Blog   |   Mnenja   |   Pogosta vprašanja   |   Pomoč   

0,00€
Košarica

V košarici ni izdelkov.

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"02a96":{"name":"Main Accent","parent":-1},"f7623":{"name":"Accent Dark","parent":"02a96"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"02a96":{"val":"var(--tcb-skin-color-2)"},"f7623":{"val":"rgb(144, 142, 142)","hsl_parent_dependency":{"h":0,"l":0.56,"s":-0.14}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"02a96":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}},"f7623":{"val":"rgb(13, 49, 65)","hsl_parent_dependency":{"h":198,"s":0.66,"l":0.15,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

Pogosta vprašanja

Kako dolgo traja tečaj?

Večino tečajev Moje Akademije lahko preštudirate v približno 3 mesecih. Če imate več časa za študij, znanje lahko pridobite že prej. Ker imate dostop neomejen, ga lahko študirate tudi 10 let ali več, a ga boste želeli preštudirate prej.

V kolikor se vpisujete v katerega od kratkih tečajev ali webinarjev, ki trajajo 3 - 4 šolske ure, snov lahko preštudirate v času ogleda webinarja, odvisno od njegove dolžine. 

 

Kaj, če česa ne bom razumel-a?

V poglobljenih tečajih imate vključeno brezplačno mentorstvo, in na voljo več različnih delov, namenjen vašim vprašanjem in razmišljanjem. Ko se vprašanje pojavi, ga postavite in odgovorila vam bom v zelo kratkem času. 

Nikoli nisem študiral-a preko interneta. Skrbi me.

Brez skrbi! Če znate vtipkati svoje ime, e-naslov in klikniti z miško na ta odgovor, bo za vas enostavno.

Ob oddaji prijave boste prejeli uporabniško ime in geslo za vstop v Mojo Akademijo. Z njim boste vstopili v tečaj takoj po prejemu vašega plačila.

 

Ali moram prihajati v Ljubljano na predavanja?

Spletni tečaj vam je na voljo preko interneta. Ne bo vam potrebno prihajati nikamor. Še več. Študirali boste, ko boste imeli čas in voljo. Kadarkoli in kjerkoli želite. Tudi na počitnicah.

Namesto izgubljenega časa na cesti, si raje ta čas vzemite za študij in še nekaj vam ga bo ostalo na voljo za druge zabavne aktivnosti. 

Ne pozabite, da imate za večino tečajev in webinarjev na voljo neomejen doživljenjski dostop, zato boste lahko snov ponovili večkrat. 

Kdaj bodo predavanja?

Spletni tečaj vam omogoča predavanja kadarkoli želite. Po urejenem vpisu, boste do svojega tečaja lahko dostopali kadarkoli imate čas in voljo. Tudi večkrat, če želite. 

Pri učenju česarkoli novega, je velikokrat najbolje, da vzpostavite reden ritem, saj tako največ snovi ostane v spominu. Predlagam, da v svojem koledarju načrtujete študij 1 x tedensko po 4 šolske ure ali 2x tedensko po 2 šolski uri. kolikor v povprečju potrebuje večina udeležencev za 1 modul. Nekateri udeleženci tečajev čas za študij načrtujejo pol ure dnevno 5 - 6 dni tedensko. Drugi se odločijo, da bodo preštudirali 1 modul mesečno. Uredite tako, kot vam najbolje ustreza, saj vam želim, da bi ob spoznavanju astrologije uživali tudi v svojem življenju. 

Bo moja mentorica res Irena Stopar?

Seveda. V mojih tečajih sem vsem udeležencem tečajem mentorica kar sama, saj le tako zagotovim, da vedno izveste vse iz prve roke.

V tem trenutku je edini tečaj, kjer nisem vaša mentorica sama, Astronomija za astrologije, ki ga je za vas pripravil Edi Hočevar.           

>