O Moji Akademiji in Ireni Stopar 

Moja Akademija je vodilna spletna astrološka akademija za ljubitelje astrologije, ki želijo narediti preboj za prebojem, izboljšati svoje življenje in pomagati pri izzivih še drugim

Njeno delovanje smo skozi čas nadgradili s spletno akademijo za osebne finance, kjer se naučite urediti osebne finance, se znebiti dolgov in začeti varčevati za lepšo prihodnost. 

Razvijamo programe za podjetnice z dušo in ženske, ki so pripravljene na spremembo, po kateri zaživijo kot si želijo in zaslužijo, tako zasebno kot v poklicnem življenju. 

Moja Akademija in Feniks 

Vse, kar počnemo v Moji Akademiji je povezano s preobrazbo, transformacijo in popolnim preobratom življenja na bolje, zato naš logotip lahko predstavlja le čudovita mitološka ptica - Feniks.

Kratko o Feniksu

Feniks je mitološka ptica, ki živi v raju in po različnih legendah doživi nekje med 500 in 1,000 let.

Je simbol večnega življenja in še posebno povezana s ponovnim rojstvom.

Namreč, vsakih 500 do 1,000 let zgori v ognju. Zatem se prerojena in polna novih moči ponovno pojavi v našem svetu.

Kratko o Feniksu

Feniks je mitološka ptica, ki živi v raju in po različnih legendah doživi nekje med 500 in 1,000 let.

Je simbol večnega življenja in še posebno povezana s ponovnim rojstvom.

Namreč, vsakih 500 do 1,000 let zgori v ognju in se prerojena ter polna novih moči ponovno pojavi v našem svetu.

Mitološka zgodba o Feniksu in povezava z Mojo Akademijo

Feniks, ta čudovita ptica, v tišini noči, tik preden se pojavi zora, pazljivo in z veliko ljubezni zgradi svoje gnezdo. Od vsega je utrujena in se zaveda, da ji zmanjkuje moči. Čudovita je, a tako zelo utrujena.

Ob sončnem vzhodu začne raztezati svoja krila v čudoviti rumeno-rdeči barvi. Okopa se v prvih sončnih žarkih in zapoje čudovito pesem, ob kateri se ustavi celo Sonce. 

Sonce pošlje iskro z neba in z njo zaneti velik ogenj. Pod njegovimi zublji izgine Feniks, ta čudovita ptica, in njegovo novo zgrajeno gnezdo. 

Tri dni zatem se Feniks ponovno rodi. Prerojen se pojavi iz pogorišča oz. pepela in začne nov življenjski krog, še veličastnejši od prejšnjega. 

Feniks je simbol preporoda. Daje slutiti, da je vsaka prepreka v življenju le mejnik.

Moja Akademija je že večkrat doživela "Feniksov zaključek življenja in ponovno rojstvo".

Njeni začetki segajo v leto 2005, ko je Irena Stopar ustanovila Šolo Astrologije Astro, jo kasneje večkrat preimenovala v Astro šola, Astro Akademija in končno v Moja Akademija, ki v sebi nosi prav vse dobre lastnosti prejšnjih različic. 

Pri nas se zelo dobro zavedamo, kako težki so časi, ki zahtevajo od človeka, da nekaj izpusti, preden lahko prejme nekaj novega, boljšega v svoje zasebno ali poklicno življenje. 

Vemo, da ob prvi (in zatem vsaki novi) oviri lahko obupamo, se ustavimo, predolgo premišljujemo in stojimo na mestu. Hkrati imamo možnost, da se odločimo narediti preboj, preobrat, preobrazbo in zaživimo veliko bolje kot kdajkoli pred tem. 

V Moji Akademiji čutimo Feniksovo simboliko. Z njo oblikujemo poslanstvo preobrazbe, ponovnega rojstva in zmožnosti premagati še tako težke okoliščine. Ker resnično močno čutimo s Feniksom in delujemo podobno kot nas vodi njegova mitološka zgodba, smo ga izbrali za naš simbol - logotip Moje Akademije.  

Feniks povezuje preteklost, sedanjost in prihodnost

Preteklost

Črki MA v logotipu (Moja Akademija) ločujeta rep in krila našega Feniksa. Z znanjem, ki ga pridobite pri nas, prepoznate preteklost v dobrem in slabem pomenu ter brez strahu pogledate v prihodnost. 

Čas je, da nečustveno pogledate na svojo preteklost in premislite, ali obstaja kaj, kar ste pripravljeni opustiti in tako narediti prostor za nekaj novega, boljšega. Imejte v mislih, da za zamah s krili v lepšo prihodnost potrebujete energijo in ne dodatne teže. 

Sedanjost

Prisegamo, da je vedno najbolje začeti tam, kjer se nahajate. Tukaj in zdaj najprej ugotovite kje ste in kam želite poleteti. Vsakdo ima unikatno zgodbo in sanje, zato je pomembno, da si najprej nalijete čistega vina oz. si priznate kaj se godi in kam želite poleteti. To simbolizira kratica MA, ki deli rep (preteklost) in krila z glavo Feniksa (prihodnost) na dva dela. 

Prihodnost

Zdaj, ko ste si nalili vina resnice, ste pripravljeni na uresničitev svojih sanj. Naš Feniks z močnimi krili simbolizira vaš polet k Soncu. Priznajte si svoje največje sanje in ob vsakokratnem zamahu svojih kril poletite dlje in višje, čim bližje Soncu. Sonce predstavlja vaše idealno življenje in lastnosti, ki jih zaživite po preobrazbi.

Poslanstvo Moje Akademije

Vse, kar mitološko predstavlja Feniks, vključno z njegovimi barvami (opisi spodaj), je povezano z delovanjem Moje Akademije in njenim glavnim poslanstvom, ki glasi: "Odkrivamo resnico, delimo modrost in uresničimo sanje.".

Če čutite, da ste pripravljeni na resnico in ste pripravljeni deliti svojo modrost, boste z našo pomočjo zlahka uresničili svoje sanje. 

Odkrivamo resnico, delimo modrost in uresničimo sanje.

Barve Moje Akademije

Vas zanima, zakaj smo izbrali barvno shemo v modri, rumeni in rdeči barvi?

Barvna shema je usklajena s Feniksovimi barvami, ki imajo prav poseben simbolni pomen za nas, za naše udeležence tečajev, kliente in zveste obiskovalce strani. Še več; usklajena je z našim poslanstvom in najvišjimi vrednotami našega delovanja. 

V nadaljevanju boste našli kratek povzetek simbolike naših glavnih barv.   

Modra barva

Modra barva je barva resnice in modrosti. Pomirja. Tesno je povezana z nebom, z rekami in z morjem. Predstavlja neskončnost bivanja v soju zvezd oz. v Univerzumu. Tako nebo kot vodo povezujemo z umirjenostjo, sprostitvijo, sprejemanjem, zvestobo in modrostjo. 

Moja Akademija je mesto, kjer se lahko sprostite, sprejmete, kar zmorete sprejeti, ostanete zvesti sebi in razvijate svojo notranjo modrost

Rdeča barva

Rdeča barva je barva strasti. Predstavlja življenje, energijo, pogum, moč in močna čustva. Ponazarja ljubezen do tistega, kar strastno počnemo. V svoji simboliki predstavlja tudi ogenj, v katerem zgori vse, kar je preživelo svoj namen. 

Človek, ki je pripravljen na preboj, potrebuje dovolj poguma in moči, da ostane na poti sprememb in pravočasno izpusti, kar mu več ne služi.

Rumena barva

Ob pogledu na rumeno barvo pomislimo na Sonce, na ta neizmeren in nesebičen vir energije, zaradi katerega je življenje na Zemlji sploh možno. Rumena barva je tesno povezana z zlatom, s svetlobo in Soncem. Prinaša srečo, optimizem, mladostnost, ustvarjalnost in veselje ob učenju novega. 

Za spremembo življenja na bolje morate verjeti, da je to možno - tudi za vas. Zavedati se morate svoje ustvarjalnosti in jo uporabiti za preboj.


O ustanoviteljici Moje Akademije

Irena Stopar


Irena Stopar je avtoricamentorica in coachinja, obsedena z optimizmom in iskanjem boljših rešitev. Ob vsakem stiku z vami vam želi pomagati spremeniti in izboljšati vsaj delček vašega zasebnega in poslovnega življenja.

Pri svojem delu uporablja astrologijo kot "diagnostično orodje", 33 let izkušenj v podjetništvu in raznovrstna znanja kot so dipl. ekon., NLP Praktik, NLP Mojster, NLP Coach, NLP Praktik Hipnoze, dipl. horarni astrolog, Money Mindset Coach, Sacred Money Archetypes Coach, Money Breakthrough Business Coach in še mnoga druga.

Irena Stopar


Kaj Vas danes najbolj zanima?

Izberite področje, ki vas danes najbolj zanima in kliknite na gumb "Preberite več" ali na sliko izbranega področja. 

Povezava vas popelje do naslednje izbire, kjer vas čaka koristna ponudba, branje vašega najljubšega prispevka ali prijava na brezplačne e-novičke, s katerimi boste vsak teden prejeli povezavo do zanimivega in aktualnega prispevka. 

Astrologija

Sem ljubiteljica astrologije.
Želim se naučiti astrologije in jo uporabiti za lepše zasebno in/ali poklicno življenje.

Osebne finance

Sita sem težav na finančnem področju! Želim se naučiti urediti osebne finance, imeti plus na računu in zadihati pri denarju. 

Podjetnica z dušo

Sem podjetnica. Rada imam svojo dejavnost, a si želim bolj uspešno podjetje, imeti več svobode in časa zase in svoje drage.

>
Success message!
Warning message!
Error message!