje vsakodnevnih zasebnih in službenih aktivnosti. Natančno boste vnaprej vedeli, katera odločitev je pravilna in kateri se izognite.

Rojstni podatki za horoskop

Vpišite ime in priimek ter rojstne podatke za izdelavo horoskopa (dan, mesec, leto, ura, minuta in kraj rojstva). Če jih nimate pri sebi, jih lahko pošljete preko e-pošte kot povratno sporočilo po oddanem naročilu.

Slika horoskopa

Izberite sliko horoskopa. V kolikor ne boste izbrali ničesar, bom dodala prikazno sliko (zgoraj ob opisu horoskopa). Slike po oddaji naročila ne morete več izbirati brez doplačila.

None Slika horoskopa 1 Slika horoskopa 2 Slika horoskopa 3 Slika horoskopa 4 Slika horoskopa 5 Slika horoskopa 6 Slika horoskopa 7 Slika horoskopa 8 Slika horoskopa 9 Slika horoskopa 10 Slika horoskopa 11 Slika horoskopa 12

Delite:

Osebni dnevni horoskop je odličen pripomoček za načrtovanje vsakodnevnih zasebnih in službenih aktivnosti.

Natančno boste vnaprej vedeli, katera odločitev je pravilna in kateri se izognite. V njem boste vsak dan v letu prebrali, kaj vam dan prinaša. Vedeli boste, kdaj je ugoden dan za ljubezen, izboljšanje odnosov, iskanje službe, dodaten zaslužek, nakupovanje, prodajo, napredovanje v karieri in mnogo drugega.

Vzorec Osebnega dnevnega horoskopa si lahko ogledate na povezavi tukaj. Opis storitve se nahaja spodaj na tej spletni strani.

“Z osebnim horoskopom, ki ste mi ga pripravila lansko leto, sem bila zadovoljna,saj so me napotki opozarjali na čeri in veselje na moji pot. Sama s sabo sem vsak dan bolj zadovoljna, čeprav se okolica z mano velikokrat ne strinja, vendar sem se odločila, da mi vsak dan več pomeni lastno zadovoljstvo. Sicer bo potrebno še veliko dela, vendar sem vesela, da se kljub dodanemu letu počutim “mlajša”, samozavestnejša in z več energije.” Mojca

Obseg Osebnega dnevnega horoskopa: 60 – 75 tipkanih strani A4.

Izbira je preprosta! 

Želite tiskan ali e-izvod? Izberite v spustnem meniju!

Obseg: 60 – 75 tipkanih strani A4. Rok izdelave in pošiljanja Osebnega dnevnega horoskopa znaša 1-5 delovnih dni po prejemu vašega nakazila in rojstnih podatkov. Rojstne podatke (dan, mesec, leto, uro, minuto in kraj rojstva) zapišite v okno pred izbiro horoskopa ali jih pošljete preko e-pošte. Horoskop se začne z dnevom izdelave in velja eno leto od tega dne. Izračuni za Osebni dnevni horoskop so izdelani s pomočjo astrološkega programa. Opisi postavitev planetov so vnaprej napisani. V horoskop so vključeni tisti, ki veljajo samo za vas.

Tiskan ali e-izvod

E-izvod, Tiskan in e-izvod, Tiskan izvod

10 mnenj za Osebni dnevni horoskop

 1. Jan Pervanje

  Tudi sam vam moram povedati svojo pozitivno izkušnjo iz mojega osebnega dnevnega horoskopa. Namreč, imel sem zapisano, da bom na določen dan imel možnost prodati kako umetniško delo po zelo visoki ceni ali ga prodati več kot je običajno, seveda v kolikor delujem na umetniškem področju 😉 kar jaz seveda še zdaleč nisem blizu.  🙂 Celo čisti analfabet sem za to področje, pa vendar sem imel doma 2 sliki od znanca iz soseske, ki je pred leti to zavrgel in ju želel kar s kosovnim odvozom odpeljati, pa sem ju takrat vzel. Slike so le slike; to so ne meče stran, še posebej ne olje na platno, četudi popolnoma neznane. Skozi celotno lansko leto sem iskal kupce za ti dve sliki, od SloArt do raznih drugih galerij, pa ni bilo nekega zanimanja, saj odkupujejo le znana dela. No, in jaz preberem ta vaš opis v svojem “dnevniku” in kak dan prej poslikam in objavim na bolhi za majhen denar, a vendarle zame dovolj velik, pa probajmo. 🙂 Ni minilo 12 ur, ko sem dobil dve ponudbi. 🙂 Oba seznanim s pogoji obeh, ki se zanimata za to in eden mi ponudi 3x kratnik mojega zahtevka po ceni, seveda, če še isti dan pošljem po povzetju. In sem to tudi storil. V dnevu do dveh po prejemu denarja se mi je oglasil ta isti znanec, ki mi je leta nazaj prepustil ti dve sliki, s prošnjo, če mu posodim nekaj denarja. Seveda sem brez besed to tudi storil, celo dal sem mu tretjino tega zneska, saj sem zaslužil tudi po njegovi zaslugi, čeprav ga to sploh takrat ni zanimalo. Verjamem v to, da “Nebo” vrne in tako se ravnam tudi sam, seveda po zmožnosti. Drugo tretjino sem namenil enemu obroku za plačilo položnice, kar mi je pa ostalo, pa sem imel ravno dovolj za nekaj malih izdatnih stroškov, ki so nenadoma prileteli. Konec dober, vse dobro.

 2. Mojca

  Z osebnim horoskopom, ki ste mi ga pripravila lansko leto, sem bila zadovoljna,saj so me napotki opozarjali na čeri in veselje na moji pot. Sama s sabo sem vsak dan bolj zadovoljna,čeprav se okolica z mano velikokrat ne strinja, vendar sem se odločila, da mi vsak dan več pomeni lastno zadovoljstvo. Sicer bo potrebno še veliko dela, pa vendar sem vesela, da se kljub dodanemu letu počutim “mlajša”, samozavestnejša in z več energije.

 3. anonimna

  Spoštovani, Horoskop je pri vas zame naročila kolegica, ki “verjame v astrologijo”. Še pred kratkim sem se ji zaradi tega smejala, saj je pametno dekle. Zdaj, ko ga imam v roki, pa ne morem verjeti, kako uporaben je! Zame je vaš horoskop pravo odkritje. Imam vrsto obveznosti in zelo malo časa. Odkar imam horoskop, včasih pogledam vanj, se drugače zorganiziram in začuda lažje funkcioniram. Čeprav se ne poznava, bi vam rada povedala, da mi je v veliko pomoč. Hvala. Oglašam pa se vam tudi zato, ker bi želela pisno analizo partnerstva. Bi mi jo lahko naredili?

 4. Bernarda L.

  Draga Irena, moram vam povedati, da se je moje življenje letos povsem spremenilo. Osebni dnevni horoskop sem najprej uporabljala za načrtovanje pomembnih sestankov s kupci in prodajo. V pol leta sem jo podvojila! Na ugodni dan sem srečala še sedanjega partnerja. Odkar uporabljam vaš horoskop, sem končno začela uživati v življenju kot še nikoli. Najlepša hvala! 

 5. Jan

  Berem tudi vaš Osebni dnevni letni horoskop, sicer ne vsak dan, ga pa preberem za kakih 14 dni vnaprej. Moram tudi reči, da sem z opozorili v maminem izvodu kakih 14 dni nazaj prebral, da gre za neugoden čas in naj se takrat ne ukvarja z dogovori. S tem sem uspel preprečiti nekaj dodatnih stroškov za Telemach operaterji, kateri so skušali z ne dovolj pojasnili pri delu okoli kabelske kar malo zaslužiti. Jaz pa sem vztrajal naj popolnoma razložijo vsako podrobnost in koliko stane vsak njihov obisk in na koncu se je izkazalo, da je bilo sprva veliko nedorečenega ter bi za seboj potegnilo še veliko več stroškov kot jih je sicer.

 6. Nada

  Naj vam povem, da je danes eden izmed dnevov, ko se nikakor ne strinjam s svojim možem, glede otrok, vnukov… Pa sem si šla prebrati osebni dnevni horoskop, katerega sem naročila pri vas, in moram reči, da je zadel v polno in sem se samo nasmehnila in si rekla, pa še kako drži. Irena, hvala vam za ta osebni dnevni horoskop, kajti ni prvič, da je res tako, kot ste zapisala. Resnično ga priporočam tudi drugim.

 7. Adriana

  Z veseljem dnevno sledim svoji osebni napovedi. Zelo dobro zadenete, ni kaj… Velika mojstrica. Resnično priporočam osebni horoskop… Življenje lahko tako narediš se bolj prijetno oz. si pozoren na stvari v tistem času. Še veliko dobre energije ob vašem ustvarjanju.

 8. Marija

  Pozdravljeni gospa Irena. Moram vam povedati, da sem vam zelo hvaležna za Osebni dnevni horoskop. V prejšnjem tednu so me poklicali na razgovor v eno podjetje. Pogledala sem v horoskop in ugotovila, da imam v tem tednu res dobre opise za iskanje službe. Dogovorila sem se za razgovor in včeraj prejela odgovor, da sem dobila službo. Ne morete si predstavljati, kako srečna sem, ker sem dobila službo po več kot dveh letih na zavodu.

 9. Stanka

  Sem prijetno presenečena. Že nekaj časa me nekdo nagovarja za nekaj, kar bi bilo dobro zame, a se upiram, ker mi je neznano in tuje. Danes imam v osebnem dnevnem horoskopu napisano med drugim: “Je dober čas, da sprejmete odločitev in tako dalje.” (saj veste, kaj ste napisali). Povem vam, da sem se odločila. Ob tem se počutim lahka. Sem ZELO ZADOVOLJNA. Toliko negativne energije se je spucalo! Od srca hvala. Ta horoskop priporočam čisto vsakemu.

 10. Tatjana

  Horoskop sem naročila, ampak ga dolgo časa sploh nisem uporabljala. Potem pa sva se enkrat z možem sva se skregala in to hudo. Odšel je od doma. Med jokom sem poiskala horoskop in ugotovila, da imam zelo slabe dneve. Spomnila sem se, da ste nekje napisali o nekem paru, kjer oba uporabljata horoskop. Zvečer sem se psihično pripravila na pogovor in potem tudi možu pokazala opise iz horoskopa. Presenečena sem bila, ko mi je rekel, da sicer ne verjame v horoskop, ampak naj pokažem. Tisti večer sva se pobotala in kadar od takrat dalje pridejo hudi dnevi, me vpraša, če je za to kriv moj horoskop. Pomaga, res pomaga in ga priporočam.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

>
Success message!
Warning message!
Error message!