Iščete idejo za idealna darila za astrološka znamenja? 

Vsako astrološko znamenje je svojstveno, posebno. Njihove splošne značilnosti in zanimanja so vam lahko v veliko pomoč, ko izbirate najlepša darila za vsakega od njih. Kajti tisto, kar je všeč enemu znamenju, ni nujno, da bo všeč drugemu ali tretjemu.

Bolje, kot jih poznate, lažje boste izbrali idelano darilo za vsako od astroloških znamenj in s tem za vašo čudovito osebo, ki jo želite obdarovati. Za navdih lahko pogledate video posnetek, ki je nastal v sodelovanju z ŠKL. Pod njim, boste našli tudi opis predlaganih daril za vsako astrološko znamenje. 

Idealno darilo za astrološka znamenja - po znamenjih

V nadaljevanju boste našli nekaj odličnih idej za idealno darilo za vsa astrološka znamenja, ki so oven, bik, dvojčka, rak, devica, tehtnica, škorpijon, strelec, kozorog, vodnar in ribi.  

Oven 

21.3. - 20.4.

oven

Idealno darilo za ovna

Oven je znamenje, s katerim se začne naravni horoskop. Zelo je osredotočen nase in na tisto, kar mu je pri srcu. Večkrat sem karikirala, da je to oseba, ki kar naprej vpije: »Jaz, pa jaz, pa jaz…. », zato bi mu godilo, če mu podarite nekaj, kar kaže prav nanj.

Darilo naj bo osebno, takšno, ki ga lahko uporabi in se z njim pokaže ali občuti nekaj dodatne energije. Lahko mu podarite nakit (ogrlico, obesek, prstan ali zapestnico) z vgraviranim njegovim imenom ali vsaj začetnicami.

Oven je hiter, dinamičen in ima rad šport, zato ne boste zgrešili z darilom, ki bo vzpodbujalo njegovo športno udejstvovanje. Primerna je športna oprema, dodatek za kampiranje, vrv za plezanje ali kaj drugega, odvisno od športa, s katerim se ukvarja.

Za večje avanturiste lahko pomislite na kakšno vstopnico v adrenalinski park, vožnjo z balonom, spustom po brzicah ali čem podobnim.


Bik 

21.4. - 20.5.

bik

Idealno darilo za bika

Bikova ključna beseda je: »Moje, moje, moje, …!«, zato ne pozabite, da je to oseba, ki ji materialni svet pomeni trdnost in oporo. Biku ne morete podariti lepe pesmi, ki ste jo sami sestavili, saj potrebuje nekaj kakovostnega, trajnega in materialno otipljivega.

Rad ima drage in kakovostne stvari, vendar si morda ne morete privoščiti ali se vam ne zdi primerno, da bi mu kupili tako drago darilo. Razveselil se bo umetnine in vašega truda, ki ga boste vložili v npr. izdelave glinene posode zanj.  

Povabite ga na večerjo v dobro restavracijo, mu pripravite okusno torto ali mu podarite najboljše vino. Ne boste zgrešili s polno košaro dobro izbranega sadja, sirov ali drugih izbranih živil.

Bik rad uživa v udobju in zna uživati v življenju, zato mu lahko podarite omamno dišečo kopel ali kupon za razvajanje v kozmetičnem salonu. Vse, kar odpira čute, je lahko darilo, ob katerem bo zažarel.


Dvojčka 

21.5. - 20.6.

dvojčka

Idealno darilo za dvojčka

Dvojček je prepričan, da je glavni mislec zodiaka, zato ga boste neznansko razveselili z vsem, kar diši po novih informacijah. Podarite mu zanimivo knjigo, še zlasti s področja, ki ga neznansko zanima, letno naročnino na zanimivo revijo ali nekaj s področja sporazumevanja.

Zelo rad se pogovarja, zato se bo zelo razveselil novega mobilnega telefona ali spominske kartice, v katero bo lahko shranil prav vse stike.

Po naravi je nemiren in nikoli pri miru, zato se bo zelo razveselil darilnega bona za gorivo ali za pranje avtomobila. Ena od idej je tudi držalo za mobilni telefon, če ga nima, saj ga verjetno išče vsepovsod. 

Rad piše, zato mu lahko podarite dnevnik ali morda usb ključ, na katerega bo shranil svoje zapiske. Razveselil se bo vsakega krajšega tečaja ali predavanja, v katerem bo spoznal nekaj, o čemer se še ni poučil.


Rak

21.6. - 22.7.

rak

Idealno darilo za raka

Rak je zelo občutljivo znamenje in se ves čas ukvarja predvsem z občutki, čustvi in domačnostjo. Ni prav izbirčen, zato se običajno razveseli vsega, kar mu podarite. Bolj ceni vašo prijazno gesto, kot darilo samo.

Zelo je navezan na dom, zato ga lahko razveselite s kakšno prav posebno lepo dekoracijo za polepšanje doma. Izberite lepo vazo, komplet kozarcev, sliko, okvir za sliko, sobno fontano ali kakšno drugo okrasje, ki pričara občutek domačnosti.

Lahko mu podarite rožico, za katero bo z veseljem skrbel. Je velik nostalgik, zato ga razveseli vse, kar ga popelje v preteklost (antični predmeti, stare fotografije, srečanje s prijatelji iz otroštva, najljubša hrana iz otroštva in podobno).

Najpomembnejši zanj pa je občutek prijaznosti in topline, za katero vam bo najbolj hvaležen še mnoge dni.


Lev 

23.7. - 22.8.

dvojčka

Idealno darilo za leva

Lev je znamenje, ki nenehno načrtuje kako bo uspel v prihodnosti, kako se bo imel lepo in kako bo užival. Zelo rad prejme darilo, zato ga že s samo gesto, da ste pomislili nanj, lahko pošteno razveselite.

Več mu pomeni vaša pozornost in odobravanje, kot pa darilo samo. Res pa je, da si želi luksuza in dragih daril, kot so zlat nakit, dragulji, diamanti in vse drugo najdražje, kar je na voljo na trgu.

Ne mara ničesar cenenega, zastarelega ali iz druge roke. Razveselil se bo svilene rute ali lepega oblačila priznane blagovne znamke. Zelo ga lahko razveselite s steklenico najboljšega šampanjca ali s povabilom v najbolj priznano restavracijo v mestu.

Povabite ga lahko v casino, kino, gledališče, na zabavo znane osebe ali nekam, kjer bo lahko v središču pozornosti.


Devica

23.8. - 22.9.

devica

Idealno darilo za devico

Devica je znamenje, ki nenehno preverja ali ima tisto, kar ji prihaja na pot, še uporabno vrednost. Zelo je skromna in preprosta, zato bi jo praviloma z dragimi ali razkošnimi darili lahko spravili v zadrego.

Nikar ji ne podarjajte ničesar, kar nima uporabne vrednosti, saj bo hitro končalo v košu za smeti ali pa bo darilo podarila nekomu, ki mu »še lahko pride prav«.

Je urejeno znamenje, zato jo razveseli vse, s čimer naredi še več reda v svojem življenju. Razveselil jo bo nov rokovnik, koledar, program za načrtovanje dejavnosti ali kaj podobnega.

Prav ji bo prišel kakšen gospodinjski aparat, s katerim bo lažje in hitreje poskrbela za vsakodnevno prehranjevanje ali urejanje okolja. Ceni zdravo prehrano, zato ji lahko podarite oreščke, posušeno sadje, zdravilna zelišča ali čaj.


Tehtnica

23.9. - 23.10.

tehtnica

Idealno darilo za tehtnico

Tehtnica je znamenje, ki vedno presoja ali je nekaj dovolj dobro ali ni. Je najlepše znamenje zodiaka, zato si tudi želi lepih stvari: umetnin, lepega in dragega nakita ter okrasja in lepih oblačil.

Zelo je družabna, zato se bo razveselila povabila na gala zabavo. Rada je na tekočem z novimi, dobrimi restavracijami in drugimi urejenimi lokali, zato jo lahko povabite ven na večerjo ali druženje.

Povabite jo v gledališče, na koncert ali v kino. Ne pozabite na njeno neskončno uživanje v nakupovanju. Malo v šali, malo zares bi lahko rekla, da je najbolje, da ji kar prepustite svojo zlato kreditno kartico, pa bo sama našla najprimernejše darilo.

Zelo verjetno boste darilo zanjo izbrali sami, zato ne pozabite, da je tehtnica znamenje, ki ceni lepe, celo nekoliko klasične stvari in nikakor ne prenese cenenih ter načičkanih.


Škorpijon

24.10. - 22.11.

škorpijon

Idealno darilo za škorpijona

Škorpijon je čustveno napeto in intenzivno znamenje v svojem doživljanju sveta, zato ga pogosto povleče v svet skrivnosti in detektivskih zgodb. Vesel bo, če mu boste podarili kakšno dobro detektivsko knjigo, še bolje cd ali dvd s takšno vsebino.

Škorpijonu morate darilo dobro zaviti, najbolje je, da kar v nekaj škatel, saj neizmerno uživa, ko raziskuje kaj ste mu podarili.

Nekateri škorpijoni so obsedeni s spoznavanjem sebe. Če vaš spada mednje, mu podarite astrološko knjigo ali astrološki tečaj. Razveselil se bo zato, ker ga bo raziskovanje čisto prevzelo. Za škorpijona, ki spada med zbiratelje nečesa, premislite ali lahko najdete kaj, česar še nima v svoji zbirki. Zelo ga bo razveselilo.

V kolikor sta si s škorpijonom zelo blizu (resen par), boste zadeli z glavico na žebljico, če mu boste kupili karkoli, kar lahko popestri vajine intimne urice in užitek v spolnosti.


Strelec

23.11. - 21.12.

strelec

Idealno darilo za strelca

Strelec je prepričan, da razume vse, kar se dogaja, pa vendar ga nenehno vleče v nove pustolovščine, zato mu bo všeč vsako presenečenje, ki v sebi nosi nekaj neznanega in pustolovskega.

Je rojen športnik, zato mu lahko podarite kakšno športno opremo ali vstopnico za ogled tekme. Razveselil se bo ježe v jahalnem klubu ali ogleda konjskih dirk.

Zelo rad potuje, zato ga lahko presenetite z novo potovalno torbo ali nečem, kar bo potreboval na potepanju po tujih krajih. Lahko mu podarite potovanje v neznane kraje ali predavanje o njih.

Podarite mu slovar tujega jezika, udeležbo na jezikovnem tečaju, maketo športnega avtomobila, ki si ga že dolgo želi ali kaj drugega, kar ga bo vsaj v duhu poneslo v povsem drug čas ali prostor.


Kozorog

22.12. - 20.01.

kozorog

Idealno darilo za kozoroga

Kozorog je znamenje, ki se vedno odloča racionalno, zato mara biti tudi darilo predvsem uporabno in koristno.

Po naravi ničesar ne prepušča naključju, zato se zelo razveseli vsega, kar mu pomaga lažje vzdrževati red in disciplino v življenju. Sem spadajo rokovniki, pisala, poslovni kovčki, ure in drugo, s čimer ostane organiziran ter mu pomaga prihraniti nekaj časa.

Po naravi je zelo varčen, celo skop, pa vendar ceni vredne stvari. Predvsem mora imeti vsako darilo za kozoroga vrednost, ki zlepa ne pade.

Izjemno ceni antično pohištvo, starine, stare ali redke kovance, stara glasbila in mnoge umetnine. Kozoroginja se bo razveselila tudi lepe šatulje, v katero bo spravila svoj nakit.


Vodnar

21.01. - 18.02.

vodnar

Idealno darilo za vodnarja

Vodnar je tisti, ki vse ve in vse zna, je vsestranski ter neznansko radoveden, zato boste zanj verjetno hitro našli kakšno primerno darilo.

Lahko se sprehodite po računalniških trgovinah ali pa preverite pri sodobnih gospodinjskih aparatih, ki vzamejo zelo malo časa za pripravo hrane ali drugega delovanja v gospodinjstvu.

V kolikor izbirate med oblačili, je bolje izbrati jeans ali športni pulover, kot kaj bolj tradicionalnega. Tudi pri barvnih kombinacijah si lahko privoščite malce več drznosti kot za večino drugih znamenj. 

Vodnar je naravno povezan z astrologijo, zato mu lahko podarite dobro astrološko knjigo, razlago horoskopa ali astrološki tečaj. Bolje se boste odločili, če mu podarite nekaj neobičajnega, kot klasičnega.


Ribi

19.02. - 20.03.

ribi

Idealno darilo za ribi

Znamenje Ribi je najnežnejše znamenje zodiaka, tesno povezano z umetnostjo, zato ribi podarite nekaj lepega, ki bo še poudarilo njeno nežnost in toplino.

Razveselila se bo parfuma, škatlice z make-upom ali pripomočkov za ličenje. Obožuje glasbo, zato jo odpeljite na kak dober koncert ali ji podarite CD, morda kar z meditacijsko glasbo. Lahko ji podarite kakšno pesem, ročno izdelano stvar, album za slike ali glasbilo.

Odpeljite jo na romantičen izlet na morje ali ob jezero. Posvetite si ji, kot da na vsem svetu obstaja le ona.

Ustvarite romantično vzdušje in jo nežno zapeljujte ves konec tedna. Riba bo najsrečnejša, ko bo začutila, da vaš trud prihaja prav iz središča vašega srca.


Še nekaj predlogov za darilo za vsako astrološko znamenje

Ne glede na to, kateremu astrološkemu znamenju obdarovanec pripada, mu lahko podarite Rojstni horoskop, v katerem bo našel opise svojih lastnosti ter namige, kaj narediti, da jih bo čim bolje izkoristil. 

Če Rojstni horoskop obdarovanec že ima, mu lahko podarite Osebni dnevni horoskop, v katerem bo za vsak dan v letu našel namig, kaj ga lahko popelje do sreče in čemu se je tisti dan bolje izogniti. Tako si bo lahko sam ustvaril življenje po svoji meri prav vsak dan v letu. 

Ljudem, ki imajo radi astrologijo, podarite npr. tečaj Astrološka znamenja, v katerem bo bolje spoznal sebe in našel marsikateri namig, kako »uporabiti« nekoga drugega na svoji poti do lepšega življenja.

Vsako astrološko znamenje se spopada z različnimi izzivi, ki jih je zagotovo mogoče premagati, če se loti rešitev namesto problemov. Če vaša draga oseba želi spremembo in je pripravljena sebi posvetiti nekaj časa vsak mesec, ji lahko podarite vpis v Certificirani in Licencerarni Lunin AstroCoach. Že v nekaj mesecih boste opazili, kako se bo začela spreminjati na bolje

Obstaja darilo, ki je zagotovo najlepše in najbolj dragoceno za vsako astrološko znamenje. Ne stane veliko v denarju in je tako dragoceno, da ga ni mogoče kupiti niti z zlato kartico, niti z zlatimi palicami. Najlepše in najbolj dragoceno darilo za vaše najdražje ste vi.

Vaš čas, vaša energija, vaša pozornost in vaš nasmeh so bolj dragoceni od vseh diamantov, zlata in drugih bogastev, ki jih skriva naš materialni svet. Če imate nekoga resnično radi in mu želite vse najboljše ob praznikih (rojstni dan, Miklavž, Božiček, obletnice,...), mu poleg posebnega darila podarite še delček sebe in svojega dragocenega časa.  

Preboj v lepše življenje že v 2024

Postanite Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach

V Moji Akademiji vodim tečaj Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach. Fokus tečaja je osebna rast in premagovanje vsakodnevnih izzivov na najlažji možen način, vsakokrat usklajen z Luno, prazno luno, polno luno, vašim karakterjem, vašimi trenutnimi izzivi in vašimi unikatnimi sposobnostmi za reševanje zadev. 

Na tečaju se boste naučili kako pomagati sebi in/ali drugim (domačim, prijateljem, sodelavcem, strankam). Lahko se odločite za nov poklic kot Lunin AstroCoach ali uporabite znanje v kombinaciji z znanji obstoječega poklica. 

V kolikor ste tudi vi siti slabe volje, spreminjanja razpoloženja, čustvene občutljivosti, četudi vam nekdo pokaže le mezinček, nenehnega vrtenja v začaranem krogu razočaranj in težav in želite postati bolj zadovoljni s seboj, uresničiti srčne želje ter se osvoboditi tistega, česar več ne želite v svojem življenju, vključno s čustveno navlako in občutljivo osebnostjo, postanite Certificirani in Licencirani Lunin AstroCoach (klik na povezavi tukaj) in zaživite življenje, ki si ga želite in zaslužite. 

O avtorICI:

Sem avtorica in mentorica, obsedena s preobratom življenja na bolje. Znanje astrologije predajam korak za korakom kot koristno "orodje" preobrazbe na način, da jo lahko povežete s svojim poslovnim, duhovnim in ostalim znanjem.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Success message!
Warning message!
Error message!