Astrološko znamenje tehtnica je "narejeno" za odnose 

Astrološko znamenje tehtnica v vsakodnevnem življenju ljudje enačijo s Soncem v tehtnici. Čeprav jima lahko pripišete iste lastnosti, je dobro ločiti, kaj predstavlja samo astrološko znamenje in kaj človek, rojen v času, ko se Sonce nahaja v tehtnici.

Namreč, s Soncem v tehtnici so rojeni le ljudje približno od 23. septembra do 23. oktobra katerega koli leta. Ta dan se lahko spremeni iz leta v leto, a bo približek pravi. Njim zelo verjetno tudi vi, če ste že kdajkoli prej prebrali karkoli o astrologiji ali kakšen horoskop, pripišete najbolj znane lastnosti tehtnice.

Kadar govorite o astrološkem znamenju tehtnica, ne pozabite, da imate nekje v svojem rojstnem horoskopu to znamenje postavljeno tudi vi, ne glede na to, kaj si rečete, da "ste po horoskopu". Lahko "ste" oven, bik, dvojček, rak, lev, devica, škorpijon, strelec, kozorog, vodnar ali ribi, ampak nekje, v delčku sebe nosite zametke tehtnice. 

Lepota in mir v svetu

Torej, za astrološko znamenje tehtnica velja nekaj tipičnih lastnosti, ki jih slej kot prej opazite tudi pri sebi. Vzbuja veliko željo po harmoničnih (prijetnih) stikih z drugimi ljudmi. Če bi morala izbrati samo eno lastnost, za to znamenje ni pomembnejšega od prijetnih odnosov, miru in razumevanja med ljudmi. 

Znamenju vlada Venera, zato je tesno povezano z lepoto. Meni se je zdelo posebno zanimivo, kako mnoge lepotice, kandidatke za Miss sveta, rade izpostavljajo mir v svetu. Lepota in mir sta v tehtnici preprosto tako tesno prepletena, da pod njenim vplivom celo bolj odločni ljudje včasih podredijo svoj ego ljubemu miru.

Neodločenost z blagimi in težnjimi posledicami

Poleg odnosov in miru bi na tem mestu rada izpostavila še eno tipično lastnost tehtnice. To je po mojem mnenju najbolj neodločno znamenje zodiaka. Je edini predmet zodiaka in njena naloga je tehtanje. Zaradi njenega izjemnega uma, se ji v glavi prepleta milijon in ena misel. Vsako analizira in se poskuša odločiti, kako bo za vse prav. 

Neodločenost jo pripelje do tako velike neodločnosti, da se ne more odločiti za nobeno zadevo. Včasih posledic ni, včasih so banalne, včasih pa velike. Če se ne more odločiti med kruhom in žemljico, ji ne bo hudega.

V najslabšem primeru bo lačna in se bo jutri (ali pa že proti večeru) zlahka odločila. Če pa se ne more odločiti med službo A in B, se lahko zgodi, da bo ostala v službi, ki je ne mara, ali pa še nekaj časa ne bo našla druge službe. Tu so posledice lahko že bolj resne, še zlasti, če nima prihrankov in nikogar, ki bi poskrbel zanjo. 

Tehtnica potrebuje partnerja

Ljudje, rojeni s Soncem v tehtnici, bi za dober partnerski odnos naredili vse in še malo več. Znajo potrpeti in se podrediti partnerju. Vprašajo ga za mnenje in včasih celo naredijo kot jim predlaga. Izziv pri njih je v tem, da vprašajo za mnenje še deset prijateljic, sosedovo Micko, Poldeta in še koga, zatem pa se ponovno ne morejo odločiti, kaj bi morali storiti. 

Čeprav tehtnica velja za zelo pametno astrološko znamenje, ji včasih razum odpove. Ljudje, za katere je tehtnica pomembna, do onemoglosti želijo nekomu ustreči, čeprav zelo dobro vedo, da to ni dobro ne zanje, niti za osebo, ki so ji pravkar prisluhnili. Besedice "ne" se morajo preprosto naučiti in to pri tem znamenju traja dlje kot pri otroku, da se nauči sam obleči in zavezati vezalke. 

Naj govorim o osebi, rojeni s Soncem v tehtnici ali o astrološkem znamenju tehtnica, oba povezuje neznansko velika želja po partnerstvu. Lahko gre za partnerski odnos, ki naj se konča s poroko, za poslovni odnos ali za nek drug odnos. Tam, kjer imate v svojem horoskopu postavljeno svojo tehtnico, tam si želite podpore, razumevanja drugih in skupne poti.

Astrološko znamenje tehtnica v prognostiki

Vsakdo od nas ima obdobja, ko se tesneje poveže z energijami astrološkega znamenja tehtnica. To se zgodi, ko Sonce ali kateri koli od drugih planetov vstopi in prehaja to znamenje. V tem času se pojavi večja želja o sreči v dvoje, o duši dvojčici in o potrebi biti bolj prijazni do vseh ter vsega, kar srečate na svoji življenjski poti. 

Svoje aktivnosti, tudi tiste, ki so povezane s partnerskim področjem, boste najlažje načrtovali, če boste zanje izbrali najugodnejše dni v letu. Opisani so v Osebnem dnevnem horoskopu, ki ga lahko naročite na povezavi tukaj. Vaš bo že v le nekaj dneh.

Odkrivanje in premagovanje blokad astrološkega znamenja tehtnica

Vsako leto se v septembru in oktobru, nekoliko manj intenzivno v marcu in aprilu, Lunini AstroCoachi ukvarjamo z odnosi, s partnerskim področjem, z iskanjem prave poti v odnosih, z izzivi, ko je potrebno reči "ne", pa tega včasih ne zmoremo ali se borimo z neodločnostjo.

Preostanek leta se posvečamo drugim delčkom sebe in življenjskim področjem, vedno usklajenim z Luno in astrološkimi znamenji. Če ste pripravljeni na postopno spremembo - korak za korakom, vas povabim, da že danes postanete Lunin AstroCoach tudi vi. Več informacij in pogoje za vpis boste našli na povezavi tukaj

Preboj v lepše življenje že v 2024

Postanite Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach

V Moji Akademiji vodim tečaj Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach. Fokus tečaja je osebna rast in premagovanje vsakodnevnih izzivov na najlažji možen način, vsakokrat usklajen z Luno, prazno luno, polno luno, vašim karakterjem, vašimi trenutnimi izzivi in vašimi unikatnimi sposobnostmi za reševanje zadev. 

Na tečaju se boste naučili kako pomagati sebi in/ali drugim (domačim, prijateljem, sodelavcem, strankam). Lahko se odločite za nov poklic kot Lunin AstroCoach ali uporabite znanje v kombinaciji z znanji obstoječega poklica. 

V kolikor ste tudi vi siti slabe volje, spreminjanja razpoloženja, čustvene občutljivosti, četudi vam nekdo pokaže le mezinček, nenehnega vrtenja v začaranem krogu razočaranj in težav in želite postati bolj zadovoljni s seboj, uresničiti srčne želje ter se osvoboditi tistega, česar več ne želite v svojem življenju, vključno s čustveno navlako in občutljivo osebnostjo, postanite Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach (klik na povezavi tukaj) in zaživite življenje, ki si ga želite in zaslužite. 

O avtorICI:

Sem avtorica in mentorica, obsedena s preobratom življenja na bolje. Znanje astrologije predajam korak za korakom kot koristno "orodje" preobrazbe na način, da jo lahko povežete s svojim poslovnim, duhovnim in ostalim znanjem.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Success message!
Warning message!
Error message!