Spoznajte AstroCoaching - Astrologijo za osebno rast in razvoj 

AstroCoaching predstavlja pazljivo premišljen proces sprememb, ki vodi v osebno rast in razvoj. Njegova glavna naloga je pomoč posameznikom do uresničenih osebnih želja, podjetnikom pa do doseženih poslovnih ciljev. Uporablja tako znanje astrologije kot veščine coachinga.

Raznolika znanja in izkušnje AstroCoachinga omogočajo globlje razumevanje človeškega zapletenega notranjega doživljanja, prepoznavanje osebnih potreb, možnosti, priložnosti in izzivov. AstroCoaching pomaga do učinkovitega napredovanja proti zastavljenim ciljem in željam.

Astrologija s svojimi napotki v obliki vpliva Lune, razlage rojstnega horoskopa, prognoze in drugih znanj, predstavlja okvir za razumevanje življenja posameznika, lastnika horoskopa. Astrolog te vplive razlaga in pojasnjuje svojim strankam, a žal nima "orodja", s katerim bi jim pomagal narediti preboj, korak dalje v življenje, kakršno si želijo. 

Coaching je namenjen predvsem sprejemanju sedanjosti, uresničevanju ciljev in zadev, ki naj se zgodijo v prihodnosti. AstroCoacha pri njegovem delu s klienti vodijo informacije iz različnih horoskopov. Ob kratki razlagi horoskopa razume, kaj se godi s klientom in kako mu lahko še bolje pomaga uresničiti želeno.

Naj navedem primer dogajanja. 

Astrolog razume, kako določeni planeti vplivajo na posameznikove okoliščine, dejanja, odločitve ali čustva. O tem pripoveduje na posvetu. Coach pa ob tem lahko pomaga sočloveku oblikovati sistem oz. proces pravih korakov, ki ga vodijo do premagovanja ovir ali do krepitve notranje moči za napredovanje, četudi situacija ni rožnata.

Namen AstroCoachinga je predvsem v tem, da združi najboljše, kar ponujata astrologija in coaching posamično. Predstavlja močno in koristno kombinacijo znanj, ki omogočajo posameznikom, da globlje razumejo sebe in svoje potrebe. Lažje izberejo tisto, kar jim lahko najbolje pomaga do življenja kot si ga želijo. Glavni cilj so, seveda, trajne spremembe in bistveno izboljšana kakovost življenja.

Osnove astrologije v AstroCoachingu

Osnove astrologije niso le temelj za kakršno koli kvalitetno razlago rojstnega in drugih horoskopov, pač pa so ključne tudi za osnovno razumevanje človeških notranjih potencialov. Ko AstroCoach razume vsaj osnovne pojme v astrologiji, lahko klientom bolje pomaga pri doseganju njihovih življenjskih ciljev. 

Naj navedem nekaj primerov uporabe osnovnih pojmov astrologije v AstroCoachingu. 

webinar astrološka znamenja

Astrološka znamenja v AstroCoachingu

Poznamo dvanajst astroloških znamenj. To so oven, bik, dvojčka, rak, lev, devica, tehtnica, škorpijon, strelec, kozorog, vodnar in ribi. Vsako od njih opisuje določene lastnosti posameznika in okoliščine, v katerih se nahaja. 

AstroCoaching, ob podpori poznavanja lastnosti astroloških znamenj, prinaša razumevanje, na kakšen način nekdo deluje in posledično, kako je mogoče klienta podpreti, da premaga svoje izzive. 

Planeti v AstroCoachingu

Planeti predstavljajo energijo v horoskopu. Med planete v astrologiji spadajo Sonce, Luna, Merkur, Venera, Mars, Jupiter, Saturn, Uran, Neptun in Pluton. Vsak od njih vlada določenem lastnostim, okoliščinam in celo ljudem.

Razumevanje planetov AstroCoachu pomaga razumeti, kateri delčki klientove osebnosti so močni in kateri šibki. S tem razume kje leži moč posameznika, kaj je smiselno takoj uporabiti in katere lastnosti je potrebno dodatno razviti, preden se lahko zgodi preboj. 

Hiše v AstroCoachingu

Hiše v horoskopu predstavljajo različna življenjska področja, skozi katera teče življenje vsakega od nas. Nekatera od njih so npr. fizični izgled, finančno in materialno področje, dom in družinski odnosi, ljubezen in partnerstvo, delo in kariera in druga. 

AstroCoach s pomočjo razumevanja hiš v astrologiji lažje presodi, katera področja zahtevajo posebno pozornost in okrepitev, saj skozi le-ta klient doživlja zastoje in razočaranja. Usmerja tudi na področja, kjer se zaželeno lahko zgodi skoraj brez napora. 

Aspekti v AstroCoachingu

Aspekti predstavljajo dinamiko dogajanja v horoskopu in povezavo med lastnikom horoskopa in okoljem. Nakazujejo na lahkotnost ali na izzive, s katerimi se človek spopada ob stiku z drugimi ljudmi ali okoliščinami. 

AstroCoach s pomočjo razumevanja aspektov razume, kateri ljudje ali situacije klienta spravijo v stisko in kateri ga podpirajo pri uresničevanju njegovih namer. Tako ga bolj učinkovito usmeri na lažjo in hitrejšo pot do uspeha. 

lunin mrk v astrologiji

Luna v AstroCoachingu

Luno sem omenila že pri planetih, a bi rada izpostavila njeno posebno vlogo v AstroCoachingu. Je vladarica podzavesti, čustev in občutkov, ki močno krojijo razpoloženje, posledično pa kvaliteto vsakodnevnega življenja. Podvrženi smo jim vsi.

Lunin AstroCoach je specialist za pomoč ljudem, ki opažajo nihanje razpoloženja, odlašanje, pomanjkanje motivacije, izgorelost, ne zmorejo reči "ne", v sebi nosijo manjvrednostni kompleks ali se znova in znova znajdejo v podobnih situacijah kot v preteklosti in ne vedo, kaj naj storijo, da bi uresničili svoje sanje. 

Horoskop v AstroCoachingu

Horoskop predstavlja grafični prikaz slike neba kakršna je bila v trenutku rojstva ali v katerem koli drugem trenutku. V njem so s simboli predstavljeni potenciali, izzivi, možnosti za rast in razvoj posameznika. 

AstroCoaching te informacije uporablja za celosten vpogled v situacijo klienta. Vidno je, kje se nahajajo talenti in kje se pojavljajo ovire v njegovem življenju. S pomočjo teh znanj je lažje oblikovati strategijo za razvoj talentov in premagovanje izzivov ali strahov. 

Astrološki posvet za osebno rast in razvoj s pomočjo AstroCoachinga

Vsakdo od nas ima v rojstnem horoskopu zapisane talente, priložnosti, ovire in izzive (oz. težave). Na astrološkem posvetu astrolog stranki pomaga razumeti njene rojstne potenciale. To je vse, kar lahko stori. Sama temu pravim, da razloži, kaj ji je bilo položeno v zibko. Pogosto nadaljuje s pojasnjevanjem glede prihodnosti ali z drugo razlago različnih področij, ki stranko najbolj zanimajo. 

Na tem mestu želim izpostaviti, da pri astrologiji in razlagi prihodnjih vplivov ne gre za jasnovidnost ali vedeževanje. Astrolog (praviloma) ni nekdo, ki bi lahko "videl" v življenje stranke, pač pa lahko razbere možen razvoj dogodkov iz horoskopa, zato ne more do pike natančno napovedati npr. v kateri ulici boste srečali "tisto osebo". Opozori lahko le na trend, npr. "tu se nekaj dogaja". 

AstroCoach se na začetku svojega sodelovanja s klientom osredotoča predvsem na naravne sposobnosti, talente in močne točke iz horoskopa, ki lahko klientu pomagajo do hitrejšega uspeha pri tem, kar si želi uresničiti. Hkrati je pozoren na izzive in omejitve, s katerimi se klient sooča ali bi se potencialno lahko soočil z njimi ob uresničevanju svojih življenjskih ciljev. 

Klienta s poznavanjem astrologije usmerja v tiste aktivnosti, ki mu bodo prinesle "okus uspeha", saj bo tako lažje našel potrebno voljo, samozavest in energijo za uresničitev še drugih zadev, pri katerih do sedaj še ni dosegel želenega. Zavedajte se, da se začenjajo dogajati "čudeži" pri malenkostih in pri majhnih uspešnih premikih v pravo smer. 

AstroCoach pomaga klientu prebuditi zdravo ravnovesje na pogled med tem, "kar je" in med tem, kar si želi uresničiti, s čimer mu pomaga odpraviti mnoge nepotrebne blokade in nezaželene lastnosti. Astrologija namreč pogosto pravi, da nekdo nečesa ne zmore, ne zna, nikoli ne bo naredil ipd. AstroCoaching pa človeku pomaga razviti sposobnosti, s katerimi te lastnosti ali okoliščine premaga.

Uporaba astrologije in njenih vpogledov v potenciale posameznika, v AstroCoachingu omogoča, da posameznik bolje in globlje razume sebe, svoje želje, svoje potrebe in svoje cilje. Z jasnostjo in zanesljivim vodenjem skozi proces preobrazbe, lahko razvije izjemen potencial, s katerim zaživi kot si zasluži in želi. 

AstroCoaching celosten pristop in preobrazba v slogu osmice

Preden zaključim ta prispevek, želim poudariti, da s pomočjo AstroCoachinga pristopamo k razlagi horoskopa in vodenju skozi proces preobrazbe celostno. Na ta način se posameznik resnično poglobi vase, raziskuje svoje skrite svetove (podzavestne in nezavedne vzorce), jih ozavešča in uresničuje svoj polni potencial, natančno pisan na njegovo kožo. 

Včasih se spremembe lahko zgodijo skoraj v hipu, a bodimo realni. Kdo od nas je pripravljen narediti nekaj popolnoma drugače kot je to počel v preteklosti? Tako ravnajo redki posamezniki, zato za večino ljudi proces preobrazbe za določeno področje traja kar nekaj časa.

Se sprašujete, koliko časa trajajo preobrazba, preboj, osebna rast in razvoj?

Menim, da se preobrazba nikoli ne zaključi. Ko se odločimo za osebnostno rast in razvoj, le-ta postane način življenja. Ko razrešimo eno zadevo, se pojavi "novo nebo" in z njim nove priložnosti za rast. Z znanjem astrocoachinga boste vedno imeli v rokah zanesljiv sistem, ki vas zlahka pripelje v vaše lepše življenje. 

Leto 2024 je leto osmice. Tudi v Mojo Akademijo se je zapisalo kot leto transformacije. Še vedno so vam in vam bodo tudi v prihodnje pri nas na voljo klasični astrološki tečaji, v katerih boste poglobljeno spoznali astrologijo. AstroCoaching kot celostni pristop k osebnostni rasti in razvoju posameznika namreč najlažje razumete in v polnosti izvedete, če imate astrološko znanje. 

Vedite, da imam ogromno znanja, a sem tudi sama podvržena svojim vrlinam in slabostim. Življenje se godi. Včasih prinese "sladka" leta, drugič polno grenčine. Umetnost je v tem, da se preveč ne zredimo, ko je v zraku polno "cukra" in ne postanemo zagrenjeni, ko zadeve ne tečejo tako hitro kot si želimo.

Več let sem napovedovala veliko spremembo - popolno transformacijo Moje Akademije. Kljub veliki in močni želji, sem morala počakati, da sem doživela še nekaj pomembnih spoznanj, preuredila izobraževalni program in je vse dozorelo do točke, ko vam Mojo Akademijo lahko predam v novi vsebinski obliki. 

Moj glavni fokus delovanja, in s tem glavni fokus delovanja Moje Akademije, se odslej preveša v smeri AstroCoachinga, s katerim vas želim naučiti, kako sebi in drugim pomagate premagati vse tisto, o čemer ste do sedaj kot astrolog le razlagali ali pa morda slišali s strani vašega astrologa, če še nimate dovolj astrološkega znanja. 

Prvi tečaj AstroCoachinga nosi naziv Licencirani in Certificirani Lunin AstroCoach. Primeren je za osebno in za poklicno uporabo. Zanj ne potrebujete predznanja, ker vas bom vsega, kar morate razumeti, naučila na tečaju. Začeli boste na začetku in postali vrhunski Lunin AstroCoach. Šele zatem boste pripravljeni, da uporabite zahtevnejši AstroCoaching.


Preboj v lepše življenje že v 2024

Postanite Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach

V Moji Akademiji vodim tečaj Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach. Fokus tečaja je osebna rast in premagovanje vsakodnevnih izzivov na najlažji možen način, vsakokrat usklajen z Luno, prazno luno, polno luno, vašim karakterjem, vašimi trenutnimi izzivi in vašimi unikatnimi sposobnostmi za reševanje zadev. 

Na tečaju se boste naučili kako pomagati sebi in/ali drugim (domačim, prijateljem, sodelavcem, strankam). Lahko se odločite za nov poklic kot Lunin AstroCoach ali uporabite znanje v kombinaciji z znanji obstoječega poklica. 

V kolikor ste tudi vi siti slabe volje, spreminjanja razpoloženja, čustvene občutljivosti, četudi vam nekdo pokaže le mezinček, nenehnega vrtenja v začaranem krogu razočaranj in težav in želite postati bolj zadovoljni s seboj, uresničiti srčne želje ter se osvoboditi tistega, česar več ne želite v svojem življenju, vključno s čustveno navlako in občutljivo osebnostjo, postanite Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach (klik na povezavi tukaj) in zaživite življenje, ki si ga želite in zaslužite. 

O avtorICI:

Sem avtorica in mentorica, obsedena s preobratom življenja na bolje. Znanje astrologije predajam korak za korakom kot koristno "orodje" preobrazbe na način, da jo lahko povežete s svojim poslovnim, duhovnim in ostalim znanjem.


 • V komentarju spodaj mi povejte, kaj menite o možnosti, da astrologijo uporabite kot “orodje” osebnostne rasti in preobrazbe?

  • Jože Šepec pravi:

   Irena pozdravljeni! Z veliko hvaležnostjo ugotavljam in menim, da je astrologija najuporabnejše “orodje” za osebnostno rast in preobrazbo, kar sem jih imel možnost do sedaj spoznati!

   • Jože, lepo, da ste se ponovno oglasili.

    Še zlasti sem vesela vašega komentarja oz. mnenja, ker vem, da temelji na lastnem spoznanju in uporabi. Se vam pridružim pri vaših spoznanjih, saj še nisem našla boljšega “orodja” za osebno rast in razvoj ter preobrazbo od astrologije. Po drugi strani pa se astrologija tako lepo “druži” z vsem drugim znanjem, ki ga človek ima.

    Želim vam, da še naprej raziskujete in uporabljate svoje znanje za osebnostno rast in preobrazbo! 🙂

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >
  Success message!
  Warning message!
  Error message!