Mnenja udeležencev tečajev, webinarjev in delavnic

Na tem mestu si lahko preberete preko 300 mnenj in izveste,
kaj menijo o tečajih, webinarjih in delavnicah Moje Akademije
ljudje, ki so jih že preštudirali.

Vaša mentorica v večini tečajev, webinarjev in delavnic v Moji Akademiji bom Irena Stopar. Prisegam na strukturiran pristop, kjer ima vse "rep in glavo". Snov predajam postopoma, korak za korakom, da znanju lahko vsakdo sledi in še pomembneje - ga osvoji. Svoje delo obožujem. Zelo sem ponosna na mnoge udeležence tečajev, ki dosegajo izjemne rezultate in znanje uporabljajo tako v vsakodnevnem življenju kot pri poklicnih izzivih.

Naj vam svoje mnenje o meni in mojih tečajih povedo tisti, ki so se že udeležili vsaj enega tečaja, webinarja ali delavnice pod mojim vodenjem. Predlagam, da pred vpisom v tečaj, prijavo na webinar ali delavnico preberete vsaj nekaj mnenj o mojem vodenju tečajev, poteku le-teh in komunikaciji z udeleženci tečajev, da boste iz prve roke izvedeli, kako se počutijo ljudje, ki študirajo pod mojim mentorstvom.

Mnenja zadovoljnih udeležencev tečaja


Več kot 300 mnenj in ocen

Nad webinarjem sem navdušena!

Povem vam, da sem nad webinarjem zelo navdušena. Takšno podajanje snovi in razlage na primerih, je dosti boljše in bolj razumljivo, kot pa učenje iz knjige. Irena, hvala vam. V glavnem, res ste ena super duša in želim vam še veliko lepega.

Nada Vidmar

Odličen tečaj

Irena, hvala za odličen tečaj. Izpeljano na profesionalni način. Sistem učenja preko spleta je čudovita zadeva. Poslušaš, utrjuješ, delaš zapiske, ko imaš čas in pravo energijo. Vedno je vse odvisno od posameznika, kako snov sprejema, jo morda nadgrajuje, zna iz mentorja izvleči morebitne nejasnosti. Moram te pohvaliti, vedno znaš hitro in primerno odgovoriti, da v novo lekcijo vstopamo brez nejasnosti.

Andreja Puc

Carski webinar

Današnji webinar je bil carski in če bo še kaj takega v prihodnje, se že veselim!

Barbara Horvat

Ni se mi treba več bati!

Najprej sem bila skeptična, ker mi osebni , vizualni kontakt zelo veliko pomeni. Vendar, sem videla, da je mogoče in ta način komunikacije ni moteč. Predavateljica se je zelo potrudila, da nam je na 'prebavljiv' način postregla informacije. Irena pripoveduje 'sladko', tekoče in razumljivo. Astrološki jezik je lahko zelo zapleten, vendar je bilo na webinarju vse v 'normalni' slovenščini. Dobila sem občutek, da se mi ni treba bati. To je, kar mi najbolj koristi. Teoretično to vem, vendar je koristno, da slišim še enkrat z logično razlago. Priporočilo za webinar bom sigurno delila z nekaj puncami. S tistimi, s katerimi se o tem najbolj pogovarjamo.

Desislava Dermastja

Horarna astrologija prebudi detektivski duh

Uživam v raziskovanju horarnih vprašanj, poslušanja webinarjev na teme horarne astrologije. Ni dolgčas! Zelo mi ustreza ta veja astrologije, saj se ob njih prebudi moj detektivski duh:). Poleg tega pa pridobivam povratne informacije mojih klientk (prijateljic večina), vprašanja pa si zastavljam tudi sama kot npr. Kje je daljinec za tv? Kje se nahaja…? Ali bom stanovala…? itd. Vedno bolj sem prepričana, da nam vesolje da prave odgovore, le videti in razumeti jih moramo, to pa nam horarna omogoča, jeee.

Jana

Všeč mi je bil praktičen prikaz

Tečaj za 5 zvezdic. Všeč mi je bilo tako, kot pri vseh tečajih: praktičen prikaz, kje je stvar uporabna. Najbolj se mi zdi koristno to, da je vse posneto in lahko poslušam, ko imam čas in ko sem spočita. To je po mojem neprecenljiva vrednost teh tečajev. Tečaj priporočam vsakomur, ki ga astrologija zanima in želi kvalitetno predavanje, ki ga lahko večkrat posluša.

Ivanka

Dobra razlaga in pavza, da malo "prebaviš" snov

Malo - zelo malo sem vedela o astrologiji pred vpisom v tečaj. Razloženo je zelo razumljivo. Všeč mi je bila dobra razlaga v obvladljivih modulih. Pavze vmes, da malo "prebaviš" snov prejšnjega dne. Svoj rojstni horoskop sem pregledala v skladu z navodili. Obrazložitve aspektov pa so nekatere "čist zadete", druge pa ... ne bi rekla da ravno veljajo zame...morda bodo v prihodnosti? Tečaj je po mojem mnenju primeren za začetnike, ki želijo razumeti kako nastane horoskop in kaj lahko najdejo v njem takega, na podlagi česar lahko bolj kvalificiran astrolog razloži vplive.

Milena

Lekcije je užitek poslušati

Ob primeru Venere v biku sem dobila deja vu. Se že veselim nadaljnjih lekcij, da si bom lahko sama izračunala svojo “Venero”. Sicer pa so zelo lahkotne lekcije in užitek jih je poslušati! Hvala! <3

Jasna

Podrobna razlaga vsebine ter spretna komunikacija

Tečaju pripišem 5 zvezdic. Tečaj je res dobro, skrbno pripravljen in najbolj mi je bila všeč podrobna razlaga vsebine ter spretna komunikacija med vami in nami. Zelo koristi dobra razlaga, in zapiski, ki si jih lahko naredim skupaj z podrobno razloženimi primeri na webinarjih. Veliko je bilo primerov, da smo lahko vadili! Vse smo imeli na voljo, tudi možnost dodatnih vprašanj med samim potekom tečaja.

Anja

Odličen webinar!

ODLIČNO!

Imate sposobnost, ki je redka. Govorite jasno, vsem razumljivo in počasi ter ne "skačete" iz področja v področje. Največ kar je vredno pa je to, da poveste iskreno tudi vse svoje izkušnje in ugotovitve, ki niso napisane v nobenem priročniku. To pa je vsaj zame velikega pomena.

Webinar bi svetovala vsakomur, ki dobro pozna vsaj osnove astrologije. Mislim pa, da tisti, ki tega še ne obvlada, tukaj nima kaj početi. Astrologija je preveč obširna in pomen hiš, planetov in aspektov mora biti v celoti osvojen, sicer ti noben webinar ne koristi. Takšnim kot pa sem jaz in podobni, pa je webinar v veliko veselje in tudi pomoč.

Olga GABROVŠEK

Razumljiv in prilagojen širši množici ljudi

Webinar bi ocenila z najvišjo možno oceno, saj je bil skrbno pripravljen in glede razumljivosti prilagojen širši množici ljudi. Zelo dobro predvsem zato, ker je bil razumljiv tudi za nas, ki se z zahodno astrologijo samo spogledujemo in ker so bile vse teme in povezave glede Saturna tako dobro razložene. Vsak tak webinar je koristen za vse ljudi, saj nam na nevsiljiv način da vpogled v naše življenje, v naše odnose z drugimi ljudmi, sploh pa nam da uvid, da določene interakcije razumemo in/ali jih popravimo in s tem tudi dvignemo kvaliteto našega življenja.

Benjamina

Všeč mi je bila razlaga

Astrologija me zanima že več let in imam tudi nekaj knjig na to temo. Všeč mi je bila razlaga, ker še nisem gledal/spremljal takšnega astrološkega tečaja. Malo sem sproti gledal svojo karto. Tečaj je primeren za nekoga, ki ga zanima astrologija in bi rad bolj spoznal sebe.

S.

Mrki res delujejo

Tečaj o Luninih menah in mrkih bi priporočala vsem, ki imajo osnovno znanje astrologije za lažje dojemanje snovi. Priporočam ta tečaj, da se sami prepričajo kakšno moč imajo mrki in da se pripravijo na njihov vpliv, ker bodo pripravljeni na izzive ki jih čakajo. Vpliv mrkov sem že večkrat občutila tudi sama, zato z gotovostjo trdim, da res delujejo. Še enkrat hvala za vaše znanje, ki ga delite z nami na tako preprost in razumljiv način. Lep pozdrav.

Polona

Knjiga SKRIVNOSTNI SVET LUNINIH MEN IN MRKOV je “mega“

Irena, tvoja knjiga SKRIVNOSTNI SVET LUNINIH MEN IN MRKOV je “mega“. Po mojem mnenju je berljiva in zanimiva za širok krog uporabnikov. Mogoče bi jo lahko imenovala priročnik. Najmanj štirikrat letno je vredno pokukati vanjo in se pripraviti na prihajajoče vplive. Vsekakor pa je izjemno uporabna tudi za tiste, ki nam je astrologija nekoliko bliže.

Romana Kranjc, astrologinja

Dobra razlaga

Skoraj nič znanja nisem imela pred vpisom, všeč pa mi je bila dobra razlaga. Tečaj je zagotovo primeren za vsakogar, ki ga to zanima.

Irena Grmek

Astrologija ni čira-čara

Zate sem se odločila, ker sem dobila občutek, da si resna, da ne živiš nad oblaki. Da astrologija ni čiračara. To je tudi stavek, ki ga običajno povem drugim. Ljudi, tečaje itd. izbiram po občutku in če mi samo nekaj ni, me ne zanima, pri tebi čutila vse ok. Pa ne poznam nobenega, ki bi bil bolj zagnan, delaven od tebe.

Maja

Z veliko znanja v začetni tečaj

Sedaj razumem vašo prijateljico, za katero ste omenili, da je z veliko znanja šla v vaš začetni tečaj. To je res prava stvar. Toliko novih povezav se odpre tudi samo pri minimalnem osnovnem znanju, kot ga imam jaz. Na včerajšnjih predavanjih je bilo prebliskov precej. Takih pravih, »strelčeve kvalitete«…

anonimna

Izčrpna razlaga s praktičnimi primeri

Pohvalim lahko izčrpno razlago s praktičnimi primeri.

Aleš Mir

Ni lepšega kot spoznavati sebe in vedno odkriti nekaj novega

Spet vem nekaj več o sebi. Ni lepšega kot spoznavati sebe in vedno odkriti nekaj novega. Vem, da je namen kviza spoznati osnove astrologije, vendar mi obenem pomaga tudi spoznavati samo sebe. Torej, tečaj je res veliko vreden. Sprva sem razmišljala, kako je vse drago, toliko zanimivih tečajev, pa si jih ne morem privoščiti. Irena, hvala za vse. Zdaj vem, da je vredno postavljene cene in še več. Ko razmišljam, koliko je moralo biti prebrano in predelano, da je nastalo toliko napisanega z vaše strani, me kar “glava zaboli”. Pri vas pa je jasno izraženo, da to počnete z velikim veseljem.

Valerija Strmšek

Hvala za vse vzpodbude in zaupanje

Najlepša hvala za naloge in dobre želje. Upam, da mi bo res uspelo predelati te vaje in osvojiti osnovno znanje astrologije. Ko bom naloge imela pripravljene vam jih bom poslala, da jih pregledate in me opozorite na napake. Tudi jaz bom vesela osebnega srečanja z vami. Pregledala sem tudi delavnice, ki jih pripravljate. Teme so zelo zanimive in mogoče se kakšne delavnice tudi udeležim. Hvala za vse vzpodbude in zaupanje, ki ga imate do mene.

anonimna

Ključ horoskopa za vsakogar

Hvala za tečaj, gospa Irena. Ključ horoskopa bi moral poznati in si razložiti čisto vsak, ker ogromno pove o tem kdo smo. Tečaj je po mojem mnenju primeren tudi za čiste začetnike.

Nataša B.

Tečaj mi je prinesel ogromno odgovorov

To je tečaj, ki mi je prinesel ogromno odgovorov, ki sem si jih leta zastavljala. Ko se podas na pot razumevanja astrologije, je tako, kot bi se ti odprlo vesolje vsega. Kapljica vode na dlani, tista najbolj dragocena. Bolj razumeš sebe, ljudi v svoji okolici, postaneš strpnejši do tistih, ki jih ne razumeš, ker ti je bilo dano spoznati nekaj več. Veliko več. Irena pa kot najboljša možna predavateljica podaja snov tako razumljivo, zanimivo, ter z ogromno potrpezljivosti, in veš da je tukaj samo zato, da tebi pomaga uresničiti tvoje sanje. Trud, ki ga vlaga v projekt Astrologija, je neprecenljiv, njeno znanje izjemno ter občutek za ljudi popoln. Super je bilo sodelovanje z njo. In ne, ni bilo zadnje. Gremo naprej... Barbara Knez

Barbi Knez

Nov pristop k horarni astrologiji

Všeč mi je zelo zanimivo vodenje skozi naloge z vprašanji, ki slušatelja pritegnejo v poglobljeno delo, pa tudi v ponavljanje osnov astrologije in teorijo. Na ta način sem svoje astrološko znanje obnovila, razširila in poglobila. Res nov pristop k horarni astrologiji, predvsem je praktično prikazana enostavnejša oblika astrologije za pogosta vsakdanja vprašanja, ki se nam vsem postavljajo. Še posebej mi je všeč, ker ne komplicira, ampak daje neposredne odgovore. Vprašanje osebnega pristopa in etičnosti pa je, ali se z občutkom odgovornosti te odgovore posreduje naprej.

anonimna

Super tečaj

Tečaj mi je v celoti super všeč in ga redno proučujem in delam po res najboljših navodilih. Vse pohvale!!

Tina Ojsteršek

Tečaj, ki mi je prinesel ogromno odgovorov

To je tečaj, ki mi je prinesel ogromno odgovorov, ki sem si jih leta zastavljala. Ko se podas na pot razumevanja astrologije, je tako, kot bi se ti odprlo vesolje vsega. Kapljica vode na dlani, tista najbolj dragocena. Bolj razumeš sebe, ljudi v svoji okolici, postaneš strpnejši do tistih, ki jih ne razumeš, ker ti je bilo dano spoznati nekaj več. Veliko več. Irena pa kot najboljša možna predavateljica podaja snov tako razumljivo, zanimivo, ter z ogromno potrpezljivosti, in veš da je tukaj samo zato, da tebi pomaga uresničiti tvoje sanje. Trud, ki ga vlaga v projekt Astrologija, je neprecenljiv, njeno znanje izjemno ter občutek za ljudi popoln. Super je bilo sodelovanje z njo. In ne, ni bilo zadnje. Gremo naprej…

Barbara Knez

Lepo razložite vsako stvar

Že dolgo nazaj sem imela zanimanje za astrologijo, kupila knjigo, pa sem obupala, ker mi ni bilo kaj dosti jasno. Ko sem šla skozi tečaj in kvize, sem bila zelo vesela, da sem kvize kar uspešno reševala, si kar hitro zapomnila nekaj stvari, razen pri aspektih se mi je malo ustavilo. Dobila sem zagon in veselje, skozi tečaj, še bolj, kot sem si mislila. Zanima me osebno in poklicno, pomagala bi sebi in drugim. Moj nasvet za nekoga drugega: Naj si najprej pogleda brezplačni tečaj, kaj prebere o tem, kakšen članek, knjigo, da vidi, če je to res zanj. In če je, ga bo vaš tečaj sigurno pritegnil. Mene je in zelo mi je všeč, kako lepo razložite vsako stvar. Sem zadovoljna.

Tina Čater

Dovolite (odločite) si biti srečne!

Nasvet predstavnicam nežnejšega spola - DOVOLITE (ODLOČITE) SI BITI SREČNE! 🙏🤗 Odločno, brez nepotrebnega razmišljanja (kompliciranja). V vidnem svetu, je čas zelo pomemben dejavnik! 🤔⏳Minuta izgubljena.... 🤓

Jože Šepec

Skozi tečaj grem še enkrat

Irena, hvala za nov tečaj Horarne astrologije. Prejšnji je bil zelo dober, ampak sem se odločila iti skozi še enkrat na novo. Lahko povem, da sem več kot navdušena! Tole z webinarji, kar si nam zdaj pripravila, je več kot odlično. Tečaj resnično priporočam.

Maja

Že drugi dan imam profit od tečaja

Draga Irena, zgodilo se je nekaj neverjetnega! Včeraj sem se vpisala v tvoj tečaj o denarju in že danes (drugi dan!) imam profit od tečaja. Šla sem v trgovino in nameravala nekaj impulzivno kupiti. Potem pa sem v glavi zaslišala tvoj prijazen glas: “Ali res to potrebuješ?”. Vedela sem, da si želim, ampak se bo nabiral prah in nisem kupila. Namesto tega sem odšla na banko, odprla varčevalni račun in položila denar na račun. Zdaj imam prvič v življenju svoj varčevalni račun! Najlepša hvala. Jaz sem čisto navdušena in sem te že priporočila dvema prijateljicama.

Mojca

Knjiga me je navdušila

Prebrala sem vašo knjigo o luninih mrkih. Navdušila me je.

Tatjana Žemva

Super, sproščeno in zabavno

Draga Irena, Na webinarju je bilo super, sproščeno in zabavno. Super vaje, in res dobra domača naloga. Vem, da bomo dalje odšli bogatejši s tem res posebnim znanjem. Hvaležna Vam, Vesolju in Zvezdam. ;) Skoraj dve urci sta minili na webinarju, občutek pa, kot da ni trajalo več kot 15 minut.

Barbara Knez

Odličen webinar!

Webinar je bil odličen! To je pravi webinar, kjer lahko sodelujejo vsi in podajajo svoje pripombe. Meni je bilo všeč. Meni te osnove še vedno delajo težave! Ko preberem kakšne tvoje razlage ali razlage katerega drugega avtorja, si vedno rečem: »Logično! Ampak, kako naj to povežem jaz!!« Vaja, vaja in vaja :-) !

Zdenka Lukić

Lunina Čarodejka v poeziji

Na okno pica prileti in spregovori:

Te povabim, da z menoj poletiš v svet želja, domišljije,

da ti odstrem tančice srca.

Le kako naj s teboj poletim,

saj nimam kril, da ti sledim.

Ne, ne, ne potrebuješ kril.

Te naučim kako srčne želje okrepiš

in se veliko novega naučiš.

Da izveš kaj tvoja duša in telo zares potrebuje.

Se prepustiš mojim napevom, da se sprostiš in

v mislih svoj svet okoli sebe zgradiš in v njem zaživiš.

O, kako blagodejno si me zvabila,

da v sebi sem začutila tvoj namen.

Ne samo začutila, osvojila sem ga.

Iz dneva v dan se vračam v svoj svet želja, namenov.

Hvaležna sem ti, da spoznavam svoj drugi jaz,

ki je v pomoč meni in da z drugimi lažje živim.

Andreja Puc

Karmična astrologija me je posrkala

Moje mnenje o tečaju karmične astrologije je seveda polno pozitivnih občutkov. Tvoje razlage so itak popolne in težko bi našla koga, ki bi rekel, da te ni razumel. Ja, imaš naravni dar za šolanje in lepo besedo, ki tako navdihujoče teče. Edino kar bi si jaz želela, ampak to je seveda le moje mnenje, da bi bila teorija in praksa v enakem razmerju. Moram reči, da me nobena od vej astrologije, ki sem se jo učila, ni tako posrkala vas kot me je karmična in jo resnično rada delam.

Zdenka Lukič

Vaš odnos do astrologije je tako drugačen

Vaš odnos do astrologije je tako drugačen o moji dosedanji predstavi o tem. Res ste me prepričali, da je ta veda bogata za človekovo osebno rast in da to ni kar neko prebiranje horoskopov. Prav lep odnos imate do nas, ki brskamo po svojih zadovoljstvih in nezadovoljstvih in nam dajete neko moč in nas prijazno vzpodbujate in opogumljate.

Nuška

Imam srečo, da ste moja učiteljica

Res imam srečo, da ste moja učiteljica v pravem pomenu te besede. Blaga nežna, ampak tudi vztrajna. Hvala in vse lepo vam želim

anonimna

Mentorica z dušo in telesom, predana poklicu

Na zadnjem webinarju te je ena od slušateljic imenovala za profesorico. Nasmejala sem se tej ugotovitvi. Če bi lahko dovolj hitro tipkala, bi povedala, da res nisi profesorica, ki zdrdra snov, pove, kaj je za domačo nalogo in odide iz razreda. Ti si mentorica z dušo in telesom, predana poklicu. Vsakemu slušatelju se posvetiš, za vsakega posebej ugotavljaš, na kakšen način je njegova glava sposobna razumeti to, kar želiš razložiti. In to je tvoja veličina, ki je svetlobna leta nad profesorji, ki so predvsem polni sami sebe. (seveda se najdejo tudi izjeme).

Ivanka Podpečan

Velik korak - kot Neil Armstrong leta 1969

Živjo. Moram povedati, da sem tudi jaz naredila skoraj tako velik korak kot Neil Armstrong leta 1969. Včeraj sem prvič speljala ritual z drugo osebo (gospa je psihoterapevtka, ki je naredila že nekaj na sebi, pozna različne
pristope itd.), bila je NAVDUŠENA. Tako jo je vse skupaj prevzelo, da me je priporočila prijateljici. Moj opis njene natalne Lune (tudi aspektov in vozlov) se je je močno dotaknil. Ritual pa je dal tisto piko na i. Meni se zdi to tako noro (v pozitivnem smislu), da še danes komaj verjamem. Tokrat si pa res lahko čestitam, se pohvalim, sem navdušena nad seboj, saj nisem čakala popolnih okoliščin, popolnega znanja, popolnega stanja lastnega duha... Zaslužila sem škatlo domačih jajc in domač regrat :) Hvala za vztrajno vzpodbudo Irena!

Sabina Kastelic, cert.nat.astrol.

Iskrena hvala

Irena, iskrena hvala za organizacijo, gradivo, "klike v glavi", ki so me spomnili na šibke in močne točke znamenja ter seveda izpeljavo webinarja.

Mojca

Naučila sem se o aspektih

Do astrologije me je pripeljalo razumevanje in iskanje sebe ter stvari, ki se mi dogajajo o življenju. Na tečaju sem se naučila o aspektih. Sebi in drugim sem že poskušala razlagati horoskop. Na kratko sem spoznala delček razlage horoskopa in ljudem, ki jih astrologija zanima priporočam, naj se ga udeležijo.

Stanka Herič

Veliko znanja o odnosih

Ob zaključku našega tečaja se ti lepo zahvaljujem, za ves tvoj trud in skrb ob predajanju znanja o sinastriji. Prejel sem veliko znanja o odnosih, katerega moram še praktično natrenirati, da se vse usede.

Boris

Aktivno sodelovanje, zanimivi in različni primeri

Tečaju pripišem 10, aja, gre samo do 5... no, potem pa 5 zvezdic. :) Všeč mi je aktivno sodelovanje, super razlaga mentorice, vzdušje v skupini, zelo zanimivi in različni primeri. Lahko bi naštevala v nedogled. V tem tečaju je bilo toliko povedanega, razloženega in predstavljenega, da res ni bilo kaj za pogrešat. Tečaj je primeren za ljudi, ki v sebi nosijo ljubezen in posluh za astrologijo. Vse ostalo 100% pridobiš na tečaju. Astrologija nosi s sabo vse, kar potrebuješ, zna konkretno in iskreno odgovoriti na vsa zastavljena vprašanja, te spomni kdo v resnici si. Horarna astrologija je hitra, natančna, ter primerna za vse, ki si upajo pogledati resnici v oči. Hvala, Irena Stopar za tako dobro vodenje ter povezovanje vseh nas v skupini, ki je bila vsakič polna pozitivne energie.

Barbara Knez

Pregledno, vse na enem mestu

Sem že vstopila v Mojo Akademijo in začela vse lepo po vrsti s tečajem. Moram ti povedat, da je zadeva vrhunska!!! Zelo lepo pregledna in kaj je pa najboljše? Vse, kar rabim, je na enem mestu. Res vse pohvale! Še kako ti verjamem, da je bilo potrebno vložit ogromnoooo tvojega dela in sem se posebej ponosna, da sem si izbrala tvojo šolo in da si ti osebno moja mentorica.

Urška Jerenec

Ste Mentorica v pravem pomenu

Pred vpisom sem imela osnovno znanje. Odlično je bilo razloženo. Zelo prijeten tempo, vsebina, zanimivosti. Najbolj mi je bilo všeč to, da je online in si lahko iz udobnega kauča pogledaš posnetke. Druga, še bolj pomembna stvar pa ste vi, saj zelo lepo, prijazno in učinkovito prestavite osnove astrologije. Vse pohvale! Niste samo prof. v astrologije, ampak ste Mentorica v pravem pomenu :) Šla sem skozi vse, kar smo se naučili na tečaju, nadgradila tisto, kar sem vedela in svoje znanje zaokrožila z vašim. Mi je zelo pomagalo. Moram nujno po Vašo knjigo. :) Tečaj je primeren za vse, ki so na začetku in čutijo ljubezen do astrologije tako kot jaz.

Tanja

Lahko bi te neskončno poslušala

Iskrene čestitke. Irena, lahko bi te neskončno poslušala.

Alenka

Vaši tečaji so mi izredno všeč

Vaši tečaji so mi izredno všeč. Webinarji so super. Res je, da je mogoče malo zoprno tipkanje, če res nisi tega foha. Ampak, je pa res, da se ne spuščamo v nepotrebne debate in s tem ne izgubljamo časa in koncentracije. Zame je to krasen način učenja, sploh za nas, ki smo zaposleni. Posnetke si lahko pogledam kadar imam voljo in čas in, v kolikor potrebujem, tudi večkrat. Vaš glas je izredno prijeten in me med drugim tudi zelo pomirja. Prvič v življenju mi ni neprijetno, nimam strahu, da kaj ne bom vedela ali da bodo drugi veliko boljši od mene. Jaz vam lahko rečem samo hvala, hvala, ker ste uvedli takšen način poučevanja. Pa glede na ceno in možnostjo načina plačila, dostopno res vsem, ki ti tega znanja želijo. In hvala vam, da ste svoje ogromno znanje pripravljeni prenest tudi naprej.

Tjaša Saje

Tako dobre knjige še nisem imela v roki

Pozdrav! Včeraj, ko sem za začela brati vašo knjigo, se mi je zdelo kot da sedim v vaši predavalnici in vas poslušam. Tako dobre knjige še nisem imela v roki. Vse je prikazano tako enostavno in zanimivo,da te vleče kar naprej v globino.

anonimna

Praktičen prikaz

Všeč mi je bilo tako, kot pri vseh tečajih: praktičen prikaz, kje je stvar uporabna. Najbolj se mi zdi koristno to, da je vse posneto in lahko poslušam, ko imam čas in ko sem spočita. To je po mojem neprecenljiva vrednost teh tečajev. Tečaj priporočam vsakomur, ki ga astrologija zanima in želi kvalitetno predavanje, ki ga lahko večkrat posluša.

Ivanka

Sproščeno, zanimivo in fajn razloženo

Irena nas velikokrat preseneti tudi z kakšnim bonus webinarjem, ki so potem dodani znotraj tečaja, da se lahko kadarkoli vračamo in ponavljamo. Meni osebno se zdi zelo sproščeno, zanimivo in fajn razloženo, da ima človek veselje se poglabljati v astrologijo! Tako kot nam Irena vedno reče, da si naj damo petko, tudi jaz dajem 5 temu tečaju. Hvala, hvala.

Anja

Postajam drugačen – boljši

Pozdravljeni ga.Irena! Hvala vam za vse poslane horoskope. Naj vam povem, da sem se pomočjo vaših astroloških nasvetov - horoskopov kar nekako spremenil. Drugače gledam na ljubezen, se bolj spoznavam in mislim, da postajam drugačen – boljši. Hvala vam za vse to. Še naprej bom sledil vašim horoskopom, nasvetom in vaši Akademiji.

Martin

Čutiti je, da želite ljudem res samo dobro

Želela sem se vam zahvaliti za vse napotke, nasvete, naloge. Res sem hvaležna za vsako dobronamerno in vzpodbudno besedo. Hotela sem še dodati to, kar me velikokrat prešine, ko vas poslušam: če bi v šoli imeli takšne učitelje kot ste vi, bi vsi učenci radi hodili v šolo. V začetku, ko sem se začela učiti astrologijo, sem si na YouTube velikokrat predvajala vaše posnetke. Že takrat je v naši hiši "donel" vaš prijeten glas, zdaj pa sploh. Po moje naši sosedje mislijo, da ima mož novo partnerko, ki izjemno veliko govori. Že takrat sem nekako čutila,da se bom enkrat obrnila na vas pri razumevanju astrologije. Tako blizu mi je bil način, kako predajate svoje znanje: tako "ljudsko" - razumljivo, s prijetnim umirjenim glasom in besednega zaklada iz katerega je čutiti, da želite ljudem res samo dobro. Nekako sem vas začutila.

Franja Kumer

Kot včasih, ko smo stali pred tablo ...

Moram povedati da se veselim vsega, kar prinaša prihodnost z astrološkim znanjem. Se strinjam, da je oblika webinar s svojo modernostjo, naprednostjo in enostavnostjo, kot bi nekoč, leta nazaj stali pred tablo..., danes pa vsak sproščen v svojem okolju posluša predavanja, vadi, razmišlja in na koncu dneva ogromno odnese. Super stvar, vredno pohval.

Tina Ojsteršek

Tečaj za 5 zvezdic

5 zvezdic. Jasna razlaga. Vse je zelo dobro. Še vaš glas deluje na človeka kot meditacija. Priporočam vsakomur, ki se zanima za astrologijo.

Cvetka Rovšek

Sprva skeptična, zdaj NAVDUŠENA!

Pozdravljena Irena, Celo življenje me vleče k astrologiji in preden vem, kako je nekomu ime, vem kaj je po horoskopu. Tako je končno prišel čas, da se lahko posvetim pridobivanju znanja o astrologiji. Kljub temu, da sem si veliko bolj želela vpisati na tečaj fizično in sem bila velik skeptik, kako se bom učila preko interneta, sem preprosto povedano NAVDUŠENA! Razlaga, prikazi, kvizi….. čudovito vse skupaj. Hvala za vaše znanje, jaz ga bom še naprej z veseljem črpala in se učila snov, ki me veseli in od nekdaj vleče.

Ines

Vaja, vaja, vaja...

Sinastrija je tečaj za 5 zvezdic.

Na mojo kožo je pisano, da stvari prikazujete postopno, korak po koraku. V zadnji Lekciji ste stvari obrnila na glavo, ste ubrala bližnjico. Meni je bila všeč. Da pa to razumeš, moraš imeti kar nekaj znanja. Kompozit pojmujem kot samostojno "ono", ki ima lastnosti osebe 1 in osebe 2 ter deluje ne za osebo 1 ali na osebo 2 temveč napram tretji osebi, osebam, okoliščinam. Pri razlagi posameznega detajla so bistveni vaši povzetki, izluščena bistva, ki jih obogatite s primerjavami, nekakšnimi "navodili". Takih napotkov, malih "fint" si želim čim več.

S priporočanjem vsebin drugim ljudem sem skeptična. V bistvu si ne upam niti omeniti. Razočarana sem, kako omejene so nekatere osebe, ki ukvarjanje z astrologijo enačijo z zapisanim v dnevnem časopisju v splošnih dnevnih 3 vrstičnih horoskopih. "A ti to verjameš?", me sprašujejo.


In moje dosedanje umevanje astrologije: Znanje se mi nekaj časa sestavlja in nato razstavlja, pa zopet sestavlja. Z vsakim tečajem nekaj dodajam in istočasno iščem vrzeli, ki sem jih že enkrat zapolnila v predhodnih tečajih. Že dvakrat sem predelala vse zapiske Osnov in Razlage horoskopa 1 (moja interna oznaka RH-1) in RH2. Slika še ni jasna. Bo potrebno še kakšno "sliko naslikati". Njen naslov - vaja, vaja, vaja, ...

MARJANA KRMAVNER

Razlagam rojstni horoskop :-)

V program Certificirani natalni astrolog sem se vpisala povsem nepričakovano, na hitro, po vzpodbudi mentorice. Sama sem bila mnenja, da za ta program še nimam dovolj znanja, sem namreč še predelovala osnove astrologije, zato tudi nisem imela prevelikih pričakovanj. Če razmislim, da o astrologiji sploh nisem vedela nič, sem v enem letu osvojila zelo veliko astrološkega znanja. S pomočjo mentorice, njenega neumornega dela in poučevanja razlag horoskopa iz njenih izkušenj, danes že kar nekaj vem o rojstnem horoskopu in ga tudi razlagam.

Mojca

Razumljiva razlaga

Nič nisem vedela o astrologiji, preden sem se vpisala. Tečaj mi je bil všeč, še posebno vaša razumljiva razlaga. Zagotovo je primeren za začetnike.

Ljiljana Vodnik

Misli znaš preusmeriti drugam

Ti moram napisati, da so postali dnevi predavanj pravi balzam v mojem življenju. Veselim se jih in razbremenijo me celotedenskega »dela« in hitenja. Uživam in regeneriram moči. Zelo prijetno je. Tu in tam pa pride občutek, da moraš biti za astrologijo precej pogumna oseba. Včasih kakšnih stvari ni ravno lahko sprejeti. Ti znaš misli sicer odlično preusmeriti drugam, ampak v kartah je tudi veliko težkega, slabega in hudega. Vem, da je za eno stvar treba več potrditev…Pa vendar… ja, pogumen moraš biti, ali ne? Drugače astrologija ni zate… Irena, resnično lepo mi je na Tvojih predavanjih in želim ti lep vikend.

anonimna

Razumljivo in s primeri

Tečaju bi dala 5 zvezdic. Všeč mi je, da lahko slušatelji podajamo svoja mnenja in aktivno sodelujemo na tečaju. To je hkrati tudi najbolj koristno, saj moraš biti na webinar pripravljen in zato lahko učna ura poteka hitreje. Na naš napačen ali pravilen odgovor pa dobimo povratno informacijo s tvoje strani. Snov je podana razumljivo, s primeri. Hvala, ker si! Odlična si!

Zdenka Lukić

Pravi balzam za dušo

Sproščeno vzdušje, dobro razumevanje med udeleženci in predavateljico, zanimiva vsebina predavanj, veliko smeha, pravi balzam za dušo in najvažnejše: koristno s prijetnim!

Sabina Ožbold

Uspelo mi je spremeniti dinamiko svojega življenja

Ireno Stopar in njeno Akademijo spremljam že več kot desetletje. Všeč mi je njena nežna, mila energija, ki je protiutež moji dinamični, ekplozivni. Všeč mi je njen način podajanja snovi, saj se vedno trudi biti jasna in razumljiva. Njena predavanja so zanimiva, primeri pa lahko razumljivi in "sedejo". Tako se lahko učiš s ponotranjanjem.

V Čarodejko sem se vpisala, ker sem želela spremeniti dinamiko in premočrtnost svojega življenja. To mi je tudi uspelo. V dobrega pol leta sem pri sebi spremenila kar nekaj "neželjenih" vsebin. Zato sem hvaležna za Ireno in njeno Čarodejko. Priporočam.

Natalija Kušar

Vedno zanimiv webinar

Čeprav začenjamo na začetku, je zame webinar zanimiv, ker vedno izvem še kaj novega.

Ivanka Podpečan

Ponosna, da sem tvoja študentka

Irena: če imam kaj znanja, potem ga imam sigurno največ po tvoji zaslugi. Si krasna učiteljica in sem ponosna, da sem tvoja študentka!

Maja

Tema predstavljena kot zaključena celota

Všeč mi je, da je webinar tako pripravljen, da mu lahko sledijo tisti, ki se šele spoznavajo z astrologijo in tisti,ki astrologijo poznajo. Vedno slišiš še kaj,in dodaš še kakšen kamenček znanja v svojem mozaiku. Všeč mi je da je tema predstavljena v glavnem kot zaključena celota, tako da v bistvu spoznaš vse potrebno, da razumeš, če si začetnik in da osvežiš in poglobiš znanje, če si že poznavalec astrologije, potem pa še, kako to praktično uporabit v vsakdanjem življenju. Super. Jaz bi vsakomur priporočala ta webinar, vendar v okolju, kjer se gibam, ni noben tako navdušen nad astrologijo kot jaz. Tudi raziskovalno ne ali na način, kako napotke uporabiti praktično, tako vsakodnevno. Ta del je zelo zanimiv in uporaben. Če je kaj takega, da mislim, da je uporabno in zanimivo tudi za druge, to delim na fb.

Sonja

Pozitivna energija in znanje

Z dnem, ko sem se srečala z astrologijo, sem nekako ponovno zaživela. Tečaj me navdušuje, srce mi zaigra vsakič ko kaj novega usvojim in željna sem iti čim dlje. Čaka me ogromno dela, ampak cilj je začrtan. Vsa hvala gospej Ireni, za tako pozitivno energijo in znanje ki ga nudi❤

Urška Kemperl

Lažje in bolj pregledno

Draga moja mentorica! Najlepša hvala, ker si nam ustvarila Mojo Akademijo. Nad tvojimi tečaji sem že vrsto let navdušena. Zdaj, ko imamo še novo, super moderno spletno učilnico, je vse še lažje in bolj pregledno. Sigurno je za teboj veliko dela, ampak mi, tvoji študenti, resnično še bolj uživamo v tečajih. Čestitke!

Gordana

Veliko primerov za vaje

Tečaju pripišem 5 zvezdic. Tečaj je res dobro, skrbno pripravljen in najbolj mi je bila všeč podrobna razlaga vsebine ter spretna komunikacija med vami in nami. Zelo koristi dobra razlaga, in zapiski, ki si jih lahko naredim skupaj z podrobno razloženimi primeri na webinarjih. Veliko je bilo primerov, da smo lahko vadili! Vse smo imeli na voljo, tudi možnost dodatnih vprašanj med samim potekom tečaja.

Anja

Astrologija ni čiračara

Zate sem se odločila, ker sem dobila občutek, da si resna, da ne živiš nad oblaki. Da astrologija ni čiračara. To je tudi stavek, ki ga običajno povem drugim. Ljudi, tečaje itd. izbiram po občutku in če mi samo nekaj ni, me ne zanima, pri tebi čutila vse ok. Pa ne poznam nobenega, ki bi bil bolj zagnan, delaven od tebe.

Maja

Tudi najbolj komplicirane pojme preprosto razložite

Hvala za odličen tečaj! Zelo mi je všeč, ker preprosto razlagate tudi najbolj komplicirane pojme in ste dodali animacije, da si lažje predstavljamo razlago. Vsak človek vas lahko razume!

Zlatka

Zares dober tečaj

Zelo sem zadovoljna, da sem se odločila za vas in vaš tečaj osnove astrologije. Navdušena sem nad razlago, prikazi snovi in nad kvizi, kjer hitro ugotoviš kaj še moraš utrditi. V tečaju je vse podrobno, ampak hkrati tako preprosto razloženo. Sploh ne razumem, kako vam to uspe. Kdorkoli se zares želi naučiti astrologije, mu ne bo žal, če se vpiše v ta tečaj. Ga 100% priporočam.

Nataša

Jasne, strukturirane in zanimive razlage

Moram vam povedat to, da mi učenje na tak način leži, vaše predavanje in razlage mi zelo ustrezajo, saj so jasne, strukturirane in zanimive. Vse pohvale. Hvala.

Jana

Res si enkratna

Irena, hvala za ves tvoj trud, res si enkratna. Predvsem kot človek, ki ga skoraj ni več možno srečati, tako iskrena in predana poslanstvu, ki ga opravljaš.

anonimna

Razumljiva razlaga

Pred vpisom nisem imela nič znanja o astrologiji, a je bilo vse razumljivo razloženo. Všeč mi je bila razumljiva razlaga in s tem zame boljša možnost uporabe horoskopa. Poskušam si razložiti svoj horoskop... ne gre mi najbolje, zaradi mojega "ovnovstva" (takoj in vse zdaj) in pomanjkanja časa, kar pa nikakor ne gre skupaj; ko bo pravi čas, mi bo vse jasno... Tečaj je primeren za vse tiste, ki nas "tema" zanima...

MATEJA OCEPEK

Enostavna razlaga, ki jo je lahko razumeti

Zelo razumljivo podajate snov v zaporedju, ki ga je lahko slediti in se naučiti mnogo o astrologiji. Hvala za to. Všeč mi je bila enostavnost razlaganja, ki ga je lahko razumeti. Obnovila sem znanje osnov astrologije na celovit in enostaven način. Bolj razumem kako poteka postopek branja natalne karte. Uvid v korake sem si pridobila. Tečaj je primeren za vse; tako za tiste, ki nič ne vedo, kot tudi za tiste, ki nekaj vedo o astrologiji.

Milena Posedel

Zgodil se je čudež

Počaščena sem, ker ste me prosili za mnenje glede sodelovanja z vami. Povem lahko, da uživam ob vsakem stiku z vami, čeprav mi je bilo na prvih posvetih težko sprejeti nov način razmišljanja. Ko sem sprejela vaše nasvete, se je zgodil čudež. Do sedaj sem v 6 mesecih odplačala za 800 € dolgov več kot bi jih, če vas ne bi spoznala. Hvala.

Saša

Maksimalno se trudite z nami

Pozdravljena Irena, Najprej se vam zahvaljujem za poslani e-mail. Zelo podrobno ste nam zadevo razložila in mislim, da ste res zelo prilagodljiva in nam želite resnično ustreči. Žal smo ljudje različni. Nekateri tega sploh ne opazijo oziroma ne razmišljajo ali ne dojamejo zadeve. Osebno mislim, Irena, da se maksimalno trudite z nami, da vam je veliko do tega da zadevo obvladamo, je pa res, da je veliko odvisno tudi od naše odzivnosti. Jaz sem se veliko naučila (čeprav sem najbrž pri črki A), uživam v vaših predavanjih in sem maksimalno vesela, da sem se začela ukvarjati z astrologijo. Lepo se imejte.

Sonja Rigler

Prijazno vzpodbujate in opogumljate

Vaš odnos do astrologije je tako drugačen o moji dosedanji predstavi o tem. Res ste me prepričali, da je ta veda bogata za človekovo osebno rast in da to ni kar neko prebiranje horoskopov. Prav lep odnos imate do nas, ki brskamo po svojih zadovoljstvih in nezadovoljstvih in nam dajete neko moč in nas prijazno vzpodbujate in opogumljate.

Nuška

Počasi sprejemam sebe

K vpisu v tečaj me je privedla močna težnja po transformaciji. Namreč že od otroštva imam težave s strahovi, ki so mi zelo omejevali življenje. Strah me je bilo povedati na glas svoje mnenje, da ne bom nerazumljena. Strah me je bilo spraševati stvari na različnih tečajih, itd. Strah pred neuspehom, kritiko, itd. V vašem tečaju sem se naučila počasi sprejemati sebe. Glede dela na sebi je čutiti premike na bolje. Vendar počasi. Vendar z ozaveščanjem zakaj se mi to dogaja, ne hodim več v temi. Tečaj bi priporočila človeku, ki si res želi dela na sebi. Nekako razume tudi višjo silo -univerzum ter vsaj poskuša razumeti, da ni samo to življenje.

Nataša Bobek

Navdušena nad pomembnimi poudarki

Odlično! Vedno znova sem navdušena, koliko pomembnih poudarkov dodaš, da se slika poveča in zbistri. Posebno pa mi je v pomoč posnetek tvojega izvajanja, ki ga lahko v miru ponovno poslušam. Priporočila bi ga vsakemu, ki ga astrologija zanima, da bi lahko spoznal, kako so webinarji v pomoč pri študiju.

Ivanka Podpečan

Ste najboljša profesorica

Vi ste najboljša profesorica. Če bi bili vsi taki, bi ljudje veliko veliko vedeli. Tako je pa tako kot je.

Meliha Ališić

Všeč mi je način podajajanja

Za astrologijo najprej sploh nisem imela interesa, potem pa denarja. Na predavanju se je ponovno potrdilo, da se da z delom na sebi urediti čisto vse, tudi izboljšati zdravje.

Zelo mi je bil všeč način podajanja. Koncentrirano, brez vmesnih »sprehodov« na drugo temo. Novo znanje mi bo omogočilo še lažjo komunikacijo z drugimi. Z mediji, strankami. Spet si me spomnila, da se moram še malo premakniti.

Priporočam te vsem, ki potrebujejo pomoč v življenju. Ljudje bi morali vedeti, da nisi »šlogarica s čarobno palčko, s katero boš odrešila stranko«. Si pa pomembno »orodje«, ki lahko vsakemu pomaga na njegovi poti.

Brigita Pavčnik Cert. hor. astrol.A.

Spodbuda in usmeritev, ki sem jo potrebovala

Pozdravljeni, Irena. Najprej se bi vama rada zahvalila za telefonski klic. Sem bila zelo presenečena in vesela hkrati, ker ste me poklicali. Hvala za spodbudo in usmeritev, ki sem jo potrebovala; sedaj vem, kako naprej po tečaji Osnove astrologije. Glede samega tečaja in celotne zasnove Moje akademije pa lahko rečem le, vse pohvale. Zelo dodelan tečaj in vaše suvereno znanje nas lepo, po korakih vodijo do konca tečaja. Ob poslušanju posnetkov se čuti vaša iskrena želja po predajanju znanja na nas slušatelje. Lepo in, predvsem poučno je z vami 🙂 Vse čestitke na tako dodelani Astro šoli in veliko uspeha želim že naprej.

Jerneja M.

Sem dobila "deja vu"

Ob primeru Venere v biku sem dobila deja vu. Se že veselim nadaljnjih lekcij, da si bom lahko sama izračunala svojo “Venero”. Sicer pa so zelo lahkotne lekcije in užitek jih je poslušati! Hvala! <3

Jasna

Uspeh 100% zagotovljen

Pohvalim lahko podrobno razlago. Všeč mi je bil vrstni red predavanja določene snovi. Če sem sledil vrstnemu redu predavanja, je uspeh 100% zagotovljen.

Tomaž Adam

Začudeni boste

Vedno nas zanima od kod prihajamo in kaj smo bili. Naša karma govori o tem. Le pogumno, vpišite se na tečaj Karmična astrologija. Začudeni boste.

Andreja Puc

Umirjena, razumljiva in zanimiva razlaga

Z astrologijo se ukvarjam že dobro desetletje. Najprej sem se učila osnov iz vaše knjige, potem pa iskala informacije na različnih spletnih straneh in v knjigah različnih astrologov. Zdaj pa sem se odločila, da se bom sistematično lotila študija. Vaš tečaj osnov astrologije sem predelala precej hitro, saj sem z njim le še potrdila svoje predhodno znanje in logično razmišljanje. Spoznala pa sem, da so v astrologiji pomembna določena pravila, ki jih je treba upoštevati pri razlagi horoskopov. To znanje mi pa manjka, zato bom nadaljevala z Razlago horoskopa I in II. Rada bi ugotovila, zakaj se mi določene stvari in vzorci ponavljajo skozi vse življenje. Vaši tečaji so najbolj primerni zame, ker si lahko vzamem čas za študij, kadarkoli mi to ustreza. Lahko si tudi naredim zapiske, se vrnem na prejšnje lekcije, če ponovno potrebujem informacije. Vaša razlaga je umirjena, razumljiva in zanimiva. Pa tudi na komentarje in vprašanja odgovorite v najkrajšem možnem času. Zahvaljujem se vam za to v upanju, da se bova še dolgo družili.

Vlasta Kos

Knjiga je markirana

Vašo knjigo uporabljam in je markirana z več listki, da se občasno vračam na posamezne strani, poglavja. Astrologija je res lepa, čudovita in vseobsegajoča veda in vam kar malo zavidam, da ste ji imeli možnost posvetiti toliko časa v vašem življenju. Verjetno bom jaz to storila v naslednjem ☺

Boža

Horarna astrologija za 5 zvezdic

Tečaju Horarna astrologija pripišem 5 zvezdic. Všeč mi je bil celoten tečaj, saj je bil podprt z kakovostnimi videoposnetki in webinarji (tako s teorijo kot tudi praktičnimi primeri razlage). Je odlična dopolnitev Astro Akademije, ki še dodatno poveča popolno efektivnost učenja. Zelo sem zadovoljna. Vse pohvale predavateljici.

Katarina Pirc

Zelo dober tečaj Osnove astrologije

Pozdravljeni, zdaj poslušam vse vaše posnetke, berem in študiram tudi tisto, kar sem že vedel, ker se vedno najde kaj novega. Imate zelo dober tečaj, kjer zelo lepo opišete vse na način, da to lahko praktično vsak razume. Mislim, da imam dela za kar nekaj časa, da naštudiram vse to, potem pa naprej.

Marko

Poslušala vas bi lahko 24/7

Lepo pozdravljena ga. Irena. Hvala Vam, da ste ustanovili vašo krasno akademijo ter, da vse tako lepo predstavite in pojasnite. Poslušala vas bi lahko 24/7.

Maja Mesarič

Nujno potrebno

Skozi Irenin tečaj sem »hodila« kar eno leto od nakupa programa. Zakaj? Skladno z mojim astrološkim znanjem. Od Osnov, preko Horarne ter Prognostike, počasi, počasi, počasi. S programom moraš delati po pameti, drugače se »zaštrikaš«. Kadar se ustavi, se vračam na zapiske in še enkrat v Module. Priporočam kot nujno potrebno.

Marjana Krm

Vztrajajte, ko je hudo, ko tečejo solze.

Draga Irena, te dneve veliko mislim nate. Zaradi tega, ker sem vesela in ponosna nase in našo skupinico. Vse to delim z ljudmi, ki jih imam rada in mi veliko pomenijo. Vesela sem zate, da imaš belo kepico, ki ti bo vračala ljubezen in dala veliko veselja. Dovolim ti objavo mojih mailov, lahko je zraven moje ime, tudi priimek lahko, ker želim, da ljudje nekako začutijo občutke nas, slušateljev, naš odnos in to, da če delamo na manjkajočih elementih in modusih v svojem horoskopu, lahko postane to najmočneje v našem življenju. Zelo bi me veselilo, če bi se kdo ob branju odzivov nas slušateljev odločil za astrologijo, vztrajal tudi, ko je hudo, ko tečejo solze, in predvsem, da bi imela jeseni nove skupine, ki bodo šle skozi “pekel in raj” in na koncu zmagale s teboj na čelu. Vse dobro ti želim.

Branka Talaber

Si odlična predavateljica

Mi je prav v veselje pri tebi študirati astrologijo ker si odlična predavateljica in ti ni nikdar težko pojasniti meni nejasne zadeve pri astrologiji! 🙂

Karmen

Dostopno res vsem, ki si tega znanja želijo

Vaši tečaji so mi izredno všeč. Webinarji so super. Res je, da je mogoče malo zoprno tipkanje, če res nisi tega foha. Ampak, je pa res, da se ne spuščamo v nepotrebne debate in s tem ne izgubljamo časa in koncentracije. Zame je to krasen način učenja, sploh za nas, ki smo zaposleni. Posnetke si lahko pogledam kadar imam voljo in čas in, v kolikor potrebujem, tudi večkrat. Vaš glas je izredno prijeten in me med drugim tudi zelo pomirja. Prvič v življenju mi ni neprijetno, nimam strahu, da kaj ne bom vedela ali da bodo drugi veliko boljši od mene. Jaz vam lahko rečem samo hvala, hvala, ker ste uvedli takšen način poučevanja. Pa glede na ceno in možnostjo načina plačila, dostopno res vsem, ki si tega znanja želijo. In hvala vam, da ste svoje ogromno znanje pripravljeni prenest tudi naprej.

Tjaša Saje

Preboj z Lunino Čarodejko

Vesela sem, da sem se odločila za ta tečaj. Pri tem mi je seveda pomagala horarna astrologija. ;)

Prvi razlog zakaj mi je ta tečaj všeč je, ker je povezan z astrologijo. Obožujem jo, ker mi je že velikokrat pomagala, le zaupanje vase sem morala še dobiti ... ta preboj pa se je naredil z Lunino Čarodejko.

Všeč pa mi je tudi zato, ker sem začela bolj globoko vrtati po sebi, v globino svoje duše in ne kot sem to počela do sedaj - le površinsko in na koncu vse skupaj opustila.

Pa še to ... zelo sem vesela, ker si sama in s pomočjo tega tečaja sestavim svojo obljubo sebi in afirmacijo, ki me spremlja 14 dni in podzavestno še veliko dlje. :)

Lidija

Z astrologijo sem si zeloooo veliko pomagala

Pozdravljena Irena.

Kmalu bo dve leti, ko sem prvič stopila v stik s tabo, saj kadar si v stiski, iščeš vse mogoče rešilne bilke. V najinem prvem telefonskem pogovoru si mi rekla, da mora človek najprej pasti do dna, da se potem lahko od dna odrine. Tako sem začela s tvojimi tečaji astrologije, ki so me navdušili, da sem nadaljevala. Zadnji tečaj je bil karmična astrologija. V tem času sem kar pridno delala, seveda kolikor sem lahko poleg službe in ostalega, se veliko naučila in veliko novega izvedela.

Največ mi pomeni, da sem dobila zelo veliko odgovorov na vprašanja, katera so se mi porajala tekom mojega življenja, pa naje nisem imela odgovora in sem jih shranjevala v nekakšen »predal«. Seveda mi še vedno manjka veliko znanja, predvsem pa prakse.

Skratka z astrologijo sem si zeloooo veliko pomagala. Sedaj dosti drugače razumem vse kar se dogaja meni ali pa moji okolici. Hvala ti Irena, da si me opogumila, da sem začela delati v tej smeri. :-)

Mojca

Hvala za webinar!

Irena, hvala za ta webinar! Končno vem, kako uporabiti osebni dnevni horoskop in uresničiti moje želje. Naredila bom tako kot ste pokazali na webinarju, da ga uporabite vi. Webinar priporočam vsem, ker bodo uživali v webinarju in bodo videli, da je horoskop resnično koristen, če ga pravilno uporabiš.

Helena M.

Jasna razlaga, še vaš glas deluje kot meditacija

5 zvezdic. Jasna razlaga. Vse je zelo dobro. Še vaš glas deluje na človeka kot meditacija. Priporočam vsakomur, ki se zanima za astrologijo.

Cvetka Rovšek

Zdaj bolje razumem

Prepoznala sem planete in hiše. Zelo lepo povedano in razumljivo za vse začetnike in tudi tiste, ki bi radi našli nekaj, kar morda niso vedeli ali pa so pozabili. Zelo mi je bilo všeč. Določene stvari v mojem horoskopu so se "poklopile" in jih bolje razumem. Tečaj priporočam za začetnike in tudi ostale.

Mateja Stropnik

Pregledno in okusno

Draga Irena, vse čestitke za prenovo spletne učilnice. Pregledno, okusno, skratka čim večkrat bo potrebno "obiskati" tečaje. Vedno se najde kakšna podrobnost, ki obogati znanje astrologije.

Andreja Puc

Pohvalim vaš način razlage

Naj ponovno pohvalim vaš način razlage. Jasen, razumen, meni ustreza. Čeprav Saturna že nekako poznam, vidim, da je zame še vedno uganka, čeprav sva postala prijatelja.

Rosana

Ne morem brez tebe in astrologije

Draga Irena, kot vidiš ne morem brez tebe in astrologije. Vse to je lahko del mojega dopusta. Prav zanimivo je bilo. Če se ozrem po nedelji je bila kavica tista prava. Mene je navdušilo sodelovanje vseh navzočih. Od tebe je bilo začutiti, da si se vživela pripoved tvojih preteklih let, izkušenj, prehojene poti. Ob pozornem poslušanju si nam odkrila, kaj so pravi pristopi k učenju astrologije. Marsikaj bo prihranjeno pri odločitvah kaj dodatnega se moramo še učiti, da oplemenitimo naše znanje.

Andreja Puc

Uživam na vaših predavanjih

Moram vam povedati, da sem uživala in še uživam na vaših predavanjih. Zelo ste me navdušila.Vsekakor se slišiva v naslednjem tečaju, Horarni astrologiji.

Dolores

To bi morali učiti v osnovni šoli

To, kar ste me naučili glede ravnanja z denarjem, bi morali učiti v osnovni šoli. Priporočam vas vsem prijateljem in znancem.

Barbara

Točno to sem potrebovala

Vaša šola mi je zelo všeč in je to prav tisto, kar sem potrebovala.

Zdenka

Za vse, ki jih zanima astrologija in začetnike

Pred vpisom sem imela malo znanja. Zelo razumljivo razloženo, všeč pa mi je bila počasna razlaga. Poskusila sem vrisati polno luno 19.4. in si razložiti vpliv. Tečaj je primeren za vse, ki jih zanima astrologija, ki nekaj malega vejo o astrologiji. Tudi za popolne začetnike, mogoče jih začne zanimati več o astrologiji.

Petra

Čudovito druženje in veliko napotkov

Čudovito druženje in veliko napotkov kako uporabljati Osebni dnevni horoskop, ki ga imam sedaj kar na mizi. Vsak dan si tudi kaj zabeležim, npr. opažanja ali počutje. Hvala, hvala za tako potrpežljivo učenje in razlago. Najbolj so mi bile všeč splošne smernice o uporabi OSEBNEGA KOLEDARJA. Npr., v nedeljo sem imela zabeležen težek dan in bil je težek dan. Ko pa sem videla aspekte, sem vedela, da ni čisto moja krivda. Od olajšanja sem se ulegla na kavč in lenarila. Sebe sem pocrkljala. Komu bi priporočila webinar? Že razmišljam kdo bo prišel prvi v moje učenje in razlago zakaj mu to lahko koristi.

Katjuša Sitar

Presenečena kako podrobno in postopno potekajo razlage

Irena pozdravljeni! Rada bi Vam sporočila, da sem zelo zadovoljna s tečajem in presenečena kako podrobno in postopno potekajo razlage. Snov je izredno zanimiva. Zares lahko počasi preštudiraš snov s pomočjo kvizev na koncu pa utrdiš kar si se naučil. Kvizi se mi zdijo super, kajti velikokrat misliš, da si si nekaj zapomnil potem pa ugotoviš, da moraš npr. ponoviti še enkrat. V glavnem rada bi pohvalila vaš on-line tečaj Osnove Astrologije, menim, da je zastavljen zelo pedagoško.

Monika Pešič Jevnikar

Razloženo na prijeten preprost način

Tečaj si zasluži brezpogojno oceno 5, vsaj kar se tiče mene. Vse je razloženo na prijeten preprost način, tako, da je razumljivo tudi tistim, ki še nismo veščo astrologije ali začetnikom. Mrkov se nekako res po moje vsi bojimo, tisti ki se že spogledujemo z astrologijo preplašeno zremo v nebo in se sprašujemo, kaj nam bo tokratni prinesel, ali bolje rečeno odnesel. Jaz sem imela tokrat še posebne razloge zato. Saj mi je v družino prinesel hudo bolezen in odnesel mamo. Moram, pa se Vam Irena od srca zahvaliti za vse znanje, katerega ste nam oz. mi posredovala, kajti ravno s pomočjo tega znanja sem lažje sprejemala, določene stvari in pomagala tudi svoji družini, da sprejmejo. Seveda ni lahko, ampak, če gledaš z drugačnega kota je lažje. To pa je tudi tisto, kar mi je bilo na tem tečaju najbolj všeč, ne plašite, ampak nas učite tudi v težkih ali slabih stvareh, poiskati tisto dobro, pozitivno, rešitev. Hvala, vam. Najbolj mi je koristilo, ko najdemo nekaj slabega, poišči nekaj dobrega, poišči rešitev ali način kako sprejeti. Meni je bilo vse super. 100% bi ga priporočala vsem, ki jih kakorkoli zanima astrologija. Preprosto zato, ker se mi zdi super.

Tjaša Saje

Super razlaga in prijaznost

Tečaj Osnove astrologije, čeprav gre za "osnovno teorijo", je odlično razložen in posledično pritegne k nadaljevanju raziskovanja globin astrologije. Vse to pa gre v zahvalo Ireni, ki s prijazno in umirjeno razlago zagotovi jasnost ter zanimanje za naprej, zato je primeren tudi brez predznanja. Vse pohvale!

Jelena Kalabic

Zanimivo in uporabno za vsak dan

Tečaju bi dala 5 zvezdic . Vsi moduli so zanimivi in uporabni za vsak dan. Tečaj je odlično pripravljen, priporočam pa ga vsem. Z njim bolj spoznaš sebe in druge. Odlična mentorica ste in astrologinja.

Lidija Al mahdawi

Prekipevala sem od energije

Nad vsako lekcijo posebej sem bila navdušena. Morda res nisem vedno napisala komentarja, a sem prekipevala od energij, ki sem jih začutila ob poslušanju vsake lekcije posebej. Torej se me tečaj dotaknil, kar je še ena potrditev, da sem se pravilno odločila, da sprejmem ta način učenja. Še se bom vračala in poslušala posamezne lekcije, da okrepim znanje. Luna, naj bo takšna ali drugačna, mi v horoskopu kogarkoli vedno veliko pomeni. Sedaj se bom še z večjim veseljem lotevala horoskopov, saj vem mnogo več, kakor pred tečajem. Astrologija je sicer moj hobi za dušo in razpoloženje, ki me na čase vznemirja, drugič prinaša bolj nemiren spanec, poln "grozečih" planetov. Skratka uživam v tej znanosti, ki se ji reče ASTROLOGIJA.

Všeč mi je bila razdelitev lekcij in stopnjevanje le-teh. Vse poteka v prijetnem glasu in s primerno hitrostjo govora. Koristil mi bo nov pristop razlage mrkov, kakor si ga priporočala.

Sem ga že prijateljici. Mi je obljubila, da se pridruži, a je imela težave z računalnikom. Pravi, da ko vse uredi se bo prijavila. Upam in želim, da se to uresniči. Zakaj? Da si izmenjujeva znanje in izkušnje.

ANDREJA PUC

Bilo je zanimivo

Nič nisem vedela o astrologiji, a je bilo zanimivo. Tečaj je primeren za začetnike.

Tanja Pečoler

Tečaj Karmična astrologija je naredil name močan vtis

Za nami je tečaj Karmične astrologije. Name je naredil močan vtis. Od poglavja do poglavja sem se seznanila z dodatnimi vedami. Ni samo astrologija, vpletena je psihologija, filozofija, transformacija, ki razkriva poglobljen uvid v razlago samo. Planeti, znamenja, aspekti, so razloženi z drugimi pogledi in možnostmi, kot smo jih bili vajeni do sedaj. Še bo potreben študij od poglavja do poglavja. Naučiti se veščin in razmišljati širše, dodati svoja razmišljanja. RADA TE IMAM, HVALA, naj bo vodilo h razumevanju Karmične astrologije. Irena, hvala, da si nas popeljala v tvoj svet znanja. V to si vložila del sebe z vsemi deležniki, da si dosegla svoj namen.

Andreja Puc

Res si mojstrica razlag

Draga Irena, res si mojstrica razlag. Kako pomembno je vedeti kaj pomenijo Mrki. Kaj prinašajo natalni karti in kako jih razložiti. Menim, da bo v teh deževnih dneh marsikatera udeleženka webinarja poslušala znova in znova tvojo predstavitev. Se poglobila v osebni horoskop in ugotovila kaj ji Mrk prinaša. Kam usmeriti energijo, videti kaj mora narediti ali spremeniti v življenju. Razlaga Mrkov je ena izmed tehnik, ki delujejo v harmoniji s tranziti in progresijami. Odlično si nas spodbudila (upam, da se udeleženke webinarja strinjajo), da začnemo osvajati področje Mrkov, ki so zelo pomembni. Vsako leto sta vsaj dva, vsaj eden sproži dogodke na osebni ravni. HVALA, RADA TE IMAM. Andreja

Andreja Puc

Brez tebe tudi nas ne bi bilo

Draga Irena, Od srca se ti zahvaljujem za tale čudoviti mejl in rečem iskreno – brez tebe tudi nas nebi bilo. Si predavateljica, ki najde pot do slušateljev in tudi zaradi tebe sem vztrajala, ko mi ni bilo lahko. In ponosna sem na to, čeprav se zavedam, da je potrebno še veliko dela in vztrajnosti. Ponosna pa sem tudi na to, da si prav ti naša-moja predavateljica, ker menim, da kar veliko zahtevaš od nas in prav je tako. Pa še nekaj je, kar meni veliko pomeni – imamo tako lep, topel odnos, nekako prijateljsko poslovni – naj ostane tako!

Branka Talaber

Prekipevala sem od energije

Nad vsako lekcijo posebej sem bila navdušena. Morda res nisem vedno napisala komentarja, a sem prekipevala od energij, ki sem jih začutila ob poslušanju vsake lekcije posebej. Torej se me tečaj dotaknil, kar je še ena potrditev, da sem se pravilno odločila, da sprejmem ta način učenja. Še se bom vračala in poslušala posamezne lekcije, da okrepim znanje. Luna, naj bo takšna ali drugačna, mi v horoskopu kogarkoli vedno veliko pomeni. Sedaj se bom še z večjim veseljem lotevala horoskopov, saj vem mnogo več, kakor pred tečajem. Astrologija je sicer moj hobi za dušo in razpoloženje, ki me na čase vznemirja, drugič prinaša bolj nemiren spanec, poln "grozečih" planetov. Skratka uživam v tej znanosti, ki se ji reče ASTROLOGIJA.

Všeč mi je bila razdelitev lekcij in stopnjevanje le-teh. Vse poteka v prijetnem glasu in s primerno hitrostjo govora. Koristil mi bo nov pristop razlage mrkov, kakor si ga priporočala.

Sem ga že prijateljici. Mi je obljubila, da se pridruži, a je imela težave z računalnikom. Pravi, da ko vse uredi se bo prijavila. Upam in želim, da se to uresniči. Zakaj? Da si izmenjujeva znanje in izkušnje.

ANDREJA PUC

Ponosna sem na Certifikat

Draga Irena, prejela sem dokaz o opravljenem izpitu CNA, za katerega se iskreno zahvaljujem. Ponosna sem na opravljeno delo, a nikoli ne pozabim, da sem vse opravila s tvojo pomočjo. Ti si res najboljša mentorica na svetu. Ko sem začela z učenjem, sem bila podobna nerodnežu, ki ne zna držati pisala v roki, pa nisi bila nič huda name, češ, kako sem neumna in nič ne znam. Potrpežljivo si me spodbujala in odgovarjala na najbolj neumna vprašanja. Poznala sem matematično in pravniško logiko, ki je hitra, nepotrpežljiva, celo agresivna. Irena, ti si s svojo potrpežljivostjo in tudi vzgledom vplivala name, da sem počasi le dojela, da se pravilno lahko izrazi na veliko načinov, zato se ti za vse zahvaljujem in sem neizmerno hvaležna. Moji doma so vztrajali, da Certifikat postavim na steno, jaz sem ga nameravala pospraviti v omaro. Ker sem v manjšini, sedaj visi na steni v kuhinji.

Ivanka Podpečan

Ustvarjanje, raziskovanje, učenje, eksperimentiranje

Ugotovila sem, da se delo pri meni imenuje ustvarjanje, raziskovanje, učenje, eksperimentiranje. Med tem, ko nekdo gara, jaz isto zadevo npr. eksperimentiram. V osnovi sem iskala odgovor na temo odnosov in prišla do zaključka, da je edino pomemben moj odnos do sebe in drugih, ker samo na tega lahko vplivam. Spomnila sem se nekaterih talentov, ki so bili nekoč že aktualni in jih obujam. Ugotovila sem, zakaj me je kdaj kakšna stvar razžalostila ali kako drugače zabolela. Všeč mi je bilo analitično usmerjeno vodenje. Tečaj bi priporočila vsem, še posebej tistim, ki želijo iz kakršnega koli razloga spreminjati svet. Zakaj, naj sami ugotovijo.

Marija

Zelo, zelo, zelooo sem navdušena nad tečajem Skrivnostni svet Luninih men in mrkov

Zelo, zelo, zelooo sem navdušena nad tečajem Skrivnostni svet Luninih men in mrkov, ker poleg pisanega gradiva, je govorjena in videna beseda in slika - pika na i vsemu tečaju. Na tak način res hitro dojameš snov. Res, Irena, sem ti hvaležna, pa ravno sedaj, ko sem se tudi jaz z novim letom začela malo bolj poglabljat v lunine mene, tako pri ženskem ciklusu, kot tudi za delo na vrtu in za ostale dejavnosti. Pri sebi sem predvsem opazovala kako sem jaz v teh luninih menah naravnana.

Sonja Hočevar

Uživam v tečaju Skrivnostni svet Luninih men in mrkov

V tečaju Skrivnostni svet Luninih men in mrkov resnično uživam in mi je všeč. Ogledala sem si že tudi vse primere oz. videoposnetke. Kar se tiče tečaja, vse gladko teče. Informacije so pregledno in razumljivo predstavljene. Hvala. Resnično ste »vrhunska« učiteljica in svetovalka.

Katarina Pirc

predavanje je bilo super

Draga Irena, včerajšnje predavanje je bilo super. Bala sem se, da smo se v odločitvi o celodnevni »turi« malo zmotili, pa vidim, da je bilo čisto ok. Še vso pot nazaj sva s kolegico premlevali aspekte, postavitve…»pametnjarili«, postavljali hipoteze… Skratka »not sva padli«. Včeraj se mi je zgodilo prvič, da so karte drugih nekaj »govorile«. Moja »fama«, da gledam samo svojo karto, malo še bivšega moža, sedanjega partnerja in otroka, vse ostalo pa ne obstaja in tudi ne bo. Pa so včeraj spregovorile in nakazale novo dimenzijo. Prelomnica… Super si izpeljala predavanje. Prav občudujem te, kako potrpežljivo in z neopaznim naporom vse izpelješ. Vsa naša (včasih tudi neumna…) vprašanja, radovednost, ko kot ovčke skačemo iz ene teme na drugo… Dobro ti gre. Sem pa prepričana, da si morala biti zelo, zelo utrujena in upam, da si srečno prispela domov. Vožnja po napornem dnevu zna biti zoprna. Skratka, veselim se že naslednjega predavanja. Lep bodi, predvsem pa ponosna, da lepšaš ure in življenja toliko ljudem.

anonimna

Irena ti si carica.

Hej, čisto na kratko. Irena ti si carica. Tako bom rekla; 4 leta sem s teboj na tej zvezdni poti. Kaj vse si uspela narediti v tem času. Kako si nam približala to našo šolo. Resnično so osebni stiki s teboj, bodisi predavanja ali izpiti nekaj čisto drugega kot tale uranova tehnologija, ampak vseeno si tudi nam, ki imamo precej obveznosti omogočila čim več učenja preko spletne učilnice, sedaj pa še izpite. Hvala ti.

M.

Zanimivo in koristno za kogarkoli

Webinar bi ocenila z najvišjo možno oceno. Najbolj všeč mi je bilo videti kako nastane horoskop in koliko dela je z njim. Ljudje tega ne vedo, pa bi morali vedeti. Najbolj mi je koristilo, ko ste pokazali, kako vi uporabljate svoj horoskop. Zelo zanimiv je tudi vaš način načrtovanja vaših dni. Webinar zelo priporočam komurkoli.

Špela

Podpora pri načrtovanju in doseganju osebnih ciljev

Med vrtnarji je znano, da kdor seje ali sadi ob najugodnejši luni, lahko pričakuje obilne pridelke. Tako pomoč in vodenje sem si želela tudi v vsakdanjem življenju. Zato sem se pridružila Ireni, ki je zasnovala in izpeljala tečaj Lunine čarodejke. V tečaju, ki ga spretno vodi Irena, se prepletata uporabno znanje astrologije in učinkovitost nevrolingvističnega programiranja. Pod vodstvom Irene načrtujemo dejavnosti v ugodnem času, s konkretnimi navodili po katerimi poti naj krenemo in opozorili, kje lahko zaidemo.

Pred mano je pot, ki jo moram prehoditi sama, a tokrat sem opremljena z zemljevidom, samozavestnejša in vztrajam brez nepotrebnih dvomov.

Dobro zasnovan tečaj načrtovanja in uresničevanja osebnih ciljev primeren za čarodejke in čarodeje vseh starosti.

Dolores J.

Vaša knjiga je perfektna

Vaša knjiga je perfektna. Nazorna in pregledna in nič mistična, če nočeš. Čestitam!

Stanislav Lončarič

Praktični prikaz na primerih

Pred začetkom tečaja sem že hodila drugam na tečaj astrologije, vmes pa sem spoznala vašo knjigo Astrologija za vsakogar 1 - Učbenik za osnove astrologije. Ker me te stvari ljubiteljsko zanimajo in ker mi je všeč vaš način poučevanja, se pri vas že izobražujem na temo Skrivnostni svet Luninih men in mrkov, hkrati pa iščem temo, kjer bom nadaljevala. Bilo mi je všeč. Izpostavila bi praktični prikaz na primerih - ko na sliki horoskopa nazorno pokažete in hkrati pojasnjujete vsebino. Do sedaj sem delala samo na svoji rojstni karti, a je padla odločitev, da na način, ki ste ga predlagali, tudi za ostale družinske člane pričnem zapisovati in ne samo brati. Tečaj je po mojem mnenju privlačen za tiste, ki v sebi že čutijo željo po spoznavanju astrologije. Najverjetneje pa ste z njim pritegnili tudi druge, ki še niso bili seznanjeni s to temo.

Jelka Klemenc

Z znanjem sem zadovoljna

Z znanjem iz dopisne šole sem zadovoljna. Verjetno precej doprinesejo naloge, ki jih pri normalnih tečajih ni. Ali pač? Marsikdaj se mi zdi, da vse razumem, ko pa moram aplicirati…tema. Naloga pa evforijo hitro postavi na pravo mesto in strpa v prave gabarite trenutnega znanja. Zato se mi zdi “več naloge« bolje kot »manj naloge«. Še posebej, če si lahko urnik in tempo prilagajam.

anonimna

Hitro dojameš snov

Zelo, zelo, zelooo sem navdušena nad tečajem Skrivnostni svet Luninih men in mrkov, ker poleg pisanega gradiva, je govorjena in videna beseda in slika – pika na i vsemu tečaju. Na tak način res hitro dojameš snov. Res, Irena, sem ti hvaležna, pa ravno sedaj, ko sem se tudi jaz z novim letom začela malo bolj poglabljat v lunine mene, tako pri ženskem ciklusu, kot tudi za delo na vrtu in za ostale dejavnosti. Pri sebi sem predvsem opazovala kako sem jaz v teh luninih menah naravnana. Sonja Hočevar

Sonja Hočevar

Prognostika in nov pogled na astrologijo

Tečaj prognostika mi je odprl nov pogled na astrologijo in jasno mi je, zakaj nas ves čas vračaš k razlagi rojstnih horoskopov. Spoznala sem, da je prognostika res široka. Zdaj razumem, kdaj moram izbrati katero tehniko, ker sem se prej malo izgubljala v različnih prognostičnih tehnikah. Najbolj mi je bilo všeč, ker si večkrat poudarila, kaj je najbolj pomembno pri razlagi. Irena, poseben hvala za potrpežljivost in usmerjanje na vajah. Tečaj priporočam nekomu, ki že zna razložiti rojstni horoskop in se želi naučiti še prognostike.

Bernarda

Všeč mi je bil nazoren prikaz na rojstni karti in test

Moje predznanje je le tolikšno, kolikor sem prebrala na spletu in bolj pregledala kot prebrala sem nekaj knjig. Udeležila sem se tudi vašega tečaja "lunine mene in mrki". Všeč mi je, ko ste nazorno prikazali obravnavano temo na rojstni karti. Tudi test mi je bil všeč. Se mi zdi, da mi je sedaj malo bolj jasno. Le zapomniti si bo potrebno vse elemente. Tečaj je primeren za začetnika. Za osnovno predstavo vpogleda v rojstno karto. Šele od tu dalje se začne vse zelo širiti in postane verjetno zakomplicirano.

Tatjana Šteblaj

Razlaga je jasna, razumljiva, luštna

Tukaj sem se srečala z opisom karakterja osebe in na katera področja vleče energija, kje oseba najbolj deluje na prvi pogled. Tako dobim prvi vtis kdo je sedaj z mano. Zelo zanimiva snov. Pri vsaki razlagi horoskopa mi je to prvo kar pogledam, da dobim občutek kako bom razlagala naprej. Zelo sem zadovoljna z našo mentorico, ker je vedno tudi odprta za naše razlage, naše predloge in njena razlaga je jasna, razumljiva, luštna. Priporočam vsem ljubiteljem astrologije!

Anja

Zelo izčrpen in koristen webinar

Zelo izčrpen in koristen webinar z veliko informacijami za čim boljšo interpretacijo horoskopa, da sploh doseže svoj namen. Najbolj mi je všeč možnost, da vas lahko vprašamo, kar nam ni jasno, čeprav moram priznati, da se mi je še po webinarju porodilo par vprašanj, torej bi se morala že prej malo pripraviti. Webinar bi zelo verjetno priporočila tudi drugim zaradi že omenjenih koristi 😊Hvala in lep pozdrav!

Tjaša Kovšca

Vrhunski tečaj Sinastrija

Tečaj za 5 zvezdic. Najbolj mi je všeč, da teoretično znanje prikažeš na otipljivih primerih. Rada bi še več strokovno vodenih razlag horoskopov. Tečaj priporočam Vsakemu, ki se želi udeležiti vrhunsko vodenih tečajev.

Ivanka Podpečan

Dober webinar!

Dober webinar. Vse mi je koristilo. Priporočam z veseljem, vendar je malo verjeten uspeh. Zato, ker je ljudem astrologija tako težko razumljiva, ne glede na izobrazbo. To so moje raziskave.

Tanja

Ni zgolj astro akademija, ampak šola za življenje

Resnično sem hvaležna Moji Akademiji in predvsem Ireni, ki me vodi ne samo z znanjem, ampak z njenimi nasveti, izkušnjami in modrostmi..ona je kot tvoja druga mama, ki te sočutno, razumevajoče prime za roko in vodi korak za korakom, če iztiriš te postavi nazaj na tir, z grajo ti želi le najboljše in si te resnično prizadeva oblikovati v najboljšega astrologa. Največjo razliko občutim predvsem, ker sem se poprej kot samouk učila sama in ob tem v marsikaterem pogledu zašla s prave poti znanja, se učila balast, ki mi ne koristi in imela tisoč vprašanj na katera nisem našla odgovorov. Sedaj se mi z njenimi tečaji in podporo šele sestavljajo koščki sestavljanke, odgovore dobivam sproti in predvsem pri vsem učenju nisem sama, ampak podprta s celo skupino v Astro Inkubatorju. Tečaji so enostavno vodeni, pregledni in odlično organizirani. Verjemite, da to ni zgolj samo astro akademija ampak šola za življenje, kjer spoznavaš sebe in druge na globji ravni, da z novim jazom lahko poletiš v nebo samo še višje...Toplo priporočam in verjamem, da ne bo nikomur žal!

Lucija Hribernik

Po webinarju me spoznavanje astrologije vedno bolj zanima

Je zelo zelo dober webinar, moj prvi webinar me je pritegnil do te mere, da me spoznavanje astrologije vedno bolj zanima. Veliko novega sem izvedel na njem, so se pa z ogledom pojavila tudi nova vprašanja...na katere se že veselim iskati odgovore in seveda še dodatna vprašanja, kar predstavlja prijeten izziv. Napotki za uporabo so bili jasni in preprosti tudi nepoznavalcem astrologije. Ter tudi kombinacija položaja Saturna v znamenju, hiši in aspektih je tako dobro razložena da se po ogledu webinarja obzorja znanja le še razširijo. Webinar priporočam vsem, ki jih astrologija zanima. Vsak šolski sistem bi bil bolj bogat s tem znanjem.

Jan

Nad vsako lekcijo posebej sem bila navdušena

Nad vsako lekcijo posebej sem bila navdušena. Morda res nisem vedno napisala komentarja, a sem prekipevala od energij, ki sem jih začutila ob poslušanju vsake lekcije posebej. Torej se me tečaj dotaknil, kar je še ena potrditev, da sem se pravilno odločila, da sprejmem ta način učenja. Še se bom vračala in poslušala posamezne lekcije, da okrepim znanje. Luna, naj bo takšna ali drugačna, mi v horoskopu kogarkoli vedno veliko pomeni. Sedaj se bom še z večjim veseljem lotevala horoskopov, saj vem mnogo več, kakor pred tečajem. Astrologija je sicer moj hobi za dušo in razpoloženje, ki me na čase vznemirja, drugič prinaša bolj nemiren spanec, poln “grozečih” planetov. Skratka uživam v tej znanosti, ki se ji reče ASTROLOGIJA.

Andreja Puc

Izgradila sem sebe

Irena, hvala za Čarodejko. V njej sem toliko izgradila sebe, da mi planetki ne povzročajo več občutkov nevrednosti in da nisem dovolj.

Natalija Kušar

Tečaj horarna astrologija za 5 zvezdic

Tečaj horarna astrologija za 5 zvezdic. Všeč mi je bilo, ker je potekalo počasi in razumljivo. Vse je na video posnetkih, katere pa lahko ustaviš, prevrtiš itd., kadarkoli potrebuješ. Samo gradivo je bilo odlično pripravljeno. Posnetki webinarjev oz. webinarji "v živo", so zame osebno, odlična pot za tečaje, saj se pogovor lahko nadgradi in posledično izvemo še kakšno dodatno "malenkost". Pogrešala nisem ničesar, bi pa z veseljem naredila še kakšen primer več skupaj z vami (za še boljšo samozavest :) ) Tečaj bi priporočila vsem, ki jih vsaj malo zanima astrologija in vsem tistim, ki bi želeli pomagati v prvi vrsti sebi, svojim domačim in seveda vsem ostalim, ki bi njihovo pomoč potrebovali. Dodala bi samo še to, da si želim iti z vami še dlje in hvala za vse.

Urška Kemperl

Razlaga je enkratna

Nobenega predznanja astrologije nisem imela. Razlaga je enkratna, samo naučiti se bo se potrebno - Z eno besedo VSE. Naučila sem se prepoznati simbole astroloskih znamenj, simbole planetov, najtežje pa razumem aspekte in konjunkcije, sicer pa si ne znam predstavljati kako bi izrisala svoj horoskop. Bom pa prebrala se učbenik. Glede na razlago, ki je zelo razumljiva, mislim da je tečaj primeren za vsakogar. G.Irena vi ste enkratna predavateljica in hvala vam za ta tečaj.

Marjeta Dekleva

FANTASTIČNO!

Ti mrki in tečaj so za mene FANTASTIČNI! Tvoji video utrinki to stvar le še podkrepijo in praktični primeri dodajo osvežitev in dodatno obrazložitev podane snovi!

Zdenka Lukič

Čudovito predavaš

Draga Irena, poslušam tvoje osnove astrologije. Čudovito predavaš in znanje je izjemno lepo nanizano in razumljivo.
Hvala, da delaš kar delaš. Meni je malo študija astrologije izjemno sproščujoče in verjamem da tudi koristno.🤗 Naredi si čudovite dni.

Tina Prodnik

Potrpežljivost in usmerjanje na vajah

Tečaju prognostika dodam 5*. Odprl mi je nov pogled na astrologijo in jasno mi je, zakaj nas ves čas vračaš k razlagi rojstnih horoskopov. Spoznala sem, da je prognostika res široka. Zdaj razumem, kdaj moram izbrati katero tehniko, ker sem se prej malo izgubljala v različnih prognostičnih tehnikah. Najbolj mi je bilo všeč, ker si večkrat poudarila, kaj je najbolj pomembno pri razlagi. Irena, poseben hvala za potrpežljivost in usmerjanje na vajah. Tečaj priporočam nekomu, ki že zna razložiti rojstni horoskop in se želi naučiti še prognostike.

Bernarda

Mrki in tečaj so fantastični!

Ti mrki in tečaj so za mene FANTASTIČNI! Tvoji video utrinki to stvar le še podkrepijo in praktični primeri dodajo osvežitev in dodatno obrazložitev podane snovi!

Zdenka Lukić

Preprosta razlaga, ki povleče v globino

Tečaj za 5* (dala bi mu 10* ali še več). Tečaj je zelo dobro strukturiran in razložen. Še posebno so mi bili všeč praktični primeri, različna mnenja in spoznanje, da vedno ni vse tako kot se zdi. Vaše povratne informacije pa so zame neprecenljive. Ničesar nisem pogrešala. V tečaju je vse, čisto vse, kar sem potrebovala, tudi izrisi horoskopov za primere. Tečaj Prognostika absolutno priporočam vsakomur, ki se želi naučiti predvidevati kaj mu prihodnost prinaša. Če bo preštudiral cel tečaj, bo zlahka razložil prognozo sebi ali komurkoli. Hvala, Irena, ker ste moja učiteljica astrologije. Pri vas mi je všeč preprosta razlaga, a nas pri primerih vedno znova povlečete v globino.

Mojca

Tečaj za 5 zvezdic

Tečaju bi dala 5 ⭐️. Vsi moduli so zanimivi in uporabni za vsak dan. Tečaj je odlično pripravljen, priporočam pa ga vsem. Z njim bolj spoznaš sebe in druge. Odlična mentorica ste in astrologinja.

Lidija Al mahdawi

Horarna astrologija - hitra in natančna

Tečaju pripišem 10, aja, gre samo do 5… no, potem pa 5 zvezdic. 🙂 Všeč mi je aktivno sodelovanje, super razlaga mentorice, vzdušje v skupini, zelo zanimivi in različni primeri. Lahko bi naštevala v nedogled. V tem tečaju je bilo toliko povedanega, razloženega in predstavljenega, da res ni bilo kaj za pogrešat. Tečaj je primeren za ljudi, ki v sebi nosijo ljubezen in posluh za astrologijo. Vse ostalo 100% pridobiš na tečaju. Astrologija nosi s sabo vse, kar potrebuješ, zna konkretno in iskreno odgovoriti na vsa zastavljena vprašanja, te spomni kdo v resnici si. Horarna astrologija je hitra, natančna, ter primerna za vse, ki si upajo pogledati resnici v oči. Hvala, Irena Stopar za tako dobro vodenje ter povezovanje vseh nas v skupini, ki je bila vsakič polna pozitivne energie.

Barbara Knez

Super webinar!

Hvala za ta super webinar! Najbolj mi je bilo všeč, ker ste vse tako preprosto razložili. Prav vsak laik vas mora razumeti. Pri vas mi je vedno znova všeč, ker ničesar ne zadržite zase in nam na webinarjih izdajate "tiste male skrivnosti", ki jih še nikjer nisem slišala. Webinar absolutno priporočam vsakomur, ki si želi sam pomagati z astrologijo in drugimi vedami, ki jih tako spretno vpletate v astrologijo.

Breda G.

Teoretično znanje prikažeš na otipljivih primerih

Tečaj za 5 zvezdic. Najbolj mi je všeč, da teoretično znanje prikažeš na otipljivih primerih. Rada bi še več strokovno vodenih razlag horoskopov. Tečaj priporočam Vsakemu, ki se želi udeležiti vrhunsko vodenih tečajev.

Ivanka

Astrološki program dela pravilno

Izbrala sem celoten tečaj in uspela nastaviti astrološki program tako, da dela pravilno. Najbolj pomembno: Sedaj ga poznam precej bolje in ni mi več tako zahteven, kot se mi je zdel na začetku. Skozi lekcije sem prišla do odgovorov na vprašanja, ki so me mučila. Dober nakup sem opravila!

Anja

Webinar za desetko

Webinar ocenim z desetko. Najbolj mi koristi to, da pokažeš širino, jaz vse preveč ozko gledam na stvari. Na primer: "ljubezen" - bežim, "kariera" - me ne zanima. Danes sem videla, da lahko pogledam širše, pa ni potrebno kar bežati. Webinar bi priporočila vsakomur, ki bi ga to zanimalo.

Ivanka Podpečan

Horarna astrologija na preprost način

Tečaj dobi čisto 5-ko in ga z veseljem priporočim. Všeč mi je bilo sodelovanje več udeleženk. Vsaka je imela svoje poglede, s čimer smo se dopolnjevale pri učenju. Razlika med tradicionalno in moderno horarno astrologijo je velika. Kar nisem mogla verjeti, da na preprost način (kakor si nam vseskozi razlagala) prideš do istih rezultatov. Če povzamem celotni tečaj Horarne astrologije, je odlično pripravljen. Ni ti bilo žal časa, dobre volje in želje, da nas res naučiš tisto, za kar smo vpisane v tečaj. Marsikaj si nas dodatno naučila ali spodbudila k osnovam astrologije. Sedaj je na nas, da tečaj večkrat predelamo in osvojimo, kar potrebujemo za samostojno razlago Horarnega horoskopa. Še enkrat hvala za vztrajnost, potrpežljivost in dober odnos do vseh nas.

Andreja Puc

Dober in koristen webinar za vsakega človeka

To, kar ste nam pokazali na webinarju, bi moral poznati vsak človek. Morali bi učiti že v osnovni ali vsaj srednji šoli. Webinar je zelo dober in predvsem koristen za vsakega človeka. Najbolj mi je bilo všeč, ko ste brez zadržkov pokazali, kako uporabljate osebni dnevni horoskop. Pa tudi razlagate zelo preprosto in razumljivo. Zato webinar priporočam vsakomur.

Milena

Izčrpna razlaga in praktični primeri

Pohvalim lahko izčrpno razlago s praktičnimi primeri.

Aleš Mir

Sami se odločamo za zapor ali raj na Zemlji

Irena, ti si lepo rekla: “Duhoven bit, pomeni biti duhoven v materialnem svetu v katerem živimo, ne pa da bežimo od tega, ker smo kvazi duhovni.” Šele takrat sem dojela, da smo sami tisti, ki se odločamo za zapor ali raj na Zemlji. In vesela sem, da si ta raj delim z tabo in vsemi tvojimi učenci, ki si moja učiteljica z širino in znanjem.

Katka Forin

Res si mi velik NAVDIH

Priznam, da sem šla brez pričakovanja v ta program, čeprav me je poklical že na začetku. In hvala mojemu notranjemu glasu, da sem mu sledila.

Včeraj zvečer sem pogledala webinar in moram priznati, da sem NAVDUŠENA. Res delam že 1 leto na prazni in polni Luni, sploh pri prazni Luni si vedno vzamem čas, da grem v meditacijo in si napišem želje, ampak po tem webinarju sem videla, kako pomembno je to zaobljubo sebi ponavljati vsak dan. To mi je bil pravi AHA MOMENT. Delovni zvezek je pa čista refleksija. Sama s sledilci delim že eno leto zapise o prazni in polni Luni.

Veš, v teh 6 mesecih, kar delam s tabo, si sigurno 1-krat na teden rečem, pa zakaj nisem Ireno srečala 5 let nazaj. Vem, da je vse prav tako kot je, ampak res si mi velik NAVDIH.

Nives Jurman

Potrebno je držati ravnovesje

Največji »aha« v tečaju Spoznajte sebe skozi rojstni horoskop je bil, da dobro ni samo dobro in slabo ne samo slabo in da je potrebno držati ravnovesje. Postavitev Sonca mi je pokazala kje sem doma in potrdila zakaj me določene stvari pritegnejo, zdravijo...; podobno z drugimi planeti. Tema mojega leta 2016 je iskanje ravnovesja, dovolj guncanja, pojdi v središče in ta tečaj je precej pripomogel k temu, lahko bi rekla da je bil povod, prelomna točka za vse skupaj. Všeč mi je bilo, da smo bili skupina, da smo si izmenjali spoznanja, nejasnosti, da si nas lepo vodila korak za korakom. Všeč mi je bil cel sistem, lepo vsak teden nov planet, stvari so bile smiselne, povezane. Spoznanje, da nismo boljši, slabši, ampak da vsi iščemo harmonijo znotraj vseh teh sil, ki divjajo v nas in da je edino prav in »zdravo« da smo kar smo, ne pa iskat kaj ima sosed boljšega. ? Tečaj bi priporočila prijatelju, in sicer zato ker ga zanima astrologija in podobno. Sicer pa vsakomur, ki ga zanima poznavanje sebe, če pa ga pritegne še astrologija, toliko bolje.

Maja S.

Pri vas zelo rada študiram astrologijo

Povedati moram, da pri vas zelo rada študiram astrologijo, saj imate zelo prijeten glas, čutim vas za zelo prijetno in prijazno osebo, tečaji so mi na voljo kadarkoli imam čas in nisem vezana na točno določene dni in ure kdaj se bo prenos preko spleta začel. Predvsem pa je najbolj prijetno to, da lahko tečaj doživljenjsko uporabljam in nima časovne omejitve. Sama imam težave s spominom in hitro pozabljam. Tako pa mi vaši tečaji omogočajo, da se lahko nenehno vračam nazaj in poslušam vaše posnetke. Ta način izvajanja tečajev astrologije mi zelo odgovarja, kakor ga imate vi narejenega, zamišljenega.

Karmen Visočnik

Najboljši tečaj do sedaj

Irena, hvala za nov tečaj Horarne astrologije. Prejšnji je bil zelo dober, ampak sem se odločila iti skozi še enkrat na novo. Lahko povem, da sem več kot navdušena! Tole z webinarji, kar si nam zdaj pripravila, je več kot odlično. Tečaj resnično priporočam.

Maja

Sem zelo zadovoljna s tečajem

Irena pozdravljeni! Rada bi Vam sporočila, da sem zelo zadovoljna s tečajem in presenečena kako podrobno in postopno potekajo razlage. Snov je izredno zanimiva. Zares lahko počasi preštudiraš snov s pomočjo kvizev na koncu pa utrdiš kar si se naučil. Kvizi se mi zdijo super, kajti velikokrat misliš, da si si nekaj zapomnil potem pa ugotoviš, da moraš npr. ponoviti še enkrat. V glavnem rada bi pohvalila vaš on-line tečaj Osnove Astrologije, menim, da je zastavljen zelo pedagoško.

Monika Pešič Jevnikar

Nov pristop k horarni astrologiji

Všeč mi je zelo zanimivo vodenje skozi naloge z vprašanji, ki slušatelja pritegnejo v poglobljeno delo, pa tudi v ponavljanje osnov astrologije in teorijo. Na ta način sem svoje astrološko znanje obnovila, razširila in poglobila. Res nov pristop k horarni astrologiji, predvsem je praktično prikazana enostavnejša oblika astrologije za pogosta vsakdanja vprašanja, ki se nam vsem postavljajo. Še posebej mi je všeč, ker ne komplicira, ampak daje neposredne odgovore. Vprašanje osebnega pristopa in etičnosti pa je, ali se z občutkom odgovornosti te odgovore posreduje naprej.

anonimna

Odlična predavateljica

Mi je prav v veselje pri tebi študirati astrologijo ker si odlična predavateljica in ti ni nikdar težko pojasniti meni nejasne zadeve pri astrologiji! 🙂

Karmen

Sistematično se daleč pride

Pozdravljena Irena. Javljam se, da vam sporočim, da sem preštudirala snov v zvezi z Ascedentom in vladarjem Ascedenta. Ugotovila sem, da je treba Ascedent jemati kot celostno stvar, če je notri še drugo znamenje, oziroma še drugi planeti. Nadalje sem spoznala, da je treba vse razlagati počasi, eno stvar na enkrat. Če se določeni opisi izključujejo, narediš izračun vseh vplivov. Takole sistematično, pa bi lahko še kam prišli.

Irena Omejec

Natančno in jasno razložen tečaj

Želim pohvaliti vaš tečaj Osnove astrologije, ki je resnično natančno in jasno razložen.

Suzana

Teorija in praksa

Tečaju Horarna astrologija pripišem 5 zvezdic. Všeč mi je bil celoten tečaj, saj je bil podprt z kakovostnimi videoposnetki in webinarji (tako s teorijo kot tudi praktičnimi primeri razlage). Je odlična dopolnitev Astro Akademije, ki še dodatno poveča popolno efektivnost učenja. Zelo sem zadovoljna. Vse pohvale predavateljici.

Katarina Pirc

Ustvarila sem 1,000€ in se znebila limita

Irena, najlepša hvala za pomoč. V osmih mesecih sem ustvarila 1.000,00 € rezerve denarja in se dodatno znebila 187 € limita na računu. Nadaljevala bom z zmanjševanjem ostalih dolgov.

anonimna

Dobri primeri in ti jih krasno razlagaš

Irena, na predavanju sem tudi tokrat veliko pridobila in si marsikaj razjasnila. So bili dobri primeri in ti jih krasno in razumljivo podajaš. Si res dobra v tem in ni naključje, da se ob tebi tako dobro počutimo. Dobila sem odgovore na svoja vprašanja in tudi energijo, da naredim kakšen poseben primer. Upam, da jih bomo lahko na predavanju tudi skupaj pogledali.

anonimna

Tečaj priporočam

Ugotovila sem, da se delo pri meni imenuje ustvarjanje, raziskovanje, učenje, eksperimentiranje. Med tem, ko nekdo gara, jaz isto zadevo npr. eksperimentiram. V osnovi sem iskala odgovor na temo odnosov in prišla do zaključka, da je edino pomemben moj odnos do sebe in drugih, ker samo na tega lahko vplivam. Spomnila sem se nekaterih talentov, ki so bili nekoč že aktualni in jih obujam. Ugotovila sem, zakaj me je kdaj kakšna stvar razžalostila ali kako drugače zabolela. Všeč mi je bilo analitično usmerjeno vodenje. Tečaj bi priporočila vsem, še posebej tistim, ki želijo iz kakršnega koli razloga spreminjati svet. Zakaj, naj sami ugotovijo.

Marija

Webinar za radovedne

Dober webinar. Mogoče bi rada slišala več praktičnih primerov. Več o povezavah med hišami, znamenjih in aspektih... kako se kombinirajo... Pri nekaterih razlagah si bile omenjene samo negativne strani... Koristilo je vse. Več bi bila rada slišala o karmi... Priporočila bi ga še komu, ki je tako radoveden kot jaz... 😁

Barbara

Webinar je super!

Super je, sploh v tem času, ko nam vsem že pomalo zmanjkuje časa, sploh če si iz oddaljenega kraja ali pa nimaš varstva za otroke. Webinar je nekakšno predavanje od daleč, a zelo blizu.

Lidija Repas

Horarna astrologija prebudi moj detektivski duh

Uživam v raziskovanju horarnih vprašanj, poslušanja webinarjev na teme horarne astrologije. Ni dolgčas! Zelo mi ustreza ta veja astrologije, saj se ob njih prebudi moj detektivski duh:). Poleg tega pa pridobivam povratne informacije mojih klientk (prijateljic večina), vprašanja pa si zastavljam tudi sama kot npr. Kje je daljinec za tv? Kje se nahaja...? Ali bom stanovala...? itd. Vedno bolj sem prepričana, da nam vesolje da prave odgovore, le videti in razumeti jih moramo, to pa nam horarna omogoča, jeee.

Jana

Zlata vredna znanja

Želela sem ti sporočit, da so ta tvoja znanja, ki nam jih zdaj predajaš, kako se lotit in sploh začet svoje poslovne poti, za tiste, ki imamo to namen, zlata vredna! Jaz sem zelo hvaležna za vso predano znanje, še kako mi bo prišlo prav in mislim, da še marsikateri drugi Lunini AstroCoachinji, astrologinji. Jaz bi si želela čim več takšnega znanja, ker je vse predano zame zares dragoceno.

Heidi

Lep in zelo uporaben tečaj

Irena hvala za lep in zelo uporaben tečaj. Dodala bi pa svoje mnenje, da bi moral bit tak tečaj obvezen del učnega programa že v osnovni šoli! Finančna nepismenost marsikoga v življenju zelo tepe in veliko jih sploh ne ve, da finančna pismenost sploh obstaja.

Manuela

Počasi, eno stvar za drugo

Pozdravljena Irena. Javljam se, da vam sporočim, da sem preštudirala snov v zvezi z Ascedentom in vladarjem Ascedenta. Ugotovila sem, da je treba Ascedent jemati kot celostno stvar, če je notri še drugo znamenje, oziroma še drugi planeti. Nadalje sem spoznala, da je treba vse razlagati počasi, eno stvar na enkrat. Če se določeni opisi izključujejo, narediš izračun vseh vplivov. Takole sistematično, pa bi lahko še kam prišli.

Irena Omejc

Enostavna razlaga

Imela nisem praktično nič znanja o astrologiji. Vedela sem zase za lego Sonca, Lune in Venere. Razlaga je bila razumljiva, a brez opisov za posamezne lege planetov, ki so razvidni iz vaše knjige osnove astrologije, ne gre. Všeč mi je bila enostavna razlaga. Naredila sem že izračune zase in za družinske člane. Tečaj je primeren za vsakogar, ki ga to zanima.

anonimna

Zelo mi je všeč

Vaša šola mi je zelo všeč in je to prav tisto, kar sem potrebovala.

Zdenka

Zelo dobro strukturiran in razložen tečaj Prognostika

Tečaj za 5* (dala bi mu 10* ali še več). Tečaj je zelo dobro strukturiran in razložen. Še posebno so mi bili všeč praktični primeri, različna mnenja in spoznanje, da vedno ni vse tako kot se zdi. Vaše povratne informacije pa so zame neprecenljive. Ničesar nisem pogrešala. V tečaju je vse, čisto vse, kar sem potrebovala, tudi izrisi horoskopov za primere. Tečaj Prognostika absolutno priporočam vsakomur, ki se želi naučiti predvidevati kaj mu prihodnost prinaša. Če bo preštudiral cel tečaj, bo zlahka razložil prognozo sebi ali komurkoli. Hvala, Irena, ker ste moja učiteljica astrologije. Pri vas mi je všeč preprosta razlaga, a nas pri primerih vedno znova povlečete v globino.

Mojca

Prvi vtisi so res krasni

Moram napisati, da moji prvi vtisi so res krasni. Vsak dan se veselim časa, da odkrijem kaj novega.

Saša Lekan

Hvala za web seminar, ki sem se ga včeraj udeležila. Zanimivo - ne le zanimivo- fascinantno je bilo. Nimam vprašanja, imam le komentar oziroma feedback na povedano. Preverila sem zadnji lunin mrk- 16 stopnja škorpijona na dan 5.5. in se mogla kar usest. Pred kratkim sem spoznala moškega za katerega sem po dolgem času verjela, da bi lahko bil pravi zame. Lepo sva gradila odnos in nato je kot strela iz jasnega on vse skupaj zaključil. Niti mi ni dal neke konkretne razlage, ampak en kup drobtinic, ki se niti ne skladajo. Po ascendentu je Škorpijon, ASC je sicer na 6. stopnji. Jaz imam DC v znamenju Škorpijona, sicer na zadnji stopnji. Hiša, kjer je sicer vrinjeno znamenje Škorpijona je pri meni sicer 6. in na 20. stopnji je uran, tko da kolikor razumem lahko pričakujem konkretno dogajanje tudi še na področju 6.hiše. Verjamem pa, da tudi vpliv mrka na njegov ASC in moj DC nekako vpliva na to zgodbo, ki me je res kar precej potrla. Hvala, da ste me "poslušala". Hvala Vam ❤ za vse informacije, vsa znanja in vse dobre namene, ki jih delite z nami.

udeleženka webinarja

Sem v situacijo vpletena tudi jaz?

Vedno sem imela občutek, da mora biti naše življenje nekaj več kot samo od tu do tu. Zanimalo me je , če mi bo karmična astrologija lahko dala odgovore, oz. nakazala vzroke, zakaj sem taka kot sem. V tečaju je ogromno napotkov in navodil, nasvetov s katerim se lahko lažje prebijamo skozi vsakdanje življenje. Najbolj dragocen stavek je "Rada te imam hvala" in pa priporočilo o tem, da razmislim, če nisem v vsako situacijo, ki se mi zgodi, vedno vpletena jaz? Ta razmislek mi pomaga, da se poskušam ustaviti , ko pride do neke predvsem neprijetne situacije in se ne vpletam in zapletam. Rečem si: "pusti, sprejmi , ker ti bo lažje tako "in zadeva bo zaključena preden se bo razvila in zapletla. In res deluje. Zadovoljna sem, da sem prispela do zaključka tečaja in od njega tudi odnesla dosti koristnega. Uspelo mi je narediti karmični horoskop, ki ga bom ob pridobljenem znanju natalnega horoskopa lahko tudi nadgradila. Tečaj je bil zame kot neka vrsta meditacije, vedno sem se dobro počutila po njem. Mentorica je na miren, sproščujoč način podala razlago in je tako vplivalo tudi name. S tečajem sem ogromno pridobila, v prvi vrsti zase, ker sem to znanje prenesla v vsakdanje življenje in si z njim pomagam v raznih prijetnih, manj prijetnih in tudi stresnih situacijah. Zdaj lahko razumem, zakaj je nekaj tako in kaj moram storiti, da mi bo lažje in lepše. S tem znanjem bom lahko pomagala sebi in drugim. V tečaju so odlično razložene tehnike, s katerimi lahko razrešimo svoje karmične naloge. Pomaga nam osvestiti, kje naj bi bili vzroki našega delovanja in kaj lahko naredimo, da nam bo lažje preiti različne situacije in si s tem izboljšati kvaliteto življenja. Tečaj je bil odlično izpeljan. Hvala za tako lepo predano znanje.

Franja Kumer

Dobro ni samo dobro in slabo ne samo slabo

Največji »aha« v tečaju Spoznajte sebe skozi rojstni horoskop je bil, da dobro ni samo dobro in slabo ne samo slabo in da je potrebno držati ravnovesje. Postavitev Sonca mi je pokazala kje sem doma in potrdila zakaj me določene stvari pritegnejo, zdravijo…; podobno z drugimi planeti. Tema mojega leta 2016 je iskanje ravnovesja, dovolj guncanja, pojdi v središče in ta tečaj je precej pripomogel k temu, lahko bi rekla da je bil povod, prelomna točka za vse skupaj. Všeč mi je bilo, da smo bili skupina, da smo si izmenjali spoznanja, nejasnosti, da si nas lepo vodila korak za korakom. Všeč mi je bil cel sistem, lepo vsak teden nov planet, stvari so bile smiselne, povezane. Spoznanje, da nismo boljši, slabši, ampak da vsi iščemo harmonijo znotraj vseh teh sil, ki divjajo v nas in da je edino prav in »zdravo« da smo kar smo, ne pa iskat kaj ima sosed boljšega. ? Tečaj bi priporočila prijatelju, in sicer zato ker ga zanima astrologija in podobno. Sicer pa vsakomur, ki ga zanima poznavanje sebe, če pa ga pritegne še astrologija, toliko bolje.

Maja S.

Ena prijetna izkušnja

Ena prijetna izkušnja: V trgovini sem kupovala šolsko torbo za sina. Že nekaj časa sem iskala mapo za astrologijo - za moje zapiske, seveda bi morala imeti planete. Potem zagledam v tej trgovini mapo in s prodajalko se zaklepetava, pove mi namreč, da jo zanima astrologija. Seveda sem takoj predlagalo Ireno. Bilo mi je v veselje, počutila sem se srečna: zase sem našla mapo, prodajalki predlagalo dobro astrologinjo in za vas potencialno stranko - učenko. Naredila sem nekaj dobrega zase, za prodajalko in za vas.

Valerija

Kako astrologijo zelo koristno uporabljati v vsakodnevnem življenju

Tečaj Elektrivna astrologija dojemam kot "jagodo na torti" mojega spoznavanja te zapostavljene vede. Dobil sem širši, oprijemljivi pogled v to, kako astrologijo zelo koristno uporabljati v vsakodnevnem življenju. Iskanje splošnega trenutka - lunine mene, vhodi lune v posamezna znamenja, položaji planetov v zodiaku, njihova smer gibanja itd. so postale del mojega zavestnega razmišljanja in vodilo pri načrtovanju mojih opravil.

Osebno živim po načelu "tukaj in zdaj" in mi dolgoročno razmišljanje oziroma načrtovanje, glede tega kdaj bo najugodnejši trenutek nekje v prihodnosti (za več kot leto dni) ni najbolj blizu. Zagotovo pa je dobro vodilo glede najbolj učinkovite rabe Elektivne astrologije.

Astrologijo dojemam kot "učinkovito orodje" za iskanje mojega osebnega ravnovesja in tudi naravnega ravnovesja s kozmosom. Pretirano načrtovanje in razmišljanje o tem, kdaj bo nekega dne v daljni prihodnosti, idealni trenutek za začetek česar koli, bi omenjeni ravnovesji zagotovo načelo.

Jože Šepec

Celotni tečaj horarne astrologije je odlično pripravljen

Tečaj dobi čisto 5-ko in ga z veseljem priporočim. Všeč mi je bilo sodelovanje več udeleženk. Vsaka je imela svoje poglede, s čimer smo se dopolnjevale pri učenju. Razlika med tradicionalno in moderno horarno astrologijo je velika. Kar nisem mogla verjeti, da na preprost način (kakor si nam vseskozi razlagala) prideš do istih rezultatov. Če povzamem celotni tečaj Horarne astrologije, je odlično pripravljen. Ni ti bilo žal časa, dobre volje in želje, da nas res naučiš tisto, za kar smo vpisane v tečaj. Marsikaj si nas dodatno naučila ali spodbudila k osnovam astrologije. Sedaj je na nas, da tečaj večkrat predelamo in osvojimo, kar potrebujemo za samostojno razlago Horarnega horoskopa. Še enkrat hvala za vztrajnost, potrpežljivost in dober odnos do vseh nas.

ANDREJA PUC

Neprecenljivo znanje in neizmerna podpora

Draga Irena, ko sem vstopila v tvoj program Natalni certificirani astrolog, sem imela že kar nekaj astrološkega znanja, katerega sem po tvojem enoletnem programa samo nadgradila. Moram priznati, da mi je tvoj program naredil kar nekaj umskih zasukov, če se lahko tako izrazim, ampak je danes to zame velik doprinos pri razlagi karte, saj sem z analizo 4 korakov, osvojila nekaj neprecenljivega. Zelo všeč mi je bilo delo s študijskim partnerjem, malce manj pa s partnerjem za prakso. Zame največji doprinos tega programa, pa so bili mesečni webinarji, kjer si odgovarjala na vse dileme, s katerimi smo se soočale in individalni astro klici, kjer si mi bila kot mentorica v ogromno podporo in mi vsakič znova razširila znanje, glede na področje, ki sem ga raziskovala v svojem horoskopu. Večno ti bom hvaležna za tvoje neprecenljivo znanje in neizmerno podporo. HVALA, HVALA, HVALA.

Nives Jurman

Si blagoslov za vse nas

Draga moja Irena, HVALA, EN VELIK HVALA ZA VSE. Ko sem se s strahom in brez znanja vpisala v tvojo šolo, nisem niti v sanjah mislila, da se bom pri tebi naučila vsega, kar sem se: astrologije, karme, duhovnosti, človečnosti in sprejemanja življenja, kakršno je. Ko bi le mogla ljudem dopovedati, kakšen blagoslov si za vse nas, tvoje študente. HVALA še enkrat za vse.

Tamara

Veliko znanja o odnosih

Ob zaključku našega tečaja se ti lepo zahvaljujem, za ves tvoj trud in skrb ob predajanju znanja o sinastriji. Prejel sem veliko znanja o odnosih, katerega moram še praktično natrenirati, da se vse usede.

Boris

Razumljivo podana snov s primeri

Tečaju bi dala 5 zvezdic. Všeč mi je, da lahko slušatelji podajamo svoja mnenja in aktivno sodelujemo na tečaju. To je hkrati tudi najbolj koristno, saj moraš biti na webinar pripravljen in zato lahko učna ura poteka hitreje. Na naš napačen ali pravilen odgovor pa dobimo povratno informacijo s tvoje strani. Snov je podana razumljivo, s primeri. Hvala, ker si! Odlična si!

Zdenka Lukić

Lepo razlagate

V tečaj sem se vpisala brez predznanja. Vse je lepo razloženo in všeč mi je bil vaš lep pomirjajoč glas. Lepo razlagate. Morala bi imeti pred sabo moj rojstni horoskop in večkrat bi morala poslušati predavanja, da bi bolje razumela. Zelo sem vam hvaležna za vaš trud. Primerno je za vsakega, ki ga zanima ta veda, da si lahko potem sam pomaga. Hvala in še naprej vas bom rada spremljala.

Marija Sotenšek

Všeč mi je bilo vse

Kakšno leto dni se ljubiteljsko ukvarjam s pridobivanjem informacij za branje horoskopa, za lastno uporabo. Glede na to, kako obširno je področje astrologije, bi lahko rekla, da moje predznanje obsega osnove od osnov. Ja, sem dobila nekaj novih uporabnih info. na področjih, kjer so bile prej sive pege. Všeč mi je bilo vse. To, da se trudim prebrati svoj horoskop, je moja redna praksa. Vsaka info je dobrodošla. Tečaj je primeren za začetnike in za kakšno manjšo nadgradnjo začetniškega znanja. Gospa Irena - HVALA in prisrčen pozdrav iz Koroške.

Alenka Cokan

Koristen tečaj prav za vsakega človeka

Pred vpisom v tečaj v bistvu nisem imela nič kaj znanja, edino postavitve v horoskopu (od ovna do ribi) in njihovi simboli. Zdaj bolje razumem branje horoskopa oz. pomen 12 hiš in postavitev planetov. Bi lahko rekla, da se eno znanje pogojuje z drugim. Na začetku sem uporabila pomen simbolov, pomen hiš, kaj točno pomeni vsako astrološko znamenje, itd.. Ta tečaj bi, načeloma, lahko bil koristen prav za vsakega človeka (ni važno s čim se kdo ukvarja), predvsem pa za ljudi, ki mogoče "verjamejo/mo", da obstaja zunaj nas še kaj več, kot samo to kar vidimo z očmi (pravzaprav je res, da je bistvo skrito očem). Hvala in vse dobro!

Mateja Pogorevc

Všeč mi je jasnost podaje snovi

Naredila sem že precej tečajev. V tečaju je zelo razumljivo razloženo. Všeč mi je vaša jasnost podaje snovi. Uporabila sem kar nekaj zadev in mi je šlo kar v redu. Tečaj je primeren za začetnike.

Barbara Janežič

V tečaju je vse zelo lepo in razumljivo

Prebrala sem si nekaj knjig med drugim tudi tvoj učbenik za začetnike. Osnovno znanje imam. Poznam planete, znamenja, osnove astroloških hiš in aspektov. Podrobnosti o pomenu hiš si moram še vedno prebrati. V tečaju je vse zelo lepo in razumljivo. Mogoče mi je bila najbolj všeč sočasnost z dogajanjem na nebu (mlaj, sončev mrk) in počutjem, raziskovanjem astrologije sicer. Poskušala sem uporabiti razlago postavitev planetov v hišah in aspektov. Tečaj je primeren za vsakogar, ki ga tema zanima.

Erika Murn

Všeč mi je bilo razločno predavanje

Pred vpisom sem imela nekaj znanja astrologije. Tudi, če ne bi popolnoma nič vedela, bi vse razumela. Všeč mi je bilo razločno predavanje. Tečaj je primeren za vse, ki jih zanima astrologija. V tujini so tečaji na daljavo že vsakdanja praksa v marketinškem smislu, promocija in spoznavanje.

Aleksandra Drole

Všeč mi je bilo glasovno sporočilo

Pred vpisom nisem imela nič predznanja. Tečaj mi je bil všeč, še posebej glasovno sporočilo. Uporabila nisem skoraj nič, ker si še težko razlagam. Tečaj je primeren za tiste ki jih to res zanima.

Cvetka Hribernik

Všeč mi je bil nazoren prikaz na rojstni karti in test

Moje predznanje je le tolikšno, kolikor sem prebrala na spletu in bolj pregledala kot prebrala sem nekaj knjig. Udeležila sem se tudi vašega tečaja "lunine mene in mrki". Všeč mi je, ko ste nazorno prikazali obravnavano temo na rojstni karti. Tudi test mi je bil všeč. Se mi zdi, da mi je sedaj malo bolj jasno. Le zapomniti si bo potrebno vse elemente. Tečaj je primeren za začetnika. Za osnovno predstavo vpogleda v rojstno karto. Šele od tu dalje se začne vse zelo širiti in postane verjetno zakomplicirano.

Tatjana Šteblaj

Všeč mi je enostavnost, dostopnost, razumljivost

Imam predznanje, kot samouk in kot udeleženka tečaja spoznaj sebe skozi rojstni horoskop. Razloženo je dovolj razumljivo. Všeč mi je enostavnost, dostopnost, razumljivost. Precej se ukvarjam z neharmoničnimi aspekti v svojem horoskopu. Včasih se mi zdi, da sem uspešna, drugič pa ne. Tečaj je primeren za vsakogar, ki želi postati najboljši del sebe, ki verjame, da tukaj in zdaj lahko prispeva svoj maksimum.

Erika Murn

Všeč mi je bila vaša jasna razlaga

Pred vpisom nisem imela nič predznanja astrologije. V tečaju je bilo vse razumljivo razloženo. Všeč mi je bila vaša jasna razlaga. Naučila sem se planete....vse po vaših navodilih. Gre mi, ampak za razumevanje oz. branje rabim še veliko vaje. Tečaj je primeren za vsakogar.

Fani

Enostavna razlaga

Imela nisem praktično nič znanja o astrologiji. Vedela sem zase za lego Sonca, Lune in Venere. Razlaga je bila razumljiva, a brez opisov za posamezne lege planetov, ki so razvidni iz vaše knjige osnove astrologije, ne gre. Všeč mi je bila enostavna razlaga. Naredila sem že izračune zase in za družinske člane. Tečaj je primeren za vsakogar, ki ga to zanima.

anonimna

Za tiste, ki želijo zvedeti več o astrologiji

Nisem imela predznanja, a mi je bil tečaj všeč. Ob prebiranju knjige Osnove še sestavljam informacije. Osnovne pojme razumem, bolj me težijo aspekti in njihove povezanost ter vplivi. Priporočila bi tečaj tistemu, ki želi zvedeti kaj več o astrologiji.

Alenka Snoj

Vse sem si shranila

O astrologiji ne vem skoraj nič me pa zelo zanima. Nisem redno spremljala tečaja, vse/vsa navodila sem si shranila v posebno mapo in upam, da bom tudi tako uspela pridobiti vsaj majhen vpogled v astrologijo in razumevanje horoskopa. Žal čas in prilika mi trenutno rednega/"zaresnega" spremljanja in učenja Vaših navodil niso dopuščali. Tečaj je primeren za tistega, ki ima voljo in čas.

Alenka Grgur

Zelo razumljivo razloženo

Najprej Lep pozdrav! Nič nisem znal astrologije, a je zelo razumljivo razloženo. Všeč so mi bile razne razlage. Tečaj je primeren za vsakega, ki ga zanima vpliv planetov, ter se malo igra s številkami.

Hari Šlehta

Enostavna razlaga, ki jo je lahko razumeti

Zelo razumljivo podajate snov v zaporedju, ki ga je lahko slediti in se naučiti mnogo o astrologiji. Hvala za to. Všeč mi je bila enostavnost razlaganja, ki ga je lahko razumeti. Obnovila sem znanje osnov astrologije na celovit in enostaven način. Bolj razumem kako poteka postopek branja natalne karte. Uvid v korake sem si pridobila. Tečaj je primeren za vse; tako za tiste, ki nič ne vedo, kot tudi za tiste, ki nekaj vedo o astrologiji.

Milena Posedel

Vse ste prikazali na karti

Razumljivo je bilo. Všeč mi je bilo, da ste vse prikazali na karti. Nimam težav z vrisanjem in pozicioniranjem v karto, tudi razumem vse. Ko pa je treba poiskati vpliv in znati pravilno razbrati kaj to pomeni, pa je ta tečaj premalo. Tečaj je primeren za tiste, ki nimajo nobenega predznanja o rojstni karti. Kot spodbuda, da se začnejo o tem bolj zanimati (se vpisati v tečaj osnov astrologije).

Tatjana Steblaj

Všeč mi je, da nadaljujem kadar imam čas

V tečaj sem se vpisal kot začetnik. Snov je povsem razumljivo razložena. Všeč mi je, da z delom nadaljujem kadar imam čas. Imam že knjigo Osnove astrologije in s pomočjo tečaja nadgrajujem vedenje. Tečaj je primeren za vsakogar, ki ga to področje zanima.

Branko Benedičič

Postajam drugačen – boljši

Pozdravljeni ga.Irena! Hvala vam za vse poslane horoskope. Naj vam povem, da sem se pomočjo vaših astroloških nasvetov - horoskopov kar nekako spremenil. Drugače gledam na ljubezen, se bolj spoznavam in mislim, da postajam drugačen – boljši. Hvala vam za vse to. Še naprej bom sledil vašim horoskopom, nasvetom in vaši Akademiji.

Martin

Najbolj so mi bili všeč prav ti video posnetki

Priznam, da sem imela malo znanja, preden sem se vpisala, vendar so mi te lekcije lepo prikazale, kljub temu, da sem se učila v preteklosti, tudi iz vaše knjige, mi je to odprlo nov in bolj razumljiv pogled na hiše, na tranzite... Hvala, super lepo razloženo, čisto drugače, kot samo gola teorija... Najbolj so mi bili všeč prav ti video posnetki. Živa beseda je veliko. Znanje sem zaenkrat poskusila uporabiti v svoji rojstni karti. Tečaj pa je primeren za vse, ki jih zanima astrologija - učenje na drugačen način.

Irena Šušteršič

Z miško sem lahko spremljala svojo karto

Pred vpisom v tečaj nisem imela nič kaj predznanja; poznala sem le znake zodiaka in imena planetov. Razlaga je bila razumljiva, glas prijeten za uho. Všeč mi je bilo spremljanje razlage z miško, tako sem lahko spremljala svojo karto. Po tečaju sem postala bolj pozorna na planetarne postavitve in upoštevam priporočilo razlage. Tečaj je primeren za vsakega, ki ga vsaj malo zanima svet astrologije. Hvala vam!

Angelca Fras

Zelo dobro razloženo

Skoraj nič predznanja nisem imela. Tečaja sem se udeležila zato, da se učim. Razloženo je bilo zelo dobro. HVALA. Všeč mi je bil vrstni red, za uporabo pa rabim več časa. Meni se zdi tečaj primeren za ljudi z veseljem do astrologije ali uporabo pri drugih dejavnostih kot na primer tarot.

Olga Plevnik

Zelo lepo razloženo

O astrologiji sem vedela malo. Všeč mi je bilo zelo lepo razloženo; lepo razloženi simboli znamenj in znaki planetov. Hiš nisem še utegnila osvojiti. Tečaj je primeren za vsakogar, vsekakor pa za začetnike.

Milena Jamnik

Všeč mi je bila razlaga

Astrologija me zanima že več let in imam tudi nekaj knjig na to temo. Všeč mi je bila razlaga, ker še nisem gledal/spremljal takšnega astrološkega tečaja. Malo sem sproti gledal svojo karto. Tečaj je primeren za nekoga, ki ga zanima astrologija in bi rad bolj spoznal sebe.

S.

Razumljiva razlaga

Pred vpisom nisem imela nič znanja o astrologiji, a je bilo vse razumljivo razloženo. Všeč mi je bila razumljiva razlaga in s tem zame boljša možnost uporabe horoskopa. Poskušam si razložiti svoj horoskop... ne gre mi najbolje, zaradi mojega "ovnovstva" (takoj in vse zdaj) in pomanjkanja časa, kar pa nikakor ne gre skupaj; ko bo pravi čas, mi bo vse jasno... Tečaj je primeren za vse tiste, ki nas "tema" zanima...

MATEJA OCEPEK

Všeč mi je bilo vodenje

Pred vpisom v tečaj nisem imela nič znanja. Bilo je razumljivo razloženo. Všeč mi je bilo vodenje. Trenutno še nisem ničesar uporabila. Tečaj je primeren za osebo, ki verjame vase.

Bernarda Danilovič

Jasna in razumljiva razlaga

Pred vpisom v tečaj sem imel malo znanja. Razlagate jasno in razumljivo. Najbolj mi je bil všeč 3.del - razlaga. Nič še nisem uporabil. Se ukvarjam s športom! Tečaj je primeren za začetnike...mlade ženske!!

Iztok

Razlaga mi je bila všeč

Skoraj nič nisem vedela o astrologiji, a je bil tečaj razumljiv. Razlaga mi je bila všeč. Pogledala sem katere elemente imam v znamenju. Primeren je za vsakega ki ga vsaj malo zanima astrologija.

Darja

Preprosta razumljiva razlaga

Všeč mi je bila preprosta razumljiva razlaga. Nisem še uporabila znanja, ker imam trenutno bolj malo časa, bom pa s poglabljanjem sigurno nadaljevala. Tečaj je primeren za vsakogar, ki ga vsaj malo zanima astrologija.

STANKA ATELŠEK

Zelo lepo razloženo

Pred vpisom sem vedela nekaj malega. Zelo lepo je razloženo. Všeč mi je, da počasi in nazorno predavate. Žal se v tem trenutku zaradi prepolnega delovnika ne morem posvetiti moji ljubljeni astrologiji. Tečaj priporočam za začetnike.

Nives

Nobenega predznanja iz astrologije nisem imela. Imela sem rojstno karto, ki si je nisem znala razložiti. Tečaj je bil razumljivo razložen, ampak sem ugotovila, da še vedno potrebujem strokovno pomoč. Verjetno sem ga brala tako, kot berem splošno, vzamem tisto, kar mi ustreza. Podan je poljudno za popolne začetnike. Nisem se ukvarjala z mrki, ker se mi do zdaj niso zdeli pomembni. Tečaj je primeren za vsakogar, ki ga zanima astrologija in ima vsaj malo potrpljenja.

Živa Kranjc

Bilo je zanimivo

Nič nisem vedela o astrologiji, a je bilo zanimivo. Tečaj je primeren za začetnike.

Tanja Pečoler

Še posebno so mi bili všeč kvizi

Preštudirala sem tečaj Osnove astrologije. Tako lani kot letos sem poslusala tečaj, seveda z nekaterimi spremembami. Letos so bili dodani tudi kvizi, kar mi je bilo zelo všeč. Zelo dobro in enostavno razloženo. Še posebno so mi bili všeč kvizi. Sedaj obiskujem Horarno astrologijo. Kasneje pa bi se rada vpisala v tečaj Razlaga horoskopa I in II. Tečaj je primeren za začetnike pa tudi tiste, ki bi radi osvežili znanje. Vedno izvem nekaj novega.

Dolores Bucic

Dovolj za svojo uporabo

Nobenega predznanja nisem imela. Všeč mi je bila vaša razumljiva razlaga. Tečaj je primeren za vse, ki jih zanima astrologija, vendar je sigurno potrebno še mnogo več , da se tega naučiš..., je pa dovolj za svojo uporabo. Hvala vam iz srca za to brezplačno razlago, saj vsi nimamo dovolj denarja za takšne tečaje, ki pa so izredno zanimivi.

Ivana Jegovnik

Jasen govor, razumljiva predstavitev, vsebine

Nisem imela predznanja iz astrologije. Super ste razlagali. Všeč mi je bil jasen govor, razumljiva predstavitev, vsebine. Najbolje je za tiste, ki se želijo s tem področjem bolj seznaniti in ga uporabljati.

Zdenka

Zanimiva zadeva

Pred vpisom sem imel malo ali nič predznanja iz astrologije. Ugotovil sem, da je zanimiva zadeva. Posebno mi je všeč, ker je na netu in je tečaj primeren za začetnike.

Igor Zagar

Všeč mi je bila razlaga

Slabo sem znala astrologijo pred začetkom, a je tečaj dovolj razumljiv. Všeč mi je bila razlaga. Tečaj je primeren za začetnike.

Metka Bombek

Všeč so mi bile povezave planetov, aspekti in simboli

Pred vpisom sem poznala zodiakalna znamenja, planete poimensko, ne znakovno. V tečaju sem spoznala kako se berejo stopinje in hiše ter planeti. Za več pa moraš poznati značilnosti hiš in vpliv planetov. Všeč so mi bile povezave planetov, aspekti in simboli. Še delam na tem. Všeč mi je, da vem kakšne aspekte imam in na katerih stvareh moram delati. Primerno je za začetnike in upam, da bom znanje nadgradila z vašo knjigo.

Judita Slanič

Zelo zadovoljna z razlago tečaja

Moje znanje astrologije je srednje. Imam ga, ker so mi astrologi delali natalno karto in letno karto. Z razlago na tečaju sem bila zelo zadovoljna. Da me je naučil osnove. Da je preprosta razlaga. Pregledala sem svojo natalno karto. Šlo mi je dobro. Tečaj je primeren za vse, ki bi radi prebrali svojo natalno ali kakšno drugo astrološko karto.

Fanči Klobučar

Razumljiva in slikovna razlaga

Pred vpisom v tečaj nisem imela veliko znanja, a mi je bil všeč. Predvsem razumljiva in slikovna razlaga. Zdaj vidim, da lahko tudi na ta način poglobim znanje. Doma sem celo našla vašo knjigo osnove astrologije, ki sem jo enkrat davno kupila, ampak pospravila in mi je šele zdaj prišla v roke. Tečaj je primeren za začetnike in tiste, ki jih astrologija zanima.

sonja ristova

Prijetna in razumljiva razlaga

Poznala sem vsa znamenja zodiaka in nekatere lastnosti, poznala sem natalno karto do te mere, da sem vedela na koliko stopinj se kaj nahaja in v kateri smeri se bere astrološka karta. Vašo knjigo Osnove astrologije imam že kar nekaj časa in mi je zelo všeč, nisem pa je nikoli še prebrala v celoti. Vaša razlaga je zelo prijetna in razumljiva. Najbolj všeč mi je bilo poglavje o aspektih, kajti v to se do sedaj še nisem poglabljala, to mi je bilo zelo všeč, kako ste razložili kaj je konjunkcija, opozicija....Želela bi si še tega.... Uporabila sem vse, kar ste naročili. Prepoznati planete, hiše in znamenja oziroma pozicije v svojem horoskopu. Prav tako sem poiskusila najti vse konjunkcije in opozicije. Menim, da je primeren za začetnika, ki astrologijo že slišal in se želi motivirati za začetek učenja....

Monika Pešič

Sledim tečaju, ko mi čas dopušča

Predznanja pred tečajem nisem imela, razlaga pa je bila razumljivo razložena. Všeč mi je bilo, da lahko sledim tečaju, ko mi čas dopušča. Poskusila sem prebrati hiše. Ni mi šlo najbolje, ker je kar veliko simbolov, ki mi niso poznani. S tem tečajem pridobiš osnovne pojme za branje horoskopa.

Vesna Knavs

Všeč mi je bila dobra razlaga

Pred vpisom v tečaj nisem imela nič predznanja. Snov je razumljivo razložena. Všeč mi je bila dobra razlaga. Moj način študija: pogledam video in potem karto... in potem počasi naprej... . Grem počasi, ker bi rada razumela vsaj mojo karto, za kar pa potrebuješ nekaj časa...vsaj jaz. Tečaj je primeren za tiste ki bi se radi vsaj malo naučili. Upam, da bo še vsaj malo nadaljevanja. Hvala. :-)

Joži Slapnik

Ves tečaj mi je bil vseč

Pred vpisom sem določene stvari že vedela. Razlaga skozi ves tečaj je bila podana zelo razumljivo. Ves tečaj mi je bil vseč, ne zgolj posamezni segmenti. Vse sem predelala in uporabila, bilo je kot da sestavljam puzzle. Ta tečaj je primeren za vse, ki se želijo sami poglobiti v raziskovanje astrologije.

Lilijana Cilensek

Dobro mi je šlo v tečaju

Pred začetkom sem imela veliko predznanja, zato mi je šlo dobro v tečaju, ki je predvsem primeren za popolne začetnike.

SABINA KONČAN

Dobra razlaga

Pred vpisom nisem imela nobenega predznanja. Tečaj mi je bil všeč. Všeč mi je bila dobra razlaga. Uporabila nisem še nič. Primerno je za vsakega, ki ga astrologija zanima.

Ksenija Skarlovnik

Do zdaj mi je vse všeč.

Imam predznanje iz osnove astrologije. Lepo razlagate, rabim se učenja in vaje. Do zdaj mi je vse všeč. Zdaj samo učim, si moram kupiti knjige in program. Primeren je za ljudi, ki si želijo življenje polepšati, odnos do sebe, svojih blizih in okolja . Lp

Lidija al mahdawi

Nikoli ne vemo vsega

Sploh ni pomembno koliko znanja imaš, ko se odločas za hitri tečaj astrologije. Nikoli ne vemo vsega, s tem preverjamo obstoječe znanje. Ja, astrologija mi je blizu in nekaj vem o njej. Vse je bilo jasno in preprosto razloženo. Na način, da te vleče naprej in zanimanje o astrologiji se veča. Razumljiva razlaga in prikaz na primerih, da dobiš predstavo kaj je pombembno in kaj pomeni znamenje, planet, hiša, ... Uporabila sem prav vse. Celoten osebni horoskop. Dobro mi je šlo, a oceno bi morala podati astrologinja (Irena). Tečaj je primeren za vsakogar brez izjeme. Mogoče bi največji nasprotniki astrologije prikimali in se odločili za tečaj Osnove astrologije. Želim veliko novih slušateljev. Ne bo jim žal, saj bodo v prvi vrsti spoznali sami sebe, kar za življenje ni slabo.

ANDREJA PUC

Za vse, ki jih zanima astrologija in začetnike

Pred vpisom sem imela malo znanja. Zelo razumljivo razloženo, všeč pa mi je bila počasna razlaga. Poskusila sem vrisati polno luno 19.4. in si razložiti vpliv. Tečaj je primeren za vse, ki jih zanima astrologija, ki nekaj malega vejo o astrologiji. Tudi za popolne začetnike, mogoče jih začne zanimati več o astrologiji.

Petra

Zanimivo in primerno za vsakega

Pred vpisom v tečaj nisem imela nobenega predznanja. Zdaj mi je veliko bolj jasno. Najbolj so mi bili všeč planeti v hišah in znamenjih. Bilo je zanimivo. Tečaj je primeren za vsakega.

Bojana kralj

Delila sem vaš "Tečaj" mojim radovednicam

Nobenega predznanja nisem imela - samo površno intuitivno sledenje in branje (včasih prav površno preskakovanje razlag o položajih in delovanju planetov). Bistvo sem razumela.....z željo, da bi bilo zanimivo bolj temeljito razumevanje in poglabljanje, nadgradit znanje. Všeč mi je bila preprosta razlaga. Počasi - počasi- sem že kaj uporabila. Zavedam se koliko znanja mi še manjka....radovednost in nestrpnost je prevelika. Mislim, da tečaj rabi vsak, ki vsaj malo pokuka v napovedi... Če ne drugega, pa, da malo "osveži" svoje "celice" Delila sem vaš "Tečaj" mojim radovednicam.......:-) Debata še sledi !!!! Hvala za vaš trud.!! Ideja je fantastična !!!!! Hvala za brezplačen izračun mojega horoskopa ...vsekakor pa imam sedaj priložnost, da poglobim razumevanje le tega......AMPAK! Mislim, da brez podpore in vaše razlage mojega horoskopa ne bo šlo :-))....Potem bom pa mogoče znala še sama kaj dodat..:-) Lep hvaležen poletni pozdravček od Nuše Zupan, ki se že veseli vašega vsakega novega sporočila v novičkah.

Nuša Zupan

Lepo nazorno z miško ste predstavili

Vedela sem za astrološka znamenja in v katerem ascendentu si rojen, število hiš kako si sledijo in približni pomen hiš. Razlaga je bila super, vendar kot pravite, vse se ne da v tako kratkem času in potrebno je poznati pomen planetov v povezavi z astrološkimi znamenji, da si lahko razložiš kaj te čaka... Všeč mi je bilo, da ste lepo nazorno z miško predstavili tisto, kar ste razlagali. Trenutno sem poskušala razlagati svoj horoskop, ampak bi rabila veliko več kilometrov prakse ,da bi si ga znala razložiti. Predvsem nisem našla odgovora, kaj moraš gledati , da veš kateri dan oz. mesec se ti bodo dogajale spremembe oz. kdaj je tisti čas. Tečaj je primeren za take začetnike kot sem jaz, oz. tudi za tiste, ki čisto nič ne vejo od astrologije.

Milena Perš

V tečaj brez predznanja

Pred vpisom nisem imela nič znanja. Razloženo je bilo razumljivo in mi je bilo všeč. Začetek je vaja, ki dela mojstra, če mojster dela vajo. Tečaj je primeren za začetnike.

Karmen Teršek

Lepo razloženo in enostavno podajanje

Opravljen imam pripravljalni tečaj. Všeč mi je lepo razloženo in enostavno podajanje.

ANA CVETA BORSTNAR

Poslušala vas bi lahko 24/7

Lepo pozdravljena ga. Irena. Hvala Vam, da ste ustanovili vašo krasno akademijo ter, da vse tako lepo predstavite in pojasnite. Poslušala vas bi lahko 24/7.

Maja Mesarič

Vse razumljivo razloženo

Pred vpisom v tečaj sem imel zelo malo znanja iz astrologije. V tečaju je bilo vse razumljivo razloženo. Primeren je za vse tiste, ki verjamejo v astrologijo.

MILAN PUŠNIK

Všeč mi je bilo vse, od ideje do uresničitve

Včasih sem že kaj prebrala in sem približno vedela za znamenja, planete, hiše in aspekte ... Ob pazljivem poslušanju sem povedano razumela. V bistvu mi je bilo všeč vse, od ideje do uresničitve. Na spletu sem poiskala in našla stran, kjer sem si lahko naredila in pogledala svojo rojstno karto in si izpisala vse podatke, planete, hiše in aspekte, zdaj pa bom to uporabila za iskanje pomenov in razlag ... Trenutno moram paziti na vsak €, zato se nisem odločila za nakup vaše knjige, sem si jo pa včeraj prinesla iz knjižnice in jo bom uporabila pri iskanju razlag ... na prvi pogled se mi zdi super knjiga. Po mojem mnenju je tečaj primeren za tiste, ki jih horoskop zanima, začetnike in skoraj začetnike. Jaz sem vesela, da sem ga bila deležna in se vam zanj prav lepo zahvaljujem in vas prijazno pozdravljam.

Vesna Babič

Ste me dobro naučila

Poznam nekaj osnov, nimam pa daru, da bi ta znanja ponotranjila in jih znala uporabiti vsaj zase. Dobro mi je, da poznam nekaj teh znanj, da si potem bolje razložim svoja doživljanja, počutja, energijska nihanja. Dobro, razumljivo, dovolj enostavno je razloženo, da si lahko nekatere stvari predstavljam bolje. Predvsem mi je všeč, da ste se odločila za ta korak, imate prijeten glas in znate vizualno zanimivo predstaviti stvari. Hvala. Všeč mi je razlaga, preverjanje naučenega, predloge. Sem zadovoljna s sabo, ste me dobro naučila. Tečaj priporočam vsem, ki jih zanima širše znanje o horoskopih in astrologiji.

Sanja

Všeč mi je struktura opisov in vaj

Na začetku sem mislil, da je moje osnovno znanje astrologije slabo, a po poslušanju posameznih lekcij in rešitvi vaj sem spoznal, da sem se iz brskanja po internetu, kar nekaj naučil. Ja! Razloženo je bilo preprosto in razumljivo. Všeč mi je struktura opisov in vaj, da je potekalo po nekem redu - urejeno. Rešil sem vse vaje, ki so bile podane glede na lekcije iz osnov astrologije. Mislim, da je tečaj primeren za vsakogar. Kogar astrologija ne zanima, se verjetno ne bo lotil takega tečaja, kogar pa zanima, bo pa verjetno vsak z zanimanjem sledil tečaju.

Boris Treven

Aspekte sem prvič proučevala

Kar nekaj predznanja astrologije imam. Res je, da nisem znala brati iz natalne karte, in razložiti hiše, brati in povezati aspekte, imam pa že cca. 20 let knjigo mala šola astrologije in nekako sem si že dala izračunati horoskop zase in druge meni drage osebe, ter potem s pomočjo moje astrološke knjige naredila nekakšen oris osebe. To mi je pomagalo razumeti ljudi, zakaj v določenem trenutku odreagirajo tako, v drugem spet tako. Bolje sem razumela osebo. Res pa je, da nisem znala brati opisa iz astrološke torte in mi je to zelo, zelo mamljivo. Imam željo opraviti tečaj sinastrije, odnosi so mi najpomembnejša strast in to želim obvladati. Pa, ko se bom odločila za to, bom morda želela prej govoriti z vami. Prvo moram usposobiti ali nabaviti novi računalnik.😊🤗. Odlično je razloženo. Je res to zelo hiter tečaj, in morda za čiste začetnike malo težak. Ne vem.. Meni bi bila astrološka torta pretežka, če ne bi že prej poznala planete, hiše itd. Tečaj mi je bil zelo všeč. Škoda, ker je bil tako kratek😉. Malo sem že študirala svoje aspekte, ampak priznam, da ne iz svoje astrološke torte, ker je nimam, ampak imam oris svojih aspektov že leta nazaj in sem aspekte sedaj prvič proučevala. Tečaj je po mojem mnenju primeren za ne čiste začetnike. Odličen za vse, ki že malo poznajo osnove, lastnosti planetov, lastnosti planetov v določeni hiši itd.

Judita Podkrižnik

Vaše navdušenje in enostavnost tolmačenja

Prebral sem vašo knjigo: Astrologija za vsakogar I. Mislim, da bi morali napisati nadaljevanje! Na tečaju mi je bilo všeč vaše navdušenje in enostavnost tolmačenja. Poskušam iskati rešitve primerov, toda se omejim na razlago običajnih lastnosti planetov in njihovih razmerij. Menim, da mi manjka fantazijskega razmišljanja (Neptun). Tečaj je primeren za vsakega, ki ga zanima astrologija - napovedovanje osnovnih zakonitosti položaja zvezd - planetov. Še posebno je zanimivo vaše plastično in dinamično posredovanje napotkov vplivov medsebojnih odnosov.

Viljem Pirih

Všeč mi je bila razlaga planetov in hiš

Pred vpisom nisem imel nič preznanja, me pa zanimajo take stvari. Všeč mi je bila predvsem razlaga planetov in hiš. Nič še nisem preiskusil razložiti. Moram prvo naročit karto mojega horoskopa, pa ne vem točne ure rojstva. Tečaj je primeren za vse, ki jih zanimajo take stvari.

Dušan Osredkar

Odlično razloženi tranziti

Nekaj znanja astrologije sem že imela. Tečaj mi je bil všeč, še posebno odlično razloženi tranziti. Menim, da moram tranzite še enkrat obnoviti, drugače pa odlično. Tečaj je primeren za vsakogar, ki ga astrologija zanima.

Aria Verdan

Vem, kako uporabiti horoskop

Pred vpisom sem vedela nekaj o astrologiji. Razlaga je bila zelo jasna in glasna, nedvouma. Vem, kako uporabiti horoskop; vem pa tudi, da je pred tem potrebno še veliko učenja. Najbolj mi je bil všeč pristop in način razlage. Vzela sem Sonce, pogledala v kateri hiši je in v katerem znamenju in poiskala aspekte. Po moje mi je kar šlo, le pri aspektih sem se malo zmedla, ker jih je toliko. Obvezno za začetnike, ki želijo postati nekoč dobri astrologi.

Eva Kolman

Vas je zelo lepo poslušati

Pred vpisom v tečaj sem imela zelo malo znanja iz astrologije. Bilo je zelo dobro razloženo, tudi v vaši knjigi, ki sem jo šele dobila, je vse zelo lepo razloženo. Dejansko ti tečaj vzbudi veliko zanimanja za nadaljne raziskovanje. Poskušam si razložiti svojo karto. Osnovni podatki so mi sedaj bolj razumljivi, tranziti pa še ne toliko. Tečaj je primeren za vse, ki jih vsaj malo zanima astrologija in so začetniki. Najlepša hvala za vaš trud, predvsem pa vas je zelo lepo poslušati.

Bernarda Obštetar

Razlaga na primeru

Osnovno znanje sem imela, a mi je bil tečaj všeč. Predvsem razlaga na primeru. Uporabila sem aspekte. Tečaj bi priporočila za začetnike.

Ksenija Zuljan

Za vse, ki jih zanima astrologija

Pred vpisom v tečaj nisem imela predznanja, a sem lahko razumela bistvo, kako uporabiti horoskop. Najbolj so mi bile všeč zadnje povezave in razlaga horoskopa. Veliko sem se naučila o hišah in znamenjih. Tečaj je primeren za vse, ki jih zanima astrologija.

Maja Dommjanić

Primerjala sem opise iz tečaja in svoje karte

Nič posebnega predznanja nisem imela pred vpisom, samo rojstni horoskop sem si ogledovala-sliko na prvi strani in površno prebrala Vaš učbenik. Seveda preberem tudi vaše prispevke, ki nam jih pošiljate. Vse je bilo razumljivo, saj nas poznate dobro in tudi Vi ste izgleda zelo premišljena/domišljena oseba, preden daste kaj naprej. Všeč so mi bila jasna in kratka sporočila in usmerjanje. Praktično še nisem samostojno kaj delala. Sem pa primerjala opise iz tečaja in svoje karte..... Jaz veliko od tega prebiram in primerjam, ker me še vedno mika, da se bom enkrat odločila za vpis v tečaj-e. Tečaj je primeren za vsakogar, ki ga zanima astrologija. Morda je lahko tudi pomoč pri delu z Vašo knjigo, za čiste začetnike, saj so opisi znamenj in planetov itd. v knjigi malo bolj obsežni in se kar zgubiš na začetku, kaj bisi rad zapomnil.

Nuška ŽELEZNIK

Prebrala sem svoj, sinov in sosedin horoskop

Nobenega znanja astrologije nisem imela. Tečaj je zelo razumljivo razložen. Najbolj všeč mi je bilo, da sem si lahko prebrala, čez vse te sprva neznane simbole, svojo natalno karto. Vse sem uporabila, vse mi je šlo, sicer se pokukam se kak simbol vendar bo sčasoma šlo vse gladko. Malenkost sem pretolmačila sinovo karto ter karto sosede. Imam pa se ogromno vprašanj. Tečaj je primeren za vsakega katerega astrologija zanima.

Urska

Bilo je zelo lepo razloženo - vse

Pred vpisom sem imela nekaj predznanja. V glavnem sem poznala oznake, poznala sem tudi astrološka znamenja in razdelitev horoskopa na hiše. Bilo je zelo lepo razloženo - vse. Najbolj sta mi bili zanimivi četrta in peta lekcija. Zlasti o tem, kako umestiti mesto mrka v horoskop in kako horoskop brati. Vnesla sem zadnji sončni mrk v moj horoskop in domnevam, da je verjetno zelo pomemben za mene, čeprav ga konkretno jaz zaenkrat nisem čutila. Namreč zgodil se je v drugi hiši, 8 stopinj od Saturna, ki je v opoziciji z Plutonim, Venero in Uranom v osmi hiši. Je pa Saturn mogoče malo preveč oddaljen od mrka. Kot ste rekli, tečaj je primeren za tiste, ki se šele spoznavajo z astrologijo.

Kristina

Spoznaš sebe, svoje sposobnosti, ...

Imam zaključen 3-letni študij s certifikatom, tega je že kar nekaj let. Ker smo štartali iz 3-mesečnega tečaja v triletni študij, je bil sistem malo drugačen. Mi je pa všeč, kako vi začetnikom podajate osnove. To je zagotovo bolj sprejemljivo za nadgrajevanje znanja. Všeč mi je bil kar cel tečaj, ker je razumljiva razlaga in to zelo zanimiva. Uporabljam že vrsto let vse od tega, pa se kljub temu ob podajanju posameznih tem, nisem dolgočasila. Super. Tečaj je primeren čisto za vsakega ki si želi spoznati dobre osnove in potem, sem prepričana, želi spoznati in vedeti še več. Tako spoznaš sebe, svoje sposobnosti, reakcije, talente, vse za premagovanje morebitnih ovir v življenju.

Jožica Novak

Astrologija je izjemna veda

Pred dosti leti nazaj sem se malce ukvarjala ljubiteljsko s tem. Zelo dosti sem se spomnila skozi vaše razlage. Odlično pripravljeni posnetki. Sem razumela vse, učbenik pa je v veliko pomoč. Vaš umirjen glas, ki lepo, brez odvečnih mašil pelje skozi temo in kar vabi k poslušanju. Zelo lepo stvari razložite. Poiskala sem vse svoje stare zapiske izpred dvajset let, zdaj delam inventuro v znanju, potem pa akcija. Preden ste mi vi poslali izdelano rojstno karto, sem našla svojo staro, ki sem jo naredila sama. Nisem dosti zgrešila. Veliko stvari, ki jih tudi vi omenjate v moji karti, sem skozi leta že uspela sanirati in spraviti na tak nivo, da lahko vsaj približno lepo in zadovoljno živim. Astrologija je izjemna veda. Za vsakogar, ki ga vsaj malo zanimajo te reči.

Stanislava Novak

Vse mi je všeč

Nekaj malega sem že vedela o astrologiji. Zaradi gužve, sem tečaj pavšalno prelistala, nadaljujem ob priliki oz.v jesenskuh dneh. Vse mi je všeč. Primeren je za začetnike. HVALA IRENA ZA TRUD IN POŽRTVOVALNOST.

jadranka gaber

Lepo razloženo in zanimivo

Nobenega znanja, nisem imela, do sedaj. Vse je bilo lepo razloženo in zanimivo. Že poskušam znanje uporabljat, sedaj sem dobila knjigo astrologija za vsakogar Irena Stopar in, ko bom imela čas bom to prebrala in poskušala uporabiti v praksi. Jaz mislim, da je ta tečaj primeren za tiste, ki jih začetki astrologije zanimajo - za najbolj osnovne stvari.

Sonja Grabner

Nisi omejen s časom in lahko večkrat prebereš

Pred vpisom v tečaj nisem imela nič astrološkega predznanja. V tečaju je bilo vse razumljivo razloženo. Všeč mi je bilo, da nisi omejen s časom in lahko večkrat prebereš. Tečaj je primeren za tistega, ki ga astrologija zanima.

Irena zaletelj

Enostavna, razumljiva razlaga in nekaj novega, zanimivega

Pred vpisom sem imela nekaj malega znanja iz astrologije. V tečaju je razumljivo razloženo. Všeč mi je bila razlaga, enostavna, razumljiva in nekaj novega, zanimivega. Tečaj je primeren za začetnike.

Eda Kodrič

Dobra razlaga

Imela sem malo predznanja in tečaj mi je bil všeč, še posebno razlaga. Sama si nisem dobro razložila, ker je težko, če imaš malo predznanja.

mojca frančeškin

Všeč so mi bili video posnetki

Pred vpisom v tečaj nisem imela skoraj nič znanja. Razloženo je bilo zelo razumljivo. Všeč so mi bili video posnetki, kjer ste snov zelo podrobno in razumljivo predstavili. Poskusila sem že razbrati simbole, ter poiskati opise planetov in vseh 12 hiš, naučila sem se kaj pomenijo tiste črte na sredini rojstne karte in moram reči, da mi je s pomočjo vašega tečaja šlo kar odlično. Tečaj je primeren za vsakogar, katerega zanima astrologija, za vse tiste, ki iz radovednosti želijo priti do nekih želenih podatkov. Skratka, jaz bi priporočala tečaj vsem, ki se želijo ukvarjati z astrologijo ali pa želijo samo za sebe ugotoviti pomen rojstne karte ipd.

Nina Vozlič

Zanimanje za posamezno astrološko znamenje

Pred vpisom v tečaj sem imela zanimanje za posamezno astrološko znamenje. Razlikovanje med njimi. Izkušnje opazovanja pri ljudeh. Bilo je razumljivo razloženo in vse mi je bilo všeč. Poskusila sem branje horoskopa in šlo mi je v redu. Potrebno je še imeti na listu simbole, ker si vseh še ne zapomnim na pamet. Tečaj je primeren za vsakogar.

Meliha Ališić

Lepa, počasna in natančna razlaga

Nekaj malega sem vedel o astrologiji, npr. poiskat svoj ascendent in karakteristike sonca v horoskopsikih znakih. Vse je bilo lepo razloženo, bistvo razumljivo in uporaba tudi. Všeč mi je bila lepa, počasna in natančna razlaga. Tečaj je primeren za vse, katere zanima astrologija in zodiak, podznak in kaj več o svojih karakteristikah.

Mario Arnaut

Vse mi je bilo všeč

Prebiram horoskope in tudi kaj o planetih, vendar bolj ljubiteljsko. Bistvo sem razumela in vse mi je bilo všeč. Uporabila pa še nisem ničesar, ker bi rabila izris horoskopa. Tečaj je primeren za vse, ki želijo na tem področju bolj resno delati.

Ljuba

Nov pogled na ukvarjanje s samim seboj

Do sedaj me to področje sploh ni pritegnilo zato tudi znanja nisem nabiral. Zelo lepo ste razložili stvari. Z vašimi lekcijami ste mi odprli nov pogled na ukvarjanje s samim seboj. Primerjal sem izris horoskopa in rojstni horoskop in se učil na tem, kar ste mi vi izdelali in kako ste interpretirali. Tečaj je primeren za vsakogar, ki želi vedeti nekaj več kot le brati horoskop.

Danilo Budja

Razumela sem bistvo

Imela sem osnovno predznanje in sem razumela bistvo. Poskusila sem uporabiti hiše in dobro mi je šlo. Tečaj pa je primeren za tiste z nič ali malo predznanja.

Metka Bombek

Planeti so kot sesedje

Pred vpisom nisem vedel nič o astrologiji. Všeč mi je bila povezava aspektov, vodenje in sistematika. Uporabil sem vse s tečaja in to večkrat. Aspekti so težava, a prijetna. Tečaj je primeren za ljudi, ki vedo, da so nam planeti kot sesedje, sporočajo novice; eni dobre, drugi pač manj dobre. Tečaj za tiste, ki bi radi razvozlali ta sporočila.

Aleš

Jasnost podajanja snovi

Zelo zelo malo sem vedela o astrologiji - poznala sem astrološke znake, planete - po imenu, simbol in kakšno lastnost. Všeč mi je bila jasnost podajanja snovi. Tečaj je primeren za začetnike, ki jih zanima.

Nataša Kocjančič

Horoskop za "pikico" bolje razumem

Nič kaj dosti nisem vedela o astrologiji. Poznala sem astrološke znake, ascendent, planete (kot simbole), vedela sem da obstajajo astrološke hiše, aspekti, mrki, ampak niti približno kaj pomenijo in kako se berejo v osebnem horoskopu. Všeč mi je bila zelo razumljiva obrazložitev. Malo sem se poigrala s svojim osebnim horoskopom in ga za "pikico" boljše razumem. Mi je pa bilo zelo zanimivo in razmišljam o tem, da bi nadgradila to osnovno znanje. Tečaj je primeren za ljudi, ki jih zanima astrologija in v osnovi želijo bolje razumeti sebe.

Nastja Jakolenc

Irena,tako jasno in dobro razlagate snov! 

Sem v teku izobraževanja, osnove astrologije, horoskop I in II, horarna astrologija. Irena, vi tako jasno in dobro razlagate snov! Jaz se vedno razveselim kvizov, pa tudi slikovnega prikaza - animacije. Najbolj mi je bil všeč del o luninih mrkih, ker sem izvedela nekaj novega. Vse uporabljam, mrke pa si pogledam kar sproti. Zaenkrat mi gre precej dobro! Zahvala gre Vam! Ta tečaj je primeren za vse, ki si želijo pridobiti znanje astrologije in si s tem obogatiti svoje življenje.

Anja Anja

Všeč mi je bila vaša razlaga

Sem samouk, zato sem nekatere stvari že poznala. Pri razlagi se mi pa zatakne, ker ne vem kako bi razložila stvari. Ste mi podala kar nekaj smernic. V tečaju je bilo vse dovolj razumljivo razloženo. Všeč mi je bila vaša razlaga. Tečaj je primeren za vse, ki jih zanima astrologija.

Urska Brandt

Razumljivo razloženo

Vpisala sem se z malo predznanja in v tečaju je bilo vse razumljivo razloženo. Najbolj so mi bila všeč znamenja v hišah. Še enkrat bom morala skozi tečaj, ker ni tako preprosto. Potrebna je koncentracija in seveda čas, katerega mi v tem obdobju kronično primankuje. Tečaj je primeren za nekoga, ki se bo malo resneje ukvarjal s horoskopom.

Milena Topolovec

Vse mi je bilo všeč

Za menoj je nekajletni študij z mentorico in samostojno učenje. Vse mi je bilo zelo všeč in vam bom še naprej sledila. Preverila sem nekaj na novo slišanih stvari. Tečaj je primeren za vse, ki jih to zanima.

Branka Konavec

Osnova vsega, kar preberem v svojem horoskopu

Pred začetkom tečaja sem vedela manj, kot osnovno! Zelo jasno je razloženo! Vesela sem, da mi je bila razložena osnova vsega, kar lahko potem preberem v svojem horoskopu. Nekaj bom uporabila še danes, ko imam mir! Tečaj je primeren za vse tiste, ki so zvedavi, in pripravljeni, da se vedno nekaj novega naučijo, predvsem astrologije!

Dušanka Krumpl

Ko je učenec pripravljen pride učitelj

Mojo pot sem začel z delom na sebi, spreminjanje samega sebe, soočanje s situacijo katera je bila predmet spremijanja samega sebe, osebnostne rasti. Nadeljeval sem z učenjem astrologije individualno, učbeniki, internet, druga literatura. Bolj intenzivno delam zadnjih 5 let, vendar se zavedam, da potrebujem študij astrologije, delo v skupini in tudi nadaljevanje v timu. Samo tako lahko človek raste z znanostjo, se razvija in širi svoje znanje. Bilo je zelo dobro predstavljeno, kot ste omenila za začetek odlično predstavljeno. Všeč mi je bil način predstavitve, kako naj začetnik prične z samim odkrivanjem astrologije, katera je odlično orodje za naše boljše življenje. Seveda, če ga hočemo videti realnega. Jaz že delam na astrološkem programu sicer Astro World 2001, svoj horoskop dobro poznam saj se z njim ukvarjam že kar lep čas. Učenja bo še veliko, saj je mnogo še za se naučit. Vaš tečaj je za začetek poti odkrivanja lepe astrologije vsakega posameznika, ki hoče si narediti lepše življenje. Moje vodilo skozi življenje je: Ko je učenec pripravljen pride učitelj. Študij učenja astrologije bom nadaljeval, kajti vem, daje to moje poslanstvo v tem življenju. Najlepša hvala za vaše sodelovanje, pa upam, da boste moja mentorica. Srečno Igor

Igor Kobal

Kako smo si različni

Skoraj nič nisem vedela o astrologiji. Spoznala sem, kako je pomembno vedet kakšen vpliv imajo name energije. Nisem se vsega dobro predelala, sem pa prišla do spoznanja kako smo si različni. Tečaj je primeren za vsakega, ki želi spoznati sebe in ljudi ali situacije ki se jim dogajajo.

Viktorija

Super voden tečaj

Pred vpisom v tečaj sem imela zelo malo znanja astrologije; nekaj osnov o znaku, podznaku. Zdel se mi je zelo super voden tečaj in hvaležna sem vam za to. Prišla sem do določenih odgovorov v spoznavanju sebe in partnerja. V tečaju mi je bilo všeč vse, zdaj sem pa se vaš priročnik vzela v roke. Tečaj je primeren za začetnike, tako kot ste sami določili.

Urša Novak

Za osebo, ki želi delati na sebi

Obiskujem vaš tečaj Osnove astrologije, trenutno sem v Modulu 4. Všeč mi je nazorna razlaga, vsakodnevna obveznost; razlago lahko večkrat ponovim. Po korakih sem predelala svojo natalno karto; skušam razumeti kako je kaj postavljeno, kakšna je odvisnost med posameznimi znamenji, planeti oziroma njihovimi postavitvami. Po mojem mnenju je tečaj primeren za osebo, ki želi delati na sebi.

M.K.

Nazorno, da lahko razume tudi laik

Pred vpisom v tečaj nisem vedel v bistvu nič, razen poznavanja znamenj. Vsebini se bom posvetil ponovno, saj sem trenutno sredi nekega drugega izobraževanja. Vsekakor je zanimiv tečaj. Razloženo je bilo dovolj nazorno, da lahko razume tudi laik na tem področju. Všeč mi je bila kratka in nazorna video predstavitev in opis, kako kaj uporabljamo. Primerno je za vsakogar, ki ga vsaj malo zanima poznavanje tega področja in se posveča duhovnemu in osebnemu razvoju. Hvala vam ga. Irena, ker ste omogočila vsaj malo približati to področje, ki je resnično zanimivo, a žal tudi zelo obširno in je potrebna poglobitev, če želimo bolj uporabljati v svojem življenju. Vse dobro.

Iztok K.

Tečaj primeren za vsakega začetnika

Poznam znamenja, planete, pa tudi hiše. Takoj sem razumela kako in kaj. Sedaj moram samo začeti delati z horoskopom. Všeč mi je bila razlaga, na splošno, kako se sploh lotiti branja horoskopa, seveda pa je zraven potrebna tudi literatura. Malo astrologije sem že uporabila. Mislim, da je tečaj primeren za vsakega začetnika, ki ga astrologija zanima.

ALENKA ROZMAN

Zanimivo in primerno za laike

Pred vpisom nisem imela nič predznanja in tečaj je bil razumljivo razložen. Na splošno je zanimivo iti skozi, čeprav še vedno spoznavam astrologijo. Tečaj je primeren za vse takšne laike kot sem jaz , ker je v bistvu tema zelo zanimiva.

Nataša Šebenik

Razumljiva razlaga

Nič nisem vedela o astrologiji, preden sem se vpisala. Tečaj mi je bil všeč, še posebno vaša razumljiva razlaga. Zagotovo je primeren za začetnike.

Ljiljana Vodnik

Zelo dobra obrazložitev

Nekaj sem o astrologiji že vedel. Navdušen sem na zelo dobro obrazložitvijo. Nekaj sem že uporabil in mi kar gre. Šlo bo pa še boljše. Tečaj je primeren za tiste, ki jih astrologija zanima in bi o njej radi čim več vedeli.

Martin Lah

Lekcije sem lahko pogledala, ko sem imela čas

Pred vpisom nisem imela predznanja. Vse je bilo razloženo na enostaven in hitro dojemljiv način. Ker imam malce stiske s časom mi je bilo všeč to, da sem lekcije lahko pogledala, ko sem imela čas. Všeč mi je tudi to, da bom lahko sedaj lekcije še enkrat ali celo večkrat pogledala in "trenirala". Astrologija mi je bila všeč od nekdaj, vendar sem bila vedno mnenja, da je zame prezahtvena. Z vašim tečajem ste mi odprla nova vrata. Hvala. Poskusila sem z opisi planetov v hišah horoskopa. Neverjetno kako lahko s pogledom le v eno hišo, opis zajame tvojo osebnost. Vem, da si je prosti čas potrebno vzet, zato upam, ker me vse to zares veseli, da se bom lahko čimprej malo bolj poglobila. Vsekakor je tečaj primeren za začetnike, ki jih veseli astrologija in učenje poti do sreče.

Alenka Jakin

Razlaga horoskopa mi je kar šla

Zelo malo sem vedela o astrologiji. Tečaj mi je bil všeč. Še posebno, da ste mi pokazali kako se sploh lahko začnem učit astrologijo. Sem poskusila malo razložiti horoskop in je kar šlo. Tečaj priporočam za vse, ki jih zanima astrologija.

Silva

Zanimiv tečaj za mlade in upokojence

Samouk sem. Z astrologijo sem se intenzivno ukvarjal vsaj 20 let, 10 let manj intenzivno in zadnjih 10 let samo še zase, vendar nikoli profesionalno. Za mene vsekakor zanimivo. Primerno za zelo mlado generacijo in upokojence.

Emil Rednak

Za tiste, ki želijo oljašati življenje in si ga polepšati

Nimam predznanja astrologije. Tečaj mi je bil všeč, še posebno, da je bilo razloženo na primeru. Sprva sem si razložila planete. Primeren je za vse, ki si želijo vedeti kaj to astrologija je, kaj si s horoskopom lahko izvemo, kako si oljašati življenje in si ga polepšati.

Tina jeras

Hitra razlaga osnov

Nekaj predznanja že imam; prišla sem do konca drugega modula pri Vašem spletnem tečaju Osnove Astrologije (vendar sem želela še malo prehiteti :), nekaj znanja imam pa že od prej - kar se tiče znamenj, planetov in hiš, ter imena aspektov. Všeč mi je bila predvsem hitra razlaga osnov. Uporabila sem koledar mrkov za leto 2020. Ne vem če prav dobro, ker (še) ne razumem čisto branja stopinj. Tečaj je primeren za tiste, ki so se z astrologijo že vsaj sami individualno seznanjali ali vsaj preleteli Vaš učbenik ali kaj podobnega.

Nina Lončar

Tečaj mi je bil všeč

Nič nisem vedela o astrologiji pred vpisom, a mi je bil tečaj všeč. Všeč mi je bilo vse po malem, čeprav še nisem imela časa, da bi uporabila. Primeren je za začetnike.

Anita Jerman

Za tistega, ki ga zanima

Nisem imela predznanja. Ker sem začetnik mi je vse novo in nisem nič uporabila. Tečaj je primeren za tistega, ki ga to zanima in ima talent.

VERA Zaksek

Naučila sem se o aspektih

Do astrologije me je pripeljalo razumevanje in iskanje sebe ter stvari, ki se mi dogajajo o življenju. Na tečaju sem se naučila o aspektih. Sebi in drugim sem že poskušala razlagati horoskop. Na kratko sem spoznala delček razlage horoskopa in ljudem, ki jih astrologija zanima priporočam, naj se ga udeležijo.

Stanka Herič

Sedaj se ubadam z mojim horoskopom

Pred vpisom v tečaj sem vedela dokaj malo o astrologiji. S tečajem sem bila zadovoljna. Spoznala sem postavitve hiš in pomen planetov. Kar precej stvari sem uporabila in še večkrat bom šla podrobneje na tvoje objave. Sedaj se ubadam z mojim horoskopom, ki si mi ga izrisala. Imam kar pestro postavitev planetov in konjunkcij. Tečaj je primeren za vse, ki so vedoželjni Astrologije.

Ida Lepir Kočevar

Všeč mi je bila enostavna razlaga

Pred vpisom sem imela osnovno znanje. Vse je bilo razumljivo razloženo, všeč pa mi je bila enostavna razlaga. Branje karte mi gre. Poznam planete, hiše, znamenja. Aspekti so najtežji in njihova razlaga. Vsaj nekaj osnov moraš imeti, ki si jih samoiniciativno pridobiš.

NATAŠA ŠKARJA

Astrologija me je vedno zelo zanimala

Astrologija me je vedno zelo zanimala in sem zato marsikaj prebrala in tudi na nekaj kratkih tečajih sem že bila, kjer pa smo vse skupaj vzeli bolj za zabavo in za sprostitev, tako da se mi je o vsem vsaj malo svitalo. Nisem pa iz astrološke karte sposobna oz. si ne upam nikomur solit pameti. Še zase si ne bi upala ničesar napovedat. Preveč je tistih ampak kombinacij zaradi aspektov in podobnega, ki stvar popolnoma spremenijo in ti pokažejo, da si v astrologiji totalen zelenec. Odličen tečaj in zelo dobro razloženo. V bistvu mi je bil všeč način, da sem se vsak večer nekaj malega naučila. Sem gledala svojo natalno karto in moje aspekte, v katerih se čisto izgubim. V bistvu jih sama najdem še več, kot mi jih izriše program AstroWin in se sprašujem zakaj mi jih ni izrisal? S tem tečajem se ravno napališ, da bi se tokrat pa bolj resno poglobil v astrologijo in jo začel malo bolj resno študirati. Celo dopoldne sem komaj čakala, da pridem domov in pogledam v kašnem znamenju je pa pri meni uran in v kateri hiši? Torej ste mi dali pobudo, da sem začela nehote razmišljati o astrologiji :)

Viktorija Čampa

Razumljivo in na dokaj enostaven način

Pred vpisom v tečaj sem imela v bistvu kar nekaj predznanja, pa ne branja horoskopa, pač pa o planetih (Saturn, Uran, Pluton, o luninih vozlih, o Chironu itd.). Razloženo je bilo razumljivo in na dokaj enostaven način. Najbolj všeč mi je bil del o hišah. Poskušala sem uporabiti vsakega po malem, a še nič poglobljeno. Tečaj je primeren za vsakogar, če ga astrologija zanima.

Tatjana Žemva

Lahko sem večkrat pogledala

Malo sem vedela o astrologiji. Tečaj in snov sem razumela, ker je bilo razumljivo razloženo. Všeč mi je bilo, da sem si lahko posnetek večkrat pogledala. Tečaj je primeren za začetnike.

Sonja Oljačić

Preprosta razlaga

Malo sem že vedela o astrologiji, a je bilo zelo razumljivo. Še posebno mi je bila všeč preprosta razlaga. Malo vaje še potrebujem, a je tečaj primeren za začetnike, tiste, ki jih astrologija zanima in se želijo seznaniti z osnovnimi pojmi. Hvala.

Melita Bačič

Vse sem razumela in prenesla v prakso

Vedela sem, katero znamenje sem sama in našteti sem znala znamenja, a nisem niti vedela, v kateri mesec katero spada. O branju horoskopa nisem vedela čisto nič, sem pa svojega imela že izrisanega izpred 5 let, ko mi ga je dala prijateljica, ki se z astrologijo ukvarja. Vsebina je bila podana na zelo razumljiv način. Razumela sem čisto vse informacije in sem jih tudi vse znala prenesti v prakso, torej v branje svojega horoskopa. Všeč mi je, da sem se ga udeležila. Ker o horoskopih tedensko slišim in tudi preslišim, kar se govori (npr. v medijih), tokrat pa sem se usedla in se začela ukvarjati z razumevanjem horoskopa. Proučujem pomen hiš v horoskopu, pomen planetov, ki so značilni za določeno hišo in tudi astrološka znamenja v posamezni hiši. Študiram značilnosti vsake hiše in kaj pomeni katero znamenje v njem. Trudim se tudi interpretirati postavitve in povezave med njimi, razmišljam, kaj pri planetih pomeni retrogradnost, saj imam take kar 4 planete. Tečaj je primeren za takšne začetnike kot sem sama, ki nisem na začetku imela niti ene informacije o tem, kako se bere horoskop. Vedela sem le, da so v krogu nebesna znamenja in neke hiše. In za začetnike, ki so motivirani za raziskovanje simbolov. Najlepša hvala.

Polona Ozbič

Vse je bilo odlično

Pred vpisom v tečaj sem imela malo znanja astrologije. Bilo je bolj zanimanje. Vse je bilo odlično. Seveda se v tako kratkem času ne da povedati vsega. Pravzaprav mi je bilo všeč vse. Predvsem mi je bilo všeč, ko lahko pogledaš v svoj horoskop in sam vidiš zgodbo. No, vsaj delček. Pogledala sem, zakaj se razlage mojega horoskopa tako razlikujejo med seboj. In zakaj se niti pod razno ne počutim nosilka svojega znamenja. Predvsem zato, ker imam v svojem znamenju tudi ascedent. Nooo, nisem še čisto prepričana. Mogoče je pa vseeno nekaj na tem... Tečaj je primeren za vsakogar, ki si tega želi.

Natalija Kušar

Ste Mentorica v pravem pomenu

Pred vpisom sem imela osnovno znanje. Odlično je bilo razloženo. Zelo prijeten tempo, vsebina, zanimivosti. Najbolj mi je bilo všeč to, da je online in si lahko iz udobnega kauča pogledaš posnetke. Druga, še bolj pomembna stvar pa ste vi, saj zelo lepo, prijazno in učinkovito prestavite osnove astrologije. Vse pohvale! Niste samo prof. v astrologije, ampak ste Mentorica v pravem pomenu :) Šla sem skozi vse, kar smo se naučili na tečaju, nadgradila tisto, kar sem vedela in svoje znanje zaokrožila z vašim. Mi je zelo pomagalo. Moram nujno po Vašo knjigo. :) Tečaj je primeren za vse, ki so na začetku in čutijo ljubezen do astrologije tako kot jaz.

Tanja

Nekaj o stopinjah

Vse, kar je bilo razloženo v tečaju, sem poznala. Razloženo je bilo zelo jasno. Najbolj všeč mi je bilo spoznati nekaj o stopinjah :) Horoskop berem brez težav, kako ga razložiti pa je že nekaj drugega. :) Tečaj je primeren za čiste začetnike, željne novih izzivov :)

barbara knez

Kako povezovati delčke v celoto

Prebrala sem ze eno knjigo o Astrologiji pred časom. Tečaj je razumljiv. Najbolj mi je bilo všeč zadnje poglavje, kjer sem izvedela kako povezovati delčke v celoto. Poskusila sem razbrati svojo življenjsko pot, a nisem prepričana, da mi je uspelo. Tečaj je primeren za vse, ki jih zanima, kako se lotiti astrologije.

Nija Pantelić

Nimam nobenega predznanja astrologije. Odlično je bilo razloženo. Tako, da sem jaz kot nepoznavalec v celoti razumela razlago. Všeč mi je bila razlaga in tematika. Nisem še poskusila z razlago. Moram ugotoviti kje si lahko naredim rojstno karto, da vidim kje v mojem horoskopu ležijo planeti (Venera). Tečaj je primeren za vse, ki jih to področje zanima.

Milena

Znate pritegniti poslušalca in ga navdušiti

Pred vpisom v tečaj sem imela malo znanja. Vse je bilo zelo dobro razloženo. Všeč mi je bilo zelo jasno vaše podajanje vsebine, znate pritegniti poslušalca in ga navdušiti. Pregledala sem, kje so nekateri planeti, v katerih hišah, kje je moja Luna, Neptun, Saturn.... Pri tem poglabljanju rabiš čas in predvsem te mora to zanimati, mislim da mi je šlo kar dobro, glede na začetek. Tečaj je primeren za vsakogar, ki ga zanima malo psihologija človeka, za vsakega, ki rad raziskuje, kaj mu njegovi planeti prinašajo v življenju, npr. planet sreče, kje stoji, in kako ravnati v določenih situacijah, da se ti izboljša tvoje življenje. Iskrena hvala še enkrat za podano znanje.

Dragica Vengust

Tečaj mi je bil všeč

Nekaj predznanja sem imela in sem lahko sledila tečaju, ki mi je bil všeč. Bilo je lepo razloženo.

barbara smrekar

Lepo razložite vsako stvar

Že dolgo nazaj sem imela zanimanje za astrologijo, kupila knjigo, pa sem obupala, ker mi ni bilo kaj dosti jasno. Ko sem šla skozi tečaj in kvize, sem bila zelo vesela, da sem kvize kar uspešno reševala, si kar hitro zapomnila nekaj stvari, razen pri aspektih se mi je malo ustavilo. Dobila sem zagon in veselje, skozi tečaj, še bolj, kot sem si mislila. Zanima me osebno in poklicno, pomagala bi sebi in drugim. Moj nasvet za nekoga drugega: Naj si najprej pogleda brezplačni tečaj, kaj prebere o tem, kakšen članek, knjigo, da vidi, če je to res zanj. In če je, ga bo vaš tečaj sigurno pritegnil. Mene je in zelo mi je všeč, kako lepo razložite vsako stvar. Sem zadovoljna.

Tina Čater

Obnovila sem znanje

Malo sem se razgledovala v astrologiji okrog leta 1989, zadnjih deset let skoraj nič. Medtem sem izrisala nekaj ilustracij vseh personificiranih planetov k poeziji prijateljice na temo astrologije, kot pogovor med planeti v rimah. Obnovila sem nekaj nekdanjega vedenja o planetih in aspektih v lastni natalni karti. Prav lepo, umirjeno, razumljivo sistematsko podajate razlage in to s prijetnim glasom. Sama občasno slikarsko/grafično izrisujem astro karte za prijateljice kot darilo za rojstni dan v obliki slike z znamenji in ozvezdji v ozadju kroga. Tečaj bi priporočila za začetnike, ki vejo o astrologiji bolj malo ali skoraj nič; tako da se verjetno ob sledenju lekcijam in poslušanju razlage v petih korakih tudi sami navdušijo nad študijem astrologije.

Joža Jamšek

Jasna navodila

Samostojno se že kar neki časa posvečam učenju astrologije. Tečaj mi je bil všeč in prejel sem jasna navodila za samostojno učenje ter potrditev, da sem na pravi poti. Tečaj je primeren za začetnike.

Davis Zbogar

Še posebno mi je bilo všeč zadnje predavanje z razlago

Nekaj malega sem vedela o astrologiji. Tečaj poteka zelo razumljivo. Še posebno mi je bilo všeč zadnje predavanje z razlago, ki mi kar gre. Čisto malo je dobro, da človek ve že prej nekaj malega o astrologiji. Vsaj znamenja - simbole.

Lucija Poteko

Lepo razloženo in razumljeno prikazano

Pred nedavnim sem bila udeleženka astrološke delavnice. To so moji začetki učenja astrologije, pred tem nisem imela pojma. Res je, da prebiram knjigo Modrost in moč astrologije, pa kljub temu mislim, da je v tečaju dovolj lepo razloženo in razumljeno tudi prikazano. Astrološki aspekti. To področje je kakor ste že sama povedala najtežje, za nas začetnike. Preberem karto, z razlago je pa še veliko dela. Glede na to, da predznanja ni bilo, nisem poznala vseh znamenj, hiš, kaj šele planetov, kje so aspekti, mi je sedaj nekako jasno. Seveda je to moja ocena, bo pa potrebno še nekaj učenja. Ta tečaj je primeren za vse, ki jih vsaj malo zanima astrologija. Naj se vam ob tej priložnosti najlepše zahvalim, ne samo za tečaj, temveč za vse prispevke in novice, ki nam jih pridno pišete. HVALA

Ema Srdar

Dobra razlaga

Skoraj nič znanja nisem imela pred vpisom, všeč pa mi je bila dobra razlaga. Tečaj je zagotovo primeren za vsakogar, ki ga to zanima.

Irena Grmek

Zelo všeč mi je bil celoten tečaj, vsaka napisana vrstica

Pred vpisom nisem imela nobenega predznanja. Vse je bilo razumljivo razloženo. Zelo všeč mi je bil celoten tečaj, vsaka napisana vrstica, kar požirala sem vsak napotek, nasvet. Joj , seveda sem že poskusila z razlago, a mi hiše še delajo probem. Tečaj je primeren za vse, katere vsaj malo zanima astrologija, ter tudi za tiste, ki berejo horoskope.

anita marksl

Primerjava značajev

Imela sem nekaj predznanja. Všeč mi je primerjava značajev, med seboj enaka znamenja in njihove posebnosti. Nekaj malega sem že uporabila. Tečaj za vse, ki jih zanima astrologija.

Jelka Hladnik

Vse je bilo razumljivo

Pred vpisom v tečaj nisem imela nič znanja. Vse je bilo razumljivo, čeprav še nisem vsega dojela. Vesela sem, da sem se sploh odločila za tečaj. Razlaga mi še ne gre, ampak tečaj je primeren za vsakogar, ki ga zanima to področje.

Tatjana Jereb

Razumljiva razlaga

Nič nisem vedela o astrologiji pred vpisom, a mi je bil tečaj všeč. Bistvo sem razumela in všeč mi je bila razumljiva razlaga. Uporabila sem prvi in drugi sklop. Počasi bom uporabila še kaj drugega. Tečaj je primeren za začetnike.

Darinka Ambrožič

Brez predznanja

Nisem imela nič predznanja in vse je bilo razumljivo razloženo. Najbolj so mi bile všeč astrološke hiše, ampak žal še nisem ničesar uporabila. Tečaj je primeren za vsakogar, ki ima željo.

Liljana kramberger

Dobrodošel način razlage

Imam že nekaj predznanja astrologije. Zame je bilo razumljivo. Pravzaprav, so me najbolj zanimali aspekti in njihova obrazložitev, še vedno mi občasno predstavljajo težavo. Vse od navedenega že uporabljam. Bolj sem se posvetila posameznemu planetu, ki označuje določeno področje. Vaš način razlage mi je bil zelo dobrodošel. Primeren je verjetno bolj za začetnike, čeprav tudi za nas, ki se že malo več ukvarjamo z astrologijo, pride prav.

Blanka Bertoncelj

Do vsebin sem lahko dostopal, ko sem imel čas

Imam vašo knjigo Osnove astrologije, tečaj pa je bil razumljiv. Všeč mi je bilo, ker sem do vsebin lahko dostopal, ko sem imel čas. Sedaj se bom bolje seznanil z aspekti. Tečaj je po mojem mnenju primeren za vsakogar, ki bi rad se izobrazil na tem področju

Branko Benedičič

Strokovnost, razumljiva laičnemu človeku

Nekaj zelo malega sem vedela o astrologiji. Všeč mi je bila strokovnost, pa vendar razumljivo laičnemu človeku. Všeč so mi bile predvsem hiše. Tečaj je primeren za vse radovedne in vedoželjne, tiste, ki si želijo nekaj več.

DARJA POGAČNIK

Več znanja in spoznavanje sebe

Nič predznanja nisem imela. V bistvu mi je bilo všeč kar vse. Uporabila še nisem nič, saj si utrjujem znanje s ponavljanjem. Tečaj je primeren za vse, ki si želijo več znanja in predvsem spoznati sebe.

Mojca Golob

Razložila sem svoj horoskop

Poznala sem nekaj osnov, kar sem se naučila sama iz knjig in videov v zadnjem letu in pol. Tečaj mi je bil všeč. Med drugim razlaga planetov v hišah. Razložila sem svoj horoskop in šlo mi je v redu. Tečaj je primeren za vsakega, ki ga zanima astrologija.

Tjaša Pirih

Enostavno in praktično

Približno toliko znanja sem imel pred vpisom kot je nivo tečaja, morda nianso več, sem malo osvežil. Je dovolj nazorno razloženo. Imate dobro dodelano prakso, kako znanje razložiti na enostaven in praktičen način.👍 Trenutno sem v situaciji ko res iščem odgovore za pestro dogajanje v življenju. Zato na večih področjih skušam najti možne vire, pa tudi v astrologiji in tudi konkretno na tem tečaju. Do sedaj sem uspel le delno razvozlati mojo zanimivo življensko pot😊. Skozi astrologijo sicer bolj priložnostno, ko me ta pritegne, brskam po vseh možnih virih, tako sem naletel tudi na vaše videje. Tečaj je primeren praktično za vse, ki si želijo ali upajo vprašati, kdo sem, zakaj sem,.. in se še niso poglobili v osnovno razlago astrologije.

Tomaž Mihelič

Razumljiv tečaj in všečno vodenje tečaja

Pred vpisom nisem imela nič znanja astrologije. Tečaj je razumljiv in všeč mi je, kako ste me vodili skozi poglavja. Poskušala sem razvrstitev planetov po hišah, za ostalo pa še nisem našla dovolj prostega časa, imam pa trden namen tudi to predelati. Tečaj je primeren tudi za takšne nevedneže kot sem sama.

zdenka pikl

Postopnost, sistematičnost, preprostost razlage

Kar nekaj znanja sem imela pred vpisom, ampak nabranega z vseh vetrov. Mešanico vsega po malem. :) Tečaj mi je bil všeč. Še zlasti postopnost, sistematičnost, preprostost razlage. Ravnokar rišem svojo prvo natalno karto in vpisujem planete ter stopinje. To je tečaj za tiste, ki verjamemo v naravno povezanost in soodvisnost vseh bitij, snovi in energije. Za tiste, ki se zavedamo dejstva, da več kot se učimo, manj vemo in se želimo naučiti še več.

Alenka Žunič

Zelo prijazen tečaj za začetnike

Pred vpisom sem končala tečaj Osnove astrologije in nedokončan tečaj Razlaga rojstne karte. Razlaga je zelo razumljiva. Všeč mi je bila preprosta razlaga in veliko razumevanja če česa ne dojameš takoj. Vse mi je bilo jasno, ampak nekaj znanja že imam, tako da sem vedela o čem govorite. Sem že uporabila in šlo mi je odlično. Tečaj je primeren za vse, ki že kaj vedo in absolutno zelo prijazen tečaj za začetnike.

Danica brunec

Komaj čakam, da predelam snov

Pred vpisom v tečaj nisem imela imela nič kaj znanja. Zapisano sem že prebrala, ampak na hitro. Vse imam shranjeno. Všeč so mi bili kratki in jedrnati zapisi. Ker imam sedaj v ospredju neko delo, ki me zahteva "celo", sem zanimivo čtivo sprintala in čaka name, da se mu posvetim. Nabavila sem si tudi vašo knjigo in komaj čakam, da predelam snov. Ne bi pa rada to naredila "mimogrede". Tečaj je primeren za vsakogar, ki ga to področje zanima in potrebuje smernice za začetno razumevanje. Hvala!

Stanka

Pred vpisom v tečaj sem imela veliko znanja. Vse je bilo razumljivo razloženo, všeč pa mi je bila enostavnost. Uporabila sem vse. Tečaj pa priporočam popolnim začetnikom.

meta

Jasna razlaga osnov astrologije

Pred vpisom v tečaj nisem imela nič predznanja. V tečaju je bilo vse razumljivo razloženo. Predvsem mi je bila všeč jasna razlaga osnov astrologije. Pridobila sem si svoj rojstni horoskop in na njem ponovno sledila brezplačnemu tečaju. V nadaljevanju si moram kupiti vašo knjigo in še večkrat poslušati predavanje. Trenutno primerjam svoj in partnerjev horoskop. Sedaj se je potrebno naučiti razlage. Zanima pa me tudi šola astrologije. Tečaj je primeren za vse, ki iščejo odgovor, ali planeti res vplivajo na naše življenje in če da, kakšen je ta vpliv.

Ana Hrovat

Razumljivo in lepo razloženo

Pred vpisom v tečaj nisem imela nič predznanja. Bilo je razumljivo in lepo razloženo. Ničesar še nisem poskusila uporabit. Moram še vse predelat, pa razumet. Tečaj je primeren za vse, ki jih astrologija vsaj malo zanima.

Cvetka Hribernik

Navodila z zaporedjem

Pred vpisom sem imela zelo malo astrološkega znanja. V tečaju je bilo vse razumljivo razloženo. Zlasti so mi bila všeč navodila z zaporedjem, kako se lotiti razlage horoskopa. Izpisala sem hiše v znamenjih in planete v hišah ter se lotila razlage. Težko, ker je snov tako obsežna. Tečaj je primeren za začetnike, da se dobi vtis zakaj pravzaprav gre.

Vanda Blagšič

Tečaj mi je bil všeč

Nič nisem vedela o astrologiji pred vpisom, a mi je bil tečaj všeč. Še posebno natančno vodenje. Tečaj je primeren za vsakega, ki si želi vedeti več.

Simona Langenvalter

Navdušili so me kratki koraki

O astrologiji sem vedela zelo malo. Tečaj mi je bil všeč - zelo! Predvsem so me navdušili kratki koraki. Uporabila sem vse, kar ste naročili. Tečaj je primeren za vsakogar, ki ga astrologija zanima.

vlasta

Razumljivo tudi za čistega novinca

Pred vpisom v tečaj sem vedela, da astrološko natalno karto sestavljajo planeti, hiše, da so pomembni aspekti med planet, da vsaka hiša pokriva eno področje našega življenja, .... ne bi pa vedela katera hiša pokriva katero področje in kateri planet je za kaj. Za mnogo znakov nisem vedela, npr. da obstaja Lilith, arabska točka sreče, .. itd. Razlaga je dovolj razumljiva za čistega novinca kot sem sama in tudi nekoga s še manj znanja. Všeč mi je bila razločna razlaga, dovolj informacij naenkrat, pomembna je tudi barva glasu, saj deluje pomirjujoče. Vseskozi sem imela pred seboj svoj natalni horoskop in sem kukala in iskala razlago na svoj primeru. Nisem vedela, da imam tudi nekaj praznih hiš, da to ni nič neobičajnega. Kaj je konjunkcija med planeti, etc. Tečaj je primeren za vsakega začetnika brez kakršnega predhodnega znanja astrologije.

Tanja Milovanovič

Nisem vedela kako se razlaga horoskop in me je presenetilo

Nič astrologije nisem znala pred vpisom, samo rada sem prebirala. Morala bom še kar nekajkrat prebrati snov, da bom res razumela. Nisem vedela niti to kako se ga razlaga, to me je presenetilo! Mislim, da je tečaj primeren za vsakega, ki ga to vrste znanje zanima. Mene zelo zanima.

Štefanija Mirnik

Razlaga je enkratna

Nobenega predznanja astrologije nisem imela. Razlaga je enkratna, samo naučiti se bo se potrebno - Z eno besedo VSE. Naučila sem se prepoznati simbole astroloskih znamenj, simbole planetov, najtežje pa razumem aspekte in konjunkcije, sicer pa si ne znam predstavljati kako bi izrisala svoj horoskop. Bom pa prebrala se učbenik. Glede na razlago, ki je zelo razumljiva, mislim da je tečaj primeren za vsakogar. G.Irena vi ste enkratna predavateljica in hvala vam za ta tečaj.

Marjeta Dekleva

Po stopnjah, razumljivo za vse

Opravila sem opravila sem že triletni študij in imam precej predznanja. Za začetnike je odlično razloženo in dobra podlaga za tiste, ki se bodo odločili za nadaljni študij. Všeč mi je, da ste pričeli razlago resnično po stopnjah, razumljivo za vse. Jaz astrologijo trenutno uporabljam bolj zase, sem pa v preteklosti naredila kar nekaj interpretacij. Tečaj je primeren za vsakega, ki se odloči, da bi se podrobneje spoznal s to vedo. Splača se, včasih lahko precej olajša življenje in razjasni dileme.

Jožica Novak

Praktični prikaz na primerih

Pred začetkom tečaja sem že hodila drugam na tečaj astrologije, vmes pa sem spoznala vašo knjigo Astrologija za vsakogar 1 - Učbenik za osnove astrologije. Ker me te stvari ljubiteljsko zanimajo in ker mi je všeč vaš način poučevanja, se pri vas že izobražujem na temo Skrivnostni svet Luninih men in mrkov, hkrati pa iščem temo, kjer bom nadaljevala. Bilo mi je všeč. Izpostavila bi praktični prikaz na primerih - ko na sliki horoskopa nazorno pokažete in hkrati pojasnjujete vsebino. Do sedaj sem delala samo na svoji rojstni karti, a je padla odločitev, da na način, ki ste ga predlagali, tudi za ostale družinske člane pričnem zapisovati in ne samo brati. Tečaj je po mojem mnenju privlačen za tiste, ki v sebi že čutijo željo po spoznavanju astrologije. Najverjetneje pa ste z njim pritegnili tudi druge, ki še niso bili seznanjeni s to temo.

Jelka Klemenc

Enostavna slikovna razlaga

Imela sem nekaj predznanja. Tečaj je razumljiv. Všeč mi je bila enostavna slikovna razlaga. Poskušala sem že poiskati planete v hišah in medsebojne aspekte. Tečaj je primeren za vse. Tako začetnike kot "povratnike".

Andreja Horvat

Korak za korakom z upoštevanjem pravil

Poglobljeno študiram astrologijo, vse od izzida knjige Astrologija za vsakogar I., Irene Stopar. V tečaju je bilo za nas "študente" razumljivo razloženo in za začetnike lepo prikazana predstavitev, ampak, v tako hitrih korakih menim, da začetnik mora preštudirati najprej osnove navedene knjige, le na ta način snov razume in zajame bistvo, kako uporabiti svoj rojstni horoskop oz. zemljevid svojega življenja in vseh, ki nastopajo v njem. Tečaj je zajemal kratke osnove, poudarke na bistvu prikazane snovi in teme, razumljiva razlaga in povabilo k poglobljenemu študiju astrologije. Globji pomen sončnih in luninih mrkov v povezavi z luninimi vozli in njihov vpliv, natančna razlaga orbisov. Korak za korakom z upoštevanjem pravil. Kratek tečaj Kako brati horoskop za srečo in uspeh je bil lep prikaz, da študij astrologije zahteva od študenta ali ljubitelja resen študij, ogromno presedenih ur, razmišljanj, sklepanj, povezovanj, učenja, in ko jo spoznaš in razumeš, jo želiš spoznati še globje. To, je šele majhen delček v mozaiku modrosti astrologije.

Nevenka Omahne

Razlaga na konkretnem horoskopu

Poznala sem že osnove, znamenja, planete, hiše, aspekte. V tečaju je bilo vse razumljivo razloženo. Najbolj mi je bila všeč razlaga na konkretnem horoskopu. Poskušala sem uporabiti razlago aspektov. Šlo mi je solidno. Tečaj je primeren za tiste, ki nekaj že vedo.

Patricija Munda

Zelo razumljivo razlagate

Pred vpisom sem pridobila zelo malo znanja iz spletnega portala o Astrologiji. Večkrat sem pokukala tudi v Astrološki slovar. Zelo razumljivo razlagate in hvaležna sem, da ste mi omogočili sodelovati na vašem brezplačnem tečaju. Najbolj me je privlačila tema o aspektih, lunacijah in mrkih. Všeč mi je bilo vse, kar ste predstavili in tudi način predstavitve. Uporabila sem svojo Natalno karto, na osnovi katere sem sodelovala z odgovori pri vaših postavitvah vprašanj med posameznimi lekcijami. Šlo mi je dobro. Tečaj je primeren za začetnike in tudi tiste, ki iščemo informacije po spletu. Vaše strnjeno gradivo sem shranila in ga bom korak za korakom še nekajkrat prebirala. Morda se bom celo odločila nadgraditi svoje znanje. Spoštovana gospa Irena hvaležna sem za vse, kar ste in še boste zapisali. Veselim se vaših novičk. Iskrena hvala in lepo pozdravljeni!

Vanda Prašnikar

Všeč so mi kratke in jasne razlage

Pred začetkom tečaja nisem imela nobenega znanja o astrologiji. Tečaj je zelo jasen in razumljiv. Všeč mi je, da so vaše razlage kratke in jasne. Vse kar sem spoznala v tečaju, sem že uporabila in mislim, da mi je šlo za začetnico kar dobro. Tečaj je primeren za vse, ki jih zanima astrologija.

Irena Hribar

Dobila sem predstavo kaj so astrološke karte

Poznala sem horoskopske znake - nekaj značilnosti vsakega znamenja. V zadnjem letu sem se seznanila z luno in njenimi delovanji skozi knjigo, ki sem si jo kupila. Za sprotna dogajanja/gibanja planetov, sem naročena na članke, ki zelo podrobno opisejo dogajanje, ki sledi (npr. retrogradna Venera). Več nisem pričakovala, ker se zavedam, da bom za več znanja morala tudi več prebrati in se naučiti. Ker se nikoli nisem spoznala z astrološkimi kartami, mi je bilo vseč to, da sem dobila vsaj neko predstavo kaj je to. Rada si vzamem več časa za takšne stvari in ker ga zadnje dni ni bilo, nisem nič uporabila. Tečaj je primeren za nekoga, ki se do zdaj samo razmišljal o astrologiji ali razlagi horoskopa. Ampak, seveda, samo kot uvod v morebitna poznejša znanja.

Tamara Simić

Enostavna razlaga

Pred vpisom v tečaj sem imela nekaj malega predznanja. Razloženo je zelo dobro, razumljivo. Všeč mi je bila vaša enostavna razlaga, pa še to, da ni bilo potrebno, da se učiš kaj na pamet. Simbole pa sem že poznala. Tečaj je primeren za nekoga, ki ga to res zelo zanima in je še mlad in predvsem, da ne ostane samo pri enem tečaju, temveč gre do kraja in uporablja to kot za svoj poklic.

Aurelia Križman

Všeč mi je bila razlaga, teme in na koncu tudi test

Imela sem nekaj predznanja (težko ovrednotim). Zame je bil tečaj dovolj razumljiv. Všeč mi je bila razlaga, teme in na koncu tudi test. Tečaj je primeren bolj za začetnike.

Blanka Terzič Bertoncelj

Dobro razloženo, a še najmanj enkrat bom šel skozi

Nobenega znanja astrologije nisem imel pred vpisom v tečaj. Mislim, da je bilo dobro razloženo. Potrebno pa si je vzeti čas. Zato bom šel najmanj se enkrat skozi. Kot sem napisal nimam nobenega predznanja. Sem mislil tako kot vi, da to ne služi nobeni stvari. Imate zelo čudovit in pomirjajoč glas. Ta tečaj je primeren za ljudi, ki se želijo pobliže spoznati z astrologijo.

Srecko Sostaric

Vpišem se v tečaj horarne astrologije

Astrologijo osnovno poznam. Ko mi bo dopuščalo finančno stanje, se vpišem v tečaj horarne astrologije.

Zito Ceres

Jedrnatost v tečaju

Pred začetkom tečaja sem imela zelo veliko znanja. Vse je bilo razumljivo razloženo. Najbolj všeč mi je bila jedrnatost. Uporabila sem vse in šlo mi je zelo dobro. Tečaj je po mojem mnenju primeren za začetnike.

Metka Bombek

Lepo razloženo

Nič znanja nisem imela. Bilo je lepo razloženo, vendar kot popolni začetnik res nisem vsega razumela. To bi mogoče bilo dobro še kdaj pogledat. Včasih šele naslednjič razumeš pomen. Vse mi je bilo všeč, a nisem še uporabljala. Tečaj je primeren za vsakega, ki ga vsaj malo zanima astrologija.

Mirica Reberšek

Zelo jasno razloženo

Pred vpisom v tečaj nisem imela nič astrološkega predznanja. Vse je zelo jasno razloženo. Zelo zanimivo je bilo branje moje rojstne karte. Hvala za vso posredovano znanje in rojstno karto. Tečaj je primeren za vse, ki jih zanima astrologija.

Silva Vrhunc

Zelo zanimivo in razumljivo

Nič nisem vedela, razen imen po znamenjih horoskopa. Mislim, da je bilo zelo zanimivo povedano in razumljivo glede na osnove in začetek spoznavanja z astrologijo. Všeč mi je bilo preverjanje znanja po poslušanju posnetka in da so bili sklopi po posameznih področjih ločeni med seboj. Trenutno se še nisem poglobila v določeno teorijo, da bi lahko razumela določene aspekte, bolj kot ne pa preberem vsaj dnevne horoskope, ki so objavljeni. Tečaj je primeren za vsakega, ki ga to področje zanima, bodisi začetnike ali tiste, ki bi radi osvežili oziroma nadgradili svoje znanje o astrologiji.

Lucija Koštomaj

Tečaj je primeren za vse. Tudi za čiste začetnike brez kakršnega koli predznanja

Nekaj malega osnov sem imela, preden sem se vpisala. Veliko sem brala knjige s to tematiko. Vse je bilo dovolj razumljivo. Všeč mi je bilo to, da ste pobrali ven samo bistvo. Šlo mi je dokaj dobro. Malo se še moram poglobiti in utrditi znanje. Tečaj je primeren za vse. Tudi za čiste začetnike brez kakršnega koli predznanja.

Suzana Fajfar

Zdaj bolje razumem

Prepoznala sem planete in hiše. Zelo lepo povedano in razumljivo za vse začetnike in tudi tiste, ki bi radi našli nekaj, kar morda niso vedeli ali pa so pozabili. Zelo mi je bilo všeč. Določene stvari v mojem horoskopu so se "poklopile" in jih bolje razumem. Tečaj priporočam za začetnike in tudi ostale.

Mateja Stropnik

Tečaj mi je bil všeč v celoti

Ob vpisu sem poznala pomen horoskopskih znakov in planete. Za tiste, ki zelo dobro poslušajo, je tečaj dovolj razumljiv. Veliko truda je vloženo vanj. Lahko rečem, da mi je bilo všeč vse. Aspekte bolj slabo razumem, a upam da bom nekoč tudi to osvojila. Tečaj je primeren za tiste, ki raziskujejo astrologijo oz. so začetniki na poti spoznavanja astrologije

IDA VELJIČ

Všeč mi je bilo vse

Imam precej predznanja, za mano je tečaj iz astrološke energetske medicine, triletni tečaj psihološke astrologije s psihoanalizo in precej predavanj na temo astrologije in samoučenja. Vse je bilo razumljivo. :-) Všeč mi je bilo vse. Tečaj je primeren za začetnike brez posebnega predznanja.

SABIN KONČAN

Moje predznanje: nula

Moje predznanje: nula. Dosta dobro je bilo s obzirom da koristim Google translate. Razumljivo je sve, s obzirom da je meni sve bilo nepoznato. Još nisam ništa isprobal ali probat ću. Tečaj je primjeren za svakoga tko želi.

Dobroslav Badurina

Testi na koncu vsakega poglavja

Nekaj osnovnega predznanja sem že imela in tečaj mi je bil všeč. Najbolj so mi bili všeč testi na koncu vsakega poglavja, kjer lahko dejansko preveriš svoje znanje. Poskušala sem si že razložiti pomen tanzitov preko natalnih planetov, vendar imam seveda bistveno premalo znanja, da bi lahko naredila ustrezne povezave.

Tatjana ALAČ

Astrologija je kot neskončna knjiga

Lepo razloženo in tudi prikazano. Sem probala za svoj horoskop, a žal imam premalo znanja, da bi to vse povezala. Tečaj je primeren za nekoga, ki ga resnično astrologija zanima in ne samo zanima, da je tudi pripravljen narediti - ne samo začetni tečaj - še veliko več. Sem mnenja, da je astrologija neskončna knjiga, iz katere se lahko veliko naučiš. 😊

Zdenka Sajovic

Kako dobro vodite in razlagate

Pred vpisom va tečaj sem imela zelo malo predznanja. Vse razlage so razumljive in niso preveč zahtevne, tako, da jih lahko razumeš in se takoj ne ustrašiš. Najbolj mi je všeč, kako dobro vodite in razlagate. Poslušalca kar potegnete v vsebino. Poizkusila sem se že nekaj naučiti(simboli, vsebine znakov, planete, hiše....). Astrologija je vražje zahtevna. Tečaj je odličen in te ravno prav navduši. Pokaže ti pot, da se lahko odločiš ali te to zanima ali pa se boš s tem začel ukvarjati kdaj drugič.

Nuša Vodnik

Všeč mi je, da je razlagi sledil kviz

Raziskovanje tega tako zanimivega sveta planetov, hiš, .....me spremlja že nekaj časa:). To je veda, ki odpre ena vrata, za njimi pa se nahajajo vedno nova in nova. Predznanje pridobivam na različne načine: s pomočjo mentorjev, knjig, delavnic.... Všeč mi je bilo, da je po razlagi sledil kviz:) Uporabila sem vse. Ugotovila luknjico v znanju - aspekti. Primerno za začetnike, da se spoznajo z osnovami, potem pa je kot pravite vi Irena - vaja, vaja, vaja:)

Jana Žorž

Tekoča in umirjena razlaga

Pred začetkom sem vedela precej o osnovah (hiše, planeti, znamenja, ...). Všeč mi je bila tekoča in umirjena razlaga, glavni poudarki. Po tečaju sem poskusila z razlago, ki je še nisem tako obvladala (na primer kam pade februarski soncni mrk na mojo karto). Primeren je za zacetnike in za samouke, da se snov kot lepo zaokrožena celota strne in morda izve se kaksna malenkost, ki nam je samoukom skrita. Hvala za to izkusnjo.

Petra Miklavc

Dobra razlaga in pavza, da malo "prebaviš" snov

Malo - zelo malo sem vedela o astrologiji pred vpisom v tečaj. Razloženo je zelo razumljivo. Všeč mi je bila dobra razlaga v obvladljivih modulih. Pavze vmes, da malo "prebaviš" snov prejšnjega dne. Svoj rojstni horoskop sem pregledala v skladu z navodili. Obrazložitve aspektov pa so nekatere "čist zadete", druge pa ... ne bi rekla da ravno veljajo zame...morda bodo v prihodnosti? Tečaj je po mojem mnenju primeren za začetnike, ki želijo razumeti kako nastane horoskop in kaj lahko najdejo v njem takega, na podlagi česar lahko bolj kvalificiran astrolog razloži vplive.

Milena

Tečaj je dovolj razumljivo razložen

Iz astrologije nisem do zdaj imela nobenega znanja. Tečaj je dovolj razumljivo razložen. Najbolj všeč mi je, da ste svoj dragoceni čas posvetili nam začetnikom. Za sedaj še poslušam in gledam svojo rojstno karto in se veselim učenja. Tečaj je primeren za vse, ki verjamemo v astrologijo.

Marjana Vöröš

Všeč mi je bilo

Malo, skoraj nič, nisem vedel o astrologiji. Všeč mi je bilo podajanje odgovorov in branje lastnega horoskopa. Mi je kar šlo, so pa še vedno nejasnosti. Tečaj je primeren za ljudi, ki se zavedajo pomembnosti horoskopa in jim je v pomoč pri vsakdanjem življenju.

Marko Jagodič

Všeč mi je bilo spoznavanje hiš

Nobenega predznanja nisem imela pred vpisom v tečaj. Razloženo je bilo razumljivo, najbolj všeč pa mi je bilo spoznavanje hiš. Mislim, da je tečaj primeren za ljudi z malo talenta za astrologijo.

Ljudmila Blaznik

Odkrivanje novega znanja

Pred začetkom sem poznal planete in znamenja horoskopa, ostalo je bilo novo. Všeč mi je bilo odkrivanje novega znanja, spoznavanje medsebojnih vplivov planetov na človeka, zemljo... Vseskozi treniram po malo in moram reči, da mi vse kar dobro gre. Nekaj težav imam le pri prepoznavanju aspektov. Mislim da je tečaj primeren za vse, ki jih astrologija vsaj malo zanima.

Grega Platiša

V natalno karto sem se naučila vrisati mrke

Pozdravljena draga ga. Irena, sicer sem do sedaj samouk astrologije, znake, planete, hiše, aspekte, izris natalne karte in osnovno branje natalne karte sem se naučila že pred časom, dodatno sem tudi obiskala vaš tečaj spoznajmo sebe skozi horoskop. Tudi osnovno razlago horarne karte (DA, NE) sem se naučila v enem od vaših tečajev. Do tega brezplačnega tečaja pa nisem znala vrisati mrkov, tako da sem to osvojila v tem tečaju, zakar sem vam zelo hvaležna. V tečaju je bilo vse zelo jasno in razumljivo povedano, tako da ne dvomim da se nekdo, ki se je želel spoznati s astrologijo, nebi znašel ali česa razumel. Najbolj mi je bilo všeč, da sem se naučila v natalno karto vrisati mrke. Na moji karti mi gre vse precej dobro. Tečaj je primeren za vse, ki se želijo spoznati s astrologijo in do sedaj niso vedeli ali je to za njih ali ne. Mislim, da so s tem tečajem pridobili vpogled kaj je astrologija in kako jo uporabljati.

Marjana Bolčevič

Tečaj je primeren za vsakega, ki ga astrologija zanima

Na tečaju sem se naučila astroloških znamenj in nekaj samega branja horoskopa. V tečaju so dodane zanimive povezave. Tečaj je primeren za vsakega, ki ga astrologija zanima.

Valerija Grcar

Razumljivo razloženo

Pred vpisom v tečaj sem vedela nekaj malega, kolikor sem se sama naučila. Bilo je razumljivo razloženo. Prve lekcije so razumljive in kdor si želi več, dobi tu motivacijo. Svoj horoskop zdaj bolje razumem. Tečaj je primeren za začetnike in tiste z nekaj predznanja.

Alenka Mandić

Zelo lep način podajanja znanja

Pred vpisom v tečaj sem imela kar veliko znanja astrologije. Vse je bilo razumljivo razloženo. Všeč mi je bil zelo lep način podajanja znanja (glas, natančnost, postopnost). Pri meni je šlo v tečaju bolj za obnavljanje znanja. Tečaj je primeren za začetnike in za tiste, ki želijo svoje znanje iz astrologije obnoviti.

Helena Jugović

Razloženo je bilo res odlično

Pred začetkom tečaja nisem imela nič predznanja. Razloženo je bilo res odlično. Všeč mi je bilo vse, saj je bilo razloženo tako, da razume vsak. Zaenkrat še nisem uporabila nič... :(. Tečaj je primeren za vsakogar.

Ljubica Keršič

Všeč mi je bilo ponavljanje lekcije

Nisem imela predznanja iz astrologije. Včasih preberem kak članek. Razumela sem večino vsebine in všeč mi je bilo ponavljanje lekcije. Ni mi šlo dobro, potrebno bi bilo več delati na razumevanju pojmov. Tečaj je primeren za vse, ki želijo več vedeti o astrologiji oz. razumeti trenutna in dolgoročna dogajanja tako v sebi kot širše. Hvala za kratek tečaj.

Lilil faletič

Na lahkoten način podane razlage

Imam znanje iz knjig, filmov in webinarjev. V tečaju je bilo razumljivo razloženo bistvo kako uporabiti horoskop. Lepo in na lahkoten način podane razlage. Je kar zahtevna veda, ogromno različnih terminov, besed in znakov, opisov in interpretacij. Takšna in podobna učenja me zanimajo. V naslednjih dneh si bom ogledala svojo natalno karto in v kolikor bodo finance dopuščale, razmišljam tudi o kakšnem tečaju oz. študiju ali samoučenju v tej smeri. Tečaj je primeren za vse ljubitelje astrologije in ljudi ki jih zanima kaj več o horoskopu.

Tjaša Korošec

Na razumljiv način ste povedali bistvo

Predznanja imam veliko, opravila sem celoten tečaj astrologije. Razlaga v tečaju je razumljiva. Všeč mi je bilo, da ste s svojimi, na razumljiv način povedali bistvo. Vse sem že poskusila in mi je šlo prav dobro. Tečaj je primeren za vsakega, ki ga astrologija zanima.

Mirjam Masič Repše

Astrologija pomaga v ključnih situacijah

Pred vpisom v tečaj nisem vedela nič kaj uporabnega. Verjamem pa, da lahko astrologija pomaga v ključnih situacijah. Vsekakor je bilo razumljivo razloženo, le s četrtim poglavjem je bilo težko, ampak to ste itak napovedali. Všeč mi je vaša pripravljenost, da znanje delite z nami in nam na dostopen način omogočite pokukati v fascinantnost astrologije. Natisnila sem na vaši strani dostopno literaturo in je bilo še bolj zanimivo in sistematično. Tečaj je primeren predvsem, da začutiš globino in širino tega področja. In spoštovanje do vas astrologov. Hvala!

Brigita Čanč

Razumljiva razlaga

Pred vpisom v tečaj nisem poznala nobenega oziroma sem poznala nekaj simbolov astroloških znamenj. Podana je bila dovolj razumljiva razlaga. Težje razumljivi so aspekti. Spoznala sem, da ni samo znamenje tisto, ki določa vsebino našega horoskopa, ampak mnogo več: hiše, aspekti, mrki... in še in še. Ugotavljala sem hiše v znamenjih in njihov vpliv. Počasi je šlo skozi. Tečaj je primeren za vse začetnike; tudi tiste ki vedno preberemo horoskope v revijah.

Tanja Puš

Enostavno in razumljivo

Tečaj mi je bil všeč, predvsem enostavnost in razumljivost. Vsak dan kaj preizkušam že 30 let, kako se dejstva astrološko utemeljijo. Tečaj je primeren za tiste, ki bi se radi na najbolje enostaven in razumljiv način naučili osnov astrologije.

Branka Mencin

Razumljiva razlaga planetov po hišah

V tečaju mi je bila všeč razumljiva razlaga planetov po hišah. Občasno uporabljam astrologijo, vendar imam nekaj predznanja, zato me bolj zanima predikcija in mrki v astrologiji. Menim, da je tečaj primeren za tiste osebe, ki so vsaj malo že seznanjene z osnovnim znanjem astrologije. Hvala za vaš trud in lep pozdrav.

POLONA SEVER

Res je nekaj več - se te dotakne

Nobenega predznanja nisem imel pred vpisom. Bledo miselnost da ga imam, pa. Veliko odgovorov je v ozadju. Če nisi aktiven in pri stvari, mi zgleda kar nekaj. Ne vidim astrologije kot igre, da se mal igraš, res je nekaj več - se te le dotakne. Za igro so druge stvari, tečaj pa me je posrkal, tema je del mene. Všeč mi je povezanost z vesoljem. To je moj dom; vse s tečaja še se učim vedno znova. Uživam. Ko je naporno neham in potem dalje. Dokler uživam se ne bom pritoževal. Imam kar nekaj gradiva na razpolago, pa bom videl. Zaenkrat gre, saj je le osnova. Če izključiš ego potem za igro ni. Je prehudo. Tečaj za ljudi, ki bi radi razumeli da obstaja nekaj več kot je država, celina...

Aleš Simon

Všeč mi je bila predvsem enostavnost

Pred vpisom v tečaj nisem imela nobenega predznanja. Vse je bilo razumljivo razloženo. Všeč mi je bila predvsem enostavnost. Šlo mi je več kot odlično. Razen konjukcij in kvadratov, ki mi še sedaj mogoče niso čisto jasni. Tečaj je primeren predvsem za začetnike.

Tjaša Završnik

Govorni pristop in praktični prikaz

Pred nekaj leti sem pri vas kupila knjigo, katera avtorica ste. S to vašo knjigo sem prišla tudi do nekaterih rešenih vprašanj, ki so me zanimala. Zelo pozdravljam to kratko, osnovno predstavitev horoskopa za " ZAČETEK " spoznavanja lastnosti in dogodkov v življenju. Mislim, da nam bi bilo življenje lažje in bolj razumljivo, če bi vsak bolje spoznal sebe in druge kot osebnost. Pri tem mislim na način , da bi bili ljudje bolj razumni in potrpežljivi med sabo, bilo bi manj gorja. Nekaj osnovnih elementov sem spoznala že prej preko literature, sicer pa menim da za "laika", ki ne pozna določene izraze je zadovoljivo. Najbolj sem bila vesela govornega pristopa in praktičnega prikaza, ker besedilo v knjigi si lahko vsak drugače predstavlja. Iskrena bom , da sem ta tečaj samo enkrat pregledala. Želim pa si , ko bom imela čas, da se bolj poglobim v astrologijo. Dnevno po domačem in tujem spletu spremljam dogajanje planetov. Posebno sem pozorna na mrke v tekočem letu. Sicer pa bi lahko dejala, da ko planeti niso lepo postavljeni, se v "ozračju" in vsakdanjem življenju to zelo čuti. Drži pa tudi, da smo različni ljudje, nekatere se to ne dotakne in živijo po svoje. Tečaj je primer za vsako polnoletno, razumsko osebo, ki jo zanima astrologija.

BERNARDA

Ob razlagi mi je šlo kar dobro

Nekaj malega sem vedela o astrologiji. Všeč mi je bila razumljiva razlaga, dostop neomejen na čas. Malo sem poskusila pri svojem horoskopu in ob razlagi mi je šlo kar dobro. Samostojno mi še ni uspelo razbrati rojstne karte. Tečaj je primeren za vsakega, ki ga astrologija zanima.

TATJANA RITUPER

Zanimivi aspekti

Kar nekaj znanja imam iz astrologije. Pred leti sem kupila knjigo o astrologiji in sem ročno izračunala rojstno karto. Vaša razlaga je bila zelo razumljiva. Zanimivi so mi bili aspekti. Dobila sem nekaj več znanja. Pred leti sem se naučila progresirano karto. Pa sem se kar znašla. Tečaj je primeren za tiste, ki jih veseli astrologija.

Zdenka Pupaher

Vse spoznavam počasi, od znakov dalje

Pred začetkom tečaja nisem imela nič znanja iz astrologije, a je bila snov dovolj razumljivo razložena. Všeč mi je, da vse spoznavam počasi, od znakov dalje. Primerno je za začetnike in za vse tiste, ki bi radi spoznali skrivnosti, ki so nam bile do sedaj tuje. Hvala vam. Nevenka

NEVENKA BETI

Tečaj mi je bil zelo všeč

Že kar nekaj let nazaj sem začela svojo radovednost preko različnega gradiva, med katerimi je tudi vaša knjiga. V tečaju je bilo vse zelo jasno razloženo in poenostavljeno. Tečaj mi je bil zelo všeč, čeprav je bil zame osebno premalo obsežen. Ampak, kot ste razložili že v uvodu, sem to tudi pričakovala. Zelo si želim, da bi nekoč, ko otroci odrastejo, pridem na vaš tečaj, že dlje časa razmišljam o tem. Tečaj je primeren za tiste, ki o sami Astrologiji po domače rečeno "nimajo pojma" in so toliko radovedni, da se naučijo vsaj nekaj osnov. Je pa pohvalno, da brezplačno nudite tečaj, saj samo tako lahko vsak posameznik odkrije, da je to področje, ki ga zanima in v tej smeri tudi nadaljuje.

Metka Kos

Zdaj jaz te svoje postavitve berem, kaj pomenijo

Pred vpisom v tečaj sem imela malo znanja (premalo). Všeč mi je bilo, ko ste povedala, Irena, kako se bere recimo: saturn in bik. Zdaj ste me naučila, da se temu "reče" saturn v biku. :-) Hehe... zelo zanimivo... in zdaj jaz te svoje postavitve berem, kaj pomenijo. Tečaj je zelo razumljiv, ker ste skozi celo "torto" ponovila zadeve, da nam laikom čim bolj pomagate. :-) Všeč mi je, da sem tisto rojstno karto, ki ste mi jo poslala po mojem naročilu v preteklem obdobju, zdaj lahko začela brati sama. Še moram nekajkrat iti skozi. :-)

Jadranka Gaber

Za vsakogar, ki ga vsaj malo zanima "pokukati" čez...

Pred vpisom v tečaj sem imela malo znanja. Bilo je razumljivo razloženo in všeč mi je bila razumljivost podajanja gradiva. Nisem še uspela uporabiti znanja. Še nimam knjige in programa za izris astrološke karte. Tečaj je primeren za vsakogar, ki ga vsaj malo zanima "pokukati" čez...

Janja Turnšek

Najbolje, da začneš v začetnem tečaju

O astrologiji sem vedela nekaj malega. Všeč mi je bila razlaga celotnega tečaja. Vse sem poskusila, trenutno sem brez računalnika (v popravilu, gledam po mobitelu). Če imaš željo po znanju astrologije je najbolje, da začneš v začetnem tečaju.

Janja Miocinovic

Jasni so mi znaki, planeti, hiše

Pred vpisom nisem imela nič ali skoraj nič znanja o astrologiji. Sedaj mi je jasno kako delujejo znaki planeti in hiše. Všeč mi je spremni govor in vizualni prikaz. Najprej se moram naučiti prepoznavanje znakov za znamenja in planete. Tečaj priporočam za začetnike, ki jih astrologija zanima.

Metka Rauber

Naučim vas postati najboljša verzija sebe

Z vami bom Irena Stopar, avtorica, mentorica in coachinja. Poleg znanja s področja astrologije, ki ga boste pridobili v katerem koli od tečajev v Moji Akademiji, vas bom vzpodbujala, da znanje koristno uporabite za lepše življenje in zaživite kot si želite ter zaslužite.

Irena Stopar

>
Success message!
Warning message!
Error message!