Astrološki tečaji


Na tej strani boste našli kratko predstavljene vse astrološke tečaje, ki jih lahko izberete v Moji Akademiji, vodilni spletni astrološki akademiji za ljubitelje astrologije, ki želijo narediti preboj za prebojem, izboljšati svoje življenje in pomagati pri izzivih še drugim

Na začetku strani boste našli moje tri izbrane astrološke tečaje za osebno in duhovno rast ter izboljšanje življenja v zelo kratkem času. Sledijo poglobljeni astrološki tečaji, primerni za začetnike in zahtevne astrologe. Za njimi so zapisani preprosti astrološki tečaji in neastrološki tečaj za urejene osebne finance. V drugem delu te spletne strani boste našli izbor kratkih tečajev in posnetkov webinarjev za vaje ter preproste astrološke teme. 

S klikom na gumb "Več o tečaju" boste preusmerjeni na podroben opis vsebine vsakega od njih. 

Primerno za ljubitelje astrologije - začetnike

Predstavljam vam tri izbrane astrološke tečaje, primerne za ljubitelje astrologije, ki se ne želijo podrobno učiti astrologije, a bi jo radi uporabili za boljše razumevanje sebe in premagovanje vsakodnevnih izzivov.

Izbira št. 1
za uresničene sanje

moc lune

Skupina Lunina Čarodejka

Želite izraziti svojo pravo naravo, uresničiti svoje sanje ter zaživeti kot si želite in zaslužite? Ne iščete izgovorov, ne smilite se sami sebi ter ne krivite drugih za svojo usodo? Pridružite se nam!

Izbira št. 1
za spoznavanje sebe

Spoznajte sebe

Na tečaju se boste ukvarjali s seboj. Spoznavali boste svoje najboljše lastnosti kot jih opisuje vaš horoskop, opazovai dogajanje v svojem življenju in iskali rešitve za premagovanje izzivov. 

Izbira št. 1
za življenje z Luno in mrki

Skrivnostni svet Luninih men in mrkov

Na tečaju boste spoznali vpliv Luninih men in mrkov. Naučili se jih boste prepoznati v horoskopu in razložiti s pomočjo primerov razlage. 

Astrološki tečaji 1. letnika

Certificirani natalni astrolog

Astrološki tečaji 1. letnika so namenjeni ljubiteljem astrologije, ki bi se astrologije radi naučili od popolnega začetnika do natalnega astrologa. Za vpis v tečaj Osnove astrologije ne potrebujete nobenega predznanja. Vsega, kar morate vedeti, se boste naučili v tečaju.

V kolikor že imate potrebno predznanje, lahko izberete vpis v kateri koli tečaj. Če ste popolni začetnik, predlagam, da izberete tečaj Osnove astrologije in zatem nadaljujete z zahtevnejšimi tečaji. Znanje 1. letnika ustreza poklicu natalni astrolog.

V kolikor želite hitro in učinkovito samostojno in samozavestno razložiti svoj ali kateri koli drug horoskop, vam predlagam poglobljen izobraževalni program Certificirani natalni astrolog, ki poteka ob individualnem sodelovanju z menoj, Ireno Stopar. 

Začnite tukaj!

Astrološki tečaj Osnove astrologije

Tečaj je namenjen astrološkim navdušencem, ki želijo razumeti osnovne astrološke pojme in jih zanesljivo uporabiti pri razlagi horoskopa.

Astrološki tečaj Razlaga horoskopa I

Na tečaju se boste naučili razložiti karakter, bistvene lastnosti in najpomembnejše opise iz rojstnega horoskopa.  

Astrološki tečaj Razlaga horoskopa II

Naučite se podrobno razložiti pomembne teme rojstnega horoskopa (npr. denar, ljubezen, partnerski odnos, služba in kariera, ...).

Astrološki tečaj Astrološka etika

Na tečaju boste spoznali etična pravila, ki vam bodo olajšala vsakodnevno življenje in delo astrologa ali drugega dela s strankami.

Horarna astrologija

Certificirani horarni astrolog

Vsak horarni astrolog mora poznati osnovne pojme v astrologiji, ki so tema tečaja Osnove astrologije (glejte 1. letnik). Drugega predznanja za vpis v tečaj Horarna astrologija ne potrebujete. Vsega, kar morate vedeti, se boste naučili na tečaju. 

V kolikor želite pridobiti certifikat s področja horarne astrologije, vam predlagam izobraževalni program Certificirani horarni astrolog, ki obsega vse znanje, ki ga potrebujete kot horarni astrolog, vključno z dodatnimi vajami - praktičnimi primeri iz osnov astrologije.

Astrološki tečaj Horarna astrologija

Naučite se odgovoriti na vsakodnevna jasno postavljena vprašanja, za katera ne potrebujete točnih rojstnih podatkov lastnika horoskopa.  

Astrološki tečaji 2. letnika

Certificirani astrolog svetovalec

Astrološki tečaji 2. letnika so zahtevni in primerni za vas, če že znate razložiti rojstni horoskop in želite pridobiti dodatna poglobljena znanja s področja prognostike (predvidevanje prihodnosti), sinastrije (partnerske astrologije) in karmične astrologije (vzroki in posledice, ki vodijo vaše življenje). Znanje ustreza poklicu astrolog svetovalec.

Za udeležbo v poglobljenem in delno individualno vodenem tečaju Certificirani astrolog svetovalec, nam pišite preko e-pošte podpora(@)mojaakademija.si (izbrišite okepaja pred in za @). Vpis poteka izključno po individualnem pogovoru z Ireno Stopar. 

Astrološki tečaj Prognostika

Na tečaju se boste naučili predvideti prihodnost. Isto znanje boste lahko uporabili tudi za pretekle in sedanje dogodke.

Astrološki tečaj Sinastrija

Na tečaju se boste naučili preveriti, kako se dve osebi ujemata in kakšne izzive morata premagati, da srečno skupaj zaživita. 

Astrološki tečaj Karmična astrologija

Na tečaju se boste naučili razložiti zakon vzroka in posledice. Pokukali boste v pretekla in naslednja življenja ter jih vpletli v sedanjost.  

Astrološki tečaji 3. letnika

Astrološki tečaji 3. letnika so primerni za vas, če astrologijo že dobro poznate in bi se radi naučili specialističnih vej astrologije.

Večine snovi tečajev 3. letnika ni težko razumeti. Večina ljudi jih lahko uspešno preštudira že po 1. letniku. Kljub povedanemu, vam priporočam, da pridobite znanje 2. letnika, preden izberete specialistično vejo astrologije, ker boste lažje sledili predavanjem in znanje lahko uporabili v praksi. Znanje ustreza poklicu astrolog svetovalec - specialist.

Astrološki tečaj Elektivna astrologija


Na tečaju boste spoznali kako prepoznate kvaliteto katerega koli trenutka. Naučili se boste izbrati najugodnejši trenutek za začetek.

Astrološki tečaj Mundana astrologija

Na tečaju se boste naučili napovedovanja političnih, gospodarskih in drugih dogodkov za državo, regijo ali svet.

Astrološki tečaj Astrokartografija

Na tečaju astrokartografije se boste naučili izbrati najprimernejši kraj za selitev ali poslovanje in urediti bivalno ali poslovno okolje.

Astrološki tečaj Zvezde stalnice

Spoznajte ozvezdja, njihove najpomembnejše zvezde jih povezali z mitom, po katerem živi lastnik horoskopa v sodobnem času.

Dodatni astrološki tečaji

Dodatni astrološki tečaji niso del certificiranih izobraževalnih programov, a predstavljajo dodatno, koristno znanje astrologije ali uporabe astrologije ali astrološkega programa. 

Astrološki tečaj Otroci v horoskopu

Na tečaju boste spoznali, kako s pomočjo rojstnega horoskopa staršev razložite bistvene karakterne lastnosti otroka.

Astronomija za astrologe

Na tečaju boste pogledali v Vesolje. Razumeli boste astronomske pojme, ki jih v astrologiji ves čas uporabljamo (npr. retrogradnost).

Tečaj Nastavitve in uporaba astrološkega programa Solar Fire


Na tečaju se boste naučili pravilno nastaviti in uporabiti astrološki program Solar Fire, da boste vedno razlagali pravilen horoskop.


Ne-astrološki praktičen tečaj za urejene osebne finance

Kako se znebiti dolgov in začeti varčevati

Na tečaju se boste naučili urediti osebne finance brez odrekanja. Začeli boste hitreje zmanjševati dolgove in varčevati za lepše življenje.

Kratki tečaji (izbrani moduli iz zgornjih tečajev)

Planeti so nebesna telesa, ki krožijo okoli sonca. Od postavitve planetov v hišah je odvisno, na katerem življenjskem področju se vam bo nekaj zgodilo.

Več o tečaju
Tečaj Planeti v hišah

Planeti so nebesna telesa, ki krožijo okoli Sonca. Vsak se v vašem (in drugem) horoskopu nahaja v enem od astroloških znamenj.

Več o tečaju
Tečaj Planeti v astroloških znamenjih

V horoskopu imate unikatno razporejenih 10 planetov, ki govorijo o vas, o vašem karakterju, o usodi, o vašem poslanstvu in o vsem drugem v življenju.

Več o tečaju
Tečaj Planeti v aspektih

Planeti so nebesna telesa, ki krožijo okoli Sonca. Planeti govorijo o tem, kdo ali kaj nekaj počne in predstavlja v vašem življenju.

Več o tečaju
Tečaj Planeti

Je tisti del pri razlagi rojstnega horoskopa, ki vam pove, koliko je človek občutljiv, na kakšen način se sooča s situacijami v svojem življenju, na kakšen način reagira.

Več o tečaju
Tečaj Ključ horoskopa

V tem tečaju se boste naučili, kar morate vedeti o rojstnih podatkih, spremembi časa, izračunu in izrisu horoskopa.

Več o tečaju
Tečaj Izračun in izris horoskopa

V astrologiji ves čas uporabljamo vrsto koristnih pojmov, ki jih morate poznati, če želite razložiti kateri koli horoskop.

Več o tečaju
Tečaj Gibanje planetov, zvezde stalnice, arabske točke, središčne točke, stopinje zodiaka

Hiše v astrologiji predstavljajo življenjska področja, na katerih se nekaj dogaja. Povedo vam, kaj lahko pričakujete pri različnih življenjskih okoliščinah v svojem življenju.

Več o tečaju
Tečaj Astrološke Hiše

Astrološka znamenja so dobila ime po astroloških ozvezdjih. Poznamo jih dvanajst, vsako izmed njih ima močno izražene lastnosti, ki jih je dobro poznati.

Več o tečaju
Tečaj Astrološka znamenja

Aspekti v astrologiji predstavljajo aktivnosti med ljudmi in okoliščinami v horoskopu. Povedo ali lahko pričakujete lahkotno delovanje ali omejitve in težave.

Več o tečaju
Tečaj Aspekti

Ascendent je ena od najpomembnejših stopinj v horoskopu. Je maska, ki jo nosite ne le vsak dan, pač pa vse življenje, čeprav se ne odpravljate “v maškare”.

Več o tečaju
Tečaj Ascendent in vladar Ascendenta

Webinarji in dodatne vaje

Na webinarju boste spoznali kako dogodki nastajajo in in kaj to pomeni za vas vsak dan posebej. S primeri načrtovanja, seveda.

Več o webinarju
Webinar Uporaba Osebnega dnevnega horoskopa

Webinar Talent za astrologijo je namenjen ljudem, ki bi radi na praktičnem primeru spoznali, kako prepoznati talent za astrologijo v rojstnem horoskopu.

Več o webinarju
Webinar Talent za astrologijo

Spoznali boste Saturna, ki v astrologiji velja za tisti “težki” planet, ki prinaša strahove, težave in omejitve v vaše življenje, spoznali, zakaj ga ljudje tako dojemajo.

Več o webinarju
Webinar Saturn – vladar karme

Za ljudi, , ki želijo izboljšati svojo razlago horoskopa tako, da razširijo svoj besedni zaklad in s tem hitreje (ali v hipu) najdejo prave besede o opisu planetov v znamenjih iz horoskopa.

Več o webinarju
Webinar Planeti v znamenjih

Za ljudi, ki želijo izboljšati svojo razlago horoskopa tako, da razširijo svoj besedni zaklad in s tem hitreje (ali v hipu) najdejo prave besede o opisu planetov v hišah iz horoskopa.

Več o webinarju
Webinar Planeti v hišah

Za ljudi, ki želijo izboljšati svojo razlago horoskopa tako, da razširijo svoj besedni zaklad in s tem hitreje (ali v hipu) najdejo prave besede o opisu planetov v aspektih iz horoskopa.

Več o webinarju
Webinar Planeti v aspektih

Webinar Planeti je namenjen ljudem, ki želijo izboljšati svojo razlago horoskopa tako, da razširijo svoj besedni zaklad in s tem hitreje (ali v hipu) najdejo prave besede o opisu planetov iz horoskopa.

Več o webinarju
Webinar Planeti

Spoznali boste preprost, a učinkovit sistem, kako uporabite svoje talente za srečo in uspeh ter izbrali prvi korak pri premagovanju izzivov.

Več o webinarju
Webinar Moja srečna zvezda

Za ljudi, želijo izboljšati svojo razlago horoskopa tako, da razširijo svoj besedni zaklad in s tem hitreje (ali v hipu) najdejo prave besede o opisu hiš v horoskopu.

Več o webinarju
Webinar Hiše v astrologiji

Za ljudi, ki želijo izboljšati svojo razlago horoskopa tako, da razširijo svoj besedni zaklad in s tem hitreje (ali v hipu) najdejo prave besede o opisu astroloških znamenj iz horoskopa.

Več o webinarju
Webinar Astrološka znamenja in Uvod v astrologijo

Za ljudi, ki želijo  izboljšati svojo razlago horoskopa tako, da hitreje prepoznate aspekte v horoskopu in presodite, ali spadajo med dovolj “močne”, da jih je vredno uporabiti pri razlagi.

Več o webinarju
Webinar Aspekti

Webinar Gibanje planetov, zvezde stalnice, arabske točke in stopinje zodiaka je namenjen ljudem, ki želijo izboljšati svojo razlago horoskopa.

Več o webinarju
Gibanje planetov, zvezde stalnice, arabske točke in stopinje zodiaka
>
Success message!
Warning message!
Error message!